כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי כרטיס מסך HD3650 AGPx8 חיברתי אותו והוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם יש הבדל עצום אני מוכן לעלות ל600 אבל זה הטופ של הטופ למשחקים כבדים בעקרון, אני לא גיימר כבד פשוט מדי פעם יוצא שאני משחק איזה משחק בנוסח קרייסיס
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm הייתי אומר שזה מעניין למדי
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ.מסך GIGABYTE 8800GTS 640MB ורציתי לדעת האם ההבדל בביצועים שלו לעומת ATI 4870? או ל 9800. האם ההבדל גדול? האם הוא מצדיק את מכירת 8800GTS 640MB? אם כן, בכמה אפשר למכור את הכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני הולך להתחדש בLCD 37" ורציתי לדעת מה הכרטיס מסך שלי יוכל לעשות במצב הזה ואם הוא צריך יורש.. מפרט פה בצד,שימוש למשחקים וסרטים. (cant wait to see Dead Space in it!!!)
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למערכת האקסטרים-גיימינג שאקנה בקרוב בתקציב של 2700 ש"ח. רובכם בוודאי שואלים למה אני לא הולך ישר על ה-HD4870x2.. ובכן, זה בגלל שהוא בכלל לא נותן תמורה לכסף. אני רוצה כרטיס מסך שיתן ביצועים מספקים (35FPS ומעלה עם AA ו-AF ברזולוציה של 1920x1200 זה הכי מספק שיש, מעבר לזה העין לא שמה לב. אני יודע שבקרייסיס לא אוכל לקבל כאלה ביצועים, אבל שיהיה משהו קרוב) יהיה לי לוח אם שנותן תמיכה מלאה ב-CF. במארז יהיו 2 מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM שמכוונים ישירות על כרטיס המסך. אני מעוניין לבצע לו את ה-OC הגדול ביותר שיהיה ניתן לעשות לו. זה אמור להשפיע באופן דרסטי על הפרשי הביצועים בין GTX260 לבין HD4870 1GB. המסך יהיה 27" מתוצרת Dell. הדגם הספציפי ה…
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אילו כרטיסים חדשים ייצאו ב2009 של ATI ו NVIDIA והאם שווה לחכות....??
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי GTA IV על המחשב, והתאכזבתי מאוד מהביצועים שלו על המחשב שלי. יש לי מעבד Q6600 @ 2.8Ghz, וכרטיס מסך Radeon X1950XTX 512MB. מההגדרות במשחק אפשר לראות שאני חייב יותר מ512MB על הכטיס בשביל לשים את ההגדרות על High. (בגלל הרזולוציה). ובכלל הייתי חייב לשים 3GB ראם במקום 2 בשביל שעל LOW המשחק ירוץ בסדר. אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש בשביל המשחק, אבל אני מפחד שגם הכרטיסים החדשים לא יעזרו.(לא סתם אנשים בוכים על הכובד של הגרפיקה). הבנתי שהHD4780 יותר טוב מהGTX260. השאלות שלי הן: א) האם עדיף GTX260 עם 800 מגה על הHD4780? ב) האם בכלל זה ישנה משהו בהשוואה לכרטיס שיש לי? כדאי פשוט לשכוח מכל העניין ולחכות לכרטיס יותר טוב? אני אשמח אם אנשים שניסו את הGTA החדש יגיבו. עוד לא…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28620&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני משחק עם מסך 19 חשבתי ללכת על 9600GT של PALIT מה הכי כדאי מחיר ביצועים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח - למשחקים (CoD, Crysis, GTA IV). בנוסף, אני אודה לכם מאוד אם גם תביאו חנות מומלצת לקנות בה באזור ת"א, חנות שאתם מכירים וסומכים על הבעלים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך עזרה/מדריך לחבר טלוויזיה למחשב וגם המסך הרגיל שיישאר איתו כאילו Dual Screen.. הכרטיס מסך הוא GEFORCE 9600.. אם זה היה 2 מסכים ריגלים למחשב אז זה היה יותר פשוט אבל הטלוויזיה אלה יציאות אחרות פשוט ובדרייבר הפיצול מסך ל2 לא פועל ממש כאילו לא רואים כלום בטלוויזיה.. יש מדריך/רעיון איך?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חברה יש לי כמה שאלות ה hd 4850 אמרו לי שהוא חם מאוד והטמפרטורה שלו גבובה עכשיו השאלה שלי אם הוא בנוי לחום הזה? , איזה מעלות הוא עובד בערך ? ,ואם ואים שווה לקנות אותו ? , והאם הוא יריץ לי קריסיס חלק על מסך 22 אינץ תודה לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
הי, אני חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי בעיקר בכדי לשפר ביצועים במשחקים (WOW), האם הכרטיס יעבוד עם המחשב שלי? חשבתי לקנות את הכרטיס : Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512MB PCIe http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 המפרט שלי היום: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 MB מעבד : 2.8 Pentium® D CPU זכרון: 1024MB RAM לוח אם: ASUS P5LD2 -VM ספק כוח: JTC 500W ATX12W מסך: Sumsung syncMaster 206BW 20' wide דיסק: WDC2000JS 200GB SATA2 תודה על העזרה , אסי
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלההה איזה כרטיס מסך יותר טוב וישלו ביצועים יותר טובים geforce7300gt או geforce 8400gs תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לראות סרטי HD על הפלזמה החדשה (שתומכת בHD) יש לי מחשב "מיותר" שאני רוצה להתקין עליו כרטיס מסך בכדי שאוכל לראות את הסרטים האלו. אחרי חיפושים רבים באינטרנט מצאתי כרטיסים מסויימים בעלי יציאת HDMI במפרט אבל שכשאני מסתכל בתמונה אין יציאת HDMI.... מישהו יכול להסביר לי את ההגיון מאחורי העניין הזה (וזה ככה ברוב [כמעט כל] הכרטיסים לא רק בבודדים) המחשב הוא P2.8 בעל AGPX8 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שוחררה עוד חבילת PhysX, קישורים להורדה ישירה: * Two new levels for Warmonger—Tombstone and Asylum * Crazy Machines 2—Featuring GPU-accelerated NVIDIA PhysX effects * Dark Basic Fluids Demo by Kenneth Bugeja * Dark Basis PhysX Soft Body Demo by Kenneth Bejega * NVIDIA PhysX Screensaver * Badaboom Media Converter 1.0 * Power Director 7.0 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects * TMPGENC XPRESS 4.6.2.266 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects הוראות הפעלה קישור להורדת החבילה מאנוידיה תהנו...
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של ASUS שכתוב באתר שמותאם לוינדוס 98 ו2000 אבל איך אני שם אותו לXP?אי אפשר לצרוב עליו ביוס?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים חלק על רזולוציה של 1680 על 1050. כמו כן, חשוב לי מאוד שלא יהיה רועש (בלי שצריך להתעסק עם אחוזים של כרטיס מסך אם אפשר). הבנתי למשל שהכרטיס הזה די שקט: http://tms.co.il/product/6079 אבל כנראה (?) אוברקיל בשבילי, מה אתם ממליצים (האם יש לו מקביל גם ב 4850 ששקט באותו אופן) ? עדיפות להמצלות מפה: http://tms.co.il/cat/50 אין מפרט סגור, אבל לפחות E8400 עם P43 וספק שיחזיק את העסק.
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך הכי זול שיש לFIFA נטו גרסא 2009. אפשר קצת לחרוג מהתקציב, אבל שהגרפיקה תהיה סבבה. תודה מראש על העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסית…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש ב HD4850 יAvivo ? איך אני משתמש בו ? (איזה חיבורים ?) ואם אני יכול לחבר PS2 לכרטיס מסך כמו שמחברים ממיר ?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב עכשיו אחרי שהדרי סיפר לנו על הכרטיס 9800 שהוא קנה עכשיו אני דיי מתלבט יש לי שני אופציות ואני לא יודע במה לבחור מכמה סיבות האופציות הן: Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512 = שיוצא סביבות ה 890-900 ש"ח מפוקסי-פיסי ואופציה שניה היא: EVGA 512-P3-N879-AR GeForce 9800 GTX+ 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 שיעלה לי 200 דולר אחרי התוספת מס. שזה יוצא בערך 800 שקל כרגע. השאלה היא כזאת.. יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים? בכרטיס הראשון יש קירור איכותי יותר? וגם המסך שאני מתכנן עליו הוא ה 2408WFP של דל. וכרגע יש לי ספק כוח של 400 וואט הספק יספיק לכרטיס שכזה? או שאני חייב להחליף גם אותו? והאם הכרטיס יתאמץ אם אני אפעיל משחקים על רזולוציה מקסימלית על מסך שכזה? צריך לקבל החלטה היו…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לדעת בבקשה אם ההבדלים בין asus en9400gt 1gb ו- asus en 9800gt 512MB משמעותי למשהו יש טבלה שמראה את ההפרשים או יכול להגיד לי אם ההבדלים משמעותיים ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 האם בגלל המחיר הנמוך זה כרטיס פחות טוב? מה שחשוב לי הוא שהקירור יהיה טוב ושקט, ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 100 שקלים בשביל TwinTurbo. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-