כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מתאים ללוח שלי (gak8ns 939) ?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לילה טוב (אני קצת שתוי אחרי אכזבה מהולה באלכוהול בת"א, אז אעשה את זה קצר). אני מעוניין להחליף את ה 6600 שלי (בן שנה וחצי) למשהו קצת יותר טוב. המפרט שלי: P4- 3.0. 2GB RAM (4*512). ABIT 925 3RD EYE. המארז די סולידי עם ספק כח 520W. אחרי הקרטוע הרציני שסבלתי מהדמו של GRAW, החלטתי לשדרג. הכוונה היא לא לרכוש את ההכי טוב היום, אלא לקחת משהו כרטיס משובח שבעתיד יפעל במערך SLI / CF עם מחשב חדש. המחיר: יכול גם להגיע ל 2,000 שקל. אני בפירוש לא רוצה משהו שיכביד על המערכת, כי אין לי כח להתעסק ב OC. אודה על כל עזרה. ואשמח גם אם תשלחו לי בפרטי חנויות שאתם ממליצים לקנות מהם.
-
- 18 תגובות
- 997 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2278&p=1 http://www.hardocp.com/article.html?art=NjkyLDE= כן ATI מנצחת בגדולים x800xt נגד ה ultra (בדרך כלל כאשר הפילטרים מופעלים *) ,אבל לא תמיד x800pro ו GT התוצאות מאוד קורובות ולרוב הGT מנצח (באחוזים קטנים) ההבדלים מאוד קטנים . ה 6600GT מאוד מפתיע! מה שזה אומר שלא משנה מה שיש לכם 6600GT x700 x800pro\xt 6800\gt\ultra ואפילו 9800פרו המשחק הזה ירוץ מעולה! ציטוטים מ hardocp It looks as though anyone that has purchased any of the latest generation hardware from ATI or NVIDIA is likely to have an incredible gaming experience playing Half Life 2. We highly suggest you experience Half Life 2 for yourself, as Ha…
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
החלפתי היטסינק בGEFORCE4TI4200 שלי והוא רץ לא חם מדי, אבל הבעיה היא שפתאום הוא מקבל רק 4700 נקודות בPCMARK2001 זה לא מעט מדי? זה כלום! מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הביצועים (ד"א אני עם פנטיום 3 600)? עוד דבר הכרטיס עובד על AGPX2 אלא אם כן אני מפעיל FAST WRITES ואז כל המשחקים מעוותים ומשובשים, מישהו מכיר את התופעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי כולם.. לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך שהיה ברשותי סה"כ חצי שנה, הכרטיס היה של חברת BFG מדגם 9800GTX בגירסת OC. נתתי אותו לחנות למימוש אחריות, החנות שלחה אותו ליבואן והיום, התקשרו אלי מהחנות ואמרו שמאחר וכרטיס כמו שלי לא היה במלאי יותר, אז היבואן הציע לתת להם את אותו אחד אבל בגירסת הפלוס, כלומר 9800GTX+ OC. החנות הודיעה לי לבוא לאסוף את המחשב עם הכרטיס החדש, הגעתי היום ולמרבה הפתעתי ראיתי שהיבואן אכן נתן לי את גירסת הפלוס אך מראה הכרטיס היה שונה בתכלית מזה שבאתר היבואן או היצרן עצמו. עכשיו, ככה הכרטיס אמור להיראות לפי אתר היצרן ולפי כל תמונה אחרת שחיפשתי עליו בגוגל: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxpoce.aspx בכרטיס שהם נתנו לי - קונפיגורצית גוף הקירור הייתה שונה לגמרי!…
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום קניתי מIVORY לפני כקצת יותר מחצי שנה כרטיס MSI NX6600GT 128 DDR3 ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו לכרטיס יותר חזק בסכום של 600-700 שקל לא משנה לי אם זה יהיה כרטיס ATI או NVIDIA אז בבקשה תנו לי הצעות מהר ככל האפשר הם מתקשרים אלי עוד 30 דקות ו עוד דבר קטם האם הכרטיס שאתם תציעו לי עכשיו יריץ חלק משחקים? תודה ובבקשה מהר
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הורדתי סיבנצ' R20 וקיבלתי ציון מזעזע 998 נקודות שכל הליבות עובדות ו 350 שליבה אחת אחרי זה הורדתי את הסיבנצ העד'כני יותר R23 וקיבלתי ציון אחר לגמרי איך זה יכול להיות ? יכול להיות שהבנצמרק לא אמין ? R20 תוצאה : R23 התוצאה למה ההבדל כל כך גדול בין הגרסאות ?
-
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
- 3 followers
-
-
היי, הכרטיס מסך הנוכחי שלי (Radeon HD4890 1GB) גוסס, נראה שנדפק לו הזיכרון. לכן אני מחפש כרטיס מסך באזור ה-400,500 שקל, למשחקים. מדובר במחשב בן 4 שנים, לכן אני לא רוצה בשדרוג רציני. מפרט: ספק hec ace 580W מעבד - AMD Phenom II X4 955 Processor, 3200 Mhz, 4 Core לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 (חיבור PCI-e) זכרונות DDR2 4GB RAM מסך Dell 2209WA תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אנשים, פירסמתי פוסט דומה בפורום ספקים ומארזים ולצערי ניתקלתי שם בחוסר היענות (למעט נשמה טובה אחת)... לכן אני שואל גם פה. אני רוצה לקנות HD4850 שילך עם intel E7200... האם הספק SeaSonic 400 ET יספיק למערכת הנ"ל או שיש צורך ב- SS500ET? בנוסף, כדאי לקחת 4850 או 4770? ההבדלים ביניהם גדולים? ובכלל איזה שילוב ספק וכרטיס מסך לקחת? מקווה לתשובה מהירה... תודה אנשים
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי מהחנות איתו התקנתי דריברים 3.4 הכי חדשים אבל יש לי בעיה עם הrefresh rate שמתי רזולוציה 1152X864 וrefresh 85 אבל המסך עדיין נורא בוהק וכואב בעיניים היה לי לפני זה כרטיס nvidia gf 4 ושם היה מצויין מה הבעיה אם זה??? הוא לא נותן לי במסך שלי לעשות רפרש של 100 ככה ש-85 הוא המקסימום ברזולוציה הזו למישהו יש רעיון מה יכול להיות?? אה ודרך אגב אני מכליל גם פה את השאלה שלי למי שיודע מה אני צריך להגדיר בשביל לקבל את המקסימום מהכרטיס הזה כי אין לי שום דפי הסבר וכאלה ואין לי מושג מה זה כל האופציות שקיימות בתודה גל
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הכרטיס המסך שלי (9500GT) הוא כבר די ישן ולא מריץ משחקים חדשים, זה הדבר היחידי שהעברתי מהמחשב הישן שלי למחשב החדש כי לא היה לי תקציב, הוא צריך לשמש למשחקים עדיף לחסוך (שהוא יהיה יותר קרוב ל500 מאשר ל750) אבל אם זה באמת כדי\משתלם יש הבדלים גדולים בין הכרטיסים אז זה סבבה 750. המערכת שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box gigabyte z68a-d3-b3 Kingston Hyper X 4GB(2GBX2) DDR3 1600Mhz Enermax NAXN 550W ואלו הדברים החשובים אם זה משנה אז יש לי גם 2 הרדיסקים של WD אחד 1 טרה ואחד1.5 טרה תודה רבה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. אני מתכוון לקנות כ.מסך למשחקים והתרשמתי מההודעות בפורום הזה שהכרטיסים הטובים הם ה 6800gs והיקר יותר - 7800gt יש לי כמה שאלות אליכם ואני אשמח לעזרה: 1. מה הדרישות של כל כרטיס? האם הוא מתאים ללוח אם שלי ( asus intel 915g series p5gd1-vm pci-e)? 2. יש לי P-4 3.0 עם 512+256 זכרון DDR - האם שווה לי בכלל לקנות את ה 7800GT ? ראיתי שבכמה מקומות נאמר שיש מערכות מחשב שבכלל לא יכולות לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס הזה, ומכיוון שמדובר בכרטיס יקר אני לא רוצה להוציא סכום כזה כשבפועל אני לא אראה שיפור בביצועים בגלל שאר החלקים במחשב. 3.ראיתי גם שלפעמים צריך ספק כח מסויים לכרטיסים חזקים - לי יש 430W. האם זה יספיק? 4. האם צריך לשדרג את מערכת הקירור של המארז בשביל הכרטיסים ה…
-
- 18 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט, ההבדל בינהם באוברקלוק מקסימלי הוא בערך 5%. ו- שה7950 הוא אוברקלוקר יותר טוב מ7970. 7950 יעלה 1200 (בקבוצתית, אם היא תצא לפועל) - הבעיה שאני לא יודע באיזה קירור מדובר 7970 עולה 1800 (במכירה קבוצתית) האם ההבדלים שציינתי נכונים? אם כן, לא מוגזם קצת 500 שקלים הפרש בינהם? :s05: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
לפי פה הכרטיסי המסך של הדור הנוכחי DX10 פשוט גרועים!!! http://www.legionhardware.com/document.php?id=646&p=4 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שומר מסך? שמעתי שלא טוב למסך להדלק ולהתכבות יותר מדיי אז מה עדיף? תודה
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
היי חברה צריך עזרה לגבי בחירה של כרטיס 7300GT לאחר שקניתי את המחשב (e6300/intel946) גיליתי שהמוכר נתן לי 7300LE מתוצרת (LEADTEK) (וזאת לאחר שסוכם על GT) לאחר שגיליתי ודרשתי שיחליף לי הוא שם לי כרטיס של inno3d 7300 GT.(כנראה יותר זול) מהSPEC שמצויין באתר היצרן לא ראיתי הבדלים משמעותיים בין החברות. מה לדעתכם עדיף של LEADTEK או של inno3d? ראיתי בפורום הרבה בעיות עם inno3d תודה
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
למערכת E8400+P43 בתכנון היה לקנות את ה4870 אבל נאמר לי שזה לא כדאי עבור מסך 17" (לא בתכנון להחליף בזמן הקרוב) ההבדל ביניהם הוא רק 300 ש"ח (ואני מדבר על גרסת ה1GB עם שני מאווררים) האם באמת אני לא אראה שום הבדל ביניהם ועדיף להשאיר את ה 300 ש"ח האלה בכיס?
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
Amd x2 4600+ M2N-TVE Sparkle 8800GTS 320MB 2GB CL5 667MHZ 250GB HDD WD Antec Sonata Original EBOX 500W הפריטים החשובים הם המעבד, כרטיס מסך וזכרונות (אני חושב), כל שאר הפריטים לא חשובים לצורך הבדיקה אבל רשמתי אותם בכל זאת. בכל מקרה, למה הציון נמוך כל כך? אני לא אמור לקבל 8700~?
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שלא יודע הכרטיס הנ''ל היה בKSP ושני אנשים או שלושה למיטב ידעתי מכאן הראו שהכרטיס מזוהה כ9800XT עם ליבה של R360 עם מהירויות של כרטיס פרו ולכן הוא XT מוחלש. חשבתי לקנות כבר מKSP אבל שנה אחריות הרתיע אותי, לכן הלכתי על בטוח Elsa Radeon 9800 pro + הקירור החדש של זלמן שלא מבטל אחריות לפי מה שהחנות אמרה לי. אבל לאחר דיבור לפני כמה ימים עם מנהל חנות נועה מחשבים הלא הוא יובל בכבודו ועצמו אתמול הוא בישר לי על ה9800 פרו של MSI עם שלוש שנים אחריות והנה הוא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1623&catcode=80 לכן ביטלתי את ההזמנה של הElsa והזלמן. אולי בKSP יותר זול, אבל המחיר למזומן, השירות על הפנים, שנה אחריות ולא שלוש. מה גם שקיבלתי משלוח במידה ואני צ…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
יש לכרטיס נפילה במינימום פריימרים ירידה משמעותית שגורמת תקיעות קטנות התוצאות של Heaven Benchmark v2.1 קישור : http://www.fastup.co.il/images/83941470.png מה שמסומן בעיגול האדום שאר הרכיבים במחשב תקינים השאלה שלי עם יש בעיה בכרטיס מסך עם זה תקין ? למישהו יש אותו כרטיס ואותו מפרט שיוכל להשוות תודה לעוזרים !!
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הדברים החשובים שאני צריך בתוכנה.. שתדע להמיר סרט מתקליטור די.וי.די ישירות להארדיסק, שאוכל לחתוך חלקים מסרטים ולהעביר למקומות שונים, כולל מחיקה מוחלטת או חלוקה של הסרט למספר חלקים מסויימים, ובנוסף.. שאוכל להוריד את איכות התמונה בסרט כך שגודל הקובץ יקטן. מה עוד? זה הכל, לבינתיים. אם אין תוכנה כזו, אז ישנה תוכנה שתדע לעשות את רוב הפעולות שהזכרתי פה לפחות? ואם גם לא, אז תנו לי שמות של תוכנות בשביל כל אחת מן הפעולות. בבקשה ובתודה מראש. נייקי!
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, לא מצאתי סאב פורום שמתעסק בנושא של שדרוגי מחשב אז הנחתי שצריך לפתוח את הדיון הזה כאן, כי השדרוג נסב סביב הנושא של כרטיסי מסך בעיקר. אז קודם כל זאת המערכת שלי: intel core i5 2400 hd 7950 3gb seasonic 620w Haf 932 קירור של noctua לוח אם מסוג H61M-D2-B3 עכשיו המחשב שלי ממש קריר ואין לי תלונות על הביצועים, אבל אני מרגיש שאני חייב לחדש את המחשב שלי כי יש לי כסף בצד. רציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד 7950 אחד, להוסיף SSD למערכת, לקנות I7 להחליף לוח ועוד 2 גיגה ראם כי יש לי רק 8. מה אתם חושבים חברים תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב שהיה בשימוש אינטנסיבי אולי שנה, שנה וחצי גג (עברתי דירה מהבית של ההורים שלי לפני 4 שנים והמחשב נשאר שם) וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך מה R290 שמת לי. בגדול אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 4k (אני גם ככה 90% המשחקים משחק עם CONTROLLER בעתיד אקנה מסך רגיל) זה הדגם של הטלויזיה שלי Hisense 50M7000UWG 4K אם זה חשוב (מרחק 2.5 מטר מהספה עליה אני מתבטט) וזה המפרט: Quad Core i7-4790 H97M-Pro4 -ASRock MX100 SSD R290 ז"ל HX318C10FK2_16 -Kingston (2X8G) S12G-650 -Seasonic Nanoxia Deep Silence 1 Dark Black NPS אני מתלבט בין ה 2070 SUPER (שלפי מה שהבנתי יהיה לו צווארון בקבוק קטן) לבין RX 5700 …
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-