כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4844 נשמע יחסית מחיר זול מה הביצועים של הכרטיס הזה ? שווה משהו או שעדיף משהו אחר ?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך הנוכחי שלי (Radeon HD4890 1GB) גוסס, נראה שנדפק לו הזיכרון. לכן אני מחפש כרטיס מסך באזור ה-400,500 שקל, למשחקים. מדובר במחשב בן 4 שנים, לכן אני לא רוצה בשדרוג רציני. מפרט: ספק hec ace 580W מעבד - AMD Phenom II X4 955 Processor, 3200 Mhz, 4 Core לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 (חיבור PCI-e) זכרונות DDR2 4GB RAM מסך Dell 2209WA תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש של אינטל. כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מסך שהתקינו לי מתאים למחשב? תסבירו לי בבקשה מה אני צריכה לבדוק והיכן, אין לי הבנה במחשבים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מה קורה חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי שדרוג שאני מתכנן למחשב בקרוב, מכיוון שמעבדי ה-Ivy החדשים מעבר לפינה אני שוקל לעשות שדרוג ל i5 וגם להחליף לוח וזכרונות, כיום יש לי Q9550 מומהר ל 3.8GHz ולוח EP45-UD3P וזכרונות DDR2-1066 של G SKILL. כרטיס מסך נוכחי הוא Gigabyte 6950 פתוח ל-6970. ספק כח נוכחי Seasonic X-650 שאלה: אני יודע שהכרטיס די חזק ומספק את הצרכים שלי בשלב זה, אבל אי אפשר שלא להתפעם מהביצועים של ה-680 החדש וסדרת 7000 החדשה של ATI, אז במקום לשפוך 2800 שח על כרטיס חדש חשבתי אולי להוסיף 6950 וליצור מערך CFX. אני משחק על טלוויזיה 42" ברזולוציית 1080p. התהיות שלי הן: - האם הספק הנוכחי שלי (שלפי ביקורות מסוגל לתת גם 700W ללא בעיה) יחזיק שני 6950 פתוחים ל-6970? - האם כ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו את התמונות בקובץ המצורף.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של hd4870 ל ac twin turbo, זו הפעם הראשונה שאני מחליף אבל לא נראה לי שיש הרבה מקום לטעויות. הסרתי את הקירור הקודם, ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מרחתי חדשה, מקימתי את ההיטסינקטים של הזכרונות והרכבתי לבסוף את הקירור עצמו, הדקתי את הברגים ובסה"כ נראה שיש מגע מצוין בין משטח הנחושת של גוף הקירור לבין הליבה שמתחתיו. לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך המחשב נדלק כהלכה, ניגשתי ל vtune כדי לראות טמפ' ולהפתעתי הם הראו 86 מעלות , כאשר בדר"כ בעליית המחשב הטמפ היו נמוכות בהרבה, באיזור ה60.... בכל מקרה לאחר כמה שניות התחילו כל מיני ארטיפקטים בצבעים ירוק ואדום ואז המחשב כבה. מאותו רגע לא הצלחתי לקבל תמונה במסך, כלומר המחשב עושה את הרעשים המוכרים של התחלה, המאו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי geforce 8800gts כבר למעלה משנה וחצי ועד עכשיו הכל עבד בלי בעיות לאחרונה יש בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כלשהו אז המשחק נטען, כל התפריטים עובדים כמו שצריך ואז רגע לפני שזה נכנס לשלב/משחק עצמו המחשב עושה התחל מחדש לבד. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בווינדוז אז התקנתי אותו מחדש, אבל זה ממשיך לחזור במערכת החדשה, איך אני יכול לאתר את מקור הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום החלטתי לשדרג את ה-8600 המעפן שהיה לי לכרטיס שבכותרת. בגלל שכרגע יש עיכוב במכס אז הכרטיס מתוצרת BFG (שאותו הזמנתי כי קראתי שהקירור המובנה נחשב לטוב) מתעכב. חשבתי פשוט לשים GIGABYTE אבל הטכנאים מפצירים בי לחכות, זה באמת כזה הבדל או שסתם מורחים אותי? עוד עניין הוא שביום רביעי אני כבר חייב את המחשב פועל כי אני מתקין עליו תוכנות עריכת וידאו ומתחיל התלמדות בתחום העריכה ככה שאני כבר די לחוץ. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב פתחתי פה נושא לא מזמן שמשום מה בכל המשחקים שלי יש טקסטורות מפוקסלות בצורה בלתי נסבלת. אני בטוח ב100 אחוז שבעבר המשחקים נראו יותר טוב. כל ההגדרות על הכי גבוה והרזולוציה הטבעית של המסך שלי. ואני לא יכול לשער מה הבעיה מפרט - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש עדכון - חשבתי על זה שלפני כמה ימים התקנתי את F.E.A.R קומבאט הראשון, ואיתו הותקנה כנראה גרסא ישנה מאוד של DIRECTX שגרמה לבעיה. התקנתי את הגרסא העדכנית של DIRECTX והבעיה לא נתפרה. עדכנתי ל9.8 ועדיין מפוקסל.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם עשיתי השוואות מחירים בין כמה אתרים ופתאום ראיתי את הכרטיס 5770 במחיר מצחיק של 493 שקל כולל משלוח חינם http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10387&afid=kama
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 1.ספק 500W TR2 של טרמלטייק יחזיק אותו? (מעבד AMD QUAD CORE PHENOM X4 9550 2.2GHz) 2.שמעתי יש בעיות עם החברה מה הקטע? 3.עד 800 ש"ח זה הכי חזק? 4.ברזולוצייה של 1920X1200 יהיו ביצועים טובים על אף שיש רק 768MB של זיכרון? 5.שמעתי שעם הגרסה של GIGABYTE כשהתדר ליבה על 900 והזכרונות על 2000 זה בעצם דיי כמו 5870 סטוק, גם הגרסא השו תאפשר OC כזה או שרק הגרסה של GIGABYTE בגלל הקירור שלה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב ישן שהסערה אתמול שרפה לו את הכרטיס מסך יש לו לוח אם m2n mx עם pci express אחד אני רוצה כרטיס מסך באיזה 300 שח למחשב ההזה שיתאים ללוח אם הישן הזה (או מחיר אחר העיקר עלות- תועלת) אם אפשר משהו שיש בחנויות כמו באג או איוירי כי אני לא מזמין דברים באינטרנט עקב מחסור קל בכרטיס אשראי תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות לי RTX2070, נכנסתי לביקורות (בין השאר באמזון וניואגג)- הכמויות של כרטיסים מתים הם עצומות... אפילו המציאו קיצור חדש שמתאם שלב בגסיסת הכרטיס וכולל מראה של SPACE INVADERS ... משהו מדווח שהבעיה היא בזכרונות GDR6 של מיקרון, ואחרים טוענים שהזכרונות של סמסונג אמינים יותר. שקלתי לקחת משכנתא ולקנות 2080, אבל הדיווחים דומים. יצא לי החשק בינתיים, ונראה לי שעדיף לחכות בשלב זה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב . אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש למשחקים בסיגנון crysis וכו' כרגע עומדים על הפרק שני כרטיסי מסך א.NVIDIA® GeForce® GT 320M, זיכרון גרפיקה כולל של עד 2,299 MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 1 GB ב.NVIDIA® GeForce® GT 230M, זיכרון גרפי כולל של עד 2,815 MB עם DDR3 ייעודי של 1 GB כרגע אני עם כרטיס gforce 9600gt ,מה ההמלצה שלכם ,חשוב לי מאוד תמיכה במשחקים כבדים . בנוסף אשמח את תחוו דעה לגבי רכישת נייד של 64BIT בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת היה לי כרטיס מסך "inno3d FX5700-LE 64 bit W/128mb crt dvi tv" והשאלה לאיזה כרטיס מסך הכרטיס הזה מגביל היום פחות או יותר ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני מתכוון סופסוף להחליף את כרטיס המסך שלי (Voodoo3 3000 ) במשהו קצת יותר מתקדם - GF4 4800SE של לידטק. מבחינת המחשב שלי כרגע: מעבד - AMD Athlon 1000Mhz , זכרון - 133Mhz 640Mb RAM (שש מאות וארבעים, לא שישים וארבע. אינ מציין את זה כי פעם כבר התבלבלו/לא שמו לב) לוח אם - Asus A7V השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לעבודה על 3D (לייטווייב). בהנחה שהכרטיס ימשיך איתי גם למחשב הבא, מתי שזה לא יהיה, האם אני אוכל לנצל את הכרטיס כמו שצריך, או שהמחשב יוריד מהביצועים? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי 1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) אם תוספת של 1G RAM תעזור, אני אשמח לקנות מחר. תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי כבר מחשב עם Gainward GTX260 216 896MB (מעבד - phenom 2 940) יש לי מסך 22" (samsung 2243bw), הרזולוציה שלו היא 1680X1050 השאלה היא אם המשחקים החדשים ירוצו עליו בצורה טובה, או שאני צריך להחליף ל 4870/4890 1G? אני צריך תשובה מהר, כי אולי אני צריך לבטל את ההזמנה.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, ביימים האחרונים אנוכי מתלבט בין רכישת כרטיס טלוויזיה ובין כרטיס מסך חדש. ברשותי כיום כרטיס Creative GeForce 2 GTS 32MB, כרטיס שרכשתי לפני שנתיים בערך. הדבר אשר עורר אצלי מחשבה האם לקנות כרטיס מסך חדש היא מסיבה אחת בלבד: לכרטיס הנוכחי אין יציאת טלוויזיה, לצערי. אם תשאלו אותי, חיסרון אדיר. ברצוני לצפות בסרטים במחשב באצמעות הטלוויזיה ואין באפשרותי לעשות זאת כיום. למזלי הרע, הכרטיס שלי, היה הכרטיס האחרון שיוצר בלי יציאת טלוויזיה ומיד בסידרת הייצור הבאה הוספה האפשרות של היציאה כבר בסידרת TI (תקנו אותי אם אני טועה). בבחירת כרטיס חדש יש להתחשב במפרט שלי, אשר נחשב למפרט ישן כיום ומונע כנראה את ניצול יעיל של הביצועים המוצעים ע"י הכרטיסים בשוק כיום. אנא עיינו במפרט שלי בב…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשבי הגב שמיועדים למציאות מדומה חוזרים לסיבוב שני וצבעוני - תודות ל-Zotac לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
עכשיו עם המחירים היחסית זולים של הכרטיס ה4600 שהוא עכשיו באיזה 1600 בסימפלטק (של ליאדטק) או את ה4200 ב1000 ש"ח? או שבכלל כדאי לחכות לראדון 9700 ? אני מתכוון לקנות את הכרטיס עוד חודש בערך ...
-
אני קונה X1600PRO לAGP 256MB יש לי עכשיו GF440MX ויש לי דריברים של אינוידיה אני צריך לפרמט או רק למחוק? איך אני מוחק?? למאוור של הכרטיס מסך צריך לחבר לספק? או שרק מחברים אותו למסך וללוח אם והמאוור פועל? אם צריך לחבר לספק את המאוור אז אני יכול לא לחבר אותו ולפתוח את המארז ולשם לידו מאוורר גדול שמחובר לחשמל וזה יחסוך בחשמל לספק הגיוני?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחר אני הולך לקבל תמחשב, רק יש בעיה אחת,אני הזמנתי 6600GT של GIGABYTE הדגם המלא(RETAIL) שבא בקופסא,עם קירור אקטיבי. והיום הייתי אצלו הוא אמר לי שיש להם תדגם רק ב BULK,ללא הBUNDLE,שזה המשחקים והקופסא, עקב בעיות אצל היבואן, אז האפשרות היא או לקחת אותו ולהוריד 70 ש"ח מהמחיר הסופי, או ללכת על חברה אחרת(LEADTEK) או לקחת את הדגם עם VIVO שבא עם קירור פסיבי בתוספת של 150 ש"ח. לא ממש בא לי לשלם עוד על מחשב גם ככה יקר, אז מה הכי כדאי לעשות, את הכטיס שבלי הקופסא ראיתי,הוא מגיע עם הכבלים,דרייבר. והוא נראה סבבה לגמרי, האם זה שהוא מגיע ללא הקופסא אומר שיש מצב שיהיה פגום ופחות טוב?! עצה מאוד תעזור לי. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-