עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gnagar,

איזה כ.מסך יותר טוב ? SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO

2. Started by 00Amir,

קניתי GTS 250 1GB ואני מקבל ב 3DMark Ventege רק 4975 נקודות כאשר אני רואה את השרשור תוצאות אני שם לב שלמעשה יש לי כרטיס עגלה... התוצאה הגיונית בכלל? אני חייב לעשות O/C בשביל לקבל תוצאה נורמלית? המחשב והזיכרון מאוד חזקים ואני מקבל ב CPU : 39943. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Santa ^^,

אהלן, אני מעוניין בלעשות שדרוג קטן למחשב, מדובר בדבר אחד בלבד שהכי שווה להחליף... AMD Athlon 64 X2 4800+ 2GB RAM Radeon HD3850 512 אני עובד על XP, לי נראה שצריך להחליף כרטיס מסך, אבל איזה כרטיס חדש יותר לא יעשה לי צוואר בקבוק ברמה שאני ארגיש? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי אני שוקל לקנות בקרוב כרטיס מסך ושמתי לב באתר של solidworks שהם ממליצים על סדרות כרטיסים שלא היו כל כך מוכרות לי. מבירור קצר הבנתי שאלו כרטיסים שנועדו לשימוש מקצועי אך מהסתכלות ראשונית הם נראים נחותים מכרטיסים למשחקים. רציתי לדעת מה ההבדל בין הסוגים והאם יש אספקטים שבהם כרטיסי המסך המקצועיים עולים בביצועים על כרטיסים לגיימרים ? אני שואל מכיוון שאני מעוניין שהכרטיס החדש יעשה גם וגם ואת שניהם בצורה טובה אם אפשר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by BrolySaiyan,

מחשב נוכחי מעבד: core i5 2500 3.3ghz,s1155 6mb gpu core tray לוח אם: asus p8h61-m le b3 כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte GTX460 OC 1GB מארז: sharkoon vaya eco black atx case (no psu) ספק כוח: antec basiq 550w 12cm המסך שיש לי זה view sonic 1920X108024 אינטש תקציב: 1300 ש"חחריגה 200 ש"ח אני רוצה שהמשחקים יעבדו על 1920X1080 על high ultra ברוב המשחקים אני מעדיף מהחנויות של ksp או Ivory רציתי ללכת על http://ksp.co.il/?uin=20015 אבל בטוח שיש יותר טובים תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. חיפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי או שתתנו לי אתר טוב שאפשר להוריד ממנו בלי להסתבך תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by No-Limits,

אני הולך לקנות מחשב חדש, והגעתי למסקנה שאני הולך לקנות את ה- 7600 GS כי הבנתי שיש עליו ביקורות טובות ולסכום כסף הזה הוא מאוד טוב. בהתחלה חשבתי ללכת על 6800GS אבל אז התברר לי שאני אצטרך לפחות ספק כוח של 400 W. אז הלכתי על COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT ואני רוצה 7600GS. אני קונה מהאתר skypc. עכשיו ראיתי שיש שם שלוש כרטיסים שנושאים את השם 7600GS. אחד מהם במחיר של 800 שזה המחיר של ה- 6800GS ואחד במחיר של 600 ועוד אחד באמצע. הבנתי שההבדל בין ה- POINT OF VIEW לבין ה LEADTEK הוא 512 MB ל 256 MB. אז תמליצו לי לדעתם מה כדאי לי לקחת? אולי כרטיס מסך אחר? המחשב לא מיועד לגיימר רציני, אני רוצה שהמשחקים ירוצו נורמאלי בלי בעיות מיותרות, אבל אני לא צריך מושלמות ואני לא רוצה כרטיס…

8. Started by MINIME,

איפה הכי זול לקנות RADEON 8500LE 128 MB DDR שיהיה פחות מ 1000 תודה מראש. MINIME

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by moshe88,

תגידו עד לאיזה מהירות אני יכול לעלות אותו ב Catalyst בלי שיתחמם יותר מידי ולא יקרוס מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by NIR-T,

אני בתהליכי קניית מחשב ואני רוצה לדעת אם לקנות עכשיו את הלידטק TI4400 או לחכות ולקנות את הריידון 9500..... אם אני מחליט לא לחכות יש לכם הצעה לכרטיס אחר עד 1500 שקל?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ronen874,

שלום יש לי בבית מחשב ישן שהסערה אתמול שרפה לו את הכרטיס מסך יש לו לוח אם m2n mx עם pci express אחד אני רוצה כרטיס מסך באיזה 300 שח למחשב ההזה שיתאים ללוח אם הישן הזה (או מחיר אחר העיקר עלות- תועלת) אם אפשר משהו שיש בחנויות כמו באג או איוירי כי אני לא מזמין דברים באינטרנט עקב מחסור קל בכרטיס אשראי תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by dbx22,

חבר שלי הדפוק הזה קנה מחשב עם כרטיס מסך דפוק fx5200 אני אמרתי לו לא לקנות אותו אבל הוא קנה... דפוק מה לעשות..... אז הוא אומר לי שהאפאיקס שלו באותה רמה כמו הרדאון 9500 פרו שלי ואולי גם קצת עוקף אותו בביצועים. אז התערבתי איתו ששלי יותר טוב ושאני יכתוב את ההודעה הזאת פה ונראה של מי באמת יותר טוב... אז תגידו, תבהירו מה יותר טוב.... ודרך אגב הכרטיס שלי בשמו המלא הוא radeon 9500 pro 128 tv,dvi וואי נראה לי החבר הזה הולך לחטוף הרבה הרבה כאפות..... תודה...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by blabla2002,

ישלי את ti200 של asus אם זכרון של etrontech רציתי לדעת אם היה חברה טובה יותר מsamsung או בכלל האם היא חברה טובה?????

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by nadaviz,

הכרטיס הנ"ל מגיע OnBoard על הלוח אם GA-M51GM-S2G של Gigabyte. למשהו יש נסיון איתו בתוכנות גרפיות כמו אוטוקד? האם הוא מספיק חזק בשבילן?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by VolTAge,

אני דיי בטוח שהציונים שלי נמוכים למערכת כמו שלי, מה דעתכם ? מה יכול לשפר את התוצאה ? 3DMARK01 - 14894 3DMARK03 - 4650 directx 9.0a catalyst 3.4 AXP 1700+ @ 200x10 Abit NF7-SL rev2 Twinmos 512MB pc3700 Gigabyte R9700 PRO @ default speed ניקיתי גם את המחשב מ spyware אבל זה לא עזר.. מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by x-man,

רציתי לדעת אם יש כרטיס מסך :gforce4 mx 128 mb

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

כן, אני יודע, חזק זאת לא המילה לתאר את הכרטיסים הללו. בכל מקרה, קצת הרבה לפני שהתחברתי ל-HWzone, היו כרטיסים שכאלו בעולם. אז אני אודה אם מישהו יוכל לתת לי הסבר קצר, מה יותר חזק? GF4 MX400 או GF4 MX440SE?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ranyr,

קניתי כרטיס חדש לפני פחות מחודש והוא עבד במקסימום 43 מעלות ועכשיו פתאום הוא מגיע עד חמישים ושתים מה קורה פה???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by haimon_v,

יש לי את ה4850 החדש של שפיר. שיחקתי חצי שעה של WARHEAD על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים - הכל רץ חלק ויפה בלי שום בעיות - כולי מאושר. אחרי כחצי שעת משחק התחלתי להרגיש האטה ותקיעות, כאילו הכרטיס התעייף. כשבדקתי טמפרטורות לא ראיתי משהו חריג. מה נראה לכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הי, לוח אם asus p8z68-v pro, כעת 660TI נוסף, הכרטיס מזוהה ע"י המערכת אך בהגדרות nvidia control panel ניתן להגדיר את הכרטיס השני בתור כרטיס PHYSX. מדובר בשני כרטיסי EVGA 660TI OC זהים, יש ביניהם מגשר SLI, ניסיתי את שני המחברים וללא מחבר- אין שינוי. הכרטיסים יושבים על סלוט PCIx16_1 ו PCIx16_3. נראה שבביוס אין הגדרה רלוונטית, ביוס גרסא אחת לפני אחרונה 3402. רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by rotemp,

היי. אני צריך המלצה לכרטיס מסך שישמש לhtpc, חשוב שיתיהיה לו יציאת HDMI. שימוש עיקרי לצפייה בסרטים אך כדאי שיתמוך בהרצת משחקים בסיסים כמו gta sa . תקציב 400 שח המליצו על הכרטיס הבא אבל הוא יקר לי טיפה http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by iatia,

יש לי ווינדוס אקס פי ולאחרונה הורדתי את המשחק Midtown Madness 2 ואני לא רואה בחלל טוב אני רואה את המשחר חצוי לכמה חלקים אני רואה את המשחק חצוי כמשולש וכו' (עם ג'יפורס 4 440 DDR)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by imac,

מה יותר חזק: TI ULTRA או PRO (או MX סתאם )?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by amirfefer,

קיבלתי רק אלפייה עם הכרטיס 5900XT ועוד לחשוב שבביקורת שפורסם באתר על התוכנה קיבלו בסביבות ה-1600 עם 9600XT! המערכת שלי: AXP 2500 512 PC2700 GEIL ABIT KV7 - KT600 ALBATRON GF 5900XT אני משתמש בדרייבר גירסת 61.77

25. Started by shirNoshe,

הכרטיס שלי הלך לבדיקת אחריות ואי אפשר לתקנו.הוצע לי לשדרג אותו.למה כדאי לי לשדרג עם תוספת של עד 1000ש"ח?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים