עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. שלום. מאז שהחלפתי לכרטיס מסך MSI 4870 1GB יש לי את הבעיה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב, אחרי טעינת הלוגו של הווינדווס במקום להראות לי את הווינדווס יש מסך שחור (הכרטיס מסך לא מעביר תמונה), וזה נראה שהווינדווס כן עולה רק בלי תמונה, לאחר מכן אני לוחץ על כפתור הריסט והמחשב עולה בצורה תקינה והווינדווס עולה עם תמונה - הכל תקין. הבעיה הזאת מופיעה תמיד רק בהדלקת המחשב, במצב שהמחשב דלוק ואני עושה ריסט זה לא קורה. עכשיו ניסיתי את הדבר הבא: אם אני מדליק את המחשב ונכנס סתם לביוס ויוצא (מבלי לשנות כלום) אין שום בעיה הויינדווס עולה עם מסך והכל תקין. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין גירסה אחרת ולא עזר הבעיה עדיין נשארה. חשוב לי לציין שהבעיה קרתה גם בווינדוס 7 64 ביט וגם בווינדווס XP 32bi…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. הכל עבד טוב כבר 5 שנים. החלפתי כרטיסי מסך איך ספור פעמים והכל עבד לי עד כה. פתאום לא עובד. התוכנה לא מזהה את הטלויזיה ולא ניתן לאפשר מסך שני. בדקתי את הכבל והוא תקין. לא עשיתי שום דבר לדרייברים ולא התקנתי שטויות. מה עושים? יש לי 7600GS. כבל שבדקתי ע"י FLUK. לא יודע עוד מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by danielle102,

שלום, נתקלתי בבעיה,הרקע של הטקסט באייקונים שנמצאים בשולחן העבודה הפך להיות לבן.איך אני מותירה אותו להיות ללא רקע [שקוף]? בתודה, תום.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  5. זה לא אמור להיות ככה נכון? =S 76 מעלות במנוחה 87 במאמץ..

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  6. אז ככה...שאני משאיר את המחשב הרבה זמן דולק...אז המסך נכבה אחרי 20 דקות.... שאני לדוגמא הולך לישון הוא נכבה אחרי 20 דקות...ואז בבוקר אני בא לבדוק משהו במחשב...אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים...והמסך עדיין נשאר כבוי... אחרי ריסט הכל חוזר לתפקד רגיל.... מאיפה הבעיה?.. ואיך לפתור אותה??

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי Windows 7 שהבנתי שאפשר לשלב בין השניים בווינדוס הזה הקרוספייר של ה5870 כבר הותקן ופועל מקודם עכשיו גם התקנתי את ה9600gt בשביל הפיזיקה והוא בעיקרון עובד אבל כשאני פותח את החלון של הפיזיקה יש לי 3 אפשרויות 1. no accelaration 2. geforce physics 3. ageia physics אז א' רק האופציה הראשונה ניתנת לבחירה והשניים של הפיזיקה אפורים אז איך אני פותח אותם? (אם אתם יכולים להפנות אותי למדריך אני אשמח) ב' במידה והצלחתי לפתוח אז מה עדיף הageia או הgeforce? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. הבעיה ככה.. לדוגמא במשחק ספלינטר סל החדש תוך כדי משחק .. כאילו שהכרטטיס אחרי מאמץ גדול המחשב קורס.. הוא קורס ב2 דרכים.. לא דרך קבועה: 1. פתאום אני רואה על המסך מלא פיקסלים בכל מיני צבעים בעיקר ורוד/סגול.. וברקע המשחק עובד אבל עם כל הפיקסלים וזה מתגבר כל מזעור (alt+tab) בשביל לסגור בסיים משימא אך יש לי את אותם פיקסלים גם על השולחן עבודה ומסביב לחלונות ואייקונים וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש.... 2. קריסה (ריסט) .. המשחק נתקע.. אני רואה את אוותם פיקסלים ואז הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה? המרפט שלי הוא: intel core 2 duo E8500 3.16ghz 64bit mother board: intel MS-7519 p45 4 gb ddr2 cl5-5-5ddr2800 5 Nvidia GeFroce 9800GT 512 Gddr3 נ.ב: אחרי שעש…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by dragon051,

שלום, לפני יום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס מסך: Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe בקיצור בהתחלה התקנתי ויסטה על המחשב ושהרצתי למשל בדיקה באתר www.systemrequirementslab.com זה קיבל עובר ועוד בהכל (כולל הכרטיס מסך) עכשיו שאני מריץ באתר את GTA 4 (גם בפעם הקודמת הרצתי אותו)לאחר שפירמטתי את המחשב והחלפתי תויסטה ב-xp או כל משחק אחר חדש זה רושם שזה נכשל בסעיף של הכרטיס מסך ורושם ככה: Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.1 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.4 איך יכול להיות שאין לי 3.0 עם כרטיס מסך שכזה (התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך וגם אפילו ניסיתי תעדכון שיש לכם בלינקייה אבל כלום לא עוזר, מה לעשות?!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזו - לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום שמעתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי ( בן 3 חודשים בלבד Ati Sapphire 5870) עובד במהירות מקסימלית והמסך לא עבד, אין שום תמונה ופשוט נכנס למצב שינה. המחשב עצמו עולה כרגיל ועובד בלי בעיות. ניסיתי להוציא אותו, לעשות עליו קצת "פפפפפווווו" כדי להעיף אבק שאולי מפריע במגעים או משהו, אבל ללא הועיל - הדלקתי את המחשב מחדש ושוב אותו הדבר. לפני שזה קרה לראשונה לא עשיתי שום פירוק או משהו, שום הפסקת חשמל או משהו מיוחד. אציין שבדקתי את הכרטיס בשני חריצי הPCIE שקיימים בלוח אם שלי ובשניהם הוא לא עבד. אוסיף גם שכרטיס אחר שיש לי (Nvidia 240GT) עבד בשני החריצים ללא בעיות כך שאני לא חושב שהבעיה בלוח אם. א. אני לא מצאתי סיב…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by Sparkle,

יש לי כרטיס מסך HD3850 256MB והמערכת בחתימה. לפני חודש צצה בעיה: כאשר הכרטיס מסך מחובר למחשב בצורה מלאה המסך לא מעלה את המחשב, אך כאשר אני שם את הכבל בכרטיס מסך מובנה המסך מעלה את המחשב (גם כשהכרטיס מסך HD3850 מחובר למחשב בו זמנית). כאשר אני מחבר את הכבל לHD3850 המסך מתכבה לנורית כתומה ולא רשום כלום על המסך, לעומת זה שאם הכבל לא מחובר כלל, הנורית עדיין ירוקה ובמסך רק רשום "CHECK CABLE CONNECTION". בנוסף שלחתי את הכרטיס לבדיקה ונמצא שהוא תקין.. ניסיתי להחליף כונן קשיח והבעיה נשארת.. וגם ניסיתי לאפס ביוס דרך הסוללה וגם דרך הביוס עצמו. עזרה בבקשה!

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by leok0,

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך קניתי מסך 19 פיליפ ואני רוצה לשים לו רזוציה 1280*1024 או 1440*900 אין בעיה הוא מקבל את זה אבל שאני מגדיר גם טלבזיה כבר לא נותן טלביזיה 21 CRT אם משדר אל חוטי הכרטיס מסך 8500 GT 512 INNO קירור פאסיבי windows vista אני מחבר את המסך דרך DVI

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  13. יש לי דיסק קשיח SSD בחיבור msata שמורכב צמוד מאוד לכרטיס המסך שלי ביציאה של PCIE X16, בגלל שהכרטיס שלי מגיע לטמפרטורה של בין 85 ל95 מעלות חיברתי את הכרטיס ליציאה אחרת של PCIE אבל הGPU-Z רושם לי שהיא X8, עד כמה קריטי החום שכרטיס המסך פולט לדיסק הקשיח שלי והאם זה בטוח שהוא לא ידפק מהחום?

14. ברשותי GeForce 7600Gt לאחרונה שיחקתי ב C&C3 שעד לפני שבוע עבד מצוין , ובזמן האחרון המשחק היה נופל והווינדוס היה משנה רזולוציה צבעים וכו', ורשם שיש בעיה עם הדרייברים. נכנסתי לאתר של נוידיה והורדתי את הדריברים האחרונים. נראה שהכל עובד מצוין עד עכשיו, נכנסתי למשחק שיחקתי שוב ושוב המשחק נפל. אבל לאחר זמן ממושך יותר. והפעם המסך נכבה לגמרי ומסרב להראות מה הולך עם המחשב, המוזיקה עצמה ממשיכה. האם הבעיה במשחק, או שמה בכ. מסך - התחממות אוליי?

15. אהלן חבר'ה, קניתי מחשב חדש לפני כשבוע וחצי והתקנתי עליו כל מיני משחקים חדשים. המחשב יחסית טוב ואין לו בעיה לסחוב משחקים על איכות מאוד גבוהה באופן חלק. מה שכן .. בכל משחק שאני משחק מספר דקות, המשחק נתקע ואז אני עובר לוינדוס אני מקבל הודעה: "VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands" הורדתי את הדרייורים הכי חדשים לכרטיס מסך, יש לי palit radon hd 4850 והורדתי דרייורים ל hd 4800 series. עכשיו זה קורה לי בכל משחק, המשחק נתקע יוצאת ההודעה ואז אני חוזר למשחק וכעבור זמן מה זה קורה שוב. איך אני מסדר את זה? תודה מראש ויום טוב

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  16. שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הסאונד לא עובר עם המתאם של ATI במחשב הוא מזוה במקור פלט אבל אין סאונד דרך הריסיבר והכניסה הזו עובדת נבדק בעזרת סוני3

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by TGA,

שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים פחות או יותר. את הכרטיס מסך שלי אח שלי קנה מארה"ב gtx 285 2g bfg עם OC שבא מהחברה. בעבר שהייתי משחק במשחקי מחשב הכרטיס מסך שלי לא היה מתחמם בצורה מאוד משמעותית לכרטיס מסך ממוצע, אבל עכשיו אפילו שאני לא משחק במשחקי מחשב וסתם ככה גולש באינטרנט הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היא 65C וזה עם 95% מהירות של המאוורר שלו. אם אני נכנס לBattlefield Bad Company2 הטמפרטורה שלו עולה כמעט ל100C. מה יכול להיות הבעיה? תודה,

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by gaby1992,

טוב אז כמו שאתם יודעים הוא מורכב מ 2 כרטיסיי מסך אבל המשחקים קוראים לי רק אחד והם נותנים לי להשתמש רק ב860 MB בערך מהזיכרון שלו אז איך אני עושה שהמשחקים יקראו את 2 כרטיסיי המסך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ablabl,

קניתי היום את הכרטיס מסך HD4670 של ספיר הכרטיס עצמו הוא PCIE 2 והלוח אם שלי הוא כנראה PCIE 1 הבנתי שלא אמורה להיות בעיה עם זה משום מה הכרטיס מסך עובד הוא מתחמם והמאורר עובד אבל אין שום תצוגה במסך עצמו והוא נשאר בNO SIGNAL הספק שלי הוא 500W ATX של JVB ניסיתי לחבר ולהוציא כמה פעמים...לא עזר יכול להיות שהבעיה בספק?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. מזה כשנה ומעלה מחובר המיני לפטופ שלי (asus intel atom 1.6~1GhZ~160Gb~10.1' widescreen) עם כבל VGA מוצלב לטלוויזית LCD 32' של LG. עד אתמול הטלויזיה הציגה את המסך בלפטופ כמו שצריך ובאיכות מעולה. אולם מאתמול הטלויזיה מסרבת להציג את המחשב משום מה. הדרייבר של הכרטיס מסך מותקן כמו שצריך בנייד ווידאתי שהכבל אכן מחובר כמו שצריך מבחינת המגעים ב-2 הכיוונים. זה נראה על פניו כאילו "קשה" על הטלויזיה להציג את המחשב. כאשר מדליקים את הלפטופ ומכוונים את הטלויזיה לערוץ המתאים (RGB PC) רואים מסך שחור כאשר ההבהוב של "אין אות" אינו מופיע. ורק כאשר הווינדוס מגיע למסך שבו הסמן של העכבר עולה, מתחיל ההבהוב של "אין אות" שוב על מסך הטלויזיה. הסיבה היחידה שעולה לי היא אולי עומס של חיבורי USB שיש לי …

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by natee,

אני מצרף את ההודעות. אולי תוכלו לעזור לי? תודה. יש לי כרטיס 670 של אנווידיה 4 ג'יגה, ו I7 מדור 6. נ.ב. איזה כיף להעלות קבצים מצורפים להודעה! אף פעם לא ראיתי פורום שזה כל כך קל...

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  23. שלום, הבעיה שלי היא שאחרי זמן קצר שאני משחק במשחקים אני מקבל ארטיפקטים אדומים וירוקים ואז כל המחשב ניתקע ואני זקוק לעשות Reset זה קרה לי כבר כמה פעמיים בCrysis וCOD4 אחרי כמה דקות משחק. (אלה המשחקים היחידים ששיחקתי) אז בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה המחשב חדש לגמרי מפרט בצד.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eran131,

שלום לכולם בתאריך 26/5/10 יצא עדכון חדש של ATI לגרסאות 4XXX(רק את זה בדקתי) יש לי כרטיס מסך ATI Readon 4890 Vapor-X והורדתי את העדכון כשסיימתי את העדכון הוא אמר שיש בעיה עם החבילה(The Package is failure משהו בסגנון הזה) ואז כשהוא ביקש לעשות Restart ,עשיתי את הRestart והוא הראה את השגיאה הבאה שלא נותנת לי להפעיל CCC- בבקשה תגידו לי מה לעשות, (מחקתי את הדרייבר דרך ההתקנה-עשיתי Uninstall ואז הפעלתי ת'מחשב מחדש ולחצתי על Install וזה עדין לא עזר...) תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dotan922,

קניתי שלשום מחשב חדש, התקנתי משחק (עדכנתי לדרייבר החדש) ובאמצע המשחק הוא נתקע כזה ויש נקודות צבעוניות על כל המסך... ראיתי במדריך ל RIVA TUNER שתי תמונות עם ארטיפקט ב CORE ותמונה לארטיפקט ב MEMORY מה שיש לידומה לתמונה של הארטיפקט ב CORE http://resources.iopanel.net/guides/...cardoc/mem.jpg איך לסדר את זה? פשוט ללכת ולבקש חדש?(אחריות) ד"א מזה ארטיפקט?? תודה לעוזרים לא עשיתי OC

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים