עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה יהא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. יש לי מסך 19" ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כל פעם נותנים לי תשובה אחרת... אני צריך תשובה חד משעמית איזה כרטיס מסך הכי טוב למסך בגודל 19". מפרט: http://www.upit.ws/picture.php?file=993c94750233c.bmp * אם ממש צריך את אז אני יכול להוסיף עוד קצת כסף...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by A-L-o-n,

האם כדאי לקנות hd 4850 שהוא מעל 900? כאילו יש אנשים יקרנים שמוכרים אותו דיי יקר אבל תלוי גם איזה דגם... הדגם הזה היה כתוב באתר של המוכר... שווה לקנות את הכרטיס הזה!!! http://www.gal-comp.co.il/Product.asp?ProID=328 הוא טוב יותר מהרגיל או שזה אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת למי מכם אולי יש את המסך מסך Samsung 22" T220P 2ms LCD ויש לו במקרה כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe רציתי לדעת איך רואים ... ועוד שאלה האם כדאי לי לקנות HD4870 עם 1 גיגה זיכרון ו OC מהחנות ? ואם כן האם ה OC באחריות או שאני צריך קירור חדש לכרטיס ... תודה הכרטיס מסך והמסך אמורים להריץ משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה ודרישות על המקס ( ואני יודע שרובכם תגידו לי קח HD4850 אבל אני לא מעוניין ) הוא ירוץ עם מעבד Q8200 תודה לעוזרים :]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by maxxtro,

אז ככה יש לי כרגע 8600GTS והוא ממש חלש אני מתלבט אם להחליף אותו עכשיו או לחכות אם זה קצת הינה תמונות מ CPU-Z תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by natan805,

והאם ה hd4670 חזק יותר מה 8800gts 640mb ?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  7. מה שבכותרת הכוונה היא שיש לי 8800GTS 320 ויש לי 2GB RAM אני יכול איכשהו לדוגמא לתת לGTS נגיד עוד 500MB מהRAM ?? (לא פיזית) כילו כשיגמר ה 320הוא ישתמש ב RAM .. אני צריך את זה לGTAIV אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל יש תיקווה אז תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by gabik,

שלום לחברי הפורום המפרט העלוב שלי P42.4@2.7(עדין לא גמור הOC) KINGSTON1GB)512X2) P4SP-MX FX5200 כי נשרף הHD3650(הסבר בהמשך) ספק חברה לא ידוע 500W (אבל מיוצר בCHENNEL WELL TACH שזה חברה לא ג'אנרי אבל לא אחת החברות הטובות) ככה השאלה הקלה אם במפרט הנל יהיה צאור בקבוק?ואם כן עד כמה גדול או קטן הוא יהיה?(HD3650AGP GDDR2) לפני כמה זמן קניתי HD3650AGP והוא נשרף הוא הוחזר לחנות ואני מחכה שיחזור אלי בקיצר שאלה כזו מה לדעתכם הסיבות לשרפת הכרטיס?... הסבר- קניתי את כרטיס התקנתי, התקנתי דריורים הדלקתי את המשחק F.E.A.R על המקסימום ברזולוציה 768X1024 זה היה בקטע של הסרטון שבהתחלה הוא טס אחרי זה קטע אם חושך ואופ.....NO SIGNAL הדלקה מחדש http://img386.imageshack.us/my.…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by yanivos,

אם יש הבדל עצום אני מוכן לעלות ל600 אבל זה הטופ של הטופ למשחקים כבדים בעקרון, אני לא גיימר כבד פשוט מדי פעם יוצא שאני משחק איזה משחק בנוסח קרייסיס

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. ברוכים הבאים לדיון הראשי על הדרייברים של כרטיסי ATi מבית AMD ושל GeForce מבית nVIDIA זהו המקום בוא נציג לכם באופן שוטף עידכונים אודות הדרייברים (מנהלי ההתקנים) של המאיצים הגרפיים מבית NVIDIA וAMD. כמה נקודות שחשוב לציין *זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל *אין לפרסם תוצאות או לשאול שאלות לגביי תוצאות של מבחני ביצועים כגון 3DMARK, בשביל דברים כאלה יש את הסטיקי של 3DMARK בפורום *פה זה לא פורום אוברקלוק וקירור ולכן אין פה מקום לשאלות לגביי OC בעזרת הדרייברים. ******************************************************************************* ATi CATALYST הגרסה הרשמית העדכנית ביותר: 8.12 כרטיסים נת…

• 317 תגובות
    • 36.5k צפיות
  11. Started by Omry,

http://skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm הייתי אומר שזה מעניין למדי

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by GBU-24,

האם כרטיס המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 יוכל לרוץ בצורה טובה על 1680X1050?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by doronpas,

כותרת..

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by JFord,

שלום, היום התקנתי GTA IV על המחשב, והתאכזבתי מאוד מהביצועים שלו על המחשב שלי. יש לי מעבד Q6600 @ 2.8Ghz, וכרטיס מסך Radeon X1950XTX 512MB. מההגדרות במשחק אפשר לראות שאני חייב יותר מ512MB על הכטיס בשביל לשים את ההגדרות על High. (בגלל הרזולוציה). ובכלל הייתי חייב לשים 3GB ראם במקום 2 בשביל שעל LOW המשחק ירוץ בסדר. אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש בשביל המשחק, אבל אני מפחד שגם הכרטיסים החדשים לא יעזרו.(לא סתם אנשים בוכים על הכובד של הגרפיקה). הבנתי שהHD4780 יותר טוב מהGTX260. השאלות שלי הן: א) האם עדיף GTX260 עם 800 מגה על הHD4780? ב) האם בכלל זה ישנה משהו בהשוואה לכרטיס שיש לי? כדאי פשוט לשכוח מכל העניין ולחכות לכרטיס יותר טוב? אני אשמח אם אנשים שניסו את הGTA החדש יגיבו. עוד לא…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by ran8,

שלום רציתי לדעת אילו כרטיסים חדשים ייצאו ב2009 של ATI ו NVIDIA והאם שווה לחכות....??

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. שלום כולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למערכת האקסטרים-גיימינג שאקנה בקרוב בתקציב של 2700 ש"ח. רובכם בוודאי שואלים למה אני לא הולך ישר על ה-HD4870x2.. ובכן, זה בגלל שהוא בכלל לא נותן תמורה לכסף. אני רוצה כרטיס מסך שיתן ביצועים מספקים (35FPS ומעלה עם AA ו-AF ברזולוציה של 1920x1200 זה הכי מספק שיש, מעבר לזה העין לא שמה לב. אני יודע שבקרייסיס לא אוכל לקבל כאלה ביצועים, אבל שיהיה משהו קרוב) יהיה לי לוח אם שנותן תמיכה מלאה ב-CF. במארז יהיו 2 מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM שמכוונים ישירות על כרטיס המסך. אני מעוניין לבצע לו את ה-OC הגדול ביותר שיהיה ניתן לעשות לו. זה אמור להשפיע באופן דרסטי על הפרשי הביצועים בין GTX260 לבין HD4870 1GB. המסך יהיה 27" מתוצרת Dell. הדגם הספציפי ה…

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  17. אני צריך עזרה/מדריך לחבר טלוויזיה למחשב וגם המסך הרגיל שיישאר איתו כאילו Dual Screen.. הכרטיס מסך הוא GEFORCE 9600.. אם זה היה 2 מסכים ריגלים למחשב אז זה היה יותר פשוט אבל הטלוויזיה אלה יציאות אחרות פשוט ובדרייבר הפיצול מסך ל2 לא פועל ממש כאילו לא רואים כלום בטלוויזיה.. יש מדריך/רעיון איך?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי כ.מסך GIGABYTE 8800GTS 640MB ורציתי לדעת האם ההבדל בביצועים שלו לעומת ATI 4870? או ל 9800. האם ההבדל גדול? האם הוא מצדיק את מכירת 8800GTS 640MB? אם כן, בכמה אפשר למכור את הכרטיס?

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by avishaiar17,

שלום .. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך את שלי מכרתי.. (9800 GTX) אני מתלבט בין שני אלה.. יש לי מסך 22 של ASUS לכן אני משתמש ברזולוציה גבוה במשחקים.. השאלה אם ה1 GB נותן הבדלי ביצועים משמעותי..ששווה להשקיע. ההבדל בכסף היינו 150 ש"ח תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lielmar1,

חברה יש לי כמה שאלות ה hd 4850 אמרו לי שהוא חם מאוד והטמפרטורה שלו גבובה עכשיו השאלה שלי אם הוא בנוי לחום הזה? , איזה מעלות הוא עובד בערך ? ,ואם ואים שווה לקנות אותו ? , והאם הוא יריץ לי קריסיס חלק על מסך 22 אינץ תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. Started by yossikishik,

שלום יש לי שאלההה איזה כרטיס מסך יותר טוב וישלו ביצועים יותר טובים geforce7300gt או geforce 8400gs תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  22. Started by Ram23,

בעוד מספר ימים אני הולך להתחדש בLCD 37" ורציתי לדעת מה הכרטיס מסך שלי יוכל לעשות במצב הזה ואם הוא צריך יורש.. מפרט פה בצד,שימוש למשחקים וסרטים. (cant wait to see Dead Space in it!!!)

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  23. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28620&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני משחק עם מסך 19 חשבתי ללכת על 9600GT של PALIT מה הכי כדאי מחיר ביצועים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by AsDoNaTiOn,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח - למשחקים (CoD, Crysis, GTA IV). בנוסף, אני אודה לכם מאוד אם גם תביאו חנות מומלצת לקנות בה באזור ת"א, חנות שאתם מכירים וסומכים על הבעלים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by SyndromE,

שוחררה עוד חבילת PhysX, קישורים להורדה ישירה: * Two new levels for Warmonger—Tombstone and Asylum * Crazy Machines 2—Featuring GPU-accelerated NVIDIA PhysX effects * Dark Basic Fluids Demo by Kenneth Bugeja * Dark Basis PhysX Soft Body Demo by Kenneth Bejega * NVIDIA PhysX Screensaver * Badaboom Media Converter 1.0 * Power Director 7.0 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects * TMPGENC XPRESS 4.6.2.266 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects הוראות הפעלה קישור להורדת החבילה מאנוידיה תהנו...

• 1 תגובה
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים