עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zivgev,

אהלן, אני ראיתי בפורום שמדברים הרבה על הכרטיסים האלה, אני לקראת קנייה של הכרטיס וחשוב לי לדעת לגבי 2 דגמים ספציפיים. אז ככה, בksp יש את הכרטיס: Gigabyte Radeon R9 280X OC וברשת מצאתי את הגרסה: Radeon R9 280X TOXIC לפי מה שראיתי טוענים כי גרסת הtoxic היא יותר טובה. השאיפה שלי היא לעשות oc לכרטיס, כרגע לא מצאתי בksp את הכרטיס הנ"ל ולכן אני שוקל אם שווה לחכות ולראות אם יגיע או שעדיף לקנות את זה של ג'יגה בייט או אחד הכרטיסים הקיימים כרגע? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by -R-E-L-,

תראו את התמונות בקובץ המצורף.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by blackhawk_88,

שלום,אני חדש פה,ויש לי שאלה: יש ברשותי כרטיס מסך 9800 gt ואני לא בטוח שהוא עובד בצורה טובה בכלל. יש איזשהו משהו או לא יודע מה ששם אני יכול לבדוק אותו? (אתר ששם בודקים וכו') ששם אני אבדוק אותו,תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי X800GTO לא עבר OC או משהו דומה. בכמה אני יכול למכור אותו יד שנייה? מפרט: מעבד: פנטיום D 930 4 מגה קאש זיכרון: 512 מגה זיכרון DDR2 553 כפול 2 HD: סמסונג 250 גיגה ספק כוח: FPS 400W 60 THA מסך: LG L1719S זהו בערך....

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by alord,

כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe ¤ 1,205.00 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe מקט: 28610 ¤ 1,331.00 האם שווה לקחת את ה1 GIGA??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כל מי שרוצה לנסות ולשנות למי שלא יודע על מה אני מדבר- חברת ההפצה והיבוא חיון בע"מ היא היבואנית הרשמית של המסכים של סמסונג ששמם במסכי LCD הולך לפנם ואחריות הפיקסלים השרופים שלהם היא החלפת המסך לאחר 20 פיקסלים שרופים וקבוצה של פיקסלים נחשבת כאחד בעוד שבארצות מפותחות האחריות עומדת על התקן של סאמסונג עצמה שעומד על החלפת המסך אחרי 8 פיקסלים שרופים זהו אחד המסכים הטובים פה בארץ (לפחות בטווח מחיר של 1900-2400 שקל) וחבל שצריך להתפשר בגלל האחריות על מסך יותר טוב גם אם זה לא מעניין אתכם אנא עזרו (אם הם יראו שפורומים מתחילים להחרים אותם הם ישנו את המצב) מי שרוצה לעזור תרשמו "מצטרף" ואם יהיה הרבה אנשים אני ישלח להם את זה אם אתם שואלים את עצמכם מה איכפת לי ,אז, זה מעצבן אותי שחברות …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש להחליך את כרטיס המסך במחשב שלי התקציב הוא עד: 700 ש"ח לוח האם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) אני צריך לקנות מ KSP מטעמי נוחות ואיזה סידור שיש לי מול החנות, אז אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב שיש ב KSP בטווח המחיר הזה. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI (שנראה לי שזה כבר סטנדרט) וזהו פחות או יותר, אני רוצה שזה גם יריץ את GW2 על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר, אבל זה לא משחק כבד במיוחד... תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Holy,

אני רוצה לחבר (לחבר) את המחשב לטלויזיה אבל יש לי עם זה כמה בעיות בכרטיס מסך יש יציאת s-video עם 7 פינים יש לי מתאם אחד שהגיע פעם עם הכרטיס מסך asus GeForce 256 שמעביר מ-svideo 7 pin רק ל-rca. בכרטיס מסך שהגיע עם הכבל הזה הוא עובד יופי אבל על כרטיס מסך אחר רואים ממש גרוע. יש לי גם ממיר שהגיע עם Asus GeForce MX 4 שממיר מ-s-video 7 pin ל-s-video 4 pin ול-rca. על הכרטיס שהוא הגיע איתו רואים מצויין. עכשיו אני רוצה לקנות לחבר שלי גם חיבור כזה הבעיה שלא מצאתי בשום מקום מתאם svideo to rca אז חשבתי לקנות כבל s-video 4 pin ארוך ומתאם מ-scart ל-s-video. כל זה עולה משהו כמו 70 שקל וחבל לי לקנות בלי לדעת בודאות שיראו טוב ולא ממש גרוע כמו שרואים עם אחד המתאמים שיש לי. למישהו יש מושג אי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום! אני רוצה להחליף את ה-8600gt הישן שלי בכרטיס מסך חדש על מנת שאוכל להריץ משחקים מודרניים יותר (כרגע על הכוונת Starcraft 2 ו-GTA 4). המפרט הבסיסי הנוכחי שלי: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray Scythe Kama Cross Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ CL5 ANTEC NSK4480B-II Black (ספק 380W) ומסך עם רזולוציה 1680x1050 וחיבור DVI. אשמח להמלצות (ואני יכול גם לעלות במחיר, אם זה נחוץ). תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח (גמיש, במידה ויש אופציה כדאית) עבור עבודה עם שני מסכים בו זמנית: האחד ברזולוציה 1680x1050 והשני ברזולוציה 1920x1080. כרטיס המסך הנוכחי שלי מבוסס על Nvidia 7600GT ונראה שהוא מתקשה לסחוב עבודה בו זמנים עם שני מסכים ברזולוציות הללו. המחשב לא משמש כלל למשחקים כבדים, אלא בעיקר לעבודה ב-Office, תיכנות עם Visual Studio 2012 ומשחקים קלים (קומפי). אציין כי המדובר במחשב, שחלק מן הזמן מדמה באמצעות VMWare (בשילוב טכנולוגיית VT-x, שמוטמעת במעבד) שני מחשבים נפרדים, למרות שלמעשה מדובר במחשב אחד, שעל כל מסך מופיעה מערכת הפעלה נפרדת. המחשב שלי די מיושן, אבל מספיק לצרכי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: Gigabyte 965P-S3 זכרון: 6GB DDR2 800Mh…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by katharsis,

(שאלתי כבר בנושא על הרדאון 9800פרו, אבל אף-אחד לא ענה) איזה כרטיס יותר טוב Radeon 9800PRO או Radeon x700PRO? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

האם לכרטיס הזה יש Flash Bios? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד ניסיתי באתר של Inno3D אבל לא מצאתי שום עדכונים של Flash Bios אלא רק עדכונים של Driver.

13. Started by Nvfreak,

Hello guys i just wanted to know how much time well it take for the isreali shops to provide the gtx680 that is going to be out in the 22nd and from were should i buy it Thank you.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Or ei,

עכשיו עם המחירים היחסית זולים של הכרטיס ה4600 שהוא עכשיו באיזה 1600 בסימפלטק (של ליאדטק) או את ה4200 ב1000 ש"ח? או שבכלל כדאי לחכות לראדון 9700 ? אני מתכוון לקנות את הכרטיס עוד חודש בערך ...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Guarding angel,

מאמר מהאתר HARDOCP כמה רחוק באמת הגענו עם טכנולוגית כרטיסי המסך http://www.hardocp.com/article.html?art=ODYyLDE= מקווה שתהנו

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, לפני אתמול קניתי את ה-T240 של סמסונג (חוויה מדהימה... ) ומאחר והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 אני זקוק לכרטיס מסך חדש. נכון להיום יש לי את ה- X1950Pro של ATI, אבל הוא לא סוחב ברזולוציות כל כך גבוהות. אני מתלבט בין HD4870 ג'יגה 1 של Club 3d לבין HD4870X2. רציתי לדעת מה יותר משתלם לי. השימושים הם משחקים ועיבוד תלת מימד מתקדם (MAX ). המחיר הוא פלוס מינוס 2000 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by GOSS,

יש לי מחשב P4-1700MG כרטיס מסך GE FORCE 2 MX400 32MB הGTA3 קופץ באופן מבייש את המחשב והציפיות שלי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. החלפתי תכרטיס הקודם שלי לכרטיס RADEON 9600 (מחשב ישן אבל הביצועים מספיקים לי) ומאז שאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק ומציג NO SIGNAL. איך אני גורם למסך להיכבות אוטומטית ביחד עם המחשב ומבלי שאני יצטרך לכבות אותו בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by INFERNO,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואני מתלבט בין ATI ATI Radeon 9000 Pro 64MB DDR Retail box ל PLATINUM GeForce4 Ti 4200 64MB מה יו שווה לי מבחינת ביצועים (רק משחקים ) תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by pk1,

שמתי לב בתמונות של9800 פרו יש חיבור של 3 "חלקים" בAGP ול6600GT יש 2? למה זה? 9800 http://www.hwzone.co.il/newspics/omri/r9800pro.jpg 6600 http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/gforce_6600agp.jpg בחוברת של הלוח אם שלי יש תמונה של כרטיס שמתאים ללוח והוא עם 3 "חלקים". זה אומר שה 6600GT לא יתאים ללוח?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. לפני כמה ימים קניתי לעצמי מסך LCD של LG. 21.5 אינצ'. ולפני זה היה לי CRT שמאוד נהנתי מהתמונה שלו ( אני חושב שהתמונה של ה CRT הרבה יותר יפה וטובה) עד שיום אחד הוא החליט להתחיל להחשיך ובתזוזת המחשב הצבעים התחלפו לסגול חח כל הסרטים HD/BD וDVD עבדו עליו בצורה מאוד יפה והיו רואים ממש איכות. עכשיו שהחלפתי למסך יותר גדול כל הסרטים הפכו לפיקסלים גם הסרטים שלפני זה היו באיכות ממש טובה במסך הישן. הכרטיס מסך זה ג'י פורס 9600GT. השתמשתי בנגנים VLC ו KMP. אפשר לעשות לגבי זה משהו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by doorman,

שלום חברים, אני מתלבט בין 2 כרטיסים למחשב החדש שלי : ATI HD5830 1GB DDR5 עם 3 שנים אחריות NVIDIA GTX460 1GB DDR5 עם 2 שנים אחריות שניהם של Gigabyte ושניהם באיזור ה-1000 ש"ח. מה עדיף מבחינת ביצועים , יחס עלות תועלת? ומה ההבדל בין מחבר PCI-E 2.0 לבין מחבר PEGx16 ? תודה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שווה או לא? ודרך אגב גם כמה זמן?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by taltola,

היי, קניתי מחשב חדש ובמשחקים BF3 ו-FAR CRY 3 ישנם כמה דברים בהגדרות שאני לא ממש סגור עליהם. אני יודע שהם מורידים את רמת ה-FPS אבל לא יודע מי יותר, מי פחות, ועד כמה זה פוגע. אשמח לקבל הסבר מה מהנתונים הבאים הכי פוגע ב-FPS : FAR CRY 3 V-SYNC GPU MAX BUFFRED FRAMES MSAA ANTI-ALIASING SSAO METHOD BF3 ANTIALIASING DEFERRED ANTIALIASING POST ANISOTROPIC FILTER AMBIENT OCCLUSION אם למישהו יש חשק גם להסביר מה כל אחד עושה אז זה בכלל יהיה נפלא. אבל הכי חשוב לי להבין מה הכי הרבה פוגע ב-FPS . תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by desheh,

שמעו, אני כבר שנה תקוע עם GeForce 2 MX400 מסכן, ואני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500 Pro. השאלה שלי היא: האם שווה לקנות עכשיו בארה"ב את הכרטיס המופלא הזה, במחיר של רק 200$ מתוצרת ATI, או לחכות לכרטיס של Gigabyte? מה ההבדלים בינהם חוץ מחבילת התוכנות?

דיונים חדשים בפורומים