כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
agp x8 אם יציאת vivo איכות גבוהה במחיר 'נורמלי' ש'יחזיק' תקופה ארוכה
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, הבנתי ששומר מסך זה כדי שהתמונה לא "תקפא" על המסך ולא ישארו ממנה חלקים (במידה והיא מוצגת על המסך זמן רב), אז השומר מסך בעצם זה משהו שזז וכך המסך לא יכול להיהרס מזה שמוצגת בו תמונה עומדת. אני מקווה שהבנתי נכון, אם לא, תקנו אותי בבקשה, בשביל מה יש שומר מסך... והשאלה העיקרית שלי היא, האם בימינו עדיין יכול להיות מצב שחלק מהתמונה "יתקע" על המסך ויהרוס אותו עקב אי שימוש בשומר מסך? יש לי Flatron795FT Plus וקורה שאני משאיר אותו דלוק כמה שעות בלי שומר מסך, אני לא רואה שום תקלות (חוץ מזה שבפינה הימנית העליונה נהיה לי צבע אחר, אבל זה נראה לי בגלל שהוא ישן...) תודה
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
התוספת החדשה למגוון מבחני הביצועים הגראפיים של חברת Futuremark אמורה למצות את מלוא היכולות של מעבדים עם שמונה, עשר ואפילו 18 ליבות - וגם להעמיס באופן מלא את כל כרטיסי המסך שלכם, כמובן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק שאני לא בטוח אם כדאי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5316156&sku=P450-5770 או להשקיע קצת יותר בGTX 460.... יש לי לוח אם דיי מיושן של ג'יגה בייט GA-M55SLI-S4 והבנתי שהלוח יתמוך בכרטיסים, אבל השאלה אם הם יכנסו במארז Compucase 6A19 בעיקר הGTX460... אין לי כ"כ בעיה להריץ משחק על הגדרות בינוניות אני לא כזה גיימר...
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום, מוכרים כיום 280X באיזור ה700-800 שקלים ביד2. יש האמת לא מעט כאלה. ברור שמדובר במיינרים לרוב, זה לא העניין וזה לא מפריע לי. העניין הוא, האם שווה בכלל לקנות עכשיו או שאולי כדאי לחכות ליולי/סוף יולי? אני לא יודע אם המחירים יעלו, או יעלמו לגמרי. אני לא לחוץ בזמן בגדול. כרגע גם ככה חודש וחצי לא יהיה לי זמן לגעת במשחקים, אבל אם עוד חודש לא צפויים שינויים גדולים אז אני אקח כבר עכשיו, כל עוד המחיר אטרקטיבי. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ז"א שאני יוכל להציג משהו דרך יציאת ה VGA, משהו שונה דרך ה TVOUT ואם אני ירצה - בשניהם את אותו הדבר. יש חיה כזאת או שאני יהיה חייב 2 כרטיסי מסך? אפשר גם 2 VGA ובלי TVOUT, זה לא משנה. טנקס :-*
-
- 17 תגובות
- 998 צפיות
-
-
זה הdxdiag של המחשב שלי משהו שיוכל להפעיל את company of heroes סביר אם אפשר גם בפחות מהתקציב ששמתי כיסי ישמח מאוד אם לא שיהיה התקציב הזה בעיקרון אני מעריך שזה AGP......
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
חבר שלי הדפוק הזה קנה מחשב עם כרטיס מסך דפוק fx5200 אני אמרתי לו לא לקנות אותו אבל הוא קנה... דפוק מה לעשות..... אז הוא אומר לי שהאפאיקס שלו באותה רמה כמו הרדאון 9500 פרו שלי ואולי גם קצת עוקף אותו בביצועים. אז התערבתי איתו ששלי יותר טוב ושאני יכתוב את ההודעה הזאת פה ונראה של מי באמת יותר טוב... אז תגידו, תבהירו מה יותר טוב.... ודרך אגב הכרטיס שלי בשמו המלא הוא radeon 9500 pro 128 tv,dvi וואי נראה לי החבר הזה הולך לחטוף הרבה הרבה כאפות..... תודה...
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
היי, זה אני עם התקלה במאוור של הכרטיס.. מסתבר שהמעבד נשרף אז אני צריך כרטיס חדש עכשיו עשיתי קצת סקר וקראתי בפורום ואני חושב שהכרטיס שמתאים לי הוא ה-9550. אני לא ממש גיימר (קצת מנג'ר לפעמים) אבל חשוב לי שהכרטיס יוכל לתפקד עם משחקים לפחות כמו ה-TI4200 שהיה לי.. (דרישות צנועות אני יודע) ובנוסף שיציג תמונה טובה ושיהיה בעל חיבור DVI. השאלה שלי היא האם ה150 שקל שאני יוסיף ל9550 256MB כדאיים והאם אני ירגיש איזה שהוא הבדל במשחקים כמו GTA NBA live וכאלה.. ואם למישהו יש הצעה טובה יותר לכרטיס ביתאים לי באותו תחום מחירים מוזמן להגיד.. תודה
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי אני עומד לבנות מערכת חדשה סביב i7 יש לי היום כרטיס מסך SAPPHRE HD4870 שהייתי שמח לשמור עליו אבל הבעיה היא שהוא בזבזני מאוד בהספק בזמן IDLE ולכן מחמם לי מאוד את המחשב והשולחן. לכן אני מתכוון למכור אותו ולקנות אחר למחשב החדש. השימושים העקריים במחשב הם עריכת תמונות - פוטושופ, ועריכת וידאו - פרימייר. אני משחק מעט מאוד אבל הייתי רוצה לשמור על האפשרות לשחק מדי פעם. לכן אני צריך כרטיס עם ביצועים בינוניים. אני מתכוון לקחת לוח אם עם Z68 שכולל טכנולוגיית VIRTU שמעבירה את הכרטיס הגרפי ל IDLE כשלא נדרש כוח עיבוד גרפי. טכנולוגיה זו לא תעזור במקרה של ה 4870 בגלל הצריכה הגבוה ב IDLE לכן אני מתכנן להחליף אותו. דרישות מהכרטיס: חסכוני בהספק ב IDLE מחיר סביבות 500 (אשמח שיהיה פחות) ביצו…
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב וחג פורים שמח הזמנתי כבר את רוב המפרט ונשאר לי תקציב סביבות 2200 שקל לכרטיס מסך השאלה העיקרית היא מה יהיה עדיף לי מבחינת ביצועים וטווח הרחוק והקרוב ההתלבטות היא בין מערך של MSI R9 270X GAMING 4GB לבין R9 290 TRIX בודד המפרט שהוזמן לבינתיים הוא I7 4770K MUGEN 4 GA Z87X D3H GSKIL DDR3 1600 ARES 4*4 CORSAIR R500[כבר בבית] SAMSUNG 840EVO 120GB[כבר בבית] SEASONIC 620W S12II[מהמחשב הישן] SAMSUNG F3 500GB[מהמחשב הישן] השאלה הנוספק היא אם אני אצתרך להחליף את הספק אם אני שם מערך. תודה
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי ליקנות את הכרטיס הזה ויש לי ,1250 שקל , גרוש לא יותר .. אז המליצו לי עליו אני רוצה אם אפשר לקבל קצת המלצות מימכם עליו, ואיזה יצרן כדאי ליקנות ? www.zigzag.co.il אני יקנה כנראה מפה.. אם אתם ממליצים על משהו אחר אז שיהיה ברמה של הכרטיס ובתחום הכספי תודה רבה ויום טוב לכולם !
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הי, לוח אם asus p8z68-v pro, כעת 660TI נוסף, הכרטיס מזוהה ע"י המערכת אך בהגדרות nvidia control panel ניתן להגדיר את הכרטיס השני בתור כרטיס PHYSX. מדובר בשני כרטיסי EVGA 660TI OC זהים, יש ביניהם מגשר SLI, ניסיתי את שני המחברים וללא מחבר- אין שינוי. הכרטיסים יושבים על סלוט PCIx16_1 ו PCIx16_3. נראה שבביוס אין הגדרה רלוונטית, ביוס גרסא אחת לפני אחרונה 3402. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך משפיע על מהירות קידוד (קידוד סרטים)?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, כשאני בא לרכוש כרטיס מסך באותה הרמה;אז איזה סוג כרטיס מסך יותר טוב/מוביל/מתקדם/עדיף לאותם השימושים ו/או בקיצור - מהו יצרן/סוג כרטיסי המסך הטוב ביותר והמומלץ ביותר בעולם? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מסך 24' ונראה כי כרטיס המסך הישן כבר לא מסתדר כל כך טוב עם הרזולוציה הגבוהה של 1920X1200 במשחקים. כרטיס המסך שברשותי הוא Nvidia 8600GT של GIGABYTE דגם: GV-NX86T256D לינק לכרטיס: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2515 לוח אם: DG33BU של INTEL מעבד: INTEL E6550 ספק כוח: HEC 300W, דגם: HEC-300AR-TF מארז: HEC COMPUCASE 6A19 קירור: STOCK למעבד, SILENT-PIPE 2 לכרטיס מסך, קדמי ואחורי 120MM למארז. עריכה: תקציב: עלות/תועלת הכי טובה, סביבות ה800 ש"ח אני לא מתכוון לעשות OC בכלל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי ולאחרונה הורדתי את המשחק Midtown Madness 2 ואני לא רואה בחלל טוב אני רואה את המשחר חצוי לכמה חלקים אני רואה את המשחק חצוי כמשולש וכו' (עם ג'יפורס 4 440 DDR)
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
אני רוצה אם אפשר הצעות לכרטיס מסך טוב...PCI-E טוב...בין 500 ל700ש"ח אני לא גיימר רצחני משחק במשחקים לא הכי כבדים.... דרישות: 1) DVI חובה!! 2) 256 מגה בייט מינימום. ומה עדיף? של ATI או NIVIDIA??? יש לי במחשב הפנטיום 4 שאני מישתמש בו עכשיו..(מקבל חדש עוד מעט...בשביל זה ההמלצה גם) ATI RADRON 9250 והוא מתפקד מצויין ללא שום תקלות זה יותר מ3 שנים והוא אחלה של כרטיס...אז אני מעוניין במשהו בסיגנון...אמין טוב ולאורך שנים.... תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מחשב עם בארטון 2500 ,512MB זיכרון ורדאון 9600 פרו או סוני פליסטיישן 2?
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלומות, חבר שלי מחפש כרטיס מסך זול(עד 250 ש"ח) בחיבור AGP כחלופה לFX 5200 הזבל שלו(הגיע הזמן, לא?). מחיפוש קצר בKSP מצאתי את הדגמים הבאים: Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP 8X ב220 ש"ח Sapphire Radeon 9250 128Bit 256MB ב210 ש"ח Sapphire HD 2400 Pro 256MB GDDR 2 DX 10 HDTV DVI AGP ב270 ש"ח השאלה היא - האם הם באמת טובים יותר מה5200, או שפשוט מדובר בכרטיסים החלשים ביותר בסדרות החדשות, כך שההבדל קטן?(כמו ההבדל בין הFX 5200 לMX 440) או שמא הם שווים את ההשקעה? המטרה היא משחקים קלים יחסית(PES, פיפ"א וכד') ופשוט... לשדרג מהFX 5200 הזוועתי. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה זמן פרסמתי כאן אשכול על בעיית קירור בכרטיס, וקריסה במשחקים לאחר כמה שניות... לאחר כמה בדיקות גיליתי שזה הכרטיס, ושיערתי שזאת בעיית קירור. החנות שמננה קניתי נתנה לי כרטיס קירור, שעומד ליד הכרטיס ובעל שני מאווררים. הטמפרטורה ירדה בכ-10 מעלות. ניסיתי לשחק בקרייסיס, והצלחתי לשחק בערך 5 דקות עד הקריסה. השוואה ב-ATITOOL SCAN FOR ARTIFACT: לפני: קריסה לאחר 10 שניות בטמפ' של 70 מעלות אחרי: קריסה שהפעלתי את הסריקה 2 דקות, וכשעשיתי ABORT זה הראה לי ממשק 3D, ושם הייתה הקריסה בכ-70 מעלות. האם הבעיה היא אכן בעיית קירור? האם הפתרון שקיבלתי לא באמת הולם? מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
http://www.superbiiz.com/detail.php?name=KWD-7134&title=KWorld-PVR-TV-7134-PCI-Analog-TV-Tuner האם הכרטיס מאפשר צפייה במסך LCD רגיל דרך מחשב של כל הערוצים מהממיר של יס? האם חיבור הכרטיס פשוט מאפשר שידור דרך הממיר => משמע שאם אני אעביר ערוצים דרך הממיר של יס כך גם יקרה על המסך? או שמא זה רק יאפשר צפייה בערוצים דרך התוכנה של הכרטיס? אני לא ממש מבין בכרטיסי טלווייזה ואני לא מצליח להבין איך בדיוק הם משפיעים על אפשרות הצפייה דרך חיבור לממיר.. אשמח להסבר וסיוע.. תודה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיניע 3 מסכים. הבעיה שלי היא ששני מסכים הם 1680*1050 ומסך נוסף הוא 1920*1080 (כל המסכים באותו הגודל - 22") איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות? איך ניתן להתגבר על השוני ברזולוציה? תודה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-