כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, ברשותי מחשב שהיה בשימוש אינטנסיבי אולי שנה, שנה וחצי גג (עברתי דירה מהבית של ההורים שלי לפני 4 שנים והמחשב נשאר שם) וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך מה R290 שמת לי. בגדול אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 4k (אני גם ככה 90% המשחקים משחק עם CONTROLLER בעתיד אקנה מסך רגיל) זה הדגם של הטלויזיה שלי Hisense 50M7000UWG 4K אם זה חשוב (מרחק 2.5 מטר מהספה עליה אני מתבטט) וזה המפרט: Quad Core i7-4790 H97M-Pro4 -ASRock MX100 SSD R290 ז"ל HX318C10FK2_16 -Kingston (2X8G) S12G-650 -Seasonic Nanoxia Deep Silence 1 Dark Black NPS אני מתלבט בין ה 2070 SUPER (שלפי מה שהבנתי יהיה לו צווארון בקבוק קטן) לבין RX 5700 …
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שני הכרטיס בתקן AGP. עם ה 6800GS שלי אני מגיע ל6200 נקודות ב3DMARK05 ואפשר יותר... ועם ה 7600GT הביצועיים דיי דומים?... האם כדאי להחליף ל7600GT? הוא אמור לצרוך פחות חשמל? :-\ כי ה 6800 GS דיי מתחמם אפילו עם HS מסיבי.
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתכוון לקנות מסך LCD כנראה MAG BP2219W 5MS כלומר מסך 22 אינץ' רחב באיכות לא רעה בכלל. עכשיו אני רוצה שישמש גם כטלויזיה כלומר לחבר את המסך גם לכרטיס מסך GF6600 וגם לכרטיס טלויזיה שיהיה מחובר לממיר דיגטלי של הוט או שלא צריך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה אני לא ממש יודע. בקצרה השאלה העיקרית היא איך יראו? איך מעבירים את המסך מתצוגה של המחשב לתצוגה של הטלויזיה?האם מרחוק (4-5 מטר) יראו טוב? ועוד משהו קטן- לאבא שלי יש במגירה איזה כרטיס טלויזיה ישן שנארה לי עובד שמו FLY VIDEO-LIFE VIEW TV SIERIES והחיבורים מתאימים לחיבור של הממיר. הכרטיס יעבוד ? הוא שווה משהו? (אני יודע שאתם לא יודעים אני באעצם רוצה שתנחשו עפ"י הנסיון שלכם) תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הגדרתי היום במחשב של אחי שיהיה אפשר לראות טלוויזיה - וביטלתי את האפשרות שיראו גם דרך מסך המחשב,עכשיו אני לא רואה כלום!!! לא בטלוויזיה ולא במסך מחשב,(במסך מחשב אני רואה רק עs שהוא מסיים להטעין את הווינדוס). עשיתי כבר Ctrl+Alt+B אבל צריך לעשות זאת רק לאחר שאתה נמצא בווינדוס,ויש סיסמה למחשב (אני יודע אותה,אבל אני לא רואה את הסמן של המחשב בכדי לבחור את המשתמש ולבחור סיסמה). מה אני עושה, :s05: :s05: :s05: :s05: אשמח לכל תגובה, בתודה, MuTaTiOn.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי R9800P יש בכרטיס הזה גם כרטיס טלוויזה שאני יוכל ליראות טלוויזיה במחשב ? וגם איזה תוכנה צריך בשביל ליראות טלוויזה אולי קיבלתי את הדיסק מה השם של התוכנה?
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 17" של סמסונג ויש שני דגמים אחד DFX והשני NF ואם אני לא טועה במפרט הם אותו דבר אז אם מישהו יכול בבקשה להגיד מה זה ומה ההבדל ביניהם (אם זה שווה עוד 300 שקל) אז זה יעזור מאוד תודה.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הורדתי את ה Detonator 40.72 ואני לא מצליח להתקין אותו הוא נותן לי הודעת שגיאה כזאת the contents of this file cnnot be unpacked the exeutable you are attemtpting to run has been corrupted please obtain another copy of the file verify its intergrirty and try again אם הבנתי נכון זה לא מצליח לפתוח את הקובץ בגלל תקלה בהורדה הורדתי את הקובץ מהאתר הזה אם זאת הסיבה אז בבקשה תנו לי אתר אחר או המליצו על Detonator 40.72 יותר טוב ל G-force ti 4200
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם הרקולס היא חברה טובה ואמינה . אני מתכנן לקנות את הכרטיס HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) ב-570 ש"ח . האם זו השקעה כדאית ?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
תראו את התמונות בקובץ המצורף.
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה יש לכם להגיד על הכרטיס של החברה הזו ועל החברה בכלל, האם הכרטיס עם 128 מגה ביט +VIVO+DVI+TV שווה 995 שקל?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם כדי לי להחליף את הRadeon 9600XT 256MB המזדקן שלי בX800GTO? האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין הכרטיסים? לדוגמא: F.E.A.R בקושי רץ אצלי על הגדרות מזוויעות, איך הוא יעבוד על הX800GTO? וHITMAN 4 עובד אצלי על הגדרות MED LOW, הוא יוכל לרוץ על הכל HIGH עם פילטרים? וכיצד הכרטיס יתפקד עם המנוע החדש שלUT2007? שאר המפרט: P4 2.66GHZ לוח אם AGP- MSI 865PE NEO2-S 4*256 = RAM 1024 EverPower 350WAT (הספק יחזיק?). בבקשה לא להמליץ לי על כרטיסים נוספים שיקרים אפילו ב-100 שקל ממנו (הX800GTO עולה 830 ש"ח). אם הכרטיס איכשהו לא מסתדר עם המערכת אז בבקשה להמליץ על כרטיס ברמה שלו (לא 6600GT בבקשה) בלי חריגה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 974 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך שיודע לבצע clone בין שתי מסכים ברזולוציה שונה? (או כל פתרון אחר, מפצל וכו') האחד הוא מסך אבחון דיאגנוסטי של 3MP ברזולוציה של 1536X2048 והשני היא טלויזית LED 46 עם חיבור VGA שניהם יציגו תמונה ב-portrait תודה
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי קניתי HIS 5770 והוא אחרי חודשיים שלושה נדפק והגיע ברגע ל100 מעלות שלחתי לתיקון ולקח שלושה שבועות שיחזירו לי אותו הפעם הביאו לי כרטיס עם יציאה אחת למסך (DVI) במקום שתיים, כמו שקניתי (קניתי בכוונה כי בעתיד אני אקנה עוד מסך) והכרטיס חדש מגיע ל85 מעלות במאמץ! (לא עושה OC) אני יודע שזה לא ישרוף אותו בקלות, אבל הגיוני ש5770 בן יום מגיע לטמפרטורה של 5870 ? הישן היה מגיע ל70 מעלות במאמץ... עכשיו עוד לא שיא הקיץ והיום היה קריר יחסית, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בשיא הקיץ. המאורר מסתובב בסדר, המארז הוא CM690 והמאוררים מסתובבים טוב, המעבד באותה טמפרטורה כמו פעם, אז לא יכול להיות משהו מהמארז. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה ? ניסיתי גם דרייבר ישן יותר (ניסיתי קודם את האחרון, 10.…
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן, אני לפני קנייה של מחשב חדש ומתלבט האם להשאיר את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD4850), או למכור אותו לקנות gtx460 חדש. הרזולוציה של המסך שלי היא 1680X1050, ומשחק בעיקר במשחקי FPS ו-RTS עם שאיפה להגדרות גבוהות. יש לציין כי כיום אני לא מנצל את הכרטיס הנוכחי כראוי מאחר והמעבד שיש לי יוצר את צוואר הבקבוק. האם אני ארגיש בתוספת ביצועים לאחר השידרוג, ובמידה וכן, האם תוספת הביצוע שווה את ההפרש (כ-500 ש"ח)? האם קיים יתרון מוחשי לPhysics של Nvidia? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חשוב שיהיו לו יציאת HDMI ועדיפות לשתי DVI. שיריץ חלק סרטים ב FHD ומשחקים חדשים.. אני שוקל לקחת את ה GTX 460 מה אתם אומרים? עדיף שהכרטיס יהיה במלאי של logicpc.co.il כי משם אני מזמין את שאר חלקי המחשב. תודה!!
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/133385 תגובות יתקבלו בברכה. דיון נעים =]
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני לא כזה מבין בכרטיסי פיזיקה אבל יש לי כמה שאלות באיזה חיבור זה מתחבר? איזה כדאי לרכוש בשביל ביצועים טובים? האם אפשר כרטיס מסך של ATI ופיזיקה של NVIDIA? עד כמה זה ישפר לי ביצועים במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
!מצרף סרט של אינטל שמדגים בעיה שיש לי בכרטיס מסך ( הסרט מדגים את המעבד החדש ואני מתייחס לתופעות של כרטיס מסך ) התמונה לא יציבה רועדת 60FPS +/- , עצירות קלות הבעיה שלי כמו בתמונה משמאל בסרטון השאלה שלי : איך קוראים לתופעה הזאת והאם רק כרטיס חזק יותר יפתור זאת
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
evga gtx 670 ftw 4GB כרטיס המסך המושלם בשביל future proofing , אבל לחנויות בארץ הוא כנראה לא יגיע :'( וגם אם יגיע המחיר שלו בחו"ל 500$ אבל החנויות ימכרו אותו ב4000 ש"ח רק בגלל שזה כרטיס "למבינים". דווקא במחירים של כרטיסים רגילים כמו ה-ZOTAC gtx680 המחיר בארץ שפוי יחסית לחו"ל (500$ לעומת 2600 ש"ח) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500238 http://ksp.co.il/?uin=15582 זה כל כך מעצבן שגירסאות מיוחדות של כרטיסי מסך לא מגיעות לארץ ואם כבר מגיעות אז שוחטים אותנו במחיר.
-
שלום רכשתי מחשב חדש לפני יומיים עם הכרטיס הנ"ל. חשבתי שמדובר בכרטיס HIGH END אבל להפתעתי המשחקים שאני מריץ עובדים ממש גרוע על הגדרות מקסימליות כמו לדוגמא קרייסיס 2 ו Split second שהוא בכלל משחק ישן ולצערי עם הכרטיס הזה לא שחיק. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי בבית מחשב עם 6950 שמריץ הכל חלק על מקסימום .. חשבתי שהכרטיס הנל משתווה לו. תודה לעוזרים !!!
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לאחר פורמט נתקלתי שוב בדילמה של איזה דריבר להתקין על ה88GT שמשמש לביצועי Physx. ישנה האפשרות של 257.15 אבל השאלה היא אם קיים משו עדכני יותר בגירסא של התקן ושכח, בלי התעסקויות מיותרות בREGISTERY או שינויי קבצים ידניים. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש כזה דבר? למה כרטיסים שבדקתי זה נותן לי רק דרך dual view ואני רוצה דרך clone! התקנתי גם את UltraMon שעוזר קצת לנוחות אבל זה עדיין לא נוח כמו clone יש כרטיס מסויים שתומך באופציה הזאת של ריבוי צגים ברזולוציות שונות? עדיפות לATI למרות שאם יש רק לNVIDIA אז גם סבבה בתודה אלי.
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בן דודי מתלבט אם לקחת כרטיס ATI. עכשיו חשוב לו הPHYSX - האם יש אפשרות עדיין להריץ PHYSX ובמקביל לעבוד עם הATI ?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-