עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לכולם, לאחרונה יש לי תקלה במחשב שהמסך מקפץ למסך שחור לשניה... כל כמה דק באופן שרירותי.. באותה מידה יכול להיות יום שלם שזה לא יקרה בכלל. מעבר לזה כשהמסך מקפץ, לפעמים הסמן של העכבר לא מגיב. מה שמשחרר את זה בד"כ זה לנעול את המחשב ולפתוח. עדכנתי את כל הדרייברים של המסך והתקלה לא הסתדרה. יש למישהו מושג מה התקלה ואיך מסדרים את זה?? אשמח לעזרתכם!!

2. Started by rafiisak,

עד כמה הכרטיס הזה טוב או גרוע למשחקים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך ואני רואה שהוא כבר כימעט לא סוחב מישחקים חדשים (לא מדבר על קרייסיס ) אפילו Test Drive Unlimited הוא לא יכול ליסחוב על הכי גבוה ועל הכי נמוך אני מקבל 40 FPS המיפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3700+ לוח אם ASUS A8N-E זיכרון 1 גיגה כרטיס מסך גיפורס 6600 ספק HEC-425VD-PT (לא חושב שהוא ג'רני ) הקטע שאני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול התקציב שלי הוא עד 2000 שקל והבעיה אם אני קונה משהוא רציני היה לי צוור בקבוק רציני ואני לא רוצה ליקנות משהוא מהדור של הדור הקודם (1950 ) (יש אפשרות שאני יקנה את המעבד הכי טוב שאני יכול וכרטיס מסך טוב ? )

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by pontius,

עשיתי שטות וקניתי כרטיס מסך לפני שנכנסתי לפורום פה. השאלה שלי היא כזו: האם יכול להיות שהביצועים של כרטיס 8500GT עם 256 מגה זכרון DDR3 יהיו יותר טובים משל כרטיס 9500GT עם 1 ג'יגה זכרון DDR2, או שפשוט מדובר בכרטיס תקול?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. תרגום שגוי לראיון עם ראש חטיבת העיבוד הגראפי בחברה יצר גלים ברשת - והביא לתגובה רשמית אשר מבהירה את המצב לכתבה

6. Started by FatherBoard,

חוץ מפעם אחת בודדה שקיבלתי 9946 (זה היה תענוג חולף), אני ממשיך לקבל עם הגי'יפורס 4 טי4200 (לידטק) שלי גג 8700. יש לי פנטיום 4 2000A או B (לא זוכר) ו-256MB DDR במהירות 333. זה מטריף אותי. וזה עוד לאחר OC! (אומנם רק של 20 MB בזיכרון ובליבה, אבל בכל זאת...) למה התוצאה המז***ת הזאת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום! אני רוצה להחליף את ה-8600gt הישן שלי בכרטיס מסך חדש על מנת שאוכל להריץ משחקים מודרניים יותר (כרגע על הכוונת Starcraft 2 ו-GTA 4). המפרט הבסיסי הנוכחי שלי: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray Scythe Kama Cross Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ CL5 ANTEC NSK4480B-II Black (ספק 380W) ומסך עם רזולוציה 1680x1050 וחיבור DVI. אשמח להמלצות (ואני יכול גם לעלות במחיר, אם זה נחוץ). תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. איך אני יכול לנגן וידאו ב-4K (MKV או AVI) על מעבד Q6700 (מרובע ליבות) וכרטיס מסך ATI 5850? כשאני מנסה עם כל מיני נגנים זה מקרטע קשות.. האם יש דרך לנגן חלק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by zabadak,

PALIT ATI RadeonX700 512MB DDR2 TV, 128BIT מישהו מכיר / יש לו את הכרטיס הנ"ל ויכול לחוות דעה עליו. אני מודע שהוא לא מהכרטיסים האיכותיים אבל המחיר מפתה. אז כדי שלא אפול אני שואל בעלי נסיון תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Epidem,

שמתי לב שהנושא לא כלכך פופלארי פה, אז החלטתי לעשות פוסט, ואולי זה ידליק עוד אנשים הכרטיס שיש לו הוא ROG Strix 1080 Ti OC לאחרונה הזמנתי מAliExpress מתכת נוזלית כתחליף למשחה הטרמית הרגילה. הזמנתי מוצר עם כ1000 הזמנות ועם ביקורות באיזור ה4.5 כוכבים הדף של המוצר שהזמנתי נעלם\נמחק אבל מצאתי אצל אותו מוכר את אותו מוצר בדף אחר: קישור למוצר למרות כל מצב הקורונה , החבילה הגיעה ארוזה היטב ובזמן! (המוצר לא ממומן! אני לא מקבל כסף על הפרסום) לפני שמרחתי את המתכת על השבב דאגתי לנקות היטב את כל המשחה הישנה עם מקלות אוזניים, מגבונים והרבה אלכוהול מרחתי כ5 שכבות של מחזק ציפורניים על הקבלים\נגדים מסביב לשבב (למנוע קצר) הטמפרטורות הדהימו אותי מהשניי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האם כרטיס מסך מובנה פוגע במערך הדואל צ'אנל כך המחשב מזהה מערך סינגל אם לא האם צריך לכוון מערך דואל צ'אנל או המחשב מזהה לבד???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה אני מאד מתלבט יש הרבה כרטיסים בשוק מדגם זה... חלקם כוללים OC וחלק עם תוספת זכרון!! http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3037 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21448 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726&products_id=21305 http://tms.co.il/product/5176 OC http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3038 וה 768MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21449 שווה להשקיע בכרטיס משודרג בOC או בתוספת זכרון? הבנתי שכל הגרסאות הללו לא ממש מנצלות את הזכרון בגלל שהם Memory Interface: 192 bit? ברמה העקרונית אין לי בעיה לעשות OC בעצמי... יש לי גם קי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הכירו את Ponte Vecchio, מוצר מסחרי ראשון שיבוסס על ארכיטקטורת ה-Xe החדשנית - אשר תותאם לכל הדרגים החל ממערכי שרתים ועד למוצרי מובייל אולטרה חסכוניים לכתבה

14. Started by nadaviz,

הכרטיס הנ"ל מגיע OnBoard על הלוח אם GA-M51GM-S2G של Gigabyte. למשהו יש נסיון איתו בתוכנות גרפיות כמו אוטוקד? האם הוא מספיק חזק בשבילן?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, למי שלא יודע הכרטיס הנ''ל היה בKSP ושני אנשים או שלושה למיטב ידעתי מכאן הראו שהכרטיס מזוהה כ9800XT עם ליבה של R360 עם מהירויות של כרטיס פרו ולכן הוא XT מוחלש. חשבתי לקנות כבר מKSP אבל שנה אחריות הרתיע אותי, לכן הלכתי על בטוח Elsa Radeon 9800 pro + הקירור החדש של זלמן שלא מבטל אחריות לפי מה שהחנות אמרה לי. אבל לאחר דיבור לפני כמה ימים עם מנהל חנות נועה מחשבים הלא הוא יובל בכבודו ועצמו אתמול הוא בישר לי על ה9800 פרו של MSI עם שלוש שנים אחריות והנה הוא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1623&catcode=80 לכן ביטלתי את ההזמנה של הElsa והזלמן. אולי בKSP יותר זול, אבל המחיר למזומן, השירות על הפנים, שנה אחריות ולא שלוש. מה גם שקיבלתי משלוח במידה ואני צ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by RocknRolla,

פתחתי כאן נושא לפני שבועיים. אני שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני חודשיים והביאו לי כרטיס מסך זמני הרבה פחות טוב ממה שהיה לי. עברו כבר חודשיים אני כבר לא ידוע מה לעשות. אני מתקשר לחנות כל פעם הם אומרים לי החברה פשטה את הרגל וצריך סבלנות כי גם האחריות אז מבוטלת והם פנו לחברה אחרת ולא יודע מה הם כבר מחרטטים לי שם. התקשרתי היום שוב לחנות כבר חטפתי קריז ואותו סיפור הם אומרים לי סבלנות. מה אני יכול לעשות? אני חייב לקבל את הכרטיס עד ה-20 לחודש פשוט חייב.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מפרט: מעבד: Intel Core 2 DUO E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20 יש לי 800 שקל שאני רוצה להשקיע בכרטיס מסך לא רוצה לעשות אורקלוק אני כבר סגור על ספק כוח:SEASONIC 500 WATT

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה, בכדי לראות כבלים דרך המחשב, וגם כדי לשמוע רדיו (אופציונלי אך נחמד). חשבתי גם בעתיד לקנות כרטיס עם TV Out כדי לראות DivX דרך הטלוויזיה. מצאתי שהכרטיסים של האופג טובים, וניתן לקנות אותם בלמיר: WinTV PCI FM = 532NIS (זה עם האריזה האדומה) WinTV Theater = 896NIS (זה עם האריזה הכתומה, היתרון היחיד שלו לדעתי הוא התמיכה ב-Pro Logic ויותר מ-2 ערוצים) עם זאת, ברשותי כרטיס מסך עם שבב GeForce2 GTS ואני רואה כרטיסים חדשים עם Radeon/GeForce 4 MX אשר כוללים VIVO במחירים שהם גם בין 500 ל-1000 שקל, כך אני אשיג גם Video In, גם TV Out וגם כרטיס מסך יותר חדיש. שאלתי: האם יש בנמצא כרטיס גרפי אשר יש לו יכולות וידאו כמו של ההאופג (מבחינת רזולוציה מקסימלית, איכות תמו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. חשבתי על Gigabyte NVIDIA GeForce GT630 ב-300 ש"ח האם יש צורך ביותר או פחות? הצרכים שלי בעיקר זה צפייה מהמחשב לטלויזיה (HD), פחות משחק במחשב. יש הצעות אחרות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by cure1,

היי היום קניתי מחשב חדש . אני רציתי כרטיס מסך ATI 6950 כי קראתי כאן רק דברים טובים אבל המוכר בחנות שיכנע אותי לקחת כרטיס של zotac gtx 560 ti . הבעיה שאני קצת לא רגוע ,האם עשיתי נכון ? ההפרש בכסף הוא לא משמעותי . תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by rotemp,

היי. אני צריך המלצה לכרטיס מסך שישמש לhtpc, חשוב שיתיהיה לו יציאת HDMI. שימוש עיקרי לצפייה בסרטים אך כדאי שיתמוך בהרצת משחקים בסיסים כמו gta sa . תקציב 400 שח המליצו על הכרטיס הבא אבל הוא יקר לי טיפה http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by spaltiel,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין 8400 8500 ו8600 של Geforce. ואם מציעים אותו דגם אבל אחד אם מאוורר והשני בלי (כלומר רק אם צלעות קירור) האם יש הבדל בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הודות למסמך של יצרנית הזכרונות האמריקאית אנחנו מקבלים אישור לשם של ספינת הדגל החדשה של NVIDIA - ה-Geforce RTX 3090 לכתבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בהמשך ישיר לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=123382.msg1042157#msg1042157 לפני חמישה חודשים ערכו בידיעות אחרונות מכרז על מסך "17 של ויוסוניק, והשבוע הגיע תור מסך ה-19. הדגם הוא דגם ה-VA912, זמן תגובה 8ms, אין חיבור DVI אלא רק חיבור אנלוגי, רזולוציה של 1280x1024, גודל נקודה 0.294mm, בהירות 300cd/m ניגודיות של 600:1 וזוית צפיה של 170 מעלות. קצת מוזר לי ששוב הם בחרו מסך של ויוסוניק... בכל מקרה, הכללים של המכרז ברורים. יש לכם שבוע, להגיע עם גזיר העיתון לאחת החנויות ולקנות את המסך במחיר המפורסם לאותה חנות. דבר שני, שימו לב לכל הפרטים של המכרז. שימו לב לדרוש את השלוש שנים של אחריות היבואן הרשמי שימו לב שלא יעבדו עליכם, ושאם אתם באים ואין את המסך במלאי, …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by hike101,

שלום רב!!! ברצוני לרכוש כרטיס מסך radeon 9600 pro אך יש לי מעבד pentium 3. האם אראה שיפור רציני בביצועי המחשב במשחקים. האם כדאי? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים