עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כרגע יושב במחשב 7600GT. שימושים-המחשב מחובר גם לLCD-720P וגם ל971P במקביל. הרבה שימושים של סרטים למינהם כולל הרבה סרטי HD. עכשיו עקב השדרוג יש כמה אופציות - להישאר עם ה7600GT להחליף ל9400 או 9500 או ל4350/4650 או בכלל לקנות לוח עם 4500/4500HD מה עדיף? והאם כדאי לשקול את המובנים? (4500 למינהם). תודה מראש

2. היי כרטיס המסך של אבא שלי נשרף וצריך לקנות לו חדש... העניין הוא שיש לי במחשב X1900XT (ATI) שקניתי לפני שנתיים (שעלה משהו כמו 2000 ש"ח) והיה החזק ביותר בזמנו. אני רוצה לקנות כרטיס לאבא שלי ולא להשקיע יותר מדי אז האם HD4650 חזק יותר? במחיר של בערך 400 ש"ח אני יביא את הכרטיס מסך לאבא שלי ואני יקח את החדש... אז האם הוא חזק יותר או לא??? ומה אם ה HD3450 שעולה 200 ש"ח האם הוא חזק יותר מכרטיס הישן שלי... יש להזכיר שכל הכרטיס המוזכרים כן הם 512MB...

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  3. היי, למטרות של משחקים, האם ה-4850 ( עם OC מהמפעל ) וה-9800GTX+ יחזיקו כמו שצריך על הגדרות גבוהות משחקים ברזולוציה 1680x1050? אני פשוט צריך למצוא כרטיס בעל יחס עלות-תועלת גבוה למסך 22inch ( לא בשבילי אם זה משנה ) ושיחזיק לשנים הבאות. אני יודע שכרטיס לא מחזיק כמו שצריך יותר משנתיים גג, אבל בכל זאת הכרטיס לא יוחלף, ולכן אם הכרטיס איכשהו מריץ חלק את המשחקים החדשים אבל בעוד חצי שנה על הרזולוציה הזו הוא יעשה קצת בעיות אז חבל. שווה להשקיע עוד כמה מאות בשביל 4870? ( ממש לחוץ בכסף ). או שאני סתם לחוץ וה-4870 וה-GTX260 נכנסים לתמונה רק מרזולוציה של 1920X1200? תודה מראש, יובל

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gaf,

שלום רב! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9400 , כאשר אני נכנס ב- CONTROL PANEL באייקון NVIDIA CONTROL PANEL ---> בהגדרות של DISPLAY בחלק של DIGITAL VIBRANCE אני מעוניין שהוא יהיה על ערך 33%, והוא כל הזמן על 100%. כאשר אני משנה ל - 33% ועושה APPLY הוא שומר. אך אחרי האיתחול הוא שוב קופץ ל - 100%. איך ניתן לשמור את הנתון הזה קבוע?. . . תודה לכל העונים..

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. אני יכול להוסיף כרטיס מסך חזק למחשב הנייד שלי של HP?,קניתי אותו לפני חודש עם מעבד Centrino 2 ו4 GB זכרון קיצור מחשב בין החדשים שיש

6. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה יהיה לי טוב. הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG הנה הספק שלי: http://www.zix.co.il/images/z-946851962.jpg עכשיו אני לא יודע איזה סוג חיבור יש לי, המוכר אמר לי שיש לי AGP אבל חבר אמר לי שיש לי PCI- E... אני רוצה שמשחקים כמו COD5, FAR CRY2, GTA IV יעבדו עליו. בתודה מראש, גל

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים (שנייהם באותו מחיר): Gigabyte Radeon 4870 512MB Sapphire Radeon 4870 512MB עבור שימוש במשחקים על מסך "22. האם יש איזשהו יתרון לאחד מהם על השני ?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by guylederer0,

MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E האם יש בארץ גרסא כזו של 1 גיגה ? והאם יש גם תגרסאות של ה OC ? מחפש תגרסא של הגיגה ... תקציב עד 1600 ... מפרט .. Q6600 EP43-DS3L 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800mhz Thermaltake TR2 Power W0101 550W SAMSUNG T220P 22'' LCD 2ms DVI WideScreen

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by liav25,

הסרתי דרייברים עם דרייבר סוויפר, והסרתי את התיקיה C:\ATI שבפנים יש תיקיה בשם SUPPORT עם הדרייברים. הדרייבר תצוגה עצמו עובד אבל בCCC יש תקלה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  10. איזה כרטיס מסך ייתן לי מקסימום ביצועים למסך 19 אינץ'?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום, אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר טוב בשבילי, מבין 2 כרטיסי המסך? (ובבקשה לא להגיד לי חנות אחרת מהקישורים כי יש לי שם זיכוי) אני צריך את הכרטיס לשימושים : משחקים כבדים (עם AA) ועיצוב גרפי - רזולוציה 1680X1050 או Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 או Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1458 אני לא מעוניין לעשות OC... אשמח מאוד לייעוץ כמה שיותר מהר כי אני צריך להזמין יום חמישי... תודה רבה מראש!!!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה היא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . נסייתי להוריד גם מהאתר של SAPPHIRE גם לא מזהה , מוזר . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by liav25,

כמו שאתם יודעים באתר של ATI אפשר או להוריד רק את הדרייבר 8.12, או להוריד את הדרייבר תצוגה + התוכנה קאטאליסט 8.12 האם יש שיפור כלשהו בקאטאליסט או שמספיק להוריד את הדרייבר תצוגה עצמו ? הכוונה לפיצ'ר חדש כמו למשל שבCCC 8.10 היה אפשר לראשונה לקבוע מהירות מאוורר של הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שלום! הסתכלתי בחדשות של האתר, וראיתי כי ATI הורידו את מחיר ה-HD4870! אני מניח שזה יגרור להורדת ה-HD4850 וכמובן לתגובה מצד NVIDIA, כן שכרטיס מסך זה של ATI (ה-4870) לפחות טוב כמו ה-GTX260. כרגע בתור אחד שבכל רגע היה אמור לקנות מחשב חדש, עם כרטיס 9800GTX+/4870/4850, אני רוצה לדעת תוך כמה זמן יירדו המחירים בארץ?? עד כמה תהיה ירידת מחירים זו משמעותית ומתי תיערך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  15. אחרי gta4 התבלבלתי לגבי הכרטיס שבניתי עליו וחסכתי בישבילו כסף הhd4850 אומרים שהוא לא יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות..

16. Started by zombie,

נתרכז רגע בGrid ו Far Cry 2 בגריד המים המחוגים במכונית והחלונות של המבנים מרצדים ומהבהבים...וכל פעם שאני פותח את התפריט יש נפילת Fps לפעמים גם האבק\עשן מרצד וגורם לנפילות Fps וכשרק נפתח מירוץ אז בשניות הראשונות אני שם לב שכל המסך מרצד קצת וזה נרגע מהר מאוד... בFat cry2 יש ריצוד מהיר של כל המסך רק כשאני על DX10 המפרט רשום בצד... הדרייברים מעודכנים...לא פועלים פילטרים בCCC מה אני אמור לעשות?

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Palit היא חברה טובה של כרטיס מסך?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום חברים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה שמופיע בקישור? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  19. שלום לכל התותחים ... בזמן האחרון יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מופיעים לי על המסך נקודות אדומות שנראות כמו פיקסלים שרופים. :s05: אבל, ברגע שאני מחשב את המסך שלי למחשב אחר לא מופיעים לי הפיקסלים השרופים. אז החלטתי לשדרג למשהו יותר טוב וחדשני יותר. הצרכים שלי הם: * סרטים וסדרות בחיבור לLCD ע"י יציאת 1080p HDMI. * משחקים כמו CIV IV, Heroes V, C&C Red Alert 3, Supreme Commander, Settlers IV ואחרון חביב C&C TW 3 * אני משחק ברזולוציה של 1680-1050 אני לא מבין ??? כל כך בכרטיסי מסך וחברים אמרו לי שפה יש את מי שמבינים באמת בלי חרטות. התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. כרגע יש לי לוח אם של ASUS P5WDH DELUXE 975 מעבד של אינטל E6600 יש לי ספק כוח של Thermaltake TR2-500…

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by bluemail,

שדרגתי את המחשב ונשאר לי רק הכרטיס מסך בתקציב שציינתי בכותרת . איזה עדיף לי 4870 או 260GTX ?

21. יש מה לעשות או פשוט לשחק עם הגדרות נמוכות יותר? זה קורה ב ,CRYSIS,C&C3, RED ALERT 3 שאני משחק עם ההגדרות הכי גבוהות-למרות שאין קירטועים, המסך פשוט נכבה ואני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. אני מתעניין בנושא כדי להאיץ סימולציות של מערכות תקשורת ב-MATLAB, בדומה למה שהוצג ב-CUDA ZONE. למישהו יש ניסיון ממשי בתחום? http://www.nvidia.com/object/cuda_what_is.html הכוונה לעבודה בפועל עם ה-SDK, כתיבת קוד תואם ובדיקת ביצועים. למעו הסר ספק - לכתוב CUDA-C או MATLAB... זה החלק הקל וזה לא עיקר העניין שלי פה. חשוב לי לדעת מה ה-Performance Gain שאפשר לצפות בפועל מהטכנולוגיה ומכרטיסי המסך העדכניים באפליקציות שציינתי, בדיוק כפי שאחרים מעוניינים מה לצפות מהכרטיסים בגיימינג או בעריכת תלת-מימד. לפי ההדגמה באתר של NVIDIA הם האיצו FFT פי 14 בהשוואה ל-MATLAB שזה מרשים אך מניסיוני גם כתיבה ב-C רגיל מאיצה את הביצועים בסדר גודל דומה והרבה יותר מזה לעיתים, אז איפה היתרון של CUDA? מה ר…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by לוח שנה,

ראיתי שאנשים כותבים פה על זה. איפה זה?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by SuperStyle,

אז ככה במשחק GTA IV אי אפשר לעלות את הכול ל 100 אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ואת ה ראשון.בגלל זיכרון כרטיס המסך יש לי HD4850 עם קירור של AC. בפורום אחר יש קובץ שלא מגביל את זה.אם אני שם אותו ועושה הכל על 100 אזל זה עדין כותב לי שזה באדום. אז זה בסדר ? זה יכול לעשות משהוא לכרטיס?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  25. היי חבר'ה, כרגע אני על ביוס של TOXIC ויש לי לפעמים בעיות כאלה ואחרות איתו אודה לכם אם תעלו או תביאו לינק לביוס מקורי של HD4850 מבית סאפיר. ברוב טיפשוטי אני חייב לציין שלא שמרתי עותק מקורי של הביוס לפני שצרבתי. אבל! של הPCB הכחול בלבד, כל גרסא אחרת לא תתאים ולכן אני לא זקוק לה, הכרטיס שלי: תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים