כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי יש ברשותי מחשב דיי חדש שנקנה לפני שנה המפרט הוא: I5 12600Kf MSi pro Z690-p ddr4 16 RAM מסך 75' על 4k 3840x 2160 כרגע עם gtx 970 בסך הכל עובד כשיורדים בדרישות אבל כבר מתחיל להיות קשה מאוד. לאור הכרטיסים החדשים שיצאו. איזה כרטיס הייתם ממליצים? אני משחק משחקים כמו far cry cod ועוד גם פחות כבדים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מנסה להקליט סרט מהמחשב לוידאו. כרטיס המסך שלי (רדיאון, אבל זה לא ממש משנה) מצוייד בחיבור VIVO ובכבלים המתאימים. חיברתי את הוידאו, התחלתי את הסרט במחשב , ולחצתי על REC בוידאו. הקלטתי קטע קצר מהסרט, כדי לראות עם זה עובד. שום דבר. נאדה. האם VIVO מוציא את כל מה שרואים על המסך, כל הזמן? ואם לא, איך אני "מפעיל" את היציאה הזאת? חיפשתי בכל המדריכים ובכל קבצי העזרה של כרטיס המסך, אבל אפילו המילה VIVO לא מופיעה אפילו פעם אחת... מה לעשות? ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב רציתי לדעת איזה כרטיס יהיה הכי טוב בשבילי אני משחק ברזולוציה 1280*1024 אני מחפש כרטיס שיעיף לי את המשחקים בלי בעיה, עד 1400 ש"ח (אפשרי לחרוג אם צריך וכדאי) התלבטתי האמת בין 260GTX לבין HD4870 אם זה משנה, אז הלוח שאני מתכנן לקנות הוא GA-X48T-DQ6 של Gigabyte
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב חבר'ה ממש ממש בקרוב אני ירכוש לי מחשב חדש . בהתחלה התעניינתי בGTX295 אבל ירדתי מהקטע . החלטתי ללכת בסוף על ה260 החדש אני קונה את המחשב שלי אני אקנה את המחשב שלי מIQPC ושמתי לב שיש להם שני גרסאות לכרטיס הנ"ל . הראשונה: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4836 השניה : EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKED CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4947 רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגרסאות . איזה גרסא כדאי לי לקחת ? [כמו שאתם מבינים המחשב יהיה מיועד בעיקר לגימינג] הבנתי שהגרסא השניה היא OC הייתי שמח לדעת פירוט מלא עלייה . עוד שאלה האם EVGA היא חברה מוצלחת בכל מה שקשור לכרטיסי מ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב ללכת על דגם של ספייר וכמו שאמרתי לכם חיפשתי משהו באמצע הדרך ושני הכרטיסים הללו נראים לי שם. האמת שזה נורא מבלבל כי מצד אחד סגרה 5 מול 4 ומצד שני ה 4890 יותר חדש ( 256bit ). בקיצור מבחינה כוללת של תמיכה מלאה ב 1.3 HDMI לקולנוע הביתי כולל פורמטי הסאונד החדשים וגם קצת למשחקים ( לא משוגע מידי אבל כולל DX11) איזה מהם בא בחשבון . על ה 5830 קראתי בינתיים דברים לא טובים ולכן הוא די ירד מהפרק ( תקנו אותי אם אני טועה ) . יש לי ספק HEC 400 וואט ומעבד E8400 על גבי לוח אם של INTEL P35
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים במחשב מבוסס i5, והפריט האחרון החסר לי להשלמת המפרט הוא כרטיס המסך. אני משתמש במסך 19 אינץ'. אני מעוניין שכרטיס יהיה מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה. שיהיה אפשר להריץ בו סרטים באיכות גובהה וגם פוטושופ מדי פעם. איזה כרטיס מסך יהיה המשתלם ביותר עבורי? אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי החלטתי להקים לתחיה מחשב נייח ולתת לאחותי. היא משחקת מיינקראפט, רובלוקס, סימס4, לא משהו מטורף. הלוח אם ישן יחסית אני אעדכן את הפוסט כשאני אהיה בבית עם הדגם. הדרישות הם שהכרטס צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים האלה בקלילות, וילד עם זאת לתמוך בדברים טיפטיפה יותר כבדים כדי שיהיה שמיש גם לעוד כמה שנים קדימה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלןפ אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך מה8600 GTS שלי שמתחיל לעשות בעיות,לכרטיס מסך Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super+ 1GB PCIe עכשיו,במחשב מותקן לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 gLAN Dual-ch 775 עם חיבור PCI Express X16 ובעת חיפוש על כרטיס המסך (ה9800) אני מקבל שיש לו תאימות ל PCI Express 2.0 ,האם זה אומר שהוא לא יעבוד בלוח אם שלי אם הוא יותקן?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש , E8400 MUSHKIN 4 GB שתיים על שתיים המסך שאני מתכוון לקנות זה סמסונג 2243 , 22 אינץ'. השימוש הוא משחקים , סרטים וכו'.. החלטתי בהתחלה על HD 4850 SONIC , שזאת הגרסה המומהרת של פאליט כפי שהבנתי אבל אח"כ שמעתי שעדיף לקחת את הגרסה המומהרת של TWINTECH , ה9800 GTX + ות'אמת אני מבולבל ..=\ אני רציתי כבר להזמין את המחשב ועכשיו לא יודע מה עדיף לקחת... אגב הוא צריך גם נראלי להתאים למארז : cooler master 690 ולוח אם : ASUS P5QL-E ואני מקווה שהספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W יחזיק... אז מה מומלץ יותר לקחת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP האם לדעתכם יש בעיה כלשהי עם הכרטיס, או שהבדיקות שהן לא CPU TEST גם מושפעות מהמעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4670 כבר למעלה משנה. לאחרונה שדרגתי זכרונות וכשהמחשב עולה אני רואה קצת מהתמונה ואז הכל הופך להיות שחור. לפעמים אני מעלה ולא רואה כלום, אבל לפעמים רואים קצת וזהו. זה אפשרי, שכרטיס תקול ככה, או שזה רכיב אחר בעייתי? \
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב בתמונות של9800 פרו יש חיבור של 3 "חלקים" בAGP ול6600GT יש 2? למה זה? 9800 http://www.hwzone.co.il/newspics/omri/r9800pro.jpg 6600 http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/gforce_6600agp.jpg בחוברת של הלוח אם שלי יש תמונה של כרטיס שמתאים ללוח והוא עם 3 "חלקים". זה אומר שה 6600GT לא יתאים ללוח?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני קורא ברבה מקומות שהולך להיות ירדה במחירים של הכרטיסי מסך. עד כמה דרסטי הירידה הזרת תהיה ועל המחיר של איזה קרטיסי מסך הוא ישפיע הכי הרבה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי דרך הארגון של הקנייה הקבוצתית(עסקאות מצויינות ד"א! תודה למארגן) כרטיס של 7950HD DUAL-X. אבל שמתי לב שהתוצאהה של ה3dmark שלי נמוכה: http://img694.imageshack.us/img694/1554/captureykf.jpg כמו שניתן לראות המעבד שלי לא ממש חדיש, אבל הבנתי שהוא לא אמור להוות צוואר בקבוק רציני פה... הבדיקה נעשה על רזולוציה של 1920X1080 עם 3dmark 11 ווידאתי שאני מתקין את הדרייבר החדיש ביותר(13.1) כאשר אני מבצע הסרה של הדרייבר הקודם(uninstall,driver sweep וכ'ו). ממה יכולה לנבוע התוצאה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך למחשב הבא: core2 e6750 gigabyte p35-ds3l 2gb ram enermax liberty 400w 8800gts הכרטיס מיועד לגיימינג, וחשוב שיהיה לו קרור שקט וטוב (אני לא מתכנן overclocking בזמן הקרוב, אבל ממש אין לי ראש לבעיות overheating או רעשים של משאית מהמארז). כמו כן, חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב עם liberty 400 (שדרוג ספק לא בא בחשבון כרגע). לפי מה שהסתכלתי יש את ה550gtx, 6790, ו6850 - מי מהם הכי כדאי? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמעט שנתיים והעיוותים בלתי נסבלים... חוץ מזה שהתמונה לא מצליחה למלא את כל המרקע ונראית שקועה פנימה או סתם מעוותת בקצוות הבעיה היותר רצינית היא שאי אפשר להכניס לפוקוס את כל האזורים בתמונה בו זמנית, ככה שתמיד הכתב(ואני קורא המון טקסטים ישירות מהמסך שעות על גבי שעות...) לא מפוקס באיזשהוא קטע של התמונה וזה מבאס!!! ועושה כאבי ראש ונמאס לי לנסות לתקן את זה כי זה פשוט "להעביר" את הטשטוש לקטע אחר!!! זה מעצבן וכבר אין לי כח יותר לריב עם זה... אמנם יש ארבע "מנהלי פוקוס" במסכים של מאג אבל שום קומבינציה שלהם לא נותנת פתרון מלא ואפילו רחוק מזה. אז ראו הוזהרתם! ולחשוב שעוד שילמתי 2000 שקל (לפני שנתיים) בשביל מה שנחשב לרולס רויס של המסכים פשוט מתסכל! הייתי רוצה לשמוע מה המצב אצל חבר…
-
הי אני צריך עזרה אם בחירת כרטיס מסך לPCI-E ב 1200 ¤ תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול 6800GT לאחר שהיה לי לפני זה 9800P , מחקתי את הדריוורים של הראדון התקנתי את הכרטיס ואז התקנתי את הדריוורים החדשים של נווידיה הבעיה היא שכמעט בכל המשחקים אני לא יכול להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך שלי 1280x1024 למסך LCD17 מישהו יודע מה מקור הבעיה ? האם מומלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם: GIGABYTE - GV-NX66T128VP הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר. לא ממש בדקתי את הגבול העליון. בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C האם זה הגיוני? האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה? מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם... רציתי לדעת איך הכרטיס הזה ... לאיזה כרטיס הוא שווה מסידרת הגיפורס ומסדרת הרידאון? והם הוא בכלל טוב? תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק לעזרה בהתאמת כרטיס מסך למחשב שלי. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה ומסך מחשב. מסך המחשב עם כניסת DVI ללא HDMI. כך שאני צריך כרטיס עם HDMI ו-DVI. השימושים שלי הם דיי פשוטים, אני רק צריך הרצה של סרטי Bluray שיעבוד בצורה חלקה ללא לאגים. תקציב - בין 400 ל-600. אם יש זול יותר - מבורך. זה המפרט שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G - כפול 2 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - אמור לרכוש בנוסף גם כונן SSD במידה וזה רלוונטי. SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze תודה מראש לכל העוזרים במלאכה. אתם עושים עבודת קודש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בהמשך למפרט שהרכבתם לי פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341168.0 ( וכבר הוזמן ) , הכולל : לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail איך אני יוכל לחבר HDMI לטלוויזיה (הכוללת תמיכה בחיבור זה ) ולקבל גם AUDIO ( והאם זה בכלל אפשרי ) ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי FX5700LE ואני מעוניין לדעת של איזה חברה הוא איך אני יכול לדעת?? יש מצב שהוא של נוידיה כאילו ברור שהוא שלה הליבה וכו אבל יכול להיות שהכרטיס שלה גם כאילו כמו אסוס לידטק וכו?? (קצת מטומטם אני יודע).. :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש, יש ברשותי כבר לוח ומעבד, i5 750, ואני מחפש כ.מסך טוב בתקציב עד 900 ש"ח, עם קירור שקט לא חשוב לי שהוא יהיה overclocker טוב במיוחד אשמח ללינקים מחנויות (אמינות) אני בעיקר מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: 5770 מול 4890 ב-KSP ראיתי את ה-5770 של גיגהבייט עם קירור שקט ב-830 ש"ח ב-RSM ראיתי את ה-4890 של powercolor ב-710 ש"ח, אבל עם קירור רפרנס רועש במיוחד אם למישהו יש המלצה מה לעשות אני אשמח לשמוע תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני ראיתי בפורום שמדברים הרבה על הכרטיסים האלה, אני לקראת קנייה של הכרטיס וחשוב לי לדעת לגבי 2 דגמים ספציפיים. אז ככה, בksp יש את הכרטיס: Gigabyte Radeon R9 280X OC וברשת מצאתי את הגרסה: Radeon R9 280X TOXIC לפי מה שראיתי טוענים כי גרסת הtoxic היא יותר טובה. השאיפה שלי היא לעשות oc לכרטיס, כרגע לא מצאתי בksp את הכרטיס הנ"ל ולכן אני שוקל אם שווה לחכות ולראות אם יגיע או שעדיף לקנות את זה של ג'יגה בייט או אחד הכרטיסים הקיימים כרגע? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-