עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by haimon_v,

מישהו נתקל בבעיות או השפעות שונות במעבר מכרטיס של נוידיה ל ati?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by CoolOne,

שלום, חיפשתי בגוגל ולא כל-כך מצאתי בדיקות ל-VIVO של GeForce 7900 GT. למישהו יש פרטים טכניים יותר לגבי הרזולוציה המתקבלת, איכות התמונה וכו'? וגם - האם הכרטיס קולט גם סאונד?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, המפרט שמצורף זה המחשב שאני מתעתד לקנות. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים כרטיס מסך. אני בעיקר עובד עם ADOBE CS5 + VISUAL STUIDO 2010 ועוד תוכנות לעריכת וידאו וכדומה. הבנתי שלכרטיסי מסך של NVIDIA יש ייתרון בעבודה עם ADOBE בגלל שהם עובדים עם טכנולוגיית ה CUDA אשמח להצעות. תודה רבה I3-540 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 rev 2 Gigabye-H55M-UD2H Kingston DDR3 2048 1333 CL 9-9-9-27 *2 Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA 2 32MB CoolerMaster Elite 342 460W כולל ספק

4. Started by Delux,

VOODOO 16MB או RIVA TNT2 32MB?

5. היי, אני לא בטוח אם לסולידוורקס צריך כרטיס מיוחד של מעצבים או הכרטיסים החזקים הרגילים ישפיעו על הביצועים שלו.. אבל אני מחפש שיתאימו גם לעבודה אינטנסיבית עם סולידוורקס וגם יריץ משחקים כבדים.. איזה כרטיס ממולץ והאם אולי כדאי להשקיע בשניים לSLI? נ.ב זה לא למפרט שלי מהחתימה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by SoapSeller,

טוב, אני מחפש כרטיס מסך אך ורק ל2D, הביצועים בתלת מימד ממש לא מענינים אותי. חשבתי בהתחלה על הפרליה, שבכול ביקורת נורמלית שעשו עליו ציינו לטובה את היכולות 2D שלו, אבל המחיר שלו בארץ... אז, א) האם יש סיכוי להשיג פרליה בארץ במחיר נורמלי?(נורמלי < 2000 ש"ח) ב) יש כרטיס אחר שאתם ממליצים עליו, במסגרת התקציב הנ"ל?(עדיף בפחות, אם ניתן להשיג ביצועי 2D דומים לכרטיסים שבקצה הסקאלה) תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני קונה את הכרטיס ואני מפחד שהביוס לא יהיה מעודכן מספיק , וכך גם ערכת השבבים של VIA במחשבי! מה עוד כבר יכול להיות לא מעודכן? יש לי p3 800 mhz 256 sdrm g-force 2 mx אם זה עוזר לכם!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לא ממש הבנתי את הרעיון לשווק כרטיסים שנפתחים לכרטיסים טובים מאוד כמו המקוריים למשל ה2GTO שנפתח לX850XT PE וכמו NVIDIA שמשווקת כרטיסים כמו ה6200 ש"נפתחים" ל6600GT?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by apolo1,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מסך למחשב שמיודע בין היתר למשחקים (HL2, FARCRY) איזה מסך מומלץ לי לרכוש דק או רגיל ? ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה לדגמים ספציפיים זה יהיה מצויין, תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by J.allmighty,

יש לי אפשרות להתקין את שני הכרטיסים...איזה מהם יותר טוב למשחקים ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מפתחת השבבים חצתה רף הכנסות יוקרתי של 3 מיליארד דולר בתוך שלושה חודשים, ונראה כי היד עדיין נטויה ורק השמיים הם הגבול עבורה לכתבה

12. Started by דובי770,

יש ברשותי כ"מ Zotac GTX580 1.5GB אתמול בלילה שיחקתי כמה שעות CRYSIS 2 על מקסימום הגדרות. בשלב מסוים ראיתי שהכרטסי מסך הגיע ל85 מעלות. האם הטמפרטורה הזו תקינה? הקירור הוא קירור סטוק-מפוח.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by NightElf,

שלום, יש לי את המחשב שמופיע במפרט... באמצע משחקים המשחק יוצא ואני מקבל את הודעת השגיאה (מצורף קובץ). יש למישהו רעיון מה קורה?! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shaharZur,

יש לי כרטיס מסך 1900GT של SAPPHIRE עם 256MB והיום שיחקתי ב NEED FOR SPEED MOST WANTED וכשיצאתי פתחתי את התוכנה של הכרטיס (CATALYST ) והטמפ' שם הייתה על 91 מעלות!!!!!!!!!. עכשיו זה על 76 ללא מאמץ. ב F.E.AR הוא לא מגיע לי לטמפ' כאלה.

15. שלום, אשמח לקבל הסבר קצר על שלושת הכרטיסים הבאים, מה ההבדלים ביניהם ומי מביניהם עדיף מבחינת ביצועים 1. Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI 2. Sapphire ATI Radeon 6870 Vapor X 1GB GDDR5 3. SAPPHIRE HD5850 Xtreme 1GB GDDR5 - RETAIL תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה אני חושב שזה קשור לדרייבר האחרון של נווידיה אבל עוד לא ניסיתי להסיר אותו להחזיר גרסא קודמת מה שקורה זה שפה ושם התמונה תתנהג מוזר זה קורה מאוד מהר ובקושי אני בכלל שם לב שקרה משהו אבל אני חושב שכל התמונה המוצגת זזה מעט שמאלה ואז חוזרת למקום זה קורה גם במשחקים וגם בדסקטופ מישהו חווה דבר דומה ? למה נראה לכם זה קשור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by tomer252,

היי ותודה לעוזרים תראו אני יודע שהנושא נדוש ונטחן מכל הכיוונים אבל אני דיי בדילמה איזה כרטיס לבחור מפרט שלי p4 asus 533mx 512 mb זיכרון מעבד 2.66 כרגע יש לי FX5200 AGP X4 אני מחפש כרטיס שיחזיק לי שנתיים פחות או יותר ויעלה את כל המשחקים החדשים בצורה טובה. הדילמה שלי כרגע היא כרטיס שאני ינצל אותו מקסימום. תקציב 1700 . כרגע עומד על הפרק 6600GT,X800 gto,X850 pro חייב בבקשה תשובה עד מחר תודה לכל עוזרים .

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ORrrr,

דריברים של דטונטור בגרסא מעל 23.11 מורידים את ביצועיו של הכרטיס (אומנם לא בהרבה אבל עדיין) אמנם יש לו גרסא 32 מגה אבל שלי עובד (לא יודע למה) רק על 2X ושלו על 4X ויש לו הרבה יותר זכרון פנימי ומעבד יותר חזק. ד"א - גרסאת הדריברים היא 4 הספרות האחרונות ב Driver Version. ואתם גם יכולים לראות את ביצועיו הירודים מקרוב ;/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by snirh2,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים שלו יהיו משחקים (GTA, CALL OF DUTY) כל הרכיבים של המחשב מצויינים, אבל את כרטיס המסך ( GeForce 9600GSO) איני מכיר. אני בטוח שהוא לא מהטובים ביותר בשוק, אבל איך הוא בערך? האם הוא יריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ? תודה רבה. עריכה: המחיר לא רלוונטי, מכיוון שאני מקבל את המחשב במחיר מיוחד, בתור חבילה, אין לי אפשרות להחליף את הכרטיס. אני רק רוצה לדעת איך המחשב יריץ את המשחקים. מפרט: Core 2 Quad q9300 g33 express 4GB Ram 640GB Geforce 9600gso 768MB

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by avielsvis,

אני קניתי ממחקר מחשבים בחדרה geforce 9600 gt. gv-nx96t512hp ב-750 שקל וראיתי במקומות אחרים כמו אייבורי ב580 שח יכול ליהות שיש הבדל וגם הכרטיס מסך הזה מריץ טוב crycis נכון?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז ככה רשמתי לכם את הסוגים של כרטיסי המסך שהרבה אנשים בפורום מחפשים תשובות עדיין... הם המחירים הכי זולים שמצאתי באינטרנט (אשמח לקבל עוד אתרים שאפילו יותר זולים). עוד שאלה מה הבדל בין GT ל- GS ???????? אשמח לקבל תגובות.... Palit Radeon X800GTO DDR3 256MB - 800.00¤ SAPPHIRE ATI X800GTO 256MB DDR3 256mb - 1045.00¤ ========================================= ¤Palit nVidia FX6800GS DDR3 256MB - 1070.00 INNOVISION GFORCE 6800GT DDR3 256MB - 1047.00¤ ========================================= ¤EVGA e-Geforce 7600GS DDR2 256MB - 990.00 בנוסף ל- 7600GS : ¤GIGABYTE GeForce 7600 GS DDR2 256MB - 880.00 BFG OC 7600 GS DDR2 512MB- 1000.00¤ ===============================…

22. Started by McJ,

אבא שלי נטס מחר לארה"ב והוא מביא לי כ.מסך חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כמו שראיתם אם ראיתם יש לי מחשב לא רע(מפרט בצד) בקיצור, יש לי קצת כסף, התקציב עד 1300 ש"ח. אני צריך כרטיס די חזק שיסחב משחקים על MED+ ללא תקיעות. אה ומה אתם אומרים על הכ.מסך שלי? הוא עדיין טוב? חריץ AGP

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Swed,

אני צריך כרטיס מסך חדש עד 1K למחשב שלי מפרט למטה. הדבר היחיד ששונה שם זה המסך שהפך לFULL HD. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ארכיטקטורת ה-RDNA2 של AMD מגיעה אל נתח שוק חדש - המיינסטרים, או לפחות מה שנשאר ממנו בתקופת המשבר הסוריאליסטית הזו. בואו להכיר לעומק את Radeon RX 6700 XT, עם 12GB של זיכרון גרפי מהירלכתבה

דיונים חדשים בפורומים