כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה 62.0.122.76
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוקי חברים.. אני בבעיה מאוד מעצבנת ודיי פופולארית! אפחד לא יודע לענות לי... אז ככה.. קניתי נחמד לא מזמן והמפרט הוא כזה: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5830 1GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 ויש לי מסך סאמסונג מדגם BX2450 ומאחוריו יש כניסות של 2 HDMI ואחד של VGA לפני המחשב החדש היה לי כרטיס מסך של 8500GT ומאחוריו היה 2 חיבורים של VGA ושל DVI. קיבלתי עם המסך כבל צד אחד הוא HDMI ומד אחד DVI ועבד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבוע הופיע ריצוד קל בפינה של המסך אחרי שכיבתי והדלקתי את המחשב גדל הריצוד והיום הוא כמעט משתלט על חצי מסך החלפתי מסך בכדי לבדוק וגם במסך הזה (שהוא יותר מיושן) הבעיה אף החמירה האם הבעיה היא בכרטיס ? כי הוא מרצד רק בצד אחד לכן אני שואל :s05:
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי Geforce Ti 4200 128 ודרייבר 56.72. הבעיה שלי היא שבחלק מהמשחקים המסך לא פועל ברזולוציה של 1280X1024 בקצב רענון של 85 Hz (המסך שלי יכול לתמוך בהגדרות האלה), אז ניסיתי לעשות Overide לקצב הרענון דרך הדריברים של Nvidia, אבל כל פעם שאני מאשר את קצבי הרענון שאני רוצה להשתמש הוא מאתחל את ההגדרות של קצב הרענון. (פשוט מבטל את מה שעשיתי) ד"א: בדרייברים הישנים לפני כחציב שנה כן הצלחתי לעשות Overide. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
משום מה כשלוחצים על ALT + F5 הרזולוציה של המסך שלי קופצת ל 1280x1024 הצירוף מקשים הזה דרוש לי לתוכנה שאני עובד אתה , מישהו יודע איך מבטלים את האופציה הזו של המעבר רזולוציות ? ??? כרטיס מסך radeon X600pro מסך CRT רגיל ..
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שאני נכנס ללשונית של האוברקלוק יש לשונית של FAN, שאני נכנס ללשונית של FAN אני לא יכול לעשות כלום כי רשום לי NO SUPPORTED HARDWARE FOUND.. מה אני עושה כדי לשנות את המהירות של המאוורר??
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
קניתי רדאון 9800 ואני לא יודע איך מכוונים את ההרצים המשחקים אני משחק תמיד על 60 הרץ וזה לא טוב משהו יכול להסביר לי איך מכוונים את ההרצים במשחקים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים בערך, עם רכיבים לא רעים: core i5 750, P55A-UD3, HD 5850, HDD Samsung 1TB, 2X2 GB Ram CL 7 1600 MHz והוא בזמן האחרון מראה בעיות בהרצת משחקים ודברים מהסוג הזה (הרגשה של כרטיס חלש) הייתי מניח שהבעיה היא שהמחשב שלי פשוט לא מספיק טוב ביחס למשחקים החדשים, אבל לחבר שלי יש מחשב זהה עד חתיכת החומרה האחרונה, ואצלו זה מריץ את הכל בצורה חלקה לגמרי. הרצתי את הבדיקה של PassMark Performence Test, ובאמת בחישובים של התלת מימד היה הפרש אדיר בין התוצאה של הכרטיס שלי לבין התוצאה של הכרטיס שלו (ואפילו עקפתי אותו באספקטים אחרים, אז זה לא בגלל שיש צוואר בקבוק ברכיב אחר שלי) דווקא בחישובים הדו מימדיים עקפתי ביחסית הרבה, אבל למשחקים החדשים זה פחות חשוב. הכרטיס מסך של שנינו הו…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר כלשהו ובמקום לראות תמונות זה מה אני רואה http://www.mytempdir.com/707223 למה זה ? מה צריך לעשות כדי שהתמונות עצמן תופענה?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יום טוב חיברתי את שלושת המסכים שלי ל5870 מכיוון שיש לו רק DVI אחד את שני החיבורים הנוספים חיברתי אחד עם מתאם HDMI to DVI והשני עם מתאם DISPLAY PORT to VGA לא קניתי מתאם DP to DVI מכיוון שהוא יקר בהרבה עכשיו אני רואה את שולחן העבודה על שלושת המסכים אבל אי אפשר לשחק המשחק קורס בהתחלה למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל מכרטיס המסך לחיבור VIDEO-IN (צהוב כזה) והאיכות שרואים היא ממש גרועה מישהו יודע למה זה קורה כרטיס המסך הוא GEFORCE 4 המחשב הוא פנטיום 3 (בניתי מחשב מולטימדיה לסלון ) והטלויזיה רגילה 29 אינצ' או משהו כזה הבעיה היא שרואים הרבה פסים לרוחב המסך וזה מפריע ובקושי אפשר לארות משהו בברור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה רכשתי אתמול את הכרטיס עם מחשב וסיימתי להרכיב את כל החלקים והכל סבבה, אבל משום מה בדריבר אני לא רואה את המפרט בלשונים של 6600GT לא רואה BUS לא DRIECT X לא PROCESSOR ולא כלום כאילו לא רשום שמה כלום.. לפני שהפעלתי משחק לפי דעתי היה רשום, אבל אחרי שהפעלתי משחק AA שעבד ממש כמו טיסן פתאום קרס לי עם הודעת שגיאה שהייתי חייב לעשות ריסט. עשיתי ואני מגלה שהמשחק נותן לי קריטקל ארור NO LABEL ורושם שהוא לא מגלה את הכרטיס מסך... אחרי שהתקנתי שוב את הדריבר הוא מזהה אותו במשחק בהודעת שגיאה אבל לא מריץ... מישהו יודע איך לסדר את הבעיה ? אולי זו בעיה של DIRECT X ? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, הבאתי כרטיס חדש ATI RADEON 9550 והוא יושב טוב על התושבת שלו אבל שאני מפעיל את המחשב הצג פועל אבל נותן לי הודעה שאני חייב לחבר כבל כוח או חשמל please connect the power extent משהו כזה לא זוכר בדיו'ק
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כ 3 שבועות קניתי מסך זה בPCH. לאחר עבודה איתו במשך שהוע שמתי לב לשבירה קטנה מאוד בצידו של המסך מעין חור קטנטן. - לא יחסתי לזה חשיבות כי זה היה בפינה. אך לאחר שבועיים (כלומר שלשום) שמתי לב להופעת חור נוסף במרקז - החור כמעט בלתי נראה ורק אם מתקרבים רואים אותו. חשוב לציין שלא קירבתי שום עצם חד למסך ולא נפל עליו כלום. רציתי לשאול אם הבעיה ידועה. האם זה מכוסה ע"י האחריות - כלומר האם יחליפו לי מסך בגלל זה או שלא :-[
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מחשב XP עם הכרטיס הנ"ל היה עד כה מחובר ל TV והכל עבד נפלא. מהיום המסך (TV) שחור (וקצת רעשים) עשיתי: * החלפתי כבל (בין המחשב ל TV) * עידכנתי דריברים * בדקתי יציאת COMPOSIT על ה TV [תקינה] עשיתי SYSTEM RESOTRE. לא עזר כלום. כשאני עושה PRINTSCREEN אני יכול לראות את המסך הנוסף ככה שאני מניח שזו לא בעיה בדריברים/חלונות. ישהוא נתקל בכזו תופעה? יכול להיות שהיציאה על הכרטיס הלכה? יש למישהוא רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. שיחקתי איזה 4 שעות במשחק the godfather 2 הכל היה מצויין פתאום הגיע איזה קטע שיש סרטון כזה וזה התחיל להתקע יצאתי לוינדוס וזה הביא לי שגיאה כזאת http://www.siz.co.il/my.php?i=udg2miynm0d1.jpg ניסיתי לעשות ריסטרט לא עזר.. התקנתי שוב את הדרייבר הכי חדש של ATI ולא עזר... זה עדיין נתקע ויוצא מהמשחק וכיאילו הדרייבר מפסיק לאחר שסרטון הזה.. מה אפשר לעשות ?? מה זה יכול להיות ??
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך r9700pro הבעיה היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ...(חיברתי נכון ,ולפי הספר) אז אני רואה תמונה של הרקע של השולחן עבודה,עכשיו שאני מנסה ליראות משהו אחר לא רואים כלום...אפילו לא רואים את הסמן של העכבר .... חיברתי את הטלויזיה בישביל ליראות סרטים ולשחק ... מה הבעיה ? איך פותרים ? בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
זה המפרט שברשותי E6600 2GB OCZ 800MHZ MSI-P6N EZCOOL350W MSI NX 8800 GTS 320MB קירורי סטוק עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3 עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים יכול להיות בגלל הספק ?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר שבועות את הכרטיס 6800GT,היום התקנתי אותו על המחשב שלי,וכשאני מריץ Bechmark ב3DMARK05,הוא נתקע באמצע על אותו הפריים וממשיך לאחר מספר שניות,תופעה משונה זו קרתה לי גם עם שאר הדרייברים יש דרך לסדר את זה?חוץ מזה אני רוצה לדעת עם הכרטיס שלי עובד טוב כמו שהוא אמור. הוא מריץ משחקים טוב ואין בעיות.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה כרטיס חלש, אבל איתו אני משתמש בין לבין במשחקים לפעמים כשאני משועמם. אני מנסה להשתמש ב Rivatuner, אבל אז הוא אומר לי שהדרייבר נכשל בלעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, גם כן כשאני עושה דרך התצוגה הראשית של אנוידיאה אז הוא לא נותן לי בכלל להעלות אפילו מגה הרץ אחד, הכרטיס הוא של אינוויז'ן. יכול להגיד משהו? גם כן לפני השתמש ב GTU, וגם שם כשאיפשרתי את האוברקלוק הוא לא נתן לי להעלות כלום. תודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חיברתי בין המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור הVIVO שקיבלתי עם כרטיס המסך 7800 והתקנתי את הדרייברים המיועדים לVIVO מ nvidia.com בחרתי באפשרות ה"clone" והכל עובד בסדר גמור. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות וידאו. כל קטע וידאו שאני מפעיל על המחשב עם windows media player מוצג על מסך הטלוויזיה ללא כל בעיה, אך כאשר אני מנסה לראות את אותו קטע הוידאו דרך bsplayer על מסך הטלוויזיה נראה רק ריבוע שחור איפה שהוידאו נמצא, בדיוק כפי שקורה כאשר אתה מנסה ללכוד תמונה מוידאו עם המקש print screen. אני חייב להשתמש בBsplayer כי הוא תומך במגוון פורמטים וקידודים לעומת WMP. מה אני יכול לעשות בעניין? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מסך מסוג nvidia geforce2 mx/mx400 של חברת LG לאחרונה הבהירות במסך נהייתה ממש גרועה ורואים בחלק מן המסך טישטוש המסך ניראה כזה כמו בפוקוס יש עליו טישטוש בחלקים מסויימים והכתב ממש מטושטש בקושי רואים ההיתרון היחידי הוא שבמשחקים רואים טוב מאוד מה עליי לעשות כדי לסדר בעיה זו ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי תוכנה של ATI שבודקת טמפרטורות ועוד,ויש אפשרות שמה שנכנסתי ורשום את זה http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwzyjxhzyjh.jpg והשאלה שלי,האם לחיצה על run תשבש משהו או תגרום למשהו לא תקין?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בקיצור פעם הייתי מקבל תוצאות ממש גבוהות בתוצאת ה 3dmark ועכשיו, בלי סיבה ניראת לעין, פתאום אני מקבל 500-600 נקודות פחות! המבחן הראושן עובד באותו FPS, ושני האחרים ב FPS נמוך יותר מקודם :\ יש לציין שבשני המבחנים יש תקיעה באמצע שגורמת ל FPS לצנוח ואז אחרי התקיעה ה FPS נמוך משמעותית מבחן שעשיתי עכשיו: Game 1: 24.9Fps Game 2: 14.6 Fps Game 3: 20.4Fps לשם השוואה: התוצאה הרגילה שלי: כשקיבלתי 5500 הייתה 24.9 16 28 ניסיתי להחליף דריבררים, ניסיתי הכל, גם להתקין מחדש את התוכנה! יש לציין שבבאנצ'ים אחרםי הכל נשאר זהה. תודה על העזרה :<
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-