עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iyehuda,

PCI-E

2. Started by ccc,

שלום, מצאתי אצל דוד שלי בארון GEFORCE 8600GTS LEADTEK 256MB, אני לא יכול להשתמש בו כי המחשב שלי בן כמה שנים כבר ואני לא עושה כלום חוץ מלגלוש בפיירפוקס, אבל פתאום בא לי קצת לשחק במשחקים יחסית חדשים. תכננתי כבר לשדרג לוח מעבד וזכרון ושיהיה כרטיס מסך HD3200 מובנה עליו, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהON BOARD 3200 שאפשר להשיג עם צ'יפסטים של AMD ? במקרה כזה אני אוכל לקנות לוח ללא IGP ולקבל משהו קצת יותר טוב. האם הכרטיס הזה בכלל מעלה משהו ? אני ממש לא מעודכן. קראתי בגוגל, כתוב שזה נחמד, אבל אלה ביקורות לפני שנה ואיך שהתחום הזה זז, אני לא אתפלא אם הוא לא מעלה ויסטה כבר. חחחח תודה

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  3. הכרטיס HD4870 יכול להריץ משחקים על רזולוציה של 1920X1200 במקסימום איכות??? במשחקים האחרונים כמו NFS החדש ועוד כאלה. מ GTA הבנתי שזה קשור למעבד בסך הכל. הנה המפרט שלי [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by maor1style,

שלום, היום נכנסתי דרך פקודה כלשהי שמראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך.. ופתאום ראיתי שורה שרשום בה approx total memory 1016MB. מזה בדיוק אומר לי? לפי מה שהבנתי בכלל היה אמור להיות לי על הכרטיס מסך 256MB.. למישהו יש הסבר לזה?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  5. אצלי רשום 8.6.... יש אצלי בעיה או שזה אצל כולם ככה?....

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  6. Started by E_XeQuit,

אז ככה, עכשיו יש לי Gigabyte HD4850 עם המאוורר של זלמן. אני חושב להחליפו ל HD4870, בכמה לדעתכם יתומכר ה HD4870 לאחר הירידת מחירים בארץ ? http://hwzone.co.il/news/1228918029/38331/ שאלה נוספת הוא יתאים למפרט שלי (בצד) ? והספק יסחוב אותו ? תודה לעוזרים !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ati radeon 9550 / x 1050 series (כמות זיכרון 256MB, חיבור מסוג AGP). אני מעוניין לשדרג לכרטיס קצת יותר טוב, כאשר המטרה היא הפעלה (סבירה) של משחקים. במפרטים המומלצים שבאתר מומלץ הכרטיס geforce 9500GT 512MB עבור מחשב משחקים בתקציב נמוך. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס הזה יספק שיפור משמעותי ביחס לכרטיס הישן שלי? ואם לא, איזה כרטיס אחר מומלץ (פחות או יותר באותו תקציב)? 2. כשחיפשתי את הכרטיס באתר של חנות מסויימת נתקלתי במס' סוגים: א. BLISS 9500GT של חברת Gainward ב. FX 9500GT של חברת Gygabyte ג. 9500GT של חברת Axle האם יש הבדל בין BLISS ל-FX ולכאשר לא מופיע אף אחד מהם, או שרק מדובר בשם שהיצרן הוסיף והכרטיס עצמו הוא זהה? במידה שאכן אין הב…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה שהלכתי לאיבורי המוכר אמר לי לקנות את הכרטיס radeon hd 4850 אך שהוא עשה השוואה הוא הופתע לגלות שה 9600 gt יותר טוב ואמר לי לקחת אותו הוא צודק?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  9. אולי השאלה קצת מוזרה. האם פרט למשחקים ותוכנות שעובדות עם גרפיקה תלת מימדית, יש הבדל בין כרטיס מסך טוב לבין כרטיס מסך פשוט O/B? אני מודע לכך שיש הבדלים במספר/סוגי היציאות, אבל אני השאלה היא האם יש הבדלים נוספים. יש בשוק הרבה כרטיסים בסביבות 200-300 ש"ח, שלא מסוגלים להריץ משחקים. רציתי לדעת מה השימושים שלהם. תודה

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  10. שלום אני מיתקון לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה שאלות לגבי זה ועם אפשר הייתי שמח עם כמה אנשים שמבינים בזה יותר מימני יעזרו לי עכשיו כמה שלות: 1. רציתי לשאול שאלה לגבי הזיכרונות של כרטיסי המסך השונים מה עדיף שהיה GDDR2 עם 1024MB זיכרון או GDDR3 עם 512MB זיכרון? 2. מה עדיף ATI או Nvidia ? 3. ומה בכלל ההבדל בין כל החברות שמייצרות אותם Sparkle,BFG,Gigabyte,Palit,Sapphire (כי קראתי בעיתון שאת כל כרטיסי המסך עכשיו מיצר מפעל אחד) עם מישהו יכול להמליץ לי אל כרטיסי מסך טובים ב500-700 ש"ח אני ישמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by ronle,

בבקשה לא להצביע בעלי כרטיסים שיש להם את הכרטיס פחות משנה וחצי!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MachoMan,

קניתי כרטיס חדש Palit Geforce 9500 super+ 1gb שפתחתי אותו ראיתי שיש בו חוט שנכנס לכרטיס וצריך להתחבר ל 2 נקודות כל כניסה נקודה אחת איפה אני צריך לחבר?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  13. פתחתי נושא חדש עם כותרת תקנית , מנהלים סליחה להבאה לא יחזור על עצמו , הינה הבעיה שלי שוב פעם : *** שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין Sad בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג…

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by ran1992,

מה המהירות GPU CLOCK ו-MEMORY CLOCK של HD 4850 512MB בגרסה רגילה (לא מומהרת...) ??

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by saar3,

שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by ShayN,

שלום... אני לא ממש מבין בהתאמת מסך לכרטיס מסך... אני צריך לדעת איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCle... התקציב למסך בסביבות ה1300 ש"ח עד 1500... אני סגור בקשר לכרטיס מסך. אני צריך רק לדעת איזה מסך הכי כדאי לקנות כאשר יש לי את הכרטיס מסך שבחרתי... תודה!!

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  17. שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג : 3800+ AMD X2 64Bit 2 GB's RAM 160 GB Hard Drive 2600XT ATI Radeon 450W PSU HEC לאחר מכן קנ…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. Started by kfirirani,

אהלן, לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך ל 9800gtx אך יש לי תחושה לא ודאית שיש לי צוואר בקבוק המונע מכרטיס המסך לתת את מלוא התפוקה. אין בעיה של חימום. מה דעתכם? היכן כדאי לחשוב לשדרג? מפרט מתוך - SiSoftware Sandra Processor Model : Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz Speed : 2.81GHz Cores per Processor : 2 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Dual-Core Internal Data Cache : 2x 16kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size L2 On-board Cache : 2x 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 lines per sector System Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. C19-MCP04 Bus(es) : PCI PCIe USB i2c/SMBus Multi-Processor (MP) Support : No Multi-Pro…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by mor_shalev,

יש לי 4850 וחיברתי אליו שני מסכים אחד רגיל ואחד lcd.. אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד.. וגם כשאני מעביר את התצוגה למסך הרגיל אני לא מצליח להחזיר את התצוגה לLCD

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by Arkadi.Krr,

אבא שלי חוזר מקנדה בקרוב והמכירים שם פשוט מדהימים, הוא יביא לי זיכרונות למחשב וכרטיס מסך שאני יגיד לו. תביאו לי פה שמות של כרטיסי מסך הכי מובילים היום.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני נמצא כרגע לפני קנייה של כרטיס מסך חדש. לצערי הקנייה היא לא בגלל שאני רוצה אלא בגלל שיציאת ה S-VIDEO של הכרטיס הנוכחי הפסיקה לעבוד... דבר שקרה לי 3 פעמים עם ה 7600GT עם כרטיסים שונים שהחלפתי כל עוד הייתה לי אחריות. עכשיו נגמרה האחריות ואני חייב לקנות חדש. שאלה ראשונה לגבי מה שכתבתי - זה נורמאלי שיציאת S-VIDEO תיהרס 3 פעמים בשנה?? אולי אני עושה משהו שאסור ושורף אותה? אני לא רוצה להרוס את הכרטיס החדש שאני אקנה. לגבי הכרטיס החדש אני מתכנן לקנות את ה 9600GT שמבחינת מחיר וביצועים נראה לי מתאים. אני בעיקר רואה סרטים בטלווזיה שמנוגנים במחשב אבל גם רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים מדי פעם.. ברור לי שהכרטיס הזה הוא לא חיה רעה אבל אמור להספיק לרוב המשחקים הצורה כזאתי …

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by 1Moshe1,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש(HD 4850) ואני לא יודע אם הוא יעבוד טוב על המחשב שלי המפרט שלי: http://img380.imageshack.us/img380/4903/75614045xx7.jpg השאלה שלי היא האם יהיה לי צוואר בקבוק במחשב בגלל שיש לי PCI-E 1.0 או\ו גם המעבד החלש יתרום לבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by llime,

היי אנשים. לפני חודש פתחתי את הת'רד הזה,שבו ביקשתי המלצה לכרטיס AGP שקט שיוכל להחזיק שני מסכים בו-זמנית ברזולוציות גבוהות,(אחד של 24" והשני 20" רחב). המלצתם לי על HD 3650 של Sapphire או על כל כרטיס מסדרה 7 של nVIDIA. יש לי שתי שאלות: 1.ראיתי ביד שניה 6600 עם קירור פאסיבי (סידרה 7 עם קירור פאסיבי אני לא מצליח למצוא). האם גם הוא יתמוך ברזולוציות שביקשתי בו-זמנית? 2. לגבי ה- HD 3650 (וגם לגבי ה 6600 למעשה),יש לי שאלה על צריכת החשמל שלו.יש לי מחשב מותג ישן של DELL עם ספק של 280W,ואני רוצה להיות בטוח אם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס.כמו-כן,מאחר והכרטיס אינו מיועד למשחקים,עדיף לי כרטיס שלא יזלול יותר מדי חשמל גם אם הספק תומך. חיפשתי ברשת ומצאתי את הביקורת הזאת ב X-bit labs.מדו…

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  24. בוקר טוב יצא הדרייבר החדש לכרטיסים של ATI איך אני מתקין אותו? מוחק את הישן או מתקין אותו על הישן? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  25. כרגע יושב במחשב 7600GT. שימושים-המחשב מחובר גם לLCD-720P וגם ל971P במקביל. הרבה שימושים של סרטים למינהם כולל הרבה סרטי HD. עכשיו עקב השדרוג יש כמה אופציות - להישאר עם ה7600GT להחליף ל9400 או 9500 או ל4350/4650 או בכלל לקנות לוח עם 4500/4500HD מה עדיף? והאם כדאי לשקול את המובנים? (4500 למינהם). תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים