כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://img242.imageshack.us/img242/8931/79425109il9.jpg יש עיוותים רבים בתמונה פסים קטנים משהו יודע ממה נובע ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
גרסא אצלי BIOS Version 011.006.000.003 BIOS Part Number 113-AB68800-XXX BIOS Date 2008/07/24 ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם.. אני יודע שיש לי כנראה כרטיס מסך עם קו יצור פגום או משהו כזה.. באחד הממדריכים קראתי איך לעדכן דרך ביוס, אבח כשאני משנה שזה יעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס פשוט.. אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]= יש לי לוח אם P5QL-E.. בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]= אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם הת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי רדאון 5850 והמשחקים פועלים עם fps נמוך למשל קרייסיס ובאד קומפני פועלים לי על high על 20 fps ואני ממש מאוכזב המעבד שלי זה e6400 אם זה משנה מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ייעודי למצלמות אבטחה, כמובן שזה דרש לוח עם צ'יפסט של אינטל ומעבד של אינטל.. בכל מקרה על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל, הכל עבד מצויין עד שהחלטתי שאני רוצה לראות את אותם מצלמות ב-"שכפול" על אחת הטלוויזיות, לכן רכשתי כרטיס מסך מסוג Asus Nvidia GF 6200TC ובו קורה משהו מוזר: ברגע חיבור הכרטיס למחשב הכל עבד מצויין (אני מדבר על חיבור ללא התקנת דרייברים) והמצלמות ניטרו והציגו את פלטם בצורה מעולה, לאחר התקנת הדרייברים המצלמות "קפאו" ולא נתנו וידאו (יש תמונה קפואה). ככל הנראה מקור הבעיה הוא סוג התדר שהכרטיס עובד עליו, שיניתי את התדר מ-None ל-Pal בהגדרות הכרטיס והמצלמות עבדו, לאחר ריסט קטן של ארבע - חמש שעות אחרי ההגדרה, המצלמות שוב לא …
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 7000 עם 64MB. משמש בעיקר לעבודה באינטרנט + קצת משחקים. כשאני מתקין את הדריבר של ATI המחשב מסרב להציג סרטים מכל סוג שהוא (בדקתי עם כרטיס יש של Nvidia) ולא היתה בעיה. רק עם הדריברים של מיקרוסופט הוא מצליח לעבוד ולהראות סרטים. שלחתי מייל לATI ולPOWERCOLOR והם "זרקו עלי" ולא חזרו עם תשובה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
וקניתי את האסוס 5770 והוא מחובר דרך המחשב במוד של CLONE למסך המחשב ביציאת ה DVI ולרסיבר הקולנוע הביתי ביציאת ה HDMI שלו . יש לי כמה בעיות מעצבנות איתו ( אני עובד עם מערכת הפעלה WIN XP PRO SP3 ) : 1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד של ATI נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול ולכן לא ניתן להעביר את הסאונד דרך ה HDMI . אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו , כשנטרלתי אותו פשוט לא נבחר התקן ברירת מחדלולא ניתן היה לבחור אחד .. . 2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של ה…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום , ברשותי geforce 2 mx 200 מתוצרת gainward , לפני יומיים , החל המאוורר ליצור רעש בלתי נסבל . פירקתי והרכבתי מחדש את המאוורר ואת התושבת , פירקתי והחזרתי את הבורג , והרעש לא חלף . ברשותי voodoo banshee עם יחידת קירור פסיבי . האם יחידת הקירור הזאת תתאים למטרה ? האם יש דרך לנטר את החום בכרטיס ? במידה ואי אפשר לשים את היחידה, האם אתם מכירים מאווררים בפחות מחמישים ש"ח ? או פיתרון חלופי באותו מחיר?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחשב חדש, מסך חדש, למעשה ניסיתי 2 מסכים עם 2 חיבורים שונים וזה קורה לשניהם, כשאני עושה ריסטרט המסך מהבהב מעט בדרך כלל לאיזה 10 שניות ואז זה נגמר. בגלל שזה קורה לשני מסכים שונים עם חיבורים שונים (אחד HDMI והשני DVI) אני מניח שזה קשור למסך, מה שכן בהתחלה זה לא קרה אלא רק אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים של כרטיס מסך 670 ודרייברים חדשים של המסך החדש. צריך את עזרתכם, יש איזה הגדרות שכדאי לי לשנות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי ATI HD 4850 4GB RAM E8400 ללא OC ומשום מה כמעט כל משחק שאני משחק בו נותן לי את אותו השגיאה מסך שחור ושומעים את המוזיקה(וגם היא תקועה נראה לי ) ורק ריסט פותר את הבעייה הרצתי בדיקה של 3DMARK 2006 וזה עבר את כל הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לזה ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה היה לי מנהל התקן גרסה 311.54, באיזה שלב התקנתי גרסה כל שהיא שהיא היתה הכי מעודכנת. באיזה שלב(לא זוכר כי הבחנתי בזה מאוחר) מנהל ההתקן /כרטיס המסך הפסיק לפעול והיתה לי שגיאה קוד 43. כשהבחנתי בזה הסרתי את מנהל ההתקן ועשיתי הפעלה מחדש והווינדוס התקין את הגרסא הישנה לבד שהיא 311.54 . מנהל ההתקן עבד במשך מספר חודשים עד שהתקנתי גרסא הכי עדכנית 344.11 וכעבור יום יומיים המנהל התקן/כרטיס המסך הפסיק לעבוד וקבלתי קוד 43 אחרי מספר התקנות והסרה של כל אחת , (עזרו לי בTEAMVIEWER) מנהל ההתקן כיאלו לא הותקן(לפי דבריו של הבחור שעזר לי בהשתלטות מרחוק) היום הסרתי את מנהל ההתקן 344.11 שהותקן עלידו אתמול ,והתקנתי מחדש היה לי קוד 43 הסרתי שוב והפעלתי מחדש וכלום לא הותקן לי .. לא זוכר מה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, משום מה המסך שלי נכבה ונדלק מס' פעמים, אני רואה כל מיני נקודות על המסך, המחשב נתקע ואז אני מקבל שגיאה שבה מנהלת התצוגה nvlddmkm נפסק וביצע שחזור. פעם אחת המחשב נכבה וקיבלתי blue screen, נתחתי קובץ DUMP וראיתי שהבעיה נגרמת מ nvlddmkm.sys. ניסיתי להוריד תדרייבר מחדש ולהתקין אותו למרות שיש לי את הכי מעודכן וזה לא עזר, בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך והיא כ- 60 מעלות במנוחה.(מפרט מחשב מימין). אני משער שכנראה יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך למרות שיש לי את המחשב כשנה ועד עכשיו הכל היה בסדר. תודה רבה למי שיכול לעזור לי עם הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך crt שבזמנו (לפני כשלוש שנים ) נחשב בין המסכים הטובים והיקרים ביותר- IIYAMA 454 PRO-- HM903DT (מסך עם שפורפרת diamondtron למי שזוכר) לאחרונה אני סובל מבעיה מוזרה שהמסך ללא שום התרעה מוקדמת ,נעשה פתאום כחלחל ורק מכה הגונה מבטלת זמנית את התופעה . מי ששמע על התופעה או סבל ממנה אישית מתבקש לספר כאן איך הוא פתר אותה.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שהתעוררה לאחרונה, כאשר אני עובד על המחשב, החל מגלישה באינטרנט וסתם מתעסק עם תוכנות , פתאום המסך "קופץ" וניהיה שחור ואחרי כמה שניות חוזר למצב הרגיל (המחשב נשאר דלוק והכול פשוט רק המסך כאילו מבצע "רענון"). החלפתי את כרטיס המסך לכרטיס אחר והבעיה נמשכת, וגם כאשר החלפתי מסך הבעיה לא נפתרה. בבקשה עזרו לי למצוא פתרון מהיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את המחשב אתמול, ובגלל שה-CRT שלי הוא VGA אז לא היה לא כניסה לכרטיס מסך, במקום זה חיברתי את ה-LCD שלי לכרטיס מסך והתחלתי להתקין ווינדוס ואת כל הדברים שצריך. היום גיליתי שיש בקופסא של הכרטיס מסך מתאם VGA TO DVI אז חיברתי את ה-CRT שלי לכרטיס מסך כמובן דרך המתאם, אך הבעיה היא שהצבעים "מתים" וזה ממש לא קשור למסך שלי, המסך CRT שלי במחשב הקודם הראה צבעים חיים, ולעומת ה-LCD הוא נראה גרוע. מה עושים במצב כזה ? נ.ב התקנתי את הדרייברים של המסך שלי גם לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך CRT של MAG. דגם של המשך הוא 786FD. כשאני מדליק אותו ה -POWER LED נדלק בצבע ירוק אבל המסך לא מראה שום דבר ואחרי זמן קצר ה -POWER LED מתחיל להבהב בין ירוק לכתום. ניתקתי כבר את המסך מהמחשב אבל הוא אפילו לא נותן את סיגנל הבדיקה , הסיגנל בו כתוב שהוא לא מחובר למחשב וכו'...... ניסתי להוציא ולהכניס בחזרה לחשמל (בפעמיים הקודמות זה עזר....) אבל עדיין לא עובד.... אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לציין כי קניתי את המסך מתצוגה מ KSP החנות הידועה לשמצה. אבל יצא דיל טוב אז ככה שהם יצאו בסדר... אז הבעיה היא כזאת: יש למסך תמונה דהויה כזאת, נניח ומסתכלים על ICON כלשהו על השולחן עבודה, אז רואים ממש טיפה מימינו בצורה שקופה חלקית את אותו האיקון.. וזה בולט מאד בטקסט, אם הייתה לי מצלמה הייתי מצלם את זה ומראה לכם אבל אין לי כרגע... בכל מקרה אני גם לא ממש מרוצה מהתמונה שלו, הצבעים די מוזרים לי ובכלליות חשבתי שהוא יהיה יותר WOW. אני משאר שהבעיה הזאת מורידה מהיכולות של המסך. בכל מקרה דיברתי עם KSP והם אמרו שאני צריך להביא את המסך אליהם ושהם יבדקו (מזלי שי לי 3 שנים אחריות אז ככה שאם קורה משהו אני מכוסה L:-)), אבל הבעיה זה שאני לא בבית כל כך (חייל קרבי אתם יודעים) אז רק עוד אי…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd של LG L1730S משחקים אני רואה מצויין . אבל סרטים באיכות (DVD RIP ) אני לא רואה טוב יש עיוותים מריחות. רצתי לדעת האם זה כך ואין מה לעשות או שזה בגלל הכרטיס מסל של FX5200? או בגלל שיש לי מחשב ישן מעבד חלש.? אז אם מישהו יכול לעזור אני יסמך :-[
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מספר חודשים מסך 19" של DAEWOO באופיס דיפו מדגם L950D. יש לי בעיה מוזרה במסך, רואים פסים כאלה בחלק מהמסך, מבחינים בזה בעיקר כשהרקע אפור אבל גם ברקע של שולחן העבודה רואים את זה. בזמנו אופיס דיפו נתנו לי דף עם הטלפון של היבואן, הם כתבו שהיבואן הוא רונלייט מערכות. האם זה אכן היבואן? לא ראיתי שום אזכור ל-DAEWOO באתר שלהם. אם זה לא היבואן, מי היבואן? אודה לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את המחשב החדש,ואיתו המסך שבכותרת. סידרתי את המסך לריענון 100 מגהרץ(כך גם במעבדה שמו לי), התקנתי כרטיס מסך והכול. סידרתי את התמונה על המסך שתגיע לצדדים של המסך,כמו שזה צריך ליהיות,אבל בכול פעם כמעט שאני מכבה את המסך\מחשב ואחרי כמה דקות מפעיל שוב, התמונה מתכווצת\זזה כמה מילימטרים. עכשיו שמתי לב לתופעה כי ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך,יש בערך חצי ס"מ של שוליים בצידי המסך ולאט לאט אחרי חצי שעה-שעה זה נמתח לאורך המסך ואף עובר את הצג.. מה לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנתון כבר כמה שנים והוא עובד נהדר הבעיה היא שהאחיין שלי בא ושיחק איתו בהגדרות של המסך עצמו עכשיו הוא קצת "עקום" (התצוגה עצמה) וכמה שאני לא "משחק" עם ההגדרות זה עדיין לא יוצא בדיוק ישר על הגבולות , יש לי חלקים מתים מישהו יכול לתת לי את ההגדרות"?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי את המסך הנ"ל. ברגע שחיברתי אותו הבחנתי כי אין אפשרות לעבוד על 1024X768, מכמה סיבות 1) הטקסט נראה מעוות והתמונה לא נראית טובה כמו שהיא נראית ברזולוציה המומלצת של המסך, 1280X1024 2) הבעיה השניה נוגעת לרזולוציה ה"מומלצת"- ברגע שאני פותח חלון אשר לא עובד ברזולוציה הזו, המסך הופך לשחור ומציג הודעה Not Optimum mode Recommanded mode: 1280X1024 @60HZ. לא ניתן לסגור חלון זה או לחזור לתצוגה ועליי לעשות ריסט ידני למחשב אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה זו, מכיוון שלמרות שהמסך הוא 17" LCD, אני מרגיש קושי בקריאת טקסטים. כרגע אני עובד עם CRT 1024X768 ללא שום בעיות. האם יש פתרון לבעיות הנ"ל? האם המסך פשוט דפוק וכדאי להחליפו? אם כן, לאיזה דגם? כל עזרה תתקבל בברכה. ב…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שהמסך עושה מין קול חלש כזה של תק והבהירות יורדת, או לפעמים עולה...השאלה שלי היא האם זה מנגנון כלשהו במסך וזה נורמלי, או שמשהו לא בסדר אגב, ראיתי ב-OSD של המסך דברים כמו moire reduction ו-purity, ואין לי מושג למה הם משמשים, אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה מצויין תודה מראש לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך החדש שלי (samsung 753dfx) ואחרי כמה שעות הופיעו לי קוים גליים בצידי במסך כאילו קירבתי מגנט. הרמקולים (הלא מסוככים) נמצאים בגובה של כ~מטר מהמסך, היה פקס ליד המסך שהעפתי בשביל לראות את ההשפעה והמגבר של המערכת נמצא כחצי מטר לימין, ששם גם מופיעים הקוים באופן יותר ברור. יש מצב שזה המגבר? בבקשה עזרה נ.ב. אותה בעיה הייתה לי עם המסך הקודם ככה שאני מאמין שמשהו גורם לזה בסביבה והבעיה לא במסך
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום חברים היום רכשתי תמסך 1970hr ומחשב חדש מארז antec p1800 כרטיס מסך 8800gts מעבד e6600 ו2 גיגה זיכרון בקיצור אני לא מצליח להפעיל תמסך כאשר חיברתי אותו למחשב הישן הוא פעל עם הכבל הכחול לחיבור הכחול של המארז ללא בעיה אבל עם המארז החדש זה שונה ואני לא יודע איך לחבר אותו יש למישהו פתרון או מדריך כלשהוא? תודה רבה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני 3 חודשים ובזמן האחרון שמתי לב שהתצוגה על המסך בורחת מהכוונון טיפה. הכוונה היא שאפשר הריי לכוון את התצוגה על המסך כדי שזה יהיה בדיוק על כל המסך, אז זה בורח טיפה והתחיל לרצד למטה. זה כבר מתחיל להיות מוזר, המסך חדש ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה. האם להחליף אותו במסגרת האחריות?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-