כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כותב תוכנה במטלב המציגה גרפיקה. כשעבדתי בגרפיקה דו ממדית המחשב שלי עוד תמך בעניין. כעת אני כותב תוכנה העובדת עם מודל תלת ממדי ונראה שהמחשב שלי לא חזק מספיק בשביל העניין (כל פעולה לוקחת זמן). יש לי כרטיס גרפי פשוט ומובנה על לוח האם (לוח אם מסוג asus p8h61) ואני מעוניין לשדרג. במחשב מותקן מעבד i3 וזכרון ram של 4giga . למיטב הבנתי כרטיס מסך טוב יכול מאד לעזור. אשמח להמלצות איזה כרטיס מסך (פירמה, זכרון וכו') עד 400 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מהם כרטיסי המסך, הזולים ביותר, שיש להם יציאת Dual Link DVI (יכולים להריץ רזולוציה של 2560X1600) ונותנים ביצועים טובים (לא משחקים ושות') ? וכנ"ל לגבי רזולוציה של 1920X1200. בנוסף - מאיזו רמה של כרטיסי מסך רצוי לא לרדת אם רוצים להנות גם ממשחקים ברזולוציות אלו ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש גל של מכירות כרטיסי מסך שחזרו מביטקוין כמו כאן http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R929OC-4GDu יש עוד חנויות שמוכרות R9 290
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב דיי ישן (שבינתיים הספיק לי...עד שניסיתי להריץ skyrim.... ) מפרט : מעבד - (E5400(2700 MHz (לא יכול לעשות OC דרך bios , כנראה שהלוח לא תומך) לוח - Gigabyte GA-G41M-ES2L כ.מ - GeForce 7800 GT 3G זכרון ואיזה ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500W אבל הוא יותר בכיוון 230W -.- (שאני מנסה להוסיף עוד מאוורר, הוא מתחיל להתחמם וכו...) (אוקיי אז אוליי לא קצת ישן....) בקיצור, אני חושב על לשדרוג בקטנה (אין לי ממש תקציב לחדש בינתיים) משהו כמו : HD6770 512MB DDR5 ב-470 שקלים וספק טוב.... השאלה היא האם שווה לי בכלל, או שהמעבד-לוח אם יהיו צוור בקבוק חזק מידי ואני לא ארגיש יותר מדיי הבדל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! היום שידרגתי את המחשב הישן שלי- החלקים שקניתי: מעבד G2020 לח גיגבייט H61M-S2PV 4GB זיכרון 1333 מארז זלמן זול וספק FSP 350W אני חייב להודות שלא ציפיתי שהליבה הגראפית של המעבד תיהיה יחסית כה חזקה! - כמעט 4000 נקודות ב3DMARK06! היא יותר חזקה אפילו מ8500GT עם 100% OC שהיה לי (3450 נקודות) הFPS בבאנצ' זהים וטיפה עדיפים לטובת האינטל. בחיי - כל הכבוד. אני אפילו מצליח להריץ WOT על 1680*1050 בהגדרות נמוכות +. אני יודע שלAMD יש ליבה עדיפה- אך לצערי התקציב הכריעה לטובת אינטל. התכוונתי להתקין את הHD3870 שלי אבל למרות שאייבורי ציינו בפני שהספק בעל חיבור PCIE- בעת ההרכבה גיליתי שלא :-(! כן, כן - תגידו למה לא בדקתי במקום- אכן לא מבין את עצמי- פשוט היה לחץ מהאנשים בתו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים כרטיס HD7770 ולהפתעתי אני לא מצליח לחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה. מסך המחשב שלי מחובר בחיבור DVI, את הטלוויזיה (32LE220E SHARP ) אני מנסה לחבר דרך כבל HDMI. המחשב בכלל לא מזהה את הטלוויזיה בכלל וכמובן שאין תמונה בהתאם. חברתי את המחשב הנייד שלי למסך הטלוויזיה דרך כבל HDMI וזה עבד בלי שום בעיות. מזה אני מבין שהבעיה היא בהגדרה של המחשב. לצערי לא מצאתי פתרון. מישהו יכול לסייע לי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי XP2000+ 7VAXP +GF4 MX440 DDR 64 MB עם דרייברים מעודכנים וכשאני מעלה את התוכנה היא מתחילה לטעון את הבדיקה הראשונה וכנראה גם היחידה שיכולה לרוץ ואז התוכנה ניסגרת סגרתי ישומים ועוד כל מיני דברים בסיסים אבל ללא שינוי עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בכרטיס מסך חדש: Twintech 9600GT XT (גרסה עם OC קטן מהמפעל ו-512 מגה זיכרון) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הורדתי והתקנתי דרייברים מהאתר של nVidia, ומה שהותקן זה NVIDIA control panel (גרסה 175.16), ששונה מהתצורה הרגילה שהכרתי מהדרייברים של לפני שנה-שנתיים. בכל מקרה, אני לא מוצא את המקום בו ניתן לבדוק את הטמפ' של כרטיס המסך... תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הכרטיסים שציינתי, אבל חושש מההספק של המערכת. הספק שלי הוא Enermax Pro82+ 625W, השאלה אם הוא יספיק לSLI GTX460 וCore I7 עם אוברקלוק רציני (3.8GHZ). כמו כן יש לי 4 הרדיסקים בRAID5. לפי מחשבונים ראיתי שההספק מגיע לבערך 590W בFULL LOAD (שהמעבד שלי אף פעם לא מגיע אליו), האם יש לי סיבה לחשוש? תודה רבה, דני.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך כרטיס המסך הזה להיום? יש בו 3GB ורכשתי אותו יד2 תמורת 400 ש"ח ויש שנתיים וחצי אחריות. יש לי i3 2100
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה הכי מתאים שמצאתי.. בכל מקרה, חיברתי היום רך כבל HDMI את המחשב לטלויזיה העניין הוא שאני לא רואה פול סקרין על הטלויזייה, יש קצוות במצד ימין שמאל שלא מנוצלים וכשרואים סרטים זה ממש מציק ! הרזולוצייה מקסימאלית - 1920X1200 ניסיתי להקטין ולא עזר.. אגב, כשאני שם את סרט ישירות דרך ה USB של הטלויזיה עצמה רואים פרפקט הבעיה היא שאין תמיכה בכל סוגי הקבצים.. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר !? Exclusive: Get SLI for Your P45 Motherboard לא באופן רשמי כמובן...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עד 1500 שקל למשחקים כבדים ושיראו על גרפיקה טובה.. איך ה hd5850 ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב של dell מדגם: http://www.dell.com/il/business/p/vostro-260/pd אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשבלו(ניסיתי לחבר את הכרטיס המסך הישן שלי וזה לא אותו חיבור) ומי שיכול אז לתת לי המלצה על המפרט של המחשב* תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים של אלבטרון, האחד ALBATRON 6600GT AGP 128MB עם 128 ביט השני -------------------------------------------------------------------------------- ALBATRON 6800 128MB עם 256 ביט ה6800 עולה 200 ש"ח יותר. האם ישנו הבדל גדול בין ה128 ביט ל256, ובין ה6800 ל6600. כיצד הם יריצו את half life 2' uvto vo ,unfho בdirect x 9? איזה מהכרטיסים הנ"ל הייתם ממליצים לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עד 900 ואני לא גיימר ככה שהוא צריך להיות בסדר מאוד במשחקים לא חייב מטורף וגם ממש חשוב ויראה וידאו יפה מאוד כי יש לי טלוויזיה גדולה בחדר ואני צריך איכות...
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים וצפייה בסרטים ב-HD. כרגע המפרט הוא: Intel D945GCNL DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz 2GB RAM ATX-480 Power Supply אני יודע שהמחשב יהווה לי צוואר בקבוק, אבל ברצוני בסופו של דבר להעביר את הכרטיס למחשב הבא שאני ארכוש, שאינני מתכנן לקנות בשנה הקרובה ולא רוצה לקנות כרטיס נוסף כשהקנה אותו. ולכן אני מעדיף לקנות כרטיס דיי טוב עכשיו שיוכל לשמש אותי כרגע ובהמשך ברמה מסוימת, על אף צוואר הבקבוק. מבחינת הכרטיס חשבתי ללכת על: Radeon HD 6750 1024MB GDDR5 או Radeon HD 6670 1024MB GDDR5 אבל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר שיוכל להתאים לי או לומר לי איזה מהכרטיסים האלו יעבדו בשבילי הכי טוב בהתחשב שאני מריץ את המחשב ואת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר? הכרטיס לא לגיימינג רק לחבר שלושה מסכי SAMSUNG 971P אחד ליד השני שיש להם רק כבל DVI כרגע מחוברים שניים בכרטיס מסך 8600 GTS עריכה" או שבעצם פשוט אפשר להוסיף עוד כרטיס מסך פשוט ויהיו שני כרטיסי מסך על הלוח אחד ילך לשתי מסכים והכרטיס השני יתחבר למסך בודד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קודם כל אני יתחיל בכך שאני יציג את המערכת שלי: מעבד: A64 3000+ NewCastle לוח אם: Asus K8V-SE Deluxe זיכרון: 1512MB DDR 400MHZ כ.מסך: Sapphire X1600PRO 512MB AGP עשיתי פירמוט למחשב והתקנה מחדש של Windows XP התקנתי את הדרייברים הכי חדשים 7.9 ולהפתעתי אחרי שעשיתי הפעלה מחדש למערכת הWindows לא עלה ופשוט עשה ריסטרט כל פעם מחדש.. מישהו יכול להצביע על מקום הבעיה? האם זו בעיה בכרטיס מסך? בלוח אם? או שאולי הספק לא מספיק(יש לי ספק ג'נריק)?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואני חשבתי ששום משחק לא יתמוך בזה אחרי הטריק המלוכלכך שנווידיה עשו עם AC. שמתם לב גם שהמשחק השני הוא DX10.1 טהור - קרי ריו תמיכה ב XP או בכרטיסי DX9? מרשים.... http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-radeon-hd4850_9.html
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה קורה חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי שדרוג שאני מתכנן למחשב בקרוב, מכיוון שמעבדי ה-Ivy החדשים מעבר לפינה אני שוקל לעשות שדרוג ל i5 וגם להחליף לוח וזכרונות, כיום יש לי Q9550 מומהר ל 3.8GHz ולוח EP45-UD3P וזכרונות DDR2-1066 של G SKILL. כרטיס מסך נוכחי הוא Gigabyte 6950 פתוח ל-6970. ספק כח נוכחי Seasonic X-650 שאלה: אני יודע שהכרטיס די חזק ומספק את הצרכים שלי בשלב זה, אבל אי אפשר שלא להתפעם מהביצועים של ה-680 החדש וסדרת 7000 החדשה של ATI, אז במקום לשפוך 2800 שח על כרטיס חדש חשבתי אולי להוסיף 6950 וליצור מערך CFX. אני משחק על טלוויזיה 42" ברזולוציית 1080p. התהיות שלי הן: - האם הספק הנוכחי שלי (שלפי ביקורות מסוגל לתת גם 700W ללא בעיה) יחזיק שני 6950 פתוחים ל-6970? - האם כ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.האם יש אופציה להפעיל 4-3 מסכים שונים עם תוכן שונה בצורה כזו? 2.האם יש כרטיס מסך שאפשר להפעיל דרכו 3 מסכים במקביל ביציאות של DVI, DVI, HDMI ו/או DVI,HDMI,VGA ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות בקשר למסכים: 1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום? 2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר גבוהה? תודה מראש :saint:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב ב700 שח ואני לא יודע איזה כ.מסך לקנות....
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-