כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
כן, הנושא קצת תמוהה אבל בכל זאת (-: יש לי כרטיס מסך GTX9800 והאורך שלו זה משהו כמו 26 ס"מ (לפי האתר 10.5 אינץ'). והוא בכלל גדול ומסיבי. האם יש כרטיסי מסך טובים שאינם בגדלים כאלו ? אני לא גיימר כבד אבל אוהב שהגדרות במשחקים גבוהות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש איפהשהוא כרטיס 6200 שיש לו את הפיצ'רים הבאים. 128BIT 128\256 DDR2 אני מצאתי רק כרטיס בעל 128BIT
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, זה אני עם התקלה במאוור של הכרטיס.. מסתבר שהמעבד נשרף אז אני צריך כרטיס חדש עכשיו עשיתי קצת סקר וקראתי בפורום ואני חושב שהכרטיס שמתאים לי הוא ה-9550. אני לא ממש גיימר (קצת מנג'ר לפעמים) אבל חשוב לי שהכרטיס יוכל לתפקד עם משחקים לפחות כמו ה-TI4200 שהיה לי.. (דרישות צנועות אני יודע) ובנוסף שיציג תמונה טובה ושיהיה בעל חיבור DVI. השאלה שלי היא האם ה150 שקל שאני יוסיף ל9550 256MB כדאיים והאם אני ירגיש איזה שהוא הבדל במשחקים כמו GTA NBA live וכאלה.. ואם למישהו יש הצעה טובה יותר לכרטיס ביתאים לי באותו תחום מחירים מוזמן להגיד.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה בבקשה אני צריך עזרה כמה שיותר מהר אבל רציני אני רוצה לקנות כרטיס אבל לא את ה 7800 החדשים אני מדבר על 6800 אולטרה ככה עכשיו מה הכי כדאי אני מביא מחול אז כסף לא הבעיה רק תגידו לי אתם מה הייתם קונים של איזה חברה gigabyte bfg xfx וכו' או בכלל רדיון לי אמרו ללכת על ג'יפורס טוב בבקשה עזרה כמה שיותר מהררר תודה מראשש !! סליחה עם עברתי על איזה חוק שפתחתי ככה ננושא ולא agp אלא pci ואני מתלבט אם כדאי לי לקנות את ה bfg.
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ייעודי למצלמות אבטחה, כמובן שזה דרש לוח עם צ'יפסט של אינטל ומעבד של אינטל.. בכל מקרה על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל, הכל עבד מצויין עד שהחלטתי שאני רוצה לראות את אותם מצלמות ב-"שכפול" על אחת הטלוויזיות, לכן רכשתי כרטיס מסך מסוג Asus Nvidia GF 6200TC ובו קורה משהו מוזר: ברגע חיבור הכרטיס למחשב הכל עבד מצויין (אני מדבר על חיבור ללא התקנת דרייברים) והמצלמות ניטרו והציגו את פלטם בצורה מעולה, לאחר התקנת הדרייברים המצלמות "קפאו" ולא נתנו וידאו (יש תמונה קפואה). ככל הנראה מקור הבעיה הוא סוג התדר שהכרטיס עובד עליו, שיניתי את התדר מ-None ל-Pal בהגדרות הכרטיס והמצלמות עבדו, לאחר ריסט קטן של ארבע - חמש שעות אחרי ההגדרה, המצלמות שוב לא …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשי הפורום יקרים!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך וכבר הרבה זמן, שאני בודק את הנושא. ולאחרונה גיליתי, שנפלו לידי עוד מספר שקלים אשר יאפשרו לי לרכוש את הRadeon 9800NP כמובן, שתחילה התלהבתי, אבל... אז נוצרה בעיה מכיוון, שאני מאותם האנשים, שלא קונה בראש שקט כי זה נרא דגם חדש והוא אמור לעבוד יותר טוב (כביכול יותר טוב מה radeon 9700NP). אני אוהב לראות עובדות המוצקות אשר מראות מה הכרטיס באמת יכול ולא רק עובדות על הנייר. ולכן התחלתי לחפש באינטרנט סקירות והשוואות ביצועים בין הרדאון 9800NP לבין רדאון 9700NP לבין רדאון 9500PRO, אך לצערי לא הצלחתי למצוא סקירה או יותר נכון השוואת ביצועים אשר כוללת את הראדאון 9800NP. וכאן החלטתי לפנות אליכם אנשי פורום נכבדים, ולשאול אותכם אם נת…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Do you make these 6 mistakes when buying a video card? כתבה מצוינת http://www.hardware-revolution.com/mistakes-when-buying-video-card/
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי ולאחרונה הורדתי את המשחק Midtown Madness 2 ואני לא רואה בחלל טוב אני רואה את המשחר חצוי לכמה חלקים אני רואה את המשחק חצוי כמשולש וכו' (עם ג'יפורס 4 440 DDR)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את NO ONE LIVES FOREVER2 ןברגע שהמשחק מתחיל לעלות אני מקבל הודעת שגיאה : can't initialize reenderer :no one lives forever 2 needs directx 8.1 and video card that support TnL , אז ככה מותקן אצלי DIRECX 8.1 אבך אין לי מושג מה זה TnL , יש משהו לעשות חוץ מלהחליף כרטיס (שאני צריך בכל מקרה).....תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הכרטיס Intel GMA X3000 תומך ברזלוציה 1680X1050? ומה לגבי Intel® Graphic Media Accelerator 950?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד 4800X2 וזכרון שני ג'יגה 800mhz של G.skill, ספק נויזטייקר 420. התקציב שלו לכרטיס מסך הוא 1100 שקל, הוא לא מחפש רזולוציות גבוהות ופילטרים אלא רק לשחק. הצעתי לו לקחת את הLeadtek 8600GTS Extreme מסקאי שעולה 1172. מה אתם אומרים-שווה לקנות?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את COD5. המשחק קורס לי כל פעם באותה נקודה: במשימה השלישית, כאשר אני נהרג. במקום להתחיל שוב, אני מקבל הודעה מ-ATI VPU שהדרייבר איבד קשר עם הכרטיס. נשלח אי-מייל אוטומטי עם קובץ בשם crash.dat ל-ATI. זה אינו קובץ טקסט, כך שאני לא יודע איך לקרוא אותו. טמפרטורה מקסימלית ל-4870 בזמן המשחק: 85c, לא משהו חריג. גם המעבד לא התחמם יותר מדי: 57c לליבה. באג במשחק? באג בדרייבר? מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ובמשחקים BF3 ו-FAR CRY 3 ישנם כמה דברים בהגדרות שאני לא ממש סגור עליהם. אני יודע שהם מורידים את רמת ה-FPS אבל לא יודע מי יותר, מי פחות, ועד כמה זה פוגע. אשמח לקבל הסבר מה מהנתונים הבאים הכי פוגע ב-FPS : FAR CRY 3 V-SYNC GPU MAX BUFFRED FRAMES MSAA ANTI-ALIASING SSAO METHOD BF3 ANTIALIASING DEFERRED ANTIALIASING POST ANISOTROPIC FILTER AMBIENT OCCLUSION אם למישהו יש חשק גם להסביר מה כל אחד עושה אז זה בכלל יהיה נפלא. אבל הכי חשוב לי להבין מה הכי הרבה פוגע ב-FPS . תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 עם 512 RAM, אני רוצה לקנות לו HD גדול (זה לא משנה איזה כרגע, כמה שיותר גדול אבל) ולשים אותו בסלון שיתחבר לממיר ויוכל להקליט מהטלוויזיה איזה כרטיס TV IN מומלץ בישביל זה ? חשוב מאוד האיכות, תוכנות ? מערכת ? מדגיש שחשוב שיהיה לכרטיס אופציית חיבור לממיר הישראלי (HOT) עם אפשרויות הקלטה (עם טיימר) או שזה בעצם התוכנה קובעת ?? ממש לא מבין בזה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי השאלה קצת מוזרה. האם פרט למשחקים ותוכנות שעובדות עם גרפיקה תלת מימדית, יש הבדל בין כרטיס מסך טוב לבין כרטיס מסך פשוט O/B? אני מודע לכך שיש הבדלים במספר/סוגי היציאות, אבל אני השאלה היא האם יש הבדלים נוספים. יש בשוק הרבה כרטיסים בסביבות 200-300 ש"ח, שלא מסוגלים להריץ משחקים. רציתי לדעת מה השימושים שלהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נאמר ולא, זה משנה אם אני מחבר שני 8800GT מחברות שונות ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הזה: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W במשחקים קלים כמו Bionic Commando Rearmed, Worms Armageddon, Lego Indiana Jones אני חווה מן בעיה מזורה ב- FPS: אני לא יכול להגיד שמדובר במקרה קלאסי של FPS נמוך ושל קרטוע, זה יותר Slow-Motion מעצבן (בשילוב עם FPS נמוך יחסית). Worms Armageddon למשל זה משחק 2D מ- 1999, והמחשב צריך להריץ אותו בלי בעיה. לכן משהו כאן לא הגיוני... כשקיבלתי המחשב, בימים הראשונים הכל היה טוב ואז זה קרה. לאחר יום עם הבעיה היא נעלמה, ואז עבר יום והיא שוב חזרה. יש לציין שהיא לא מופיע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
השקעה מבריקה? מישהו החליט לשלם יותר מ-50,000 שקלים עבור פיסת היסטוריה חומרתית מהתקופה בה NVIDIA הייתה עדיין בחיתוליהלכתבה
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש כרטיס מסך זול עד 250₪ הכרטיס מסך יחובר ללוח אם של Abit מדגם IP43, עם מעבד Intel duo2core e6400. עד עכשיו היה כרטיס מסך של ATI מדגם 1950xtx (קצת ישן). הכרטיס מיועד לצפייה בסרטים ברזולוציה של 1920x1080, וקצת פוטושופ בסיסי וציור עם לוח ציור (טאבלט ציור). לא מיועד למשחקים. יש לי מחשב אחר למשחקים. ראיתי כמה כרטיסים בסיסיים כגון 610gt ו5450hd אבל אני לא יודע מה יותר טוב. אזור קנייה: ksp,ivory או tms - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי להוסיף הספק כוח הוא של hec מדגם cougar 500w בן 8 שנים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות צג LCD (כי אין לי מקום לצג CRT), ומאוד חשוב לי לקבל הכוונה וטיפים, בקיצור, תגידו לי מה אתם חושבים. אני די מתעקש על זה שיהיה חיבור DVI (למרות שאני לא כל כך בטוח שאני ארגיש בהבדל כל כך...). הוא צריך להיות מסוגל להראות משחקים וסרטים בצורה יפה (בלי מריחות וקישקושים, זה צג של הרבה כסף אחרי הכל...) בכל מקרה, הצגים שחשבתי עליהם הם: IIYAMA LCD 17" E431S - זה צג ממש ממש טוב, אבל מה, הוא רק 16ms. עולה בערך 1,900 ש"ח (שזה ממש זול בשביל iiyama). LG 17" L1730B FLATRON LCD DVI 12ms - זה LG שהם סבבה (אבל הם עדיין לא iiyama), ויש לו יתרון שהוא 12ms - (אין לי מושג עד כמה זה קריטי בכלל). הוא עולה בסביבות ה- 2000 וקצת (אני רוצה לקנות בחנות נורמלית ולא במקום הכי זול בשביל שאם …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: חבר הביא לי כרטיס של דימונד כדי לבדוק האם הוא עובד, בקיצור הכנסתי לחריץ הPCI (כן, לPCI) העלתי את המחשב כשעדיין המסך מחובר לכרטיס שלי, הווינדוס מזהה שיש כרטיס מולטימדיה אבל לא מזהה איזה. הפעלתי את המחשב מחדש כשהמסך מחובר לדיימונד אבל לא רואים כלום על המסך (אצל חבר שלי הופיע שאין בכלל אות). מה שרשום על הכרטיס זה: Monster 3D PCI s/n 3370100005911 p/n 23150002-402 הכרטיס ממש ישן, 1997 מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכירו את הגרסה החדשה של המוצג המצליח מבית אפל - עם מסך גדול יותר, מקלדת מבטיחה והופעת בכורה לכרטיסים גראפיים מדור ה-Navi של AMD לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה ליקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10639 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=531 מה יותר משתלם ? אני קצת מפחד לקנות את 4770 כי זה חברה לא מוכרת המפרט שלי הוא כזה: e4500 שעשיתי לו אוברקלוק ל-2.8 לוח אם gigbyte 965 2 GB RAM וספק של hec win 550W זה ממש דחוף מחר אני רוצה לקנות
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-