עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zabadak,

PALIT ATI RadeonX700 512MB DDR2 TV, 128BIT מישהו מכיר / יש לו את הכרטיס הנ"ל ויכול לחוות דעה עליו. אני מודע שהוא לא מהכרטיסים האיכותיים אבל המחיר מפתה. אז כדי שלא אפול אני שואל בעלי נסיון תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אמרו לי שצריך להזמין מהיבואן(לא נמצא במחסן) כמה זמן לוקח עד שזה מגיע אלי?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ScreameR,

האם יהיה הבדל משמעותי בין 128 ל64 זיכרון על כ"מ של אסוס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by D-Max,

טוב חבר'ה ממש ממש בקרוב אני ירכוש לי מחשב חדש . בהתחלה התעניינתי בGTX295 אבל ירדתי מהקטע . החלטתי ללכת בסוף על ה260 החדש אני קונה את המחשב שלי אני אקנה את המחשב שלי מIQPC ושמתי לב שיש להם שני גרסאות לכרטיס הנ"ל . הראשונה: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4836 השניה : EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKED CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4947 רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגרסאות . איזה גרסא כדאי לי לקחת ? [כמו שאתם מבינים המחשב יהיה מיועד בעיקר לגימינג] הבנתי שהגרסא השניה היא OC הייתי שמח לדעת פירוט מלא עלייה . עוד שאלה האם EVGA היא חברה מוצלחת בכל מה שקשור לכרטיסי מ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by benx,

יש לי P4 3.00 Ghz Asus P4P800 GeForce FX 5600 256MB 1024Mb DDR וקיבלתי את התוצאה הבאה : :s05: :s05: :s05: ?!?! עריכה : עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, זה עדיין לא עוזר, ה FPS תמיד נע בין 1 ל 0

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by haimon_v,

מישהו נתקל בבעיות או השפעות שונות במעבר מכרטיס של נוידיה ל ati?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בקשה באחוזים (מוערך כמובן) בין אותו מחשב עם 6800GS AGP לבין ה PCI-E ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני יכול לקנות אותו מארה''ב ב2240 ש''ח אני רוצה לדעת עם שווה לקנות אותו בימים אלו שסוף שנה יוצא DirectX10 לפי מה שהבנתי והוא לא תומך או מכל סיבה אחרת שווה לקנות אותו במיוחד למערכת SLI שבעתי שנה שנתיים לקנות עוד אחד שהמחירים ירדו השאלה שלי בקיצור האם לקנות או לא ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ehud101,

שלום, אני כותב תוכנה במטלב המציגה גרפיקה. כשעבדתי בגרפיקה דו ממדית המחשב שלי עוד תמך בעניין. כעת אני כותב תוכנה העובדת עם מודל תלת ממדי ונראה שהמחשב שלי לא חזק מספיק בשביל העניין (כל פעולה לוקחת זמן). יש לי כרטיס גרפי פשוט ומובנה על לוח האם (לוח אם מסוג asus p8h61) ואני מעוניין לשדרג. במחשב מותקן מעבד i3 וזכרון ram של 4giga . למיטב הבנתי כרטיס מסך טוב יכול מאד לעזור. אשמח להמלצות איזה כרטיס מסך (פירמה, זכרון וכו') עד 400 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by r1plet,

לאחרונה עשיתי OC לGTX 260 שלי (במפרט) וכדי לאמת את כל העניין הרצתי FURMARK ל3 שעות רק כדי להיות בטוח. הכרטיס עובר FURMARK גם בתדר הסטוק של הזכרון והOC הנוכחי לליבה והשיידרים (720/1512) וגם בתדר זכרון של 1188 למשל, אבל - ברגע שאני עולה בתדר הזכרון מעל ל1100, אני נתקל בקראשים (THROTTLE כביכול) של הכרטיס בקטעי טעינות בהם מעורב כביכול זכרון הכרטיס, לדוגמא לעיתים נדירות בCOD4 במולטי, באופן אקראי לקראת סוף טעינת המפה במסך הטעינה, או ממש אחרי המסך בתחילת המשחק הכרטיס יכול לחטוף THROTTLE ולרדת לתדרי 2D של 300/400 לליבה ונדרש ריסטרט כדי להחזיר את הכרטיס לפעולה מלאה. משחק נוסף שבו אני נתקל בבעיות ברגע שאני עובר את הסטוק לקלוק הזכרון הוא קרייסיס, שבו אפילו עם תדר 1134MHZ ולא 1100,…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by רוני רו,

היי אני רוצה לשפר את הגרפיקה במחשב השני עבור מישחק SIMS3 , המיפרט : מעבד פנטיום 4 במהירות 3 GHZ , זיכרון ראם 1 GHZ . כרגע יש לי כרטיס ATI 9600XT AGP8 , האם ה2400 PRO יתן לי שיפור טוב יותר מהקיים? רוני

12. יש גל של מכירות כרטיסי מסך שחזרו מביטקוין כמו כאן http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R929OC-4GDu יש עוד חנויות שמוכרות R9 290

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by anri,

קודם כל אני שמח לחזור לפורום המדהים הזה, הרבה זמן לא יצא לי להיכנס, אבל הנה חזרתי . טוב אז יש לי מסך LG FLATRON F700P . עכשיו לפי מה שאני יודע הוא אמור להציג לי קצב ריענון של 85MH ברזולוציה של 1360 על 1024 . אז שאני בשולחן עבודה, לפי הדרייבר אני על 85MH אבל לפי המסך זה מראה לי שאני על 75MH מדוע ולמה ?? (וככה גם שאני משחק אם יש הבדל...) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, רכשתי מחשב שהורכב בנפרד וכרטיס מסך רכשתי בנפרד. נתקלתי בבעיה בחיבור כרטיס המסך לספק הכוח - בכרטיס מסך יש 16 (8 כפול 2) כניסות של PCI-E ואילו מהספק הכוח יש לי: חיבור של 8 פינים שהוא נראה כמו PCI-E אבל הוא לא מתאים לחיבור של ה-8 בכרטיס מסך, אז חיברתי כבל אחד של 6+2 פינים (מפוצל) ועוד כבל של 6. מה שאומר שכרגע בכרטיס מסך יש 2 כניסות ריקות שלא מחוברות לספק כוח. בעייתי? איך יכול לקרות מצב כזה שה-8 פינים שיוצאים מהספק כוח לא מתאים? :[ תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מדליף טוויטר מוכר מספק לנו תיעוד של מחשב עתידי - בעל מעבד Core מהדור התשיעי של אינטל וכרטיס ביניים מדור ה-Turing של NVIDIA לכתבה

16. Started by Cereal Killer,

דרוש כרטיס לקז'ואל גיימינג עד 400 ש"ח עד כמה שידוע לי 2 הכרטיסים שבכותרת הם המתחרים העיקרים על הכתר בתקציב זה, מה אתם אומרים? מה עדיף?

17. Started by Rockstatement10,

איך כרטיס המסך הזה להיום? יש בו 3GB ורכשתי אותו יד2 תמורת 400 ש"ח ויש שנתיים וחצי אחריות. יש לי i3 2100

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by taotao,

יש ברשותי FX5700LE ואני מעוניין לדעת של איזה חברה הוא איך אני יכול לדעת?? יש מצב שהוא של נוידיה כאילו ברור שהוא שלה הליבה וכו אבל יכול להיות שהכרטיס שלה גם כאילו כמו אסוס לידטק וכו?? (קצת מטומטם אני יודע).. :s05:

19. יש לי מחשב מעבד QUAD6600 עם 4 ג'יגה זכרון DDR3. עכשיו ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך הבא- http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm כרגע יש לי 8800GT 512 מה אתם אומרים? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אשמח לקבל הסבר קצר על שלושת הכרטיסים הבאים, מה ההבדלים ביניהם ומי מביניהם עדיף מבחינת ביצועים 1. Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI 2. Sapphire ATI Radeon 6870 Vapor X 1GB GDDR5 3. SAPPHIRE HD5850 Xtreme 1GB GDDR5 - RETAIL תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by omerha,

כמו שרשום בכותרת ואני מתכוון לעשות SOFT MOD ל 6200 בתקווה שיצליח

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Little_AKA_Or,

רציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב.. זה? http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_416_1271&products_id=7816 או זה? http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_1358&products_id=8041 הפרש מחירים של 130 שקל P: הקירור של לידטק לא נראה משהו אבל אני לא יכול לשפוט כי אני לא רואה את הקירור של PNY.. : למישהו יש אחד מהכרטיסים? תודה מראש P:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by L1ron,

שאלה: לכ.מסך שלי יש קירור פאסיבי קרי צלעות קירור הכרטיס הוא G8500 GT , בגלל שהוא היה חם והגיע ל70 מעלות במנוחה החלטתי לקנות לו מאוורר קניתי מאוורר בגודל של הצלעות קירור בערך שהוא 9ס"מ , הברגתי את הברגים שקיבלתי לחורים והוא לא נפתס שם לא משנה באיזה פוזיציה נסיתי שמתי את המאוורר על הצד שני של הכ.מסך שנגדי בעצם לצלעות קירור , וככה השארתי אותו בלי תמיכה כל שהיא, המעלות ירדו ב3-4 לא יותר.. השאלה שלי: בפועל עם הייתי מרכיב את המאוורר על הצלעות קירור כמה זה היה אמור להוריד בערך? כי עם זה היה עושה אותו דבר אין לי טעם להמשיך לנסות לחפש פתרון להרכיב את המאווורר על הצד התחתון דווקא.. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כצפוי, חברת NVIDIA משחררת מנהל התקנים מתוקן במקום הגירסה השבורה עליה דיווחנו. כעת ניתן להנות ממה שהעדכון מציע, כמו תמיכה רשמית ראשונה בתקן ה-Vulkan אתמול דיווחנו על עדכון מנהל ההתקן הקולקל של NVIDIA, ה-364.47, שגרם לקריסות מערכת מאסיביות אצל מספר גדול מהמתקינים שלו ואף הוכר על ידי החברה שהבטיחה עדכון מתקן בקרוב. כפי שחזינו, המחכים לא יצטרכו להמתין זמן רב, שכן כעת החברה משחררת עדכון מערכת חדש מתוקן, גרסה 364.51. לפי שעה החברה הסירה את העדכון המקולקל מתוך שירות העדכונים של GeForce Experience והחליפה אותו במתוקן, שיהיה זמין באופן אוטומטי לאט לאט לכולם. בחיפוש מנהלי התקנים דרך האתר עצמו, העדכון כבר קיים להורדה מיידית. NVIDIA שמה את Vulkan על המפה כעת לאחר …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, הכרטיס מסך הנוכחי שלי (Radeon HD4890 1GB) גוסס, נראה שנדפק לו הזיכרון. לכן אני מחפש כרטיס מסך באזור ה-400,500 שקל, למשחקים. מדובר במחשב בן 4 שנים, לכן אני לא רוצה בשדרוג רציני. מפרט: ספק hec ace 580W מעבד - AMD Phenom II X4 955 Processor, 3200 Mhz, 4 Core לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 (חיבור PCI-e) זכרונות DDR2 4GB RAM מסך Dell 2209WA תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים