עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  2. http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1880749,00.asp בקיצור: ATI הדגימה גרסה ראשונית של תוכנה אשר מקודדת קבצי וידאו בעזרת שימוש במעבד הגרפי בכרטיסים מסדרת X1000. בהדגמה, קודד סרט של בערך 5 דקות על גבי מחשב מבוסס X2 4800+ ו- 1GB זכרון מהיר , בזמנים שבין 2 ל- 4 וחצי דקות. כרטיס X1800XT על אותו מחשב, והתוכנה החדשה של ATI, קודד את אותו הסרט ב- 17 עד 23 שניות, שיפור של פי 5 !!! התוכנה רק בשלבי הפיתוח הראשונים (הקידוד עדיין לא כולל את פס הקול) ותשוחרר לקראת סוף השנה.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by Yosi199,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך בצורה אמיתית בשני מסכים בין אם הם יהיו LCD או CRT. ביצועים לא צריך יותר מסבירים מאחר וזהו מחשב אולפני שישמש בעיקר ליצירת מוסיקה. על איזה כרטיס אתם ממליצים עד ל1K? (לא חייב ללכת על היקרים יותר העיקר שיתמוך בשני מסכים!)

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  4. ** לפני הכל קראו את כל הנושא , לא רק חלקים . שלום , יש לי בעיה במחשב / כרטיס מסך - אני לא יודע איפה!. אני לא יודע כבר מה לעשות , אין לי אחריות על אף אחד במחשב חוץ מהכרטיס מסך. * יש לי כנראה אחריות יצרן(אני לא יודע איך זה הולך) , את המחשב קניתי מחברת FOXPC ואחרי חצי שנה הם פשטו רגל. * את הכרטיס מסך קניתי לפני שנה וקצת מחברת ivory מחשבים. הכרטיס מסך שלי חדש ( הוחלף ברשת Ivory לכרטיס חדש של הספק לפני שבוע ) . * הכרטיס הוחלף בגלל רעש הנובע מהכרטיס אחרי התקנת הדרייבר של ATI . אולי זו בעיה במסך? איך אני יכל בדוק זאת?.. * המסך LG מגדם FLATRON W2042T - נקנה לפני שנתיים וחצי אולי יותר. אז הבעיה היא כזו , כתמים בצבע וורוד ולפעמים גם כחול מופיעים לי במסך בזמן שאני משחק במש…

• 47 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. את הקטליסט הכי חדש או ה OMEGA DRIVERS 5.10 מנסיון אם מישהו ניסה היה הבדל ? ולטובת מי ?

6. Started by ig591,

היי, יש לי כרטיס מסך NVIDIA 1050TI על מעבד I3 ותיק - סוקט 1150 - המחובר ל LGOLEDB65 המחשב מיועד לוידאו ומוסיקה. מי יפיק תמונה טובה יותר, הנגן או כרטיס המסך? כלומר האם לתת שליטה לכרטיס המסך על הגדרות התמונה או לנגן - MPC-BE עם MAD-VR וקודי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lp3x,

מה דעתכם על כרטיס מסך GTX 295

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by oshrinuri,

שלום, אז ככה.. המאוורר של הכ"מ המעפן ביותר שקיים הלך. (FX 5200). ניסיתי לחזק, לקבע.. להפנות לליבה מאוורר אחר (80 מ"מ) אבל עדיין יש ארטיפקטים. את הכרטיס החרא והמקולל הזה קנו לי בלי שידעתי (נו, אבא.. בטענה שמה שביקשתי.. בזמנו [לפני שנתיים+ בערך] היה יקר מדי..]) אז נדפקתי איתו, שוב בלי ידיעתי חרא כרטיס. עכשיו, אני יודע שאין שום סיבה אפילו להשקיע כסף על הכרטיס הזה.. אז לשאלה שלי: - אני צריך בבקשה כ"מ טוב, בסביבות ה-300 שקל ~.. שיוכל להריץ משחקים עדכניים באופן חלק יחסית.. עכשיו, עם כרטיסי מסך שאני מזמין ומגיע אלי הביתה.. השאלה שלי אם ההתקנה היא קלה, אם פשוט צריך להוציא את הקודם מהתושבת על הלוח אם, ולהחליף.. ואם צריך התאמה עם הלוח אם.. אז הפרטים של הלוח אם (גם מעפן..) הם: Mothe…

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  9. FIREBIRDXFX6800U זה היה אני במקור ... ואז חבר שלי לקח לי תשם ותסיסמא כי הוא זכר אותה שאני עשיתי תיוסר והתחיל לדבר שטויות על מס הכנסה וכזה... אז דבר ראשון רציתי להגיד שאבא שלי הוא בכלל שכיר ואני באמת קניתי תכרטיס מסך הזה אבל אני משלם מחיר מלא כמובן!! בלי פרבילגיות... וזה לא יקרה שנית SORRY EVERYBODY

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by abc91019,

שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by ShaiLevy,

שלום, אני נמצא בארה"ב ורוצה להזמין לעצמי ATI 5870 מ NEWEGG , בלי להכנס להאם כדאי לי או לא אני רק צריך לדעת אם יתאים למערכת שלי מבחינות מידות וחיבורי חשמל, אני כרגע עם NVIDIA 8600GTS אני יודע שבלי הפירוט המלא אי אפשר לתת לי תשובה מדוייקת לפחות לגבי החשמל אבל תנסו יש לי לוח Abit AB9 Pro ספק Crosair 520 מארז NZXT Appolo אני רק רוצה לדעת מבחינת תאימות פיזית\חומרתית של הדברים , שיעבוד בשלב ראשון ואם אצטרך להחליף לספק טוב יותר אז שאוכל לעשות את זה מאוחר יותר ובנתיים לנתק איזה הרד דיסק או שניים (יש לי 3) שאלה נוספת, אני מניח שההבדלים בין החברות השונות של 5870 (אסוס, ספייק, דיימונד וכו') הם בעיקר בבנדל = המשחקים שבאים והיציאות השונות. האם אני צודק ? יש משהו מהם שעדיף לי לקנות על…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by -LosNir-,

היי! שואלים למה אני שמח.. טוב.. אז תקראו את האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=45256&st=0 (אני הוא LosNir) למי שאין כח לקרוא את האשכול, אז ככה: לכל מי שיש 7600GT / 7xxx אולי שם לב שיש המון בעיות ריצודים ופליקרים כשתמשים ב Dual Display בדריברים החדשים (1xx), הפתרון הוא להתקין את הדריבר בגירסא הבאה: 93.71 הורדה: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html עכשיו לדבר המפתיע: כנראה שלא רק הדריבר הזה מתקן את אותן הבעיות שיש, אלא הוא מגדיל את הביצועים במשחקים! מסתבר שלאחר כמה בדיקות זה הוא הדריבר הטוב ביותר לגירסאת ה 7xxx של nVidia. בהתחלה, עם הדריבר בגירסא 163.71, Prey ועוד המון משחקים זזו לי מאוד לאט, עכשיו אחרי שהתקנתי את 93.71.. המש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tomllic,

שלום לכם, מקווה שזה הפורום הנכון ותוכלו לסייע. יש לי מקור וידאו ב-HD (מגיע דרך כבל HDMI/DVI). הוידאו מגיע מ-iPad2. אני רוצה להקליט ולערוך את ה-FEED הזה על המחשב באמצעות תוכנת עריכה כמו ADOBE פרמייר למשל, כמו שעושים עו מצלמת וידאו. יש לי פה PC עם כרטיס מסך און-בורד. הבנתי שאני צריך משהו כזה: http://www.matrox.com/video/en/products/pc/mxo2_family/mxo2_mini איך דבר כזה יכול להתחבר למחשב (אני מדגיש מחשב, לא למסך) ולהכניס וידאו פנימה ? האם אני צריך עוד רכיבי חומרה ? או שאני לא בכיוון בכלל ואני צריך משהו אחר ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. http://www.neeyik.info/3dspecs/ אז לפני שאתם שואלים כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך שלי וכו'..והאם הוא תומך ב-DX 9....זה המקום בשבילכם !! מקווה שחסכתי כאבי ראש .....חחחחחח

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  15. מסך - Dell 24" 2407WFP איזה כרטיס מסך הכי מתאים למסך "24? או שזה לא משנה הגודל? אפשר לחרוג טיפה מהתקציב(2000 ש"ח)..

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by 100100,

שלום, יש לי מחשב: dual core pentium e2180 2000 mhz gigabyte ga-945gcm-s2l 2GB RAM כרגע המחשב עם הכרטיס מסך מובנה המעפן של הלוח אם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי שאני אוכל להריץ משחקים אבל לא משהו יקר. חשבתי בכיוון http://zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 (אין לי הבנה בכרטיסי מסך אני לא יודע אם הוא טוב או לא) כדאי לי לקנות אותו או שהכרחי משהו יותר טוב בשביל משחקים של היום?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אשמח לקבל אסבר מפורט ככל הניתן. (הוא הזכיר - שינוי בסופטמוד - מה זה ? ואיך צריך לעשות עם זה?) תודה

• 71 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by ccc,

אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את HALF LIFE 2 ולא יקרטע ב1024X768... לא שום דבר רציני, אבל שלא יתקע בוורקרפט עד 500 שקל.. תודה !

19. טוב חבר'ה, אני מודאג. אחרי השקעה מסיבית של 3200 ש"ח, שיפרתי את המחשב לרמה לא רעה בכלל, כפי שאפשר לראות במפרט המחשב החדש שלי. וההשקעה הכי גדולה הלכה על מאיץ X800 Fireblade. חשבתי שאחרי השקעה כזאת, אני אריץ משחקים על גרפיקה מקסימלית ולפעמים גם עם AA ו AF והם ירוצו חלק. ואני לא בטוח שזה מה שקורה פה.. :-\ לדוגמא, הדמו של NFS: MW, שמתי הכל על מקסימום, כולל פילטרים, והוא רץ על ממוצע של 28 (בדיקה ב FRAPS), זה נראה לי נמוך. משחק אחר שהרצתי ורץ לאט הוא STUBBS THE ZOMBIE, שהוא ממש חדש, והוא רץ בלי פילטרים על 30 בממוצע. אני לא יודע איזה בדיקות לעשות כבר, הבנתי שהבנצ'מרק הסינטטי לא *כזה* חשוב, מה שחשוב זה איך המשחקים רצים. אולי אם הייתה טבלה להשוואת ביצועים במשחקים שונים על מחשבים שו…

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by talkfir,

חבר צרב לי את המשחק Medal of Honorמ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by OMRI2010,

אחרי הרבה זמן לא יודע איזה כרטיס ליקנות למחשב מישו עזר לי פה ואמר שעדיף לי בתקציב שלי למחשב (2500-+) ליקנות את ה4850 לעומת הGTX עכשיו השאלה עם הוא באמת כרטיס טוב? למה אני מכיר רק את הגיפורסים ובקושי שמעתי על דברים אחרים ואני גם לא יודע איזה ספק צריך לזה..... אם תוכלו לעזור לי גם באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367018.10 בבחירת מחשב זה יעזור לי מאד! תודה לעוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  22. איזה כרטיס לקנות GForce3 Ti 200/64/128 או redon 8500/le כאילו מה הכי כדאי ואיזה חברה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. כל דרייבר שאני מנסה להתקין ל GTO2 שלי אם זה של OMEGA או CATALIST של ATI ...(ניסיתי גרסאות שונות גם מ 6.5 עד 6.12 החדש ....ניסיתי גם כמובן להסיק רגיל דרך הוספה הסרה ולאחר מכן...דרך SAFE MOD עם DRIVER CLEANER PRO ו CABCLEANER כלום לא עוזר !!! זה מה שקורה שמריצים SETUP http://img365.imageshack.us/img365/457/1gt5.jpg http://img215.imageshack.us/img215/2238/2yj1.jpg

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by Atlon-Xp,

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9678 בכללי הוא טוב לכמה שנים? מומלץ לקנות אותו עם יש לי כרגע 6600gt 128 של ליטק? תודה שוב

• 7 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.