כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך או מסך מארה''ב מכייון שקרוב משפחה טס לשם לשבוע.. אני צריך כרטיס שיתמוך בSM3 , כרגע יש לי את X800GTO2 שאפילו לא המהרתי אותו =\ או לקנות מסך שכרגע יש לי את CMV 19' CT-720D (מסך דק 8MS לא משהו) מה כדאי ובכמה זה יכול לצאת לי זול יותר מהארץ שמשתלם לי לוותר על אחריות. תודה
-
- 15 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי חברה צריך עזרה לגבי בחירה של כרטיס 7300GT לאחר שקניתי את המחשב (e6300/intel946) גיליתי שהמוכר נתן לי 7300LE מתוצרת (LEADTEK) (וזאת לאחר שסוכם על GT) לאחר שגיליתי ודרשתי שיחליף לי הוא שם לי כרטיס של inno3d 7300 GT.(כנראה יותר זול) מהSPEC שמצויין באתר היצרן לא ראיתי הבדלים משמעותיים בין החברות. מה לדעתכם עדיף של LEADTEK או של inno3d? ראיתי בפורום הרבה בעיות עם inno3d תודה
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ביקשתי כאן המלצה על כרטיס מסך זול שיוכל להריץ כמה משחקים, והמלצתם על ה-ATI Radeon HD 3850. דיברתי היום עם החנות: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/products_id/7140?osCsid=ba0fcbaa0eda91729e936aff518388c4 אחרי כמה שעות המוכר מודיע לי שאין את PALIT ואי אפשר לעשות הזמנה, במקום יש שתי חברות, אחת גיגהבייט והשנייה שם שדומה ל-FIREFOX . גיגהבייט די יקר, 390 שקלים, והחברה השנייה עולה 345 שקלים. השאלה היא, אם 345 שקלים זה כבר מחיר יקר מדי לכרטיס? בתוספת של 50 שקלים אני יכול להשיג כרטיס שחזק פי כמה וכמה?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי יש לי 2900GT בקרוספייר (שהוא עובד מעולה , וניראה טוב , ומריץ כל מה שניסיתי על היום והוא אחלה שבעולם) אבל משהו אחר מציק לי והוא הכפתורים שיש על הכרטיס למעלה.. מזה הכפתור הזה? מה הוא עושה ? למה הוא נועד? מזה הדבר הזה ? (לא קיבלתי מניואל של הכרטיסים כי הם באו בבלוק למי שזוכר) אז מי שיודע מזה הדבר הזה אשמח. אבירם נ.ב מצורפת תמונה של הכפתורים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הסרתי כרטיס Nvidia, התקנתי ATI בחרתי את האופציה בלי הקאטאליסט בשביל לא להתקין את הנט 2.0 והתקנתי WDM גם בנפרד ולא ראיתי שזה מופיע בהסרות או משהו כזה, בנווידה זה כן הופיע לי
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום חברים, בהמשך למפרט שהרכבתם לי פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341168.0 ( וכבר הוזמן ) , הכולל : לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail איך אני יוכל לחבר HDMI לטלוויזיה (הכוללת תמיכה בחיבור זה ) ולקבל גם AUDIO ( והאם זה בכלל אפשרי ) ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם כרטיס HD4850 ורציתי לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס אם אני אקנה לוח אם עם PCIe1.1 או לוח אם עם PCIe2.0...
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם יש איזושהיא מפת דרכים לדור הבא של כרטיסי המסך? איך יקראו להם? (אני מניח של ATI זה יהיה משהוא בסגנון 5XXX ו Nvidia יהיה 3XX זה נכון?)
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת חברה והמלצה על חנות שאפשר לסמוך עליה בקשר לכרטיס מסך HD4850 ואם לדעתכם כדאי להוסיף קירור כתבו המלצות תודה!
-
- 18 תגובות
- 980 צפיות
-
-
עם I7 920 , 3GB RAM על HIGEST.. תודה חברה
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי וכרגע אני די מלבט בין הרדאון 4850 לאחיו הגדול. אני רוצה לשחק על הטלוויזיה ב-1360 על 766, ושתהיה האפשרות לשחק על מסך המחשב לפעמים ב-1680 על 1050. כמובן ברמת פירוט גבוהה ככל האפשר, עם AA. הייתי שמח לקבל חוות דעת מקצועית במי כדאי לבחור, וגם בנושא הספק, אם הוא יסחוב את הגמל. המפרט כדקלמן: *מארז מיקרו טאוור - כלשהו.. עם שני מאווררי 80מ"מ, אך המארז יודע לקבל במקומם גם מאווררי 92מ"מ. *ספק כוח - Thermaltake tr2 rx 500watt http://www.thermaltake.com/product/Power/tr2power/w0136/w0136.asp *לוח-אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 *מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processo…
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שפה זה 'ה' -מקום לשאול את השאלה שמטרידה אותי כבר זמן מה... יש לי מחשב סבבה שלאחרונה כבר מתקשה להחזיק משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. לוח אם : gigabyte 965p ds3 מעבד: intel core 2 due E6600 @ 2.4GHz זיכרונות: 2x DDR2 1G 333MHz כרטיס גרפי: Geforce 7950 GT התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח ואפשר גם יותר בהנחה שיש לזה טעם: ה"בעיה" היא שאמרו לי שלמסך 19 אינצ' אין מה לקנות את ה GTX 260 כי יהיה צוואר בקבוק במקום אחר... :-| האם כדאי? האם ראוי? או שלא יהיה הבדל רציני לעומת HD4850. כדאי אולי לקנות עוד זיכרונות, או שיש מספיק...? או שבכלל כל המפרט עתיק מידי ? בעיקרון אני גיימר חובבן והמטרה היא לשחק גם על הטלוויזיה 32 אינצ' LCD ב HDMI... תודה מראש !!
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניראה לי שהתמונה תדבר בעד עצמה. אני בספק אם זאת טמפרטורה נורמלית בזמן מאמץ, בנוסף למה המאורר רק על 74% ממהירותו המקסימלית ?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האם הכרטיס 9800 PLUS חזק יותר מה- 4850 ובכמה? והאם הוא תומך DX 10.1?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע בערך קניתי את הכרטיס.. עד עכשיו אני מרוצה מאד מהביצועים.. אבל משום מה יש לי בעיה מעצבנת עם הדרייבר שלו.. מותקן לי פה ה 8.6 וכל כמה זמן קופץ לי מין חלון מוזר כזה (צרפתי תמונה) והדרייבר פשוט נסגר, אני אמור אחרי זה לפתוח אותו מחדש והכל חוזר למצב הרגיל.. ( עד שאחרי עוד כמה שעות זה שוב קופץ וסוגר לי את הדרייבר..) זה קורה לי כשאני מריץ לדוגמא דברים שלא קשורים בהכרח לכרטיס מסך - כמו התקנה של משחק או כשמשהו אחר פועל.. מישהו יודע מה זה ? זה קרה למישהו כאן ? כל פתרון / הסבר ייתקבל בברכה.. אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל לחפש את הבעיה.. תודה , שחר.. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב הכרטיס מסך שלי הלך אני רוצה לקנות חדש התקציב עד 1600 מצאתי את הכרטיסים האלה מה דעתכם? Gigabyte GTX 1660 Ti GAMING 6GB OC GDDR6 Gigabyte RTX 2060 6GB OC GDDR6 מה עדיף? יש עוד אופציות שנכנסות בתקציב? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב וחג פורים שמח הזמנתי כבר את רוב המפרט ונשאר לי תקציב סביבות 2200 שקל לכרטיס מסך השאלה העיקרית היא מה יהיה עדיף לי מבחינת ביצועים וטווח הרחוק והקרוב ההתלבטות היא בין מערך של MSI R9 270X GAMING 4GB לבין R9 290 TRIX בודד המפרט שהוזמן לבינתיים הוא I7 4770K MUGEN 4 GA Z87X D3H GSKIL DDR3 1600 ARES 4*4 CORSAIR R500[כבר בבית] SAMSUNG 840EVO 120GB[כבר בבית] SEASONIC 620W S12II[מהמחשב הישן] SAMSUNG F3 500GB[מהמחשב הישן] השאלה הנוספק היא אם אני אצתרך להחליף את הספק אם אני שם מערך. תודה
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק לעזרה בהתאמת כרטיס מסך למחשב שלי. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה ומסך מחשב. מסך המחשב עם כניסת DVI ללא HDMI. כך שאני צריך כרטיס עם HDMI ו-DVI. השימושים שלי הם דיי פשוטים, אני רק צריך הרצה של סרטי Bluray שיעבוד בצורה חלקה ללא לאגים. תקציב - בין 400 ל-600. אם יש זול יותר - מבורך. זה המפרט שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G - כפול 2 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - אמור לרכוש בנוסף גם כונן SSD במידה וזה רלוונטי. SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze תודה מראש לכל העוזרים במלאכה. אתם עושים עבודת קודש…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, לא מצאתי סאב פורום שמתעסק בנושא של שדרוגי מחשב אז הנחתי שצריך לפתוח את הדיון הזה כאן, כי השדרוג נסב סביב הנושא של כרטיסי מסך בעיקר. אז קודם כל זאת המערכת שלי: intel core i5 2400 hd 7950 3gb seasonic 620w Haf 932 קירור של noctua לוח אם מסוג H61M-D2-B3 עכשיו המחשב שלי ממש קריר ואין לי תלונות על הביצועים, אבל אני מרגיש שאני חייב לחדש את המחשב שלי כי יש לי כסף בצד. רציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד 7950 אחד, להוסיף SSD למערכת, לקנות I7 להחליף לוח ועוד 2 גיגה ראם כי יש לי רק 8. מה אתם חושבים חברים תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אומנם לא קשור ישירות לכרטיסי מסך, אך אני מדבר מבחנית עיבוד גרפי/גיימינג כך שזהו הפורום היחיד שרלוונטי. מכיוון שמיקרוסופט מתכננת להפסיק תמיכה בווינדוס 7 בעוד פחות משנה (ינואר 2020) ונכון להיום עוד ניתן לבצע התקנה של ווינדוס 10 תוך שימוש בProduct Key מעותק קיים וחוקי של ווינדוס 7 (ללא תשלום) ואני עומד לבצע כמה שינויי חומרה במחשב, שקלתי גם לבצע עדכון למערכת הפעלה. אם למשל ניקח את Metro Exodus, בהגדרות הגריפקה אין לי כלל אפשרות לשנות את הDirectx 11 מכיוון שאני על ווינדוס 7. state of decay 2, שאומנם לא בדיוק היה הצלחה גדולה אך מאוד אהבתי את הראשון ודווקא חיכיתי לשני, אינו רלוונטי עבורי שוב, מכיוון שהוא תומך רק בווינדוס 10. האם מישהו מתכנן או …
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
עיבודים ממוחשבים עדכניים עשויים להיות אלו שחושפים לנו כיצד ייראו מוצרי ה-Xe המסקרנים של יצרנית השבבים לעולם הגיימינג הביתי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, כדאי לחכות לR600? הוא לא אמור היה להיות מושק כבר ב23-24 לחודש כמו שURIB אמר..? חבר'ה - תענו ברצינות! מה כדאי?
-
- 19 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הראשון עולה 650 והשני 790 אמרו לי של-64 יש ביצועים יותר גבוהים אז לקחתי אותו והוא גם עולה פחות.., טעיתי או עשיתי בסדר ?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
עכשיו עם המחירים היחסית זולים של הכרטיס ה4600 שהוא עכשיו באיזה 1600 בסימפלטק (של ליאדטק) או את ה4200 ב1000 ש"ח? או שבכלל כדאי לחכות לראדון 9700 ? אני מתכוון לקנות את הכרטיס עוד חודש בערך ...