כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לאחר פימוט המחשב... אנידי מעוניין בבנצ' ... בכל אופן הסתכלתי באתר של FUTUREMARK ויש להם או את גרסת הפרו שצריך לשלם עליה... או את הרגסה החינמית אבל אי אפשר לפרסם בה תוצאות או להשוות בORB , אז אולי פספסתי משהו? כל מי שכאן בפורום שמפרסם בORB שילם על 3DMARK?? אם אני טועה, ויש גרסת FREE EDITION המאפשרת לי להכנס לORB, נא תביאו לי לינק... תודה ושבוע טוב..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני השתמשתי ב- GeForce 4 440 mx עד היום. השבוע הלכתי לחנות מחשבים בכוונה לקנות: GeForce 4 ti 4800se. 8) בחנות התקינו לי את הכרטיס בתוך המחשב עד פה הכל בסדר... עכשיו, הם ניסו להתקין את הדרייברס מהדיסק שבא עם הכרטיס של "gainward" מחקנו את הקודם הקנו את זה עשינו הפעלה מחדש למחשב וזה לא עבד... ניסו למחוק להתקין הכל זה לא עבד... למרות שכל שניה זה כתב "new hardware found" לאחר שזה לא עבד ניסינו דיסקים אחרים של חברות אחרות של gf 4 ti 4800 גם זה לא עבד... :'( ב: "desktop / proprties / settings" זה היה מקסימום על 16 colors ו- 800x600 ו- 480-640 ??? יש לי windows 2000 professional SP4 מי שיכול לעזור נא להחזיר תשובה בהקדם האפשרי. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש כרטיס לקז'ואל גיימינג עד 400 ש"ח עד כמה שידוע לי 2 הכרטיסים שבכותרת הם המתחרים העיקרים על הכתר בתקציב זה, מה אתם אומרים? מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את המסך CTX ex951f ויכול לתת עליו יותר פרטים? ראיתי אותו ואני מעוניין לקנות. רציתי לדעת על איכות התמונה, חדות וכו' וגם על איכות המוצר. ובכלל על החברה CTX איך היא במסכי CRT? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד QUAD6600 עם 4 ג'יגה זכרון DDR3. עכשיו ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך הבא- http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm כרגע יש לי 8800GT 512 מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב כנראה שאין לי מזל בחיים והפעם מה שקורה זה ש2 הכרטיסים הבאים שהתווספו רק לפני כחודש +- והיו 'פעילים' באתר פנדה לא קיימים יותר שם. ולי נראה שהם אזלו. כדי לדעת בידיוק מחר על הבוקר אצור איתם קשר: Leadtek WinFast A6200 TD 128-bit 128MB AGPX8 160.00 ש"ח אחריות: 3 שנים Leadtek WinFast A6600 TD 128MB AGPX8 180.00 ש"ח אחריות: 3 שנים בכל מקרה אין לי ברירה אחרת ואני חייב בחלופי אחר מהרשימה למטה(הFX5200 שלי עובד כרגע בלי מאוורר ואני לא יודע אם הוא גורם לריסטים המעצבנים שמעלים לי את הפיוז כל פעם מחדש), בעיקרון חשבתי על האחרון, אבל זה נראה לי בזבזני מדיי גם ככה שאני בקושי בקושי משחק. אם יש לכם כ.מסך מומלץ אחר מאתר אחר כגון TMS אשמח לשמוע. אני זקוק לכ.מסך באפיק AGP לעבודה משרדית ב…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי P III 800, 128MB SDR,יהיה לי GF 4 4200 128 DDR LEADTEAK,העים זה יפעל על1000 * 700 בHIGH DEATEL ??? בלי לקרטע ומעל 25 FPS
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר 3 מסכים למחשב אחד, כך ש: המסך השמאלי יהיה ברזולוציה של 2048X2048. המסך הימני יהיה מסך רגיל ברזולוציה סטנדרתית. (שני המסכים הנ"ל יהיו בקונפיגורצית horizontal span) בנוסף, וכאן החלק הטריקי, אני רוצה לחבר מסך שלישי ברזולוציה סטנדרטית, שיציג בדיוק את מה שהמסך השמאלי מציג. כלומר, מסך מספר אחד, ומסך מספר שלוש מציגים אותו דבר אך ברזולוציות שונות. מסך מספר 2, מציג תמונה שונה. לצורך זה יש לי כרטיס NVIDIA QUADRO FX1700, וכרטיס MATROX שיכול להתחבר ליציאת PCI רגילה. (כלומר יש לי אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך למחשב. וה NVIDIA יודע להציג ב 2048X2048) יש למישהו רעיון? תודה רבה !!! גידי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כ. מסך ישן יחסית, GF 6600 (לא GT, כן?). הזמנתי היום GF 8600GT, וכשהתייעצתי עם חבר שמבין בתחום הוא התעקש שלא ארגיש הבדל, כי הביצועים אותם הביצועים, ומה ששונה זה ה-DDR3 והתמיכה ב-DX 10 ולא יותר מזה. זה באמת ככה? משהו כאן לא מסתדר לי האמת... לכן אני שואל כדי ליהיות בטוח. תודה לעונים...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1781&catcode=226 שלום אנשים. ראיתי בנועה שהגיע סופסוף כרטיס 6800GT מיוחד מסידרת הגולדן סאמפל האגדית ולפני שאזמין אותו רציתי לשאול מה דעתכם עליו. לפי מה שידוע לי בעבר גיינוורד השקיע בזיכרונות איכותיים יותר בסידרה זו, האם זה כך גם בכרטיס הזה? האם חוץ מהקירור המסיבי והייחודי שונו דברים נוספים? בנוסף - מה דעתכם על נועה? שמעתי עליהם דברים טובים והייתי שמח לשמוע עוד דיעות לכאן או לכאן לפני הרכישה. תודה אנשים...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך LCD 17'עם זמן תגובה מהיר של לפחות 16 MS בלי רמקולים מובנים! אני יודע שיש VIEWSONIC AND SAMSUNG טובים אבל אני לא יודע איזה ?.... ??? ??? ??? תודה... בבקשה תנו הצעות זה חשוב
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי geforce 8800gts כבר למעלה משנה וחצי ועד עכשיו הכל עבד בלי בעיות לאחרונה יש בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כלשהו אז המשחק נטען, כל התפריטים עובדים כמו שצריך ואז רגע לפני שזה נכנס לשלב/משחק עצמו המחשב עושה התחל מחדש לבד. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בווינדוז אז התקנתי אותו מחדש, אבל זה ממשיך לחזור במערכת החדשה, איך אני יכול לאתר את מקור הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת! לא מצאתי את זה באתר הרשמי שלהם \=
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו עד לאיזה מהירות אני יכול לעלות אותו ב Catalyst בלי שיתחמם יותר מידי ולא יקרוס מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הגדרתי היום במחשב של אחי שיהיה אפשר לראות טלוויזיה - וביטלתי את האפשרות שיראו גם דרך מסך המחשב,עכשיו אני לא רואה כלום!!! לא בטלוויזיה ולא במסך מחשב,(במסך מחשב אני רואה רק עs שהוא מסיים להטעין את הווינדוס). עשיתי כבר Ctrl+Alt+B אבל צריך לעשות זאת רק לאחר שאתה נמצא בווינדוס,ויש סיסמה למחשב (אני יודע אותה,אבל אני לא רואה את הסמן של המחשב בכדי לבחור את המשתמש ולבחור סיסמה). מה אני עושה, :s05: :s05: :s05: :s05: אשמח לכל תגובה, בתודה, MuTaTiOn.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח (גמיש, במידה ויש אופציה כדאית) עבור עבודה עם שני מסכים בו זמנית: האחד ברזולוציה 1680x1050 והשני ברזולוציה 1920x1080. כרטיס המסך הנוכחי שלי מבוסס על Nvidia 7600GT ונראה שהוא מתקשה לסחוב עבודה בו זמנים עם שני מסכים ברזולוציות הללו. המחשב לא משמש כלל למשחקים כבדים, אלא בעיקר לעבודה ב-Office, תיכנות עם Visual Studio 2012 ומשחקים קלים (קומפי). אציין כי המדובר במחשב, שחלק מן הזמן מדמה באמצעות VMWare (בשילוב טכנולוגיית VT-x, שמוטמעת במעבד) שני מחשבים נפרדים, למרות שלמעשה מדובר במחשב אחד, שעל כל מסך מופיעה מערכת הפעלה נפרדת. המחשב שלי די מיושן, אבל מספיק לצרכי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: Gigabyte 965P-S3 זכרון: 6GB DDR2 800Mh…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים יהיה העדיף ביותר ובעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר? השימוש של המחשב - בעיקר עבודה משרדית, ומדיי פעם משחקים וסרטים (לא תכני HD - לא סרטים בהפרדה גבוהה). Palit Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB HDMI Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤219 Palit Radeon 2400Pro Sonic 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤204 HIS Radeon 2400Pro 128MB (To to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Sapphire HD 3450 256MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤222 *וגם.. למשל בכרטיס השני כתוב "HDMI", איך זה מתבטא בחיבורים של הכרטיס? אני יודע שיש DVI, VGA, S-VIDEO . אז בנוסף יש חיבור HDMI? כי התמונה של המוצר לא מראה ככה. *האם ה"SONIC" בכרטיס של פא…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט (אין לי מובנה) לעבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. סכום - עד 250 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מאמר מהאתר HARDOCP כמה רחוק באמת הגענו עם טכנולוגית כרטיסי המסך http://www.hardocp.com/article.html?art=ODYyLDE= מקווה שתהנו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כמה ממכם הולכים לקנות בקרוב את G80 במחיר של בין 2900 ל4500 (כתלות בדגם) עבור הכרטיס המסך החדש של NVIDIA ? ומדוע הולכים לעשות או לא לעשות זאת?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי Radeon HD7800, אז כמובן שיהיה נחמד אם יהיה שדרוג. חובה שיהיו לו 2 יציאות DVI כי אני משתמשת בשני מסכים. שימושים עיקריים הם צפיה בסרטים וקצת גיימינג. תקציב - כמה שפחות שעונה על הדרישות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יום טוב חיברתי את שלושת המסכים שלי ל5870 מכיוון שיש לו רק DVI אחד את שני החיבורים הנוספים חיברתי אחד עם מתאם HDMI to DVI והשני עם מתאם DISPLAY PORT to VGA לא קניתי מתאם DP to DVI מכיוון שהוא יקר בהרבה עכשיו אני רואה את שולחן העבודה על שלושת המסכים אבל אי אפשר לשחק המשחק קורס בהתחלה למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (AMD 245, ג'יגה DDR2) , הוא מיועד בעיקר לאופיס ואינטרנט. שימוש משרדי בלבד. התלבטתי האם להתקין עליו כרטיס ישן שיושב אצלי במגירה (Nvidia 6200LE) או לעבוד עם ה-On Board, מהלוח החדש. (הלוח אגב הוא Gigabyte GA-MA78LM-S2). אז מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-