כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=621442 מעניין..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לדוגמא, איך אני יכול לוודא שלכרטיס שלי יש באמת 256MB ו128BIT??? ואיך אני בודק מה גרסת הביוס שלו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במשחקים פאר קרי 2 וביושוק 1 וגם SC וקרייסיס ווארהד יש לי בעיה עם הרזולוציה של המסך, והסמן של העכבר. בדר''כ המשחק עולה בחלון, גם כשהוא על רזולוציה מקסימלית (1920X1200), או שסתם לא מסונכרן עם הסמן של העכבר וכדו'. כשההגדרות הן על directx 9 הכל בסדר. דרייברים מעודכנים, מ''ה-חלונות 7 חוקית, וגם כל המשחקים. מי שיכול לעזור, אני אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני משחק בכל משחק (חוץ מהמשחקים הממש ישנים..) אפילו ב NFS UNDERGROUND 2 אני מקבל ממש ארטיפקטים על כל המסך.. לא בצורה של חתך אחד פה חתך אחד שם.. על כל המסך אי אפשר לראות כלום.. אני משחק 5 ד'ק ואז זה מתחיל... אני לא יכול לשחק שום משחק וזה ממש משגע אני לא מצפה להפעיל משחקים כמו crysis אלא יותר מהדור הישן של NFS MW וכאלה.. בכרטיס הקודם שלי MX440 היה עובד סבבה וכמעט בכלל לא היה לי ארטיפקטים.. הנה המפרט: Intel Pentium 4, 2676 MHz Motherboard MSI 645 Combo (MS-6737) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 768 MB (DDR SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 7600 GS AGP Audio Adapter Creative SB Live! 24-bit (SB0410) Sound Card מסך 22" של …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך GTX 760 GTX 750TI האם אני יכול SLI בינהם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש השם שלו נורא ארוך או שאני לא יודע אותו פשוט אז אני מביא קישור לאתר עם סיקור עליו רק כדי שתדעו על מה אני מדבר http://www.hughsnews.ca/nvidia-launches-geforce-gtx-670-gpu-0034458 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא כרטיס טוב או מאכזב למחיר שלו, ורציתי לשאול אם המחשב שלי יכול לתמוך בו מבחינת חומרה אני לא הכי מבין בזה אז אני צריך את העזרה שלכם המפרט שלי הוא זה על פי טופס של פורום אחר מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? ac3, בורדרלנדס ומשחקים חדשים בעיקר - אם בחרת בעריכה, באילו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מסכים שצמודים אחד לשני (dual monitor), ויש מאין קו חלש כזה שעובר כל הזמן מלמטה למעלה. זה לא ממש מפריע לי, אבל, האם זה יכול לגרום נזק למסכים עצמם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, היום קיבלתי מחשב חדש - עם כרטיס מסך HD7950. הבנתי שאני אמור לקבל משחקים .. עכשיו איך בדיוק אני עושה את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
pentium 4-3 ghz motherboard gigabyte 8i945p-g memory g.skill 2gb-667 power supply generic 500watt please help
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להוריד את הדרייבר 13.2 Beta 5 של אומגה אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך בכרטיס מסך HD 6950. אשמח לעזרה בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשפר את הגרפיקה במחשב השני עבור מישחק SIMS3 , המיפרט : מעבד פנטיום 4 במהירות 3 GHZ , זיכרון ראם 1 GHZ . כרגע יש לי כרטיס ATI 9600XT AGP8 , האם ה2400 PRO יתן לי שיפור טוב יותר מהקיים? רוני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ההבדל הוא סך הכל 25 ש''ח (ה msi יקר) יש העדפה לאחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב כרגע ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים ורמה טובה++ אני מתכוון לקנות ככל הנראה מסך 22 אינץ' אז שהכרטיס מסך יהיה בהתאם. התקציב שלי מתאים בערך ל650-700 שקל לכרטיס מסך, השאלה מה עדיף? 5750 1GB או 5770 1GB? מביקורות שקראתי רשום שה5770 יותר "עתידי" ועדיף יותר.. השאלה שלי היא האם ההבדלים כאלה גדולים? ומה עדיף לתקציב שלי, 5750 או 5770 או בכלל משהו מסדרה 4? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 17" של סמסונג ויש שני דגמים אחד DFX והשני NF ואם אני לא טועה במפרט הם אותו דבר אז אם מישהו יכול בבקשה להגיד מה זה ומה ההבדל ביניהם (אם זה שווה עוד 300 שקל) אז זה יעזור מאוד תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לאחר פימוט המחשב... אנידי מעוניין בבנצ' ... בכל אופן הסתכלתי באתר של FUTUREMARK ויש להם או את גרסת הפרו שצריך לשלם עליה... או את הרגסה החינמית אבל אי אפשר לפרסם בה תוצאות או להשוות בORB , אז אולי פספסתי משהו? כל מי שכאן בפורום שמפרסם בORB שילם על 3DMARK?? אם אני טועה, ויש גרסת FREE EDITION המאפשרת לי להכנס לORB, נא תביאו לי לינק... תודה ושבוע טוב..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך lcd שיתאים גם למשחקים וסרטים וגם לעבודה משרדית , התקציב עד 2000 עם אפשרות לחריגה קלה . ראיתי מסכי 12ms של viewsonic ו - benq והזווית צפיה שלהם היתה מאוד צרה . כמה מסכים שנראים טוב על הנייר - 1. cmv ct-726d http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} זמן תגובה 14ms , עם dvi , מחיר כ-1600 . יש ל- cmv גם דגם של 8ms שלא ראיתי בארץ - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1363 . 2. eizo L551 http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L551&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 מחיר 2300 בלי dvi עם 16ms . 3. lg l1720b קצת ישן אבל שמעתי שהוא עדיין טוב מחיר 1700 בלי dvi עם 16ms . האם מישהו ראה מסך מה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מחובר (כרטיס מסך GF 2) לטלויזיה בעבר הייתי רואה סרטים בסבבה הכל היה מצויין מאז שיצאו הדריברים החדשים גירסא 4X לפני כמה חודשים אני לא מצליח לראות סרטים על המסך של המחשב אני רואה את הסרט אבל בטלויזיה במקום לראות את הסרט אני רואה את הנגן עם מסך שחור למה זה ? יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, עם יציאת VGA ולאחר הרכישה ראיתי שיש לוח אם עם אותם נתונים אך עם יציאת DVI . השאלה שלי האם שווה הטרחה שבהחלפת לוחות אם רק בגלל סוג היציאה למסך, והאם יש הבדל בצפייה במסך בגלל היציאות האלה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ATI DRIVERS 4.6
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בתהליכי קניית מחשב ואני רוצה לדעת אם לקנות עכשיו את הלידטק TI4400 או לחכות ולקנות את הריידון 9500..... אם אני מחליט לא לחכות יש לכם הצעה לכרטיס אחר עד 1500 שקל?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני קונה בקרוב מאוד לוח-אם עם צ'יפסט 890GX, שבו כרטיס מסך מובנה HD4290. הבנתי שהצ'יפסט תומך ב HYBRID CROSSFIRE. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך HD5750. איך אני עושה HYBRID CROSSFIRE? בכלל אפשרי לעשות עם ה ONBOARD ו 5750? או רק עם 5450? (הלוח לא נקנה למטרה הזאת, אבל אם אפשר למה לא... אני גם ככה קונה כרטיס מסך)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-