עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ASTR4L,

חזר למלאי מי שיש לו את המסך ורוצה. http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/diy

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by FME,

שלום כולם, היום קיבלתי מחשב חדש - עם כרטיס מסך HD7950. הבנתי שאני אמור לקבל משחקים .. עכשיו איך בדיוק אני עושה את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by niner,

אני רק יודע מההודעות בפורום שזה digital video input אבל לא מצאתי מה זה עושה ומאפשר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם וערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ייעודי למצלמות אבטחה, כמובן שזה דרש לוח עם צ'יפסט של אינטל ומעבד של אינטל.. בכל מקרה על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל, הכל עבד מצויין עד שהחלטתי שאני רוצה לראות את אותם מצלמות ב-"שכפול" על אחת הטלוויזיות, לכן רכשתי כרטיס מסך מסוג Asus Nvidia GF 6200TC ובו קורה משהו מוזר: ברגע חיבור הכרטיס למחשב הכל עבד מצויין (אני מדבר על חיבור ללא התקנת דרייברים) והמצלמות ניטרו והציגו את פלטם בצורה מעולה, לאחר התקנת הדרייברים המצלמות "קפאו" ולא נתנו וידאו (יש תמונה קפואה). ככל הנראה מקור הבעיה הוא סוג התדר שהכרטיס עובד עליו, שיניתי את התדר מ-None ל-Pal בהגדרות הכרטיס והמצלמות עבדו, לאחר ריסט קטן של ארבע - חמש שעות אחרי ההגדרה, המצלמות שוב לא …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Jinjis Han,

יש לי שאלה, בנוגע לדרייבר של nvidia שאני נכנס ללשונית של performance and quality settings אז אני יודע שכל הפילטרים אמורים להיות מכובים (כאשר אני מריץ לדוגמא אקווה מארק וכו") אבל בלשונית השלישית, image settings (בתוך לשונית הפרפורמנס) זה מצוי על high quality ככה זה צריך להיות או על performance? למי שיודע בבקשה, תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tendo,

שלום לכולם. בעקבות יציאת BF4 הקרבה ובאה החלטתי לשדרג כרטיס מסך אך עלו בי כמה דילמות. ראיתי את המפרטים של כל כרטיס, מבחינת תדר והכל ואני לא מבין משו אחד הנתנונים הם של ה R9 280X 6000/1000 ואילו של ה GTX760 4GB הם 6008/1085. נטו מבחינת נתונים ה 760 אמור לעקוף את ה280X, ואם נוסיף לכך את נושא הדרייבירים על אחת כמה וכמה, אך איך קרה הדבר ונוצר מצב הפוך? ת ודה מראש לתורמי המידע, אני פשוט מת להזמין כבר את הכרטיס ואני על סף תהיות אחרונות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by amit14,

GamersNexus (@GamersNexus) Tweeted: From NVIDIA, re:SAM: “The capability for resizable BAR is part of the PCI Express spec. NVIDIA hardware supports this functionality and will enable it on Ampere GPUs through future software updates. We have it working internally and are seeing similar performance results." נראה שאנווידיה עובדת על פתרון sam בדומה למה שamd הציגה..רק שהוא לא יהיה נעול דווקא ליצרנית מסויימת ויוכל לעבוד גם עם מעבד אינטל וגם עם מעבד amd. מעניין לראות איך זה יתפתח ואם באמת יתן בוסט ביצועים.. קצת מוציא את amd באור לא טוב עם זה שנעלו את האופציה רק למעבדים החדשים שלהם (או לפחות מציגים את זה ככה)

8. Started by spaltiel,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין 8400 8500 ו8600 של Geforce. ואם מציעים אותו דגם אבל אחד אם מאוורר והשני בלי (כלומר רק אם צלעות קירור) האם יש הבדל בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SoapSeller,

טוב, אני מחפש כרטיס מסך אך ורק ל2D, הביצועים בתלת מימד ממש לא מענינים אותי. חשבתי בהתחלה על הפרליה, שבכול ביקורת נורמלית שעשו עליו ציינו לטובה את היכולות 2D שלו, אבל המחיר שלו בארץ... אז, א) האם יש סיכוי להשיג פרליה בארץ במחיר נורמלי?(נורמלי < 2000 ש"ח) ב) יש כרטיס אחר שאתם ממליצים עליו, במסגרת התקציב הנ"ל?(עדיף בפחות, אם ניתן להשיג ביצועי 2D דומים לכרטיסים שבקצה הסקאלה) תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני קונה את הכרטיס ואני מפחד שהביוס לא יהיה מעודכן מספיק , וכך גם ערכת השבבים של VIA במחשבי! מה עוד כבר יכול להיות לא מעודכן? יש לי p3 800 mhz 256 sdrm g-force 2 mx אם זה עוזר לכם!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by HWgeek,

מה זה סייד בנדינג שיש בהגדרות כרטיס מסך? מה הוא עושה והאם כדאי להפעיל אותו כי כעת הוא מושבת ויש לי MX440SE תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Danman,

היי, אני רוצה לקנות את הכרטיסים שציינתי, אבל חושש מההספק של המערכת. הספק שלי הוא Enermax Pro82+ 625W, השאלה אם הוא יספיק לSLI GTX460 וCore I7 עם אוברקלוק רציני (3.8GHZ). כמו כן יש לי 4 הרדיסקים בRAID5. לפי מחשבונים ראיתי שההספק מגיע לבערך 590W בFULL LOAD (שהמעבד שלי אף פעם לא מגיע אליו), האם יש לי סיבה לחשוש? תודה רבה, דני.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shaharZur,

יש לי כרטיס מסך 1900GT של SAPPHIRE עם 256MB והיום שיחקתי ב NEED FOR SPEED MOST WANTED וכשיצאתי פתחתי את התוכנה של הכרטיס (CATALYST ) והטמפ' שם הייתה על 91 מעלות!!!!!!!!!. עכשיו זה על 76 ללא מאמץ. ב F.E.AR הוא לא מגיע לי לטמפ' כאלה.

14. Started by talje,

אהלן, צירפתי תמונה של ספק שברשותי. האם יחזיק 4770? שאר המערכת היא לוח G31 מעבד E5200 זוג זכרונות של 1GB כל אחד הארדיסק בודד של 160 ג'יגה לא יבוצע אוברקלוק לאף אחד מהרכיבים. במידה ולא, איזה כרטיס החזק ביותר אוכל לרכוש במחיר של עד 450 שקלים למטרת גיימינג קליל? מערכת הפעלה XP ולכן אין צורך בתמיכה בDIRECTX 11. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מנסה לעשות OC לGigaByte 6800gt שלי כבר יומיים ושמתי לב שהמעלות לא יורדות מ59 במנוחה. אז חשבתי איך אני מעלה את המהירות של המאוורר שעבד על 2400RPM במצב TURBO בתוכנה v-tuner, לשים אותו על טורבו לא עוזר האפקט הולך שסוגרים את התוכנה. הורדתי SPEEDFAN מהאתר שלנו ומאוורר מספר 4 היה על 30% העלתי ל%100 והוא נסגר, הורדתי ל0% והוא עבד על 3500RPM, זה המאוורר של הכ.מסך. בנוסף שמתי במצב טורבו בתוך התוכנה V-TUNER שלא עזרה עד עכשיו והRPM על ל3700. אני לא יכול להעלות סקרין שוט כי הקובץ ענק. אז הנה השלבים: 1)להוריד את התוכנה speedfan. 2)*להתקין את v-tuner של gigabyte (לא חובה רק למי שרוצה עוד כמה RPM). 3)למצוא ולכוון את המאוורר של הכ.מסך בspeedfan ל0%. זה יעלה את המהירות ל3500. 4)*לכוו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, במקביל לחיפוש שלי באינטרנט אני אפרסם גם פה. בעבודה שלי אנחנו רוצים להריץ את התוכנה שאנחנו מפתחים על מחשב נייד. מדובר בתוכנה גרפית, אבל לא כזו שדורשת מהכרטיס "כוחות סוס" (כלומר ביצועים גבוהים) אלא שימוש בכלל מיני שיידרים ופונקציות תלת מימד. כרגע התחנות עבודה שאנחנו רצים איתן כוללות כרטיס Quadro (מכל מיני דגמים - 3800, 4000 וגם חלשים יותר כמו ה-600), ועכשיו בלפטופים אני רצת פחות מכיר. בפעם הקודמת שבדקנו, לפני 3-4 שנים, הכרטיסים המובנים לא כללו את ה"פונקציות" שהיינו צריכים בשביל התוכנה (שוב, שיידרים, 3D, תמיכה ב-Open GL). יכול להיות שהכרטיסים ה"חדשים" של אינטל (כלומר ה-Intel HD Graphics 4000) יספיקו עכשיו? את הנייד שאנחנו שוקלים כרגע, אפשר לקבל עם 3 סוגי כרטיסי …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני מחפש כרטיס + ספק שיחזיק אותו (אולי גם לOC). אני יודע שזה פורום לכרטיסים בלבד אבל אצלי זה בא יחד בחבילה. חשבתי לכיוון 5750 או 5770, השאלה אם זה טוב לרזולוציה שאני משחק בה. חשוב לי למשל שיחזיק למשחקים כמו קרייסס. אם מציינים דגם מסויים, חשוב לזכור כי המארז שלי קטן ויכנס בו כרטיס עד 23 ס"מ בערך המפרט שלי מצויין בצד. תודה טוב, אלו הכרטיסים שאני בכיוון שלהם: 5750: http://skypc.co.il/pl_product~H575F1GD~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GVR-5750G1~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GAX-57524IDP~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~9S5750G1~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~944575~8~0.htm 5770: http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-57724IDP~8~0.htm http://sk…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by The Unknown Artist,

אפשר חוות דעת?

19. Started by Talon,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את ה 8800GT האם הספק שלי יעמוד בלחץ? המפרט מחשב שלי: דגם המחשב Optiplex GX745 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST מארז - I/O חריצים ומידות Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm כונן דיסקטים 1.44 Not required כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000 דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כבר התייעצתי איתכם בעבר, עם שם משתמש דומה. אני לא מוצא את ההודעה בפורום, אבל לתזכורת: אמרתי שיש לי את שר הטבעות וטיטאן קווסט, ג'י פורס 4, והמלצתם לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16692 אתם כל כך המלצתם על הכרטיס שישר הזמנתי את זה והמשחקים לא עלו לי לא משנה כמה ניסיתי וכמה שעות הייתי מול המחשב בנסיון להתקין מחדש. לאחר לבטים שלחנו את המחשב לטכנאי, הוא חשב שהוא התקין כמו שאני חשבתי, אך הוא לא ניסה ובבית התברר לי שהמצב אותו דבר- שום משחק לא עולה על המחשב, גם לא משחקם שעלו על הקודם... שלחנו את הכרטיס מסך בחזרה לפנדס וכעת אני מתלבט איזה לקנות, או קודם, מהי הסיבה שזה לא עבד ואז איזה כדאי לקנות... תוכלו להגיד לי איזה מכרטיסי ה…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by omerha,

hi guys I saw once a roundup and I cant seem to find it can some help me decide which card is better? thanks

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by SharonSx,

שלום, יש לי GeForce 6600 256 MB 128 MB ובזמן האחרון מופעים לי במשחקים כל מיני בעיות לא ברצף המשחק אלה בתמונה, התמונה הפכה לתמונה עם כל מיני חורים והיא משנה צבעים! צרפתי קובץ תמונה שמראה את התקלה! (אל תתיחסו לאיכות, אני הורדתי אותה כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונה) תודה, [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי אני עומד לבנות מערכת חדשה סביב i7 יש לי היום כרטיס מסך SAPPHRE HD4870 שהייתי שמח לשמור עליו אבל הבעיה היא שהוא בזבזני מאוד בהספק בזמן IDLE ולכן מחמם לי מאוד את המחשב והשולחן. לכן אני מתכוון למכור אותו ולקנות אחר למחשב החדש. השימושים העקריים במחשב הם עריכת תמונות - פוטושופ, ועריכת וידאו - פרימייר. אני משחק מעט מאוד אבל הייתי רוצה לשמור על האפשרות לשחק מדי פעם. לכן אני צריך כרטיס עם ביצועים בינוניים. אני מתכוון לקחת לוח אם עם Z68 שכולל טכנולוגיית VIRTU שמעבירה את הכרטיס הגרפי ל IDLE כשלא נדרש כוח עיבוד גרפי. טכנולוגיה זו לא תעזור במקרה של ה 4870 בגלל הצריכה הגבוה ב IDLE לכן אני מתכנן להחליף אותו. דרישות מהכרטיס: חסכוני בהספק ב IDLE מחיר סביבות 500 (אשמח שיהיה פחות) ביצו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. התקשרתי לקבל הצעת מחיר עבור GTX295, הציעו לי ZOTAC ב2850 ש"ח, אמרתי שיש לי הצעה טובה יותר , אמרו שלח לינק ונתחרה בהם.... שלחתי לינק מFOXPC ב2600...מה הם אומרים לי? שלנו זה ZOTAC..... אם זה לא בלוף אז מה כן? לא עומדים בדיבורם...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים