עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mironm,

אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb). עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות. אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו) אוקי עכשיו הכרטיסים הם: 1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir 2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati 3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB תודה

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by The UnKnown,

I am the owner of the 795FT which is MARVELOUS ! today afternoon i installed the new Catalist 5.6 and the monitor blinks since the installation... Espcially in games.. for instance Doom 3 - every 10 sec the whole screen blink and become white for a jiffy, this is very ANNOYING ! Please help me.. what can be the problem... ? *VSYNC is OFF all configurations are just fine ! The video card is Hercules 9700PRO.. the problems started after the installation of the new drivers. Thnx alot !

3. Started by עמוס ז,

http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&family=23 1690 ש"ח מפרט: AMD 3000 64 939 RAM - 2G לוח של GIGABYTE לא זוכר את הדגם אבל יש כמובן סלוט PCI-E. ספק - HEC - 475W יש התנגדות?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by kuBBia,

אני קונה בימים הקרובים כמה מחשבים ואני צריך מסך בתקציב של 700 שקל בערך, אז אני צריך המלצות למסך בתקציב הנ"ל ועוד שאלה קטנה...אני קונה כרטיס מסך Ge-Force 7600gt של איזה חברה כדאי לי? [מבחינת קירור,באנדל,אמינות,מחיר...] תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. אני רוצה להזמין את המחשב שלי אבל לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות קיבלתי המלצה כאן על הGeforce FX5900 XTV של albatron אבל לפי מה שאמרו לי בחנות זהו דגם מוחלש של הFX אע"פ שהוא מאפשר VIVO+TV OUT . לאחר מכן שקלתי לקנות את הGAINWARD FX5600 256MB VIVO כאשר המחיר של שני הכרטיסים הוא זהה... נראה לי חשוד ש5900 שמחירו הוא בד"כ 3000 ש"ח עולה שליש מחיר פתאום מה לעשות?@!$@$!@

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by gilad267,

:kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

מסך מחשב HYUNDAI 17" LCD דגם B70A אני יכול להביא את המסך הנ"ל ב 1400 ש"ח האם כדאי? מפרט: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=759&CategoryID=326&Page=1 תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום ברשותי המפרט שבצד ואני רוצה לשדרג ל-3850 256MB ברשותי ספק ג'נרי 500W ואני חושש שהוא לא יחזיק ה-3850 צריך חיבור 6 פינים ? על איזה ספק אתם ממליצים עד בוא נגיד 200-250 שקלים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by matanyaniv,

אני מאוד מתלבט בין אם לקנות LCD או CRT אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים... איזה מסך יתן לי תצוגה טובה יותר?(בלי קשר למחיר)

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by KF,

שלום כרגע יש לי את המסך L1730S .... ויכול להיות שמחליפים לי אותו ל L1730B אם יסכימו..... בכל אופן רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהים ? הבננתי של- L1730B יש יציאת DVI מה עוד יש ? הנה שני המסכים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&ser=1 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1771&ser=1 תודה

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by JoKeR16,

שלום, יש לי 3000 שקל לקנות כרטיס מסך אני מחפש משהוא מקצועי על סיגנון ה radeon אבל אני עדיין בהיתלבטויות בין ה geforce ל radeon תציעו לי מה יותר כדאי אני חשבתי על הכרטיס: Hercules 3D Prophet 9800XT 256MB שהוא של הרקולס 1. מה יותר טוב הרידון או הגיפורס? למה מבחינת מה? 2. מה אתם ממליצים עם סכום של 3000 שקל .?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  12. יש לי מסך 26 אינץ' LG שהרזולוציה המקסימלית היא1360by768 אני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתלבט אם לקנות מסך 22 אינץ' 1C של אסוס או להשאיר אותו אם אני קונה גם מסך של אסוס אני לוקח 4870 אם אני אשאר עם הLG כנראה שאני אקח CF 4850 מה אתה אומרים?

13. קניתי את הכרטיס מסך הזה אתמול ויש לי שאלה , בדרייבר יש לי אפשרות של Triple Buffer משהו כזה שאני יכול לסמן אותה , זה נמצא תחת OPENGL , מה זה עושה אם אני מסמן אותה ? על מה זה משפיע ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. לפני - אני חושב שהבחירה פה היא יותר שאלה של דעה , כי יש אחד שיעדיף כרטיס כזה , ויש אחד שיעדיף אחר . אני מבקש מכם , תקדישו דקה לקרוא ולכתוב את דעתכם , היא מאוד חשובה לי . נתחיל בסיפור - לפני חודשיים הזמנתי R9800SE AIW של הרקולס מפנדס . אחרי חודשיים שהם סובבו אותי על האצבע הקטנה ( יימך שמם ) , הם נזכרו להודיע שאין להם את הכרטיס במלאי , ושזו הייתה טעות שהם אמרו לי שהכרטיס במלאי . כמובן שביטלתי את ההזמנה מיד , וככה הפסדתי גם את הזיכרונות שהזמנתי מהם ( Mushkin Black Level II ! ) . לפני שבוע גיליתי שחבר של ההורים שלי מגיע מניו-יורק עוד שבועיים , ויש לי הזדמנות להזמין מ NewEgg או מכל חנות אחרת , כרטיס מסך וזיכרונות , בחצי מחיר ממה שהייתי משלם בארץ ( למרות שבארץ עוד הייתי מת…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, ברשותי מסך ViewSonic G75f מזה שנתיים, ואמנם הוא מעולה (תודה לintegral על ההמלצה בזמנו), אבל הוא "17 ועובדה זו התחילה להפריע לי ברגע שיצא לי לשחק מעט במסכי "19 אצל חברים, רפרוף קל באתרים השונים שאני מכיר הראה לי שרוב מסכי הCRT שעדיין זמינים לקנייה הם או מסכי "17 פשוטים או לחלופין מסכי "21 אינץ' יוקרתיים שעולים כמו המחשב שלי ואף יותר. אני משער שמסך 19 איכותי יעלה כ1500+-, אבל התקציב גמיש במקרה ומדובר בהפרש מחירים מוצדק. *"19 CRT *איכות ללא פשרות *תקציב גמיש *עדיף שמסגרת הפלסטיק תהיה כהה, אמנם אפשר לצבוע אבל זה בעייתי. *בשום פנים ואופן לא LCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by eurekas300,

שלום חברים. אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות 700 שקל למשחקים. ואשמח גם המלצה לכרטיס בסביבות 1000 שקלים אם אחליט להשקיע יותר. המעבד שלי זה:E2120 3.3GHZ ספק:antec vp500pc תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by SandLegion,

היי אנשים, הרבה זמן לא כתבתי בפורום על בעיות כי את האמת לא היו לי, עזרתם לי לבחור אחלה ציוד, השתמשתי גם בראש שלי לצורך העניין אבל נותר דבר אחד שנקרא "בלאי" שתמיד בא והורס את ההמשכיות המתוקה. לפניי שנתיים ה-9800 היה החלום הרטוב של הרבה מאיתנו, ATI השתמשו ב HL2 של VALVE כקרש קפיצה שיווקי לפני שייצא. כל ילד נוצרי רצה את זה לחג המולד וכל ישראלי קרע את התחת בעבודה בכדי לשלם על זה. בלי יותר מדי בלבולי מוח, הבעיה היא שהיחידת עיבוד מידע שלהם (ר' VPU) פשוט מתבלה יותר מהר מנעליים צבאיות, החום הוא גורם קריטי לצורך העניין. עכשיו שהם עשו בדיקות בלאי וקיצון הם הבינו שזה יהיה בעיה, לא ברחו מהמציאות ונתנו למו"פ שלהם לפתח תגובת-מנע למצב הזה. הם הגיעו עם הרעיון שנקרא VPU RECOVERY SYSTEM, ה…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם... לפני שכולם מתנפלים עלי פה אני אקדים ואומר... אני יודע שאין צורך בכרטיס מפוצץ בשביל תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילסטרייטור, עבודה בוידאו ותלת מימד בהמשך) אבל עם זאת, אני מרכיב מפרט למחשב שאמור לשרת אותי בשנתיים הקרובות ללא שידרוגים כאשר הייעוד העיקרי שלו יהיה עבודות עם תוכנות גרפיות. המפרט הראשוני שבניתי הכיל את GTS8800 320M ב 1690 שקל... אבל קיבלתי מאנשים את התחושה שהוא חזק מדי ויקר מידי ללא תועלת ממש אם אני לא משתמש בו למשחקים... מנגד הגיעה ההמלצה על ה : Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe... האם הוא מהווה התפשרות חדה מדי או שהוא מספיק? אם כך... מה קונים? איזה כרטיס נותן מקסימום ביצועים לעלות שלו בלי לזרוק כסף לחינם? בנוסף הייתי רוצה לשאול אם יש מעבד/ל…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by Saggitarius,

אח"צ טובים לכולם! אני הולך ליקנות מחשב ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך. מישהו לא מזמן כתב שהכרטיסים של רדאון לא עובדים טוב עם תוכנות כמו שציינתי (MAYA , 3D STUDIO וכאלה למינהם) ועושים בעיות. הייתי מעוניין לדעת אם זה נכון. אני רוצה לרכוד רדאון 9800 פרו ואני אשתמש בתוכנות אלו. האם למישהו פה יש כזה כרטיס מסך והוא עובד עם תוכנות כאלו? אם כן בבקשה תגידו איך זה עובד? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  20. היי, הכנסתי כרטיס Gainward geforce 6600 ultra/1780 pcx 256 mb קיבלתי כרטיס חדש Gainward BLISS 7300GT 256MB PCX עד כמה הוא טוב? יותר טוב מהקודם? הקטע של ההיטסינק בלבד יחזיק אותו בטמפ' נורמלית? תודה

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by Br33z3R,

שלום, אני רוצה לקנות היום כרטיס מסך. מה עדיף ה-Palit 8800GS 384mb ב-470 ש"ח או את ה-Palit 9600GT 512mb ב-510 ש"ח (אני מדבר בעיקר מבחינת ביצועים, כי 40 שקל זה זניח) ד"א זה המפרט שלי: ספק של 400W- לא ג'נרי. AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Venice S939 DFI nF4 Series INF Ultra 2048 MB Seagate 500GB AS IDE Westron Digital JB 320GB SATA NEC DVD_RW ND-3520A אשמח לתגובות בהקדם.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by laviko1,

שלום, נראה לי שהלך לי הכרטיס מסך (GTX 260) כשאני מדליק את המחשב יש רעש מין טיקים ואז אחרי כמה טיקים יש ציפצוף ארוך בערך שתי שניות החלפתי לכרטיס אחר והמחשב עובד טוב... מישהו יודע מה זה אומר? האם הלך לי הכרטיס מסך וזה הזמן לממש אחריות? תוה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by ilanb0,

הכרטיס הישן עשה בעיות (gforce 4 mx 440 agpx8). הבוקר, המסך לא עלה (היינו הדלקתי המחשב, חלונות עלה - המסך נותר בסוף שחור). מכיוון שכרטיס ישן מאד העלה את המסך, הנחתי שהכרטיס GFORCE החזיר סוף סוף נשמתו לבורא (מה שגם ראיתי את זה מגיע - הכרטיס עבד הרבה זמן בלי מאוורר ועשה בעיות במשחקים). רצתי לקנות כרטיס חדש. ATI RADEON 9550 256M. הילדים מחכים לרגע להסתער על המחשב: אני מחליף הכרטיס, מדליק המחשב - חלונות עולה (רואה את הפקודות) והמסך בסוף שחור... (גם בנשמה נהיה לי שחור). מנסה שוב, ושוב, מהדק הכרטיס, מתפלל - נאדא. המסך בסוף שחור. כרגע אני עובד עוד פעם עם הכרטיס הישן. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהסלוט נדפק? אולי משהו בלוח? האם מישהו חווה בעיה דומה? ואיך זה שכרטיס פשוט עובד כ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by אור כהן,

שלום כולם אני רוצה להוסיף למחשב שלי ושל אחי עוד כרטיס HD5850 של ספיר בגרסת הרפרנס. אני יודע שמחירי ה5850 צנחו ל800 ש"ח בשבוע האחרון ולכן אני שואל: האם נראה לכם ש600 ש"ח זה מחיר לגטימי שאפשר לדרוש עבור קניית כרטיס כזה ביד שנייה? כלומר כרטיס חדש כזה עם אחריות ל3 שנים עולה 800 ש"ח, אז 25% פחות זה דיי לגיטימי לא?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by chris_u16,

אני מתכנן בקרוב לקנות Radeon 9800pro ואני מתלבט האם לקנות פה בישראל או לקנות בחו"ל, בnewegg מוכרים את אותו הכרטיס במחיר של 950ש"ח בערך וזה עוד כולל איזהשהוא משלוח בחינם כמובן שזה ללא מע"ם והכרטיס בלי אחריות אבל לא נראה לי שאצטרך את האחריות הזאת (אחריות של שנה במידה ואני קונה מפה) ובכלל זה נראה לי כמו חיסכון גדול מאוד אם אני קונה מחו"ל, לפחות 400ש"ח פחות, 400שקלים שאין לי כרגע. אני ממש בהתלבטות, מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.