עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by huber,

שלום לחברי הפורום. אשמח לקבל תשובה, מה יותר חזק מבין שני הכרטיסים הללו - רצוי עם ביסוס כמובן.

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by NAZRAK,

שלום החלטתי לשדרג את ה-8600 המעפן שהיה לי לכרטיס שבכותרת. בגלל שכרגע יש עיכוב במכס אז הכרטיס מתוצרת BFG (שאותו הזמנתי כי קראתי שהקירור המובנה נחשב לטוב) מתעכב. חשבתי פשוט לשים GIGABYTE אבל הטכנאים מפצירים בי לחכות, זה באמת כזה הבדל או שסתם מורחים אותי? עוד עניין הוא שביום רביעי אני כבר חייב את המחשב פועל כי אני מתקין עליו תוכנות עריכת וידאו ומתחיל התלמדות בתחום העריכה ככה שאני כבר די לחוץ. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by SyndromE,

אפשר !? Exclusive: Get SLI for Your P45 Motherboard לא באופן רשמי כמובן...

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by alergic,

יש לי כרטיס Geforce 6600 GT עם שני יציאות מסך ורציתי לשאול איך אני יכול לחבר שני מחשבים ולעבור בתצוגה ביניהם. זאת אומרת מחשב אחד מחובר לצג והשני מחובר בכבל למחשב הראשון אז אם יש איזו תוכנה שעושה את זה אשמח לפתרון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by dbziz,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מסך 24' ונראה כי כרטיס המסך הישן כבר לא מסתדר כל כך טוב עם הרזולוציה הגבוהה של 1920X1200 במשחקים. כרטיס המסך שברשותי הוא Nvidia 8600GT של GIGABYTE דגם: GV-NX86T256D לינק לכרטיס: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2515 לוח אם: DG33BU של INTEL מעבד: INTEL E6550 ספק כוח: HEC 300W, דגם: HEC-300AR-TF מארז: HEC COMPUCASE 6A19 קירור: STOCK למעבד, SILENT-PIPE 2 לכרטיס מסך, קדמי ואחורי 120MM למארז. עריכה: תקציב: עלות/תועלת הכי טובה, סביבות ה800 ש"ח אני לא מתכוון לעשות OC בכלל. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by NOVA,

אהלן, שימושי במחשב הם בעיקר שימושים כלליים, צפיה בסרטים ועריכת מעט תמונות ווידאו. אבל חשוב לי שכשג'וק יכה בי, או אחי הקטן ירצה לשחק במחשב לא נסבול. האם הבדל של 200 ש"ח בין הכרטיסים יצדיק את הזכרון המהיר יותר? המוכר בחנות הסביר לי שיש הבדל משמעותי.

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by RealTime,

אתמול קניתי כרטיס מסך 9800GT מ-KSP שכנראה לא תקין.. מחר אני יגיע לשם בבוקר, אני מאוד מקווה שהם יחליפו אותו במקום ולא יתחילו לשלוח לי אותו לספק ואני צריך לחכות חודשיים עד שאני מקבל תשובה. עכשיו כשאני חושב על זה, זה כן היה נראה כאילו פתחו אותו בעבר (סימן של חלק ממדבקה על הסלוטייפ שמדביק את השקית המיוחדת שבתוכה שמים את הכרטיס מסך) אבל לא נכנס לזה. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  8. היי כולם.. לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך שהיה ברשותי סה"כ חצי שנה, הכרטיס היה של חברת BFG מדגם 9800GTX בגירסת OC. נתתי אותו לחנות למימוש אחריות, החנות שלחה אותו ליבואן והיום, התקשרו אלי מהחנות ואמרו שמאחר וכרטיס כמו שלי לא היה במלאי יותר, אז היבואן הציע לתת להם את אותו אחד אבל בגירסת הפלוס, כלומר 9800GTX+ OC. החנות הודיעה לי לבוא לאסוף את המחשב עם הכרטיס החדש, הגעתי היום ולמרבה הפתעתי ראיתי שהיבואן אכן נתן לי את גירסת הפלוס אך מראה הכרטיס היה שונה בתכלית מזה שבאתר היבואן או היצרן עצמו. עכשיו, ככה הכרטיס אמור להיראות לפי אתר היצרן ולפי כל תמונה אחרת שחיפשתי עליו בגוגל: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxpoce.aspx בכרטיס שהם נתנו לי - קונפיגורצית גוף הקירור הייתה שונה לגמרי!…

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by rosesr,

יש למישהו המלצות למסך אחר טוב יותר באותו טווח מחירים?

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by udicol,

במחשב Hp Cayak שמכיל שני מעבדים של Pentium 3 , עם 512Mbyte , וכרטיס מסך של GeforceII creative אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל אני זוכר שהוא פצצה. אם אתם לא יודעים תוכנת Bryce 5.0 מרכיבה נופים תלת מימדיים יפיפיים , בצורה קלה ופשוטה . הרכבת טקסטורות מהממות על גופים וצורות שונות . הבדיקה שערכתי היא על מערכת הפעלה Windows2000 שהיא אכן תומכת בשני מעבדים . ברגע שביצעתי Render , לחצתי על כפתור Ctr+Alt+Del ובדקתי את מצב המעבדים . מעבד ראון עבד פחות או יותר בסביבות 80 % ואילו השני , קפץ באיזור של 10-20 % בלבד . אני שואל האם המעבד השני אמור "לעזור" לתוכנה לבצע Render בצורה מהירה ? ומי אמור לחלק את העבודה ? מערכת ההפעלה או התוכנה ?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  11. Started by SoapSeller,

טוב, אני מחפש כרטיס מסך אך ורק ל2D, הביצועים בתלת מימד ממש לא מענינים אותי. חשבתי בהתחלה על הפרליה, שבכול ביקורת נורמלית שעשו עליו ציינו לטובה את היכולות 2D שלו, אבל המחיר שלו בארץ... אז, א) האם יש סיכוי להשיג פרליה בארץ במחיר נורמלי?(נורמלי < 2000 ש"ח) ב) יש כרטיס אחר שאתם ממליצים עליו, במסגרת התקציב הנ"ל?(עדיף בפחות, אם ניתן להשיג ביצועי 2D דומים לכרטיסים שבקצה הסקאלה) תודה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by ofirrjd,

היי, יש כרטיס 9600XT יד שנייה שאני מעוניין לרכוש. מחירו בשוק כ 1000 ש"ח (של ASUS). העניין הוא שבמחיר של כרטיס כזה יד-שנייה (בואו נניח שאני אקנה אותו ב 600 ש"ח), יש לי את ה 6600. לידיעתכם, הייתי מ-ז-מ-ן קונה את ה 6600GT רק שהבורד שלי אינו תומך ב PCI-E וכרטיס כזה בקונפיגורציה של AGP עולה סביב ה 1000 ש"ח וזה כבר יותר מדי. על מה הייתם ממליצים: 9600XT או 6600 (256MB)? אם יש לכם לינקים למאמרים שמשווים בין שניהם, אודה לכם מאוד (אגב, אני לא הצלחתי למצוא כאלה). תודה רבה, אופיר

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  13. כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב אני מקבל איכות תמונה גרועה. משחקים (doom3 לדוגמא) וסרטים (avi וגם dvd) אני מצליח לראות טוב אבל בכל מה שקשור להצגה של fonts - על הפנים. אי אפשר לגלוש באינטרנט כי אי אפשר לקרוא טקסט. גם לראות קבצים ותיקיות ב-explorer בלתי אפשרי. טלוויזה: Toshiba כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 256. חיבור: s-video בצד המחשב, video-in בצד הרסיוור. ניסיתי לחבר גם laptop לטלוויזיה וגם איתו היתה אותה בעיה למרות שכאשר מחברים אותו למקרן (בעבודה) רואים יופי. ציפיתי שכרטיס מסך במחיר של 1100 ש"ח יאפשר לי לעבוד דרך הטלוויזיה. האם טעיתי??? מה עושים???

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by anri,

קודם כל אני שמח לחזור לפורום המדהים הזה, הרבה זמן לא יצא לי להיכנס, אבל הנה חזרתי . טוב אז יש לי מסך LG FLATRON F700P . עכשיו לפי מה שאני יודע הוא אמור להציג לי קצב ריענון של 85MH ברזולוציה של 1360 על 1024 . אז שאני בשולחן עבודה, לפי הדרייבר אני על 85MH אבל לפי המסך זה מראה לי שאני על 75MH מדוע ולמה ?? (וככה גם שאני משחק אם יש הבדל...) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by Monstalicious,

My specs are: Amd64bit 3000@2200Mhz 754 512 Ddr Samsing works at 2.5-2-3-7 440 mhz Epox 8kda3j Nforce 3 Chipset Thats about it I had Radeon 9800 Pro, but it died after 4 months :\ and now im searching for a new video card, Agp version one. so i know that there are 2 great cards, Ati Radeon X800Xl And Gefroce 6800Gt I was watching reviews of these cards but i have never seen a compare between those two its always the agp version of the Geforce against the Pci-e version of the radeon I need a review that shows the Diffrence in the preformence between both of these agp cards. If somebody can direct me to a site that did make a compare between this cards, It would be r…

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by PROx,

בבעלותי מערכת מחשב חלשה מאוד מפרט: מעבד: E6500 2.9 GHZ לוח אם: ASUS P5G41C 2 GB RAM אני יודע שהמחשב מסכן ולא מתאים לגיימינג, אבל אני צריך כרטיס מסך שהכי יתאים למחשב זה שיוכל להריץ משחקים כמו COD4 באיכות נמוכה. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by Little SAVAGE,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים במחשב מבוסס i5, והפריט האחרון החסר לי להשלמת המפרט הוא כרטיס המסך. אני משתמש במסך 19 אינץ'. אני מעוניין שכרטיס יהיה מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה. שיהיה אפשר להריץ בו סרטים באיכות גובהה וגם פוטושופ מדי פעם. איזה כרטיס מסך יהיה המשתלם ביותר עבורי? אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by OpenCan,

אני רוצה לקנות לאחי הקטן כרטיס מסך פשוט למחשב עם קצת פז"מ עם משהו ברמה של מעבד E5300 ו2 ג'יגה DDR2 על לוח אם פשוט עם כניסת PCI-E X16. ראיתי בKSP מגוון לוחות בסביבות ה250-300 שקל ובמפרט שלהם לא מצאתי הבדלים. יש הבדל בין הכרטיסים השונים בכלל? יש אחד ספציפי מומלץ על גבי חבריו בטווח מחיר הזה? תודה :-)

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by Tzach_n,

מה קורה חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי שדרוג שאני מתכנן למחשב בקרוב, מכיוון שמעבדי ה-Ivy החדשים מעבר לפינה אני שוקל לעשות שדרוג ל i5 וגם להחליף לוח וזכרונות, כיום יש לי Q9550 מומהר ל 3.8GHz ולוח EP45-UD3P וזכרונות DDR2-1066 של G SKILL. כרטיס מסך נוכחי הוא Gigabyte 6950 פתוח ל-6970. ספק כח נוכחי Seasonic X-650 שאלה: אני יודע שהכרטיס די חזק ומספק את הצרכים שלי בשלב זה, אבל אי אפשר שלא להתפעם מהביצועים של ה-680 החדש וסדרת 7000 החדשה של ATI, אז במקום לשפוך 2800 שח על כרטיס חדש חשבתי אולי להוסיף 6950 וליצור מערך CFX. אני משחק על טלוויזיה 42" ברזולוציית 1080p. התהיות שלי הן: - האם הספק הנוכחי שלי (שלפי ביקורות מסוגל לתת גם 700W ללא בעיה) יחזיק שני 6950 פתוחים ל-6970? - האם כ…

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by crak100,

שלום רב . אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש למשחקים בסיגנון crysis וכו' כרגע עומדים על הפרק שני כרטיסי מסך א.NVIDIA‎®‎ GeForce‎®‎ GT 320M‏, זיכרון גרפיקה כולל של עד 2,299‎ MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 1‎ GB ב.NVIDIA‎®‎ GeForce‎®‎ GT 230M‏, זיכרון גרפי כולל של עד 2,815‎ MB עם DDR3 ייעודי של 1‎ GB כרגע אני עם כרטיס gforce 9600gt ,מה ההמלצה שלכם ,חשוב לי מאוד תמיכה במשחקים כבדים . בנוסף אשמח את תחוו דעה לגבי רכישת נייד של 64BIT בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by uzixsi,

שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב 1500 שקל קיבלתי המלצה על הכרטיס הזה מחבר : BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail הכרטיס בחיבור pci-e 2 ובלוח שלי יש כניסה pci-e 16 האם זה יתאים והאם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה? בנוסף יש לי לוח ומארז micro atx השאלה האם זה יתאים חשוב לי שהכרטיס יהיה יחסית שקט אם אפשר עם בית קירור פסיבי מפרט : Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Asus P5LD2-VM SE ZALMAN CNPS8000 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DC Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII WD WD5000KS 7200rpm 16MB Buffer SATAII Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin NMEDIA HTPC 200 MATX SILVER תודה רבה

• 15 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by soldier,

מוזר אבל הייתי בטוח ש8800GT לא תומך בDIRECT X10.1 עד שאניבNOACOMP קולת כרטיס של INNO 8800GT שתומך ב :http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454s05:DIRECT X10.1

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by levimadman,

מה ההבדל בין Gecube 1950PRO לבין חברות אחרות? ההפרש בין המחירים פשוט גדול (לטובת Gecube)..

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  24. שלום, יש הבדל בין הביצועים של כרטיס GeForce mx230 לבין השבב המובנה של אינטל במחשב נייד? המטרה היא לעריכת וידאו קלה/בסיסית עד בינונית ושימושים כלליים. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  25. ניידי ה-Vivobook Pro וה-Pavilion Power החדשים מגיעים לחנויות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים