כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני בדרכי מחשב בתקציב של 7K לצורך שימוש עיקרי בפלייט סימולטור של MS אחת ההתלבטויות של שיש היא בין ה GTX570 ל גרסת ה OC שלו, ההפרש במחיר לא גדול השאלות שלי הן: א - מה הפער בביצועים? ב- האם ידועים על בעיות כלשהן הם כרטיסים מהסוג OC מהיצרן? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
GEFORCE TI 4200 64M ב 520 שח של ABIT ? או? GEFORCE FX 5600 רגיל של CHAINTECH ב750 שח? ב KSP מה ההבדל בין GEFORCE 4 TI 4200 64M לבין GEFORCE 4 TI 4200 128M מה יוסיף לי כבר הזיכרון ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על Gigabyte NVIDIA GeForce GT630 ב-300 ש"ח האם יש צורך ביותר או פחות? הצרכים שלי בעיקר זה צפייה מהמחשב לטלויזיה (HD), פחות משחק במחשב. יש הצעות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כאשר אני מריץ 3dmark 2001se אני מקבל תוצאה של 12100 האם זו תוצאה טובה למערכת כמו שלי
-
יש למישהו המלצות למסך אחר טוב יותר באותו טווח מחירים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם כדי לי להחליף את הRadeon 9600XT 256MB המזדקן שלי בX800GTO? האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין הכרטיסים? לדוגמא: F.E.A.R בקושי רץ אצלי על הגדרות מזוויעות, איך הוא יעבוד על הX800GTO? וHITMAN 4 עובד אצלי על הגדרות MED LOW, הוא יוכל לרוץ על הכל HIGH עם פילטרים? וכיצד הכרטיס יתפקד עם המנוע החדש שלUT2007? שאר המפרט: P4 2.66GHZ לוח אם AGP- MSI 865PE NEO2-S 4*256 = RAM 1024 EverPower 350WAT (הספק יחזיק?). בבקשה לא להמליץ לי על כרטיסים נוספים שיקרים אפילו ב-100 שקל ממנו (הX800GTO עולה 830 ש"ח). אם הכרטיס איכשהו לא מסתדר עם המערכת אז בבקשה להמליץ על כרטיס ברמה שלו (לא 6600GT בבקשה) בלי חריגה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של hd4870 ל ac twin turbo, זו הפעם הראשונה שאני מחליף אבל לא נראה לי שיש הרבה מקום לטעויות. הסרתי את הקירור הקודם, ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מרחתי חדשה, מקימתי את ההיטסינקטים של הזכרונות והרכבתי לבסוף את הקירור עצמו, הדקתי את הברגים ובסה"כ נראה שיש מגע מצוין בין משטח הנחושת של גוף הקירור לבין הליבה שמתחתיו. לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך המחשב נדלק כהלכה, ניגשתי ל vtune כדי לראות טמפ' ולהפתעתי הם הראו 86 מעלות , כאשר בדר"כ בעליית המחשב הטמפ היו נמוכות בהרבה, באיזור ה60.... בכל מקרה לאחר כמה שניות התחילו כל מיני ארטיפקטים בצבעים ירוק ואדום ואז המחשב כבה. מאותו רגע לא הצלחתי לקבל תמונה במסך, כלומר המחשב עושה את הרעשים המוכרים של התחלה, המאו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כ. מסך במחיר של 700 שקל פלוס מינוס. אני פירסמתי תרד למפרט, אבל עדיין - אני מעדיף לקנות רק כ.מסך למחשב הקיים. הייעוד של הכרטיס הוא משחקים, אני רוצה לשחק ברזולוציות טובות, ושהכרטיס יהיה טוב יותר משמעותית ממה שיש לי עכשיו (6600GT). איזה כרטיס הוא הכי טוב לקריטריונים שלי? (ואני מקווה שהוא לא יוגבל ע"י המעבד שלי - כמו כרטיסי HI). המפרט שלי. AMD ATHLON 64 3700+ GIGABYTE 6600GT 128 1 ג'יגה (ובקרוב יהיה לי עוד ג'יגה ממחשב אחר) ספק 400 (שנראה לי שהוא ג'נרי...) תודה רבה...!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עובד אצלכם ? עובד עם drivers מati ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Acer aspire 5740G, וכרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD5650 התקנתי לאחרונה דרייבר 11-9_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl ואני רוצה להתקין את העדכון הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx ברגע שאני מריץ את העדכון של rage performance driver, אין לי שום הודעה של "אי תאימות", ואני יכול להמשיך להתקין. אבל, אני רוצה להיות בטוח כי: 1. הדרייבר קצת שונה מהדרייבר של mobility כי הוא התקין לי גם: HDMI/DP Audio Driver, AVIVO, HydraVision ועוד כמה דברים - מה שדרייבר של mobility לא התקין לי אף פעם. 2. למרות שתוכנת ההתקנה כן נתנה לי להתקין את הדרייברים, אני עדיין חושש לכרטיס המסך כי אני יודע שבעבר כרטיסי מסך של ATI נשרפו על ימין ועל ש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר, בממשק AGP, והתקציב הוא כ1500 ש"ח (גג) הוא יכול לקנות רק מחר, אז אנחנו מוגבלים לחנויות שנמצאות בחיפה בלבד. המחשב הוא כזה: AMD 64 2800+ 1024MB DDR 400 ולוח נחמד של ג'יגה בייט... חשבתי ללכת אולי על FX6800 בKSP יש את: ?MSI? - ?GF FX6800 128MB TV, DVI? ב1300 ש"ח או ?PINE? - ?xfx 6800 128MB DVI, TV? ב1480 ש"ח מה ההבדל בין שניהם? האם הם חזקים יותר מ6600GT? יש אלטרנטיבות יותר טובות לתקציב הזה?(חנויות בחיפה בלבד) תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה מי בין שני כרטיסי המסך האלה טוב יותר. למידע נוסף לגבי הכרטיסים: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 - XFX 6600GT 128MB TV ,PCI-E - ASUS
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד את הדרייבר 13.2 Beta 5 של אומגה אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך בכרטיס מסך HD 6950. אשמח לעזרה בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ממש הבנתי את הרעיון לשווק כרטיסים שנפתחים לכרטיסים טובים מאוד כמו המקוריים למשל ה2GTO שנפתח לX850XT PE וכמו NVIDIA שמשווקת כרטיסים כמו ה6200 ש"נפתחים" ל6600GT?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב ורוצה לשדרג את ה- RADEON 9800 PRO שלי. כרגע, אין לי זמן להחלפת לוח ל- PCIEXPRESS אז אני מדבר רק על AGP. בפעם הקודמת אמרו לי לחכות ל-6800GS ואחרי שהוא יצא מסתבר שהוא לא הקניה הכי טובה. אז מישהו יכול להגיד מה הכי ממולץ כרגע? בטווחים של 1000-1500 ש"ח? אם אפשר גם באיזה חנות. תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום-אבקש עזרתכם בבעיה לאחר שידרוג מ gf4 mx 4400 ל powercolor 9550 256 mb 128 bit במקום שיפור בביצועים,המשחקים מקרטעים ועובדים לאט יותר עם אותה רזולוציה:fifa 2006,nfs3,gta sa לא שיניתי שום הגדרות וגם אין לי מושג מה ואיך לשנות,ומלבד התקנת דרייבר גירסה catalyst 6.3 לא ביצעתי כל שינוי לאחר השידרוג. כמו כן הסרתי את כל השרידים של הדרייבר הקודם של nvidia אשמח מאוד לקבל עצה\דעה מה לא ביצעתי כראוי ואיך לשפר p2400,768 ram אגב,חלק מהמשחקים הסרתי והתקנתי מחדש לאחר השידרוג תודה ושבת שלום
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, קודם כל שלום לכולם אני זוכר את הפורום עוד מהתקופה שהיו תחרויות של "הפוסט הכי הזוי באוף טופיק" נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן. מי יודע לזהות את הדגם של הכרטיס מסך הזה ? \ לפני שמישהו קופץ ואומר מה הבעיה לחבר אותו ולבדוק אז העניין השני הוא שהוא לא מתאים ללוח אם בגלל הכבל הקטן עם הכניסה ל-3 פינים. התמונות: תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לדעתכם למחשב למשחקים שאני בונה עם מרובע ליבות ולוח P43 עם ספק של לפחות 450W איזה מהכרטיסים הבאים הכי משתלמים: geforce 9600GT Ati HD4770 geforce 250 GTS אני יודע שבביצועים ה250 מוביל וה4770 אחריו אבל מסיבה מסויימת אני קונה תכרטיס מאדם פרטי ככה שהוא במילא יותר יקר לכן צריך להתחשב במחיר בהשוואה לתמורה והאם ההבדלים בין ה250 וה4770 ל9600 באמת כאלו גדולים? והאם ה9600 יחזיק למשחקים בצורה טובה לשנה-שנתיים הקרובות כמו שהשניים האחרים יוכלו?! תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עד 900 ואני לא גיימר ככה שהוא צריך להיות בסדר מאוד במשחקים לא חייב מטורף וגם ממש חשוב ויראה וידאו יפה מאוד כי יש לי טלוויזיה גדולה בחדר ואני צריך איכות...
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת אני צריך הצעה לכריס מסך שמיועד למסך 19 אינץ' למטרות משחקים. לפי מה שהבנתי הכרטיסים הכי חזקים בתקציב הם ה-4850 וה-9800GTX+, אבל יש כל מני גרסאות OC שונות שראיתי. אני שתתנו לי את הגרסה הכי חזקה בתקציב שאוכל לקנות. בנתיםם אני ראיתי את הכרטיסים הבאים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1438 ( למרות שקצת חורג מהתקציב ) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1135 תודה מראש, יובל
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למחשב HTPC שמחובר לפלזמה. דרך כרטיס מסך במחשב. האם חשוב שיהיה HDMI על הכרטיס? או שניתן לחבר בכרטיס שיש לו רק DVI גרך כבל או מעביר מסוג DVI ל-HDMI? אמשח לתגובות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הבא: Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte GA-945P-S3 Kingston DDR2 2048GB 667MHz x2 NVIDIA GeForce 7600 GS HEC-400TR-TF 400W (אין OC על אף חלק) השידרוג הוא למטרת הרצה של משחקים חדשים היוצאים בארבעת החודשים הקרובים בהגדרות בינוניות - גבוהות כמו: COD6, Operation Fashpoint, AS2 וכו', ברזולוציה 1680X1050. בנתיים חשבתי על GTX 260 של PALIT, אבל אני לא בטוח אם הספק יחזיק אותו, ואם יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן. יש לי העדפה ל- NVIDIA ויכול גם לשדרג ספק אם צריך. אשמח לעצות
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין Gecube 1950PRO לבין חברות אחרות? ההפרש בין המחירים פשוט גדול (לטובת Gecube)..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש REV 1 ו REV 2 ? איך אפשר לדעת בעת הרכישה איזה אני מקבל ומה השוני ביניהם ? האם יתכן שהראשון עדיף ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-