עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ilay22,

אני שוקל לקנות את המסך 30" של אפל (אגב יש פה למישהו כזה?) ועד עכשיו הייתי רגיל שב 1600-1050 כל המשחקים טסו בהגדרות מקסימליות. ברזולויציה של ה 30 זה עדיין יטוס או שזה הבדל משמעותי? ואם כן, רזולוציה יותר נמוכה מהנייטיב פוגעת בתצוגה? (יותר מקרטועים של הכרטיס מסך? : )

2. יש לי X800GTO לא עבר OC או משהו דומה. בכמה אני יכול למכור אותו יד שנייה? מפרט: מעבד: פנטיום D 930 4 מגה קאש זיכרון: 512 מגה זיכרון DDR2 553 כפול 2 HD: סמסונג 250 גיגה ספק כוח: FPS 400W 60 THA מסך: LG L1719S זהו בערך....

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Swed,

אני צריך כרטיס מסך חדש עד 1K למחשב שלי מפרט למטה. הדבר היחיד ששונה שם זה המסך שהפך לFULL HD. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Eonblueapoc,

שלום חברה, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הבא: Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte GA-945P-S3 Kingston DDR2 2048GB 667MHz x2 NVIDIA GeForce 7600 GS HEC-400TR-TF 400W (אין OC על אף חלק) השידרוג הוא למטרת הרצה של משחקים חדשים היוצאים בארבעת החודשים הקרובים בהגדרות בינוניות - גבוהות כמו: COD6, Operation Fashpoint, AS2 וכו', ברזולוציה 1680X1050. בנתיים חשבתי על GTX 260 של PALIT, אבל אני לא בטוח אם הספק יחזיק אותו, ואם יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן. יש לי העדפה ל- NVIDIA ויכול גם לשדרג ספק אם צריך. אשמח לעצות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by levimadman,

מה ההבדל בין Gecube 1950PRO לבין חברות אחרות? ההפרש בין המחירים פשוט גדול (לטובת Gecube)..

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש REV 1 ו REV 2 ? איך אפשר לדעת בעת הרכישה איזה אני מקבל ומה השוני ביניהם ? האם יתכן שהראשון עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. האם הם עדיפים על הדרייברים המקוריים של ATI לראדון?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by katharsis,

(שאלתי כבר בנושא על הרדאון 9800פרו, אבל אף-אחד לא ענה) איזה כרטיס יותר טוב Radeon 9800PRO או Radeon x700PRO? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by amilo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3730 אנא התיחסו לדגמים הכלליים ולא לחברות המייצרות אלא אם זה ממש משנה... ובבקשה הסברים על עליונות כרטיס אחד על השני... עמילו.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ras81,

שלום כל כמה דקות המחשב שלי עושה RESET ויש לי הרגשה שזה קשור לכרטיס מסך נכנסתי להגדרות שלו וראיתי שם כל מיני הגדרות כגון 3DMARK, וכל מיני משחקים שלא היו לי על המחשב. איזה פרופיל כדאי לבחור או לחיופין מה כדאי לי להגדיר בפרופיל החדש? תודה

12. התקשרתי לקבל הצעת מחיר עבור GTX295, הציעו לי ZOTAC ב2850 ש"ח, אמרתי שיש לי הצעה טובה יותר , אמרו שלח לינק ונתחרה בהם.... שלחתי לינק מFOXPC ב2600...מה הם אומרים לי? שלנו זה ZOTAC..... אם זה לא בלוף אז מה כן? לא עומדים בדיבורם...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. בקיצור צריך תעזרה שלכם כדי ליבחור באחד מיהם,נכון שאומרים שאין כל כך אבדלים כי בעיקרון זאת אותה ליבה,אבל פו יש אבדל ואני צריך תעזרה שלכם,חשוב שהכרטיס יהיה קריר-מספיק חזק לכל משחק-ויפה זה גם חשוב. 1-HIS HD 4850 IceQ 4 1GB(256bit) GDDR3 PCIe לינק http://www.hisdigital.com/un/product2-30.shtml 2 SAPPHIRE VAPOR-X HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E לינק http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=297&grp=3 מה דעתכם מי הכרטיס הכי טוב מי בינהם ? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך ב700 שקל אתם ממליצים?

15. Started by Jinjis Han,

יש לי שאלה, בנוגע לדרייבר של nvidia שאני נכנס ללשונית של performance and quality settings אז אני יודע שכל הפילטרים אמורים להיות מכובים (כאשר אני מריץ לדוגמא אקווה מארק וכו") אבל בלשונית השלישית, image settings (בתוך לשונית הפרפורמנס) זה מצוי על high quality ככה זה צריך להיות או על performance? למי שיודע בבקשה, תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי. ככל הנראה, אחרי כל הבדיקות, הלך לי כרטיס המסך המובנה בלוח. זה הלוח- http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LqXTJVvWNyI6cj2d האם כרטיס pci-express 2 יתאים לי או שאני חייב ללכת רק על pci express ? אני אשמח גם להמלצות , כרטיס פשוט עד מאתיים ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shlomo1441,

שלום חברים. שדרגתי את המחשב ל5850 בהפעלה הראשונה של המחשב לפני התקנת CATALYST המחשב עלה בסדר גמור אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך אך שאני עושה ריסטארט המחשב עולה ולא מראה תצוגה. מראה לי 2 פסים לבנים במאונך אחר כך מסך שחור ואז עולה הוינדואוס 7 לפני זה היה לי 4890 והוא עבד מצויין

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by הגיימר,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים GTA IV וV בהגדרות גבהות המסך שלי הוא 1280X900 18.5 ומעבד פנטיום G645 וזיכרון 2 גיגה ועדיף אם לא אצטרך להחליף ספק כוח 350W

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by huber,

שלום לחברי הפורום. אשמח לקבל תשובה, מה יותר חזק מבין שני הכרטיסים הללו - רצוי עם ביסוס כמובן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Lev-UFO-Child,

21. Started by omrihadar,

החיבור היחידי של HDMI בטלוויזיה שלי נהרס וקראתי באינטרנט שמתאם של DVI לHDMI יעביר את הוידאו בלי הסאונד באיכות HD כמו כבל HDMI רגיל... אבל אחרי שחיברתי את המתאם זה מעביר לי את הוידאו באיכות לא מאוד טובה ברזולוציה של 640X480. בהתחלה חשבתי שאולי להגדיר משהו בהגדרות של הטלוויזיה לרזולוציה אחרת אבל אין כלום ואני צריך עזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, רכשתי מחשב שהורכב בנפרד וכרטיס מסך רכשתי בנפרד. נתקלתי בבעיה בחיבור כרטיס המסך לספק הכוח - בכרטיס מסך יש 16 (8 כפול 2) כניסות של PCI-E ואילו מהספק הכוח יש לי: חיבור של 8 פינים שהוא נראה כמו PCI-E אבל הוא לא מתאים לחיבור של ה-8 בכרטיס מסך, אז חיברתי כבל אחד של 6+2 פינים (מפוצל) ועוד כבל של 6. מה שאומר שכרגע בכרטיס מסך יש 2 כניסות ריקות שלא מחוברות לספק כוח. בעייתי? איך יכול לקרות מצב כזה שה-8 פינים שיוצאים מהספק כוח לא מתאים? :[ תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לכרטיס יש 2 כניסות של 6 Pin. עם הכרטיס מגיע רק מתאם אחד ממולקס ל-6Pin. לספק יש גם כבל כזה, אבל הם שונים. במתאם שמגיע עם הכרטיס - רק 5 פינים עם חשמל. לכבל שמגיע עם הספק - ל6 מגיע חשמל. מה ההבדל בניהם? האם אפשא לחבר את הכבל מהספק בביטחה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by HujA_BoY,

אומנם לא קשור ישירות לכרטיסי מסך, אך אני מדבר מבחנית עיבוד גרפי/גיימינג כך שזהו הפורום היחיד שרלוונטי. מכיוון שמיקרוסופט מתכננת להפסיק תמיכה בווינדוס 7 בעוד פחות משנה (ינואר 2020) ונכון להיום עוד ניתן לבצע התקנה של ווינדוס 10 תוך שימוש בProduct Key מעותק קיים וחוקי של ווינדוס 7 (ללא תשלום) ואני עומד לבצע כמה שינויי חומרה במחשב, שקלתי גם לבצע עדכון למערכת הפעלה. אם למשל ניקח את Metro Exodus, בהגדרות הגריפקה אין לי כלל אפשרות לשנות את הDirectx 11 מכיוון שאני על ווינדוס 7. state of decay 2, שאומנם לא בדיוק היה הצלחה גדולה אך מאוד אהבתי את הראשון ודווקא חיכיתי לשני, אינו רלוונטי עבורי שוב, מכיוון שהוא תומך רק בווינדוס 10. האם מישהו מתכנן או …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר כרטיס מסך עד עלות של 400 ש"ח המחשב משמש לאינטרנט וראיית סרטים ולמשחקים כמו nba + heroes תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.