כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
משום זה זה קורה מידי פעם לפעם... יש לי מחשב ממש חדש, בן פחות משבוע!! כרטיס מסך PALIT RADEON 4850 HD יחיד. דרייבר 8.12. איך אני פותר את זה?? תודה.
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז ככה , למפרט הזה : E8400 P45/P43 4 Gb RAM 550W מה הכי כדאי ? 9800GTX Hd4850 HD4870 אבל אם זה 4870 אז צריך לרדת במפרט .. ועוד משהו, מהו המפרט המינימלי להרצת CS על 100 FPS קבוע ? [לא בישבילי כמובן בשביל חבררים שהולכים לאליפות הארץ ] ואחרון , יש אופציה במקום לשים HD4850 לשדרג לוח ולשים CF שני כרטיסים HD4830 ??
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הזה כרגע : http://skypc.co.il/sg_product~44442~8~0.htm ב 1650, בהתחלה חשבתי על Leadtek, גם הביקורות שקראתי עליו יוצאות מן הכלל, אבל שמעתי שהיבואן בארץ בצרות, ובמידה ומשהוא יקרה לו, לא יהיה לי איך לממש אחריות אבל החלטתי שעדיף שכל המחשב שלי יהיה מחנות מסויימת, שאם תהיה לי בעייה עוד כמה זמן, ואני אשים להם את המחשב, שלא יגידו לי משהוא בסגנון "הכרטיס עושה את הבעיות, והוא לא שלנו" הבחירה נראת לכם טובה ? 100 שקל לכאן או לכאן משמעותי בכרטיסי מסך ? http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-260-oc-896-mb-review/1
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט שיש כרגע הוא יצרן Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB יצרן Asus M2A-VM HDMI יצרן Kingstone 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 יצרן WD 160GB SATA II WD1600AAJS יצרן Gigabyte Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up To 512MB) Retail אוקי אז ברצוני כרגע להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס שיתן תמורה מקסימלית לכסף שאני מוכן להשקיע ושיתאים למפרט הזה תודה רבה לעוזרים (אני אישית מעדיף את NVIDIA) אך לא שולל כל אפשרות אחרת
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום, מקווה להצלחה. אני עומד לרכוש כרטיס מסך יד שניה (X800PRO של POWERCOLOR ב-200ש"ח) איך אני יכול לבדוק האם הוא תקין לחלוטין ? אשמח לעזרה, DAVID
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה זמן להבין מה לעזאזל הולך בשוק ואני רק מסתבך יותר ויותר, אני רוצה להביא מחשב חדש ואין לי מושג מה כדאי להביא... לא התעדכנתי מאז ימי ה RADEON 9800 :-X אז זה קצת בעיה בשבילי להסתנכרן על כל העניין, יש לי כמה שאלות: 1. קודם כל מה שביקשתי בטופיק... 2. מה תכלס הכרטיס מסך החזק ביותר היום? עזבו רגע ת GTX295, האם זה 4870 של ATI או ה 260 או ה 280 של NVIDIA? 3. מה ההבדל בין ה 260 החדש והישן והאם החדש יותר טוב מה 280? 4. איזה כרטיס כדי לי להביא (עזבו רגע תקציב בצד) אם יש לי מסך DELL 2007WFP
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לקנות את הHD4870 1GB כבר השבוע, אבל בשביל הכרטיס שSapphire מייצרת אני צריך לחכות שבוע. האם יש הבדלים מהותיים בין החברות? אני יכול לקנות את של Club3D. האם יהיה חבל אם אני לא אחכה לSapphire או שבאמת אין הבדל? (בקירור או משהו) והאם הEnermax Liberty(400W יחזיק את הכרטיס? יש לו 2 יציאות PCI, אבל קראתי איפהשהו שצריך שיהיה 26A על ה12V, בעוד שלי יש 20. ובסטיקי כאן בפורום כתוב שהוא יכול להחזיק מערכות כבדות, אז אני לא בטוח. תודה, JFord נ.ב - שאלה אחרונה, האם נכון להגיד שכרגע אין יתרון ביציאת PCI-E 2.0, ואם אני שם את ה4870 על לוח עם PCI-E "רגיל" לא יהיה הבדל?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי לוח P5W DH DELUXE http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1198&l1=3&l2=11&l3=248 ואני יודע שהכרטיס דורש PCI EXPRESS 2.0 הלוח תומך בזה? או שהוא תומך רק ב-X16 PCI EXPRESS? האם אפשר לעשות איזשהו OC ללוח כדי שיוכל לנצל את הכרטיס בכל הכוח? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=pnyqua4500sdipc&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=273 מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 25000 שקל ?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC עם מארז וספק מקורי של ANTEC 2480. הספק כוח מאוד שקט ומאוד חשוב לי שהמצב ישאר כך. העוצמה שלו היא 380W, לא יודע כמה אמפר. רכשתי מסך טלויזיה חדש אשר הולך לרוץ על 1920*1080. לכן אני מפסיק להשתמש בכרטיס מסך המובנה ומעביר את ה-8800GT מאחד המחשבים בבית ל-HTPC. המחשב הוא AMD4800+, 780G,2GBCL4,500GB. + כרטיס מסך 8800GT. השימושים של המחשב הם לגלישה (IDLE), לסרטים (MIDDLE) ומשחקים (LOAD). האם הספק המקורי יספיק? האם הספק ירעיש יותר במצב IDLE עקב הוספת כרטיס המסך? במצב LOAD לא מעניין אותי אם יהיה רעש, העיקר שהספק לא יהרס והמערכת תשאר יציבה. האם הכרטיס מסך יספיק למשחקים מתקדמים בהגדרות בינוניות ומעלה ברזולוציה הזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
תיראו בלינק מחיר בלתי אפשרי לכרטיס כזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4437
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לי לקחת אם חושב לציין יש לי מסך 32 אניץ' אמרו לי שזה חשוב. בבקשה עזרה אני חייב תשובה עד מחר בבוקר תודה מראש
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרוב בעלי הATI יודעים רצוי וכדאי לעדכן דרייברים כל חודש, הבעיה שהעסק נורא מעצבן, קודם יש למחוק את הקודם להפעיל מחדש את המחשב ורק אז להתקין את הדרייבר הבא ושוב להפעיל מחדש, נשמע כאילו אני מעט מתעצל אך התהליך לוקח לפעמים גם 20 ומעצבן לעשות אותו כל חודש, שאלתי היא האם אפשר להתקין דרייבר חדש על ישן? או האם יש תוכנה שיכולה להאיץ את העסק?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש מעבד:Amd Phenom Quadcore black edition 9850 כרטיס מסך:Nvidia Geforce 9800Gtx+ 2 גיגה זכרון ראם ועובד על מערכת הפעלה XP מסך 22 " אם חשוב לציין בקיצור ברוב המשחקים שניסיתי הFPS איכזב אותי קשות בFALLOUT 3 ניסיתי להריץ את המשחק על ULTRA HIGH ברזולוציה 1680X1050 וזה קירטע-15-25 FPS בCRYSIS WH אני מריץ את המשחק על 1400X900 על ENTHUISTIC וזה רץ לי על 19-27 FPS בע אני לא יודע מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איזה חיבור יותר איכותי בחיבור נייד לטלויזיה VGA או S-video ?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64bit ultimate SP1. כרטיס מסך Nvidia GeForce 8500GT עם דרייבר הכי מעודכן כרגע (ע"פי אתר החברה). מוניטור LG 22 W וטלויזיית Sony Multisystem (רגילה , לא LCD או פלזמה). המחשב מחובר לטלוויזיה בחיבור s-video. כשאני נכנס ל nvidia control panel > setup multi display > clone אני רואה שהמחשב מזהה מסך נוסף וקורא לו "HDTV" (למרות שזו לא טלוויזית HD) כאשר אני מנסה להגדיר Clone אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה (רק רצולוציית המוניטור משתנה)... כך גם בשאר ההגדרות בהם אני בוחר בהתקן ה "HDTV" בעבר עם מחשב ישן יותר עם XP ו NVIDIA ישן לא היתה בעיה לצפות במחשב דרך הטלוויזיה עם אותם חיבורים... בבקשה עיזרו. תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מה משניהם יותר טוב? ה GT זה של POINT OF VIEW וה GTX הוא של TWINTECH שיקר יותר ב 150 שקל. שווה לקנות את היקר?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~S4831GD3~8~0.htm זה סוג של בדיחה מרושעת?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסיבה העיקרית שאני רוצה לעדן ביוס זה שאני לא רוצה להתעסק אם VMODE ואני מעדיך להתקין ביוס שיעלה לי את המתח.אז מישנוא יכול להביא לי ביוס שיעלה את המתח?ומה המתח המקורי של הכרטיס. שאלתי OC וקירור ואמרו לי לשאול גם פה.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, תוך כדי משחק בMass Effect קיבלתי את ההודעה הבאה: http://img404.imageshack.us/my.php?image=82402467by6.jpg מה אני יכול לעשות עם זה? כרטיס המסך שלי הוא HD4850 עם הדרייבר החדש ביותר.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (בערך אמצע ינואר) והמפרט בנוי לגיימר כבד (תקציב 7K) והוא יהיה על מסך 24" אז ככה..... אני החלטתי לשים את הHD4870x2 במפרט אבל עכשיו אני רואה את יציאתו של הכרטיס הנ"ל והרבה אנשים אומרים שעדיף לחכות לכרטיס הזה.. אז רציתי לשאול בכמה מגמת השיפור בין הכרטיס החדש של NVIDIA לכרטיס של ATI תהיה ניכרת? כמה הוא יעלה בערך? והכי חשוב מתי ישווקו אותו לארץ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב , אז אחרי שלושה וחצי חודשים בלי כרטיס מסך למשחקים סוף סוף קיבלתי מחו"ל את הספייר עם הקירור השחור , הכרטיס בעל עיצוב יפה ועם קירור עצבני ששומר אותו על טמ'פ נמוכה (אני מפרסם פה תמונה של לפני ואחרי משחק של כארבעים דקות ב Crysis Warhead) , כולל תמונות של הכרטיס עצמו. הכרטיס די ארוך (כפי שניתן לראות ב CM690) ובעל מאוורר 92 ששומר עליו קר. רעש - הכרטיס חרישי לחלוטין , הפעם היחידה שאני שומע אותו היא כאשר אני מדליק את המחשב , הוא מעלה RPM ואז חוזר למצב השקט שלו. הנה מס' תמונות (לא מבין למה ב CCC הוא לא מראה לי ACTIVITY בכלל - על 0 אחוז). תוצאת 3DMARK 14580 זהו בעיקרון [br]פורסם בתאריך: 20.12.2008 בשעה 16:44:16 הכרטיס במאמץ ...[attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של עד 400 שקל בעך וגם כמה עולה 1G RAM שמעתי שיש ב100 שקל זה נכון? יש לי DUAL CORE 8400GS 1 G RAM אני משחק GTA עם FPS די נמוך ורציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיריץ לי את המשחק קצת יותר חלק .. אז איזה כרטיס מסך כדאי
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-