כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,968 דיונים בפורום זה
-
הורדתי אתמול משחק בשם Assassin's Creed בהגדרות שיניתי לנתונים הכי גבוהים והתחלתי לשחק הקטע שכל איזה חצי דקה יש תקיעה קטנה למשחק ואז הוא ממשיך הורדתי את ההגדרות של הגרפיקה להרבה פחות והתקיעות עדיין המשיכו יש לציין שיש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ניוידה יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המליצו לי בחום על הכרטיס הנ"ל(בכותרת) וקראתי כל מיני סיקורים שלו בלינקייה של הפורום... הכרטיס הזה הוא בארוך 24 ס"מ!!מה ששם אותי בבעיה ראשונה-אין מקום. בעיה 2 יש לו חיבור של PCI EXPRESS 2.0 ואצלי המחשב בן שנה ולא נראה לי שיש לו את החיבור הזה GIGABYTE GA-P35-S3L-הלוח אם הנוכחי שלי אז קיצר מה עושים?או שאני טועה? בנוגע לעוד משהו הבנתי שצריך קירור לכרטיס הזה?כי הקירור STOCK שלו לא יספיק? ועוד משהו בנוגע לאורך של הכרטיס יש לי מארז RAIDMAX SMILODON ***** בדקתי את המידות של המארז באתר של RAIDMAX זה 20.5 ס"מ עובי
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מזה בעצם הגרסה הזאתי מה יש לה שאין בכרטיסי hd4850 אחרים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים שלו אבל הוא עובד בדיוק כמו הכרטיס הקודם (Gforce 8600GT). ההבדל צריך להיות ענק פשוט ואני לא רואה את ההבדל הזה.. המפרט שלי: AMD althon x2 2.40GHz Radeon HD4870 OC 1GB ספק hiper hpu 2GB ram המשחק הוא world of warcraft, עם Gforce היה לי משהו כמו 20-40 FPS בשקט, פחות כשיש לחץ של אנשים ועוד דברים לידי. ועם RADEON אני לא רואה הבדל.. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בהשוואה הבאה בדקו באתר של טומס האם יש הבדלים בין יצרנים שונים בכרטיסי ה 4870, מומלץ למי שמתלבט: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4870-palit,2096.html
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שהכרטיס מסך שלי 8600gt קורא צג 1 צג 2 כלומר 2 מסכים אז ניסיתי חיברתי מסך 22 אינץ' לחיבור dvi ומסך 17 אינץ' לחיבור vga אז אחרי שחיברתי הוא הראה לי צג 1 צג 2 ואז עשיתי את כל מה שהיה צריך לעשות ופתאום שעשיתי הפעלה מחדש כדי שיראו אז במסף ה-22 אינץ' לא ראו כלום וב-17 ראו למה זה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי 4870 של ג'יגהבייט 512MB. לכרטיס 2 יציאות HDMI ויצאת וידאו נוספת (לא יודע איך קוראים לה). יציאת HDMI אחת מחוברת למסך Samsung 2253 "22 ברזולוציה של 1680X1050. אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך ולכן חיברתי ליציאת וידאו הנוספת את הכבל שמגיע עם הכרטיס ומוציא Component (שלוש חוטים). הבעיה היא שמשום מה אני רואה שהכרטיס לא מסוגל להוציא 2 רזולוציות שונות במקביל. אני רוצה שהמסך מחשב ישאר על 1680X1050 אבל כאשר אני עושה clone לטלויזיה, זה מוריד לי אוטומטית את הרזולוציה של המסך מחשב ל-1024. בכרטיס הישן שלי (מאוד ישן) NVidia 4200TI עשיתי בדיוק את זה והוא תמך ביציאה של 2 רזולוציות בו זמנית. איך ייתכן שלכרטיס כזה חדש (4870) אין תמיכה כזו ??
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת HW אשכול זה מיועד לחבר שביקש ממני לפתוח תא'רד זה אז נתחיל יש לבן אדם מערכת מחשב דיי חלשה E2140 2G 945-S2 של גיגה 7300GS הבן אדם רוצה לקנות 4850 הסברתי לו על הצואר בקבוק הענקי שיגרם לו עכשיו יש לו מסך 17LCD במשחקים הוא ישחק ברז' של 1280-1024 מן הסתם גודל המסך המקסימלי... הצעתי לו 9600GT גם בגלל המסך וגם בגלל המעבד שלא יווצר לו פה צ.ב יש לכם איזה דעה בנושא אולי עדיף משהו אחר? אשמח לתגובות מהמומחים תודה
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המישחק על רזולוציה של 1680X1050 המישחק מוצג באמצע המסך ןלא כל כל המסך למרות שבהגדרות התצוגה הוא מוגדר על הרזלוציה המדוברת ולמרות שבתפריט המישחק אני מציין את הרזולוציה אני עם דרייבר 8.12 וגם ב CCC הרזולוציה 1680X1050 מוגדרת וזה קורה רק במישחק הזה בכל שאר המישחקים אין לי בעיה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
חבר שלי קונה מחשב ומישהו די מתמצא סיפר לו שלא מומלץ לקחת שילוב של HD4850+לוח אם Gigabyte, מכיוון ש"הם לא עובדים טוב ביחד וידוע שהשילוב הזה גורם להרבה בעיות", לכן המליץ לו לקחת GeForce. התשובה שלי אליו הייתה שזו כמובן לא יותר מסטיגמה חסרת כל ביסוס. הוא מבקש עוד חוות דעת חוץ משלי- ולכן פתחתי את הדיון. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איזה אתם ממליצים ? אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה . שמעתי שיוצאים גירסה חדשה בקרוב . הכרטיס למעבד CI7 שצריך להגיע השבוע.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כן...... זה התקציב.... ראה שיש לי 4870 רצה גם כרטיס מסך. אז ככה יש לו כרטיס מסך עגלה של אינטל והוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך בתקציב של 350 שקל. על איזה 2 כרטיסים אתם ממליצים בתקציב של 350 שקל ו300 שקל. ואיזה מהם טוב למערך של cf במקרה שירצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולא יזרוק את הכסף סתם. אההה הכרטיס מסך למטרת משחקים (להריץ על מדיום ו-low יספיק לו)
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי טלויזיה 22" חדשה בעלת חיבור HDMI, וחשבתי שזאת הזדמנות לחבר אותה למחשב(ראו מפרט). אז באמצעות מתאם dvi-hdmi שקיבלתי עם כרטיס המסך (ati hd4850) ושמתי לב שכאשר הטלוויזיה מחוברת לכרטיס המסך (בנוסף למסך 17" הראשי) המחשב נוטה לקרוס לעיתים קרובות אם בכלל עולה. ורק כשהכבל מנותק פיזית מהמחשב הבעיה נפסקת. ניסיתי לעדכן את הדרייברים מספר פעמים אך ללא תועלת. למישהו יש רעיון מה יכול להיות גורם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לפני שנה בערך קניתי את המחשב הנ"ל: http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg כל החלקים שלו עובדים מצוין........ אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כדי שיש לטווח ארוך וינצל את המחשב עד הסוף זה בעצם היה התוכנית שלי...(לקנות מחשב עם חלקים מצוינים במחיר זול ולאחר כשנה לקנות GEFORCE 9 במקום לקנות 8800GT OC וזה לא יהיה לכל כך הרבה זמן כמו 9000+) אז ככה,איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות אני נותן תקציב של 1000 ש"ח ---------------------------- מצאתי את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~LV480~8~0.htm זה טוב? ------------------ קיבלתי המלצות על ה9800GT ועל הHD4850 אוקיי תודה עזרתם לי מאוד אבל עכשיו השאלה היותר חשובה האם אני צריך לפרמט את המח…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. אני בעל 9800GX2 ועד רכישתו של 2709w הייתי בעלים גאה של 17" שפינק אותי ברזולוציה של 1280*1024 אבל עכשיו שמספר הפיקסלים עלה בכמעט פי 2 (1200*1920) כך ירד גם הFPS (הגבלת הזכרון על הכרטיס). חשבתי לכיוון הXF התקציבי של 4830 1GB אבל כל עניין המסכים הכחולים ,קצב הוצאת דרייברים ,ביצועים לא מספקים במשחקים לא תומכים מאוד מאוד מדאיגים אותי.. אני לא חושב שה260+ או ה4870 באים בחשבון אבל תקנו אותי אם אני טועה.. אז? כדאי להשתדרג? לחכות? אגב , אני בעל i7 @ 3800Mhz ו6GB זכרון. הספק הוא 550 (מסדרת PRO82) וכרגע אין להכנס לדיון בקשר להספק - אפתח נושא חדש אם אראה צורך לנכון.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HTPC שמחובר לLCD 42 אני אתן דוג', כל פעם שאני מעלה משחק (NFS PRO STREET לצורך העניין), המשחק עולה על רזולוציה מינימלית, ואני רואה רק "ריבוע" קטן על המסך הענק.. יש דרך לסדר את זה אחת ולתמיד? (או שמא זה המשחק עצמו ?) אני עובד עם CCC 8.11.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי דילמה בקשר לכרטיס מסך אני רוצה את הכרטיס 9800GTX+ אבל יש לו שתי גירסאות אחת אם 1024MB ו256BIT ואחת אם 512MB ו512BIT המחשב מיועד למשחקים אבל אני לא יודע מה יותר חשוב הBIT או הMB אם אפשר קצת הסבר על זה ומה עדיף תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תראו ב FOXPC 9800GTX+ ב870 שקל: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 הוא במחיר של 4850
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את הכתבה שהתפרסמה בימים האחרונים בה בדקו את כרטיסי ATI מול NVIDIA. בכתבה בדקו את הכרטיס של CLUB3D אך לפי מה שאני יודע Sapphire הרבה יותר טובים. האם זה נכון? מדוע לא בדקו גם את כרטיס המסך של Sapphire הידוע בפופולריות שלו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס AGP שיש לו 2 יציאות DVI , אם אפשר שיהיה מקורר פאסיבית...מה טוב. השימושים הם בעיקר עבודה שוטפת מול 2 מסכים - אולי קצת HD... חשוב שיהיה שקט. התקציב הוא בסביבות 400 ש''ח . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך למולטימדיה ומשחקים קלים תקציב 500-700 עדיפות לכרטיס עם כמה שיותר תמיכה ביציאות.... תודה
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=70&sub_id=175# http://tms.co.il/product/6157 אני מעדיף בעקרון קירור פסיבי וזה הכי זול שראיתי, אבל איך הקירור שלו באמת? והאם הוא יוכל להחזיק טוב במארז לא מאוורר טוב כל כך ( 3X80)?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי כרגע 700 ש"ח נזילים, והכרטיס הנוכחי שלי הולך למחשב אחר בבית (כי שם הלך כרטיס מסך) ככה שאני יכול להרשות לעצמי לשדרג, כמובן שרצוי כרטיס שייסחוב טוב את המשחקים המתועדים להגיע. המפרט שלי כתוב בצד, אני כרגע משתמש במסך 17' על רזולוציה של 1024*1280 אבל בזמן הקרוב אני ייקבל מסך 22' (אם זה משנה בהרבה). אממ אם אפשרי למצוא כרטיס טוב בהתחשב במערכת בפחות מ700 ש"ח מה טוב, אשמח לשמוע כל המלצה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-