עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guy950,

יש לי מחשב די ישן עם 512 ראם ולוח אם מעפן, אני צריך צריך כרטיס מסך עד 500 ש"ח (יש אפשרות לחרוג) ושהוא יהיה טוב למשחקים (לא למשחקים כבדים) ולחיי היום יום. אינטרנט, מסנג'ר, סרטים וכו'. אגב, חובה חובה שיהיה לו את החיבור הכחול למסך. תודה. http://img409.imageshack.us/img409/3074/123gp6.jpg זאת תמונה של הפרטים של הלוח אם שלי, אם יש צורך.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. ,PX8800 GT Extreme, PX8800 GT,PX8800 GT 256MB איזה מהם יתן לי את הביצועים היותר טובים מי בין שלושתם או מה עדיף מיהם? תנו תשובה לאחת השאלות או שתיהם

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by PCguy,

אני קונה מעבד 3000 סוקט939 של AMD ולוח שתומך בPCIe לכן אני צריך כרטיס טוב שיעבוד עם משחקים אם כי אני לא ממש משחק הרבה וגם לא ממש משחק בחדשים אני צריך משהו מעל לממוצע אם כי לא להיט וכמובן שיהיה בתושבת PCIe אה כן וגם שלא יהיה ממש יקר תודה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  5. הספירה לאחור אל עבר גל של מחשבי גיימינג יוקרתיים חדשים אשר יצויידו ב-GeForce RTX 3080 Ti ו-GeForce RTX 3070 Ti החלהלכתבה

6. Started by extazza,

מה יותר כדאי לי? ובין ה- DX11 ל - 10 יש ממש הבדל??

7. Started by weamir,

הכוונה אם אני מזמין כרטיס מסך מחו"ל ושולחים לי אותו בדואר לישראל, האם יחייבו אותי בישראל לשלם מכס?

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by נריה,

כנראה שאני לא קונה מחשב בזמן הקרוב אז אני רוצה רק ל החליף כרטיס מסך כדי שהמשחק FIFA2008 יעבוד עצלי במחשב(כל שאר הדרישות המינימליות של FIFA2008 יש לי) אז לפי האתר CANIRUNIT אז האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך? ואם כן כמה יעלה לי המינימלי? והאם אפשר לקנות כזה דבר יש שניה? תודה

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by plXy,

שלום. האם הפעולה של קצב רענון המסך לוקחת משאבים? פעולת קצב הרענון נעשת אך ורק על ידי המסך או שגם כרטיס המסך משתתף בה? אם זה ככה אז אולי אם אני יוריד את קצב הרענון (100mhz) אז יהיה לי שיפוק ביצועים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, יש ברשותי כרטיס GTX460 ורציתי לבקש את דעתכם החשובה והמקצוענית, האם אני יכולה לבצע OC על הכרטיס ? הנה, זה הכרטיס: http://ph.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX460_DirectCU2DI1GD5/#specifications או הנה תמונה:

11. אני יודע שהספק לא חזק.. אבל זה מה יש לבינתיים. רזולוציה מקסימלית אין לי מושג אבל יש לי מסך 21' של LG קישור לחנות: www.pandas.co.il דבר נוסף רצוי כרטיס כמה שיותר חסכוני בחשמל. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by imac,

מה יותר חזק: TI ULTRA או PRO (או MX סתאם )?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by SuperGirl,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482227,00.html מפתיע מה שאומר שבדוחות השנתיים הקרובים, מלבד ההפסד מפעולות עסקיות רגילות יהיה גם הפסד ממחיקת השקעה של מיליארד(ים).

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by nirtaz,

אני בונה מחשב לAFTER EFFECTS ו פוטושופ יש לי תקציב סבבה - אבל אני צריך להחליט אם להשקיע יורת בכרטיס מסך או במעבד ישנן 2 אפשרויות - כרטיס סביר מסוג 9XXX של NVIDIA ומעבד QUAD /Q8200/Q9400 או להשקיע בכרטיס מסך של NVIDIA QUADRO ורק Q6600 הכל עםGB 4 800MHZ וכ.... שייך לפורום אחר אבל... האם להתקין XP 64? והאם במקרה כזה כדאי 8 גיגה זיכרון? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. שלום, אני צריך להחליף לוח אם למחשב שלי (פנטיום 4 3ghz) וחשבתי לקנות לוח G41 של גיג'הביט (GA-G41M-ES2L) האם הכרטיס מסך שמגיע עם הלוח אם הזה (X4500) מספיק חזק כדי להריץ סרטים ב-1080p בצורה חלקה? ראיתי שבכל המפרטים למחשבי HTPC ממליצים על לוחות עם ציפסט nForce 630i, זה בגלל שהX4500 לא מספיק חזק?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by guychook,

לTFT או למסך שטוח 795

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. גולשים זריזים וחדים צדו באתר הרשמי של סדרת GeForce בצרפת נתונים שנועדו להופיע רק אחרי מסיבת העיתונאים של החברה שתפתח את תערוכת CES 2023 - וכעת יש לנו את החותמת הרשמית לכך שמדובר בהופעה מחודשת של ה-RTX 4080 12GB שחזר אל המוסךלכתבה

18. Started by SHLOMI71,

אני מעוניין לרכוש מסך בתקציב של עד 2500 ש"ח. ראיתי ואהבתי את ה iiyama 454 שעולה כ-2300. יש משהו טוב יותר בטווח מחירים זה? המסך מיועד בעיקר למשחקים וגלישה. יש מסך LCD שיכול להתאים במחירים האלו? תודה שלומי

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by iveco,

מישהו מכיר את המותג הזה ? ARKTEK , מצאתי כרטיס שלהם ב 763 שקל ממש נמוך 1660 TI .

20. איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך שלי? יש תוכנה? כי לא ממש בא לי לפרק תמחשב בשביל זה... וגם איך אני יודע אם יש לך TV OUT?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Gohan,

קיבלתי אותו לפני 4שעות ואני רוצה להודות לholy על ההמלצה. מהנסיון בנתיים(קצת anime קצת mmorpg וקצת אינטרנט) נראה ממש טוב! אפילו יותר טוב מה iiyama v.m 454 הישן שלי

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by zivM,

אז לבסוף לאחר המון התלבטויות וירידת המחירים המטורפת ,צצה לי עסקה משמים כרטיס של GAINWARD חדש +סיילנסר מותקן עליו (עובד מצויין) כולל אחריות ב1200 שקלים. כרטיס 256 מגה 256 ביט כמובן. עסקה טובה? מה אתם אומרים? יש בעיות מיוחדות\הצעות שצריך לדעת לפני קבלת הכרטיס? עידכון דרייברים? ודברים נוספים? תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by RENESANSE,

אז ככה.. קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי שני משחקים ויש בהם פול באגים (אגב אלה שני המשחקים שבאו עם הכרטיס - הנסיך הפרסי וספלינטר סל) מה אני עושה?! התקנתי את הדרייברים (אבל אני לא בטוח שהם טובים) אז בבקשה שמישהו יעזור לי... כי זה כרטיס ממש חדש

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  24. חבר'ה התקנתי את קוייק 4 והוא לא רץ חלק מה אני יכול לעשות בנידון? הנה המפרט שלי שנבנה על סמך המפרטים המומלצים באתר!: sempron 2600 64bit nforce410 x800gto 256mb ddr3 512mb 400mhz cl2.5 7200rpm 8mb sata2 הרזולציה על 1024*786 ואיכות אחת לפני הכי טובה תודה

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by ranyr,

המסך בן 8 חודשים וכבר התחיל לרצד... יש מצב שזה מכוסה באחריות???

• 5 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.