עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הינה המפרט: מעבד: E8400@ 3.60 זיכרונות : G SKILL 800MHZ 4GB כרטיס מסך: HD4870 1GB club3D ספק כוח : ENERMAX 525W לוח אם: DFI LANParty DK P45-T2RS ו קירור מים של sliver knight cpu water cooler משתלם לעשות בכלל ?? אחי גר עכשיו בחול והוא יקנה לי מישם.. את הכרטיס.. עכשיו השאלות הם: שווה לעשות בכלל CF? הלוח הזה טוב ל CF? האם הספק יחזיק? אין צוואר בקבוק ?

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  2. אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by JUVEnivTUS,

מי הטוב מבין השניים?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  4. שלום. רציתי לדעת, יש לי את הכרטיס 9800GT. והתקנתי לו את הדרייבר שבא עם המחשב, לפי מה שהבנתי הדרייבר הזה הוא ישן. רציתי לשאול אם דרייבר מעודכן יותר (הגירסה החדשה ביותר) ישפיע על הביצועים של הכרטיס? תודה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום, מקווה להצלחה. אני עומד לרכוש כרטיס מסך יד שניה (X800PRO של POWERCOLOR ב-200ש"ח) איך אני יכול לבדוק האם הוא תקין לחלוטין ? אשמח לעזרה, DAVID

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by SuperStyle,

איזה כרטיס יותר טוב ומשתלם יותר? עוד שאלה.ה4850 וה4830 בסטוק ההפרשים באחוזים בערך כמה?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  7. בעקבות ריבוי ת'רדים שנפתחים על הנושא, החלטנו לפתוח סטיקי שבו ירוכז כל המידע על תוכנת הבאנצ'מארק המהוללת 3DMARK, וייתן מענה לכל המשתמשים אשר יש להם שאלות ובקשות בנוגע לתוכנה. אתם מתבקשים לשלוח הודעות הקשורות לנושא בת'רד הזה במקום לפתוח ת'רדים חדשים. שיהיה לכם דיון נעים *עריכה: עקב משתמשים שלא שמים לב לסטיקי ופותחים כל העת דיונים חדשים בנושא ומציפים את הפורום, לא נותרה לי ברירה אלא לנעול כל נושא חדש שיפתח בנושא 3DMARK. כל הקשור בתוכנה, בדיון זה בלבד. עריכה 2: עקב יציאת התוכנה החדשה 3DMARK06 ששוחררה בימים האחרונים לשוק, אנו שמחים לעדכן את דיוננו הרשמי, המפותח והפורה לרגל התוכנה החדשה שיצאה לעולם. כמובן שכל החוקים הקודמים נשמרים. את התוכנה ניתן להשיג בחינם כאן להו…

• 3.5k תגובות
    • 297.9k צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנדון, גירסת ה- 1 ג'יגה. מצ"ב קישור של ביקורת שנעשתה לכרטיס באתר GURU3D הנדון-גירסת ה- 1/2 ג'יגה. http://www.guru3d.com/article/palit-radeon-hd-4870-sonic-dual-edition-review/14 בסיכום הביקורת, התייחס המבקר אל רעש הכרטיס והפצת החום שלו אל תוך המארז, שאותם הגדיר כחסרונות, וגם הספקות שלו בנחיצות ההמהרה, שלטענתו שולית. אשמח לקבל התרשמות , וחוות דעת, לגבי הנ"ל, ואו כל בעיה שצצה לכם, ואיך פתרתם אותה (אם היה אפשר); וכמובן, חשובה לי התרשמותכם הכללית. תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by niv212,

שלום, לאחרונה רכשתי טלויזיה 22" חדשה בעלת חיבור HDMI, וחשבתי שזאת הזדמנות לחבר אותה למחשב(ראו מפרט). אז באמצעות מתאם dvi-hdmi שקיבלתי עם כרטיס המסך (ati hd4850) ושמתי לב שכאשר הטלוויזיה מחוברת לכרטיס המסך (בנוסף למסך 17" הראשי) המחשב נוטה לקרוס לעיתים קרובות אם בכלל עולה. ורק כשהכבל מנותק פיזית מהמחשב הבעיה נפסקת. ניסיתי לעדכן את הדרייברים מספר פעמים אך ללא תועלת. למישהו יש רעיון מה יכול להיות גורם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  10. בהשוואה הבאה בדקו באתר של טומס האם יש הבדלים בין יצרנים שונים בכרטיסי ה 4870, מומלץ למי שמתלבט: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4870-palit,2096.html

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Tanya,

בוקר טוב. רכשתי את המחשב שלי לפני כחודשיים עם הכרטיס הנ"ל. [למשחקים] רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס, כמה זמן הוא יצליח להחזיק את המשחקים עד שיתחיל לזייף?... ובכלל דעתכם עליו. תודה.

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  12. תראו אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני דיי חובב NVIDIA לאורך המון שנים. אני מעוניין בכרטיס מסך חזק מאוד שיחזיק לי משחקים כבדים על רזולוצייה מקסימלית אם המסך 24 שלי T240. ראיתי ביקורות מצויינות לגביי ה HD4870 1GB, ואני פשוט חובב של NVIDIA... האם יש כרטיס שלא נופל ממנו? שיריץ לי משחקים על המסך בלי בעיות זה נורא חשוב האם לזכרון של הכרטיס יש משמעות גדולה במקרים אלו? תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by DarkAvenger,

המליצו לי בחום על הכרטיס הנ"ל(בכותרת) וקראתי כל מיני סיקורים שלו בלינקייה של הפורום... הכרטיס הזה הוא בארוך 24 ס"מ!!מה ששם אותי בבעיה ראשונה-אין מקום. בעיה 2 יש לו חיבור של PCI EXPRESS 2.0 ואצלי המחשב בן שנה ולא נראה לי שיש לו את החיבור הזה GIGABYTE GA-P35-S3L-הלוח אם הנוכחי שלי אז קיצר מה עושים?או שאני טועה? בנוגע לעוד משהו הבנתי שצריך קירור לכרטיס הזה?כי הקירור STOCK שלו לא יספיק? ועוד משהו בנוגע לאורך של הכרטיס יש לי מארז RAIDMAX SMILODON ***** בדקתי את המידות של המארז באתר של RAIDMAX זה 20.5 ס"מ עובי

14. Started by 0xIDE,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? GeForce 9600 GT או ATI Radeon 4670 ? Ivory כותבים על GeForce 9600 GT: זכרון 512MB DDR3 256BIT תומך HDCP/HDTV טכנולוגיית SLI תומך DIRECTX 10, OPENGL 2.0 יציאות TV-OUT/DUAL DVI-I חיבור PCIE 2.0 Ivory כותבים על ATI Radeon 4670: תוצרת MSI זכרון 512MB DDR3 ממשק 128BIT מהירות מעבד 750MHz תומך HDMI,HDPC,HDTV תומך Dual Link DVI תומך CROSSFIRE תומך DIRECTX 10.1, OPENGL 2.1 יציאות: DVIx2 מגיע עם מתאם DVI ל VGA חיבור PCIe2.0x16 הכרטיס אמור להיות למסך 22" אז אני אצטרך יותר מ512 MB זיכרון לכרטיס? והממשק BIT, זה ישנה? כי בGeForce יש יותר... ואני צריך איזה ספק מיוחד? מפרט: מעבד: Intel Core 2 Dou E8500 לוח אם: G31 זיכרון: 2 GB 800 MHZ הארדיסק: 500 GB ספק אני …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by LL@SS,

שלום לכולם! קראתי כל מיני מאמרים שההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל דיי זניחים ,עכשיו השאלה שלי היא האם כבעל 4850 הפסדתי את ה 200 שקל הפרש? ואכן אפשרי להגיע לביצועים של 4850 עם 4830 וOC? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by Coldmetal,

חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים שלו אבל הוא עובד בדיוק כמו הכרטיס הקודם (Gforce 8600GT). ההבדל צריך להיות ענק פשוט ואני לא רואה את ההבדל הזה.. המפרט שלי: AMD althon x2 2.40GHz Radeon HD4870 OC 1GB ספק hiper hpu 2GB ram המשחק הוא world of warcraft, עם Gforce היה לי משהו כמו 20-40 FPS בשקט, פחות כשיש לחץ של אנשים ועוד דברים לידי. ועם RADEON אני לא רואה הבדל.. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  17. שלום לכל קהילת HW אשכול זה מיועד לחבר שביקש ממני לפתוח תא'רד זה אז נתחיל יש לבן אדם מערכת מחשב דיי חלשה E2140 2G 945-S2 של גיגה 7300GS הבן אדם רוצה לקנות 4850 הסברתי לו על הצואר בקבוק הענקי שיגרם לו עכשיו יש לו מסך 17LCD במשחקים הוא ישחק ברז' של 1280-1024 מן הסתם גודל המסך המקסימלי... הצעתי לו 9600GT גם בגלל המסך וגם בגלל המעבד שלא יווצר לו פה צ.ב יש לכם איזה דעה בנושא אולי עדיף משהו אחר? אשמח לתגובות מהמומחים תודה

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by יקירn95,

מזה בעצם הגרסה הזאתי מה יש לה שאין בכרטיסי hd4850 אחרים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

למשל ב 4870, עד כמה באמת שווה להשקיע בגרסאות 1 גיגה? עד כמה זה חשוב היום למשחקים?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  20. אני לא מדבר על גרסאות כמו של פאליט, שמגיעה עם OC מהמפעל. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולכם.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by katkato,

הורדתי אתמול משחק בשם Assassin's Creed בהגדרות שיניתי לנתונים הכי גבוהים והתחלתי לשחק הקטע שכל איזה חצי דקה יש תקיעה קטנה למשחק ואז הוא ממשיך הורדתי את ההגדרות של הגרפיקה להרבה פחות והתקיעות עדיין המשיכו יש לציין שיש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ניוידה יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  22. האם הכרטיס 4870 1gb יספיק כדי להריץ משחקים כבדים כמו קריסיס על very high ברזולוציה של 1920 1200?

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by mc_elad,

האם ניקח 9600GT אם 250MB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד אקסטרים ו6gb זיכרון ולעומת זאת - ניקח את אןתו כרטיס אבל אם 1GB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד ברמה בינונית(חלשה משמעותית ממעבד האקסטרים) ו2gb זיכרון ****(שאר הרכיבים בשני המחשבים זהים) אילו מהמחשבים יביאו ביצועים גראפים יותר טובים....??(אשמח להסבר קצר בנושא )

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  24. יש לי 4870 של ג'יגהבייט 512MB. לכרטיס 2 יציאות HDMI ויצאת וידאו נוספת (לא יודע איך קוראים לה). יציאת HDMI אחת מחוברת למסך Samsung 2253 "22 ברזולוציה של 1680X1050. אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך ולכן חיברתי ליציאת וידאו הנוספת את הכבל שמגיע עם הכרטיס ומוציא Component (שלוש חוטים). הבעיה היא שמשום מה אני רואה שהכרטיס לא מסוגל להוציא 2 רזולוציות שונות במקביל. אני רוצה שהמסך מחשב ישאר על 1680X1050 אבל כאשר אני עושה clone לטלויזיה, זה מוריד לי אוטומטית את הרזולוציה של המסך מחשב ל-1024. בכרטיס הישן שלי (מאוד ישן) NVidia 4200TI עשיתי בדיוק את זה והוא תמך ביציאה של 2 רזולוציות בו זמנית. איך ייתכן שלכרטיס כזה חדש (4870) אין תמיכה כזו ??

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  25. שלום חברה.. יש לי מחשב פנטיום 4 2400 mhz זיכרון 1 G של קינגסטון 400 MHZ הלוח אם נותן 4 agp וספק כוח של 400 w אך המחשב מלפני חמש שנים אז אני בספק לגבי היכולות של הספק אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בינתיים עד שאני אשתחרר מהצבא -לוחם לא חוזר הרבה הביתה אז עדיף משהו זמני שיחזיק את הגרוטה החביבה שלי : ) אני לא מחפש להריץ מחשקים כבדים אלא משחקים קלים כמו מנג'ר ופרו אבולשיין חשבתי על 4 כרטיסים שכולם עומדים בתקציב שלי hd 3650 ddr 3 agp 512 MB -498 שקל gforce 7300gt 512MB -בערך 420 שקל gforce 7600gs 512 MB radeon 1650 x pro 512 MB איזה כרטיס הכי יתאים לי למחשב? תזכרו שיש להתחשב בצריכה של הכרטיס מול הספק ואם הספק שלי מתאים תודה רבה לכל העונים!!! : )

• 6 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים