כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, קניתי שלשום את ה-SAPHIRE RADEON 9500 PRO,והתקינו לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס. ואז הורדתי את ה-ATI Control Panel, וגיליתי שהדרייברים שיש לי הם קטליסט 2.4, זאת אומרת שזה ממש מיושן. אז החלטתי להוריד ולהתקין את קטליסט 3.4, וזה מה שעשיתי: 1)הורדתי את קטליסט 3.4 מהאתר של ATI היישר אל שולחן העבודה 2)מחקתי את הדרייברים(ATI Display Driver) מ-ADD/REMOVE PROGRAMS(לא ב-safe mod). 3) הרצתי את קטליסט 3.4 משולחן העבודה, ובהתקנה זה הראה לי הודעת שגיאה כזאתי: setup was unable to complete the installastion. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup מה עושים? זה ממש דחוף...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך או מסך מארה''ב מכייון שקרוב משפחה טס לשם לשבוע.. אני צריך כרטיס שיתמוך בSM3 , כרגע יש לי את X800GTO2 שאפילו לא המהרתי אותו =\ או לקנות מסך שכרגע יש לי את CMV 19' CT-720D (מסך דק 8MS לא משהו) מה כדאי ובכמה זה יכול לצאת לי זול יותר מהארץ שמשתלם לי לוותר על אחריות. תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מסך דק 17 עד 1600 ש"ח שיהיה 8 מילי לשנייה ושיהיה טוב למשחקים ויהיה טוב לעבודה ממושכת עם המחשב ושלא יכאב בעניים שיהיה נעים להיסתקל בו... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כרטיס טלוזיה בתקציב מצומצם למדי... 200-250 ש"ח בערך. בחיפוש מצאתי את ה Lifeview Prime 34 ואת ה-Leadteak 2000. היום ראיתי את המכשיר הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3528 אבל לא מצאתי עליו REVIEWS ולא דוגמאות, ואפילו האתר שלהם לא עובד. החברה מוכרת? איך הכרטיס מבחינת יחס איכות / ביצועים? על אילו מהשלוש הייתם ממליצים? ממתין לתגובות, תודה!!! עריכה: האתר שלהם עובד... אפשר להכנס ללינק מהאתר של KSP.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ביום שישי התקנתי את הכרטיס Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition (http://tms.co.il/product/6151), והערב שמתי לב שבזמן משחק מופיעות לי נקודות ירוקות מרצדות על המסך. התופעה הופיעה ב Red Alert 3 וב Far CRY 2 ב 1920x1200 עם High Detail, אבל לא בעבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס) הדרייבר שלי הוא 8-11, שזה הכי עדכני שמוצע באתר של ATI. עדיין לא בדקתי משחקים נוספים, ואני אעדכן אם אראה תופעה זו גם בהם. לעזרתכם אודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא גיימר אני מתלבט בין כמה Geforce 6500 Geforce 7300GS (גירסת 128,אם יהיה 256 בסביבת 400 סבבה) AX300SE יש עוד משהו מומלץ במחיר? איפה יש לינקים לבאנצים לכרטסיים בינוניים ומטה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12649 איך הפאליט?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את COD5. המשחק קורס לי כל פעם באותה נקודה: במשימה השלישית, כאשר אני נהרג. במקום להתחיל שוב, אני מקבל הודעה מ-ATI VPU שהדרייבר איבד קשר עם הכרטיס. נשלח אי-מייל אוטומטי עם קובץ בשם crash.dat ל-ATI. זה אינו קובץ טקסט, כך שאני לא יודע איך לקרוא אותו. טמפרטורה מקסימלית ל-4870 בזמן המשחק: 85c, לא משהו חריג. גם המעבד לא התחמם יותר מדי: 57c לליבה. באג במשחק? באג בדרייבר? מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ. קיבלתי מתנה כרטיס מסך של SAPHIRE מדגם HD7700. הוא נקנה במזרח הרחוק. חיברתי אותו והכל עובד מעולה רק כשהמחשב בIDLE המאוורר משמיע רעש של התנעה. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מנסה להסתובב ונעצר, ושוב ושוב... ממש מוזר, זה קורה רק במצב IDLE, כשאני על המחשב אפילו בלי מאמץ גרפי - זה לא קורה. מה שניסיתי לעשות זה לקבע את מהירות המאוורר של 30 אחוז סיבוב דרך הCATALYST ומשום מה התופעה חזרה. העניין הוא שאני לא רואה דרך לממש אחריות עליו בארץ. חשבתי להחליף את המאוורר שלו - ראיתי את הACCELERO ושקלתי את זה. מה דעתכם? המון תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שיש אצלי ארטיפקטים בזמן פיצוצים בjust cause 3, ולפעמים זה קורה בזמן שאין פיצוצים אבל לעתים נדירות יותר, לא ראיתי עדיין ארטיפקטים באף משחק אחר.. אני משתמש בנייד של אסוס והכ.מ 870m..המעלות לא עברו את ה 60 ברגע שזה קרה.. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? זה יכול להיות סימן רע? https://m.youtube.com/watch?v=kDUttJTqX6M נ.ב - לפני כמה ימים הזזתי קצת את הלפטופ בזמן שהמשחק רץ וקיבלתי הודעת שגיאה 38, אחר כך ראיתי שההתקן של כרטיס המדך לא מופיע ואז מחקתי והתקנתי דרייבר והכל חזר לעבוד..זה קשור? יש דרך לבדוק האם הכרטיס מסך תקין?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מבוסס AMD ATHLON XP 2200, מסך Benq FP767 17" LCD Monitor מפרט טכני : http://www.benq.co.ae/Products/lcd/fp767.htm#2 כרטיס המסך שכרגע המליצו לי עליו הוא : ALBATRON FX5200P 128MB DDR הצורך שלי המשחקים הוא נמוך, בעיקר משחקים ברמת פיפ"א+ האם אפשר לרדת (ע"מ לקצץ עלויות) בכרטיס המסך, תלי לחור עשרים שנה אחורה ? במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לכרטיס.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוזיקה (בATP 3 שממוגנים מגנטית) המסך שלי מתחיל לעשות כל מיני גלים כאלה בצד שמאל באמצע של המסך לא משהו שמפריע או משנה את הגיאומטריה אבל מאוד מטריד ומפחיד המסך שלי זה 454 IIyama הרמקולים די רחוקים יחסית מהמסך ואפילו אם אני מרחיק אותם עוד ומכוון אותם לכיוון אחר זה עדיין ממשיך מישהו יודע מה זה? או אם זה יכול לגרום נזק בתווך הארוך ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
3102 זה טוב? המפרט למטה אל תשימו לב לR9600P זה 6600GT כשיו
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): כרטיס לעבודה משרדית + סרטים + משחקים לא מהחזקים (כמו NBA, GTA) האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: אייבורי או KSP עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: נשרף לי הכרטיס מסך ואין לי דרך לבדוק את המפרט כי על הלוח אם אין חיבור למסך אז אני מקווה שאני צודק. מעבד: E6750 לוח אם: כתוב עליו intel lga 775 כרטיס מסך נוכחי: Inno 3D 8600GT 512MB ספק: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): del 2008wfp (20 אינטש) הערות ובקשות מיוחדות: אין.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה, לוח אם בעל צ'יפסט של CrossFire ATI יוכל לעבוד עם כרטיס המסך שיש לי של חברת NVIDIA? אני מעוניין לשדרוג לוח והלוח הבא שלי יהיה עם הציפסט של ATI/AMD ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך. אני ישמח לתגובות, בתקווה שאין צורך להחליף כרטיס. תודה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי שכרגע אין לי בכלל בקשר לספק אני לא בטוח אבל הוא גרוע... בערך אז הנה http://skypc.co.il/pl_product~27377~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GV042~8~0.htm אם אתה יודעים שיש משו טוב יותר לחיבור AGP עד 300 שקל תודה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני צריך המלצה למסך lcd 17 עם זמן תגובה שלא עולה על 16 ושהכי טוב בערך ב1500 -1400 , חשבתי על זה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=38495 תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי HIS 5770 והוא אחרי חודשיים שלושה נדפק והגיע ברגע ל100 מעלות שלחתי לתיקון ולקח שלושה שבועות שיחזירו לי אותו הפעם הביאו לי כרטיס עם יציאה אחת למסך (DVI) במקום שתיים, כמו שקניתי (קניתי בכוונה כי בעתיד אני אקנה עוד מסך) והכרטיס חדש מגיע ל85 מעלות במאמץ! (לא עושה OC) אני יודע שזה לא ישרוף אותו בקלות, אבל הגיוני ש5770 בן יום מגיע לטמפרטורה של 5870 ? הישן היה מגיע ל70 מעלות במאמץ... עכשיו עוד לא שיא הקיץ והיום היה קריר יחסית, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בשיא הקיץ. המאורר מסתובב בסדר, המארז הוא CM690 והמאוררים מסתובבים טוב, המעבד באותה טמפרטורה כמו פעם, אז לא יכול להיות משהו מהמארז. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה ? ניסיתי גם דרייבר ישן יותר (ניסיתי קודם את האחרון, 10.…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב מבוגר(3.5) . לוח אם Gigabyte GA-K8NS למקרה שזה משנה AGP X8 כמובן משתמש קבוע בשני צגים "19 (עם חיבורי DVI+אנלוגי בכל אחד) מריץ XP כרגע VISTA בעתיד לא משחקים על המחשב כן מריצים תוכנות לתכן תלת מיימדי של חלקים (SOLIDWORKS) המחיר הוא בשביל מסגרת כללית אם אני ירוויח בצורה מורגשת מכרטיס יותר יקר ,יש מאין ;D תודה מראש לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז, כמובן, איביי מלא באנשים טובי לב שמסכימים להיפרד עם הGTX 590 שלהם כדי שבן אדם עשיר במדינה יותר חשוכה אוכל לקנות אותו ב1000 דולר.. אבל אני לא מחפש להוציא יותר מ750 דולר (בלי משלוח), ואני בטח לא מתכוון לשלם מכס או מע"מ כך שאני צריך למצוא מישהו שיסכים לשקר אודות שווי החבילה עם הכרטיס. לי, אישית, אין רעיון. יש למישהו פה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח עם AGP וכרטיס עם PCI E...האם קיים מתאם כלשהו שמאפשר חיבור של הכרטיס על הלוח?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, הנושא קצת תמוהה אבל בכל זאת (-: יש לי כרטיס מסך GTX9800 והאורך שלו זה משהו כמו 26 ס"מ (לפי האתר 10.5 אינץ'). והוא בכלל גדול ומסיבי. האם יש כרטיסי מסך טובים שאינם בגדלים כאלו ? אני לא גיימר כבד אבל אוהב שהגדרות במשחקים גבוהות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=621442 מעניין..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 ש''ח אבל משהו טוב שיכול להפעיל משחקים חזקים (כמו סאן אנדרס ניד פור ספיד וכו') תראו כרטיס אחד שמצאתי : כרטיס מסך GEFORCE TORENADO FX 5200 -8X 128MBDD עם המאיץ החזק ביותר בעולם-NVIDA תוצרת INNOVISION תמיכה בתקן AGPX8 מעבד גרפי 350MHZ רזולוציה 20481536X מונע בטכנולוגיית 015 מיקרון CINEX איכות צבע 64BIT שליטת ריצוד DVC התקנה מהירה PLUG AND PLAY קצב ריענון 75MHZ תומך ב OPEN GL מאיץ גרפי בטכנולוגיית GPU מתאים למחשבי אינטל ומחשבי AMD מינימיום דרישה למחשב (קונפיגורציה) פנטיום 4או AMD ATHLON מגיע באריזה מקורית כולל דרייברים וחיווט. מה אתם אומרים עליו? אם הוא לא טוב תביאו לי משהו עד 350 ש''ח תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך וזכרונות... לכרטיס מסך הוא נותן 500 שקל בערך. הכל היה טוב ויפה כבר כמעט עמדנו לקנות כרטיס ואז נזכרתי ששכחנו לבדוק פרט קטן.. אין לו PCI-E בלוח אם.. (מחשב מלפני 3 שנים בערך..) איזה כרטיס יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף רק בשביל משחקים ? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-