כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון יש לי בעיות עם מישחקים ישנים (כניראה שהם DX7) ודברים דו מימדים אז ניכנסתי ל DXDIAG עשיתי TEST DIRECT 3D ובבחינה הראשונה הוא ניכל ובשתים האחרות הוא הצליח וזה מה שהוא כתב בבחינה Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) וגם איפה שהוא מראה פרטים על הכרטיס הוא לא מצליח לזהות את כמות הזיכרון אבל בדריבר הוא מצליח לזהות וגם באמת חלק מהתוחנות לא מזהות כמו שצריך וחלק כן ניסיתי להתקין DX9C מחדש התקנתי עד העידכון של יוני ומה לא ניסיתי לא הצלחתי ליפתור את זה חוץ מלפרמט אני חושב שניסיתי הכול אפילו דיברתי עם NVIDIA וגם הם לא הצליחו לזהות את זה בספורט שלהם (שדרך אגב עונים שהם ממש מהר)
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני משחק קאונטר סטריק ושבדקתי כמה FPS יש לי היה לי 60 ובמחשב הישן שלי היה לי 100 יש לי 8800 GTX ו2G DDR2 מעבד 4 ליבות.... אז מישהוא יודע למה? [הורדתי כבר תדריברים החדשים של הכרטיס מסך] אה ועוד שאלה לכרטיסים של NVIDIA שנכנסים למאפיינים על שולחן בקרה מתקדם וכו יש שנכנסים לכרטיסיה של הכרטיס מסך חלון צר כזה בצד שמשנים בו כל מני הגדרות אבל לי אין אותו מישהוא יודע למה?
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הלן חברים המון זמן לא הייתי כי פרשתי מהתחום לאחרונה האהבה הזו חזרה אליי יש לי בעיה עם fps נמוך מאוד במשחק AC האחרון באיזור ה42 ומעלה ,הגדרות ultra לפי משתמשים אחרים ביוטיוב אצלי הfps ממש נמוך המפרט שלי הוא : i7-920 oc 4.3ghz 8 ram mb-asus rampge 3 1070ti בדקתי בcpu-z הראה שהכרטיס משתמש ב8X שיניתי סלוט את הכרטיס ועכשיו מראה X16 חשבתי שהשינויי יראה עלייה בfps אבל לא. כיביתי את התכונה tm בביוס שהמעלות גבוהות התדר יורד. אני מבין שהמעבד אצלי הוא צוואר בקבוק אבל עדיין ביוטיוב שמראה עם אותה חומרה 20 fps יותר והוא גם עם 1440p ואני עובד על 1080p. אשמח להארות והערות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס על המחשב שלי p-4 3.0 512 ddr והבעיה העיקרית היא כזאת: כשאני מריץ משחקים המסך נכבה והמחשב נתקע הורדתי דרייבר הכי עדכני מאתר nvidia בנוסף עשיתי פורמט והתקנתי directx 9.0 c בעיה מוזרה נוספת מאז התקנת הכרטיס היא הודעה לגבי קובץ hal.dll שחסר בווינדוס ברגע שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס אז המערכת עולה תקין למישהו יש מושג??
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי עכשיו את הכרטיס geforce 6800 leadtek יש לי לוח אם מלפני שנה שנתיים של ABIT NF7 series הכרטיס לא מבצע כמו שהוא אמור... יכול להיות שיש בעיה עם הלוח אם? הספק שלי נראה לי 350 נקי..אמור להספיק כמו שהבנתי
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש, הוא מראה לי הודעה של הכרטיס מסך מלא פעמים: http://img2.freeimagehosting.net/image.php?8e0e60e59e.jpg זה נגרם אולי בגלל שהכרטיס תומך ב- AGP X8 והלוח אם שלי תומך ב- AGP X4! בשורה התחתונה הכרטיס טוב מאוד ומפעיל משחקים כבדים חוץ מהבעיה הזאת. איך אני יכול לבטל את זה? תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה geforce gt 230m עושה לי בעיות. לפני חצי שנה שיחקתי BFBC2 והכל היה מצוין! על הרצת מדיום! עכשיו אחרי פרישה חזרתי לשחק והמצב גרוע! אני מריץ LOW כמו HIGH!! לא היה לי משטח קירור למחשב נייד אולי משהו קרה?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס המסך הנ"לת עם גירסת הדריברים 40.72, וכאשר אני מפעיל משחקים הם פועלים ב refresh rate של 60 hz בלבד, בעבר פתרתי את הבעיה בגירסאות דריברים אחרות עם nvidia refresh rate fix(שפעל עד לפני כמה גירסאות דריברים), או עם התוסף של המשקפיים התלת מימדיות. אך כיום השיטה השניה איננה עובד יותר, למישהו ישנו פיתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GFORCE 7600 ויש לי אותו כבר שנתיים מאייבורי ולאחרונה(חצי שנה בקרוב) יש לי בכל משחק תלת מימדי ארטיפקט ובכמויות אדירות וזה לא משנה כמה נמוכה הגראפיקה שאני שם ויש לי הוכחה שזה בכרטיס ולא משהו אחר בגלל שכאני מחליף את הכרטיס שלי בכרטיס אחר אז זה עובד בסדר(REDEON X300) ואני הכל מקרה רוצה בקרוב להקנות את HD 4670 של MSI אבל אני מעדיף שאם אני יכול עוד להשתמש בכרטיס שלי אז לפחות שיעבוד כי כרגע אני השגתי את BURNOUT החדש למחשב ואני כל כך אוהב ואני לא יכול לגעת בו רק בגלל זה אז בבקשה תעזרו לי ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני מספר חודשים GEFORCE MX 440 עם 64 מגה זכרון (DDR) מבית LEADTEK, עם גוף קרור פסיבי (בלי מאוורר) הכרטיס עבד מצויין לצרכי, כולל חיבורו לטלוויזיה לצפיה בסרטים. פתאום לפני יומיים, חיברתי את הכרטיס כרגיל, לטלויזיה (עם כבל קטן שיוצא מהכרטיס, אליו מתחבר כבל AV, שמתחבר למתאם ה SCART שמחובר לטלויזיה) וגיליתי להפתעתי שהמחשב לא מזהה את החיבור, ולא נותן לי לעבור כרגיל למצב CLONE (צפיה בשני המסכים, כאשר אחד מהם ראשי ובו אפשר לראות וידאו ובשני הכל חוץ מוידאו) ובכלל לא מזהה את החיבור לטלוויזיה, חשבתי שאולי זה בעיה חד פעמים שתפתר ע"י RESTART אך לא כך הדבר. גם כאשר סימנתי "V" באפשרות שהטלויזיה מחוברת אבל לא מזוהה, ועשיתי RESTART שוב, זה לא עזר, זה רק הוסיף מסך נוסף ב…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס, ובחיבור שני מסכים כל פעם שאני עובר ממסך למסך יש לי ריצודים שחורים על שני המסכים. לפני זה הם עבדו עם ה 8800GTS לא שיניתי חיבורים לא כלום. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הרצת המשחק ביחד עם הכרטיס הזה, לאחר בדיקה מעמיקה בגוגל גיליתי שזו בעיה נפוצה והבעיה היא תקיעות במהלך המשחק ולפעמים מסך שחור. קראתי שצריך לעדכן את הביוס כדי שזה יפתור את הבעיה כמו שזה פתר לכולם.. יש לי כרטיס Gigabyte GTX 560 Ti N56OC 1GB הורדתי מהאתר שלהם את עידכון הביוס אבל לאחר שאני מנסה לעדכן מופיעה שלי שגיאה Flash BIOS Field וכשאני בודק ב EasyBoost אם יש עדכון לביוס זה אומר שאין. בכל מקרה אין לי מושג מה אני עושה עם הבעיה הזאת, זה ממש מציק אני לא יכול לשחק אפילו 10 שניות. יש למישהו פתרון? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני משחק מיינקראפט אחרי כ-3 שעות משחק רצופות זה עושה לי מסכים שחורים ואז זה חוזר וזה כותב אירור קוד 7 וזה סוגר לי את המיינקראפט וזה גם כותב שמנהל התצוגה הפסיק להגיב ועשה שיחזור ואז אני פותח את המיינקראפט מתחיל לשחק ואחרי חצי שעה זה שוב קורה. ואני לא מבין למה זה קורה אז מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רק אציין שיש לי בנוסף למסך מחובר למחשב גם טליוזייה 32 מחוברת ב HDMIהבעיה התחילה לפני שבוע בערך... כאשר אני מנגן תוכן HD (קבצי MKV) מידי פעם התמונה והסאונדנתקעים לשניה ואז מסתדר וגם במשחקים יחסית כבדים (DEUS EX, RAGE) כול כמה דקות יש תקיעה של שניה שתיים ומשתחרר... שמתי לב שהטמפרטורה של הGPU במצב המתנה היא 70 וזה נראה לי גבוה מידי פתחתי לראות אם המאווררים עובדים ואז ראיתי את זה על הכרטיס... יש מצב שכרטיס פגום?? יש לי אותו בערך 9 חודשיים הנוגע לדירייברים הייתי עם הגרסת בטה בישביל BF3B וחשבתי שזה מה שגורם לזה כי מידי פעם בניגון סירטונים ב יוטוב הדריבריים היו קורסים אבל החזרתי את הדריבריים הקודמים ועדיין יש את הבעיה בניגון MKV ובמישחקים תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כשאני במדיה סנטר אחרי שאני מכוון את ההגדרות טלויזיה שלי, ואני רוצה לצפות בLive TV אז מופיעה לי השגיאה הבאה: Decoder Error The video decoder has either malfunctioned or is not installed. Please restart Media Center and/or the computer תמונה: http://img211.imageshack.us/img211/5061/59713926sq7.jpg אני חיברתי את הכרטיס טלויזיה לממיר HOT של THOMPSON אולי אני לא התקנתי את כל הדרייברים הדרושים... בבקשה תעזרו לי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים רכשתי את כרטיס המסך gigabyte HD 6770OC לאחר שחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים לא זוהה הכרטיס , התקנתי את הדריברים שלו מהאתר של ג'יגה בייט ועדיין הוא לא מופיע שם. לאחר התקנת הדריברים מופיע במנהל ההתקנים AMD RADEON 6700 SERIES זה עדיין לא אומר שהוא זיהה את הכרטיס תקנו אותי אם אני טועה. הקטע הוא שהמסך מחובר לכרטיס המסך והוא עובד רגיל אבל שאני בודק בתוכנות לבדיקת הטמפרטורות לא מופיע לי שם הטמפ' של כרטיס המסך. בנוסף לכך כאשר שיחקתי FIFA 12 על מסך 32 ועל ההגדרות הכי גבוהות לאחר כחצי שעה באמצע המשחק ניהיה גוון ורוד לכמה שניות דבר שלא אמור לקרות לפי מיטב הבנתי. האם לא עשיתי משהו טוב בדרך? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כרטיסי Sapphire HD 3870 Device Manager מזהה רק כרטיס אחד CCC CF Enabled CF מופעל בביוס (P5K-E/WiFi-AP) ואף אפליקציה של 3D לא עובדת עם 2 כרטיסים, הכרטיס השני תמיד פחות חם או שהוא בכלל לא מתחמם ניסיתי דרייבירים 7.11 ו 7.12 ההבדל היחידי הוא שב 7.12 קיבלתי תוצאה גבוהה ב 1500 ב 3Dmark06 שזה אומר 12000 עם המפרט שלי אבל זה עדיין ביצועים של כרטיס אחד לפי האתר של ATI, אם אין 4 סעיפים תחת Display ב Device Manager אז משהו לא בסדר והפיתרון היחידי שלהם הוא להתקין מחדש דרייברים (מה שעשיתי מספר פעמים עם ניקיון והכל)
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי אחרי שנים שלא ביקרתי כאן .. חזרתי והפעם עם תקלה ממש מוזרה יש לי את המחשב של לנובו M58P. הוא עובד מצויין, מותקן וינדוס 7 והכרטיס מסך על הלוח. לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש HD4670 של SAPPHIRE על מנת לשדרג את ביצועי הגרפיקה. הסרתי את מנהל ההתקן של הכרטיס המשולב בלוח, שיניתי בביוס את ההגרדות לתמיכה בכרטיס PCI-E.. הכנסתי את הכרטיס למחשב חיברתי הכל היטב, הפעלתי והופ.. ציפצופים מוזרים מאווררים מתכבים ונדלקים, ואין שום דבר על המסך.. לאחר כמה שניות המחשב מתייצב אבל עדיין אין שום תצוגה ואין כל אינדיקציה לכך שמערכת ההפעלה עולה.. חשוב להדגיש שהכרטיס תקין, נבדק במחשב אחר של לנובו אחר מסדרה אחרת. חשוב בנוסף להדגיש כי קיימים ברשותי מחשבים נוספים מאותה הסידרה M58P וגם עליהם הכרטיס הזה…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הכרטיס מתחמם בטירוףףףף עוד בהתקנת הווינדוס ומאלץ אותי לכבות את המחשב.. מה אפשר לעשות ?? המאוורר זז ממש ממש לאט ובקושי מחמם את הכרטיס
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למה הGPU CLOCK נשאר על 500? אגב, אני עם מהירות מאוורר של 80% והטמפ במצב של גלשיה באינטרנט היא על 70 מעלות ושאני משחק אפילו עד 90! (בתמונה זה היה אחרי משחק) הדריבר הוא 10.6
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול תכרטיס היה לי 88GT לפני מחקתי דרייברים הכול עכשיו שאני מרכיב תhd4870X2 המחשב נדלק אבל המסך לא ובמסך שגיות של הלוח של הdfi רשום 7F ושהכול בסדר הוא רושם FF מישהו יודע מה הבעיה
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הנ"ל התקנתי את הדריבר הכי חדש (10.4) ופיתאום שאני משחק אחראי כמה שניות מופיע מסך שחור ורק שומעים את המזויקה ובדקתי את המעב' לא מיתחמם יותר מידי(52 מעלות ל I5)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני מס' חודשים קניתי כרטיס 5870 יד שניה אבל חדש מאד יחסית. החלפתי 4750 ישנים שהתחילו לעשות בעיות בנוסף שידרגתי את המחשב עם זיכרון של 2GB נוספים לסה"כ 6GB (לא יודע אוליי זה גם רלוונטי) בכל מיקרה המחשב תיפקד יותר טוב אבל התחילו להופיע פיקסלים, ריבועים גדולים ואף שטחים שלמים וגדולים על המסך שהחלו להבהב בכל החלונות והתוכנות (דפדפן, מדיה פלייר, משחקים וכו') ולגרום למריחה של התוכן.. הם תמיד מופיעים באותם המקומות וגם כתב וטקסט החלו להופיע מושחרים (ראו תמונה לדוגמה). מניסוי וטעיה אפשר היה לתקן את זה זמנית ע"י הריגת פרוסס של ה svchost.exe שתפס הרבה זיכרון יחסית.. אבל זה מהר מאד חוזר -עד שיש צורך לרסטרט את המחשב. עדכנתי את הדרייברס של קטליסט לגירסה העדכנית ביותר …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי HIS 6790 FAN חדש לפני כשבועיים. הכל עבד מעולה עד לפני כמה ימים כשלפתע המסך שלי החשיך אבל המחשב פעל.. זה קורה כל כמה שעות, משום מה אני מתחיל לשמוע את המאוורר של הכרטיס מאיץ ואז המסך מחשיך ורק אחרי ריסטרט זה מסתדר וחוזר חלילה. יש לי את הדרייברים האחרונים (ATI CATALYST) וכל ההגדרות על הדיפולט (בדקתי גם את ה AMD OVERDRIVE). ניסיתי לחפש על הבעיה הזאת בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר.. יש דרך לוודא מה בדיוק הבעיה או מישהו מכיר את הבעיה הזאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ששון ושמחה פתחתי את ה-6950 שלי ל-6970, השתמשתי בפתיחה שכוללת פאץ' לביוס הקיים של ה-6950 ולא צרבתי ביוס של 6970 כדי שאוכל לשנות מתחים. השיידרים נפתחו ל-1536 אבל כמובן מהירויות השעון נשארו על סטוק. אני רוצה לעשות אוברקלוק עם Afterburner אבל יש 2 בעיות: 1. מהירויות השעון מוגבלות ל-840\1325 אני לא יכול להגיע איתה למהירות של 6970 סטוק 2. אני לא יכול לשנות את המתח, האפשרות לא קיימת, נכנסתי לקובץ קונפיג ושיניתי את enableunofficialoverclocking ל-1 זה לא עזר... יש תוכנה אחרת? או פתרון לזה? או שפשוט לצרוב ביוס של 6970 ולגמור סיפור? אבל אז הבעיה היא שמהירויות השעון ישתנו אבל המתח של הכרטיס לא...
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-