עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הייי יש לי כרטיס מעפן של S3 והוא PROSAVAGEDDR אז יש סיכוי שיש איזה קובץ,תוכנה משהו שתיקח זיכרון מהדיסק קשיח או מהזיכרון עצמו(DDR 768 MB ) לכל האלו שאומרים לקנות כרטיס חדש אז אני לא יכול ביינתיים לקנות...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  2. אחרי כל הדיונים, כל השאלות וכל הדעות שוחררו בנצ'מרקים לכרטיסי הGF FX והרדאונים המתקדמים. חדשה מס' 1 חדשה מס' 2 לינק ישיר לכתבה עם המבחנים והפירוט בFiringSquad ולעצלנים, מבחן ביצועים במצב DirectX9 מלא מחר יפורסמו עוד בנצ'מרקים באתר AnandTech

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. יש לי 750 ש"ח לקנות כרטיס מסך איזה לקנות ??

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by eitanc,

שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום. האמת, שהרבה זמן לא גלשתי כאן. נעים לחזור לעניננו - לפני שנתיים רכשתי מחשב לבית למטרת גלישה וסרטים, בגלל שידעתי שיום אחד הקוף ייצא ויתחיל בשיגעון הגיימינג רכשתי מחשב קצת מעבר לדרישות שלי דאז, בכדי שאם ארצה לשחק בעתיד, תיהיה לי את האפשרות. אז העתיד כבר כאן, חורף ומשעמם. בא לי לשבת קצת מול המסך ולשחק. אז מה יש לנו: I5 4570 H87M-D3H SSD 500GB Seasonic ET400W Radeon HD4850 8GB Ram מסך טלויזיה מחובר קבוע 46" FHD בדקתי בכל מיני מחשבוני ספקים ומסתבר שיש לי מקס' 130W פנויים לכרטיס החדש. איך לכך, יש בי את ההתלבטות בין: א. GTX950 חדש. (צריכה 90W TDP החיסרון שלו הוא שמדובר רק ב 2GB) ב . GTX960 חדש. (צ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yarost,

איזה ספק יחזיק, בהתחשב בעובדה ששני כרטיסי המסך במאמץ לוקחים בסביבות 275-360 WATT

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן, לפני כשבועיים החלה להופיע לי על המסך הודעה הקשורה לכרטיס המסך. ההודעה מופיעה אחרי עימעום של המסך לכמה שניות שבמהלכו הוא נעשה שחור. ניסיתי להוריד את גרסת ההתקנים החדשה ביותר לכרטיס (5.5), אך גם זה לא עזר. היכן התקלה? מה ניתן לעשות בכדי לפתור אותה? מצ"ב ההודעה (קובץ JPG) כרטיס המסך שברשותי : ATI 9200 128MB מערכת הפעלה : Microsoft Windows XP תודה רבה ויום טוב. ליאור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by viperch1x,

שלום לכולם... לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך X1950XTX של אי טי אי רדון כידוע זהו כרטיס חזק אשר אמור לתת ביצועים טובים למשחקים כבדים. הכרטיס הגיע עם דרייברים CATALYST. הורדתי את הדרייברים האחרונים ולמרות זאת אני לא מקבל ביצועים מקסימלים עכשיו אני יודע שבכדי לקבל ביצועים מקסימלים צריך לקנפג את התוכנה אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע טוב איך משפרים את הביצועים לרמה מקסימלית אני ממש יודה לו..(ביצועים למשחקים) יש שם מלא אופציות בתוכנה שאני לא ממש יודע באיזה אפשרות לשים אותם בכדי לקבל את הרמה והביצועים הכי טובים כי כשאני משחק למשל משחקי רשת אני לא מקבל מקסימום FPS או אפילו סתם משחקים של 3D שוטינג שאני יודע שאני אמור להריץ אותם בלי בעיות עם המחשב שיש לי, למ…

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  9. הגענו ליום שכבר לא כיף לשחק משחקים... אני אוהב לשחק על המקסימום הגדרות ;D החלטתי לשדרג את המחשב הזה: Antec P-182 ASUS P5K Delux WiFi AP Adition Intel Core 2 Quad Q6600 Tuniq Tower OCZ 2 GB DDR2 800 Mhz Platinum Rev 2 4-4-4-15 XTC Gecube HD2900PRO 512 MB WD 320 GB SATA-2 Samsung DVD-RW X20 SATA SH-S203B Corsair HX520W Dell 24 LCD 2407WFP HC Logitech MX3200 אני משחק משחקים כבדים ברזולוציה של 1920X1200 בהגדרות הגבוהות ביותר ומחפש כ.מסך שיצליח להתמודד עם הדרישות של המשחקים היום. לא רוצה משהו אוברקיל שיהיה לי טוב גם לשנים הבאות כי לא משנה מה אני אקנה בשנים הבאות אני אצטרך להחליף אותו אז חבל סתם לשפוך כסף. חוץ מזה צריך לקחת בחשבון שאני מחליף גם זכרונות ל4 GB יותר מהירים וגם X4 …

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בחלק מהביקורות שאני רואה 95 עובר ובחלק 96 אז מה יותר טוב/משתלם ? ואני מדבר בלי OC וכל החרטא תודה למגיבים

11. Started by tbar,

אני עובדת על תכנת sketchup 2015 עם מנוע רינדור vray 2.0 כשני עבדת באיכות נמוכה זה בסדר אבל כשאני מעלה איכויות הוא לא מצליח וקורס, נתוני המחשב שלי הם כמצורף נראהל י שזה קשור לכרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי תקציב של כ 850-900 שקל לכרטיס מסך, מה אפשר לקחת בסכום הזה? אם יש משהו ששווה להוסיף בשבילו אז תכתבו לי גם עליו תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  13. אני קונה כרטיס מסך + זיכרונות בארה"ב, תהיה לי בעיית מתח? או שאין קשר?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by 7k9af,

שלום הצלחתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה, אני רואה את הדסקטופ הכל טוב, אבל כשאני מפעיל סרט הוא לא מציג שום דבר,כאילו המסך של המדיה פלייר שחור.. למישהו יש פתרון איך לסדר את זה? תודה..

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by RazStyle,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך הכי טוב למשחקים במחיר הזה. מפרט: לוח אם: MSI K9NGM3FIH GF7050 AMD מעבד: ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD זכרון: CEON 2GB DDR-2 667MHZ ספק: EZ300 (המוכר אמר שזה ספק כוח טוב ) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  16. עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . מה שנשאר להוסיף זה כרטיס מסך שאמרתי שאני אחכה קצת עם זה . עכשיו יש מולי 2 ברירות בין 2 הכרטיסים הבאים : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e VS http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games ה9800GT עולה 360 שקל לעומת ה4890 שעולה 680 שקל . השאלות שלי הם כאלו : 1. האם שווה ההבדל ב320 שקל בין הכרטיסים ? 2. אם כן בכמה יותר טוב ה4890 מה9800GT ? 3. מישהו ניסה כבר את ה4890 הופור איקס הזה שנידע אם הוא שקט\חם\צריכת חשמל וכו' .. ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עוד היום יהיה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לחבר נשרף הכרטיס מסך...הוא צריך כרטיס AGP עד 200 שקל... תודה

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by The-Q,

CPU: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13GHz MB: Gigabyte 965P-DS3 RAM: (soon to upgrade to DDR2-800 2GiB) GPU: NVIDIA GeForce 8600 GTS Power Supply: 350W מלבד השדרוג הצפוי לזיכרון, הרעיון הוא לתת שידרוג רציני בנושא כרטיס המסך. השאלות המתבקשות: 1. האם כרטיס חדש יוכל לשבת על הלוח הנ"ל? 2. איזה כרטיס יתאים באיזור תקציב של 500-800. 3. האם אפשר להתחמק מספק כוח. אני חשבתי על ה-GTS450. האם צפויות בעיות עם הלוח/ספק? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by cousinIT,

החנות הנ"ל טוענים שיש להם כרטיס 9600xt 256mb 256bit האם יתכן? של ספיר

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שלום לכולם, רציתי לדעת אם כרטיס המסך ATI Radeon x600 Pro 256MB הוא טוב?

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  21. הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?! יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?! ניר.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Mcx_Lite,

אז ככה הHD4850 הוותיק שלי מת אני מחפש לו מחליף זול יחסית (עד 500 שקל) בגדול לעבודות גרפיקה (בעיקר פוטושופ ווידיאו מדי פעם) ושיהיה סבבה לעבודה עם שני מסכים המפרט שלי היום : i5 3470 לוח אם: b75 d3h וספק כוח : Seasonic s12ii 430w האם לדעתכם הHD4000 המובנה יספיק לי? תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Hr44,

איך קוראים לכרטיסים שנווידיה עצמה מייצרת?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. היי, לאחר התקנת ויסטה הותקן הדרייבר לכרטיס מסך (X1600) באופן אוטומטי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד השם של הכ"מ גם WDDM. המשחקים רצים והכל בסדר. השאלה אם התקנה של קטליסט החדש ייתן יותר ביצועים. אופיר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח (כלומר, אחד מהכרטיסים שבכותרת), ומה שחשוב לי הוא לדעת איך איכות הTVOUT של שני הכרטיסים האלה - עד כמה היא מושפעת מהפרעות מגנטיות, עד כמה כל אחד מהכרטיסים יודע להתמודד עם DUALVIEW (מבחינת עומס מעבד), האם הם מוציאים סיגנל לטלויזיה בfullscreen או שיש את השולים השחורים המעצבנים? (דרך אגב - אם הGFX נותן תצוגה עם שוליים שחורים, האם TVTOOL יודע להפוך אותו לFULLSCREEN?)

• 6 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.