עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, ולאחר בדיקות רבות, קיבלתי החלטה לרכוש כרטיס של חב' PALIT. כבר הזמנתי את הכרטיס של PALIT ב- 1485 ש"ח, עם שנתיים אחריות. בשיחה עם אחת מהחנויות במרכז הארץ, המוכר אמר שכדאי לי לרכוש דווקא את של Club3d, ב - 1449 ש"ח, עם שלוש שנים אחריות. שניהם מגיעים בגירסה המומהרת מהמפעל. האם אכן צדק המוכר? הערת אגב: אני דרך אגב, לא מתרשם יותר מידי מהאחריות, כי כשקורה משהו החנות בדרך כלל עושה "תרגילי התחמקות" - פעם רכשתי כרטיס ב- 1000 ש"ח מחנות מסויימת, עם אחריות לכול החיים, שהייתה זהה לאחריות שנתן החברה היצרנית - BFG, ולאחר כמעט שנה, התקלקל המאוורר של הכרטיס, ובשל טענה מוזרה, שלמאוררים אין אחריות, לא שלחה החנות את הכרוטיס לחו"ל, או ליבואן ודאגה לתי…

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום לכולם, עד היום הכל היה טוב ויפה. אחרי שלא שיחקתי הרבה זמן ב PES, אני נכנס ומופיעה לי הודעה שהכרטיס שלי לא עומד במינימום ואי אפשר לשנות את ההגדרות ליותר גבוהות. נכנסתי לאתר YOUGAMERS ועשיתי בדיקה להרצת GTA IV, שכבר יש לי אותו והוא עובד לי. בתוצאות הבדיקה כתוב לי שהכרטיס לא עומד במינימוום כי יש לי רק 1MB זכרון!!! הדרייבר שיש לי זה 180.48. ניסיתי למחוק את הדרייבר לגמרי ולהתקין מחדש. ניסיתי גם למחוק את הדרייבר לגמרי ולהשתמש בדרייבר הראשון והישן 160 ומשהו... וגם אז היה רשום לי אותו דבר! מה לעשות? תודה, טל.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  3. לבעלי כרטיס 4870 האם הכרטיס תומך ב- 24 BIT או רק 16 BIT בדרייבר מצויין מספר הביט באם ניתן להעלות תמונה שנתרשם

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by totah,

תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by doryeshua,

זה המפרט שברשותי E6600 2GB OCZ 800MHZ MSI-P6N EZCOOL350W MSI NX 8800 GTS 320MB קירורי סטוק עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3 עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים יכול להיות בגלל הספק ?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by tal_p,

מה עדיף מביניהם למפרט הבא: amd athlonX2 64bit 3800 2.1 GHZ gigabite ‏MA790X-DS4 3 giga ram או במקרה אחר אותו מעבד, רק הלוח אם DS3H איזהמהם עדיף בכל מקרה??

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

אני בדרך כלל על 30% וזה קירור סטוק של GIGABYTE שמתי על 60% וזה נורא רועש , כל כך רועש זה מפחיד אותי שזה יכול להרוס , האם גם 100% לפי היגיון אם המאוורר מגיע למהירות כזאת , לא יהרוס?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by sofix4,

ערב טוב, יש לי את המחשב הבא: Intel e6750 Gigabyte GA-P35-DS3 שני ג'יגה זיכרון (667mhz) 320 ג'יגה דיסק קשיח וכרטיס מסך - Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי שיהיה חזק יותר מזה? מכיוון שמאז הקנייה של המחשב, לפני כשנה וכמה חודשים, לא התעניינתי כ"כ בנעשה בשוק, אין לי מושג מה מסגרת התקציב שאני צריך להגדיר. כמו כן, בכמה הייתם ממליצים לי למכור את הכרטיס הזה? (מצבו מעולה!)

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  9. שמעתי שיש לכרטיס הזה בעיות בדרייברים אפשר בבקשה קצת יותר אינפורמצייה ?

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by aviel570,

אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי GTA IV ועד משחקים כאלה... אני חשבתי על זה כדאי לי לקנות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  11. החלפתי כרטיס מסך מובנה לכרטיס יד שניה. הטקסט באקספלורר וכרום לא ברור מספיק, ובפיירפוקס הוא אחלה. מה הסיבה?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  12. אני רוצה לרכוש את אחד הכרטיסים הללו אך אני רוצה לבדוק באם הם מתאימים לי נאם יש חנות או מקום שניתן לבדוק כרטיס בפועל לפני רכישה ?

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ifs2003,

מישהו יודע היכן ניתן למצוא בארץ את הסדרה הזאת ? האם היא יצאה ? הקרטיס מיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר שמשמעותה שהו קריר יותר. הבנתי שכבר יש דגמים כאלה בשוק והשאלה איך להבדיל ולמצוא אותם בארץ ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך כזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושת היציאות שלו (שתי DVI ו-Svideo) לשלושה מסכים שונים ולראות ב-Clone. כרגע אין לי את האמצעים לבדוק בעצמי, אבל חשוב לי לדעת.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by jossef1959,

קניתי את Zotac ‏9800GTX+ 512MB מ KSP בחיים לא שמעתי אל ZOTAC החברה טובה? או שכדי להחליף?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  16. זה Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe או זה ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe אם אתם מעוניינים לדעת אני לא הולך לעשות oc בעתיד פשוט אלה הכרטיסים שהכי נראו לי רק להגיד לי זה או זה בלי זיוני שכל בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by star010101,

ערב טוב ושבת שלום לכולם! שאלה : מה כרטיס המסך הטוב ביותר כרגע (בביצועיו שנמכר בארץ) ומה דרישות המינימום שלו מבחינת ספק + מעבד? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by amitshental,

קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיסים של xpertvision? קישור לאתר ראשי: http://www.xpertvision.com/ ברשותי קיים כבר כרטיס ישן שלהם FX5500 256MB/DDR ועד אחד שאני לא זוכר את שמו וגם היה ברשותי FX5700 ז"ל שהחזיק 6 שנים (הם נותנים אחריות בין שנה/שנתיים תלוי בכרטיס ואם רוצים להרחיב אחריות) וחבר של המשפחה שלי הוא יבואן והוא הציע לי להחליף את ה-9800GTX+ BFG שלי ב-280GTX/260GTX שלהם במחיר מצחיק יחסית (חבר טוב של המשפחה כבר 8 שנים) ויבואן ראשי שלהם בארץ (אני יכול גם לקחת את כרטיסי ה-ATI שלהם) במחיר טוב....... לידיעתכם xpertvision היא אחת מתוך שלוש חברות בת של PALIT (הוא מספק גם כרטיסים מעוד המון חברות). ולמי שלא ידע החברה מוכרת כיום בארץ ובחו"ל בכמויות עצומות וידועה במחיר זול מש…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום חבר'ה! טוב, אז אחרי שחרשתי אותו קצת, חקרתי והגעתי למסקנה שלא צריך יותר ממנו אני בא לשאול אתכם שאלה אחרת ,הקירור המיפלצתי שלו. הוא טוב? תמונה בהמשך. אני שואל את זה כי אף אחד לא ממליץ פה על הגירסה של MSI ומשום מה נראה כאילו הקירור של הגירסה הנ"ל הוא הכי מסיבי וטוב ,42 מעלות במנוחה ומקסימום 53 עם OC בהפעלת מישחקים כמובן, יש סיבה מיוחדת שלא ממליצים עליו פה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by Omry,

היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת איך הכרטיס מבחינת טמפרטורה, איכות קירור ושקט. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  21. עכשיו זאת שאלה קצת דפוקה בגלל מלא בעיות שיש לי בכרטיס חשבתי שתוכלו לעזור. יש לי את הכרטיס 2600pro 512 mb pcie gigabyte ואני לא רואה שום מקום שיכול להתחבר אליו כבל מהספק כח האם זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by jean-paul,

שלום, רכשתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הגרפים, יש ברשותי מסך LCD 19 WIDE אני מתכוון לשחק במשחקים המעודכנים לשנה זו. מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  23. הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה BFG GeForce GTX260 MaxCore OCX 896mb GDDR3 PCI e שעלותו מתוך הסך הכללי של המחשב הוא 1800 ש"ח..עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב הזמין והביאו לו בטעות 260gtx (לא 216 ) של zotac וכשאמרתי לו שאני רוצה את מה שהזמנתי במקור הוא אמר לי שהיבואן לא מוכן לקחת ממנו את הזוטק והוא יצטרך לשלם שוב אם ירצה את הכרטיס מקורי שהזמנתי, מה שאומר שאם אני אתעקש הוא יפסיד כסף..אז הוא הציע לי את הזוטק ב600 ש"ח הנחה כלומר שהוא יחזיר לי 600 ש"ח מה שבעצם אומר שעלות הכרטיס תהיה 1200 עכשיו אני מתלבט אם להתעקש על הbfg המקורי שהזמנתי שהוא גם 216 עם oc רציני וגם חברה יותר טובה וידועה או לוותר ולקחת את הזוטק שהוא לא 216 ובלי oc וחברה פחותה ובזה לחסוך 600 ש"ח..השאלה אם שווה לי..…

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by אור כהן,

נווידיה שחררה דריוור חדש לכטיסי המסך מתוצרתה! הוא כולל בתוכו גם את הPhysx 8.11.18. הוא פועל בWindows 7, ותומך בכל כרטיסי המסך מסדרה 6 ומעלה (וגם בGTX295 וGTX285!) בכל הרשת מדווחים שיפורי ביצועים גדולים, בינתיים לדעתי הוא דריוור מעולה ForceWare 185.20 XP (32-bit) ForceWare 185.20 XP (64-bit) ForceWare 185.20 Vista (32-bit) ForceWare 185.20 Vista (64-bit) התוצאה שלי ב3DMARK VANTAGE עלתה ב200 נקודות מהתוצאה הגבוהה ביותר שקיבלתי בו לאחר התקנת הדריוור הזה, הדריוור קבע רף חדש : התוצאה הגבוהה ביותר בעבר 180.44 התוצאה הגבוהה ביותר כיום 185.20 http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=648463&resultType=19 המערכת שלי: Q9300 @ 3.125Ghz Asus …

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by abav,

אני מחפש כרטיס ומתלבט בין שתי אפשרויות: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=255&grp=3 אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לקרוא תודה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים