עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by psybrain,

רציתי לשאול בקשר לכרטיס מסך של ATI 6970 של SAPPHIRE שמעתי שהדגם הזה בעייתי או לא כל כך טוב ... השאלה האם זה נכון והאם אני יכול לקנות כרטיס יותר חזק וטוב במחיר כזה .. עד 2100 שקל .. תודה.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by wons,

היי חבר'ה אני רוצה לחבר למחשב שלי כמו שאני עושה בעבודה שני מסכים כיצד עושים זאת? אלו שני כרטיסי מסך ניפרדים שכל אחד מהם מחובר למסך ניפרד? או שכרטיסי מסך מיוחדים?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  3. הפעלתי GPUZ לאחר קניית כרטיס מסך חדש, סתם בשביל לבדוק טמפרטורות, ושמתי לב למשהו מוזר. כביכול מהירות השעון של הכרטיס היא 815MHz וככה גם ה-GPUZ רושם במסך הפתיחה שלו (לשונית Graphics Card), אבל בלשונית Sensors ששם יש מידע "בזמן אמת" לגבי מהירויות השעון - הוא מציג כי הכרטיס לא עובר את ה-810 (מצב MAX), יש תמונה אם לא ממש הבנתם אותי. לאחר משחק של שעה ב-Crysis ומעקב של ה-GPUZ בו זמנית, על פי מה שכתוב שם הכרטיס לא עבר את ה-810... בנוסף גם השיידרים על 1630 (גם מצב MAX) ככה שהם באים בהתאמה ל-815 ולא ל-810, אז זה גם מעלה לי תהיות ??? זה לא הכי חשוב לי בעולם הפחות 5MHz האלו, אבל מעניין אותי אם זה סתם טעות של ה-CPUZ או שזה המצב ובאמת הכרטיס עובד על 810. Uploaded with ImageShack…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by Mr.Someone,

שלום, נתקלתי באפשרות לרכוש את אחד משני הכרטיסים המדוברים - האם ההבדל מבחינת רעש איכות קירור וביצועים הוא משמעותי? למי מהם יש ייתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  5. היי! אשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ. קיבלתי מתנה כרטיס מסך של SAPHIRE מדגם HD7700. הוא נקנה במזרח הרחוק. חיברתי אותו והכל עובד מעולה רק כשהמחשב בIDLE המאוורר משמיע רעש של התנעה. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מנסה להסתובב ונעצר, ושוב ושוב... ממש מוזר, זה קורה רק במצב IDLE, כשאני על המחשב אפילו בלי מאמץ גרפי - זה לא קורה. מה שניסיתי לעשות זה לקבע את מהירות המאוורר של 30 אחוז סיבוב דרך הCATALYST ומשום מה התופעה חזרה. העניין הוא שאני לא רואה דרך לממש אחריות עליו בארץ. חשבתי להחליף את המאוורר שלו - ראיתי את הACCELERO ושקלתי את זה. מה דעתכם? המון תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  6. איך אני יכול לנגן וידאו ב-4K (MKV או AVI) על מעבד Q6700 (מרובע ליבות) וכרטיס מסך ATI 5850? כשאני מנסה עם כל מיני נגנים זה מקרטע קשות.. האם יש דרך לנגן חלק? תודה.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  7. היי חברה מצאתי את הכרטיס הזה http://www3.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1800-P2800C365.aspx שימוש עם תוכנת מאסטרקאם.סוליד וורקס ואוטוקאד. מומלץ?? או שיש יותר טובים המחיר הוא 2 K

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  8. הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ בתוכנה שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" מבחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by Uzbeky,

אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך נוסף בשביל שכל המשחקים ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות כמה שיותר חלק ובשביל לשמור על המצב הזה להרבה זמן הכרטיס מסך שיש לי זה: SAPPHIRE HD 7950 3GB OC GDDR5 הכרטיס מגיע עם אוורקלוק של 900MHz עכשיו השאלה שלי זה האם כדי לעשות קרוספייר אני צריך מסך זהה לחלוטין עם אוורקלוק של 900Mhz או שמספיק שאני אביא גירסה אחרת של אותו הדגם שלהם ויעשה אוורקלוק ל-900Mhz בגלל שהדגם שלי הוא קצת נדיר בחנויות ואני מעדיף לא להגביל את עצמי בגלל זה ? …

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  10. הי, קודם כל שלום לכולם אני זוכר את הפורום עוד מהתקופה שהיו תחרויות של "הפוסט הכי הזוי באוף טופיק" נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן. מי יודע לזהות את הדגם של הכרטיס מסך הזה ? \ לפני שמישהו קופץ ואומר מה הבעיה לחבר אותו ולבדוק אז העניין השני הוא שהוא לא מתאים ללוח אם בגלל הכבל הקטן עם הכניסה ל-3 פינים. התמונות: תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by eltriuqS,

AGI או בשמו האחר: Asrock Graphical Interface זה ממשק הבנוי כמו AGP על חלק מלוחות האם של ASRock. עכשיו, לצערי קניתי כבר מחשב עם כזה לוח אם (ספציפית 775I65GV) יש לו תמיכה ב-AGI X8, ורשימה של כרטיסי מסך AGP של X4 ו-X8 שתואמים לו (מהאתר של החברה) (באחד השדות, כתוב לכל אחד מהכרטיסים Pass. מה זה אומר? שבמקרה כולם עברו את הטסט או שסתם הם רשמו את זה בשביל היופי?) עכשיו, הבעיה היא שהרשימה הזו היא דיי דלה ומצומצמת לדעתי (חלק חלשים מדי, חלק יקרים מדי, והשאר נדירים (ויקרים) בחנויות ארצנו), ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את ה-AGI הזה ויודע אם כרטיסי AGP אחרים שלא מהרשימה גם יעבדו טוב, ויותר מזה - למה הדבר הזה בכלל קיים ולא סתם AGP? קשור ל-Onboard VGA אולי? סתם בשביל ה-Reference, כרגע יש לי…

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by shlomibandit,

קניתי לפני חודש את המסך הזה G90fb הוא בעקרון אחלה מסך , הוא איכותי ובמשחקים וסרטים הוא אכן איכותי.. אך יש לי שתי בעיות איתו: 1. סתם בעבודה משרדית בווינדוז הוא ממש על הפנים , אפשר להסתדר , אבל במסך כזה יקר זה צריך ליהיות ככה? אני רואה כזה נגיד כל מני דברים מרוח נגיד את השורה של הכתובת של האינטרנט אני רואה כזה מרוח , וזה לפעמים ממש מעצבן וקורע את העיינים. 2. ובמשחקים וסרטים המסך באמת טוב ורואים פשוט מעולה , אך במשחקים לעיתים רואים כזה מטושטש , רואים פתאום לאיזה שניה שתיים תשתוש כזה של המסך.. ורואים כזה במרכז המסך באמצע כמו קו כזה של תשתוש ואחרי איזה שניה זה עובר לעוד דקה שתיים ואז שוב מופיע.. יש לי כרטיס מסך 7800 ג'י טי קח שאני לא חושב שזה הכרטיס מסך.. התקנתי את הדרייבר שה…

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by Salwaby,

שמעתי פה שהיא חברה לא טובה, יש לכם איזו סיבה לא להמליץ עליה חוץ מטווח האחראיות וחשוב להזכיר את הנסיבות לקניית הכרטיס , הוא ישמש לתקופת זמן של כחצי שנה מקסימום עד לשדרוג מחשב שני עתידי. לכן, יש איזו סיבה שאני לא אקנה X800GTO 256mb AGPx8 של palit לטווח הנ"ל (שוב אחראיות לא חשובה לי כי זה שנה וזה מספיק) תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by RDS,

אוקי... רציתי לקנות את ה-1950 פרו, אבל אז ראיתי שזה רק DVI... זה נכון? לי יש מסך CRT... זאת הבעיה... אם אני רוצה מתאם, זה מוריד מהאיכות? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  15. יש לי את שניהם פה ואני צריך להחליט מה אני תוקע במחשב שלי

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  16. אז זהו, אתמול התחדשתי עם הכרטיס הזה שהוא 1GB ואני לא ממש מתמצא בהגדרות למינהן... הבנתי שלכרטיס הזה יש שני מצבי עבודה - OC או "רגיל" בלחיצת כפתור. אני מניח שזה נמצא ב-CCC, ואני התקנתי את הדרייבר האחרון 8.12 ולא מהדיסק המצורף... בקיצור איך משנים? אם יש עוד דברים שחשוב לדעת ( במיוחד למישהו כמוני שלא ממש מבין ) כדי לקבל ביצועים טובים ומערכת תקינה, אשמח לשמוע הבהרות ועיצות שימושיות.. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  17. אהלן חברים, הזמנתי כרטיס מסך eVGA 8800 GTS 320 MB SUPERCLOCK היום ראיתי באינטרנט ששהבדל בינו לבין Leadtek 8800 GTS 640 MB הוא בסביבות ה 200 שקל. האם שווה להשקיע את ה 200 שקל האלה בכרטיס של LEADTEK או להשאר עם EVGA מה ההבדלים בינהם? תודה מראש דן

• 18 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by shibie,

שלום חברה, רציתי לשאול עד כמה זה ישפר לי את הביצועים אם אני יקנה עוד כרטיס מסך 8600gts? תודה..

• 17 תגובות
    • 991 צפיות
  19. שלום רב יש לי כרטיס מסך 6600... יש לי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R 2GIGA RAM ספק 550W CORSAIR האם הטמפ' 54 היא לא גובהה לכרטיס שלי ? כי אני לא רוצה שהוא ישרף בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש וזה הופך להיות למחשב הישן שלי ! אז אינ רוצה שהוא ישאר לי חי. האם הטמפ' הזאת סבירה ?

• 16 תגובות
    • 991 צפיות
  20. אני מנסה לעשות OC לGigaByte 6800gt שלי כבר יומיים ושמתי לב שהמעלות לא יורדות מ59 במנוחה. אז חשבתי איך אני מעלה את המהירות של המאוורר שעבד על 2400RPM במצב TURBO בתוכנה v-tuner, לשים אותו על טורבו לא עוזר האפקט הולך שסוגרים את התוכנה. הורדתי SPEEDFAN מהאתר שלנו ומאוורר מספר 4 היה על 30% העלתי ל%100 והוא נסגר, הורדתי ל0% והוא עבד על 3500RPM, זה המאוורר של הכ.מסך. בנוסף שמתי במצב טורבו בתוך התוכנה V-TUNER שלא עזרה עד עכשיו והRPM על ל3700. אני לא יכול להעלות סקרין שוט כי הקובץ ענק. אז הנה השלבים: 1)להוריד את התוכנה speedfan. 2)*להתקין את v-tuner של gigabyte (לא חובה רק למי שרוצה עוד כמה RPM). 3)למצוא ולכוון את המאוורר של הכ.מסך בspeedfan ל0%. זה יעלה את המהירות ל3500. 4)*לכוו…

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by apolo1,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מסך למחשב שמיודע בין היתר למשחקים (HL2, FARCRY) איזה מסך מומלץ לי לרכוש דק או רגיל ? ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה לדגמים ספציפיים זה יהיה מצויין, תודה

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by lion03,

3102 זה טוב? המפרט למטה אל תשימו לב לR9600P זה 6600GT כשיו

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  23. נו שיהיה +- 100 ש"ח

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by danielsoro,

אני לא מבין כל כך ורוצה לדעת מאיזה יצרן של הכרטיס מסך 7800gtx כדאי לקנות. בנתיים אני מתלבט בין gigabyte ל leadtek אם מישהו יכול להגיד לי איזה משני היצרנים האלה יותר טוב או שאין הבדל... ואם יש יצרן אחר לכרטיס שיותר טוב ציינו אותו בבקשה... אני צריך עזרה מהר... כבר קיניתי את המשחב רק נשאר לי לבחור את היצרן של הכרטיס מסך... אה ואם אפשר זה לא דחוף אבל תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט של המחשב Motherboard: Gigabyte GA-K8NXP-SLI Nvidia Nforce 4-SLI S939 CPU: AMD Athlon64 S939 3500+ Venice Core CPU Fan : zalman 7700 CU Ram: 1024MB CROSAIR DDR 400mhz (2x512MB) HDD: Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Buffer SATA II Graphic Card: Geforce 7800GTx Pci-Express 256MB DDR…

• 18 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by kw,

שלום לכולם צריך lcd שיתאים גם למשחקים וסרטים וגם לעבודה משרדית , התקציב עד 2000 עם אפשרות לחריגה קלה . ראיתי מסכי 12ms של viewsonic ו - benq והזווית צפיה שלהם היתה מאוד צרה . כמה מסכים שנראים טוב על הנייר - 1. cmv ct-726d http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} זמן תגובה 14ms , עם dvi , מחיר כ-1600 . יש ל- cmv גם דגם של 8ms שלא ראיתי בארץ - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1363 . 2. eizo L551 http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L551&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 מחיר 2300 בלי dvi עם 16ms . 3. lg l1720b קצת ישן אבל שמעתי שהוא עדיין טוב מחיר 1700 בלי dvi עם 16ms . האם מישהו ראה מסך מה…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים