כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי החלטתי להקים לתחיה מחשב נייח ולתת לאחותי. היא משחקת מיינקראפט, רובלוקס, סימס4, לא משהו מטורף. הלוח אם ישן יחסית אני אעדכן את הפוסט כשאני אהיה בבית עם הדגם. הדרישות הם שהכרטס צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים האלה בקלילות, וילד עם זאת לתמוך בדברים טיפטיפה יותר כבדים כדי שיהיה שמיש גם לעוד כמה שנים קדימה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כמה ממכם הולכים לקנות בקרוב את G80 במחיר של בין 2900 ל4500 (כתלות בדגם) עבור הכרטיס המסך החדש של NVIDIA ? ומדוע הולכים לעשות או לא לעשות זאת?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי פה שהיא חברה לא טובה, יש לכם איזו סיבה לא להמליץ עליה חוץ מטווח האחראיות וחשוב להזכיר את הנסיבות לקניית הכרטיס , הוא ישמש לתקופת זמן של כחצי שנה מקסימום עד לשדרוג מחשב שני עתידי. לכן, יש איזו סיבה שאני לא אקנה X800GTO 256mb AGPx8 של palit לטווח הנ"ל (שוב אחראיות לא חשובה לי כי זה שנה וזה מספיק) תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר התקנת ויסטה הותקן הדרייבר לכרטיס מסך (X1600) באופן אוטומטי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד השם של הכ"מ גם WDDM. המשחקים רצים והכל בסדר. השאלה אם התקנה של קטליסט החדש ייתן יותר ביצועים. אופיר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של חברה בשם Lucky Star עם הציפסט Apollo Pro (כן עשקו אותי :'() שתומך ב AGPx2 ולא ב x4.. נגיד שאני יקנה G-Force 4, שממה שהבנתי הוא עובד על x4, איך זה יתבטא בביצועי מערכת ? זה אומר שאני יוכל לנצל רק חצי מהכרטיס ? אם כן, אז זה שווה את המחיר לדעתכם ? מידע על הציפסט
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק באטמן ארקהם סיטי, הכרטיס מגיע לטמפ' הנ"ל. כמו כן לפעמים אני חווה מיני תקיעות כאלה, נניח כשאני רוצה לעשות עם העכבר סיבוב של 360 מעלות סביב באטמן, התמונה טיפה מקרטעת, נתקעת כזה לשנייה. זה בגלל הכרטיס, המפרט שלי (רשום בצד ימין), או גזרת גורל שעליי לקבל עקב היותו של הכרטיס לא חזק מספיק? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל המחירים הנמוכים של הכרטיס ביד2 נראה לי שזה הדבר הכי משתלם במקום לקנות כרטיס אחר . איזה כרטיס משתווה לHD5850 X2 ? המחשב שלי SeaSonic 620W S12II CoolerMaster CM690 Gigabyte X58A-UD3R core i7 950 @ 3.8ghz sapphire hd5850 1gb kingstone 12gb ddr3 1333mhz
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יכול הישתמש בDRIVER של אומגה לזה. ואם לא מה אני כן יכול לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצות למסך אחר טוב יותר באותו טווח מחירים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום-אבקש עזרתכם בבעיה לאחר שידרוג מ gf4 mx 4400 ל powercolor 9550 256 mb 128 bit במקום שיפור בביצועים,המשחקים מקרטעים ועובדים לאט יותר עם אותה רזולוציה:fifa 2006,nfs3,gta sa לא שיניתי שום הגדרות וגם אין לי מושג מה ואיך לשנות,ומלבד התקנת דרייבר גירסה catalyst 6.3 לא ביצעתי כל שינוי לאחר השידרוג. כמו כן הסרתי את כל השרידים של הדרייבר הקודם של nvidia אשמח מאוד לקבל עצה\דעה מה לא ביצעתי כראוי ואיך לשפר p2400,768 ram אגב,חלק מהמשחקים הסרתי והתקנתי מחדש לאחר השידרוג תודה ושבת שלום
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחליפה מחשב בימים אלה ורציתי המלצה חמה לגבי כרטיס מסך. תקציב לכרטיס עד 1700 שח ומטרתו להריץ משחקים כבדים (crysis, call of duty) בצורה חלקה. המחשב יהיה עם לוח P35, מעבד Q9300, זיכרונות 4GB 800, ספק שיתאים לכל החומרה. יש ברשותי מסך 22' 2ms. אנא ציינו דרישות מינימליות מהספק בהתאם לכרטיס המסך. בנוסף, אם התצורה הכללית בעייתית אשמח להארות ולשיפורים. ממתינה לתשובה אנשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 11:20:46 נו אנשים עזרה בבקשה.רוצה להזמין השבוע את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצ"ב הלינק ל-P1000. מה אתם אומרים. האם מדובר במסך CRT איכותי. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014753&came=4047
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך היישן במחשב (מחשב בן ערך 3-4 שנים). הכרטיס היה של NVIDIA 7600 אם אני לא טועה. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש בעלות של 250 שקל לצורך משחקים קלים (football manager 2010.. לא זה של פיפא) ולהורדה וצפייה בסרטי HD. ראיתי המלצות על GeForce G210 ועל Nvidia n8400gs. איך שניהם? יש טובים יותר? בנוגע לכ. טלוויזיה- הבנתי שכרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של ערוצי הטלוויזיה במחשב. האם ניתן לצפות ככה בערוצים דרך ממיר של הוט במחשב וגם להקליט את התכניות? האם כרטיס טלוויזיה יכול לשמש ככרטיס מסך רגיל? מה המחיר של כ. טלוויזיה זול אבל יעיל? (לא משהו במחיר מופצץ של מאות שקלים. אחד שפשוט יעשה את העבודה ויאפשר להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב). תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם חושבים שה TI4200 יותר טוב מה RADEON 8500LE זה לא נכון הLE עוקף אותו בהכל בנוסף יש לו ,SMART SHADER,SMOOTH VISION,CHRISMA ENGEINE, והוא יותר זול אז שלא תחשבו שסדרת הTI 4200 טוב יותר. ואותו הדבר נכון גם לגבי הTI 4400 .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי HD5850 מומהר. הוא דיי מתקשה להריץ משחקים בצורה טובה על 1680x1050 והגדרות גבוהות. התקציב שלי דיי מוגבל(באזור ה800 ש"ח),לכן חשבתי על לקנות כרטיס מסך משומש. בעקרון התקציב שלי מאפשר HD6950 וGTX570. אני נוטה לכיוון ה6950 בגלל ה2GB,אני אחפש אחד שניפתח כבר לHD6970. האם הכרטיס יהווה שידרוג טוב ל5850 שלי ? או שמא עדיף לחסוך ולחכות לדור הבא ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה על 2 כרטיסי מסך. 1. עד 1000 שקל מקסימום לAGP 2. עד 1400 שקל מקסימום עדיף לAGP אפשר גם ל-PCIE * החברה שמייצרת די חשובה לי שתהיה טובה כדי שהכרטיס יחזיק שנים בלי לקרוס פתאום. תודה חבר'ה אתם סוסים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את כרטיס ה 7970 שהזמנו מהקנייה הקבוצתית- הכול טוב ויפה , חיברתי אותו והכול- אבל לאחר שעשיתי עידכונים מהאתר לדרייבר ולתיקון של FAR_CRY עשיתי ריסט- והמחשב עלה לי אך שהגיע למסך הלוגו לא המשיך יותר והיה לי מסך שחור וראיתי רק את העכבר, שעשיתי שיחזור מערכת ליותר מוקדם היום- וכרגע הכל תקין, חשוב לציין - את השיחזור עשיתי רק כששמתי כרטיס ישן - כדי לראות משהו- כלומר עם כרטיס אחר לא הייתה את הבעיה- יש למישהו רעיון למה זה קרה? דרייבר לא טוב או משהו אחר??? זה קרה למישהו? אשמח לתשובה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד עם 256 DDR3 או עם 512 DDR2? תודה שתי הכרטיסים של Point Of View ההפרש במחיר שלהם הוא קטן מאוד! איזה מהכרטיסים האלה יתנו יותר ביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחיפושי אחרי מסך דק חדש נתקלתי במסך הזה של viewsonic כשכתוב שהוא עם 8MS. מה דעתכם עליו? המחיר די זול 1650 שקל. אפילו פחות מהסמסונד 710n שבא עם זמן תגובה של 12ms. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6771 לא מצאתי שום דבר עליו ובמחשבה שניה אני רואה שהקונטרסט 1:350 אעעע תוסיפו גם את הבחור הזה.. איך הוא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך יתכן ש-8800GT קיבל אצלי ב 3DMARK 06 רק 11,400 אמור להיות יותר לא? אני ראיתי בבאנצ'ים שעשו לו שהוא מקבל לפחות בין 12000-13000 +- מה אתם אומרים איך זה יכול להיות? הנה המפרט שלי: CORE 2 E-4500 2.2 | OC3.0ghz ARTIC COOLING FREEZER 7 PRO P35 DS3L G.SKILL 2 GB 800 DDR2 CL 4-4-4-12 Twinteck 8800GT 512M WESTON DIGITAL 320 GB NZXT ALPHA PC POWER &COOLING 470W [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מידי. מה עדיף בשביל משחקי מחשב: Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX750TI 2GB 8gb ram או Intel® Core™ i5 4460 3.2GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX960 2GB 8gb ram והאם הם מספיקים למשחקים כבדים כמו באטמן ארקהם נייט תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך ב700 שקל אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-