כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
:AR15: זה הסקר הראשון שךי עשיתי אותו כי יש יותר מדי מבחר בשוק ורציתי לדעת מניסיון האנשים בפורום מה הוא הטוב ביותר. נ. ב. הכרטיס האחרון עולה 10000 שח וספק אם משהו עובד עליו או ניסה לקנות אותו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היום קיבלתי את המסך סמסונג 22 אינץ (מסך מדהים ) אבל כשנכנסתי למשחק קרייסס להתחיל לשחק בו....שינתיי את הרזלוציה ל1800X1050 (הרזלוציה הטבעית של המסך) , ולפתע כל המשחק התחיל להתקע והמשחק זרם בצורה איטית מהרגיל !!! כאשר הורדתי את כל ההגדות למדיום המשחק חזר להיתו בקצב נורמלי אך נפגמה האיכות הגרפית המצוינת . יש לציין שיש לי 88GT אסטס , Q6600 ו2GB RAM !!! אפשר בבקשה עזרה ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מעבד במחשבי: Phenom II X4 840 3.2GHz האם מעבד זה מהווה צוואר בקבוק בעת משחקים? מדוע אני שואל? במחשב שלי הותקן GTS 250 512MB. המסך שלי בעל רזלוציה 1920x1200. המשחק: Need for Speed בעת אירועים דרמטיים [ ] במשחק, ה Frame Rates ירדו ל 40. לכן - החלפתי את כרטיס המסך ל GTX 460 SE ועדיין - אותה תוצאה!!! לכן - נותר לי רק לשאול - האם זהו המעבד בעצם שמגביל את הביצועים??? בכלל - איך אפשר לדעת? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה בבדיקה של הכרטיס בטסט FURMARK ה-FPS עולה ל-70 ואז יורד הדרגתית ל-55, התופעה נעלמת כאשר אני מעלה את ההספק לכרטיס ב-15% או יותר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי יש לי רדאון 8500 עם יציאת SVIDEO רציתי לדעת אם ניתן למצוא מפצל מ S VIDEO לחיבור ליציאה הרגילה של הטלויזיה? כי הטלויזיה שלי לא מהחדשות ואין לה יציאת S VIDEO עוד שאלה בנושא האם האיכות תפגם? והאם ניתן לחבר את ה S VIDEO ליציאה דומה בDVD ואז לחבר את ה DVD לטלוזיה ואז לקבל TV OUT?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעבר כשקניתי את המחשב הלכו לי שני כרטיסי מסך מסוג HD 6950 אחד אחרי השני ישר כשחיברתי את המחשב לחשמל לאחר שהלכתי אל החנות ולקחתי את המחשב בעצמי הכרטיס השלישי עבד אצלי כ 3 חודשים היום אחרי שאני וחבר שלי ניסינו להפעיל מפות של סינגל פלייר במולטי פלייר בפורטל (אגב זה עבד ) המשחק קרס ונאלצתי לכבות את המחשב כשהמחשב נדלק מחדש עלו שלוש הודעות אחת אחרי השני 1 - היה רשום על המסך שקרה משהוא ולא הבנתי בדיוק מה 2 - המחשב ביצעה דוונקלוק לזכרונות ל 1333MHZ ועוד כמה דאונקלוקים 3 - הווינדוס הראה לפני שהוא עלה שפעם אחרונה הווינסוד לא נכבה כראויי ונתן לי שני אופציות בחרתי אחת מהם ואז היה לי נקודה למעלהה במסך מצד שמול והמחשב נכבה ונדלק שוב אחרי זה קרה לי בדיוק מה שקרה לי בעבר …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מחשב מבוסס מעבד I7 8600 ׁ ( בקיצור מעבד דור 8 ) ולחסוך ברכישת כרטיס מסך מיותר ( מחשב ללא כרטיס מסך ). אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר למחשב 2 מסכים ? והאם יש בלוח האם 2 יציאות HDMI ל2 המסכים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי: E6300 עם oc ל-3.3 ספק כוח 500w FSP זיכרון: 4GB OCZ כרטיס מסך: ATI 4770 יש לי תקציב של 750 ש"ח לקניית כרטיס מסך החדש חשבתי על: Palit GeForce GTX460 Sonic Platinum 1024MB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2048 או Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3083 תעזרו לי לבחור השאלה השנייה כמה הצוואר בקבוק ישפיע על הביצועים של הכרטיס החדש...? *היעוד של הכרטיס הוא בעיקר ל-BF3 תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מחפש מדריך, מפורט ככל שיהיה למוד המתח לכרטיס בעזרת עיפרון תודות לעוזרים נדב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כל כמה דקות המחשב שלי עושה RESET ויש לי הרגשה שזה קשור לכרטיס מסך נכנסתי להגדרות שלו וראיתי שם כל מיני הגדרות כגון 3DMARK, וכל מיני משחקים שלא היו לי על המחשב. איזה פרופיל כדאי לבחור או לחיופין מה כדאי לי להגדיר בפרופיל החדש? תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
i want to buy a good and not so expansive GPU from the US and bring it with me to israel im kinda uninformed about what is good or bad i was looking at the ati 4870 i found that they are pretty cheap 240-250 what do you say guys worth the money?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שקניתי אותו היום התקנתי כולל כל הדרייברים הכרטיס פשוט לא מתפקד! בבאטלפילד 2142 אני מקבל דבר כזה: (סטוק) http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg ניסיתי קצת אוברקלוק הגעתי ל 480 core 740 memory ועדיין לא הסתדר.. ב 3dmark05 אני מקבל 3300 :\ מה עושיםםםם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לא למשחקים אלא לצורך צפיה מיטבית ב-HD, סרטי DVD / בלו ריי וכד', האם כדאי לשדרג למעבד התומך בליבה גרפית HD 4000 או מספיק HD 2500 ? תודה חצרוני
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשום בדרישות מינימום, ש3DMARK דורש תמיכה בDX9, שאין בגי'פורסים למיניהם? זה יעבוד? במלואו? MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים 1. האם לוח אם בעל 2 חריצי הרחבה PCIE (חריץ אחד 16 והשני רק 8) יכולים לתמוך בשני כרטיס מסך לעבודה ב2 מסכים שונים כלומר כרטיס למסך A וכרטיס למסך B (ואני לא מתכוון לטכנולוגית הCrossFire או SLI) 2. בהנחה שהתשובה לשאלה 1 חיובית אז נניח בתקציב של 400-500 ש"ח מה עדיף? כרטיס מסך חזק (יחסית) אחד בעל 2 יציאות או 2 כרטיסי מסך (250X2 ש"ח) כאשר כל כרטיס מסך מתחבר למסך אחר 3. מעדיף כרטיס פסיבי ללא מאוורר 4. מה עדיף NVIDA או ATI? מה השימוש מולטימדיה בעיקר עריכת וידאו ומוסיקה לא משתמש במשחקים בכלל ומה המפרט שלי? מעבד: E8400 לוח: GIGABYTE GA-EP45C-DS3R PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x16 slot, running at x8 זיכרון: 4 GB מע הפעלה: XP
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוחות אם מכל המינים, מחשבים נייחים בכל הגדלים וגם ניידים, אביזרי גיימינג ודרקון אדום אחד עם בטן רכה - המערך של חברת המחשבים והחומרה בתערוכת האלקטרוניקה הגדולה היה מרשים ומקיף באופן בלתי רגיל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
פיתום כול המשחקים פועלים הצלי אים באגים כאלה כול מי ני קווים בבקשה עזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את ה-X1950 Pro שיש לי כרגע (עושה לי בעיות בזמן האחרון). המסך הוא 19' והרזולוציה היא 1280X1024. עדיף של nVidia. לא מעוניין ב-OC ולא חובה להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל שכן ידע להתמודד עם משחקים חדשים. תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל המחירים הנמוכים של הכרטיס ביד2 נראה לי שזה הדבר הכי משתלם במקום לקנות כרטיס אחר . איזה כרטיס משתווה לHD5850 X2 ? המחשב שלי SeaSonic 620W S12II CoolerMaster CM690 Gigabyte X58A-UD3R core i7 950 @ 3.8ghz sapphire hd5850 1gb kingstone 12gb ddr3 1333mhz
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על איזה כרטיס מסך טוב למשחקים אתם ממליצים? תקציב של עד 500 ש"ח אם אפשר משהו שקיים במלאי של KSP כי משם אני קונה את המחשב ..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב (אני קצת שתוי אחרי אכזבה מהולה באלכוהול בת"א, אז אעשה את זה קצר). אני מעוניין להחליף את ה 6600 שלי (בן שנה וחצי) למשהו קצת יותר טוב. המפרט שלי: P4- 3.0. 2GB RAM (4*512). ABIT 925 3RD EYE. המארז די סולידי עם ספק כח 520W. אחרי הקרטוע הרציני שסבלתי מהדמו של GRAW, החלטתי לשדרג. הכוונה היא לא לרכוש את ההכי טוב היום, אלא לקחת משהו כרטיס משובח שבעתיד יפעל במערך SLI / CF עם מחשב חדש. המחיר: יכול גם להגיע ל 2,000 שקל. אני בפירוש לא רוצה משהו שיכביד על המערכת, כי אין לי כח להתעסק ב OC. אודה על כל עזרה. ואשמח גם אם תשלחו לי בפרטי חנויות שאתם ממליצים לקנות מהם.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי HP, סמסונג, MSI וכל יצרנית אחרת בתחום פחות או יותר - גם אייסר משיקה מותגי גיימינג נייד חדשים, עם מחירים מפתיעים לחיוב לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את את המערכת הקודמת שלי קצת מכיוון שה X800GTO2 הנוכחי לא תומך SM3 ולכן לא מריץ כמות גדולה של משחקים. אני מעוניין בכרטיס מסך יד שניה, שיריץ משחקים במקרה הכי טוב על MEDIUM., ניתן לראות את המפרט בצד, שימו לב שזוהי המערכת עם המעבד Intel Pentium D805 (האחרונה). מסך - 22" אך אני לא אשחק ברזולוציית native, כנראה 1360 * 768 או משהו קרוב. משחקים לדוגמא: Mirror's Edge Cryrsis: Warhead GTA: IV (בספק אבל יהיה נחמד ) כל אלו על LOW ברזולוציה נמוכה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו... אני באמת צריך את הSAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK אני משחק במשחקים nfs החדש,Far Cry ,nba 2006, pro evolution soccer 5, City of Heroes, The chronicles of riddick
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-