עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OR007,

הראשון עולה 650 והשני 790 אמרו לי של-64 יש ביצועים יותר גבוהים אז לקחתי אותו והוא גם עולה פחות.., טעיתי או עשיתי בסדר ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ובכן, המפרט שלי רשום ב"מפרט המחשב". הנה התוצאות שלי ב3D MARK : 3d mark 2001 : 9500 3d mark 2003 : 3100 בלי שינויים ברזולוציה ובהגדרות. קראתי את האשכול בהודעת עוגן, נכנסתי לאתר אך היו לי כמה בעיות איתו אז אני מקווה שתענו לי פה ולא תסגרו את האשכול. גרסת דרייברים : 3.2 (קטקליסט) האם התוצאה הזאת כמו שהיא אמורה להיות ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב עם ספק כח שקניתי עם המארז Antec Performance One P150 ז"א ספק כח של אנטק 430W מסדרת HE עכשיו אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסדרת 8800 אני מתלבט בין : 1) 8800 GTS 640MB 2) 8800 GT 512MB עכשיו השאלה היא האם הספק כח שלי יוכל להחזיק לי את אחד מהכרטיסים האלה ? אני רוצה ללכת יותר על ה8800 GTS 640MB מה אתם אומרים ? תודה רבה מראש .

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by guyyug,

המסך הנל קיבל את בחירת העורך במבחן מסכים "15 LCD בעיתון שאת שמו אני לא זוכר 10מתוך 10 כך שהוא אמור להיות מסך מצויין אבל רציתי לשמוע ממשהו שראה את המסך משתמש בו או מכיר מקום בו הוא בתצוגה לדעתו כי במחיר של 2250 שהמגרעה היחידה שלו שאין לו DVI הוא ממש מציאה מצאתי עוד משהוכאן אצל טום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dcaspi,

שלום, יש לי פנטיום 3 550, 256 MB והארד-דיסק 40 7200. עד היום היה לי וודוו 3 3500 והיום קיבלתי כרטיס חדש- MCI GeForce 4 4200 128 DDR התקנתי אותו, הוא מ-ע-ו-ל-ה, הוא הקפיץ לי את התוצאה של פרי.די מארקס מ- 1030 או משהו כזה ל-4398. רציתי רק לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס, אני יודע שהתוצאה קצת נמוכה אבל זה רק בגלל שיש לי מלא דברים מגעילים על המחשב, אבל אני מפרמט עוד-מעט. אשמח לתגובה דן

6. Started by galai198777,

איזה כרטיס מסך ל איכות 2K ?

7. אני קונה עכשיו 7900 G בארה"ב ואני לא יודע של איזה חברה הכי כדאי לי מצאתי של EVGA ב 290 $ את זה eVGA 256-P2-N567 Geforce 7900GT KO Superclocked http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130016 וראיתי גם של גיגבייט והם יקרים יותר באיזה 20 - 40 $ וביצועים פחות טובים.. אז מישהו יכול להמליץ לי על חברה טובה או שגם EVGA טובים ??

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by show_biz,

שלום לכולם !! בשעה טובה אני אמור לקבל את הרדאון 9500 פרו שלי השבוע...... האם ידועה איזו בעיה עם הכרטיס יחד עם פנטיום 3 1000 הלוח אני לא בטוח אבל סלוט AGP X4 ?????

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sahargt,

בקיצר הרצתי 3DMARK2005 התוצאה 14769 והסתכלתי בנתונים ואני רואה את הדבר הבא

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BloodLine,

מה זה צריבת ביוס :ם?

11. Started by Idanp,

http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=621442 מעניין..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. להוראות בזכות התוכנה הנהדרת 3D Analyzer אפשר לגרום לדמו לחשוב שיש לכם כרטיס Parhelia ולהריץ אותו (פועל רק על כרטיסי DirectX 8 ומעלה!). נ.ב. נראה פשוט מדהים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nbd,

בקרוב מאוד אני קונה את המחשב החדש שלי וכנראה אני קונה 6800 של Leadtec משום שאמרו לי שהרבה מהכרטיסים של MSI עם פגם.. ועכשיו גם חסר במלאי כמעט בכל הארץ.. אז רציתי להיות בטוח שהכרטיס מסך הזה יחד עם מערכת: 64 3200+ 8kda3j 512 x 2 corsair 2.5cl יריץ חלק משחקים על HIGH או משהו שקרוב לזה אני מדבר על משחקים כמו במפי, דייב, פאקמן וכל אלה.. סתם סתם אני מדבר על HL2 , DOOM3 וכל המשחקים של הדור הבא כמו שנקרא.. תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ezman,

שלום לכולם אני בדרכי מחשב בתקציב של 7K לצורך שימוש עיקרי בפלייט סימולטור של MS אחת ההתלבטויות של שיש היא בין ה GTX570 ל גרסת ה OC שלו, ההפרש במחיר לא גדול השאלות שלי הן: א - מה הפער בביצועים? ב- האם ידועים על בעיות כלשהן הם כרטיסים מהסוג OC מהיצרן? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ^DaGoN^,

אני לא מצליח לקבל תמונה בטלויזיה מהכרטיס מסך, אנא אם יש מדריכים תפנו אותי אליהם, או אם אתם יכולים לעזור לי , בבקשה... יש לי כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x+TV OUT יש לי את הכבלים הנחוצים לחיבור מהכרטיס מסך לטלויזיה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שיש להם בעיות עם כרטיסי מסך של ATi. מהי הסבירות שבעיה כזאת תקרה גם לי ? (המפרט במפרט המחשב) חוץ מלחבר את הכרטיס לAGP ולהתקין את הדרייברים, יש אולי עוד משהו שאני צריך לדאוג לו ? ובכלל.. אני אמור לדאוג ? :-[

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by cure1,

היי היום קניתי מחשב חדש . אני רציתי כרטיס מסך ATI 6950 כי קראתי כאן רק דברים טובים אבל המוכר בחנות שיכנע אותי לקחת כרטיס של zotac gtx 560 ti . הבעיה שאני קצת לא רגוע ,האם עשיתי נכון ? ההפרש בכסף הוא לא משמעותי . תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by RDS,

אוקי... רציתי לקנות את ה-1950 פרו, אבל אז ראיתי שזה רק DVI... זה נכון? לי יש מסך CRT... זאת הבעיה... אם אני רוצה מתאם, זה מוריד מהאיכות? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. סרטון מטורף לטעמי שנתקלתי בו היום מציג דירה שמטשטשת את הגבולות בין אנימציה למציאות. מה המשמעויות של דבר כזה? האם המשחקים הולכים להראות כך? תוך כמה זמן?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אחרי HP, סמסונג, MSI וכל יצרנית אחרת בתחום פחות או יותר - גם אייסר משיקה מותגי גיימינג נייד חדשים, עם מחירים מפתיעים לחיוב לכתבה

21. שלום, מה לדעתכם כרטיס המסך שכיום נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני ייתן פה כמה סוגים תסדרו לי אותם מהחזק לחלש HD4850 9800GTX 1024 MB ‏9800GT 1GB 9800GTX+[מה זה הפלוס?} HD4870 ,USV

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD4890 ב1200 ש"ח , לפי המלצת הפורום והאינטרנט. הופתעתי לגלות שיש benchmarking ש gtx 260 משיג אותו fps כמו הכרטיס הזה , ו gtx 275 עוקף אותו. עוד משהו שאני לא מבין , זה איך גורמים לכרטיס מסך HD4890 להריץ משחק בפחות מ 30fps , אפילו 12... אני מבין שבדרך כלל שמים את ההגדרות הכי מחמירות שיש, אבל זה עדיין מוזר שכרטיס חזק לא מתמודד עם זה. ועוד שאלה , gtx 275 או HD4890 ? * מסך 22 רחב , אם זה משנה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם .. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש כי המאווררים של הנוכחי פשוט מרעישים בטירוף, רעש של קליקים כזה , זה קורה שהמאווררים פועלים לאט או כאילו יש להם ירידת מתח.. יש לציין שזה כרטיס מסך מחודש , אמרתי אולי הגיע הזמן להחליף ולחיות כמו בנאדם .. הנה המפרט שלי , Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler , Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by thebenjamin,

שלום, הכרטיס הישן, HD4870 התקלקל ואני נאלץ להחליפו. איזה כרטיסים קיימים באותה רמה? שאר הרכיבים במחשב נשארו כשהיו והשימוש לרוב יהיה בסיסי - עבודה משרדית,תכנות,צפייה בסרטים/סדרות ואולי לעיתים רחוקות משחקים. לא ארצה להשקיע יותר מדי מכיוון שהמחשב כבר בן 7, אולי אפשר להסתפק בכרטיס עם ביצועים פחות טובים (ראיתי R7 240 ב50$). תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.