עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בניקיונות לפסח מצאתי רכיבים ישנים של מחשב שפעם היו לי, בין היתר מצאתי שני כרטיסי מסך שהשתמשתי בהם בעבר. האחד FX 5200 125mb והשני gt520 1G. מה אתם חושבים? אני בר מזל?? יש לכם גם כרטיסים ששמרתם ממחשבים קודמים? ASUS GeForce FX 5200 128M (משנת 2003) : NVIDIA GT 520 1GB (משנת 2010):

• 14 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלו םםלכולם שאלתי היא האם ככל שגודל הנקודה גדול יותר התמונה נראית טוב יותר? אני מעונניין לרכוש מסך lg700b שגודל הנקודה שלו הוא 0.24 לעומת מסך lg אחר שגודל הנקודה שלו הוא 0.20 בתודה מראש אלעד

3. Started by mosheva,

שלום, אני מקווה שזה המקום.... אני מחפש כרטיס טלויזיה או כרטיס לכידת וידאו. בגדול אני מידי פעם ממיר קלטות וידאו או ממצלמת וידאו (לא DV) כרגע יש לי כרטיס lifeview flytv prime spo סדרה 3 למי שמכיר... אין כל כך הרבה תוכנות שתומכות בו ואני מחפש כרטיס חדש... אשמח להמלצות (טווח מחירים עד 500 +-) תודה!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by yanivd28,

היי ברשותי כרטיס מסך geforce gt220 מחובר ב-hdmi לlcd גדול בסלון ,מחובר בdvi למוניטור מחשב. כל ניסיונותיי להגדיר לכל אחד מהמסכים רזולוציה נפרדת בעוד התצוגה נשארת העתק מדוייק ( כל האייקונים על שולחן העבודה וכו...) עלו בתוהו. שעות של חיפושים השאירו אותי עם סוגיה לא פתורה למישהו יש מושג אם זה בכלל אפשרי בכרטיס הזה? תודה

5. שלום חברה, בטח טחנו את העניין אבל בחיפוש TV-OUT נותן רק מפרטים. אני מחבר את ה-TV-OUT ורואה הכל מעולה, הבעיה שהכל שחור לבן. יש למישהו עצה ?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by dsane,

בחנות לא אינטרנטית מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by overload,

XGI Volari Duo V8 Ultra הגיע, והוא ממש עלוב! לכרטיס הזה יש 2 ליבות והוא בקושי עובר את ה 9700 של ATI !! תראו איזה איכות מזעזעת הוא מציג (תעברו גם לעמודים הבאים): http://www20.tomshardware.com/graphic/20031107/xgi-volari-09.html איזה ביזבוז, אני לא מבין לאן נעלם כל הכוח של 2 הליבות אלו, מה ההיגיון בזה? ממש חבל שSIS לא השקיעו באמת בכרטיס, היתה להם הזדמנות מצוינת לשבור את המונופול של ATI וNVIDIA, איזה בזבוז. בקשר למה שהחברה אמרה על הדריברים שהם רק בטא וכל זה... נו באמת, כל חברה אומרת את זה כשהיא מוציאה כרטיס חדש, תמיד הם אומרים שהדריברים לא מתאים וצריך לחכות, אחרי שהם מוציאים את הדריברים השיפור הוא אולי 600 נ'ק ב3D MARK 2K אף פעם אין שיפור רציני באמת, אם השיפור היה כזה משמעו…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. במקרה ואני קונה כרטיס מסך יחיד אשר תומך ב sli , האם בעתיד אני יוכל לצרף אליו כרטיס מסך אחר , וחדש יותר - דגם אחר. או בעל מנת שיעבדו ביחד הם צריך ששתי הכרטיסים יהיו מאותו הדגם? תודה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by nec_000,

ההדלפות האחרונות מדברות על כך ש- AMD בכוונת מכוון המתינה עם השקת ה- RX490 , וזאת על מנת לראות תחילה מה תוציא המתחרה מבית נוידיאה באותו סגמנט, ורק אז לבצע תקיפה, כזו שמבוססת על מידע קונקרטי ולא סתם ניחושים. היתרון כאשר מוציאים "כרטיס תגובה", הוא ביכולת לבצע אותה באופן מדויק, כזה שמסייע לבצע את השחלת המענה בדיוק למקום הנכון מבחינה ביצועית ותימחורית, וכך לייצר יתרון יחסי על פני המתחרה. מהלך אגב שנוידיאה עשתה כתרגיל ל- AMD לא פעם בעבר, מי שזוכר GTX680 כדוגמא יפה לכך. מיידעים שעושים שכל, הן מבחינת הביצועים שה- RX490 נדרש אליהם והן מבחינת התכנסות למחיר סביר של 300$ כפי שדובר עליו, מדברים על RX490 שרץ בתצורה הבאה: 3072 מעבדים בחלו…

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. אז כאמור, אני מחפש כ.מסך אשר ישמש אותי בעיצוב גרפי 2D, סרטים וטיפה משחקים (פעם שבוע, וגם זה לא בטוח), התקציב הוא 600 ש"ח, אך מכיוון שאני לחוץ מאוד בכסף, עדיף שיעלה כמה שפחות. חשבתי על ה-HD 3650, של שפיר GDDR3 512MB שנמכר בנועה מחשבים, מה דעתכם עליו? אגב, תנו לי מחנויות מאזור חיפה בלבד (TMS, פנדה, נועה, KSP וכו'). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אני משחק על DX9 ולא הגדרות גבוהות אחריי כמה דקות המשחק קורס כל המסך הופך לחנות צבעים. המשחק נתקע ויש מלא קווים על המסך ואז אני שומע בזזזזזז.. ואז חייב לעשות ריסט הכרטיס מסך שלי הוא HD4850 512MB של Gecube.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Moty_p,

שלום לכם, לא בטוח שהשאלה קשורה לפורום זה, לכן אבקש להעביר למקום הנכון. כאשר אני מחבר את המחשב שלי ל TV עם כבל HDMI באופן ברירת מחדל הקול שיוצא מהמחשב עובר דרך הכבל HDMI ל TV בעזרת הכרטיס קול המובנה של הכרטיס מסך (במקרה שלי GTX550TI) במקום שהקול יעבור דרך הכרטיס קול בלוח אם השאלה שלי היא איך לשדר את הקול גם דרך הכבל ל TV וגם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם לרמקולים של המחשב תודה על התשובות מראש...

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by hm123,

שלום כולם יש שני כרטיסי מסך שמחוברים יחד[hd 3870x2 מעבדqx9650 ולוח אם אסוס מקסימוס אקסטרים] אני רוצה לעדכן גירסה של הכרטיסי המסך הורדתי אותם מהאתר ואני לא מצליח להתקין אותם הוא כל הזמן מבקש גירסא יותר ישנה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by simla101,

שאלה בכותרת + יש לי 8800GT והוא נכנס לי בדיוק במארז (aurora 3d של ג'יגהבייט) ה-4870 יכנס לי למארז?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by nec_000,

הסוד הגדול והשמור ביותר בתעשייה זו של האצה גראפית, זה אשר הוביל לקפיצת המדרגה בביצועים של סדרת maxwel לעומת קודמתה kepler (משהיה סוד כמובן שלא הוגן בפטנט) הוא זה אשר יצר לראשונה את הפער בסדרת 900 של נוידיאה (לעומת GCN של AMD) ופתח לראשונה את פער הביצועים בין שני המותגים. אותה טכניקת רינדור ממשיכה ומועברת הלאה כמובן לסדרת pascal, וסוף סוף נחשפת ובשל כך תוכל לשרת את כולם על כל המשמעויות הנובעות מכך. תהנו: http://techfrag.com/2016/08/02/nvidia-maxwell-tile-based/ https://www.youtube.com/watch?v=Nc6R1hwXhL8 http://www.realworldtech.com/tile-based-rasterization-nvidia-gpus/ http://www.anandtech.com/show/10536/nvidia-ma…

16. Started by idan_1995,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסים HD4890 או GTX260 על איזה כרטיס כדאי לי ללכת ? תודה לעונים ..

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. רציתי לברר איזה SLI עדיף לעשות מבחינת ביצועים ומבחינת תקציב: GTX295 X2 או GTX260 MAXCORE X3 שאחד כבר יש לי. יש צורך להתחשב בעובדה שללוח אם הנוכחי שלי יש רק שתי PCI E ולקחת בחשבון שאם הולכים על האופציה השניה צריך לוח חדש [790 ULTRA SLI]. בנוסף הספק שלי ככרגע הוא ANTEC EARTHWATTS 650.

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by lmlm,

הכרטיס יהיה דומה מאוד ל 7900GTX. הציפ יהיה G71 ,ליבה 650MHZ עם 24 צינורות עיבוד 16 ROP ו 8 vertex shader engine( איך אומרים בעברית?) כמו הכרטיס 7900GTX ההבדל היחיד ביניהם יהיה הזיכרון, לא נפח הזיכרון אלא הקלוקים שלו: 1.38GHz לזיכרון כמו ה GT עם GDDR3 1.4 NS המחיר יהיה בין ה 7900GT ל 7900GTX . הכרטיס יהיה לשוק הOEM כמו שה7900GS היה ועכשיו הוא כבר בשוק הרגיל, לנו יש את 7950GT מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=664851

19. כמו קודם אני מדבר על החזק בינהם לא המישתלהם תודה!!

20. Started by AQ King,

יש לי אפשרות שעכשיו black friday להביא מאמריקה msi gtx 1080 ב 620 דולר 2400 שקל, start pc gtx 1070 עולה 2290 שקל, עוד אופציה לקנות פשוט את ה-gtx msi 1070 זה יוצא 1600 שקל. על מה אתם הייתם הולכים? דוד שלי בא לארץ בשבוע הקרוב יש לי מסך 1080p של dell 24 ips אין צורך לקנות 4k יש את ה-dsr של נווידיה 4k מדומה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by White Raven,

תודה רבה לכולכם !!! אני כנראה הולך על ה- nvidia geforce fx 5900XT מקווה לשיפור טוב! ושוב תודה לכולכם!!!! [glow=blue,2,300]ATI Radeon 9600XT AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT ATI Radeon 9600XT AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ATI Radeon 9800SE AGP 8X 2Heads 128mb DDR DVI + TVOUT[/glow] ??? ??? ??? ??? אני צריך להחליף כרטיס מסך אני צריך לבחור אחד מהנ"ל עד יום שישי!!! ;D לפי מה שהבנתי הם עולים כל אחד[glow=yellow,2,300] $189 $222 $225 [/glow] בהתאמה. בבקשה הסבירו לי מה ההבדלים בין הם ומי מהם עדיף??? תודה מראש white raven . p.s : א שמח לקבל הצעות נוספות בכרטיסים השונים מ- ATI Radeon תרגישו חופשיים להציעה את כל העולה ברוחכם בתווח המחירים הללו כול עוד ז…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם אני בונה מערכת, וחשבתי לקנות כרטיס 8600gt - לא גיימר פשוט צריך כרטיס שיריץ דברים בצורה טובה עכשיו יש שני כרטיסים: אחד של לידטק אקסטרים שבא עם מאוורר השני של גיגהביט והוא עם קירור פאסיבי אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ולכן חשבתי לקחת את הגיגהביט אך קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכרטיס עם קירור פאסיבי אומנם יהיה שקט יותר אך גם חם יותר ויכול להגיע גם לטמפ' של 80-90 מעלות - האם זה מסכן את הלוח אם או חלקים אחרים במחשב? המפרט שחשבתי עליו יכלול מארז עם 2 מאווררים של 12 סמ' ומאוורר למעבד, מסך 22 אינטש, ספק 450 וואט מבקש את עזרתכם ואשמח לשמוע גם הצעות לכרטיסים אחרים בתחום התקציב תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך של gigabyte gtx 680 oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים האם כדאי ובכמה אחוזים זה ישפר לי את הביצועים? ברשותי מעבד core i7 3770k לוח אם asus rampage v extreme ספק כח corsair ax 1200i זיכרונות g.skill 32 gb 1600mhz קירור noctua d14

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gilad0327,

אני מעוניין ב- LCD למשחקים וסרטים עם כניסת DVI . התקציב הוא בסיבבות ה- 2000-2400 17 אינצ'... אם יש בתקציב הזה גם 19 זה טוב . ואני מעדיף של LG .. בגלל אחריות הפיקסלים

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. ^^^^ האם יש דרישות מיוחדות גם למארז מבחינת גודל כמו ל-GTX או שכל מארז יתאים תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.