עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הי אני רוצה לקנות כ. מסך איזה יותר טוב ? מעבד I7 920 לוח אם GIGABYTE EX58 EXTRIME זיכרון 3X1GB 1600MHZ CORSAIR ספק HEC 750 COUGAR דיסק קשיח 1TB WD מארז LIAN LI P80

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. חשוב שיהיו לו יציאת HDMI ועדיפות לשתי DVI. שיריץ חלק סרטים ב FHD ומשחקים חדשים.. אני שוקל לקחת את ה GTX 460 מה אתם אומרים? עדיף שהכרטיס יהיה במלאי של logicpc.co.il כי משם אני מזמין את שאר חלקי המחשב. תודה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הכרטיס שיש לי הוא R9 290 Gigabyte Windforce Edition כידוע יש לו 4GB והמסך שיש לי כרגע הוא Dell U2412M ברזולוציה של 1920X1200. אני מעוניין לרכוש עוד שני מסכים כאלה. כרגע אני משחק על הגדרות הכי גבוהות שיש למשחק. מלבד להתפשר על כיבוי של AA במשחק, האם כרטיס אחד יכול להתמודד עם הרזולוציה או שאצטרך CF?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by asilic,

הי יש לי רדאון 8500 עם יציאת SVIDEO רציתי לדעת אם ניתן למצוא מפצל מ S VIDEO לחיבור ליציאה הרגילה של הטלויזיה? כי הטלויזיה שלי לא מהחדשות ואין לה יציאת S VIDEO עוד שאלה בנושא האם האיכות תפגם? והאם ניתן לחבר את ה S VIDEO ליציאה דומה בDVD ואז לחבר את ה DVD לטלוזיה ואז לקבל TV OUT?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. השימוש העיקרי מהכרטיס שבו אני אשתמש יהיה גיימינג, אך בעתיד עבודה בתלת מימד ועריכה. חשבתי על QUADRO 600 אבל הוא גרוע בגיימינג. המפרט: ספק - 850W של SEASONIC. לוח - P67A-UD4. מעבד- I5 2500K. מה אתם מציעים? שיהיה באותו טווח המחירים של QUDARO 600 1GB, כמובן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by IDOnoach,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים והאם ההפרש של 135 שקל מוצדק וכדאי? בתודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום ! לפי שבוע יצא עדכון באתר של ATI לגירסא החדשה של הדרייבר ! היום מחקתי את הגרסא הישנה והתקנתי את החדשה .. הבעיה ש.. מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה גם ירדו הביצועים ב3Dmark-06 התוצאה ירדה ב1500 נקודות ... ב 3DMark Vantage התוצאה ירדה ב1200 נקודות ... הגיוני שעדכון גרסא יוריד כל כך הרבה מהביצועים ??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by infer73,

רציתי לדעת, אני אולי מתכנן לקנות כרטיס מסך 6800 יד-שנייה (עם אחריות לבערך עוד שנתיים וחצי) שהמוכר טוען שאפשר לפתוח לו צינורות (AGP אגב) אז רציתי לדעת, האם פתיחת צינורות פוגעת בכרטיס? זה מסוכן לכרטיס? ועד כמה 6800 (בלי פתיחת צינורות) יותר טוב מ6600GT? [אם בכלל] (כי הם עולים לי אותו הדבר בערך, רק שה6800 יד שנייה) ועד כמה פתיחת צינורות ל6800 עוזרת לביצועים? האם 6800 עם פתיחת צינורות משתווה ל6800GT? מה ההבדלים ביניהם? (מהירות ליבה/זיכרון?) עריכה: לא ידעתי אם לשים את הנושא הזה כאן או בקירור וOC, אז אם זה יותר מתאים לשם, אנא שמנהל יעביר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Zeliran,

יש באפשרותי לקנות את ATI 9600 XT 128mb ב 660 ש"ח ולעומתו את ATI 9600 XT 256 ב 950 ש"ח האם ההבדל בזיכרון באמת מצדיק את את ההפרש במחיר? לפי הבנתי, כיום כמות הזיכרון היא לא למעשה מה שהכי מדאיג מבחינת כרטיס המסך, אבל האם שווה להשקיע את הכסף הזה בשביל לעשותל את השידרוג הזה? (אני בספק, אולי תשכנעו אותי אחרת?)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by OpenCan,

אני רוצה לקנות לאחי הקטן כרטיס מסך פשוט למחשב עם קצת פז"מ עם משהו ברמה של מעבד E5300 ו2 ג'יגה DDR2 על לוח אם פשוט עם כניסת PCI-E X16. ראיתי בKSP מגוון לוחות בסביבות ה250-300 שקל ובמפרט שלהם לא מצאתי הבדלים. יש הבדל בין הכרטיסים השונים בכלל? יש אחד ספציפי מומלץ על גבי חבריו בטווח מחיר הזה? תודה :-)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by harel1,

אם ברשותי מחשב עם מעבד 3700x פלוס מסך 32 אינץ' 2K 144hz, איזה כרטיס מסך יספק אותי? 2070 super יספק? לחויית משחק אמיתית, כלומר כדי להוציא את המיטב. או אולי 2080 או 2080 super ישנו לי את החוויה משמעותית? מה עדיף.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לפי הנאמר כאן בסרטון, זו בהחלט אפשרות ..... וגם, שינוי גישת הפינים במעבדי AMD. https://www.youtube.com/watch?v=rzl-QzX5jSI

13. Started by royboy,

היצרן המליץ להתקין כרטיס מסך בחוצץ העליון , אך אני רוצה להתקין כרטיס מסך בחריץ התחתון כי יש לי גם לשים עוד כרטיס סאונד האם כרטיס מסך בחריץ תחתון יפגע במחשב ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by AmosC,

למחשב ביתי רגיל (מבוסס Pentium D 805 או 930), המשמש בעיקר לאינטרנט וכו', וקצת משחקים קלים של הילדים - שום דבר כבד במיוחד - האם כדאי לקנות כרטיס מסך מובנה בלוח ולשדרגו בשלב מאוחר יותר או שכדאי לקנות כרטיס ברמה בינונית כמו ה-6600 הרגיל (לא LE וגם לא GT - משהו בסביבות ה-600 ש"ח)? מה דעתכם? במה יתבטא ההבדל ביניהם? אני מניח שכשיצא המשחק הכבד החדש של מיקרוסופט - ה-Vista - כרטיס OB שנקנה היום לא יסחוב, אבל גם לא בטוח שכרטיס בינוני כמו ה-6600. מצד שני, אם כיום אני לא ארגיש בהבדל - אולי עדיף לדחות את ההוצאה ולקנות בעוד כמה חודשים משהו חזק יותר. אם כרטיס OB - איזה לוח מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by snir9999,

שלום חברים, אני מעוניין בכרטיס 1060 6GB אחרי השוואות שעשיתי אני מתלבט בין 2 גרסאות, GALAX http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=60NRH7DSL9OC&cart=15126754721993186&lang=heb gigabyte http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=GIGABYTE-GV-N1060WF2OC-6GD&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap&lang=he לפני מה שהבנתי מהפירוט, לgigabyte יש תדר טיפה יותר גבוה... איזו חברה מומלצת יותר מבחינת קירור, אמינות וכו'... אשמח להמלצתכם אני היום קונה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ShaiLevy,

שלום, אני נמצא בארה"ב ורוצה להזמין לעצמי ATI 5870 מ NEWEGG , בלי להכנס להאם כדאי לי או לא אני רק צריך לדעת אם יתאים למערכת שלי מבחינות מידות וחיבורי חשמל, אני כרגע עם NVIDIA 8600GTS אני יודע שבלי הפירוט המלא אי אפשר לתת לי תשובה מדוייקת לפחות לגבי החשמל אבל תנסו יש לי לוח Abit AB9 Pro ספק Crosair 520 מארז NZXT Appolo אני רק רוצה לדעת מבחינת תאימות פיזית\חומרתית של הדברים , שיעבוד בשלב ראשון ואם אצטרך להחליף לספק טוב יותר אז שאוכל לעשות את זה מאוחר יותר ובנתיים לנתק איזה הרד דיסק או שניים (יש לי 3) שאלה נוספת, אני מניח שההבדלים בין החברות השונות של 5870 (אסוס, ספייק, דיימונד וכו') הם בעיקר בבנדל = המשחקים שבאים והיציאות השונות. האם אני צודק ? יש משהו מהם שעדיף לי לקנות על…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by DimRah,

ניסיתי למצוא אבל באתר של Twintech לא רשום איזה חיבורים. האם זה 2x 6Pin או 1x 6Pin ו-1x 8Pin? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by RASTA^MAN,

שלום אחים עד שסוף סוף הצלחתי לסדר תרדאון והעלתי מישחקים ... העלתי את אמריקס ארמי שהוא די כבד והכרטיס גם דיי היתחמם והתחיל להציג טקסטורות שבורות וכל מיני דברים קטנים שמפריעים מאוד .. המארז שלי מקורר די טוב אז הוספתי לכרטיס עצמו קירור ע'י זה שהוספתי לו 2 מאווררי אנטק משני הכיונים אבל זה עדיין מטריד אותי שעם הקירור שהחברה שמה לכרטיס לא אמור להחזיק את הכרטיס בטמפרטורות עבודה נורמלית במשחקים ??? דרך אגב הכרטיס לא עבר אוברקלוק ... אתם חושבים שזה יעזור ? יש עוד פיתרונות ואני לא מדבר על משהו קיצוני כמו קירור מים או דברים כאלה ...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ben_sh090,

אני צריך מסך דק 17 עד 1600 ש"ח שיהיה 8 מילי לשנייה ושיהיה טוב למשחקים ויהיה טוב לעבודה ממושכת עם המחשב ושלא יכאב בעניים שיהיה נעים להיסתקל בו... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת אני צופה בסרטים בטלויזיה דרך המחשב ברצוני לקנות טלויזיית תלת מימד רציתי לדעת האם כל מחשב עם כרטיס מסך HD בעל חיבור HDMI יאפשר צפייה של תכני תלת מימד דרך המחשב בטלויזיה או שצריך לקנות כרטיס מסך אחר? תודה,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Animor,

קניתי אתמול את COD5. המשחק קורס לי כל פעם באותה נקודה: במשימה השלישית, כאשר אני נהרג. במקום להתחיל שוב, אני מקבל הודעה מ-ATI VPU שהדרייבר איבד קשר עם הכרטיס. נשלח אי-מייל אוטומטי עם קובץ בשם crash.dat ל-ATI. זה אינו קובץ טקסט, כך שאני לא יודע איך לקרוא אותו. טמפרטורה מקסימלית ל-4870 בזמן המשחק: 85c, לא משהו חריג. גם המעבד לא התחמם יותר מדי: 57c לליבה. באג במשחק? באג בדרייבר? מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. https://wccftech.com/nvidia-allegedly-sold-175-million-worth-ampere-geforce-rtx-30-gpus-to-miners/

23. לעבודה ממוצעת והאם הכרטיס מסך הזה הוא של ATI או שזו חברה אחרת connect3d תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. של ההרקולס עולה 300 שקל יותר !! מה לקנות ? , ובכלל כדאי י לקנות 9700 כי אומרים שיוצאת תוכנה שהופכת מ 9500 ל 9700 לא כדאי שאני יקנה 9500 והיא תעשה לי 9700 PRO

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Lanzar,

נאמר ולא, זה משנה אם אני מחבר שני 8800GT מחברות שונות ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.