עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לחבר נפל מהיד הכרטיס מסך ולצערנו החיבור שלו(\זה שבא מהספק כוח נשבר, למרות שזה עדיין עובד ההפרדה בין החריצים נשברו מה אפשר לעשות? מי יכול לסדר את זה או שהכרטיס מסך לפח? הבנתי שזאת הלחמה

2. Started by Thermalion,

תופעה מוזרה בבדיקה של הכרטיס בטסט FURMARK ה-FPS עולה ל-70 ואז יורד הדרגתית ל-55, התופעה נעלמת כאשר אני מעלה את ההספק לכרטיס ב-15% או יותר

3. סרטון מטורף לטעמי שנתקלתי בו היום מציג דירה שמטשטשת את הגבולות בין אנימציה למציאות. מה המשמעויות של דבר כזה? האם המשחקים הולכים להראות כך? תוך כמה זמן?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by gtx980sli,

כאשר אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש במערכת אז אני צריך למחוק את הדריברים של הכרטיס הקודם נכון? אבל זה יגרום לכרטיס להפסיק לפעול ואז אני לא יוכל לכבות את המחשב (הלא כך?) משהו יכול לעזור לי? מה התהליך שעושים

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  5. שלום. הדגמים: Radeon R5 M335 4GB, NVIDIA GeForce 830M 2GB, Radeon R7 M370 2GB GeForce 960M 4GB אשמח לדעת מי מהם מועדף, לטובת משחקים. תודה.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by Elad Pinhasov,

http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/nvidia_gtx_1080ti_specifications_leak/1 מי שרוצה קצת מידע ( כנראה נכון) על 1080 TI

7. Started by EFSenable,

שלום רב חברים, הייתי מעוניין לדעת מהי ההטמפ' של הכרטיס מסך הנ"ל בעת מאמץ. שלי היא כ-92 מעלות ואני חושב שזה לא תקין. תודה מראש על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  8. שלום, מה לדעתכם כרטיס המסך שכיום נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by mx,

הי, אני מתלבטת בין 4 כרטיסים, שמבחינת הspecs שלהם נראים דומים מאוד (וגם מבחינת מחיר). 1. Sapphire Radeon X800 GTO2 2. ABIT RX800 XL 3. PowerColor A53C-TD3 Radeon X1600 XT 4. XFX XXX edition Geforce 6600 האם מישהו יודע להמליץ לי על הטוב מביניהם, או להסביר לי מה ההבדלים ביניהם? או לחילופין להמליץ על כרטיס דומה במחירים דומים? תודה, MX

• 21 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by haimon_v,

יש לי את ה4850 החדש של שפיר. שיחקתי חצי שעה של WARHEAD על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים - הכל רץ חלק ויפה בלי שום בעיות - כולי מאושר. אחרי כחצי שעת משחק התחלתי להרגיש האטה ותקיעות, כאילו הכרטיס התעייף. כשבדקתי טמפרטורות לא ראיתי משהו חריג. מה נראה לכם?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by NightElf,

שלום, יש לי את המחשב שמופיע במפרט... באמצע משחקים המשחק יוצא ואני מקבל את הודעת השגיאה (מצורף קובץ). יש למישהו רעיון מה קורה?! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Do you make these 6 mistakes when buying a video card? כתבה מצוינת http://www.hardware-revolution.com/mistakes-when-buying-video-card/

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by DJO,

כרגע יש לי GF2MX 400 של הרקולס 32MB, 200/200. יש לי אפשרות לקבל (תמורת מחיר סימלי) GF2MX 400 64MB, אבל של powercolor .. שזו בעקרון נחשבת חברה לא משהו.. אז השאלה היא מה יותר חשוב הרקולס על פני powercolor או ה 64MB על פני ה 32MB.. תודה

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by papa duck,

שלום אנשים יקרים יש לי מספר שאלות בנושא עד לאחרונה היו 2 חיבורים למסך - VGA המוכר והישן וDVI שמתחבר לכמות הולכת וגדלה של מסכי LCD - (רובם עדיין בחיבור VGA) לאחרונה אני נתקל במסכים עם חיבור USB - בשביל הDATA שלהם...... לחלק מהם יש לפעמים מן USB HUB ביציאה קדמית למסך כדי שיהיה אפשר לחבר מקדימה - אל המסך התקנים כמו מקלדת עכבר - או מצלמה או USB FLASH - DISK ON KEY האם יש יתרונות או חלילה חסרונות למסך עם חיבור USB - האם מומלץ להשתמש רק בלוחות עם USB2 או שזה ממש לא משנה? ??? מה לגבי התאימות של משחקים ותוכנות - האם כאלה שדורשים גרפיקה גבוהה וביצועים כבדים לא כדאיים להשתמש בחיבור USB? או להפך? תודה רבה על כל העזרה בהבהרת הנושא :-*

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  15. שמתי voodoo 5 5500 64mb על מחשב עם ווינדוס אקס פי, בפעולות של דיירקט איקס 7 ש DXDIAG מבצע הוא עובד יפה אבל באותו רגע שאני מנסה להפעיל כל משחק אחר הוא עובד בדיירקט איקס שמונה שמובנה בתוך האקס פי, גם אם אני מנסה לשחק קאונטר סטרייק הוא קורס, למרות שקאונטר סטרייק זה DirectX 7. בקיצור, הכרטיס לא תומך לי בדיירקט איקס 8 אפילו כשאני מנסה להפעיל משחקים שלא דורשים דיירקט איקס 8 מה עושים? הדרייבר הכי מעודכן הורד מהאתר www.voodoofiles.com האם יש אפשרות להסיר את דירק איקס 8 מהאקס פי ולהתקין דיירקט איקס 7 ? אולי אפשרות אחרת ?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by sub@master,

ברשותי כרטיס Gforce3 delux של asus (דגם v8200). כמה שאלות לגביו: 1. מותקנים אצלי הדרייברים של asus v21.81a. האם כדאי להחליף לדרייברים של Nvidia? 2. מה ההבדל בינו לבין gforce3 Ti200 ו gforce3 Ti500? 3. הציון שלי ב 3dmark הוא 6756. זה נראה טוב?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by nbd,

בקרוב מאוד אני קונה את המחשב החדש שלי וכנראה אני קונה 6800 של Leadtec משום שאמרו לי שהרבה מהכרטיסים של MSI עם פגם.. ועכשיו גם חסר במלאי כמעט בכל הארץ.. אז רציתי להיות בטוח שהכרטיס מסך הזה יחד עם מערכת: 64 3200+ 8kda3j 512 x 2 corsair 2.5cl יריץ חלק משחקים על HIGH או משהו שקרוב לזה אני מדבר על משחקים כמו במפי, דייב, פאקמן וכל אלה.. סתם סתם אני מדבר על HL2 , DOOM3 וכל המשחקים של הדור הבא כמו שנקרא.. תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by anx,

בו נגיד ככה , קדום כל אני אפרט איזה מחשב יש לי ואז את הבעיה. מעבד: P4 2.8 לוח אם: ASUS P4P800 זיכרון: 512 DDR 400 כרטיס מסך: redon 9800XT אוקי אז הורדתי את המשחקים דום 3 וסיאס סורס החדש הכל טוב ויפה אבל מה שקורה כשאני נכנס למשחק אני רואה בקרע מן נקודות לבנות מעצבנות כאלה והם מופעיות לי כל הזמן ואינני מבין מה הבעיה ... ויש גם קטמים כאלה בקרע... האם זה קשור לכרטיס מסך ? האם תוכלו לעזור לי ולמצוא פתרון? אשמח מאוד לקבל תשובות. נ.ב אני חדש פה וזה הנושאא הראשון שאני כותב אליו אז בבקשה חברה תעזרו לי כי המצב שלי עם בקטע הזה מבואס ביותר . תודה, שאול Deva וווווווקבלו Screen shots שעשיתי מהמשחקים ; [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 995 צפיות
  19. שלום לכולכם אני השבוע עומד להזמין מחשב חדש התכנון במקור היה רכישת R9800pro אך מכיוון ומחירו של נ"ל קפץ לכ-1650 בחנות שממנה אני עומד לקנות וכעת נעלם לגמרי מהמלאי אני ככל הנראה אלך על ה geforce6800 שכן אני לא רואה לרכוש משהו פחות טוב מה-9800פרו וכמו כן איני מעוניין לפצל את הקניה לשתי חנויות. בחנות יש רק שני כרטיסים מסוג ה-6800 הרגיל: הראשון הינו מתוצרת ג'יגהבייט ובעל קירור פאסיבי, אך הוא עולה כ-2100 ש"ח, מחיר שכבר גם מוגזם וגם חורג ביחסית הרבה מהכסף שעמדתי להשקיע במקור השבוע התווסף לחנות geforce6800 מחברת Point Of View ומחירו עומד על 1788 ש"ח: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2531 אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה אם כי על ה…

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  20. בתור אחד שלא משתמש בAA , רק רזולציה גבוהה ( 1280*1024 ) , האם הזכרון יהיה משמעותי בשנה הקרובה ( אחרי זה כבר צבא ) . ובנוסף , מה ההבדל בין 6800gt לבין 6800 עם 16 צינורות פתוחים ( פחות או יותר ברזוציה שאמרתי במשחקים כגון Far Cry ) ? השאלה הראשונה יותר דחופה

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  21. הבעיה היא שלא כלכך יש לי את המשחק.... :\ אפשר לשחק עם זה על בטא איכשהו ?

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by taotao,

הציון הוא 381 הגיוני בסדר גרוע ? זה בלי OC

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by ^GunX^,

היי , אני צריך המלצה למסך lcd 17 עם זמן תגובה שלא עולה על 16 ושהכי טוב בערך ב1500 -1400 , חשבתי על זה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=38495 תודה.

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  24. לום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך ואני רואה שהוא כבר כימעט לא סוחב מישחקים חדשים (לא מדבר על קרייסיס ) אפילו Test Drive Unlimited הוא לא יכול ליסחוב על הכי גבוה ועל הכי נמוך אני מקבל 40 FPS המיפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3700+ לוח אם ASUS A8N-E זיכרון 1 גיגה כרטיס מסך גיפורס 6600 ספק HEC-425VD-PT (לא חושב שהוא ג'רני ) הקטע שאני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול התקציב שלי הוא עד 2000 שקל והבעיה אם אני קונה משהוא רציני היה לי צוור בקבוק רציני ואני לא רוצה ליקנות משהוא מהדור של הדור הקודם (1950 ) (יש אפשרות שאני יקנה את המעבד הכי טוב שאני יכול וכרטיס מסך טוב ? )

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  25. היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס מסך PCI-E באזור ה 500 ש"ח. קראתי את רשימת הכרטיסים המומלצים ומצאתי שבאזור ה 500 ש"ח, המשתלם ביותר הוא 7300GT sonic. בדקתי בכמה אתרי השוואות (Tomshardware, Gpureview) , וראיתי שדווקא ה X800GTO חזק מהם. אני טועה איפשהו? תודה!

• 16 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים