כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא 1000 שקל אבל נראה לי שזה אמור לעלות הרבה פחות התפקיד העיקרי המיועד לו הוא צפייה בסרטים ב HD תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שאם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI אז גם התמונה וגם הסאונד עובד דרך אותו כבל השאלה שלי היא מה קורה אם אני מחבר עם כבל HDMI ומתאם לDVI? זתומרת כרטיס מסך שאין לו יציאת HDMI טבעית האם הסאונד יעבור דרך הכבל HDMI גם אם הוא מחובר עם מתאם ליציאת DVI בכרטיס המסך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראשון עולה 650 והשני 790 אמרו לי של-64 יש ביצועים יותר גבוהים אז לקחתי אותו והוא גם עולה פחות.., טעיתי או עשיתי בסדר ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך הסאמסונג 959NF שלי עושה רעשים בתדר מאד גבוה לפעמים (כל כמה שעות לרבע שעה - שעה) וזה מציק. לפני שאני נסחב לאחריות הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכם יכול לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... ברשותי מסרטת DCP-PC100E Digital Handycam מתוצרת סוני שבעזרתה הסרטתי מספר קלטות MiniDV (את כל ה- 60 דקות). המצלמה מציעה חיבור S-Video, DV in/out ו- AudioVideo. הבנתי שבשביל שאני אעביר את הקלטות למחשב דרך המצלמה, אני צריך כרטיס טלוויזיה, והחיבור הכי איכותי לעשות את זה יהיה S-Video. האם זה נכון? אם כך, מה הכרטיס טלוויזיה המומלץ? (האיכות היא מקום ראשון, מהירות זה לא שיקול). תקציב: אין. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות גג ב 1200-1300 שקל
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו כשאני בווינדוס אז קצב הריענון "טוב" לפי מה שהמסך יכול אבל כשאני נכנס למשחק אופרה אחרת לגמרי הוא עובד על 60hertz וכשאני רוצה לעשות רזולוציה של 1152 על 864 אז שטח המסך קטן בהרבה למה זה ויכולה להיות ירידה בביצועים בגלל זה?????. אמרו לי ש REFRESH RATE FIX יפתור את הבעיה ואני לא מוצא את התוכנה אז תודה למי שיתן את הלינק.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, משום מה המסך שלי נכבה ונדלק מס' פעמים, אני רואה כל מיני נקודות על המסך, המחשב נתקע ואז אני מקבל שגיאה שבה מנהלת התצוגה nvlddmkm נפסק וביצע שחזור. פעם אחת המחשב נכבה וקיבלתי blue screen, נתחתי קובץ DUMP וראיתי שהבעיה נגרמת מ nvlddmkm.sys. ניסיתי להוריד תדרייבר מחדש ולהתקין אותו למרות שיש לי את הכי מעודכן וזה לא עזר, בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך והיא כ- 60 מעלות במנוחה.(מפרט מחשב מימין). אני משער שכנראה יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך למרות שיש לי את המחשב כשנה ועד עכשיו הכל היה בסדר. תודה רבה למי שיכול לעזור לי עם הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני וחבר שוקדים על בניית מפרט עבורו בתקציב לא גבוהה של עד 2500 ש"ח. המחשב הנוכחי של החבר קיים 5 שנים בערך והוא בעל p4 2.0 ghz. הציפיות שלו מהמחשב החדש הן: *להריץ משחקים כמו Nba2k 09, Gta IV ומשחקי אסטרטגיה חדשים (כיום מה שמתאפשר לו לשחק והוא נהנה מזה זה מנג'ר,רד אלארט,סימס ). *צפייה בסרטים Full HD על מסכי Lcd (יש לו מסך 32" בחדר ו 42" בסלון שהוא ירצה לנצל). *ובכללי להנות ממחשב שרץ בסביבת וינדווס ולא נתקע בכל העברה של קובץ או מעבר בין תיקיות (אם אתם זוכרים איך זה עם p4 - 512mb ddr). -->> הוא לא פריק שחשובה לו כל נקודה על המסך ככה שלא תהייה לו בעייה לשחק על הגדרות בינוניות אפילו. העניין הוא שהוא לא מתכנן רכישה של מסך עם המחשב (אולי בעתיד) ואני לא יודע כ"כ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיחליף את הטלויזיה שלי, ככה שמה שחשוב לי בו זה קודם כל איכות התמונה ואחרי זה איכות התמונה. Nicam Stereo יכול לנחמד, אבל זה לא חובה (דולבי פרו לוג'יק וכד' הם לא כוס התה שלי). את הכרטיסים של hapauge אפשר להשיג רק בהזמנה מיוחדת במחיר מופקע, אז הם לא מתאימים לי. למישהו יש המלצה? עוד משהו, אני רוצה לחבר את המחשב לממיר דיגיטלי של yes ואולי ל- dvd ביתי. כך, שאין לי צורך ממשי בשלט - ולא ברור לי אם יש צורך ב- tuner טוב. אם למישהו יש תובנות כלשהן, אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
איך יתכן ש-8800GT קיבל אצלי ב 3DMARK 06 רק 11,400 אמור להיות יותר לא? אני ראיתי בבאנצ'ים שעשו לו שהוא מקבל לפחות בין 12000-13000 +- מה אתם אומרים איך זה יכול להיות? הנה המפרט שלי: CORE 2 E-4500 2.2 | OC3.0ghz ARTIC COOLING FREEZER 7 PRO P35 DS3L G.SKILL 2 GB 800 DDR2 CL 4-4-4-12 Twinteck 8800GT 512M WESTON DIGITAL 320 GB NZXT ALPHA PC POWER &COOLING 470W [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב מדיה סנטר: לוח Fatal1ty F-I90HD עם יציאת VGA + HDMI אין כרטיס מסך ייעודי. המקרן הוא OPTOMA65 הטלווזיה היא סמסונג PS50A450 בעלת רזולוציה של 1365X768 חיברתי את המקרן עם HDMI ואת הסמסונג עם יציאת ה-VGA. לצערי לא הצלחתי להגדיר את הכרטיס מסך שיעבוד ב-CLONE , על מנת לאפשר לראות גם בטלווזיה וגם במקרן, ללא צורך בניתוק כבלים. כרגע, אני צריך לנתק את ה-HDMI על מנת לראות בסמסונג, ואז לנתק את ה-VGA על מנת לראות במקרן. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא המעודכן ביותר. מה לעשות? האם אני חייב לקנות כרטיס מסך? עם שתי יציאות DVI? יש פתרון עם המערכת הנוכחית? תודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי פה שהיא חברה לא טובה, יש לכם איזו סיבה לא להמליץ עליה חוץ מטווח האחראיות וחשוב להזכיר את הנסיבות לקניית הכרטיס , הוא ישמש לתקופת זמן של כחצי שנה מקסימום עד לשדרוג מחשב שני עתידי. לכן, יש איזו סיבה שאני לא אקנה X800GTO 256mb AGPx8 של palit לטווח הנ"ל (שוב אחראיות לא חשובה לי כי זה שנה וזה מספיק) תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחיין שלי קנה כרטיס מסך, לפי מה שנאמר לו Sapphire 9600XT 256MB Ram . הוא לא יודע כיצד לזהות את הכרטיס. ואני האמת לא יודע איך לעזור לו בזה... אני לא מבין גדול. איך אני יודע שזה אכן XT ולא Pro למשל? איך אני יודע שזה Sapphire ולא איזה Powercolor או משהו אחר...? אין מדבקה על הכרטיס, רק מספר סידורי. נא עזרתכם רבותיי...:-)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ ובפורום של הניידים כמעט ואין מענה זה בעיקרון הדרישה שלי מהלפטופ
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 7100 , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. הבעיה היא שראיתי שיש מספר פרמטרים שאני לא יודע אם הלוח שלי תומך בהם , pci exspress 2 , ddr3 . אני עובד עם לוח אם של asus דגם p5vd2-mx . הדרישות מכרטיס המסך , יציאות dvi ו vga / d-sub , ויכולת להריץ את המשחקים החדשים כמו gta 4 , fifa 2009 . וגם יציאת hdmi יכולה להיות נחמדה . האם יש כרטיס המתאים ללוח אם זה ועונה לדרישות ? תודה מראש למגיבים ..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה המפרט שלי ם הכרי מסך הם הוא מספיק בכדי לשחק על FHD 1800? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz Gigabyte Z77X-D3H 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 Nvidia Geforce Gtx 470 Inno3d Intel 30GB SSD 525 Series mSATA III Samsung 840 Series 120GB SSD SATA III SAMSUNG Spinpoint F3EG HD503HI 500GB SATA II LG DVD±RW GH24NS x24 Corsair TX750M 750W Modular Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty יש צורך בלהחליף כרטיס משסך או שהוא עוד חי ובועט?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: מעבד P3 450MHZ לוח אם: ABIT BX2 (תומך ב - AGPX1) זיכרון: 512MB SDRAM כרטיס גרפי: RIVA TNT 2 32MB שני הארד דיסקים: MAXTOR 40GB 7200RPM ו - WD 13.6GB 5400RPM האם שווה להשקיע במערכת כ - 600 ש"ח ולקנות את GIGABYTE RADEON 9000 PRO (או כל כרטיס אחר באותו סכום)? האם תהיה תוספת (משמעותית) לביצועים? בכל מקרה אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש - חודשיים ולהקים רשת בין שני המחשבים. כיום, המחשב בתצורה הנוכחית שלו לא מסתדר עם המשחקים החדשים ביותר (FIFA 2003 DEMO, NEED FOR SPEED 6 DEMO, WARCRAFT 3), ולכן האם שווה להשקיע בכרטיס חדש כדי לתמוך במשחקי הרשת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Ti4600 vs FX5600U V1 מה לקנות, אותו מחיר בשבילי תודה רבה. יכול להיות שיש את זה בפורום, אם כן פשוט תנעלו את זה בצירוף קישור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס כדאי לי לקנות לעריכת תמונות ווידאו ברמה מקצועית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גירסת ה R9700 מאוד זולה יש איתה בעיות או שהחברה טובה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר רשום שעשו ככה S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200 64 MBytes 250/500 -> 310/640 MHz אני מבין את זה אבל זה נראה לי מוגזם,אז מה לעשות ותפרטו אם לזכרון או לליבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-