כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך שלי הוא מובנה בלוח GIGABYTE GA-G33M ציטוט מאתר הבית: על פניו נראה שהוא תומך, לעומת זאת כשאני מנסה להגדיר את הרזלוציה של המסך ל- 1080 * 1920 אני מקבל מסך שחור עם הודעה OUT OF RANGE. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולא עזר. אם הבעיה היא בכרטיס המסך, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח? ASUS EAH3450/HTP/512M RADEON HD הכרטיס הזה אמור לעלות כ-250 ש"ח. אין לי עניין ולא יכולת לרכוש כרטיס יקר. אם הבנתי לוקה בחסר אשמח אם תעשו קצת סדר בנתונים שהצגתי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שאולי השאלה נטחנה אבל עשיתי חיפוןש ולא הצלחתי למצוא פתרון. יש לי כ.מסך - X800GT של ATI וחיברתי אותו לטלוויזיה.שמתי אות שידור על B-PAL ואני רואה שחור לבן.מה לעשות? אנא מכם עיזרו לי מי שיודע. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ma hahevdel bein 2 ha kartisim??? only the Core and the Memories ??? coz at my friend's comp he gets alot better image quality VE YESH HARBE HEVDEL!!! i got 9500 pro and he got 9700.... my screen is pure flat PROVIEW "17 and he got an normal MAG not flat pretty old..... az ma hahevdel beinhem!?!?! ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה סייד בנדינג שיש בהגדרות כרטיס מסך? מה הוא עושה והאם כדאי להפעיל אותו כי כעת הוא מושבת ויש לי MX440SE תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-6950-2gb-gddr5-toxic-pcie-p-12391?cPath=67 זה הכרטיס מסך אני מצטער אם זה לא קשור אבל גם ספק כוח לאותו כרטיס מסך http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8280 זה הספק תודה מראש ומצטער אם הנושא לא קשור לכאן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת מה הסימנים שכרטיס מסך דפוק? למשל אם במשחק הוא נתקע לי מידי פעם וזה קורה בכמה משחקים האם אפשר להעיד על זה שהוא דפוק או רק בדברים ספציפים דרך אגב אם יש תוכנה שבודקת אם הוא דפוק אודה לכם אם תביאו לי כדי שאדע תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי בלי OC - 7710, ועם OC -272@243 8483 .... כמה אתם קיבלתם, זה סטנדרט, טוב או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קבלתי קושיה נחמדה שהיא: האם זוג כרטיסי 6600GT יכול לשבת על לוח CF? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי X1300P יכול לשבת על לוח SLi? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי כפול ליבה (3D1 לצורך העיניין) יכולים לשבת על מערך SLi יחיד בעל 2*16? קצת תמוה כן,אבל עדיין לא יצא לי לנסות את זה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי במפרט חדש שכולל בין היתר ב.מסך evga gtx-780. היציאות של הכרטיס הן 2XDVI, HDMI,D ו DisplayPort. כרגע נראה שהמסך הנבחר הוא Dell U2414H שלו הכניסות הבאות:miniDisplayPort,DisplayPort,HDMI. שאלתי היא האם בחיבור surround זה משנה אם המסכים מחוברים באמצעות חיבור מסוג שונה? למשל שני מסכים יחוברו באמצעות DP,mDP ושלישי יחובר באמצעות HDMI? אם ניתן לשלב חיבורים שונים האם יש העדפה לאילו חיבורים לשלב? כלומר האם למשל עדיף לשלב DVI עם DP במקום HDMI עם DP? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מסדרת ati בתקציב של עד 320 ש"ח (באמת עד, בלי התפשרות) בעוצמה של הgeforce 9500 (בערך). אני לא מבין בati, אז השוואה לnvidia תהיה טובה (אם טבלה באתר אז בכלל מצויין). למשחק, pci אקספרס, למחשב ישן. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה] ישא איזה כרטיס מסך AGP שיכול להראות לי סרטים באיכות HD זה למחשב לקולנוע ביתי פנטיום 4 1 גיגה זיכרון תקציב עד 600 שקל תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה... ברצוני להפעיל שתי מסכי מחשב הכוונה שבאחד יופיע הורודות של טורנט ודברים כאלה ובשני המשחקים תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס מסך Gigabyte ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail כפול 2 תמונה :
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה setting : resolution: 1024X768 texture filtering : optimal max anisotropy: 4 vertex shaders: optimal ללא OC ..וללא שום תוספת. סביר או נמוך ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, קודם כל שלום! אני לקראת קניית מסך חדש. עכשיו יש לי התלבטיות האם כדי לקחת CRT שהוא הרבה יותר למשחקים? או לקחת LCD שהוא יותר נוח מעוצב יפה ולדעתי גם רואים יותר יפה בשולחן העבודה. עכשיו מה אני קצת מהכל.. כלומר אני גם משחק במחשב עם זה HL2 DOOM3 אבל לא בכמות גדולה.. ממוצע של שעתים-שלוש בשבוע.. רוב הזמן אני עם שירים ועם איסיקיו.. אז השאלה שלי אם כדי לי לקחת CRT או LCD? בקשר ל LCD יש שני מסכים שחשבתי עליהם תגידו לי מה כדי Benq LCD 17 FP737S http://www.benq.us/Products/LCD/index.cfm?product=498&page=specifications MAG LCD 17 MS776D http://www.mag.com.tw/product/products-lcd-ms-776.htm#spec ואם בכל זאת כדי CRT תמליצאו לי על דגמים. כמו כן אני רוצה לדעת מה תוחלת החיים ש…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב אני מקבל איכות תמונה גרועה. משחקים (doom3 לדוגמא) וסרטים (avi וגם dvd) אני מצליח לראות טוב אבל בכל מה שקשור להצגה של fonts - על הפנים. אי אפשר לגלוש באינטרנט כי אי אפשר לקרוא טקסט. גם לראות קבצים ותיקיות ב-explorer בלתי אפשרי. טלוויזה: Toshiba כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 256. חיבור: s-video בצד המחשב, video-in בצד הרסיוור. ניסיתי לחבר גם laptop לטלוויזיה וגם איתו היתה אותה בעיה למרות שכאשר מחברים אותו למקרן (בעבודה) רואים יופי. ציפיתי שכרטיס מסך במחיר של 1100 ש"ח יאפשר לי לעבוד דרך הטלוויזיה. האם טעיתי??? מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי GeForce 6600 256 MB 128 MB ובזמן האחרון מופעים לי במשחקים כל מיני בעיות לא ברצף המשחק אלה בתמונה, התמונה הפכה לתמונה עם כל מיני חורים והיא משנה צבעים! צרפתי קובץ תמונה שמראה את התקלה! (אל תתיחסו לאיכות, אני הורדתי אותה כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונה) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה למשחקים חדשים שאפשר להריץ עם הכרטיס הזה בסבבה אני מודע לעובדה שזה כרטיס מיינסטרימי למהדרין... ודבר נוסף הכרטיס תומך ב- Shader Model מה זה נותן? תודה מראש על הסיוע
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק אך יש לי כרטיס מסך RIVA 2 אני צריך כרטיס מסך חדש. אם משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך עד 1500 שח שיוכל לשרת אותי הרבה זמן - או שיש לו אפשרויות שאין באחרים שימליץ לי בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע GTX 670 במבצע (1800 ש"ח) וחשבתי אולי כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס ב-1000~ ובדור הבא של Nvidia ב-1000~? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסדראת הGF4 TI כי ה9500 עוד לא הגיעו לחנויות ואני חייב לקנות בעוד שבוע בערך... חשבתי על אחד מהבאים: ABIT LEADTEK ועוד אפשרויות יתקבלו בברכה לABIT אני יוסיף קירור לזכרונות. אני חייב כרטיס אמין שיעמו במהירויות AGP גבוהות כי אני הולך לנסות להגיע ל200FSB אם יש עוד חברות טובות אנא שתפו אותי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בצער רב ויגון נהרס לי הכרטיס מסך 7600gt שכבר משמש אותי 4 וחצי שנים חבר הביא לי 8400es או 8400se רציתי לדעת בבקשה איזה כרטיס מסך יותר חזק וטוב למשחקים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול להשיג מחבר HD4870X2 ב~500 ש"ח. עד עכשיו תכננתי על HD6950-DUAL-BIOS ולפתוח אותו ל-HD6970 אבל זה עולה כ~1300 ש"ח. לפחות על הנייר, ברוב המקרים (1920X1200 HIGH) ביצועי HD4870X2 עוד רלוונטיים בהחלט ולרוב לא נופלים מביצועי HD6950/70 בהרבה. די דומה ל-HD5870 ברוב הבנצ'ים שראיתי... האם לדעתכם יש הצדקה להוציא 800-700 ש"ח יותר על HD6950 חדש או לקנות HD4870X2 משומש כנ"ל? אני גיימר מזדמן ולא מכור במיוחד (אין זמן) אבל כשאני מגיע לזה הייתי מעוניין בהגדרות גבוהות (1920X1080 או 1920X1200) אם כי אני מוכן להתפשר על AA רצחני. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שלא כלכך יש לי את המשחק.... :\ אפשר לשחק עם זה על בטא איכשהו ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-geforce-gtx-980-%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%aa%d7%93%d7%a8%d7%99-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-