כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם כרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan יעבוד חלק על ספק Hiper 530W? ואם לא, מה אתם ממליצים למעצב גרפי (AI, PS, ID, max, AE)? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם כטיס המסך תלוי בדגם חריץ PCI-E של לוח האם? אם כן איזה כרטיס חדש יתאים לדגם זה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש כיוון ששלי כבר מת.. זה המפרט שלי: מעבד:Intel Core2 Duo Processor E6600 לוח אם: GIGABYTE-965P-DS3 rev.3.3 ספק:ENERMAX LIBERTY 400W קירור למעבד: Freezer 7 Pro התקציב הוא 400+- והוא יהיה מחובר למסך 32" והדבר העיקרי שחשוב לי שהוא יריץ סרטים HD ומשחקים אבל לא משחקים מטורפים מידיי.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום היה לי את ה8800gts ,והוא הלך לעולמו,ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש כדי לי לקנות המעבד שלי זה e6750 הלוח אם זה msi p6n sli ויש 2 גיגה זיכרון התקציב זה 800 שקל,הרזולוציה 1920x1080 משחק ברוב המשחקים החדשים cod וכדו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאחי הקטן כרטיס מסך פשוט למחשב עם קצת פז"מ עם משהו ברמה של מעבד E5300 ו2 ג'יגה DDR2 על לוח אם פשוט עם כניסת PCI-E X16. ראיתי בKSP מגוון לוחות בסביבות ה250-300 שקל ובמפרט שלהם לא מצאתי הבדלים. יש הבדל בין הכרטיסים השונים בכלל? יש אחד ספציפי מומלץ על גבי חבריו בטווח מחיר הזה? תודה :-)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני מתלבט לגביי כרטיס מסך : GEFORCE 220GT 1GB GEFORCE 430GT 1GB השימושים שלי : פוטושופ , AUTO CAD ועוד קמה תוכנות גרפיקה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב למשחקים? אני די נוטה לכיוון הCRT אני כנראה אקנה את הLG F900P אבל לפני שאני יעשה את זה אני רק רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נהרס לי הכרטיס מסך redeon hercules 9800se aiw לא יודע למה.. השארתי את המחשב דולק בלילה ומאז המחשב פשוט לא עולה [אפילו לא הביוס]. הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו ושמתי בינתיים אחד אחר ישן שיש לי. גם כן המסך אולי נהרס במקביל לכ. המסך אבל יש מצב שזה רק הכבל עצמו ואם זה המסך עצמו אז החנות ליד הבית ויש אחריות אז אין בעיה.. בקיצור אני התקשרתי לדובים והסברתי לאדם הנחמד בשירות הלקוחות והוא בירר והסביר לי שאני צריך להחזיר את הכרטיס עם הקירור המקורי משום שללא הקירור היצרן לא יתקן לי אותו וגם כן נאמר שאין להם למכור לי קירור מקורי... עכשיו אני מוצא עצמי חסר אופציות מלבד לפנות אליכם, חברי הפורום, לעזרה. אני זקוק לקירור מקורי לכרטיס הנ"ל ואשמח אם מישהו ישאיל לי או אף ימכור לי קירור חדש. אני …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה הרבה הייפ בקשר לשפת תיכנות העילית הזאת ואני אישית מאוד מחכה למשחק כאלו. מתי אתם חושבים שניראה אותם???. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידועות בעיות תאימות/מהירות/whatever בשילוב של כרטיס ATI על מחשב מבוסס אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אז ככה כמו כולם הורדתי את הדריור הזה והתקנתי וכרגיל אני משחק בקבוצה שלי הידועה לשם DLD במשחק כמובן call of duty ברשת ופשוט המשחק נטקע כול איזה 2 דקות וזה מחייב ריסט מה זה השטיות האלה איך ATI פיספסה את זה אני ממש בשוק מקקווה שיצא תיקון ומהרר!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך או מסך מארה''ב מכייון שקרוב משפחה טס לשם לשבוע.. אני צריך כרטיס שיתמוך בSM3 , כרגע יש לי את X800GTO2 שאפילו לא המהרתי אותו =\ או לקנות מסך שכרגע יש לי את CMV 19' CT-720D (מסך דק 8MS לא משהו) מה כדאי ובכמה זה יכול לצאת לי זול יותר מהארץ שמשתלם לי לוותר על אחריות. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
HD2600XT של GECUBE תראו איזה גוף קירור ענק, פי 2 יותר גדול משל X1950PRO http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=193&prod_cat_id=196&prod_id=66137 sapphire הוסיפו גם את שאר הכרטיסים כולל הנתונים שלהם. HD2600 ו HD2400 יהיו גם ל AGP (וזה סופי). http://www.sapphiretech.com/is/products/browseproducts.php?pcat=3 באתר של sapphire כתוב את כל המידע על הכרטיסים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הייתי רוצה לדעת , במידה ויש לי שני כרטיסי 4870 מחוברים בקרוס האם אני יכול לחבר עוד מסכים ליציאות הנוספות ועל ידי כך לפצל את התצוגה ל 3 ו 4 מסכים ? כרגע אני עובד על שני מסכים והייתצי רוצה להוסיף מסך שלישי . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נכנס לחדר שכור בקיבוץ אילות (2 דקות מאילת) עוד כמה ימים. שכר הדירה שלי כולל גם חיבור לכבלים של הקיבוץ, כלומר בסביבות 15 ערוצים. אין לי טלוויזיה, ולפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות זולה וטובה לנצל את המחשב שלי לזה. אין ולא יהיה ממיר דיגיטלי ככה ש VIVO לא אפשרות, וגם לא ממש בא לי להחליף את ה R9600P שלי עדיין. קיצר, יש המלצות? אני מחפש משהו נוח, זול, אבל עם איכות תמונה שלא תגרום לי להחזיר אותו. אם אין דבר כזה, המלצה על טלוויזיה טובה וזולה לא תזיק. אני חי על משכורת של תחנת דלק (לא יודע עדיין כמה זה, אני עובד רק חודש וחצי ושל אוגוסט עוד לא קיבלתי) ועוד אלף מההורים ככה שאני ממש לא עשיר גדול. 500 ש"ח עוד נשמע לי בסדר אבל אם זה ממש כדאי אפשר קצת יותר. תודה מראש. א…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי שלשום את הרדאון 9600 איקס טי החדש שלי (של ספיר). קניתי אותו מזיגזג, אני חייב להגיד, שירות נפלא, פעם שלישית שאני מזמין מהם ובכל פעם אני נתקל באדיבות, מקצועיות ובהכי חשוב, יעילות. הרי התוצאות: 3DMARK2001SE 11000 3DMARK2003 BUILD 340 3843 לשאלה הרגילה: "האים התוצאתה תואמת את המערכת שלי?" ולאצלנים שביננו: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 PC800 RDRAM D850MV שום רכיב לא עבר אובר קלוק. ולשאלה יותר חשובה, התקנתי את הקטליסט 3.9 ובאפשרויות שבין איכות לביצועים הוא מתעלם ממה שאני אומר לו!!, אני אומר לו איכות הכי גבוהה (X6AA X16AF) ואני רואה במשחק (עם העניים {לא באפשריות}) שאין הבדל!! מה עושים? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על דגם טוב....יש מלא חברות רצוי אחד שמגיע OC מהחברה אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי....
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו... אני באמת צריך את הSAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK אני משחק במשחקים nfs החדש,Far Cry ,nba 2006, pro evolution soccer 5, City of Heroes, The chronicles of riddick
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם הביצועים יהיה יותר גבוהים מה5900XT ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי CF HD4890 ואיך אני בודק אם ה CF עובד ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במנוחה 53C במאמץ 82-84C...נורמלי לכרטיס הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת מה הסימנים שכרטיס מסך דפוק? למשל אם במשחק הוא נתקע לי מידי פעם וזה קורה בכמה משחקים האם אפשר להעיד על זה שהוא דפוק או רק בדברים ספציפים דרך אגב אם יש תוכנה שבודקת אם הוא דפוק אודה לכם אם תביאו לי כדי שאדע תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx 100/200 התצוגה בטלויזיה לא על כל המסך ואני לא רואה את כל מה שמוצג על מסך המחשב. מערכת הפעלה WINXP דרייבר 29.42 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-