עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omera138,

יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת.....

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  2. תקציב 3000

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  3. יש לי לוח 1366 שכרטיס PCI 1 .1 לא יכנס כי אין בלוח מקום ולכן אני שואל האם הכרטיס הזה http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_hometheater_hd.php יכנס לחריץ PCI-E 16 ? שימו לב שהלהב בחריץ קטן מאוד

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by Zambar,

מת כרטיס המסך שלי, ה Innovision Nvidia GeForce 6200 ז"ל, ומכיוון שהמחשב הזה עדיין בשימוש, הוא זקוק לכ.מסך חדש, עדיף ש"ישתווה" בביצועיו לביצועים ה"פנומנליים" של הנפטר. אה כן, ושיתחבר ל AGPx8, לוח האם "קצת" ישן. תקציב 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by Omry,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכנן אולי בעתיד לקנות מסך רחב 22 אינטץ' כרגע יש לי מסך 19 אינטץ' משחקים כמו Red Alert 3, Mirrors Edge רצים לי על הגדרות גבוהות (או אני חושב לפחות הגבוהות ביותר...) ברזולוציה של 1280X1024 כרטיס המסך שיש ברשותי הוא Leadtek Nvidia 8800 GTS 640MB, השאלה שלי האם הביצועים שלי יפגעו במשחקים, האם המשחקים ירוצו יותר לאט בגלל הרזולוציה הגבוהה יותר? אני לא מבין המון בכרטיסי מסך אבל השאלה היא, האם המשחקים רצים יותר לאט בד"כ בגלל בעיות זיכרון או שזה תלוי בגורמים אחרים? האם אני אצטרך לדאוג בקשר לירידה בביצועים? המשך המפרט של המחשב שלי הוא בצד. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by rockerr,

כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by danielzy,

שלום, יש לי בעיות על Vista 64 של ריצודים במסך. נניח יש לי חלון, נניח הדרייברים של Razer שהם בחלון כזה, אם אני גורר אותם יש ריצודים לבנים. כשאני בפוטושופ שאני מסמן משהוא עם כלי הסימון יש ריצודים... מישהוא יודע מה הבעיה ? Samsung 206bw המסך כרטיס מסך בצד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 24" שישמש אותי גם למחשב וגם לטלוויזיה עוד לא החלטתי אם אני קונה מסך עם טיונר פנימי או מסך רגיל עם איזה TVBOX. הבעיה שמטרידה אותי כרגע שיש לי מחשב לפני 4-5 שנים בלי שום כרטיס מסך מיוחד (MX440). אני בטוח כדי לעבוד ברזלוציות של מסכים אלה אני אצטרך כרטיס מסך יותר רציני, השאלה היא עד כמה יותר רציני? ככל הנראה אני לא הולך להשתמש במחשב יותר מדי למשחקים, ולא בא לי להשקיע כרגע אלפי שקלים על זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי, ומה בדיוק אני צריך לחפש? תודה מראש קובי!

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  10. שלום לכולם . לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב שלי. התקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך דרך הדיסק (6600GT) . עכשיו אני שם לב שלא רואים את הטקסטורה של חפץ / שתיים . (החפץ מסומן בעיגול..) מה יכולה ליהיות הסיבה ? הדריבר דיי ישן ? , גם לפני הפירמוט אני התקנתי את הדריבר מהדיסק . מה יכולה ליהיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  11. בשעה טובה קניתי כרטיס מסך רציני למסך החדש שלי (T260 סמסונג). במסגרת התקציב שלי קניתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי היתה שגיאה בצבע אדום , בעיה מוכרת יחסית לכרטיסים החזקים. נאמר לי בהודעה שלא חיברתי חיבור מתח לכרטיס. חיפשתי וחיפשתי ואין לי חיבור 6 פינים מהספק כוח שלי (HEC 400W TR-TF ) יש לי 2 חיבורי 4 פינים אבל אחד הולך לATX 12V והשני הולך לחיבור בלוח אם ליד החיבור הענק ששמים על הלוח, בצמוד אליו. בחוברת הפעלה כתוב שאני אמור לקבל איזשהוא מתאם, יכול להיות? בכל מקרה לא היה בקופסה משהו שהזכיר את זה. מה אני עושה עכשיו? החזרתי את הכרטיס הישן בשביל להמשיך לעבוד עד שאני אמצא פיתרון .. אני אהיה מאוכזב מאוד אם אגלה שא…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  12. זה מה שאמר לי מוכר, באחת החנויות בארץ. הדגם של הכרטיס הוא: geforce 9400GT. למה הוא התכוון בדיוק והאם זה יתכן בכלל?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני רוצה לקנות כרטיס מסך , עדיין לא החלטתי איזה , אני מתלבט בין 4850 או 4870 , 1GB/512MB. אני מחפש כרטיס שיהיה גם עם יציאתHDMI (ולא מעביר DVI ל-HDMI ,אלא אם כן זה בדיוק אותו דבר בחיבור לטלויזית LCD??? ???) וגם TV-OUT חיבור S-VIDEO או RCA. קיים כרטיס כזה ??? האם 4850 יוכל לסחוב GTA4 כמו שצריך על Pentium D 925 ? האם ההפרש במחיר בין שני הכרטיסים משתלם וזאת השקעה כדאית ללכת לכיוון של 4870? האם תוספת המחיר כדאית בשביל 1GB במקום 512MB? המסך בעיקרון הוא Samsung 226BW . תודה רבה !!!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אני צריך עזרה בנוגע לקניית כרטיס מסך, תקציב עד 700 ש"ח, המחשב בעיקר למטרת משחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  15. אחרי הרבה חיפושים, עצבים, כבר כמעט והיתי על סף ייאוש . הבעיה- כאשר אני מריץ כל סוג של משחק 3D, המערכת קורסת אחרי אורך זמן לא קבוע, זה יכול להיות אחרי 3 דקות במשחק וזה יכול להיות אחרי שעתיים . כשהמערכת קורסת המסך מפסיק לקבל אות מהמחשב, הסאונד של המשחק חוזר על עצמו "בלופ". הפיתרון היחידי: ריסט דרך הכפתור בהתחלה, היתי כמעט בטוח ב- 99% שהבעיה נובעת מטפ' גבוהות . אחרי בדיקה ראיתי שהטמפ' נורמאליות לחלוטין . אחרי חיפושים באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הגורם לבעיה: הכרטיס מחליף באופן קבוע את מהירות הליבה בין 500Mhz ל- 750Mhz (מהירות סטוק) . החלפות אלו גרמו לכרטיס להפסיק להגיב בשלב מסויים, וביחד איתו הלכה כל המערכת . (קרדיט לליאור טי של אי או). זה קורה לי בדרך כלל בק…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה דיי כללית על כרטיסי מסך, יותר נכון על החברת ייצור שלהם 1. החברה של הכרטיס באמת משנה ולמה?! ועד כמה היא משנה ? 2. אם החברה באמת משנה אז מי החברה הכי טובה ? יש כזאת או שזה תלוי בכרטיס מסך ?! תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. Started by ביצה,

אהלן! אני מתכנן לרכוש בקרוב מסך חדש למחשב בגודל 24" ברזולוציה של 1900 על 1080. כרטיס המסך שברשותי הוא גרוע ביותר, של אינטל, מובנה בלוח אם... הרזולוציה המירבית שלו היא 1280 ולכן אני רוצה גם לקנות כרטיס מסך חדש בכדי שיתאים למסך אותו אני ירכוש. אני לא כ"כ מכיר כרטיסי מסך, אבל אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה. מה שאני מבקש ממכם זה שתתנו לי הצעותלכרטיס מסך טוב לפי הדרישות הנ"ל: 1) שיתאים ללוח אם של ASUS- P5L-MX 2) של nVidia או ATI... לא משנה לי אבל לא פחות מזה. 3) לא צריך למשחקים... אני משחק בקונסולות בלבד ולכן אני לא צריך כרטיס מסך בדרגת HD4850... 4) מחיר 300 שקל גג! דרך אגב, הציעו לי את זה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=817&l4=0&model=2592&…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  18. האם יכול להיות חוסר תאימות בין כרטיס מסך של sparkle לבין לוח אם של gigabyte, שהכרטיס מסך לא מנצל את עצמו עד הסוף בגלל הלוח אם של gigabyte? תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. DX11 האם יצא בדור הבא של ATI 40 NM רבעון 2

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  20. Started by שבלול33,

אני מעוניין בכרטיס מסך לא מובן למה 285 לדוגמא יקר מ- 4870 1GB כאשר מבחני הביצועים אומרים הפוך

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by שבלול33,

הכוונה לכרטיס 5800

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. Started by rjjb7,

יש לי מחשב HTPC המחשב ניתן עם כרטיס מסך מובנה של intel integrated. בנוסף, יש למחשב 2 חריצי הרחבה לכרטיסי מסך (אחד AGP ואחד PCIE) ניסיתי לחבר את כרטיס המסך לטלויזיית LCD באמצעות כבל VGA דו-כיווני רגיל אך לא רואים מסך. לכן, הוספתי למחשב כרטיס מסך של GeForce2 וכעת חיברתי אליו את הVGA מהLCD ואכן רואים תמונה כמו שצריך. ברצוני לצפות במקביל ב-2 מסכים - מסך הLCD ומסך המחשב הרגיל שלי. הבעייה היא שברגע שמחברים את הGeForce לLCD ובמקביל מחברים את המסך הרגיל לintegrated (גם דרך כניסת VGA), רואים מסך אך ורק בLCD. מה מקור הבעייה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. כותרת

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שלום ותודה על הקריאה. לאחרונה נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי התלבטות בין ה Geforce 9600 GT של Gigabyte וה Geforce 9600 GT של Zotac לינקים : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2785&ProductName=GV-NX96T512HP http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=152&Itemid=284 הנתונים הם פחות או יותר אותם הנתונים אם לא אותו דבר, רק שבכרטיס של Gigabyte אין מאוורר, יש קירור של צלעות, רציתי לשאול האם יש מצב שיהיו לי בעיות חימום איתו ? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות ותגובות במיוחד מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה. התקציב שלי הוא פחות או יותר 550 ש"ח, לא יותר. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by ori24,

ראיתי בFOXPC את הGTX285 של XFX שעולה 1999 ש"ח ויש את הGTX260 החדש של EVGA שעולה בסביבות 1500 ש"ח. האם ההבדלים בין שני הכרטיסים הם כאלה גדולים שמצדיקים את התוספת של ה-500 שקל? אשמח לעזרה מהמומחים בתחום. המסך שלי זה T240 של סמסונג וזה מה שעוצר אותי מלקנות את המחשב החדש. תודה מראש לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים