עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tbar,

אני עובדת על תכנת sketchup 2015 עם מנוע רינדור vray 2.0 כשני עבדת באיכות נמוכה זה בסדר אבל כשאני מעלה איכויות הוא לא מצליח וקורס, נתוני המחשב שלי הם כמצורף נראהל י שזה קשור לכרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by LORIANTA,

יש לי כרטיס מסך intel mobil 965 family שבדרך כלל מחובר למסך בחדר שם הוא פועל מצויין היום חיברתי אותו (כמובן בHDMI) למסך אחר ואני רואה תמונה מטושטשת קצת איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. זאת הטלויזה טלויזיהוLCDו32A3500וToshibaו32ואינטש רזולוציה: 1366x768 , High Definition: HD Ready כרטיס מסך : ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIeוSapphire אני מצליח לראות רק ברזולוציה 640X480 בLCD מקסימום מה עושים

4. לא בדיוק יודע לאיזה נושא לשייך את השאלה, מקווה שפגעתי נכון לחבר שלי יש כרטיס ג'יפה 2 (100/200) ומשדר אלחוטי (מקמ"ש) בעזרתו הוא משדר לטלויזיה. בהגדרות של ה-nView הוא משתמש ב dualview. הבעיה היא שבטלויזיה, האות (הסרט למשל) במקום להתפרש ע"פ כל המסך, מתפרש עד הגבולות העליונים והתחתונים בסדר אבל בצדדים נוצרים מן 2 פסים שחורים (3-4 ס"מ בכל צד). הם לא עולים על השידור עצמו אלא פשוט יוצא שהם מצמצמים את השטח ע"פ הטלויזיה שבו הסרט יכול להתפרש. הבעיה היא בהגדרות של הnView, בשידור עצמו..? יש דרך לשנות את זה? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  5. יש לי 5850 Sapphire, על לוח MSI PRO E בוינדוס הכרטיס מסך מזוהה כיכול להוציא אודיו, ואני יכול להוציא דרכו (HDMI) סאונד לטלויזיה. אבל אני לא יכול לגרום לכ. קול onboard ולכ. מסך להוציא את אותו אודיו. (מופיעים לי כ2 מכשירים שונים - והמכשיר שאני בוחר כDEFAULT מוציא את הסאונד) מישהו יודע איך גורמים להם להוציא אותו דבר בו זמנית ? לא מצאתי כלום במדריכים...[br]פורסם בתאריך: 25.01.2010 בשעה 17:00:34 מישהו ? - הקפצה...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד, Lenovo Z580, עם win 7 64bit יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב ופה מתחילה הבעיה, הראשון הוא Nvidia Geforce GT 630M 2G והשני הוא Intel HD Graphics 4000, כשאני פותח את "מנהל ההתקנים" המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, אבל כשאני מגיע לחלון של "רזולוציית מסך" ולוחץ על "הגדרות מתקדמות" אני רואה את התמונה הבאה: http://i47.tinypic.com/23rjrdz.jpg לפי התמונה אני מבין(תקנו אותי אם אני טועה), שהמחשב כרגע משתמש בכרטיס המובנה של Intel, ולא בכרטיס של Nvidia, דבר שמאוד הורס לי את חווית השימוש במחשב(משחקים וכו'..) אני גם לא יכול לעדכן את הדרייברים של ה GT 630M, כי ההתקנה של הדרייברים לא מזהה את ה GT 630M בתור הכרטיס הפעיל כרגע. למה זה קורה ואיך אני גורם למחשב לעבוד…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי,יש לי כרטיס מסך HD4850 עם קירור זלמן VF880 שהגיע עם הכרטיס. הבעיה היא כזאת:אי אפשר לשלוט על המהירות סיבוב של המאורר שלו דרך הדריבר של ATI.גם כשאני שם על 20 אחוז וגם על 100 המהירות לא משתנה.המאורר מחובר לחיבור שעל הכרטיס ונראה שהכל תקין. ועוד שאלה,יש תוכנה/דרך לשלוט על שאר המאוורים במארז?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. היום קניתי שני כרטיסי מסך לי ולאח שלי, לאח שלי קניתי REDEON 9000 ואני קניתי 8500 אז יש לשנינו בעיות ;D עצלו יש תקיעות ב GTA3 ואני בכלל לא יכול לראות כלום במסך הוא כזה כהה וצר ואני לא יכול להרחיב אותו יותר ..... לאח שלי יש מחשב : מעבד: 800 INTEL לוח אם : איזה לוח זול ב 400 שח עם צ'יפ סט של VIA זכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך : REDEON 9000 אני חושב שיש צורך בהוספת זכרון .... האם אני צודק? ובקשר לבעיה שלי ... אין לי מושג! :-\ תודה מראש .

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by mistaarvim,

יש ברשותי כרטיס 1950XT עם יציאת VIVO חיברתי את הטלוויזיה ליציאה של הVIVO עם הבננה. ובהתחלה ראיתי הכל טוב ויפה חוץ מזה שבטלוויזיה זה לא הראה לי את כל התמונה ויכולתי להזיז את העכבר כלפי מעלה\מטה והתמונה הייתה זזה בהתאם. אז רציתי לשנות אולי את הרזולוציה, דרך מאפיינים, ואז החלה הבעיה! המסךטלוויזיה נהיה שחור, לא משנה מה עשיתי הוא נשאר שחור, הפעלתי סרט ורק את הסרט רואים כל השאר שחוררר, אפילו אם אני לוחץ לחצן ימני על הסרט, התפריט שנפתח שחוררר יאללה נראה אותכם מסדרים לי את זה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  10. Started by shloosh,

טוב את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה היום התקנתי קירור חדש למעבד כי הטמפ' שלו הייתה גבוה מדי הטמפ' עכשיו מעולה בכל אופן, הרצתי כמה בדיקות 3dmark06 בחנות מחשבים וב-3 בדיקו רצוף קיבלתי תוצאה מעולה של 4700+- חשבתי שהתוצאה הייתה כי הטמפ' של המעבד קודם הייתה על הפנים ולכן קיבלת פעם תוצאה יותר נמוכה של 3900 בערך. חזרתי עכשיו הביתה והרצתי את הבדיקה שוב והנה עוד פעם אני מקבל 3900 נקודות!!! לא נגעתי בכלום במחשב!! במה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. לחבר שלי יש את ה8600 עם מערכת הפעלה ויסטה ובחיבור לטלויזה הרמת תצוגה ממש ירודה שמנו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס וזה לא עזר וגם ההרצ' הוא רק 25 ולא ניתן לשנות את זה למרות שהטלויזיה תומכת בהרבה יותר אם יש למישהו פתרון או עצה זה ממש יעזור לי כי אין לי מושג איך לסדר את זה תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by orrm,

שלום כולם, בימים האחרונים אני מתחיל לראות ריצודים על המסך שלי, כלומר המון המון פסים מטושטשים מרצדים על התמונה ובאים והולכים. הASUS PC PROBE מודיע על ירידה של יותר מ10% ב3.3V - אין לי מושג מזה אומר (?)... יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro 128mb, מעבד Intel P4 2.4C, לוחם אם Asus P4P800 עם 1 ג'יגה זכרון Corsair PC3500

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by manbot,

הפעלתי בלק אנד וויט ;D ושהפעלתי את זה יש לי בעיה מוזרה שבחיים לא הייתה לי למישהו יש פתרון? http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by G.H.O.S.T,

יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300GT של Asus, אם זה משנה משהו... אתמול בלילה כיביתי את המחשב, וכשהתעוררתי היום וניסיתי להדליק אותו, גיליתי שפתאום הרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color Quality ירד מ-32bit ל-4bit מה הבעיה? בבקשה מהר, זה משגע אותי העניין הזה... חוצמזה, אם הכרטיס מסך הלך, זו תיהיה אחלה הזדמנות בשבילי לבקש את ה-8800GT D;

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  15. שלום רב, יש לי כרטיס מסך מסוג : Nvidia MX440 64Mb הבעיה היא כאשר אני מדליק את המחשב - אני רואה את כל האיתחולים אפילו את הבדיקות של המערכת (Windows XP) וכאשר הוא צריך להראות את המסך פתיחה (שולחן העבודה) - המסך כבה והנורית שלו מהבהבת כאילו לא מחובר / לא משודר כלום. מה שחשבתי הוא שהמאוורר של הכרטיס או נתקע או שהלך, פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שבור, החלפתי אותו במאוורר אחר (מאוורר של מעבד סלרון) ועדין לא עזר - המחשב מסרב לעלות - לא רואים על המסך כלום אבל הכונן הקשיח עדיין "חושב" וככל הנראה הוא ממשיך להעלות, אבל בלי התצוגה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או יודע איך לפתורה אודה מאוד על עזרתכם, תודה מראש, BigT.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by Id0,

זאת בעיה מוזרה שלא קרתה לי בחיים... יום אחד אני מפעיל תמחשב בא לשחק במשהו ופתאום מופיעים לי קווים מקווקוים צבעוניים על המסך שלא קשורים למשחק עצמו, יצאתי מאותו משחק ונכנסתי למשחק אחר וגם בו הבעיה הייתה דומה. גם כשאני נמצא בשולחן עבודה אפשר לראות קוים ונקודות צבעוניות. בסרטים שאני מפעיל יש ממש טישטוש כחול ואדום שמפריע לראות. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ניסיתי לעדכן כרטיס מסך (radeon 9550 256MB) אבל שום דבר לא עזר.. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? הוספתי כמה תמונות כדי להסביר יותר טוב זאת תמונה מתוך האקספורר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nim901,

היום בבוקר קמתי נכנסתי לכמה אתרים אך שמתי לב שרואים חרא שימו לב לתמונות רואים עליהם קווים כחולים וזה קורה בכל דבר, סרטים, משחקים, אתרים, תמונות ואפילו על הסמיילים פה באתר מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  18. החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר.. אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו.. זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות? <הכרטיס הקודם היה של ATI> מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Xilver,

לא משנה על אילו הגדרות אני משחק, אני רואה רק את הכיתוב. כל הרקע אפור ככה שלא רואים כלום. יכול להיות שזה קשור לקצב רענון אולי? אין לי מושג למה זה קשור...

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי (לחבר שלי יותר נכון), מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEO X1950 PRO, בכל מקרה לפני מספר חודשים הוא חיבר את המסך גם לטלוויזית (טלוויזית LCD חדשה), אתמול ללא שינוי שהוא גרם, המחשב שעבד למעשה במצב CLONE, הפסיק לעבוד ככה, מה שקורה שהמחשב עולה (הלוגו של הוינדוס והטעינה), רואים תצוגה בשני המחשבים, אבל לאחר שהוינדוס עולה התמונה במחשב עצמו נעלמת ומופיעה רק במסך של הטלוויזיה, ניסיתי בעזרת המדריך הבא, לפתור את הבעיה אבל כמעט כל מה שניסינו לא עבד ואני מפחד לבטל לגמרי את הסיגנל של הטלוויזיה שלא תהיה לי תמונה בכלל. אשמח לשמוע פתרונות הנה הלינק שנעזרתי בו: http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdf תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. יש לי 7600GS עד לפני כמה ימים כאשר הייתי מחבר את הכרטיס לטלויזיה, התצוגה הייתה בסדר גמור. אבל הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואותו דרייבר עשה בעיות עם WoW... אז שוב פעם, הורדתי גירסה יותר מוקדמת, והבעיה במשחק הסתדרה... רק שמשהו חדש הופיע. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה, אני רואה תמונה ללא צבעים, או flickering. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות הקיימות, שום דבר לא עזר. אז הורדתי את הגירסה הכי אחרונה של הדרייברים שיצאה שלשום... ועדיין התצוגה בטלויזיה לא בסדר... עזרה?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. יש קובץ מצורף על כול האיקונים יש את הקווים אם אני נכנס לאיזה משחק כול המסך מרוך הורדתי דריברים חדשים הכול עדין לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. ניסיתי להגדיר לכרטיס מסך שלי להוציא אות לטלוויזיה בכל התצורות (DV, CLONE, SINGLE וכו') והטלוויזיה לא מראה כלום. מה שמוזר הוא שברגע שאני מחזיר את ההגדרות לתצורה בודדת במסך המחשב, אני רואה ל2 שניות תצוגה על הטלוויזיה, ואז המסך של המחשב חוזר להראות תמונה לבד. חשוב לציין שהיו לי בעבר כרטיסים של NVIDIA ושל ATI ומעולם לא היה לי קושי איתם בכל מה שנוגע לתצוגות מרובות. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים