עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, למטרות של משחקים, האם ה-4850 ( עם OC מהמפעל ) וה-9800GTX+ יחזיקו כמו שצריך על הגדרות גבוהות משחקים ברזולוציה 1680x1050? אני פשוט צריך למצוא כרטיס בעל יחס עלות-תועלת גבוה למסך 22inch ( לא בשבילי אם זה משנה ) ושיחזיק לשנים הבאות. אני יודע שכרטיס לא מחזיק כמו שצריך יותר משנתיים גג, אבל בכל זאת הכרטיס לא יוחלף, ולכן אם הכרטיס איכשהו מריץ חלק את המשחקים החדשים אבל בעוד חצי שנה על הרזולוציה הזו הוא יעשה קצת בעיות אז חבל. שווה להשקיע עוד כמה מאות בשביל 4870? ( ממש לחוץ בכסף ). או שאני סתם לחוץ וה-4870 וה-GTX260 נכנסים לתמונה רק מרזולוציה של 1920X1200? תודה מראש, יובל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי את הHD6870 1Gb הישן שלי ובידיוק התחדשתי בHD7870 2Gb האם ניתן לעשות crosfire בנייהם? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש כיוון ששלי כבר מת.. זה המפרט שלי: מעבד:Intel Core2 Duo Processor E6600 לוח אם: GIGABYTE-965P-DS3 rev.3.3 ספק:ENERMAX LIBERTY 400W קירור למעבד: Freezer 7 Pro התקציב הוא 400+- והוא יהיה מחובר למסך 32" והדבר העיקרי שחשוב לי שהוא יריץ סרטים HD ומשחקים אבל לא משחקים מטורפים מידיי.. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yosh co.,

קודם כל, שלום לכולם. אני מסתובב כבר כמה זמן אבל רק עכשיו התחברתי. לפני כמה ימים קראתי על מערכת שמאפשרת שני כרטיסי מסך עובדים במקביל על אותו לוח אם. אני לא מתכוון ל SLI, עם כמה שזה מגניב- לפי הבנתי SLI מאפשר הכפלה (תאורטית) של קצב הרינדור אבל רק על מסך אחד (נכון?). המערכת כפי שהבנתי מאפשרת להתקין שני כרטיסי מסך שונים, למשל אחד מוציא לשני מסכים והשני לשניים. המערכת ששמעתי אליה הריצה את ה6600 ואת ה 6200 במקביל. מישהוא שמע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Neo810,

היי, כרטיס המסך שלי (palit 8600GT PCI-E DDR3 TVout 2DVI) הלך ואני צריך מחליף. הכרטיס ענה על כל הצרכים שלי כך שאסתפק בכרטיס המקביל ליכולותיו (לא חייב יציאת טלויזיה) לכן מצד אחד אני מחפש כרטיס שלא יהיה נמוך ברמת ביצועיו, מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי ואסתפק בכרטיס הזול ביותר העונה על הגדרה זו. יציאת DVI זה חובה, יישב בסלוט PCI-E. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך או מסך מארה''ב מכייון שקרוב משפחה טס לשם לשבוע.. אני צריך כרטיס שיתמוך בSM3 , כרגע יש לי את X800GTO2 שאפילו לא המהרתי אותו =\ או לקנות מסך שכרגע יש לי את CMV 19' CT-720D (מסך דק 8MS לא משהו) מה כדאי ובכמה זה יכול לצאת לי זול יותר מהארץ שמשתלם לי לוותר על אחריות. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ggg123,

שלום, בעקבות יציאת המשחקים החדשים לאחרונה שלא עובדים כראוי על המחשב שלי, החלטתי לשדרג את המחשב. הדבר הראשון שאני מעוניין לשדרג הוא כרטיס המסך. כיום יש לי כרטיס מסך ATI X1950XT שאת המשחקים החדשים הוא כבר לא מצליח להריץ בצורה חלקה על גרפיקה מקסימלית ורזולוצית מסך רחב 22 אינץ' (1680 על 1050) לכן ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש. כבר הרבה זמן שאני לא בעניינים לגבי דגמים חדשים שיצאו לכן ההמצלה כאן חשובה עבורי. לדעתי אני אשקיע תקציב של 1500 ש"ח מתוך מטרה להשיג כרטיס מסך שיריץ את המשחקים החדשים (שהדרישות שלהם מאוד גבוהות) על גרפיקה מלאה גם בשנים הבאות. אם לדעתכם זה תקציב מוגזם ואפשר להשיג כרטיס מסך שיתן תועלת טובה לתקציב נמוך יותר- אשמח אם תגידו. בקרוב יוצא GTA IV למחשב והדרישה שלי בי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, כרטיס המסך שלי תומך ב DVI, המסך הוא CRT. אם אחבר את המסך ליציאת DVI בעזרת המתאם, זה ישפר את התמונה? תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני נכנס לחדר שכור בקיבוץ אילות (2 דקות מאילת) עוד כמה ימים. שכר הדירה שלי כולל גם חיבור לכבלים של הקיבוץ, כלומר בסביבות 15 ערוצים. אין לי טלוויזיה, ולפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות זולה וטובה לנצל את המחשב שלי לזה. אין ולא יהיה ממיר דיגיטלי ככה ש VIVO לא אפשרות, וגם לא ממש בא לי להחליף את ה R9600P שלי עדיין. קיצר, יש המלצות? אני מחפש משהו נוח, זול, אבל עם איכות תמונה שלא תגרום לי להחזיר אותו. אם אין דבר כזה, המלצה על טלוויזיה טובה וזולה לא תזיק. אני חי על משכורת של תחנת דלק (לא יודע עדיין כמה זה, אני עובד רק חודש וחצי ושל אוגוסט עוד לא קיבלתי) ועוד אלף מההורים ככה שאני ממש לא עשיר גדול. 500 ש"ח עוד נשמע לי בסדר אבל אם זה ממש כדאי אפשר קצת יותר. תודה מראש. א…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tornado,

למי יש ניסיון עים הכרטיס זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Drakon,

מה יש לכם להגיד על הכרטיס של החברה הזו ועל החברה בכלל, האם הכרטיס עם 128 מגה ביט +VIVO+DVI+TV שווה 995 שקל?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dj_Infernal,

מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600 לבין :AR15: ASUS GeForce4 Ti 4600 מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!! מה העלות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Tarkules,

שלום לכולם ! אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש ונתקלתי בשני כרטיסים נחמדים. הכרטיס יתווסף למערכת הבאה: -Pentium 4 2.4Ghz -M. Board ASUS P4PE -TwinMos 1GB DDR 333Mhz כרטיסי המסך המועמדים הם: - GIGABYTE RADEON 9800PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI AGP - מחיר: 1170 - GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK AGP - מחיר: 1235 אם למישהו יש המלצה לכרטיס אחר - המלצות יתקבלו בכיף חשוב: - המחשב לא משמש ל OC בכלל. - רצוי כ. מסך בתקציב של כ 1200 ש"ח. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני לא מצליח לבחור איזה דרייבר בvoodoofiles.com הכי טוב לXP. יש שם יותר מדי דרייברים לXP!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כרטיס מסך למקסימום ביצועים פחות כסף שיתאים למסך 27 אינץ ברוולוציה FHD תקציב-300-500שח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by jambo7,

מדובר במסך CRT המסך אמור להיות רחוק מהמחשב השאלה היא האם אני מחבר כבל מאריך בין כרטיס המסך למסך זה פוגע באיכות התמונה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by CPU man,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה, ניסיתי להתקין call of duty 2 (מקורי) ומופיעה לי שגיאה שה directx לא מגיב או משהו, קיוונתי את הזיכרון של הכרטיס מסך ל 128mb (מקס') ובכל זאת המשחק לא עובד למרות שהדרישותץ המומלצות הם 64mb על הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור בבקשה? (דרך אגב המחשב חדש עם מעעבד core 2 duo וזיכרון 1gb אז הבעיה לא במפרט! תודה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by haimvrt,

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות בשביל המשחקים של היום והמשחקים של העתיד? יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואפשר קצת לחרוג מהסכום תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ariel24233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך יש לי שני אפשרויות או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3353#sp או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#sp השאלה שלי איזה כרטיס חזק וטוב יותר? מה מתחמם פחות? ויש לי ספק 600 וואט האם הוא יתאים לשתי הכרטיסים? ובנוגע לתלת מימד אני בקרוב ייקנה משקפיים ומסך אז האם גם ה ATI יתמוך ב3D?? או שיותר עדיף את ה GTX460?? וזה הספק שלי 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shloosh,

מה יותר מהיר מכל הבחינות?.?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כבר התייעצתי איתכם בעבר, עם שם משתמש דומה. אני לא מוצא את ההודעה בפורום, אבל לתזכורת: אמרתי שיש לי את שר הטבעות וטיטאן קווסט, ג'י פורס 4, והמלצתם לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16692 אתם כל כך המלצתם על הכרטיס שישר הזמנתי את זה והמשחקים לא עלו לי לא משנה כמה ניסיתי וכמה שעות הייתי מול המחשב בנסיון להתקין מחדש. לאחר לבטים שלחנו את המחשב לטכנאי, הוא חשב שהוא התקין כמו שאני חשבתי, אך הוא לא ניסה ובבית התברר לי שהמצב אותו דבר- שום משחק לא עולה על המחשב, גם לא משחקם שעלו על הקודם... שלחנו את הכרטיס מסך בחזרה לפנדס וכעת אני מתלבט איזה לקנות, או קודם, מהי הסיבה שזה לא עבד ואז איזה כדאי לקנות... תוכלו להגיד לי איזה מכרטיסי ה…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by i,

שלום לכולם אני רוצה לבקש הצעות לכרטיסי מסך טובים בסכום של עד 500 ש"ח בערך. ברור לי שלא אוכל לקנות את הכי חדישים והכי מתקדמים אבל אם יש משהו טוב במחיר הזה שיוכל להחזיק אז אשמח לדעת . ממה שראיתי אפשר להשיג RADEON 9200 או G- FORCE 5FX 5200. לפי דעתכם מה כדאי לקנות? (לא חייב דווקא את שני אלו) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Or-L123,

שלום. יש לי תחושה שהודות לחברת החשמל, כרטיס המסך שלי עומד למות. היום אחרי הפסקת חשמל מי-יודע-כמה בזמן האחרון, התחלתי לראות ארטיפקטים - פס ירוק שבא והולך בכל מיני איזורים במסך. הדבר קורה בפעילויות גרפיות סטנדרטיות. יש לי GTX460. יכול להיות שזה הסוף שלו? כיביתי את המחשב בתקווה לא להרוס את הכרטיס לגמרי. ניתן לעשות משהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jaguary,

אני נוסע עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש למחשב בסביבות של 500-600 שקלים: אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך דגם Radeon HD 5670 1024MB GDDR5 מומלץ לקחת אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר במחיר הזה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מחפש כרטיס מסך בטווח המחירים של עד 600 שקל(מאפשר חריגה לכרטיסים טובים במיוחד) הכרטיס מיועד למשחקי מחשב בגרפיקה טובה ומקווה שישאר עדכני בשנים הקרובות. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-945GM-SA מעבד: dual core RAM: 2GB ספק כוח: 500W סוג חיבור(ע"פ מפרט לוח אם): PCIe אשמח לעצתכם בנושא נ.ב. יש לי עוד מספר שאלות שהייתי רוצה להעלות על הפרק א. אני בנוסף רוצה להרחיב בעוד כשנה את המעבד שלי לQUAD, האם הלוח יאפשר לי את זה? האם זה צריך להיות שיקול הקניית הכרטיס? ב. האם אפשרי לשדרג חיבור PciE לחיבור PciE2.2 ללא צורך בהחלפת לוח אם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים