עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CXC,

מה עדיף לי? אני קונה מעבד I5 3470, עם מארז Fractal Design Define R4 Black Pearl וספק כוח של FSP Aurom 90Gold 700W ואני מתבלט אם לקחת שניים HD 7870 XT או GTX 770 אחד. שמעתי על הדרייברים החדשים שמשפרים את הביצועים במערך CF, אבל אני עדיין קצת חושש... אני רוצה ראש שקט כשאני קונה את המחשב החדש, בלי בעיות התחממות, בלי לדעת שהמשחק שאני רוצה לשחק בו לא תומך בזה (למרות שאני משחק רק בחדשים), בלי יותר מדי רעש ובלי בעיות גמגום. זה נראה כאילו GTX 770 עונה על הדרישות האלה, אבל אני מעדיף את HD 7870 XT מבחינת BEST BANG FOR THE BUCK מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם ראיתי במספר תגובות כאן בפורום שאנשים משתמשים בכרטיס NVIDIA לפיזיקס בשלוב עם כרטיס של ATI כמעבד גרפי ראשי(אם הבנתי נכון) יש לי REDON 5770 וגם 9800GT על מערכת אחרת.האם אשפר לשלבם ביחד על לוח אחד?וכיצג מגדירים מי יהיה הכרטיס הראשי ? האם זה אמור לשפר ביצועים במשחקים? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Dadude,

אני צריך כרטיס מסך חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב , היה לי רדאון 8500 ואני רוצה כרטיס יותר מהיר , עכשיו לא הבנתי מה יותר טוב מבחינת מהירות,ללא הפעלת פילטרים ודברים כאלה ,נטו ,איזה כרטיס יותר מהיר הרדאון 9500P או ה GF4TI 4400 או 4600 ומה יותר זול,כי אני חייב כרטיס עכשיו (שלי נשרף), אז תגידו מה אתם ממליצים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הכרטיס החדש שהולך להיות החזק ביותר לפי השמועות , יושק שבוע הבא במחיר של 649$ יש השערות שכרטיס זה ישיג 10000 נק' ב 3DM05 . ההיתי רוצה אחד כזה אבל היום קניתי פלזמה 46" גמרה לי את התקציב. http://www.theinquirer.net/?article=27492

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kikkler,

איך עושים את זה בצורה אופטימלית ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by HairyAss,

מפרט בצד. הלך הכרטיס מסך ואני מחפש כרטיס מסך אחר למשחקים בעיקר. ירוץ על מסך 1680X1050, אולי בעתיד ישודרג המסך לFHD בנוסף אני מתעסק עם וידאו מדי פעם אז יהיה נחמד עם הרינדור לא יקח שעות. אבל זה משני תקציב:700 +- *ראיתי את הכרטיסים 5850 ו6850. ההבדל בינהם הוא 100 שקל.. האם ההפרש מצדיק קנייה של 5850 על 6850? או שאולי יש בכלל כרטיס אחר עדיף? בעיקרון היה לי עד עכשיו 8800GT אז אני מניח שכל כרטיס שיהיה שווה לו או טוב ממנו יספיק תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by sariti,

עניין המכסים הדקים LCD הולכים ומתקדמים ברצוני לרכוש מסך דק שמעתי שה 15" אינטש הם כמו 17 רגיל האם זה נכון? מה מומלץ לרכוש? ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש כיוון ששלי כבר מת.. זה המפרט שלי: מעבד:Intel Core2 Duo Processor E6600 לוח אם: GIGABYTE-965P-DS3 rev.3.3 ספק:ENERMAX LIBERTY 400W קירור למעבד: Freezer 7 Pro התקציב הוא 400+- והוא יהיה מחובר למסך 32" והדבר העיקרי שחשוב לי שהוא יריץ סרטים HD ומשחקים אבל לא משחקים מטורפים מידיי.. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, שוקלת שדרוג כרטיס מסך במחשב קיים, בשביל להמשיך להינות מהמחשב לגיימינג. זה לא השימוש העיקרי במחשב (יש לי גם xbox series x). אשמח להתיעץ: האם שדרוג של כ.מסך בלבד יאפשר הרצת משחקים חדשים באיכות מהנה? דוגמאות למשחקים שהייתי רוצה להריץ : ARK survival ascended , Horizon forbidden west, Baldur's gate 3 לא משחקת במירוצים וכמעט ולא משחקת בfirst person shooters. אם ממליצים לשדרג את המחשב, אשמח להמלצות על א. כרטיס שיתאים למפרט הקיים - אין לי הערכה טובה למחיר הגיוני, מניחה שעד 3000 שח (גמיש) ב. מסך שישמש גם לגיימינג וגם לעבודה משרדית- עד 5000 שח (גמיש) משתמשת בעמדה (כיום עם מסכים 24+27) גם לעבודה מהבית אז חש…

10. אוקי חברים.. אני בבעיה מאוד מעצבנת ודיי פופולארית! אפחד לא יודע לענות לי... אז ככה.. קניתי נחמד לא מזמן והמפרט הוא כזה: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5830 1GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 ויש לי מסך סאמסונג מדגם BX2450 ומאחוריו יש כניסות של 2 HDMI ואחד של VGA לפני המחשב החדש היה לי כרטיס מסך של 8500GT ומאחוריו היה 2 חיבורים של VGA ושל DVI. קיבלתי עם המסך כבל צד אחד הוא HDMI ומד אחד DVI ועבד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by slider,

על מחשב שכזה, יהיה הבדל בין Geforce Ti4200 לבין 4600 או Radeon8500/LE ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות 7600GT, אבל אולי כדאי לחכות ל 8600GT... שאלה ראשונה האם יש תאריך ודאי על הגעתם לחנויות בארץ? האם הוא יעלה כמו ה 7600GT ? האם הוא יותר טוב בהרבה מה 7600GT? ובאמת כדאי לחכות כל כך הרבה? לפי כתבה שראתי כאן באתר, ה 8600GT נראה יותר חלש מה 7600GT. הנה טבלה של המהירות של ה 8600 http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/gf_8600_table_jan07.png מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני משחק רק בשני משחקים COD4 & WOW, וגם זה בקושי. אין לי זמן למשחקים חדשים ולא בונה על שום דבר עד לקיץ הבא, בגלל לימודים. אני ממש לא דורש יותר מדי מבחינת גרפיקה, סך הכל שיעבוד על רזולוציה 1680*1050 מסך רחב בלי תקיעות. איזה כרטיס יתאים? הסיבה שאני מתעקש לא ATI, כי אם תעשו חיפוש בגוגל ל-3850 freeze, תבינו שבחלק מהכרטיסים יש דפקט ש-ATI לא מוכנים להודות בו. בגללם אני צריך להוציא עוד 200 שקלים, ולקבל כרטיס מסך חלש יותר .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן חבר'ה.. הדילמות לקניית המחשב עדיין בעיצומן.. כמעט הכל סגור אבל אני צריך שאלה אחרונה בנוגע לכרטיס המסך.. ה- Asus nvidia GeForce 8600GT silent 256mb pcie תומך ב- DX10? אם לא או אם יש לכם המלצה אחרת לכרטיס מסך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח, תרשמו את הדגם בבקשה.. בתודה מראש, borissurets

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אחרי שהבנתי שאין לי מה לחפש LCD שיתאים לצרכים שלי, הגיע הזמן לבקש המלצות למסך CRT מתאים. אני מתעסק הרבה בעיצוב גרפי לרשת (פוטושופ ופלאש לדוגמא) וגם משחק כמובן. אשמח מאוד להמלצות על מסכים. התקציב יכול להגיע עד 3000, למרות שאני ממש לא מאמין שיש צורך בסכום הזה. בעיקרון אני מחפש מסך 17 ואולי 19. (פשוט לא נראה לי שיש לי מקום על השולחן ל19, אני עוד צריך לבדוק את זה) דבר מאוד חשוב: אנא ציינו את גודל הנקודה במסך שאתם ממליצים עליו, ואם אפשר גם את הרזולוציה המקסימלית שלו וקצב הרענון בה. תודה, LazyBoy

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by הגיימר,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים GTA IV וV בהגדרות גבהות המסך שלי הוא 1280X900 18.5 ומעבד פנטיום G645 וזיכרון 2 גיגה ועדיף אם לא אצטרך להחליף ספק כוח 350W

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by HuGeMouTh,

HD2600XT של GECUBE תראו איזה גוף קירור ענק, פי 2 יותר גדול משל X1950PRO http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=193&prod_cat_id=196&prod_id=66137 sapphire הוסיפו גם את שאר הכרטיסים כולל הנתונים שלהם. HD2600 ו HD2400 יהיו גם ל AGP (וזה סופי). http://www.sapphiretech.com/is/products/browseproducts.php?pcat=3 באתר של sapphire כתוב את כל המידע על הכרטיסים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tornado,

למי יש ניסיון עים הכרטיס זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. עידכון דרייברים ל כרטיסי מסך NVIDIA Forceware קישור http://software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=6144 לכל מי שיש כרטיס מסך של נווידיה ג'יפורס זה טוב , לי יש נווידיה גי'פורס 8600GT 1GB זה יהיה לי טוב ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך ATI 9200SE, בכרטיס יש שלוש יציאות CRT,DVI,S-VIDEO אני מעוניין לחבר שני מסכי CRT לכרטיס וככה לעשות dual desktop (כלומר דסטופ אחד שנמשך על שני מסכים) אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Z5745,

שלום אני החלתתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל GTX 460 יש שני דגמים שאני מתלבט בינהם : LEADTEK WinFast GTX 460 או TwinTech nVIDIA GeForce GTX 460 נתוני המחשב שלי הם: Intel I3 530 Gigabyte P55 UD3L Gigabyte 9600GT 512 4G DDR3 1333MH WD 360G SATA2 ספק Huntkey V-power 550W השאלה החשובה האים הספק יחזיק את הכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי לפני כחצי שנה את הלפטופ Dell XPS 13 9360 i7-8550U שימושים בעיקר ללימודים (סטודנט), סרטים סדרות והרבה יוטיוב. אני משחק במחשב הישן שלי (נייח) משחקים לא מטורפים מבחינה גרפית אבל הייתי רוצה לשחק אותם במחשב הנייד ואולי כמה כותרים יותר חדשים בנוסף, אני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטרנט קווי, למסך טלוויזיה\מחשב, ואולי להוסיף עוד כמה פורטים של USB. החיבור שיש ללפטופ הוא Thunderbolt והבנתי שדרכו אפשר להתחבר לכל אלה (חיבור יחיד) אז אם לסכם את שני הדברים: א. חיבור כרטיס מסך חיצוני ב. שאותו DOCK לכרטיס מסך יכיל גם חיבור רשת קווי, חיבור HDMI, כמה USBים וכבונוס אולי הטענה דרכו. ההמלצה הכי חמה שקיבלתי עד ע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by sagigi21,

היי.. כרגע יש ברשותי 9800GT 1GB ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס. מבחינת התקציב זה לא משהו משמעותי מכיוון שהמחירים של הכרטיסים הם די זהים +-. אז ככה: ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E - GIGABYTE(1060( ‏GTX470 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ - GIGABYTE (1740( ‏HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - GIGABYE (1290( ‎HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ - SAPPHIRE(1590( אוקיי אלו הכרטיסים ומה שבסוגריים אלו המחירים. אז ככה. הכיוון שלי הוא לAMD מכיוון שהכרטיסים שלהם חזקים יותר בכל המבחני ביצועים אבל בגלל שהבנתי שהדרייברים שלהם מסובכים ותהיה בעייה בהסרת כל הדרייברים של הכרטיס הנוכחי שלי זה די מרתיע אותי. אני באמת רוצה לדעת איזה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים