כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עובד הרבה שעות ביום על המחשב (4-6) ולפעמים נוצר מצב של טשטוש שאני לא יכול להביט במסך מרוב איבוד פוקוס ולפעמים כאבי ראש. אין לי משקפיים ואני משתמש בCRT 17 אינץ'. המליצו לי לעבור לLCD ורציתי לדעת האם זה באמת יפתור לי את הבעיות של צפייה במחשב? אם מישהו מכיר פתרון אשמח לשמוע... (פרט לעצה להפסיק להתמש במחשב... ). תודה מראש, אורן.
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי P3 800 MHZ, 256 SDRAM וכרטיס מסך HERCULES GF2 MX 32MB. במשחקים החדשים המחשב די צולע, אחרי OC קל לכרטיס המצב טיפה יותר טוב אך עדיין לא משהו (ציון 3DMARK בערך 2000). כרגע- אין כסף למחשב חדש - חשבתי לשדרג את כרטיס המסך לGF3 TI200 עם 64 DDR שנמכר בערך ב 750-800 ש"ח ברשת. האם כדאי? מה להערכתכם יהיה ההבדל בביצועים בהתחשב בשאר המערכת?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
של ההרקולס עולה 300 שקל יותר !! מה לקנות ? , ובכלל כדאי י לקנות 9700 כי אומרים שיוצאת תוכנה שהופכת מ 9500 ל 9700 לא כדאי שאני יקנה 9500 והיא תעשה לי 9700 PRO
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב פשוט וזול לשימוש משפחתי רגיל (אינטרנט , אופיס, אימיול...) בנוסף אני רוצה שהילד בן 11 יוכל לשחק בו, לא צריך רזולוציה מקסימלית ולא את כל האפקטים שיש במשחקים אבל בהחלט שאפשר יהיה להתקין ולשחק את רוב (אם לא כל) המשחקים שיש. השאלה שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מובנה בלוח האם או שצריך כרטיס נפרד. ואם כן באיזה לוח או איזה צ'יפסט ( אם אני מבין נכון הכרטיס מסך הוא חלק מהצ'יפסט) אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם לגבי הכרטיס המועדף במגבלות הללו ביחס לעלות תועלת אני מעדיף לא לחרוג מ 1500 ש"ח בגדול חשבתי על AMD 4800 2GB RAM 160GB HARD DISK PSU - 300W תודה מראש לכל המגיבים
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיעה השעה שלי להחליף את המסך הישן שלי (כבר 3 שנים בערך), ואני בהתלבטות.. מה כדאי לקנות? האם הLCD באמת שווים את ההשקעה? או שהם רק עניין של נוחות (תופסים פחות מקום). מה נחשב לאיכותי יותר? בתור אחד שמשתמש במחשב יותר מידי שעות ביממה, חשוב לי שזה יהיה באמת מסך איכותי ורצוי שגם יקל על העיניים שלי.. (בכל זאת מצרך יקר בימינו). אשמח לתגובה כלשהי בעניין מכיוון שהחיפוש שלי בפורום לא הניב תשובות.. תודה מראש! טל
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI ק 2300 ש'ח RADEON X800XL 256MB VIVO,DVI,PCI-E של אסוס 2000 שח והאם X800XL חזק יותר מX800PRO ???? חח ושאלה אחרונה מה עדיף X800XL ש של אסוס או ספיר ??? שניהם עולים 2000
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של albatron דגם GeForce FX5900XTV אני צריך לקנות מסך חדש עד 1500 ש"ח בערך שידע לנצל בצורה סבירה את כרטיס המסך הזה. השימושים שלו יהיו להצגת סרטים, משחקים, וקריאת מסמכים. איזה מסך יכול להתאים לי מבחינת גודל ורזולוציה? אני לא חושב שאי פעם השתמשתי ברזולוציה מעבר ל 1024x768 / 85 Hz מאחר ואיני עובד עם תוכנות גרפיקה בצורה מקצועית, האים יש טעם להשתמש ברזולוציה יותר גבוהה? כרגע אני מתלבט בין samsung 793DF ל lg f700P . אני יודע ש ל lg יש אפשרות לרזולוציה ותדר סריקה יותר גבוה אבל אם אין צורך בכך ה samsung הרבה יותר זול.
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש השם שלו נורא ארוך או שאני לא יודע אותו פשוט אז אני מביא קישור לאתר עם סיקור עליו רק כדי שתדעו על מה אני מדבר http://www.hughsnews.ca/nvidia-launches-geforce-gtx-670-gpu-0034458 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא כרטיס טוב או מאכזב למחיר שלו, ורציתי לשאול אם המחשב שלי יכול לתמוך בו מבחינת חומרה אני לא הכי מבין בזה אז אני צריך את העזרה שלכם המפרט שלי הוא זה על פי טופס של פורום אחר מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? ac3, בורדרלנדס ומשחקים חדשים בעיקר - אם בחרת בעריכה, באילו…
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, שאלה קטנה. המחשב שלי משמש לעריכת אודיו ואין לי צורך בכרטיס מסך חזק, כרגע אני משתמש במובנה(i3 מהדור קודם ddr3) יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt. השאלה היא אם אני אחבר את הכרטיס מסך ואפסיק להשתמש במובנה, המשאבים במעבד יתפנו לשימושיו או שמעבד גרפי עובד בצורה אחרת והוא בכל מקרה לא יתן לי שיפןר ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה. יש לי כרטיס מסך 260 GTX מהמחשב הישן. בעבר חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור HDMI והוא שרף פעמיים את הכניסות HDMI בטלויזיה. עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת חושש להעביר אותו למחשב החדש. יש מצב שכרטיס מסך יכול לעשות נזק ללוח אם/ספק?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, זה המפרט שלי כרגע: AMD Phenom II X4 955 4GB RAM (כנראה מוסיף עוד זכרון קרוב) Radeon 6850HD ספק של Seasonic 500W המטרה היא גיימינג ברמת העיקרון, התקציב עד 700 שקלים, אפשר לחרוג ממש בקטנה. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים והאם המעבד או הספק יגבילו כרטיס חדש באיזשהי צורה.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה אני חושב שזה קשור לדרייבר האחרון של נווידיה אבל עוד לא ניסיתי להסיר אותו להחזיר גרסא קודמת מה שקורה זה שפה ושם התמונה תתנהג מוזר זה קורה מאוד מהר ובקושי אני בכלל שם לב שקרה משהו אבל אני חושב שכל התמונה המוצגת זזה מעט שמאלה ואז חוזרת למקום זה קורה גם במשחקים וגם בדסקטופ מישהו חווה דבר דומה ? למה נראה לכם זה קשור
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
ראיתי ב-Ebay שיש להם כמה כרטיסי מסך במחיר יותר זול מבארץ, רציתי להתייעץ איתכם האם כדאי אולי להזמין משם ולא מפה, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/231239329273?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מבחינת המחשב שלי הוא יכול להחזיק כל כרטיס מסך יחיד, אז אין בעיות של ספק כוח וכו'. (כרגע אני משתמש ב-GTX550 TI)
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הי, כרגע משחק בעיקר Forza, COD,Far Cry ומשחקים דומים, במסך 4K HDR. הלוח / מעבד הם - Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 + Intel I8700K וכרטיס מסך - Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC 11GB כדי לשדרג FPS בהגדרות מקסימליות האם יעזור פשוט להוסיף עוד 1080ti ב$500 או לטווח ארוך יחידה אחת עדיפה של 2080ti ב$1,100 (אחרי מכירת ה1080ti) ...? תודה!
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
בקשר לכרטיסי המסך של אינטל שנה הבאה ביולי 2020 האם תהיה מתחרה ל NVidia כי AMD בזמן האחרון חוץ המעבדים שמסיגים את אינטל לא זזים מביצועים בינוניים לכרטיסי מסך. ולכן הדגמים של הטיטאן וה 80ti ממש לא פורפורציונים לעומת הסדרות הקודמות במחיר... עד כו' אינטל הוציאה רק ssd על pcie וכרטיסי מסך לשוק השרתים... לכן אני מצפה למתחרה לגיטימית מאינטל ל NVidia שסוף סוף הטיטאן וסידרת ה 80ti יהיו פורפורציונים במחיר ולא ירדו כל כך כל סדרה חדשה שיוצאת אז אם משהו יודע משהו מההדלפות שיגיב פה ד"א ההדלפה היא מהמספר של המכונית שהיה כתוב עליה יולי 2020
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את ה-RTX 2060 SUPER המתקדם של Gigabyte בשביל לגלות כיצד עומד כיצד הוא מתמקם בין שלל המתחרים הקשוחים בקטגוריה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הכרטיס הישן, HD4870 התקלקל ואני נאלץ להחליפו. איזה כרטיסים קיימים באותה רמה? שאר הרכיבים במחשב נשארו כשהיו והשימוש לרוב יהיה בסיסי - עבודה משרדית,תכנות,צפייה בסרטים/סדרות ואולי לעיתים רחוקות משחקים. לא ארצה להשקיע יותר מדי מכיוון שהמחשב כבר בן 7, אולי אפשר להסתפק בכרטיס עם ביצועים פחות טובים (ראיתי R7 240 ב50$). תודה.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי לוח אם B560M ומעבד INTEL CORE I5 10400F עכשיו אני רוצה לשדך למחשב אחד מהכרטיסים האלה: AMD Radeon RX 7800 XT Radeon RX 7700 Radeon RX 7600 איזה כרטיס מתאים?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים והאם ההפרש של 135 שקל מוצדק וכדאי? בתודה
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מתי לדעתכם אמורים להגיע למדינה כרטיסי RADEON R9 שהוחרזו על ידי חברת AMD? וכמה לדעתכם אמורים לעלות הכרטיסים בארץ? (290X) לדוגמא?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום כולם, היום קיבלתי מחשב חדש - עם כרטיס מסך HD7950. הבנתי שאני אמור לקבל משחקים .. עכשיו איך בדיוק אני עושה את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן חברים וחג סוף העולם שמח לכולם . ברשותי מסך מחשב LG 2363D התומך בתלת-מימד של נוידיה . הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא קיט של משקפיים ומשדר בארץ . ישנה רק את הגרסה 2 שהיא מאוד יקרה . האם מישהו מכיר את המוצר בלינק ומה איכותו מבחינת תלת-מימד ? : http://www.ebay.com/itm/Brand-New-3D-Active-glasses-for-PC-laptop-compatible-with-Nvidia-3D-vision-Kit-/260978843889?pt=US_Video_Glasses&hash=item3cc38d20f1
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד את הדרייבר 13.2 Beta 5 של אומגה אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך בכרטיס מסך HD 6950. אשמח לעזרה בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים בHW. יש לי מחשב שכולל AMD אתלון 64 3000 ו2 ג'יגה זיכרון (המפרט שלי על קצה המזלג) הכרטיס הנוכחי שלי הוא . לAGP NVIDIA 6800GS אני מתעניין לגבי קניית כרטיס חדש מסוג ATI HD2400 או 2600 השאלה אם שווה לי להשקיע בכרטיס מהסוג הזה או שפשוט חבל על הכסף ואני אתאפק למחשב חדש. מה גם שיש לכרטיס יציאת HDMI ועם הכרטיס הזה אני לא אצטרך להעביר כבל מתאם מDVI לHDMI (המסך שלי הוא טלוויזית LCD) יש הבדל באיכות התמונה אם אני מעביר כבל HDMI לHDMI או שאין הבדל בין זה למצב הנוכחי שלי? בתודה מראש לכל העונים. ניר
-
- 20 תגובות
- 996 צפיות
-