עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה מהשלושה הראשונים הכי חזק ומאובזר ונותן תמורה למחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=7600GT&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by שמנואל,

שלום חברים. אני זקוק להמלצה לכרטיס AGP טוב ולא יקר במיוחד כדי לשדרג את המחשב שלי. לאחרונה התקנתי כמה משחקים חדשים והמחשב מצליח בקושי להתמודד איתם. אני מתכוון ל GTA האחרון ו NFL וכו...נראה שהגיע הזמן לכרטיס טוב יותר מה GEFORCE 4400 שלי. יש לי מעבד 2.4. אני לא צריך משהו חזק מדי כי אקנה מחשב חדש בעוד שנה, אלא רק שיתמודד טוב עם המשחקים האלו. תודה רבה.

3. 320MB או 640MB? רזולוציה 1680x1050

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, המשחק בד"כ זז חלק, אבל לפעמים נתקע בצורה מרגיזה כשהמשחק מתקדם לכיון השער, כלומר כל עוד המשחק מתנהל במרכז המגרש, אין לאגים. עדכנתי דרייבר לפני שבועיים וזה המפרט שלי: Core i5 760 Intel P55WB Kingston 4GB x1333 Gigabyte GTS 450 1GB DDR5 Hec 500W אני משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר - האם זה יותר מדי עבור הGTS 450 ברזולוציה הנ"ל...?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אחד: חבר שלו קיבל 9998 ב3dmark 2001 עם המפרט הבא: p4 2.0ghz 512mb DDR Intel board Gigabyte Radeon 9000 PRO 128mb נשמע לכם הגיוני? עוד דבר שהוא אמר שממש לא נשמע סביר: המחשב הזה הריץ את UNREAL2 על 60-80 פריימים ב1024X768 !!! : קצת לא סביר... מה דעתכם? :smoke:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by puvsc,

היום קיבלתי את כרטיס ה 7970 שהזמנו מהקנייה הקבוצתית- הכול טוב ויפה , חיברתי אותו והכול- אבל לאחר שעשיתי עידכונים מהאתר לדרייבר ולתיקון של FAR_CRY עשיתי ריסט- והמחשב עלה לי אך שהגיע למסך הלוגו לא המשיך יותר והיה לי מסך שחור וראיתי רק את העכבר, שעשיתי שיחזור מערכת ליותר מוקדם היום- וכרגע הכל תקין, חשוב לציין - את השיחזור עשיתי רק כששמתי כרטיס ישן - כדי לראות משהו- כלומר עם כרטיס אחר לא הייתה את הבעיה- יש למישהו רעיון למה זה קרה? דרייבר לא טוב או משהו אחר??? זה קרה למישהו? אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום קניתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה למשחקים חדשים שאפשר להריץ עם הכרטיס הזה בסבבה אני מודע לעובדה שזה כרטיס מיינסטרימי למהדרין... ודבר נוסף הכרטיס תומך ב- Shader Model מה זה נותן? תודה מראש על הסיוע

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nbd,

בקרוב מאוד אני קונה את המחשב החדש שלי וכנראה אני קונה 6800 של Leadtec משום שאמרו לי שהרבה מהכרטיסים של MSI עם פגם.. ועכשיו גם חסר במלאי כמעט בכל הארץ.. אז רציתי להיות בטוח שהכרטיס מסך הזה יחד עם מערכת: 64 3200+ 8kda3j 512 x 2 corsair 2.5cl יריץ חלק משחקים על HIGH או משהו שקרוב לזה אני מדבר על משחקים כמו במפי, דייב, פאקמן וכל אלה.. סתם סתם אני מדבר על HL2 , DOOM3 וכל המשחקים של הדור הבא כמו שנקרא.. תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by VooDoo3,

מה מהירות ברירת המחדל של Leadtek Ge-Force 4 Ti4400 128MB MyVivo ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי חברה מצאתי את הכרטיס הזה http://www3.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1800-P2800C365.aspx שימוש עם תוכנת מאסטרקאם.סוליד וורקס ואוטוקאד. מומלץ?? או שיש יותר טובים המחיר הוא 2 K

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mj23,

היי אני מתכנן לקנות תכרטיס מסך הזה Sapphire Radeon HD 5970 2GB OC Edition שמעתי שיש לו בעיות ארטיפקטס רציתי לדעת עד כמה זה רציני או בכלל קיימות הבעיות הללו! בבקשה רק אנשים שמבינים בזה למנוע ספאם מיותר כמו כן אני מתכנן לשים עליו גוף, קירור שנבנה בשביל של ארטיק קולינק תודה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות 7600GT, אבל אולי כדאי לחכות ל 8600GT... שאלה ראשונה האם יש תאריך ודאי על הגעתם לחנויות בארץ? האם הוא יעלה כמו ה 7600GT ? האם הוא יותר טוב בהרבה מה 7600GT? ובאמת כדאי לחכות כל כך הרבה? לפי כתבה שראתי כאן באתר, ה 8600GT נראה יותר חלש מה 7600GT. הנה טבלה של המהירות של ה 8600 http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/gf_8600_table_jan07.png מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shaul,

ATI טוענים שראדון 9000 נועד להתחרות בGF 4 MX(אפילו שמשום מה הוא יותר יקר) אבל לATI כבר יש את הראדון 7500 שיתחרה בסדרה הזאת(GF 4 MX) במחיר יותר זול, נכון? ויש את הGF 3 TI 200 ואת הרדאון 8500 שהם קצת יותר יקרים והרבה יותר משתלמים כי 2 הכרטיסין האלו יותר חזקים מהראדון 9000 אזה בערך המחירים של הכרטיסים: RADEON 8500LE- כ750 שקל RADEON 7500- כ 500 שקל GF 3 TI 200- גם כ750 שקל GF 4 MX 440- כ550 שקל RADEON 9000- כ650 שקל אז בקיצור השאלה שלי היא, כל מבחר הכרטיסים האלו לא הופך את הרדאון 9000 לכרטיס הכי לא משתלם בשוק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Salwaby,

שמעתי פה שהיא חברה לא טובה, יש לכם איזו סיבה לא להמליץ עליה חוץ מטווח האחראיות וחשוב להזכיר את הנסיבות לקניית הכרטיס , הוא ישמש לתקופת זמן של כחצי שנה מקסימום עד לשדרוג מחשב שני עתידי. לכן, יש איזו סיבה שאני לא אקנה X800GTO 256mb AGPx8 של palit לטווח הנ"ל (שוב אחראיות לא חשובה לי כי זה שנה וזה מספיק) תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by laredo,

הי, יש לי לוח ASUS, אין לי מושג איזה (איך מבררים?) והכרטיס מסך עליו. האם ניתן להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני? במה זה כרוך? מה ההשלכות מבחינת פינוי משאבים וכו... המחשב הוא סלרון 3 766 מה"צ

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by FatherBoard,

אני בודק כרטיסים לחבר בעל מערכת פנטיום 3 550MHZ (מסדרת ה-512 CHACHE המיוחדת), 128MB SDRAM. הוא נתן לי רשימה של הכרטיסים הבאים: רדון 7500LE 64MB ג'יפורס 2 MX400 64MB וודו 5 5500 64MB ג'יפורס 4 MX420 64MB. כולם בחיבורי AGP כמובן. (אני יודע שהכרטיסים "קצת" לא קשורים אחד לשני אבל זה הכל פונקציה של מחיר [ציטוט שלו]) מה הכי כדאי לו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon HD320 על הלוח אם - GA-MA78GM-S2H הכרטיס עוד מעולה ואין בעיות מיוחדות החיבור VGA עובד אחלה אני רוצה להשתמש בחיבור DVI אבל ללא הצלחה - לא מקבלים משם שום סיגנל אני צריך לשנות משהו, לעשות התאמה כלשהי? אני לא מצליח למצוא אתה הסיבה לזה תודה, ניר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by VolTAge,

יש לי לוח אם של חברה בשם Lucky Star עם הציפסט Apollo Pro (כן עשקו אותי :'() שתומך ב AGPx2 ולא ב x4.. נגיד שאני יקנה G-Force 4, שממה שהבנתי הוא עובד על x4, איך זה יתבטא בביצועי מערכת ? זה אומר שאני יוכל לנצל רק חצי מהכרטיס ? אם כן, אז זה שווה את המחיר לדעתכם ? מידע על הציפסט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lmlm,

ענקית יצרנית השבבים הגאפיים אנוידיה רכשה את AGEIA Technologies המתמחה בייצור שבבי פיזיקיה ומה שגם הציגה את הכרטיס הפיזיקה הראשון. עד עכשיו זה היה שמועות. עכשיו זה רשמי: עוד מידע על התיכנונים של אנוידיה בשילוב הטכנולוגיה של AGEIA תפורסם במסיבת העיתונאים ב13 בפברואר בנתיים נספק בהצהרה הזאת :" PhysX בגיפורס יציג ביצועי פיזיקיה דינאמים מדהימים למליוני גיימרים " http://www.nvidia.com/object/io_1202161567170.html כמה ניחושים לאן מהלך כזה יוביל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by david2k,

שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת ברגע שאני שם 120HZ במשחק כלשהו אני מקבל בצד אחד של המסך מלא חלקיקים וקווים כאלה גם אם אני שם בשולחן עבודה 120 אני מקבל אותם קווים וחלקיקים באותו מקום בדיוק עכשיו ברגע שאני מוריד HZ ל60-75-80 הכל רגיל.. הבעיה כבר ישנה אבל לא התייחסתי אלה כי בדרך כלל זה היה מסתדר לבד.. לפעמיים הייתי עושה ריסטרט למחשב וזה היה מסתדר ולפעמיים יום אחריי. צריך לצייין שהקווים נמצאים רק בצד שמאל של המסך. אני לא יודע עם זה קשור למסך / כרטיס מסך אז פתחתי את זה בפורום הזה. אשמח שתעבירו אם זה לא קשור. כרטיס מסך - GigaByte GTX570 מסך - Samsung 2233rz תודה מראש דוד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. [glow=red, 2, 300]Text[/glow] מאז שעברתי לW2K אני לא מצליח להתקין את הכרטיס טלוויזה שלי FLYVIDEO98 למרות שאני מנסה להתקין דרך הדריברים העדכניים ביותר אני תמיד מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורפת למטה) - מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by arbily,

קניתי CF HD4890 ואיך אני בודק אם ה CF עובד ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sap2221,

היה לי כרטיס מסך 8800 GTS של 320 מגהנשרף לי והחלפתי אותו לGEFORCE 430 GT 2GBאמרו לי שמה שלקחתי יותר טוב , אבל אני במשחק רואה מלא DROPS \ תקיעות מה שלא היה לי בכרטיס המסך הראשון , מישו יודע מה הבעיה? המפרט שלי הוא : intelcore 2 dou e6750 ram - 2 gb ddr2 gygabayte p35-ds3l לוח אם הורדתי גם את הדריבר החדש של NVIDIA...וזה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by IDOnoach,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים והאם ההפרש של 135 שקל מוצדק וכדאי? בתודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Asus GTX690 Gigabyte Radeon HD 7970 אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג ושני הכרטיסים האלה עלו על הפרק. השאלה היא מה באמת הבדל המשמעותי כי בכל זאת מדובר בהבדל של כמעט 3 אלף שקל בין השניים תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים