עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by manga05,

קניתי מחשב שעדיין לא קיבלתי והשינוי שבכותרת זמין עבורי אין הפרש במחיר שניהם זה 9400gt האחד של גיגהבייט עם חצי גיגה זיכרון והשני של innovision עם גיגה זכרון המחשב הוא E5200 על P5QL אם אני זוכר נכון. לא מתוכנן אוברקלוק לאף רכיב מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zorgi,

שלום לכולם . אני קונה מחשב חדש למשחקים כבדים amd 3500 s939 1 גיגה זיכרון. תוכלו להגיד לי הזה כרטיס מסך עדיף ולמה. G-FORCE 6800 GT?256 או X800 PRO XP 256 שניהם ב AGP שניהם עולים בסביבות 2300-2500 שח'. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by גל פרידמן,

לאחר שנעזרתי בחברי הפורום החלטתי ללכת על הכרטיס FX5200 הוא השילוב הטוב ביותר בין מחיר לביצועים עבור הצרכים שלי (אני חושב) , האם מישהו חושב שיש כרטיס שנותן יותר עבור אותה רמת מחיר? רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מכל מבחר כרטיסי FX5200 .? אגב: אני צריך יציעת DVI

5. Started by NaRKoMaN,

יש לי 8800GTS 320MB של Leadtek וכל שאר המפרט בצד.. למשל במשחק BF2 בשרת עם 64 אנשים יש לי 40-50 FPS על ההגדרות הכי גבוהות על AA X8 שזה גרוע לכרטיס מסך הזה התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש אז האם יש לי איזשהו חלק במפרט שיכול לגרום לצוואר בקבוק שגורם לזה? רוצה לשמוע עצות

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי כרגע CF של 4870 שבקרוב מאוד יוחלף לCF של 5870 אני יודע שהלוח אם שלי מאפשר לי לשים 2 כרטיסי מסך על PCIE x16 ועוד כרטיס פיזיקה ייעודי בPCIE x4 השאלה שלי היא כזאת אם הכרטיס פיזיקה עובד על X4 הוא לא מגביל את הכרטיסי מסך? ואיזה כרטיס פיזיקה ייעודי יכול להתאים ל2 כרטיסים של 5870? ועוד משהו... מן הסתם הכרטיס פיזיקה לא מתחבר לגשר של CF אז פשוט מכניסים אותו לחריץ וזהו הוא עושה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Magiclog,

היי, נהרס לי המאוורר בכרטיס מסך , רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מאוורר לכרטיס מסך ואם כן אז איפה...? הכרטיס מסך הוא :gainward Geforce 6600 ultra/1760 PCX 128mb DVI video card תודה

8. גרסא אצלי BIOS Version 011.006.000.003 BIOS Part Number 113-AB68800-XXX BIOS Date 2008/07/24 ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם.. אני יודע שיש לי כנראה כרטיס מסך עם קו יצור פגום או משהו כזה.. באחד הממדריכים קראתי איך לעדכן דרך ביוס, אבח כשאני משנה שזה יעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס פשוט.. אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]= יש לי לוח אם P5QL-E.. בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]= אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם הת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by NuKe007,

יש למישהו מושג למה כאשר אני מתקין דיירקט איקס 9 (גם 9.0a) על מחשב: DURON 800 SDRAM 320MB INNOVISION GEFORCE 2 MX 64MB WIN XP יש לי בעיות עם משחקים, הם עובדים אבל הגרפיקה נדפקת לחלוטין, עם אותם משחקים לפני שהתקנתי דיירקט איקס 9 הכל היה טוב... כמובן שהייתי פותר הכל אם הייתי חוזר ל8.1 DIRECTX אבל כפי שידוע לכם, אין כזה דבר. מישהו? בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eliorzizov,

שלום לכולם, אני יודע שה-HD2400pro לא יודע לפענח קבצי MKV - שזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה היא עם ה-HD3450 החדש יכול. הרצתי חיפוש קצר בנושא שלא העלה הרבה למרות שנדמה לי שקראתי איפשהו טרם ההשקה של ה3450 שהוא יכול לבצע פיענוח זה. למישהו יש תשובה בנושא ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yanivganor,

שלום, אני מחפש מסך LCD 17 אינטש ללא רמקולים כאשר הדגש הוא על איכות התמונה ואיכות ההרכבה ואמינות ולאו דוקא על קצבי ריענון נמוכים. איזה מסכים עונים לקריטריונים האלו ? אני צריך המלצה לשניים שלושה מסכים כדי שאוכל לבחור. אין מגבלה תקציבית כרגע. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם הנתונים הבאים: ספק כח real 500w מעבד 3.20Ghz i5 4570 זיכרון 8GB דיסק קשיח 500gb (זמני).. והכרטיס מסך כרגע הוא GT630 Nvidia המחשב מיועד לעבודות גרפיקה חזקות (אפטר אפקט) שאלתי היא, האם כרטיס מסך מסוג GTX560 יכול להתאים לי לצרכים של הגרפיקה (כולל עריכה בתלת מימד)? אני יודע שהכרטיס לא הכי חדש אבל הבנתי שיש לו נתונים שלא מביישים כרטיסים שעולים פי 2 ויותר ממנו. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך... הראשון הוא x800xtpe של power color עולה 3110 מנועה. והשני הוא 6800ultra של אלבטרון שעולה 3200 גם כן מנועה. אני יודע ששני הכרטיסים טובים אני פשוט מטלבת מבין שניהם מי יהיה יותר טוב בעתיד כשיגיעו משחקים כבדים מאוד. צריך את עזרתכם.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nevodavid,

ככה היה לי 8800GTS 320MB (הגירסא הישנה), הוא הלך לי אז הבאתי אותו לאחריות ואמרו לי שמחליפים לי אותו ל9600GT... האם שווה לי? את הכרטיס שלי קניתי בזמנו ב1600 ש"ח, וה9600 שאני מסתכל עולה 800-900 ש"ח, האם באמת ה9600GT יותר חזק/בכוח של ה8800GTS 320MB הישן? בתודה, נבו.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by oev israel,

יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600 מסך 22 אינטש דק של צ'איימיי הבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט. באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי. למישהו יש פתרון לבעיה? (מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by אושריקו4,

יש לי אותו ואני מפחד שהוא לא מספיק חזק למשחקים של השנה שנתיים הבאים (ברזו' 1920X1020 על הכי גבוה או לפחות מדיום) מה אתם אומרים? יש לי אותו גם עם מעבד INTEL CORE I5 2500 ו4 זיכרון אבל משו בכרטיס הזה לא מוצא חן בעיניי....יש לי איתו כבר כמה תקלות מוזרות עם ANTI ALSIGING הזה וגם למשל את GTA IV על הכי הכי הכי הכי גבוה הוא מריץ אבל בואו נגיד שעל FPS די חרא .... בדקתי דרך המשחק פעפ יצא 27, פעם 35, פעם 42..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by סהרר,

כדי לי לקנות את הכרטיס הזה ?הוא טוב יותר מ9600XT??ועם החברה טובה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=10163

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי SAPPHIRE HD7850 1GB שנרכש לפני שנה וחצי בערך ואני רוצה למכור אותו. 300 זה מחיר טוב או שזה זול מדי? אין אחריות. מגיע עם הקופסה.

19. Started by Dj_Infernal,

מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600 לבין :AR15: ASUS GeForce4 Ti 4600 מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!! מה העלות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כרטיס מסך למקסימום ביצועים פחות כסף שיתאים למסך 27 אינץ ברוולוציה FHD תקציב-300-500שח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Psy_Hunt3R,

1.6600GT 128MB 2.RADEON 9600XT 256MB מה יותר כדי לקחת חסרונות יתרונות משו? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. יעבוד על לינוקס וווינדוס. עבור: אינטרנט, משחקים כמו dragon age 2 ו civilization 5 וקצת סרטים. אם אני לא טועה אז כנראה עדיף כרטיס של nVidia ןלא של ATI בגלל שהם נתמכים טוב יותר ע"י לינוקס. לא יודע אם זה משנה אבל יש לי לוח אם של גיגהבייט עם מעבד של AMD קווד. אודה לכם על העזרה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by itaysk,

יש לי VOODOO 3 3000 וטלויזיה של "ASTRA 21 ה TVOUTPUT עובד אבל אני רואה מטושטש בטלויזיה. זה אמור להיות ככה? אם לא אז האם זאת בעייה בטלויזיה\כרטיסמסך\דרייבר? (יש לי WINXP PRO , והרזולוציה המקסימלית היא 800x600) תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, כרטיס המסך של אחי x1900xt שבק חיים, והפסקתי את ניסיונות ההחייאה. העברתי לו את כרטיס המסך שלי 9600gt ועכשיו אני מושבת. האם כדאי לקנות עוד 9600gt או שיש כרגע כרטיס משתלם יותר? התקציב הוא מקסימום, אני לא רוצה לחרוג. מערכת ההפעלה windows 7 הרזולוציה 1680x1050 השימוש הוא משחקים, עריכת וידיאו ותלת מימד. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.