כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אהלן, רציתי לדעת האם כדי לי להחליף את הRadeon 9600XT 256MB המזדקן שלי בX800GTO? האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין הכרטיסים? לדוגמא: F.E.A.R בקושי רץ אצלי על הגדרות מזוויעות, איך הוא יעבוד על הX800GTO? וHITMAN 4 עובד אצלי על הגדרות MED LOW, הוא יוכל לרוץ על הכל HIGH עם פילטרים? וכיצד הכרטיס יתפקד עם המנוע החדש שלUT2007? שאר המפרט: P4 2.66GHZ לוח אם AGP- MSI 865PE NEO2-S 4*256 = RAM 1024 EverPower 350WAT (הספק יחזיק?). בבקשה לא להמליץ לי על כרטיסים נוספים שיקרים אפילו ב-100 שקל ממנו (הX800GTO עולה 830 ש"ח). אם הכרטיס איכשהו לא מסתדר עם המערכת אז בבקשה להמליץ על כרטיס ברמה שלו (לא 6600GT בבקשה) בלי חריגה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני משחק בbf1 beta ובbf4, בזמן המשחק, הfps שלי כל הזמן משתנה בקפיצות גדולות נגיד מ80 ל15 וגם המשחק נתקע לי הרבה ואני לא מבין למה. וכשאני משחק בbf1 ההגדרות שלי על low ובbf4 על ultra. בנוסף לפעמים נתקע לי קצת גם בbf4 המפרט שלי זה זה: gtx 760 i7 950 4 ram תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AGI או בשמו האחר: Asrock Graphical Interface זה ממשק הבנוי כמו AGP על חלק מלוחות האם של ASRock. עכשיו, לצערי קניתי כבר מחשב עם כזה לוח אם (ספציפית 775I65GV) יש לו תמיכה ב-AGI X8, ורשימה של כרטיסי מסך AGP של X4 ו-X8 שתואמים לו (מהאתר של החברה) (באחד השדות, כתוב לכל אחד מהכרטיסים Pass. מה זה אומר? שבמקרה כולם עברו את הטסט או שסתם הם רשמו את זה בשביל היופי?) עכשיו, הבעיה היא שהרשימה הזו היא דיי דלה ומצומצמת לדעתי (חלק חלשים מדי, חלק יקרים מדי, והשאר נדירים (ויקרים) בחנויות ארצנו), ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את ה-AGI הזה ויודע אם כרטיסי AGP אחרים שלא מהרשימה גם יעבדו טוב, ויותר מזה - למה הדבר הזה בכלל קיים ולא סתם AGP? קשור ל-Onboard VGA אולי? סתם בשביל ה-Reference, כרגע יש לי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להעביר את המחשב הישן שלי לסלון כדי לראות סרטי HD אני צריך כרטיס מסך AGP הכי זול שיש לשידורי HD אם אפשר על הדרך גם המלצה להארדיסק של 80/120 ג'יגה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ככל נראה אני מתכנן לקנות את המחשב שלי מחנות KSP. עד היום הייתי עם כרטיסי מסך של ATI, אבל היום כבר שמעתי שמועות עדיף לעבור ל NVIDIA. אם כן, מהמבחר שיש שם, מה מומלץ? דברים שמצאתי שעומדים בערך בטווח מחירים: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI 2xMini DP PCI-E HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1000 זה התקציב המקסימלי, צריך משהו תומך מעבד INTEL, ובנוסף, מאיזו חברה לקנות אותם? (יש כמה חברות המציעות את אותו המוצר...) המלצות?? תודה, איתי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש יתרון לרכישת כרטיס מסך בחו"ל (איביי למשל)?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט למחשב ונתקלתי בבעיה בכרטיס המסך. הציעו לי ללכת על ATI SAPPHIRE 5770 VAPOR X, ואז מישהו אמר שהוא מכיר אנשים שהיו להם בעיות עם גרסת ה-VAPOR X. האם לשמוע לו וגרסת VAPOR X היא באמת לא טובה, או ללכת על זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב: radeon 9250SE או geforce fx 5200 עם 64 BIT זיכרון: שניהם בעצם בעלי 64BIT זיכרון - אז למי יש ביצועים יותר טובים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 760 ש"ח Power Magic Ati Radeon 8500LE 64 MB DDR DVI+TV-OUT 575 ש"ח למה יש הבדל כה גדול במחירים בין הכרטיסים הזהים Radeon 8500LE של ג'יגהבייט ו-POWER MAGIC ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האים כדאי להחליך את כרטיס המסך שברשותי מדגם SAPPHIRE HD4850 512 לכרטיסי המסך החדשים של ATI 4850/70 אני יודע שעדיין הם לא יצאו אבל כמו שהם ניראים זה נורא מפתה אני לא משחק במישחקים כבדים מאוד אני משחק ב COD4+5 FAR-CRY 2 AC האים כדאי לי לבחליף את הכרטיס הנוכחי שלי כי הוא מצויין אומנם חם כי זה הדגם הראשון שיצא אני משחק על מסך 22" האים כרטיס המסך שלי יכול ליסחוב עוד קצת או להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השעמום לקח אותי לאתר הזה. מעניין כמו נותן ב-VANTAGE http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Asusun-yuksek-performans-platformu-Rampage--Extreme--ROG-Xpander-Donanim-Haberde.htm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי יש בו PCIEX16 אבל הוא עובד בתדר מהירות X4 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא X1600PRO. האם יהיו לי יותר ביצועים מהכרטיס הנוכחי או שהתדר שה-PCI שלי עובד יגביל אותו לאותם ביצועים כמו X1600? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל משתתפי הפורום שלום !!!! מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה לעזור!!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך מוגבל בכסף 400 -500 שקל... האם מישהו יכול ליעץ על כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה...!? בתודה lir@n
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני צריך תשובות דחוף ,אני קונה מחשב בשבוע הבא ועוד אין לי החלטה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כ. מסך בשביל צפייה בHD, משחקים שלא דורשים יותר מדי - FIFA וכאלה. המחשב שאני רוצה לחבר לו את הכרטיס : מעבד - Intel Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray לוח אם - asus P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון - 2x1GB Kingston HyperX CL4 דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS ספק - Tomahawk 450W Active PFC 12cm יש לי מסך 22" עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1080. תודה רבה לעוזרים..!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.למה אני לא מוצא עליו מידע(לא באתר היצרן ולא בהשוואות ביצועים...)??? 2.אם אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוקינג אז לא יהיה הבדל בינו לבין הx1800 gto הרגיל(זה אם ה256 מגה)? 3.האם יש בינו לבין הgto הרגיל עוד הבדל חוץ מכמות הזיכרון(מהירות ליבהץזיכרון וכו'...)? 4.הכרטיס הקודם שלי היה r9600 se 256 mb עם מעבד 2.4 ו512 זיכרון ddr ועכשיו יש לי x1800gto2 512 mb מעבד 3.0 וזיכרון של 1 ג'יגה ddr2,האם יהיה שיפור ניכר בביצועים?וגם האם המפרט הזה יוכל להריץ משחקים חדשים וטובים על הגדרות גבוהות?(אם אפשר התייחסות לדום 3 והאף לייף 2 בפרט ולשאר בכללי....)? וגם...האם הוא תומך ב-sm 3 ו-hdr+aa כי בדיון על זה לא ראיתי אותו מוזכר.....תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב AGP 2x...... אני רוצה להחליף לג'יפורס 4 או רדאון 8500 אבל כתוב באתר שלהם שהם תומכים ב-AGP 4x הלוח אם יכול לתמוך בהם(יש לי pc partner)? אם זה יתאים איזה כדאי ג'יפורס או רדאון ואם לא אז איזה כרטיס טוב יתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:AR15: זה הסקר הראשון שךי עשיתי אותו כי יש יותר מדי מבחר בשוק ורציתי לדעת מניסיון האנשים בפורום מה הוא הטוב ביותר. נ. ב. הכרטיס האחרון עולה 10000 שח וספק אם משהו עובד עליו או ניסה לקנות אותו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להוציא את המינימום ההכרחי. (עדיף פחות מ-250 שקל) בנוסף לאמור בכותרת, אני רוצה כרטיס של nvidia(לצורך תאימות לתוכנות שאני מיעד לו) ועם יציאת Component. עוד פרט קטן, אני מחפש כרטיס עם Feature Set A של VDPAU, כלומר לא עם ליבת G98\C77. מישהו מכיר כרטיס כזה בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום עצמאות שמח אנשים קודם כל :] עכשיו אני רוצה לדעת בבקשה האם הכרטיס x700(לא בגרסאת הPRO) חזק יותר מה 6600 חלש ממנו או משתווה לו בביצועים( לא גירסאתה-GT של ה6600) הנה הכרטיס עליו אני מדבר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=1146686123950124〈=heb תודה לעוזרים :]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או סוג של חיבור דומה לו יש כאלה פשוטים בלי קופסא HDTV/ Video-out Cable [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בישביל חבר עד 700 שאר המפרט אני לא מכיר אני יעיף מבט מאוחר יותר חשבתי על הGTX750TI OC
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Asus GTX690 Gigabyte Radeon HD 7970 אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג ושני הכרטיסים האלה עלו על הפרק. השאלה היא מה באמת הבדל המשמעותי כי בכל זאת מדובר בהבדל של כמעט 3 אלף שקל בין השניים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-