עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכם משתמשי פורום יקרים, כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות לא מזמן ואני חושב על להחליפו באחר המפקד של כרגע הוא : intel core2duo e8500 3.16ghz 4gb זכרון Radeon 4870hd לא בטוח לגבי הלוח אם gigabyte ga משהו, והספק הוא 550w של coolermaster אני מעוניין במשהו שיעביר לי עוד שנה וחצי עם המחשב, תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by anx,

בו נגיד ככה , קדום כל אני אפרט איזה מחשב יש לי ואז את הבעיה. מעבד: P4 2.8 לוח אם: ASUS P4P800 זיכרון: 512 DDR 400 כרטיס מסך: redon 9800XT אוקי אז הורדתי את המשחקים דום 3 וסיאס סורס החדש הכל טוב ויפה אבל מה שקורה כשאני נכנס למשחק אני רואה בקרע מן נקודות לבנות מעצבנות כאלה והם מופעיות לי כל הזמן ואינני מבין מה הבעיה ... ויש גם קטמים כאלה בקרע... האם זה קשור לכרטיס מסך ? האם תוכלו לעזור לי ולמצוא פתרון? אשמח מאוד לקבל תשובות. נ.ב אני חדש פה וזה הנושאא הראשון שאני כותב אליו אז בבקשה חברה תעזרו לי כי המצב שלי עם בקטע הזה מבואס ביותר . תודה, שאול Deva וווווווקבלו Screen shots שעשיתי מהמשחקים ; [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by laredo,

הי, יש לי לוח ASUS, אין לי מושג איזה (איך מבררים?) והכרטיס מסך עליו. האם ניתן להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני? במה זה כרוך? מה ההשלכות מבחינת פינוי משאבים וכו... המחשב הוא סלרון 3 766 מה"צ

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by FatherBoard,

אני בודק כרטיסים לחבר בעל מערכת פנטיום 3 550MHZ (מסדרת ה-512 CHACHE המיוחדת), 128MB SDRAM. הוא נתן לי רשימה של הכרטיסים הבאים: רדון 7500LE 64MB ג'יפורס 2 MX400 64MB וודו 5 5500 64MB ג'יפורס 4 MX420 64MB. כולם בחיבורי AGP כמובן. (אני יודע שהכרטיסים "קצת" לא קשורים אחד לשני אבל זה הכל פונקציה של מחיר [ציטוט שלו]) מה הכי כדאי לו?

5. Started by Sepsis,

אהלן, אני לפני קנייה של מחשב חדש ומתלבט האם להשאיר את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD4850), או למכור אותו לקנות gtx460 חדש. הרזולוציה של המסך שלי היא 1680X1050, ומשחק בעיקר במשחקי FPS ו-RTS עם שאיפה להגדרות גבוהות. יש לציין כי כיום אני לא מנצל את הכרטיס הנוכחי כראוי מאחר והמעבד שיש לי יוצר את צוואר הבקבוק. האם אני ארגיש בתוספת ביצועים לאחר השידרוג, ובמידה וכן, האם תוספת הביצוע שווה את ההפרש (כ-500 ש"ח)? האם קיים יתרון מוחשי לPhysics של Nvidia? תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon HD320 על הלוח אם - GA-MA78GM-S2H הכרטיס עוד מעולה ואין בעיות מיוחדות החיבור VGA עובד אחלה אני רוצה להשתמש בחיבור DVI אבל ללא הצלחה - לא מקבלים משם שום סיגנל אני צריך לשנות משהו, לעשות התאמה כלשהי? אני לא מצליח למצוא אתה הסיבה לזה תודה, ניר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני רוצה כרטיס מסדראת הGF4 TI כי ה9500 עוד לא הגיעו לחנויות ואני חייב לקנות בעוד שבוע בערך... חשבתי על אחד מהבאים: ABIT LEADTEK ועוד אפשרויות יתקבלו בברכה לABIT אני יוסיף קירור לזכרונות. אני חייב כרטיס אמין שיעמו במהירויות AGP גבוהות כי אני הולך לנסות להגיע ל200FSB אם יש עוד חברות טובות אנא שתפו אותי

8. Started by mozes,

שלום (: קניתי כרטיס מסך חדש Leadtek WinFast A310 (FX 5600)o ויש בכרטיס את האפשרות של VIVO ... מה שאני רוצה לעשות זה, לקחת את המצלמת ווידאו שלי, ולחבר אותה עם Svideo לכרטיס מסך.. (לכניסת Vivo ) ואז אני יוכל להעביר מה שהקלטתי למחשב etc... עכשיו היית בעיה, שהחיבור VIVO הוא לא Svideo אבל, הגיע איזה כבל עם הכרטיס, שיש לו 3 צדדים, אחד מתאים לכניסה של הכרטיס מסך, ועוד 2 צדדים זהים, שיש בכל אחד מהם 2 חיבורים (אחד Svideo ואחד בננה..) אז חיברתי את הכבל מהמצלמה, לאחד הצדדים (חיברתי אותה רק ל Svideo) וחיברתי את הצד השני של הכבל לכרטיס מסך.. (נשאר לי צד אחד בכבל שלא מחובר כלום, וצד אחד שנשאר לי החיבור לבננה פנוי..) יש תוכנה שהגיע עם הכרטיס מסך בשביל לערוך סרטים ממצלמות ווידאו (בדיוק …

9. Started by RobiNooB,

אני זוכר שקניתי את הכרטיס ..פתחתי כמובן יישר ל 16 צינורות ....OC בדיקות יציבות ...בלה בלה בלה ...עד שמצאתי את היציבות שלו שהייתה על 535\585 הורדתי כמובן ב 5 את שניהם , הכל יציב החיים יפים . זה היה בימים שהוא נקנה !!! משום מה נראה לי שהכרטיס הזדקן עם הזמן ! שקניתי אותו הכל טס ! טססס ! הכל חלק על הכי גבוה בהגדרות המשחקים כיום אני מרגיש שהכרטיס הזקן בצורה משמעית ! למרות אותם התוצאות עדיין ב 3DMARK . ולמרות שחזרתי לאותם הדרייברים , ובדקתי על אותם משחקים של אז ..(כי כמובן שכל משחק שיוצא דורש יותר מהמערכת מהקודם לרוב) ולמרות שהכרטיס לא מתחמם מעבר לנורמה (58) תושיעו אותי ! מזה יכול להיות !?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yz101,

משום מה, גם אחרי עדכון דרייבר, הכרטיס לא מוכן לאפשר לי לקבוע את הרזולוציה ל1366X768. הכי קרוב שזה נותן זה 768X1024. החיבור הוא D-SUB ניסיתי גם לשים מתאם DVI לD-SUB, כמובן שאין הבדל. 1366X768 לא מופיע בכלל ברשימה. מה אפשר לעשות? האם כבל DVI ל HDMI יעזור בזה? אם כן, איך גורמים לכרטיס להעביר גם את הSOUND? תודה.

11. שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם הנתונים הבאים: ספק כח real 500w מעבד 3.20Ghz i5 4570 זיכרון 8GB דיסק קשיח 500gb (זמני).. והכרטיס מסך כרגע הוא GT630 Nvidia המחשב מיועד לעבודות גרפיקה חזקות (אפטר אפקט) שאלתי היא, האם כרטיס מסך מסוג GTX560 יכול להתאים לי לצרכים של הגרפיקה (כולל עריכה בתלת מימד)? אני יודע שהכרטיס לא הכי חדש אבל הבנתי שיש לו נתונים שלא מביישים כרטיסים שעולים פי 2 ויותר ממנו. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לכל משתתפי הפורום שלום !!!! מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה לעזור!!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך מוגבל בכסף 400 -500 שקל... האם מישהו יכול ליעץ על כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה...!? בתודה lir@n

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. למה ברזולוציה גבוהה הדרישות יותר הולכות על הכרטיס מסך וברזולוציה נמוכה הדרישות הולכות יותר על המעבד מה שפעמים יכל לגרום לצוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד ברזולוציה נמוכה שלעומת זאת ברזולוציה גבוהה נקבל ביצועים גבוהים יותר עקב הכרטיס מסך שחזק יותר מהמעבד,וכן להפך שהכרטיס מסך חלש יותר. כל השאלה היא האם לא אפשרי ליצרן להגדיר{או לתת אפשרות למשתמש להגדיר לפי הצורך} שהדרישות יהיו גם על הכרטיס מסך ברזולוציות נמוכות ובכך יהיה אפשר לחסוך צוואר בקבוק במקרים מסויימים ?ולמה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx680 הוצאתי את הכרטיס מסלוט 1 והעברתי אותו לסלוט 2 בעת ההרכבה לא הכנסתי את הכרטיס כמו שצריך לתושבת ה-pci והוא ישב לי באלכסון וננעל לי ולא הצלחתי להוציא אותו לאחר מכן בסופו של דבר הזזתי את הכרטיס לצדדים ושיחקתי איתו עד שבסופו של דבר הכנסתי אותו לתושבת כמו שצריך בעת ההזזה של הכרטיס נשמעו קצת רעשים מהפלסטיק האם נגרם נזק כלשהו לכרטיס למרות שאחרי שהרכבתי אותו כמו שצריך והפעלתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sap2221,

היה לי כרטיס מסך 8800 GTS של 320 מגהנשרף לי והחלפתי אותו לGEFORCE 430 GT 2GBאמרו לי שמה שלקחתי יותר טוב , אבל אני במשחק רואה מלא DROPS \ תקיעות מה שלא היה לי בכרטיס המסך הראשון , מישו יודע מה הבעיה? המפרט שלי הוא : intelcore 2 dou e6750 ram - 2 gb ddr2 gygabayte p35-ds3l לוח אם הורדתי גם את הדריבר החדש של NVIDIA...וזה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי רציתי לשדרג מחשב פנטיום 4 (3 GHZ) לכרטיס Radeon HD3650 AGP , כרגע יש לי את הNVIDIA 6600 GT , אבל הוא לא תקין , יש לו שבירות בגרפיקה ,ביחוד במשחקים, האם הRadeon HD3650 יותר חזק מה6600 ? רוני

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Tarkules,

שלום לכולם ! אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש ונתקלתי בשני כרטיסים נחמדים. הכרטיס יתווסף למערכת הבאה: -Pentium 4 2.4Ghz -M. Board ASUS P4PE -TwinMos 1GB DDR 333Mhz כרטיסי המסך המועמדים הם: - GIGABYTE RADEON 9800PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI AGP - מחיר: 1170 - GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK AGP - מחיר: 1235 אם למישהו יש המלצה לכרטיס אחר - המלצות יתקבלו בכיף חשוב: - המחשב לא משמש ל OC בכלל. - רצוי כ. מסך בתקציב של כ 1200 ש"ח. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני לא מצליח לבחור איזה דרייבר בvoodoofiles.com הכי טוב לXP. יש שם יותר מדי דרייברים לXP!

19. SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E או SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCI-E

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by itaysk,

יש לי VOODOO 3 3000 וטלויזיה של "ASTRA 21 ה TVOUTPUT עובד אבל אני רואה מטושטש בטלויזיה. זה אמור להיות ככה? אם לא אז האם זאת בעייה בטלויזיה\כרטיסמסך\דרייבר? (יש לי WINXP PRO , והרזולוציה המקסימלית היא 800x600) תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. איזה מהשלושה הראשונים הכי חזק ומאובזר ונותן תמורה למחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=7600GT&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך היישן במחשב (מחשב בן ערך 3-4 שנים). הכרטיס היה של NVIDIA 7600 אם אני לא טועה. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש בעלות של 250 שקל לצורך משחקים קלים (football manager 2010.. לא זה של פיפא) ולהורדה וצפייה בסרטי HD. ראיתי המלצות על GeForce G210 ועל Nvidia n8400gs. איך שניהם? יש טובים יותר? בנוגע לכ. טלוויזיה- הבנתי שכרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של ערוצי הטלוויזיה במחשב. האם ניתן לצפות ככה בערוצים דרך ממיר של הוט במחשב וגם להקליט את התכניות? האם כרטיס טלוויזיה יכול לשמש ככרטיס מסך רגיל? מה המחיר של כ. טלוויזיה זול אבל יעיל? (לא משהו במחיר מופצץ של מאות שקלים. אחד שפשוט יעשה את העבודה ויאפשר להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב). תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. המפרט שלי מעבד- Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד- ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם-Gigabyte GA-Z77-DS3H Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS ספק - SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון- Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9 כונן אופטי-SAMSUNG SH-S222A IDE X22כ האם הספק יספיק לכרטיס מסך זה GTX 660 יש אומרים שכן ויש אומרים להפך , לא הצלחתי למצא כמה ההספק שלו במאמץ או רגוע( לא במאמץ) יש הבדל מהותי בין סוגי כרטיסי המסך הנל? כאילה שיתאימו וכאילה שלא ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב די ממש ישן יש לו geforce 6200 חח עלוב ביותר.... והשאלה שלי היא כזאת : הורדתי סרט באיכות HD ועכשיו ממש לא רואים תאיכות האמיתית של HD זתומרת לא רואים חלק ויש לי מסך LG 23 FULL HD אינצ' יש השפעה לצפייה בסרטים לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים