עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by klips,

יש לי 2 כרטיסי 9800GT. יש לי בעיה שכאשר אני משנה בלוח בקרה של ניוידיה למערך SLI כל המשחקים מקבלים צבע אדום מרוח כזה, גם בסרטים שאני מפעיל. אני התקנתי את הדרייברים אין ספור פעמים ושום דבר לא עוזר .חשבתי שזה תקלה באחד הכרטיסים לקחתי לבדיקה והם נמצאו תקינים ,זה קרה לי בעבר והתקנתי את הדרייבר החדש וזה הסתדר עכשיו שום דבר לא הולך אני לא יודע מה לעשות מקווה שתתנו לי כיוון.תודה.

2. Started by IdoK21,

אז ככה ברשותי מסך מחשב אחד שמחובר בחיבור DVI-DVI ועוד מסך טלוייזיה שמחובר מהכרטיס מסך למסך LCD בחיבור HDMI-HDMI עכשיו כל מה שניסיתי אני לא מצליח לקבל תמונה ניסתי את כל ההגדרות מה אפשר לעשות?שכחתי לציין שהכרטיס המדובר הוא 4850.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by IdoK21,

אז ככה יש ברשותי כרטיס מסך מסוג: Readon 4850 מסך מחשב מחובר אליו אם כבל VGA-VGA והLCD מחוברת HDMI-DVI הבעיה היא שאני לא מצליח להעביר את השידור לטלוויזה מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

טוב אז ככה דבר ראשון שלום לכולם. אני יגש יש לבעיה לפני כמה ימים ידי הונחו על הכרטיס המפלצתי הזה לפי מה שכתוב זה וודוו 4 ואני פשוט לא מצליח למצוא לו דריבר אני חייב עזרה כל דריבר שאני שם הוא לא עובד לי אולי למישו פה יש כרטיס דומה(למרות שאני לא מאמין כי הוא ישן) ויכול לעזור לי אם הדריבר? תודה מראש הנה תמונה שלו: כדי להמחיש את הגודל שלו שמתי אותו לייד נעל בית של מידה 43

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by amirfefer,

קניתי את ה5900XT וישר ניסיתי אותו על דום (אלא מה? ) הבעיה היא שהמשחק מקרטע בHIGH קצת. רזולוציה: 1000 על 700, זה הגיוני? הכרטיס ללא OC. דרייבר: הכי חדש 61.77

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  6. אוקיי יש לי בעיה במשחק שכל פעם שאני פונה לאנשהו במשחק כל המסך מטשטש ואני לא רואה כלום הבעיה פחות רצינית ככל שאני מעלה את הרזולוציה אבל אז הכרטיס לא סוחב הבעיה היא רק במשחק הזה לא היה לי אותה אף פעם עד עכשיו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by Pundag,

היי יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128DDR כמו כן אני שחקן קאונטר סטרייק יש לי בעיה כשאני מנסה לשים את המשחק על רזולוציה של 1200\1600, הבעיה היא שאני לא רואה את המסך כמו שצריך כלומר כאילו המסך נמצא בזום ואני לא רואה את מצב החיים שלי והכדורים שלי שמופיעים בתחתית המסך. אם למישהוא יש פתרון לבעיה אשמח לקבל אותו , תודה.

8. זה מראה מסביב לכל צמח או איש או כל דבר שזז.. מסגרת כזו של ריבועים שחודרת דרך אובייקטים כאילו אם יש צמח ומאחורייו בית.. אז זה מראה מסביב לצמח מה שיש מאחרויי הבית... :s05: נראה לי זה קשור לדרייברים! לא יודע מה לעשות!

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by lir@n,

יש לי כרטיס מסך G-force ti 4200 לאחר התקנת Detonator 29.80 המשחק ג'י טי איי 3 פשוט לא עולה (פשוט אני לוחץ שני קליקים וכלום) הסרתי את הDetonator והוא פעל שמתי שוב והוא הפסיק... ככה שזה בטוח ממנו... יש למישהו מושג למה זה קורה או איך אפשר להפסיק את !? או שצריך להחליף Detonator ואם צריך איזו גירסא הכי בטוחה? בתודה Lir@n

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  10. כל הזכויות וכל המראות חסרות אפקטים, בGAMEPLAY זה נראה מטורף והכל ואצלי אין את האפקטים! nvidia 8800GT 2.13 מעבד -כפול 2 2GB ראם המשחק רץ על 1680*1050 חלק, אבל בלי אפקטים. 8X AA... הכל על HIGHEST הדרייבר של הכ. מסך מעודכן עד ל 185.68 (בטא) וזה לא פעל לי גם ב 182.50 (שזה לא בטא) תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  11. Started by eyal00,

אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  12. יש לי לוח אםASUS M2NPV-VM , אני משחק למשל ב-Call of Duty והמשחק מקרטע לי. במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס מסך ati 9550 (האמת אני לא בטוח) והמשחק רץ לי יפה. אם הבעיה היא באמת בכרטיס מסך אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס לא יקר (שאימא שלי לא תחנוק אותי) שיתאים לי, בסביבות 300 שקל יתאים. המעבד שלי הוא amd 4200 1024 זיכרון תודה. עריכה:פתאום חשבתי שאולי הבעיה היא בויסטה. ואם לא מה דעתכם על הכרטיס הזהhttp://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=455

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  13. שלום לכולם . לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב שלי. התקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך דרך הדיסק (6600GT) . עכשיו אני שם לב שלא רואים את הטקסטורה של חפץ / שתיים . (החפץ מסומן בעיגול..) מה יכולה ליהיות הסיבה ? הדריבר דיי ישן ? , גם לפני הפירמוט אני התקנתי את הדריבר מהדיסק . מה יכולה ליהיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  14. מתי אני יודע שהוא הולך להתכבות ? מתי שפתאום אני מריח ריח כזה של ברזל חם.. ואז פשוט הוא מתכבה.. וכשאני נוגע לו למעלה ז''א במסך כן.. הוא חם.. המסך אמור להתכבות שהוא חם?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by --Adidas,

אני התקנתי stalker התקנתי הכל טוב ויפה ומשחק על הגדרות הכי נמוכות בקיצור יש לי מריחות ממש אבל ממש מריחות הכל כל מה שלמעלה נימרך . השאלה שלי היא : האם זה בגלל הכרטיס ? האם זה בגלל המסך ? samsung 931b או שיש לי בעיה במשחק ?

• 7 תגובות
    • 509 צפיות
  16. הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, כבר חצי שנה ישלי בעיה שמטרידה אותי והיא תקיעות כל כמה שניות במשחקי 3D=DirectX יש לי כרטיס Gigabyte 8600GT Silent Pipe 512MB DDRII דרייבר: 169.04beta מגדיר הגדרות דרך NHANCR. לדוגמא במשחק Flight Simulator 2004 אני מגביל את ה- FPS ל-32 מפעיל VSYNC ואני מקבל תקיעות כל כמה שניות.. זה קורה במשחקים גם במשחקים אחרים. מישהו מכיר את הבעיה, ויודע איך לפתור אותה? תודה!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. Started by nafrez,

שלום התקנתי כרטיס מסך משומש לפני חודשיים בערך (6600 GT) עובד מצוין בשבילי. רק בעיה אחת תמיד חוזרת - אחרי שאני משחק במשחקים (כמו cod4, riddick, psychonauts סתם לדוגמא) ואני מפעיל משחקים כמו nba, fifa תמיד מופיעות צורות משונות על המסך שמונעות ממני לראות ולשחק. רק אחרי שאני עושה ריסט, זה חוזר לגרפיקה נורמלית במשחקים האלה. תופעה מוזרה ומציקה ביותר. מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. Started by tal_levi1000,

יש לי 76GT (חתימה) לפני כמה שבועות שיחקתי ב FEAR וכל 2-2 דקות המשחק נתקע ותקיעה די רצינית לא נהיה איטי פשוט קפיאה מוחלטת חשבתי שזה רק ב FEAR בגלל הדרישות הגבוהת שלו אבל עכשיו התקנתי NFS קרבון ושוב זה קורה לי יש לי את הדריברים 91.47 מישהו יכול לעזור לי תודה מראש טל

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TrancEnergY,

יש לי כרטיס מסך geforce 8800 GTS וכיוונתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות אבל משום מה התמונה במשחקים לא נראת חלקה זה מטריף אותו התמונה איכותית אך הקוים לא חלקים יש תמונות שתבינו למה אני מתכוון מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלם. תודה [attachment deleted by admin]

21. יש לי כרטיס מסך 8600GT של NVIDIA 2 גיגה זיכרון על ויסטה . במשחקים משום מה בחלקים כהים במסך מופיעה לי ריבועים ירוקים שמכסים את כל התמונה .. רואים את המשחק אפשר לשחק ככה אבל למה זה קורה ? חשבתי שזאת בעיית דריברים אבל יש לי את הדריבר הכי חדש לכרטיס מסך הזה מה עוד צריכה להיות הבעיה מה לעשות ? '>http://www.2send.us/"]

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by 6600GT,

לפורום שלום, התקנתי אתמול את המערכת הפעלה החדשה של מייקרוסופט , הכל עבר סבבה התלהבתי , אבל אז שהתקנתי את המשחק האהוב עליי פרו אוולושיין 6 נתקלתי בבעיה , כל פעם שאני מתחיל לשחק המשחק הופך להיות איטי הפריימים זזים לאט ויש תקיעות קטנות כל הזמן. הכרטיס מסך שלי הוא ati x1900gt התקנתי והסרתי דרייברים אותה בעיה , למישהו יש רעיון? תודה...

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by itaic,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש 6600GT בכמה משחקים, התפריטים של המשחק מוצגים בצורה ובה והכל עובד וכך גם בווינדוס אבל כשאני מתחיל לשחק למשל ב FAR CRY אז הצבעים במשחק עצמו בוהקים מאוד מאוד או למשל ב PAINKILLER הכל כהה מדי. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הגאמה, בהירות וכו' וזה לא עזר מה הבעיה מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by anx,

בו נגיד ככה , קדום כל אני אפרט איזה מחשב יש לי ואז את הבעיה. מעבד: P4 2.8 לוח אם: ASUS P4P800 זיכרון: 512 DDR 400 כרטיס מסך: redon 9800XT אוקי אז הורדתי את המשחקים דום 3 וסיאס סורס החדש הכל טוב ויפה אבל מה שקורה כשאני נכנס למשחק אני רואה בקרע מן נקודות לבנות מעצבנות כאלה והם מופעיות לי כל הזמן ואינני מבין מה הבעיה ... ויש גם קטמים כאלה בקרע... האם זה קשור לכרטיס מסך ? האם תוכלו לעזור לי ולמצוא פתרון? אשמח מאוד לקבל תשובות. נ.ב אני חדש פה וזה הנושאא הראשון שאני כותב אליו אז בבקשה חברה תעזרו לי כי המצב שלי עם בקטע הזה מבואס ביותר . תודה, שאול Deva וווווווקבלו Screen shots שעשיתי מהמשחקים ; [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעיה במשחקים ואני חושב שהיא בגלל הכרטיס מסך. זאת בעיה מאוד מוזרה, מציקה ומעצבנת. באמצע משחק (כל משחק) אני רואה קוים מרצדים (כאילו מותחים את הצבעים) שלא נעלמים. מכיון שקשה לתאר את הבעיה במילים העליתי תמונות: Command & Conquer: Generals - Zero Hour Half Life 2: Episode 1 אשמח להצעות. תודה וחג שמח.

• 11 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים