כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600 לבין :AR15: ASUS GeForce4 Ti 4600 מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!! מה העלות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור איזה דרייבר בvoodoofiles.com הכי טוב לXP. יש שם יותר מדי דרייברים לXP!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב ב700 שח ואני לא יודע איזה כ.מסך לקנות....
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הדגמים: Radeon R5 M335 4GB, NVIDIA GeForce 830M 2GB, Radeon R7 M370 2GB GeForce 960M 4GB אשמח לדעת מי מהם מועדף, לטובת משחקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בהגדרות של כרטיסי המסך אפשרות לפרוס תמונה להכפיל אותה וכו' על שני מסכים.הבעייה היא שכשאני מנסה להציג סרט במסך אחד רואים ובשני רואים שחור.כשמבטלים את הסרט חוזרים לראות תמונה בשני המסכים.איך אני גורם לבעייה להסתדר.מערכת ההפעלה היא XP הכרטיס לא חשוב אני יכול להתקין גם NVIDIA וגם ATI .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מאוד מקווה שאני לא דן בנושא שנחפר כבר. בהסתכלות בסטיקי'ס וחיפוש מהיר לא מצאתי תשובה. מה גם שאני צריך דעות אישיות, אז אני מקווה שהדיון החדש במקום. בכל מקרה, לפני הגיוס השקעתי דיי הרבה במחשב, ומדי פעם שדרגתי אותו (פה צורב, שם dual-monitor). מה לעשות, כמו כל מחשב, גם שלי מתיישן (יותר משנתיים הקשישי). חשוב לי לציין שהוא טס והכל, מתוחזק לא רע, רק מה, משחקים זה כבר לא מה שהיה פעם. השאלה שלי היא כזו: יש לי משהו כמו 1200-1500 ש"ח להשקיע. השאיפה שלי היא להריץ ויסטא בצורה חלקה (אחרי SP1 ), ולשחק מדי פעם באחד המשחקים החדשים שיוצאים לשוק. א-מה-מה, אין לי PCI-E כמו שניתן לצפות ממחשב בגיל הזה. מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות כרטיס מסך AGPx8 (ואיזה?) או לחכות עוד (…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1600 שקל עם חריגה עד 2000 מעבד: Pentium® D CPU 2.80GHz של אינטל זכרון:DDR2 1GB PC5300 667 MHZ כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 7300 GT לוח אם:ASUS P5VD2-MX MB VIA P4M890 800MHZ FSB 775PIN PCIEX(כתוב על מפרט)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, במזל טוב התחדשתי ב-660GTX OC ושמתי לב ש-BF3 אוכל לי את המעבד הגרפי. אז הבנתי שמהירות השעון של ה-GPU נמוכה מאוד. כשניסיתי קצת להעלות אותו זה עלה ואז אחרי 2 שניות ירד כפי שאתם שמים לב ב-Afterburner. אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה NVIDIA או ATI ואם אתם יודעים מה המחיר? אני מעדיף להזמין כרטיס מארה"ב דרך EBAY תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחרי שקניתי אותו היום התקנתי כולל כל הדרייברים הכרטיס פשוט לא מתפקד! בבאטלפילד 2142 אני מקבל דבר כזה: (סטוק) http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg ניסיתי קצת אוברקלוק הגעתי ל 480 core 740 memory ועדיין לא הסתדר.. ב 3dmark05 אני מקבל 3300 :\ מה עושיםםםם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בו נגיד ככה , קדום כל אני אפרט איזה מחשב יש לי ואז את הבעיה. מעבד: P4 2.8 לוח אם: ASUS P4P800 זיכרון: 512 DDR 400 כרטיס מסך: redon 9800XT אוקי אז הורדתי את המשחקים דום 3 וסיאס סורס החדש הכל טוב ויפה אבל מה שקורה כשאני נכנס למשחק אני רואה בקרע מן נקודות לבנות מעצבנות כאלה והם מופעיות לי כל הזמן ואינני מבין מה הבעיה ... ויש גם קטמים כאלה בקרע... האם זה קשור לכרטיס מסך ? האם תוכלו לעזור לי ולמצוא פתרון? אשמח מאוד לקבל תשובות. נ.ב אני חדש פה וזה הנושאא הראשון שאני כותב אליו אז בבקשה חברה תעזרו לי כי המצב שלי עם בקטע הזה מבואס ביותר . תודה, שאול Deva וווווווקבלו Screen shots שעשיתי מהמשחקים ; [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני עובד על מחשב ישן שמשמש אותי לעבודה משרדית בעיקר (סטודנט) ולעיתים משחקים קלים כמו Warcraft 3. המאוורר של הכרטיס מסך נהרס (ד"א הכרטיס הוא NVIDIA 5200 ;D ) חשבתי להביא איזה כרטיס זול במקומו משהו כמו : http://www.dealextreme.com/p/agp-ati-radeon-hd-3650-512m-ddr2-agp-4x-8x-video-card-45922 (ד"א זה מקורי או חיקוי?) האם הכרטיס הזה מתאים ללוח ASUS P5P800? זה כדאי בכלל? יהיה לי שיפור משמעותי במשחקים - אני יוכל למשל להריץ את הRED ALERT החדש?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בצער רב ויגון נהרס לי הכרטיס מסך 7600gt שכבר משמש אותי 4 וחצי שנים חבר הביא לי 8400es או 8400se רציתי לדעת בבקשה איזה כרטיס מסך יותר חזק וטוב למשחקים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול להשיג מחבר HD4870X2 ב~500 ש"ח. עד עכשיו תכננתי על HD6950-DUAL-BIOS ולפתוח אותו ל-HD6970 אבל זה עולה כ~1300 ש"ח. לפחות על הנייר, ברוב המקרים (1920X1200 HIGH) ביצועי HD4870X2 עוד רלוונטיים בהחלט ולרוב לא נופלים מביצועי HD6950/70 בהרבה. די דומה ל-HD5870 ברוב הבנצ'ים שראיתי... האם לדעתכם יש הצדקה להוציא 800-700 ש"ח יותר על HD6950 חדש או לקנות HD4870X2 משומש כנ"ל? אני גיימר מזדמן ולא מכור במיוחד (אין זמן) אבל כשאני מגיע לזה הייתי מעוניין בהגדרות גבוהות (1920X1080 או 1920X1200) אם כי אני מוכן להתפשר על AA רצחני. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הישן Geforce 8800 gts החליט לעשות בעיות שרק הולכות ומחמירות (כשאני מתקין דרייברים מכל סוג שהוא הוא קורס לביצועים של 4bit צבעים ורזולוציה הכי נמוכה שיש ולא מאפשר לי לשנות את המצב, יש גם פסים מוזרים על המסך. אחרי חודש כזה בלי דרייברים הוא החליט לעשות תקלה אחרת-בלי הדרייברים הוא עושה רק פסים על המסך. אז כל עוד הוא לא מת ואני יכול לדבר איתכם זה הזמן להציל אותי . ניסיתי פרמוט, סריקת וירוסים, וכל דבר שעלה בדעתי. ). אני מקווה שהבעיה האמיתית היא הכרטיס מסך ולא משהו אחר, נראה לי הכי סביר שהוא הבעיה. אני צריך כרטיס מסך חדש שיהיה יותר טוב מהקודם (בכל זאת רוצה להתקדם ) ובמחיר של 400-500 ש"ח. המחשב: לוח gigabyte p35-ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.asp…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות את המערכת הבאה (מצורף למטה). המחשב מיועד לעבודה בעריכת וידאו (עד 1080P). אני עובד עם תוכנת Edius והתחלתי ללמוד קצת Premier. תקציב הכרטיס יחסית נמוך (באזור ה-750) כיוון שאת רוב התקציב הוצאתי על המעבד+זיכרונות+SSD כפי שהבנתי שכדאי לצרכים שלי. אני מבין שהאפשרויות בתקציב שלי הן 1)GTX 750 2)GTX 660 3)R7 260X 4)7870 אני די מבולבל מהמבחר ומהשנתונים של הכרטיסים. ה-660 הבנתי שהיה כרטיס מצוין אבל הוא ענתיקה בשנים של טכנולוגיה. אני לא יודע בנוסף אם AMD מתאימים לצרכים שלי (וקראתי איפשהו שהם בזבזני חשמל ברמות מטורפות). אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה, גם אחרי עדכון דרייבר, הכרטיס לא מוכן לאפשר לי לקבוע את הרזולוציה ל1366X768. הכי קרוב שזה נותן זה 768X1024. החיבור הוא D-SUB ניסיתי גם לשים מתאם DVI לD-SUB, כמובן שאין הבדל. 1366X768 לא מופיע בכלל ברשימה. מה אפשר לעשות? האם כבל DVI ל HDMI יעזור בזה? אם כן, איך גורמים לכרטיס להעביר גם את הSOUND? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, הזמנתי כרטיס מסך eVGA 8800 GTS 320 MB SUPERCLOCK היום ראיתי באינטרנט ששהבדל בינו לבין Leadtek 8800 GTS 640 MB הוא בסביבות ה 200 שקל. האם שווה להשקיע את ה 200 שקל האלה בכרטיס של LEADTEK או להשאר עם EVGA מה ההבדלים בינהם? תודה מראש דן
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים HD4850 של CLUB3D. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות(אין אחריות - החלפתי לקירור של AC) אז החלטתי להחליף אותו. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה ברמה שלו או יותר טוב, אבל בתקציב נורמאלי(בסביבות ה-700. אם יש משהו שטוב בהרבה, אפשר עד 800). לא משנה לי אם זה Nvidia או ATI. הכרטיס ישמש לרוב למשחקים ברמת Crysis או Call Of Duty או ברמה דומה. המערכת שלי בחתימה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם כדי לי להחליף את הRadeon 9600XT 256MB המזדקן שלי בX800GTO? האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין הכרטיסים? לדוגמא: F.E.A.R בקושי רץ אצלי על הגדרות מזוויעות, איך הוא יעבוד על הX800GTO? וHITMAN 4 עובד אצלי על הגדרות MED LOW, הוא יוכל לרוץ על הכל HIGH עם פילטרים? וכיצד הכרטיס יתפקד עם המנוע החדש שלUT2007? שאר המפרט: P4 2.66GHZ לוח אם AGP- MSI 865PE NEO2-S 4*256 = RAM 1024 EverPower 350WAT (הספק יחזיק?). בבקשה לא להמליץ לי על כרטיסים נוספים שיקרים אפילו ב-100 שקל ממנו (הX800GTO עולה 830 ש"ח). אם הכרטיס איכשהו לא מסתדר עם המערכת אז בבקשה להמליץ על כרטיס ברמה שלו (לא 6600GT בבקשה) בלי חריגה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל משתתפי הפורום שלום !!!! מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה לעזור!!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך מוגבל בכסף 400 -500 שקל... האם מישהו יכול ליעץ על כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה...!? בתודה lir@n
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עוד איזה חצי שנה , אבל בינתיים הוא רוצה לקנות כרטיס מסך (agp) שיריץ לו משחקים מודרניים טוב בלי תקיעות ובאיכות גם טובה (נגיד 1024 עם הכל high). לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב לשנה-שנתיים , מספיק שיהיה טוב לחצי שנה גם , אם קצת פחות גם בסדר כי הוא קונה מחשב חדש במילא עוד כמה חודשים. זה אפשרי ? לא בתקציב גבוה (אין לי תקציב מדויק) לקבל כרטיס שיפעיל בצורה טובה משחקים מודרניים (שוב agp)
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-