כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
6600agp or 5900256bit xt לא GT מה אתם אומרים אני לפני קניה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן ברשותי הכרטיס הנ"ל ובתור נוב מחשבים עשיתי טעות טפשית...הוצאתי חלק שקשור לכרטיס קול מהמחשב תוך כדי שהמחשב עובד ופגעתי במאוורר של הכרטיס מסך...הכרטיס הפסיק לעבוד וכנף אחת מהמאוורר נשברה...הפעלתי שוב את המחשב אם הכרטיס ולאחר מכן כבר היה מסך כחול... עכשיו השאלה היא אם יש אופציה לעשות משהו אם הכרטיס הזה או שכבר כדיי לזרוק אותו? 8) תגובות עדינות חברה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה כרטיס יותר חזק מבחינת ביצועים נטו.. FPS!?? עזבו את שאר הטכנולוגיות של8600 יש מעל 6800.. אני רוצה ביצועים נטו בFPS
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש לא מזמן, המפרט: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Power supply 400W HEC 400AR-TF ATI RADEON™ X1950 GT core (500MHz) 256MB GDDR3 (1200MHz) הכרטיס היה על המחשב הישן, העברתי אותו מחשב החדש, התקנתי דרייבר הכי עדכני שיש 8.593.100.0 עכשיו כשאני משחק COD4 אחרי איזה חצי שעה אני מתחיל לראות כל מיני פסים באמצע המשחק, המשחק לא קורס, אבל מתחילים להופיע פסים ואובייקטים מסויים מתחיל להבהב. כשאני יוצא לWIN7 אז הכל נעלם. חשוב לציין במפרט הישן כשהייתי משחק זה לא היה קורה. עשיתי בדיקת של חום עם תוכנת GPU-Z.0.4.6 הב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הגיוני / אפשרי להתקין כרטיס כזה על מערכת ישנה ואז להעביר אותו למערכת חדשה? בלי לגרום נזק לעצמו (הכי חשוב לעצמו) ולשאר המערכת. ספק 550, זכרונות 2400, אין SSD. מבחינת ביצועים ברור לי שהוא לא יעשה את העבודה שלו שהוא צריך לעשות. משנה לי האם יכול להיגרם נזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך "15 LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא רמקולים. המסך מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט ולא למשחקים. מה המלצתכם תודה מראש שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים קראתי הרבה על הכרטיס ואוברקלוקינג.... ממה שראיתי המחיר של הכרטיס הזה רק עלה בשנה שנתיים האחרונות...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון, אחרי שלוש עם המחשב שלי, החלטתי לשדרג לקראת המשחקים החדשים שיצאו בחודשים הקרובים (da:inq, the witcher3 וכו'). המפרט שלי כרגע: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte GA-790XT-USB3 זכרון: 4Gb זכרון כרטיס מסך: AMD Radeon 5770hd 1GB אני בוודאות אוסיף עוד 4gb זיכרון, השאלה שלי זה לאיזה כרטיס מסך לשדרג? (לנצל את המקסימום יכולות של המחשב שלי) מבחינת תקציב: עד 1200ש"ח ואפשרי להתגמש קצת. אשמח לקבל רעיונות, הצעות וטיפים, תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: E6300 עם oc ל-3.3 ספק כוח 500w FSP זיכרון: 4GB OCZ כרטיס מסך: ATI 4770 יש לי תקציב של 750 ש"ח לקניית כרטיס מסך החדש חשבתי על: Palit GeForce GTX460 Sonic Platinum 1024MB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2048 או Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3083 תעזרו לי לבחור השאלה השנייה כמה הצוואר בקבוק ישפיע על הביצועים של הכרטיס החדש...? *היעוד של הכרטיס הוא בעיקר ל-BF3 תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטלוויזיה שלי מחוברת למחשב, והכל עובד נהדר עד שאני מנסה לצפות בסרט (בתחילת משחק, DIVX או כל סרט אחר...). מסך הטלוויזיה לא מראה כלום, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתיקון הבעייה, או שיטה אחרת לצפות בסרטים על מסך הטלוויזיה דרך כרטיס RADEON, כמו TVTOOL של הג'יפורס או משהו כזה... תודה מראש לכל העודרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי ה-8800GT 256MB יגיע לארץ ויהיה ניתן לרכוש אותו?, וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני מקבל את הלידטק 4200 שלי,הזכרונות שבאים איתו הם 4NS שזה קצת גבוה מדי לטעמי... עכשיו,יש לי חבר שנמצא כרגע ביפן ויכול להשיג לי שמונה צ'יפים 2.2NS של סמסונג, "נקיים" לחלוטין,ללא שום PCB או רכיב אחר שמחובר אליהם. עכשיו מה שאני שואל זה האם אפשר להחליף את הזכרונות שיש כרגע על הPCB של הכרטיס לאלו של הסמסונג? (במקרה ויש צורך בדבר יש לי גישה למיקרו מלחם). או שהדבר הזה בלתי אפשרי והכרטיס לא יזהה אותם ואני סתם הורס לי את הכרטיס לחינם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צורכי קניית המחשב ומטרתו- שימושי המחשב- משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD .מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. טוב פלוס פלוס ). עריכה גרפית באופן תדיר תוך שימוש במספר תוכנות בו זמנית. כולל תוכנות גרפיות כבדות יותר של גם של עריכה למיניהן ואנימציה ( כולל שימוש של מישהו נוסף שמשתמש בתלת מימד , בCUDA ורנדור ) מ-KSP בלבדדדדדדדדדדדד אני יכולה. כי רק מאיזור חיפה קריות. מה מבין כרטיסי מסך אלו ( אני יכולה רק בתקציב עד 1200-1300 , ומעוניינת ב- NVIDIA ולא AMD) הכי כדאי ומומלץ? מה ההבדל ביניהם? http://ksp.co.il/?li...8..26381..25963. מה ההבדל בין 2 כרטיסים אלו, ואם הבחירה ביניהם מה כדאי? http://ksp.co.il/?li...e=.25963..25961. יש איזה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
samsung 793df 17 אינצ' ???? איך הוא שווה.??? לכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?? כי לי עכשיו יש אחד של מאג והוא כבר דפוקקק-חח כבר איזה 5 שנים אז כדאי לי אותו או לא?? ו איך mag 786 pf\s ?? ואיזה עדיף מבין השנים??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שיטוטים רבים באתרים ופורומים אני שוקל ברצינות לקנות את הכרטיס הזה http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/122_124/products_id/3122?osCsid=cd47faad5086b3dfe070ae92d2eef071 מה אתם אומרים? המחיר משתלם? איך הוא לאוברקלוק? http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/122_124/products_id/3121?osCsid=cd47faad5086b3dfe070ae92d2eef071 בהרבה יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש במערכת אז אני צריך למחוק את הדריברים של הכרטיס הקודם נכון? אבל זה יגרום לכרטיס להפסיק לפעול ואז אני לא יוכל לכבות את המחשב (הלא כך?) משהו יכול לעזור לי? מה התהליך שעושים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש מחשב חדש שישמש אותי לפעולות כלליות כולל משחקים! בגדול אני יודעה שה9600 חזק יותר אבל האים יש הבדל ברזולוציה של המסך שלי? 1024X1280 זה המפרט המתוכנן בגדול: E5200 + OC GB P31 4 GB 800 HZ נ.ב אני לא פריק של משחקים ועם משחק אחד שתיים לא יעלו על HIGH זה לא קריטי אבל כן היתי רוצה שהכרטיס יזיז משחקים ולא יתעייף לי אחר חצי שנה חחה עם תמצעו לי במחיר כזה את ה4770 זמין בחיפה אני אשמח תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי והתקנתי את MSI R9 290 לפעמים יש לאגים על המסך למרות התקנתי את הדריברים אני חושב שזה בגלל שהMSI לא נותן פרופיל טוב ( המאוורר מוגבל ל18) איך אני מחליף לפרופיל גיימינג?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה את הדרייבר האחרון, 13.2 BETA 7 והוא פתר לי בעיות במשחק CRYSIS 3. אולם, כרגע ה-CF אצלי מבוטל (ניקיתי את המחשב והגשר נותק כשהוינדוס עלה תחילה). כרגע אני יכול לבחור לאפשר את ה-CF, ואז כשאני לוחץ על APLLY, לא קורה כלום. הוא ירוק, כך שכן הוא לחיץ אבל בפועל לא קורה כלום אולי זה באג בדרייבר החדש, למישהו יש ניסיון עם זה ב-CF ויכול לבדוק אם גם אצלו זה לא עובד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש, שעובד די טוב, אבל עם חרא של כרטיס מסך. אז עכשיו8 אני יכול כבר להחליף אותו [ יש תקציב ^.^ ] זהו המפרט של המחשב: AMD 64bit 3000+ VeinceCore Gigabyte K8NF 512 RAM - 256*2 DualCahnnel WestarnDigital SATA 80GB GeForce 6200 TC 256MB HEC 400wat עכשיו אני רוצה לחסוך ולקנות - GeForce 7800 עם קירור של ZALMAN עכשיו השאלה אם הכרטיס יעבוד חלק עם המערכת ולא ייתקע אותה ? או שיש פשוט כרטיס אחר שהוא גם מעולה וכדי לקנות אותו למערכת שלי מאשר את ה7800? אם כן, מהו, לקנות אותו עם קירור? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים ועריכה גרפית. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את כרטיס זה מלפני כשבועיים שתי שאלות: 1. האם כדי לעבוד עם DIRECTX 8.1 בו כתוב על הכרטיס שהוא תומך או לעבוד עם DIRECTX 9 אשר מותקן על מחשבי, אם עדיף ה 8.1 איך אני מחזיר את הגרסא הזאת למחשב שלי. 2. איך אני יודע לפה האריזה עם ה RADEON הוא 8500 LE או 8500 כתוב לי Radeon tm 8500 אשמח לתשובה מידית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם, Gainward מתכוונת לשחרר גרסא מיוחדת משלה לצ'יפ המיוחל של NVIDIA הלוא הוא הGeforceFX. היא טוענת שעקב הרעש האדיר שעושה הכרטיס נאלצה לבנות מערכת קירור יחודית משלה שמקצצת את הרעש של הכרטיס ל7dB במקום 70dB בכרטיסים שהחברות האחרות מתכוונות לספק. כמה נצטרך לשלם על החמוד? באיזור ה650 יורו (כן כן, לא טעיתי - 650) לינק למסיבת העיתונאים הרשמית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו חבר'ה אילו משחקים ניתן להריץ על כרטיס המסך של ATI מדגם : X1250 על מעבד - INTEL T8100 ליבה כפולה ? תודה שי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-