כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
רכשתי מחשב חדש, עם יציאת VGA ולאחר הרכישה ראיתי שיש לוח אם עם אותם נתונים אך עם יציאת DVI . השאלה שלי האם שווה הטרחה שבהחלפת לוחות אם רק בגלל סוג היציאה למסך, והאם יש הבדל בצפייה במסך בגלל היציאות האלה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, בן 4 שנים. הינה המפרט הרלוונטי שלו : Version Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz Motherboard Name Asus P5KPL-CM 4 ג'יגה זכרון. ווינדוס ויסטה, 32 ביט. זה המסך שלי : http://shop.retrevo.com/m/s/LG-L2000CP-Monitors-review-manual/id/17669ag209/t/1-2/ ועד לפני כשבועיים, זה היה הכרטיס מסך שלי : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=178&lid=1 אבל בזמן האחרון כבר בזמן הבוט, הוא גורם לבלו סקרין. אני לא בטוח אם זה נובע מכך שהוא מתחמם יותר מידי, או שהוא פשוט נדפק עם הזמן. את הכרטיס ההוא קניתי בזמנו, כי חשבתי שאני אשחק משחקים על המחשב. בפועל התבדאתי. אני לא משחק משחקים. השימוש הכי קיצוני שלי, הוא לראות סרטים שאני מוריד באיכות HD…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדרכי מחשב בתקציב של 7K לצורך שימוש עיקרי בפלייט סימולטור של MS אחת ההתלבטויות של שיש היא בין ה GTX570 ל גרסת ה OC שלו, ההפרש במחיר לא גדול השאלות שלי הן: א - מה הפער בביצועים? ב- האם ידועים על בעיות כלשהן הם כרטיסים מהסוג OC מהיצרן? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה, והכרטיס מסך שאני בונה עליו הוא : 5850 Vapor-X OC המארז שאני מתכנן לקנות הוא : thermaltake element T והשאלה שלי האם הכרטיס מסך יתאים למארז? תודה לעוזרים!! ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כשנתיים את הכרטיס ATI HD4870 כשהוא ממש יצא, הוא כרגע במצב רגיל,ללא קירור מיוחד. בחודשים האחרונים הוא מגיע לי לטמפרטורה מאוד גבוהה(85+ לפעמים) מבלי לעשות בו שימוש בכלל, וזאתי למרות שהוא עם מאוורר על מהירות של 50% ובלי OC. לפעמים גם יש לי כמו הבזקים של מסך שחור למילי שנייה, מה אפשר לעשות בנושא? האם קרה משהו לכרטיס מסך לאחרונה שהוא מגיע לי לטמפ' כל כך גבוהות? האם אפשר לפנות לחנות עם אחריות ולנסות להחליף אותו? אשמח לעזרה, תודה רבה :-)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל עם מעבד AMD 630 ,4GB RAM והשאר לא ממש חשוב לשאלה (אם כן אני ארשום). לפני הכל עשיתי לכרטיס OC למקסימום שיכולתי בלי להעלות מתחים - ליבה:934MHZ וזכרון 853MHZ מעבר לזה יש ארטיפקטים או קריסה(לא היה שינוי לרעה אחרי הOC). ועכשיו לעניין הביצועים - בBFBC2 כדי שיהיה אפשר לשחק נורמאלי וחלק עובד על LOW ובGTA IV גם הכל על LOW ועדיין לא ממש חלק, לעומת זאת בכל סדרת COD הכל היה על מקסימום ועבד טוב. המסך הוא מסך טלויזיה של LG HDR 1360X768 ומחובר בכבל HDMI ל HDMI. האם הביצועים האלה סבירים לרזולוציה כזו נמוכה? לי ניראה שלא, מה דעתכם? תודה רבה, דניאל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי בלי OC - 7710, ועם OC -272@243 8483 .... כמה אתם קיבלתם, זה סטנדרט, טוב או לא?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנוסף מתי אמור להגיע לארץ הכרטיס של גיגהבייט 9500 PRO ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon 8500 64MB אוו GEFORCE 4 4200TI 128MB?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים. אני עובד עם סקצ'אפ וv ray ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך מ 1060 6gb ל 2070s. אז קודם כל יש לי ספק כח 550w ובדקתי במחשבון psu והתוצאה הייתה שאני צריך 450w.(מעבד i7 ו 2 כרטיסי זכרון ו2 כונני ssd) אז האם הספק שלי באמת יספיק? ודבר שני איזה דגם הייתם ממליציםלי יותר מרשימה הנ"ל: https://ksp.co.il/mob/item/72734 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-2070-super-08g-p4-3070-kr/p/N82E16814487455 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-2070-super-08g-p4-2072-kr/p/N82E16814487499 (או שיש דגם אחר שהייתם ממליצים) ואו שאולי יש עדכונים לגבי ה 3000 גם בדגמים נמוכים ובמחירים סבירים? או שאולי ההשקה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי SAPPHIRE HD7850 1GB שנרכש לפני שנה וחצי בערך ואני רוצה למכור אותו. 300 זה מחיר טוב או שזה זול מדי? אין אחריות. מגיע עם הקופסה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה מסוגל להחזיק משחקים על QHD? במידה ולא האם OC יעזור כאן? האם QHD מוריד דרסטית בביצועים בהשוואה ל-FHD?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מידי. מה עדיף בשביל משחקי מחשב: Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX750TI 2GB 8gb ram או Intel® Core™ i5 4460 3.2GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX960 2GB 8gb ram והאם הם מספיקים למשחקים כבדים כמו באטמן ארקהם נייט תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע ישנם בחנויות גרסאות 2080 ו- 2070 האם מתוכננת בכלל גם לצאת גרסאת 2060 ?ידוע על זה משהו? המחירים ממש גבוהים ובלתי אפשריים לקנייה 2070 ב 3000 פלוס שח, זה המון. ומדוע לא מורידים את המחירים של הקודמים 1070 ו -1060, שלפחות יהיה ניתן לקנות אותם, ידוע משהו על ירידה מתוכננת שלהם במחיר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
כרטיס מסך למקסימום ביצועים פחות כסף שיתאים למסך 27 אינץ ברוולוציה FHD תקציב-300-500שח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים. מישהו יכול לתת הסבר הגיוני למה שהולך פה עם הדור הנוכחי של כרטיסי המסך? נווידיה יצאו עם דור חדש שמציע קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם. כולם כבר הרעיפו עליהם שבחים ורצו לקנות את הכרטיסים ואפילו לא נתנו צ'אנס לAMD להראות מה יש להם בשרוול. ואז AMD הכריזה על הכרטיסים שלה, וגם היא מציעה קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם! איך זה יכול להיות? הרי זה לא הגיוני להניח שAMD ראו את הקפיצה הגדולה של נווידיה ואמרו טוב חייבים להפציץ הפעם... לוקח הרבה זמן לפתח דברים כאלו, מה שאומר שזה היה להם בתכנון הרבה זמן זמן. אז השאלה שלי היא, איך יכול להיות ששתי החברות מציגות ביחד קפיצות כל כך גדולות? יכול להיות שזה נובע מגורם שמשותף ל2 החברות? (אולי זכרונות…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ההבדל הוא סך הכל 25 ש''ח (ה msi יקר) יש העדפה לאחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסיבת העיתונאים המרכזית של מפתחת השבבים עומדת להתחיל - עם השקות מתוכננות לדור מעבדים חדשים למחשבים ניידים וגם כרטיס מסך להמונים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך CRT 17 אינץ'. אני צריך שתיהיה חברה איכותית עד ככל שניתן בתקציב הנ"ל.... המסך צריך להיות שטוח (כמובן), ועדיף שהוא יהיה בצבע שחור או כסוף...רק לא לבן תודה ניב
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך inno3d 9500 521MB התקנתי מע' הפעלה ויסטה אולטימט 64 ביט. בעדכונים האוטומטיים הוא מצא לי שצריך לעדכן את הכרטיס מסך. לאחר שעדכנתי וכיביתי את המחשב, כשהויסטה עולה בשלבים הסופיים (כשעלה כבר שולחן העבודה) המסך נהפך לשחור ונכבה כאילו הוצאתי את הכבל בין המסך לכרטיס מסך. בינתיים עשיתי שחזור מע' וכרגע אני עובד בלי דרייבר לכרטיס מסך השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להתקין דרייבר שיעבוד? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בונה מפרט עם כרטיס מסך X1950PRO במחיר 1200 ש"ח מKSP . רציתי לדעת האם כדאי להתאפק ולחכות עוד חודשיים ליציאת הכרטיסים החדשים - האם לדעתכם הם יתומחרו במחיר דומה (פלוס-מינוס) , האם המחירים של כרטיסים כמו זה ירדו בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים, והאם המשחקים הראשונים שיעבדו רק עם DX10 יצאו באותה התקופה או שגם ככה יקח זמן עד שיהיו משחקים שידרשו רק כרטיס מסך התומך בDX10 ? תודה מראש , ליאור .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600 מסך 22 אינטש דק של צ'איימיי הבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט. באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי. למישהו יש פתרון לבעיה? (מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב מIQPC עם 8800GTS של לידטק, אבל עכשיו התקשר אלי הבחור משם ואמר לי שהמשלוח יאחר אבל יש לו במלאי את ה8800GTS של אלבטרון והוא יביא לי אותו באותו מחיר, יש ביניהם איזה הבדל?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-