כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,968 דיונים בפורום זה
-
Club3d Nvidia Geforce 8800GT Heatpipe 512MB DDR3 - עולה 500 שקל בסקיי פיסי ה-9600GT או 4670 של ATI? יש הבדלים קטנים מאוד במחירים למרות שנראה כי ה-8800GT יתן תוצאות טובות יותר למרות היותו כרטיס ישן.. אבל למרות זאת אני מרגיש שמשהו פה לא מתחבר לי כי הכרטיס "זול" מדיי.. אני לא מחפש משהו יקר.. על מחשב כזה: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray GIGABYTE GA-EP43-DS3L Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי : לא ידוע בינתיים LG GSA-GH22N X22 SATA DVD CoolerMaster CM690 Corsair CMPSU-400CX 400W Arctic-Cooling Freezer XTREME 182 מאורר למארזArctic Cooling Arctic Fan 120mm PWM מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan …
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תיראו יש לי מעבד e8400 4gb ram 9800gtx+ יש לי דרייברים הכי מעודכנים ושאני משחק קרייסיס ווארהד על enumesht ועל רזולוצייה 1280X1024 ללא פילטרים יש מלא תקיעות שמיסתובבים רצים כימעט כל 2 שניות יש תקיעה על gamer יש עדיין אבל הרבה פחות רק שאני רץ אז יש כל 10 שניות ולי אמרו שהכרטיס יהיה overkill ברזולוצייה כזאת וזה ביכלל לא נכון ב 3dmark06 קיבלתי 13k+ ולמה קרייסיס ווארהד אני לא יכול להריץ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן כמעט חודשיים Quad 6600 עם לוח אינטל G31. יש לי כרטיס מסך Zodiac Geforce 9400GT וכאשר אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה למצב של dual view, הוא לא מתחבר... התקנתי בערך 10-15 פעמים דרייברים מקוריים וגם הורדתי מהאתר של Nvidia ומאתרים אחרים, אך הכל לשווא... אני מחבר את הכרטיס עם כבל S-video שמחובר לטלוויזיה בבננה צהובה (כמו RCA או RGB איך שלא קוראים לזה..) רציתי להוסיף שבעבר במחשב הישן שלי כאשר הייתי מחבר את הכרטיס FX5300 לטלוויזיה זה היה עובד מצויין... האם הבעיה בדרייבר? בכרטיס? או אולי בכלל בטלוויזיה שלא תומכת(לא נשמע הגיוני...)?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
הכרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6899 והספק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6578 הם יעבדו טוב או שצריך ספק יותר חזק?
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך.. ולפני שאתם צועקים שה9800 טוב יותר.. חח אני מתלבט בין leadtek winfast 8800gtx 768mb לבין gigabyte 9800gtx 1gb על פניו נראה שה9800 לוקח, אבל בהשוואה שעשיתי ה8800 עולה משמעותית יותר יקר (בזאפ השוואת מחירים) וגם הביטים של ה8800 גבוהים יותר.. וחוץ מזה על ה9800 gtx רשום + או משו חח ויש גם עם פלוס וגם בלי פלוס.. מה זה אומר? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? תודה :] (לא להציע לי בבקשה כרטיסים אחרים.. אלה הכרטיסים היחידים שהאחריות מוכנה לתת)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב נייד שמחובר למסך מחשב וטלוויזיה. בשני הצגים יש לי בעיה של ריצוד. כאשר העברתי את המחשב למעבדה, אמרו לי שהכרטיס מסך תקין, וכנראה שאינו תומך בטלוויזיה. רציתי לשאול מה הפרמטרים בכרטיס מסך ובצג שאני צריך לבדוק, כדי לדעת האם הכרטיס מסך יכול להציג תמונה ברורה בצג? והאם יש ליציאה השפעה על כך?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המפרט: amd64 3200 2g memory geforce7800gt(רוצה להחליף) samaung t220(22") אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג. אני לא גיימר כבד. פשוט משחקים שלא כל כך כבדם מתחילים לקרטע בגלל המסך שקניתי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680X1050. אני מודע לזה שהמעבד קצת יגביל את הכרטיס שאני אקנה. עד 600 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
תקשיבו לא הייתי בטוח איפה לשים את התרד שלי.. אני מקווה שזהו המקום.. אז תקשיבו אני קונה מחשב מסקי אך אני רוצה כרטיס מסוים שאין להם.. הכרטיס הוא - EVGA GeForce GTX 260 Core 216 SSC - 55nm (ש"ח 1580) יש שם כרטיס דומה- (1728 ש"ח) BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE אך הוא מומהר פחות, גרסת 65nm ויקר יותר ב140 שקל! ועכשיו יש לי שאלה - האם Skypc יוכלו לייבא לי את הכרטיס במיוחד בשבילי? (אולי בתוספת מחיר או משהו). יש גם אופציה אחרת לקנות את הכרטיס מfoxpc ואת שאר המפרט מSky.. אבל תהיה לי בעיה באחריות לא?? (ד"א sky מרכיבים לי את המחשב לא אני..) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למעשה את הכרטיס כבר קניתי, פשוט השגתי מחיר טוב יד שניה, והיה חבל לי לוותר על ההזדמנות. אני רוצה לקנות T220P של סמסונג (שהבנתי שמומלץ ביותר) השאלה שלי עם גרסת 512mb חזקה מספיק להרצת משחקים, (המחשב עצמו מבוסס I7 הוא בטח חזק מספיק) או שיהיה עדיף ללכת על T220 כדי "להקל" על הכרטיס.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני ייתן פה כמה סוגים תסדרו לי אותם מהחזק לחלש HD4850 9800GTX 1024 MB 9800GT 1GB 9800GTX+[מה זה הפלוס?} HD4870 ,USV
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס בן שנה. ללא OC. לא עבר שימוש כבד. בחודש האחרון חיברתי אליו חוץ מהממסך מחשב גם טלוויזה (גם DUEL VIEW) מאז, כשאני מנסה משחק, אחרי כמה זמן מופיעים מלא מלא פסים קטנים אופקיים וצבעוניים על המסך, הכרטיס עולה לכ 66 מעלות (מ 60). עכישו אני מנסה את הדרייברים האחרונים ניסיתי לנקות, חשבתי זה נעלם, עבר כמה ימים וזה חזר מה עוד יכול ליצור את התקלה תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
נהרס לי כנראה ה1950PRO המצויין שהיה לי,לא יודע מה קורה איתו הוא פשוט לא עובד, אז במקרה שהוא הלך לעולמו אני צריך כרטיס ב500 ש"ח בערך הבנתי שבאמת ה8800GT הכי משתלם,גם ראיתי איך הוא מריץ משחקים מדהים אצל חבר שלי, הבעיה היא שיש לי ספק דיי ג'נרי של חברה בשם SPIRE 400W וזה באלגן עכשיו לקנות גם ספק, זה נפל עליי פתאום הבעיה הזאת ואני ממש לא בקטע של להוציא מלא כסף אז יש מצב שהכרטיס יסתדר עם ספק כזה? יהיו הבדלים משמעותיים? ומאיפה הכי כדאי לקנות את הכרטיס? אני גר בקריות,ראיתי שיש אותו בנועה ב500 שקל בדיוק,אחלה מחיר לא?
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, המשחב שלי חדש, והמחשב הקודם הראה סרטים האיכות הרבה יותר טובה. מה שעם המחשב החדש סרטים מטושטשים הרבה יותר החלפתי דרייברים, עידכנתי CODEC, שום דבר לא עוזר. במשחקים אין את זה ככל הנראה אפשר לעשות משהו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לעבודה מקצועית (אדריכלית) בעיקר עם תוכנות כדוגמת MAYA ו-AUTOCAD. יש המלצות עד 1000-1200 ש"ח? האם כרטיסים מסדרת 4850 (RADEON) יעשו את העבודה או שמא יש לפנות לכרטיסים "מקצועיים"? תודה, בן
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס גרפי די טוב, שיריץ לי משחקים לשנים הקרובות ברזולוציות לא גבוהות וחשוב לי שיהיה שקט בזמן מאמץ. אני שונא שהכרטיס מתחיל להרעיש. התקציב שלי הוא עד 400 שקל. אני מודע לזה שחברות שונות משתמשות באמצעי קירור שונים ואין לי בעיה עם קירור פסיבי, בתנאי שהכרטיס לא מתחמם יותר מידי ומחמם לי את כל העסק.. המפרט שלי עומד להשתנות בקרוב, כך שזה ממש לא משנה. אני רוצה כרטיס טוב, למפרט של מעבד כפול ליבה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שפירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייבר של NVIDIA ולאחר מכן אני לא רואה את כל המסך, לא רואה את הצצדים, לא רואה את התתחל ועוד.... בפעם הקודמת שזה קרה הצלחתי לסדר דרך ההגדרות של ה-NVIDIA אבל עכשיו משום מה הוא חוסם לי את הגישה לשנות את הגודל. משום מה אני מנסה לשנות את "פורמט האות או HD" בלוח בקרה של ה-NVIDIA אבל משום מה אין שם 1080P רק 1080I וזה מה שהורס לי את התצוגה. הרזולוציה שלי היא 1680X1050 וזה גם ככה המסך, הוא מחובר מ- DVI ל- HDMI. אין לי שמץ של מושג מה לעשות אני ככה מיום חמישי שעבר! תודה למי שיודע איך לפתור את הבעיה! תודה!!!!
-
- 87 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
זה במחשב של אח שלי עם הכרטיס של PALIT HD4870 (לדגם מלא יש במפרט למטה) זה התחיל מאתמול ככה סתם נכנסתי לCS1.6 והופיעו סתם ככה מרובעים סגולים כאלה מציקים... היום בדקתי ב3DMARK 06 מה התוצאה וגם שמה זה היה ככה כאלה עם סגולים אבל עם הגזמה עכשיו התקנתי דרייבר חדש שיצא 9.1 נראה לי וסתם ראיתי בתוך הדרייבר (ראו תמונה) וזה גם שמה ככה רק בקטן: http://i40.tinypic.com/33m4s2a.jpg מה לעשות ????
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 ASUS 9800GT HYBRIDPOWER 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 אותו מחיר
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי hd4870 512 זיכרון של פאליט ויש בו מין מתג שמאפשר לו לעשות אוברקלוק. השאלה שלי היא... האם אפשר לעבור לאוברקלוק גם מתי שהמחשב מופעל? ועל כמה להשים את מהירות המאווררים כשהוא באוברקלוק?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5936 הבנתי שהוא מגיע עם קירור של צלעות מתכת ועוד מאורר שמורכב עליו http://tms.co.il/product/6255
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור הזה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב משרדי שמידי פעם עורכים עליו סרטים (לא HD). בגדול, מחשב משרדי יכול להסתדר עם כרטיס מסך O/B ואני תוהה האם ענין הוידיאו אמור לגרום לי לרכוש כרטיס חיצוני. אין לי צורך בכרטיס לכידה או בכניסת וידיאו, כיון שכרגע כל הוידיאו מגיע דרך USB וזה בסדר גמור. תקציב לכרטיס: 400-600 ש"ח, בהנחה שצריך סכום כזה. אשמח לקבל הכוונה והמלצות!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כותרת ^^ מה הכרטיס הכי חזק שמעבד E5200+OC יכול להחזיק בלי צ''ב OC -3.2 כמובן שאני יכול עוד אבל בינתיים תאורתית מה הכרטיס הכי חזק שהוא יכול להחזיק עם ספק 400W לוח אם MSI P43 neo-f וכרטיס מסך נוכחי 9400GT אני רוצה לשדרג דחוף כדי לשחק GTA IV
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה כרטיסי מסך טובים שכדי לשים במחשב, ולמה הם משתווים היום לכרטיסי מסך של NV. עד 450 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ויש לי התלבטות בין כרטיסי המסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E לHD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אתם יכולים להגיד לי מי מהם יותר טוב מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואיזה מהם יספק לי ביצועים יותר מספקים?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תקשיבו אני מעוניין לדעת האם יש הבדל שמצדיק תוספת של 130 ש"ח בין הגרסאות הללו: כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE 896MB DDR3 PCIe ¤1558 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX26896MC כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE 896MB DDR3 PCIe ¤1683 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX26896MCX האם אני ארגיש הבדל של יותר מ5 Fps ברוזלוצית גבוהות באיכות הכי גבוהה במשחקים ?? והאם הoverclock שעשו לocx הוא גדול ומוריד ומסכן את חיי הכרטיס באופן משמעותי? (ד"א אני קונה את המחשב מSky בטוח אז אם אתם נותנים לי כרטיסים אחרים אז רק משם..) תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-