עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Spidy3,

ברשותי כרטיס מסך מדגם GeForce 8600GT היום הכרטיס השתגע, והחל לעבוד רק באיכות של 4BIT סיביות כל ניסיון לשנות את ההגדרה לא עלה בהצלחה , כולל נסיון של התקנת מערכת הפעלה בכונן אחר אציין שספק הכח במחשב הוא ENERMAX LIBERTY 400W הוספתי תמונות.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  2. שלום רב, מעוניין לקבל המלצה בעבור כרטס מסך עם יחס עלות לביצועים גבוה, אשר יתמוך בכל הGPU שמבוסס באדובי CS4 חשבתי ללכת על ATI HD4550 מה דתעכם על הכרטיס הזה? איך הוא באופן כללי ? בסכום של עד 350 שקל, אפשר לחרוג ל 400 אך ורק אם זה באמת הבדל כלכך מהותי ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. היי, אני כיום עם Geforce 6600GT ומסך 19 אינץ' (LCD) ת'אמת? זה דיי סיפק אותי, בעיקר מכיוון שיש לי PS3, והמשחק הכי מסיבי ששיחקתי במחשב לאחרונה היה RED ALERT 3 (שבאופן מפתיע, נאכל בלי מלח בכלל - ברמת פירוט המספיקה לי) אבל עכשיו מתחשק לי לשדרג, אז בהתחלה חשבתי על לקנות כרטיס מסך מסדרת HD4730 מכיוון שהכרטיס הנוכחי לא מסתדר מספיק טוב עם תוכן 720P (שלא לדבר על מעבר) ואז אמרתי לעצמי, שאולי גם הגיע הזמן לעבור למסכים דקים (באמת שאני מתחיל לאבד פרודוקטיביות ב 1280X1024) אז.. חשבתי על להוסיף לכרטיס את המסך T240 של סמסונג (כי ההפרש בין 22 ל 24 במחיר הוא כבר זניח לטעמי - ואני יושב יחסית רחוק מהמסך) השאלה הגדולה היא, האם מעבר לרזולוציה טבעית של 1920X1200 לא תדרוש כרטיס עם מעל 512 זיכרון…

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by ron1980,

האם הוא טוב בשביל משחקים כמו Red ALert FIFA , call of dute GTA החדשים תודה

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. מסך 24'', רזולוציה של לפחות 1920X1200 ובשאיפה ליותר, הגדרות מקסימאליות במשחקים הכי כבדים שיש, ואני לא מחליף מחשב יותר מפעם ב3-4 שנים ולא מתעסק בלמכור ולשדרג. אם כן אולי בשבילי זה כדאי. יש בנועה ב2490 ש"ח.

• 46 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by yuvalbar84,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, רק בשביל לראות סרטים שעל ההארדיסק.. הלכתי לחנות מחשבים , שאלתי אותו מה אני צריך בשביל זה מפה לשם, אמר לי שאני צריך לקנות כרטיס מסך שיש לו יציאת HDMI וכבל של HDMI , לחיבור בין הכרטיס לטלויזיית LCD שלי, וזהו התמונה והסאונד עוברים על הכבל הזה לפי מה שהבנתי ממנו אבל כל מיני אנשים ערערו לי את הביטחון בקשר לזה, והפנו אותי לשאול אתכם, חכמי הפורום איזה כרטיס שיש לו יציאת HDMI, אתם ממליצים לי לקנות? בטווח של בין 450-700 ש"ח, בוא נגיד ובדקתי לגבי כבלים, ויש כלכך הרבה סוגים ומחירים , שאני לא מבין למה זה כלכך משנה מצאתי כבל של 5 מטרים, ב 90 שקלים, ומצאתי כבל של 5 מטרים ב700 שקלים למה ההבדל המטורף הזה במחיר? והאם זה משנה לי איזה אני…

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  7. בס"ד שבוע טוב, יש לי צורך להתקין דרייברים של כרטיס מסך במידה ואני לא משחק? זה יאיץ את המהירות? אולי דווקא יגרע? ישנה משהו? אקס פי, חבילת שירות 3, ראדאון 9600 פרו, מעבד אטלון אקס פי 2000 המחשב משמש לגלישה בדפדפן אוונט שמיעת קיבצי קול במדיה פלאיר ומסרים מידיים פידג'ין מידי פעם עריכה של קיבצי קול עם audacity מידי פעם המרת קיבצי מדיה לקיבצי קול עם free-wma-mp3-converter תודה, ה' יברך אתכם

8. Started by Fantomas,

רציתי לשאול אם המפרט שלי של המחשב מספיק טוב בשביל הכרטיס -מעבד:Intel Core to Quad 9300 לוח אם:asus P5Q-e ספק:Chieftec 550Wוכמה יציאות פינים צריך לכרטיס מסך הזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by parker,

הכותרת אומרת הכל, כל עזרה תתקבל בברכה D: (עדיף מאייבורי)

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. איפה לוחצים נגיד בזמן משחק כדי לראות את FPS ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shimronfio,

אני מתלבט בין שני סוגי החברות של הכרטיס HD 4870 שכוללים צלעות קירור. מה עדיף מבין שניהם? ‏HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ ASUS ‏HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E SAPPHIRE

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מסך lcd 19 של lg. המעבד e4400box לוח אם: intel dg965ry ספק switching powr supply שלTrendSonic 600w אני בעיקר חושש מהלוח אם ועוד שאלה קטנה לי אליכם האם המעבד לא יעשה לו צאוור בקבוק? אל תשימו לב בבקשה אם כתבתי משהו לא נכון אני עדיין חדש פה בפורום אני מבקש שתתקנו אותי. והכרטיס כמו שאמרתי הוא 4850 hd shappire שיש לו 512 mb ddr3. התקציב שלי לכרטיס הוא 800 ד"א

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by iem,

אשמח אם תוכלו לומר לי מהו הכרטיס הטוב מבין השניים עבור הפעלת SolidWorks 2009. תודה !

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  14. יש לי עוד מעט יומולדת ורציתי לקנות לי איזה מתנה כרטיס מסך אז כמו שהכותרת אומרת יש לי מסך 22 אינצ' על רזולוציה 1680X1050 אני רוצה כרטיס שיריץ לי את קרייסיס טוב ואני מתלבט בין 9800GT לבין HD4830. התקציב שלי הוא 600 לכל היותר אפשר עוד טיפה עד 700גג. השאלה שמציקה לי היא:איזה כרטיס מבין שניהם סוחב יותר fps ברזולוציה גבוהה כמו שלי? :s05:

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני קונה מסך 22", רציתי לשאול עד כמה אני אוכל לשחק עם הרזו' ולהוריד אותה לאחת פחות מ 1650*1080, אני מתכוון לזאת המקבילה ל 1280*1024 ברחב, המשחקים תומכים בכזאת רזו' בד"כ ? אני יודע שיש הרבה משחקים שאני אצליח להריץ על 1650*1080 אבל למשחקים היותר כבדים, תיהיה לי בעיה ?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by matanh10,

כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  17. שמתי לב כי גיגהבייט התחילו להוסיף לכרטיסי מסך שלהם צ'יפ להאלאת המתח דרך תוכנה ולא מובן לי עדיין איך זה שרק היא עושה שימוש בדבר הנפלאה הזה!? הצ'יפ הזה פשוט גאוני והיה ממש דורש להוסיף אותו לכרטיסים... השנה אני מצפה לשינוי דרמתי בכרטיסי מסך בגלל אותה עובדה שאינטל קורעת את AMD לא רק בגלל הביצועים אלה גם בגלל יכולות ה-OC.... אז.... מתח דינמי לכרטיסי מסך>ATI ו-NV יתחילו לעבוד על כרטיסים בעלי יכול OC טובות (כמובן שNV תנצח כי ATI גרועים בזה)>אנשים יתחילו לקנות כרטיסי מסך כמו שהיום קונים מעבד(לקנות במטרה לבצע OC במינימום מחיר אבל ללא התפשרות בביצועים)....... בקיצור שווה לחכות.... הולך להיות מעניין. עריכה: ד"א הייתי בטוח שATI ו-NV אוסרות שינויים קיצוניים כאלו העיצוב כר…

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by amirx19,

בעקבות צריכת חשמל מטורפת ועוד כמה סיבות אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי ב4670 מבית ATI.שאלתי היא האם הוא שווה ערך לכרטיס שלי או אולי אפילו חזק יותר.(המחשב צורך כרגע 250 וואט בשעה).תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by rotemp,

פרטי המחשב: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz RAM:1022 MB (אני מגדיל בעוד 2 גיגה) NVIDIA GeForce 7600 GT Motherboard:abit ib9 מסך LCD 19 אינץ (לא רחב) רזולוציה 1024X768 הכרטיס מיועד למשחקים. אני מוגבל בתקציב בסביבות 500 שח מה עדיף מבין 2 הכרטיסים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-46724DD~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~28628~8~0.htm יש אפשרות לכרטיס אחר באותו מחיר. תודה לכם.

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  20. מה זה AVIVO? ואיך אני משתמש בטכנולוגיה זו? יש לי 4870X2, האם זה מתאים בכלל לכרטיס מסך הזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך מסוג Quadro FX2000 128MB AGP כמה הוא שווה? אני רואה שבגולדטופ הוא עולה כמעט 3,200 ש"ח.. אבל למה שלי יש אין את המאוורר עליו.. קצת פרטים? כמה שווה בערך?

22. Started by ביצה,

כרטסי מסך חיצוני של אינטל, משתמש בטכנולוגיה חדשה. כתבה בפוקטhttp://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=221593

23. מצ"ב קובץ עם פרטים של 4 כרטיסים של אותו הדגם. אשמח לעמוד על ההבדלים + לקבל המלצה לטוב ביותר מביניהם. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by SuperStyle,

אני צריך את הכרטיס הזה ב 500 שקל יש כזה?

25. Started by tom123p,

בעיקר בשביל לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים וקצת משחקים

• 6 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים