כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
Software Partners The Quadro product line provides excellent performance with leading professional software applications from the top software manufacturers. Below is a list of products we test and work with in-house. Due to different certification schedules for many professional application software vendors, different revisions of Detonator 3 may have been certified. If the software vendor has certified a specific revision, it will be noted under the application name below. If your application is not listed below or does not have a certified revision of the Detonator 3 driver, you can either use the certification candidate driver (available at left) or revert to yo…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים! יש לי מחשב לגיימינג כבד משנת 2008, והמפרט הינו : Intel Core2Dou E8400 3.0Ghz (מעבד) 4GB RAM 800GHz DDR2\3 (כ.זיכרון) (לא בטוח לגבי הDDR.., או 2 או 3) ASUS P5K-SE (לוח אם) Nvidia Geforce 8800GT 512MB (כ.מסך) (אותו אני מחליף במידת הצורך) SeaSonic S12II-620W (ספק כוח) (קניתי אותו לפני כחודשיים, לאחר שספק כח ג'נרי שהיה לי לפניו, נשרף) אני צריך כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים חדשים, משהו שיספיק לי עם המפרט הנ"ל.. מה אתם יכולים להציע\להמליץ? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מעבד P4-2.4GHZ 1 גיגה זיכרון, חיבור AGP X8, עם ספק ומארז גנרי. כרגע יש לי FX5200 שלא סוחב שום דבר, והמטרה שהמחשב הזה ישמש למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך שאפשר להחליף בו רכיבים (למשל מעבד \ זיכרונות ) ? ואם כן איפה אפשר ליקנות וכמה הוא עולה ?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הבנתי שצריך חומרה שתומכת השאלה שלי אם צריך איזהשהוא תוכנה מסויימת או שפשוט נגנים שתומכים בתכונה הזאתצ יודעים לנצל אותה לבד מה מי מו בקיצור ? תודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חברה איך הכרטיסים של leadtek כאלה זולים ראיתי 7800gtx ב 2500 בזמן שה 7800gt עולים 2500 בחברות אחרות זה הגיוני זה אומר משהו ?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש (שאת כל החלקים בעקרון כבר יש לי חוץ מהכרטיס מסך). כשקניתי את המחשב, הזמנתי את ה Leadtek GF 6800 GT מזיגזג, אבל זה מתעכב, גם זיגזג וגם היבואן לא יודעים מתי זה יגיע לארץ. חשבתי על לקנות מ KSP את ה Xfx 6800Gt אבל גם אותו אין במלאי, ויקח שבועיים עד שהוא יגיע. אז חשבתי לעצמי, לאחר שחבר הציע לי, לקחת בכלל X800 Pro ולעשות צריבת ביוס (זה מה שצריך לעשות, נכון?) ולהפוך אותו לXT ע"י שיחרור 4 צינורות עיבוד. רציתי לדעת, התהליך הזה מסוכן? האם יש סיכוי שילך לי הכרטיס? מה לדעתכם עלי לעשות? מצד אחד ל GT יש את אפשרות ה PS 3.0 שמאוד מושכת, מצד שני, ה X800 XT יותר חזק (ברוב המקרים) מה GT. אשמח לקבל תשובות עיניניות, ולא רק: "תקנה X", תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון הייתי בטיול בחו"ל, ובזמן שנעדרתי אחי הקטן החליט לקנות לעצמו HD4890 Asus במקום ה- 8800GT שהיה לו בלי להתייעץ איתי, ובלי לעשות בדיקות מעמיקות. בכל מקרה, הוא הרכיב אותו על מחשב Intel Core2Quad 6600 עם ספק 430Watt של Antec ו- 2GB זיכרון. (שכחתי את כל הפרטים המדויקים, אם זה יהיה קלוונטי אני אבדוק אותם שוב) בכל מקרה, הוא טוען שמשחקים עכשיו עובדים לו קצת קטוע, ובמאמץ המחשב עושה Restart. התחלתי לחשוד בצריכת החשמל של הכרטיס ובבדיקה קצרה באינטרנט מצאתי שבעבור הכרטיס הנ"ל דרוש מינימום ספק של 550 Watts. אז אני רק רוצה לאשש את החשש שלי. האם ספק איכותי של 430Watt הוא באמת לא מספיק בעבור הכרטיס? האם זה מסוכן למערכת? אם כן מה הספק הכי זול שמומלץ לקנות על מנת להחזיק את המ…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי כדאי ל Geforce2 MX200 אני כרגע משתמש ב 23.11 ובווינדוס XP
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 4GB RAM G41M-ES2L E6300 ספק 550W ג'נרי מסך 21" CRT שיוחלף בזמן הקרוב אבל יחובר גם לטלויזיה 42" בFULL HD. אני צריך כרטיס מסך ב800 שקל מקסימום מקסימום ללא חריגה שישמש בעיקר לסרטים HD ומשחקים. ראיתי את הכרטיס הזה : http://tms.co.il/product/7142 רציתי לדעת אם הוא מומלץ, בסדר אם יש אפשרויות יותר טובות. תודה רבה, שבוע טוב! גיל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מחר את הכרטיס NVIDIA Quadro FX 3450/4000 SDI...לפי מה שהבנתי זהו כרטיס שמיועד לעבודה גראפית מתקדמת. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשרי להשתמש בכרטיס זה גם במשחקי מחשב? או שהוא יעודי רק לעבודות גראפיות? מוזר גם ב-3dmark יצא לי ציון ממש עלוב לכרטיס הזה...בסביבות ה-2300 נקודות.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רק הורדתי את ה29.42 וכבר יוצא 29.80 תגידו שווה לעדכן או שההבדל לא מורגש כי זה מעצבן כבר כל שבוע לעדכן, לעדכן או לא לעדכן זאת השאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אלו כניסות ויצאות יש לו? תוודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתכנן על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הלוח הוא של ג'יגהבייט מדגם GA-965GM-S2 לפי מה שהבנתי, הכרטיס המובנה משתמש בזכרון של המחשב וזה גורע מבצועי המחשב.. האם זה נכון ואם כן עד כמה זה קריטי? והאם הוא יוכל לסחוב את הויסטה? המחשב שלי הוא למטרת לימודים בעיקר, וגם שימושים סטנדרטיים (אינטרנט, סרטים,מוסיקה וכו..) לא למשחקים וזו הסיבה שאני לא רואה טעם לקנות כרטיס מסך.. אני אשמח שמישהו שמבין בנושא יתן לי תשובות.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן להתחיל גם לשחק אחרי שלא קניתי כרטיס מסך. המחשב בן שנה וחצי : amd phenom II X4 945 4GB זיכרון החלטתי להוסיף כרטיס מסך. מה דעתכם על : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=12592 השאלה שלי היא אם קירור פאסיבי מספיק טוב או שצריך קירור נורמלי כמו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-6750-vapor-1gb-gddr5-p-12081?language=he בנוסף לפי מה ששמתי לב הוא יותר חזר מה- GTS 450 שמומלץ כאן הרבה (או שאולי אני טועה ?) , ובכל מקרה אם אני זוכר נכון ללוח אם שלי יש אפשות לעשות hybrid cfx או איך שלא קוראים לזה עם החיצוני והמוהנה(hd4200) במידה וכמובן החיצוני הוא של AMD . האם זו החלטה נכונה ? כמה שיפור זה יתן לי (מעבר לחיסכון בחשמל …
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כדאי לקנות כרטיס ati hd 5770 ב 400? מדובר בחבר שמוכר לצורך שדרוג או שאפשר בסכום הזה להביא משהו חדש באותה רמה. מה צריך לבדוק כשקונים יד שנייה?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ביום 8.7.02 התפרסמה באתר ידיעה שאמרה של Radeon 8500 le של Hercules היו תקלות רבות: ציטוט: "אחד הכרטיסים הפופולרים יותר של Hercules היה מבוסס על Radeon 8500LE ועקב סדרת כרטיסים פגומה עורר גלים רבים בציבור ופגע במוניטין החברה." ??? ??? ??? ??? ??? ??? האם מישהו מכם נתקל בתקלות כאלו? מה אני צריך לבדוק בכרטיס שרק קניתי? מחכה לעצותיכם המשכילות! :smoke: דרור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רזולוציה שלי 1980X1200 GV-N770OC-2GD 2GB GDDR5 memory, 256-bit memory interface BASE:1137MHz / BOOST:1189 MHz http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4629#ov GV-R928XOC-3GD 3GB GDDR5 memory, 384-bit memory interface BASE:1000MHz / BOOST:1100 MHz http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4793#ov
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד amd x4 460 עם 4 גיגה זכרון ולוח אם של אסרוק עם כרטיס מובנה בנוסף קניתי כרטיס מסך gt210 עם 1 גיגה של חברת zogis. כשאני מחבר אותו למסך 19 עם כבל vga הכל עובד בסדר. אני מנגן עליו סרטים יחסית כבדים (4-40 גיגה) בלי שום בעיות או תקיעות. הבעיה היא שאני מחבר את המחשב עם כבל hdmi (איכותי לא של הבזול) לטלויזית לד 46 של סמסונג. אני רואה תמונה מאוד חדה וברורה כשאני בשולחן העבודה או מדפדף בתקיות. אבל שאני מנגן סרט כל שהוא (אותם סרטים) אחרי כמה שניות התמונה מתחילה לקרטע (לא משנה כמה שוקל הסרט) עד שבסוף המסך נכבה ונדלק שום והסרט ממשיך כמה שניות עד התקיעה הבאה ובשורת המשימות ליד השעון קופץ לי בלון שהדרייבר קרס ואיתחל את עצמו. הדרייבר שהיה שם זה 275 נקוד…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש ביציאת ה- TV OUT שלי... אבל הוא מציג סתם מסך מעוות על הטלוויזיה... אני יכול לראות בטלוויזיה עם התוכנה TV TOOL אבל יש כמה תכונות מיוחדות שיש אותם בינתיים רק בהגדרות הרגילות... אז מה לעשות ????
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני יכול לקנות אותו מארה''ב ב2240 ש''ח אני רוצה לדעת עם שווה לקנות אותו בימים אלו שסוף שנה יוצא DirectX10 לפי מה שהבנתי והוא לא תומך או מכל סיבה אחרת שווה לקנות אותו במיוחד למערכת SLI שבעתי שנה שנתיים לקנות עוד אחד שהמחירים ירדו השאלה שלי בקיצור האם לקנות או לא ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקום מילים, אני ישים תמונות...כי כמו שאומרים, תמונה שווה 1000 מילים מה זה HDR? High Dinamic Range תמונה ללא HDR אותה התמונה אבל עם HDR: ^^^^^^^^^^ מהתמונה הזאת אפשר להבין ש HDR משפיע על האור... עושה קונטרסט מסויים-מבהיר מקורות אור וגופים בהירים... LIGHT BLOOM ב Need For Speed: Most Wanted: ^^^^^^^^^ כאן זה אפקט שדומה מאוד ל HDR... האפקט נקרא LIGHT BLOOM עוד כמה הסברים: ^^^^^^^^^^^ כאן הבהירות שעשה ה HDR מוגזמת, אבל דומה למציאות... ^^^^^^^^^^^^^ כאן ה HDR מוסיף המון... יפה ^^^^^^^^^^ כנ'ל... לעומת: ^^^^^^ כאן לדעתי ה HDR הורס.... כי במציאות לא יכול להיות קונטרסט כזה חזק... ^^^^^^^^ כאן זה כמו התמונה עם הסל, גם קצ…
-
- 102 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
לאיזה כרטיס כדאי לשדרג בעלות של 400-600 ש"ח שיתאים לשחק בצורה נורמלית את המשחקים החדשים. והאם gts 450 חזק יותר ati 6750 ? המפרט הוא: מעבד E6750 כרטיס ATI radeon Hd 3850 זיכרון 4g ספק Liberty 400 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-