כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11792
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי חבר שפשוט נעול על המסך הזה 19` Viewsonic VP930B Black Pivot 8ms LCD Monitor האם ההשקעה שווה או צריך לחכות שירד המחיר או אולי יש משהו יותר זול וגם איכותי תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים החדשים בחיבור PCI-E בתקציב של עד 700 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהוא הכי Cost-Effective, ז"א שיתן מקסימום ביצועים ביחס למחיר. התקציב מוגבל ל- 750 ש"ח ואני קונה אותו כחלק ממחשב חדש (רצוי ב- TMS). משחק לדוגמא שאני רוצה להריץ בהגדרות גבוהות: Civilization 5 אשמח להמלצות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1800XL. היום החלטתי להחליף לו משחה טרמית כי הכרטיס היה מתחמם בטירוף. אחרי כל התהליך הרכבתי את הכרטיס במחשב והדלקתי את המחשב. בהתחלה הייתה תמונה ופתאום אחרי הטעינה של הוינדוס נפסקה התמונה. עשיתי ריסטים בלי סוף ובדקתי שכל הדברים במקום ושום דבר לא עוזר, מסך שחור , והמחשב לא מגיע לפוסט בכלל. בדקתי אם הכרטיס ונדלק, וכן, המאוורר שלו עובד. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס 8500GT כדי לבדוק אם זה באמת הכרטיס מסך... אבל מה, גם עם הכרטיס מסך שלו זה אותו הסיפור, הכרטיס עובד אבל אין מסך ואין שום פוסט. מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות Radeon 9800 PRO של חברת ELSA או את הSE של אותה החברה בהבדל של בערך 250 ש"ח(לא הכסף הוא הגורם). נאמר לי שאפשר בעזרת דרייבר מיוחד לפתוח עוד צינורות עיבוד בSE (או משהו כזה) וכך להביא אותו לרמה שקרובה מאוד לPRO. האם זה נכון? האם הייתם ממליצים לעשות את זה או שיש אולי אפשרות טובה יותר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות לגביו: 1) האם נמצא מדריך המסביר את הפיכות ל850XT מהתחלה ועד הסוף? 2)האם פתיחת צינורות מעלה טמפרתורה? 3)האם כיד להשקיע בקירור נוסף או שמה שמגיע איתו מספיק טוב כיד שהיא יחזיק OC ופתיחת צינורות?אם לא,אז במה כדי להשקיע?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בסוף יתחילו להבריח את זה ממצריים , על גמלים .......
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי ערב טוב לפני יומיים רכשתי מחשב. קניתי את המחשב בלי מערכת הפעלה, אבל LOGICPC הביאו לי ויסטה אולטימייט 32 ביט של 30 יום. חשבתי אם כבר אז כבר.. הפכתי אותו לחוקי, אני חייב לציין שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני משתמש בויסטה. התקנתי את כל הדרייברים והכל טוב, אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס וכל החומרה בלי בעיה(כמעט). כשהתקנתי את COH זה לא נכנס למשחק ושולח את ההודעה הזאת: http://img152.imageshack.us/my.php?image=peoblemxz5.jpg . הPERFORMANCE INFORMATION מראה לי: http://img401.imageshack.us/my.php?image=problem2wn9.jpg . זה ממש מוזר כי בDEVICE MANAGER, ב8.9 CCC וכו' הוא מחובר:\ http://img391.imageshack.us/my.php?image=problem3rz1.jpg ד"א אם אני נכנס לזה הוא מראה שהכרטי…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אתם מכירים עוד תוכנות חוץ מ-CoreAVC שתומכות ב-CUDA של nVidia ? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כרטיס גרפי A9250 GE/TD 256MB Asus Memory Interface: 128 Bit זכרון: 256mb חיבור: AGP x8 ATI 9250 יצרן: Asus , (PCI-X/AGP) רציתי לקנות אותו ולהתייעץ אם הכרטיס חזק יחסית למשחקים כמו באטלפילד 2 וכדו' אם בכללי יש עליו ביקורת טובה בשוק עם היצרן שלו טוב <? אסוס אני מאמין שכן ובערך המחיר שלו היום בשוק ועם יש הצעות שלא ממליצים על הכרטיס אז תמליצו אל כרטיס אחר כמובן שלא עובר את התקציב של 500 שקל בתודה, רפי
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כרטיס מסך מבוסס Nvidia GT610 טוב יותר מהליבה הגרפית שעל מעבדי Haswell ? אני עובד על הרכבת מפרט למחשב חדש, ומתבלט האם אני זקוק בכלל לכרטיס מסך. המשחק הכי "כבד" שאני חושב שאשחק הוא פיפ"א. במסגרת עבודה אני עתיד לייצר גרפים באיכות גבוהה, אבל ממש לא נראה לי שלליבה הגרפית של אינטל תהיה בעיה עם זה. בואי נניח לצורך ההשוואה, שהמערכת תכלול זיכרון RAM של לפחות 8GB. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם שווה לי בכלל לעשות את זה? פשוט יש לי כבר אחד והוא לא כזה חזק כמו שציפיתי אז השאלה שלי אם שווה להביא עוד אחד או לקנות פשוט כרטיס חדש... אגב זה הספק modu82+ 550w Enermax רשום עליו שהוא תומך קרוס פייר אבל אני לא יודע עד כמה הוא חזק... ואני יודע שבטח תשאלו על מעבד ושאר דברים... אז עקרונית יש לי עכשיו פנטיום D אבל אני משדרג אותו סוף החודש לא יודע עדיין לאיזה אבל אני לא חושב שזה קריטי הוא בטוח יהיה מספיק חזק כדי להקיץ SLI בלי צוואר בקבוק... תודה מראש לעוזרים... אגב חשבתי על לעבור ל22 אינצ' מסך מ19 אינצ' אני פשוט יודע שזה משנה לרזולוציות וכאלו בגלל זה אני אומר..
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א. האם מערך של 7600GT SLI יעיל יותר לדוגמא מכרטיס X1950PRO/X1950XT. ב. מהי יעילות הSLI,Crossfire והאם זה משמעותי ג. האם הHis X1950PRO ניתן לרכישה בארץ. בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה את מהירות השעון והליבה של : X1650 (לא פרו!) X1650PRO 7600GS 7600GS SONIC R800GTO
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני צריך בשביך לראות שידור טלויזיה על מסך המחשב? הבנתי שיש כרטיסי טלויזיה, יש אפשרות אחרת?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה להמיר את קלטות מצלמת הוידאו שלי (אנלוגית)למחשב ,ולצרוב על DVD. יש לי במצלמה שתי כניסות : אחת לוידאו והשניה לאודיו .RCA ?(בננות). אז ככה...אני מחבר את כרטיס המסך שלי (7600GS) לחיבור ה SVIDEO שלו עם הכבל שקיבלתי איתו שבקצה השני שלו יש קופסת חיבורים. בקוסאת החיבורים אני מחבר את הכבלים יש למצלמה (2 RCA) . אולם כאשר אני מנסה ללכוד התוכנה אומרת לי שלא מזוהה שום התקן וידאו ללכידה ....זה קרה לי עם 2 תוכנות ובאמת אין זיהוי. יש למישהו רעיון למה זה קורה..והאם בשביל לעשות מה שאני רוצה אני חייב כרטיס ללכידת וידאו או שמספיק מה שיש לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כרגע גיפורס 4 אבל שאני מחבר אותו לטלויזיה הביתית רואים את הטקסט מגעיל
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
8800GTS החדש שמבוסס על G92 יושק ב19 בנובמבר. מה ההבדל בינו לבין הישן? ה8800GTS החדש הוא 65 נ"מ,בקר 256 ביט, צורך פחות חשמל, קריר, 128 מעבדי סטרים כמו GTX ו 512MB ה8800GTS הישן כולל 640MB, ו בקר של 320 ביט. מעניין לראות באנצ'ים איך ההבדלים משפיעים במשחקים. מקור: .expreview.com
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מצב שישרף או יהרס חלק במחשב כתוצאה מהפסקת חשמל ????
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך 22' ורציתי לדעת מהי הרזולוציה שתרוץ הכי טוב ותפיק הכי הרבה מ-GTX-260 ובו בזמן לא תכביד עליו יותר מדי(אני יודע שה-GTX280 למשל מתאים לרזולוציות טבעיות של מסכי 28-'30') יהיה נחמד אם תוכלו לתת קישור לטבלה שמראה רזולוציות שמתאימות לכל כרטיס ועוד דבר, שאלתי בפורום אוברקלוקינג וקירור אבל לא ממש ענו לי שם אז אני אנסה פה(שאלה בקשר לקירור כרטיס מסך): "שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות(או שדי בפתרונות הקירור שקיימות כבר על גבי הכרטיס עצמ…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-