כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה בשביל חבר, שמחפש כרטיס מסך חדש למחשב יחסית טוב (פנטיום 4 2.4C) התקציב שלו הוא בדיוק 850 (אל תתחכמו ותתנו יותר, אם הוא יוסיף עוד מאה...), פשוט 850 הכרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה (עדיף כבר עם המשלוח למרות שלא חייב), תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההודעה נערכה עקב עבירה על חוקי הפורום. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה בפורום, בשביל זה יש את מדור הTradeZone.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אני נמצא בבעיה כבר שנה שלמה, ואף אחד עדיין לא הצליח לעזור. לפני שאני שולח את הכרטיס לבדיקה, אני צריך להיות בטוח שזאת בעייה חומרתית. אז זאת הבעיה: בחלק מהמשחקים אני רואה ריבועים בכל מיני צבעים בכל המשחק, ואחרי כמה דקות המשחק לרוב נתקע ואני צריך לרסט את המשחב. הנה תמונה מהבעייה מהדמו של COD2: קורה בעוד המון משחקים, שמתי לב שזה במיוחד קורה במשחקים כבדים יחסית (למרות שניסיתי להריץ את ה COD2 על רזולוציה נמוכה יותר (800 על 600) אבל הבעייה עדיין קיימת). החלפתי המון דרייברים, ורב היום החלפתי מה 5.7 ל 5.9 החדש, עדיין הבעיה ממשיכה. מדובר בכרטיס מסך Msi radeon 9800pro שנקנה בנעה מחשבים לפני כשנה. מה לעשות? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי כרגע: intel quad Q9300 2.5GHz 4GB - (32 bit win 7 u וhd4850 של 3d clubאו משהו בסגנון 512MB עם הדרייבר העדכני ביותר של ati מחוברים מסך 24" dell ב-1920X1200 ומסך 42" FHD - כאמור 1920X1080 בסרטים אין לי בעיה כלל, משחקים, ואפילו עם גרפיקה פשוטה מאוד אחרי מספר דקות הוא פשוט מתחמם ומכבה את המחשב, הטמפ' בidle היא 90+C קיצר כרטיס מסך מחורבן- עשיתי את הטעות וחיפשתי את ההכי זול שניתן למצוא, אני מבקש המלצה למשהו שהמערכת שלי תריץ איתו את MW2 ברמה גבוהה ברזולוציות הטבעיות של המסכים, מעדיף יציאות DVI על HDMI, אני עדיין מחפש משהו זול, מוכן להתפשר בביצועים אבל שיהיה משהו מוכר וטוב ועם קירור אפקטיבי - נגיד saphire וכאלה... או אם יש לכם המלצות מה לעשות עם הradeon ד"א אני מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר בונה מפרט כרגע והוא פנה אלי שאני יעזור לו אבל אין לי די ידע בעניין התוכנות עריכה ... המפרט שהוא יקנה הוא : Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Scythe KATANA 3 Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 Fractal Desing Define R3 Corsair 16GB 16Gb Kit (4G X4) CMZ16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail WD 2TB בקשר לספק זה תלוי בכרטיס מסך אבל הכיוון הוא סיסוניק 430w - 500w כמו שכתבתי הוא עובד עם התוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR על מסך 23 אינץ ממה שהבנתי הוא לא מרנדר או עוסק בדברים כבדים מידי הוא צריך כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI ואחת HDMI ( לא MINI ) התקציב שלו הוא 800 ש"ח וכמובן שיש לחסוך כמה שאפשר ... מאד חשוב לו גם עניין השקט של הכ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P3-800MHZ והמשחקים החדשים מקוטעים לגמרי. אני חושב לקנות כרטיס תלת-מימד חדש במקום הGeforce2MX שלי. האם זה ישפר לי את פעולת המשחקים עד כדי כך שהם לא יקטעו או שזה קשור יותר למעבד? תראו, לחבר שלי יש 2GHZ עם Geforce 2 200 64MB והמשחקים לא נקטעים לו כמעט. עכשיו לי אין כסף לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם זה יהיה מספיק לקנות כרטיס חדש וזה יהיה אותו דבר, כלומר המשחקים יקטעו בקושי או בכלל לא.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין מסך רגיל למסך TFT? או LCD? ומה ההבדל בין LCD לTFT? זה אותו דבר?!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנני מצליח לכוון את המסך יותר מידי כהה פעלתי לפי ההוראות אך לשווא עפי הוראות היצרן : Scanning Frequency Horizontal 30 to 85 kHz Vertical 50 to 120 Hz Maximum horizontal 1280 pixels* Maximum vertical 1024 lines* 1 720 x 400 31.5 kHz 70 Hz 2 640 x 480 31.5 kHz 60 Hz 3 640 x 480 43.3 kHz 85 Hz 4 800 x 600 46.9 kHz 75 Hz 5 800 x 600 53.7 kHz 85 Hz 6 1024 x 768 48.4 kHz 60 Hz 7 1024 x 768 60.0 kHz 75 Hz 8 1024 x 768 68.7 kHz 85 Hz 9 1280 x 1024 64.0 kHz 60 Hz 10 1280 x 1024 80.0 kHz 75 Hz ניסיתי הכל יש למיהו רעיון? לאיזה תדר לשים במחשב מבין כל התדרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי שני כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 7870 2GB GHZ EDITION עבור CF. זאת על מנת להריץ היטב מסך 27" ברזולוציה 2560 על 1440 ובקרוב מסך נוסף כזה. בנוסף, עוד מסך או שניים (רגילים). כמובן בעיקר גם עבור ביצועים גבוהים במשחקים באמצעות מסך 27". מצב היציאות הוא כזה: חיבור DVI בכרטיס העליון למסך 27" חיבור MINI DP (מתאם אקטיבי) בכרטיס העליון למסך 24" חיבור DVI בכרטיס התחתון למסך 22" הבעיה שלי שחיברתי את הכרטיסים ב-CF ובתוכנת CATALYST מוגדר CF כפעיל אך אינני רואה תצוגה במסך השלישי שמחובר לכרטיס השני ב-DVI. רק כאשר ביטלתי CF אני כן רואה במסך השלישי תצוגה. ממה שקראתי באינטרנט כרגע, מסתבר שאי אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס השני כשזה בCF. וזה מה שרציתי - להשתמש בשני ה-DVI שיש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני שאול על המיפרט הבא? Q6600 בסטוק 4X1GB DDR2 7HDD 2DVD GTS250 ספק אנרמקס 400W ליברטי הכרטיס נירכש לפני כשבוע ובעת רינדור וידאו הוא ניכבה ומפסיק לעבוד (המחשב דלוק אבל הכרטיס מסך ניכבה לא מוציא סיגנל וגם המאורר שלו כבוי האם צריך לשדרג ספק או כרטיס דפוק? מה דרישת האמפר לכרטיס? תודה מראש והעניין דיי דחוף לעבודה דחופה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים את המשחק BFBC2 וגיליתי שהכרטיס מסך שלי לא מחזיק את המשחק בגרפיקה סבירה (לא ממש רוצה לשחק על LOW). אני מחפש כרטיס מסך שיריץ אותו בצורה נורמלית על medium-high לפחות בלי לעשות אוברקלוק ועניינים, ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי, בסביבות ה500 שקל.. המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Dou E6600 2.4Ghz Gigabyte 965p-ds3 2gb ram Enermax Liberty 500w אח שלי בא בקרוב מארהב אז הוא יוכל להביא לי משם גם כרטיס, אז אין בעיה להזמין מnewegg או אתרים אחרים. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב ביתי רגיל (מבוסס Pentium D 805 או 930), המשמש בעיקר לאינטרנט וכו', וקצת משחקים קלים של הילדים - שום דבר כבד במיוחד - האם כדאי לקנות כרטיס מסך מובנה בלוח ולשדרגו בשלב מאוחר יותר או שכדאי לקנות כרטיס ברמה בינונית כמו ה-6600 הרגיל (לא LE וגם לא GT - משהו בסביבות ה-600 ש"ח)? מה דעתכם? במה יתבטא ההבדל ביניהם? אני מניח שכשיצא המשחק הכבד החדש של מיקרוסופט - ה-Vista - כרטיס OB שנקנה היום לא יסחוב, אבל גם לא בטוח שכרטיס בינוני כמו ה-6600. מצד שני, אם כיום אני לא ארגיש בהבדל - אולי עדיף לדחות את ההוצאה ולקנות בעוד כמה חודשים משהו חזק יותר. אם כרטיס OB - איזה לוח מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס טוב יותר? יש לי אופצייה לבחור...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי GF6800NU של לידטק... בהתחלה הכרטיס התחיל לעשות קולות כל פעם שגללתי למטה (כן הכרטיס עצמו...הקולות באים מהליבה...לא יודע לתאר אותם...מאין כאילו מכות חשמל קטנות) עכשיו שיחקתי HL2 וגם...כל פעם שהכרטיס היה צריך לרנדר משהו הכרטיס החל להשמיע צלילים כן בדקתי מליון פעם אם זה מהכרטיס ומאיפה בכרטיס זה בא וזה בא ממתחת להיטסינק...עכשיו זה לא יכול להיות מאוורר כי העלתי אותו למלא הכוח והוא לא עושה שום קולות הכרטיס מוציא תוצאה הגיונית לחלוטין ב3DMARK ככה שאני לא חושב שיש לו בעיה (אולי יש ואני סתם לא מודע...איך אפשר לבדוק עוד?) בכולופן...מישו מכיר ת'בעיה? מה ניתן לעשות? זה פשוט מציק נורא ואני משתדל לא לגלול אגב...זה קורה רק כשאני גולל למטה למעלה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 8800GTS 320MB של Leadtek וכל שאר המפרט בצד.. למשל במשחק BF2 בשרת עם 64 אנשים יש לי 40-50 FPS על ההגדרות הכי גבוהות על AA X8 שזה גרוע לכרטיס מסך הזה התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש אז האם יש לי איזשהו חלק במפרט שיכול לגרום לצוואר בקבוק שגורם לזה? רוצה לשמוע עצות
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והכול בסדר חוץ מזה שהכתב לא ברור מה אני צריך לעשות ותודה רבה מראש לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום (: קניתי כרטיס מסך חדש Leadtek WinFast A310 (FX 5600)o ויש בכרטיס את האפשרות של VIVO ... מה שאני רוצה לעשות זה, לקחת את המצלמת ווידאו שלי, ולחבר אותה עם Svideo לכרטיס מסך.. (לכניסת Vivo ) ואז אני יוכל להעביר מה שהקלטתי למחשב etc... עכשיו היית בעיה, שהחיבור VIVO הוא לא Svideo אבל, הגיע איזה כבל עם הכרטיס, שיש לו 3 צדדים, אחד מתאים לכניסה של הכרטיס מסך, ועוד 2 צדדים זהים, שיש בכל אחד מהם 2 חיבורים (אחד Svideo ואחד בננה..) אז חיברתי את הכבל מהמצלמה, לאחד הצדדים (חיברתי אותה רק ל Svideo) וחיברתי את הצד השני של הכבל לכרטיס מסך.. (נשאר לי צד אחד בכבל שלא מחובר כלום, וצד אחד שנשאר לי החיבור לבננה פנוי..) יש תוכנה שהגיע עם הכרטיס מסך בשביל לערוך סרטים ממצלמות ווידאו (בדיוק …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=20776 זה קירור סטוק? המחיר לעומת המחיר חו"ל משתלם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב בן 5.5 שנים בערך שאני מעוניין לעבוד עליו עם פוטושופ. נתונים טכניים: מעבד - i5-4690. זיכרון - 16GB (שני סלוטים של 8 ) לוח אם - Gigabyte B85-HD3 הכרטיס הגרפי שלי הוא זה שמובנה על הלוח אם. סך הכל לשימושי אינטרנט וסרטים הוא עובד מעולה, לא הרגשתי שום קושי עד כה ולאחרונה שדרגתי מ-Windows 7 ל-Windows 10. אני מתכנן ללמוד ולעבוד על Photoshop ו-Illustrator בקרוב. לא דברים כבדים מדי. עיצובים לחולצות וכאלה, עם לא יותר מדי שכבות אני מניח. ניסיתי להעלות את התוכנות בלי לטעון עליהן כלום. עולה די חלק. לא חכמה אני יודע, אבל אולי זאת איזושהי אינדיקציה התחלתית למה אפשר להעמיס …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס טוב בסביבות 1000 שקל כמה הוא שווה אכשיו ובכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני יכול לחבר שתי כרטיסי מסך למחשב? הלוח אם הוא GIGABYTE GA-965P-DS3 הכרטיסי מסך ASUS nVIDIA GeForce 7600GS 512MB PCIe
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת חברה והמלצה על חנות שאפשר לסמוך עליה בקשר לכרטיס מסך HD4850 ואם לדעתכם כדאי להוסיף קירור כתבו המלצות תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לבחור שאני מכיר יש FX5200 [לא לצחוק בבקשה ] ולאחר זמן מה שהוא משחק באיזה שהוא משחק 3D כבד או אפילו בינוני [CS:S לדוגמא] המסך הופך לשחור. בנוסף, הוא רואה הרבה סרטים ומשתמש בTVOUT של הכרטיס כדי לראות אותם בTV, אבל חלק מהסרטים לא ניתן לראות על הTV [רואים את הסרט על המסך אבל אם הTV בCLONE רואים את תכנת הסרטים מציגה מסך שחור גם כן, אבל מסביב ניתן לראות את הווינדוס וכו'] - ניסינו קודאקים שונים ותוכנות שונות החל מWMP ועד VLC . אז האשמה במלואה על הכרטיס מסך? בדקתי לו את הזכרונות ע"י MEMTEST86 וגם לא מצאתי בעיות יציבות במעבד....... וגם לא בהארד דיסק. המחשב בדיוק עבר פרמוט.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי r9800pro MSI 128mb 256 Bit , ה- Catalyst העדכני ביותר ומסך Mag 996 PF בן שנתיים. בימים האחרוני המסך נהיה מטושטש בניוחד במרכז ובצדדים יש מעין פסים כאל שנמתחים למרכז. בעיקרון המסך שלי יכול לרוץ על 1280X1024@85 Hz וב- 1600X1200 @ 75 Hz המסך שירת אותי נאמנה כבר שנתיים+, ושאני נמצא ב- 1024X768@85 Hz אין בעיות של פסים. אני רק רוצה לדעת עם טכנאי יוכל לתקן את זה? או שזאת בעיה בדרייברים (אמרו לי שזה אפשרי) או האם יש בכלל משהו שאוכל לעשות? וכמה שנים אחריות יש על מסכי MAG בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-