עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם אפשר לחבר S/PDIF ל9800GT של GIGABYTE?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by drorel,

היום פעם ראשונה מאז שהתקנתי XP ניסיתי ללכוד באמצעות כרטיס המסך של ASUS 7700 דלוקס וכניסת הוידאו שלו , קטע וידאו. על ה 98 לא היתה לי שום בעיה אף פעם,אבל להפתעתי כעת על ה XP במהלך הלכידה מופיע מעיין מלבן לבן באמצע התמונה והוא נישאר כך לאורך כול הלכידה (המלבן מופיע גם בלכידת פריים בודד). שדרגתי את הדריברים , לדרברים האחרונים של ASUS 29.80 ו WDM 1.11 אבל התופעה חוזרת על עצמה. החלפתי גם כבל SVIDEO , אבל עדיין נאדה (המלבן הלבן מופיע גם כאשר לא מחוברת מצלמה ל כרטיס !). אנא עזרו כי אני השתגעתי ??? דרור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by larry_lurex,

לאחר שיטוטים רבים באתרים ופורומים אני שוקל ברצינות לקנות את הכרטיס הזה http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/122_124/products_id/3122?osCsid=cd47faad5086b3dfe070ae92d2eef071 מה אתם אומרים? המחיר משתלם? איך הוא לאוברקלוק? http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/122_124/products_id/3121?osCsid=cd47faad5086b3dfe070ae92d2eef071 בהרבה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום מקווה שאני בפורם הנכון אם לא אז תכוונו אותי בבקשה אני מחפש כרטיס צפייה והקלטה דיגיטלי ל 2 מצלמות אבטחה לדוגמא GeoVision GV600 אני צריך שתהיה אופציה לצפייה ממקום אחר דרך האינטרנט ושהוא יתאים למצלמות צבעוניות שמצלמות גם בלילה וגם ביום הלוח אם שיש לי Intel DG33BU התקציב שלי לכרטיס הוא 1000 ש"ח תודה

5. Started by jaguary,

אני נוסע עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש למחשב בסביבות של 500-600 שקלים: אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך דגם Radeon HD 5670 1024MB GDDR5 מומלץ לקחת אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר במחיר הזה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש כרטיס מסך בטווח המחירים של עד 600 שקל(מאפשר חריגה לכרטיסים טובים במיוחד) הכרטיס מיועד למשחקי מחשב בגרפיקה טובה ומקווה שישאר עדכני בשנים הקרובות. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-945GM-SA מעבד: dual core RAM: 2GB ספק כוח: 500W סוג חיבור(ע"פ מפרט לוח אם): PCIe אשמח לעצתכם בנושא נ.ב. יש לי עוד מספר שאלות שהייתי רוצה להעלות על הפרק א. אני בנוסף רוצה להרחיב בעוד כשנה את המעבד שלי לQUAD, האם הלוח יאפשר לי את זה? האם זה צריך להיות שיקול הקניית הכרטיס? ב. האם אפשרי לשדרג חיבור PciE לחיבור PciE2.2 ללא צורך בהחלפת לוח אם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Lmagus,

שלום, הזמנתי מחשב מIQPC עם 8800GTS של לידטק, אבל עכשיו התקשר אלי הבחור משם ואמר לי שהמשלוח יאחר אבל יש לו במלאי את ה8800GTS של אלבטרון והוא יביא לי אותו באותו מחיר, יש ביניהם איזה הבדל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הלוח אם שלי יש בו PCIEX16 אבל הוא עובד בתדר מהירות X4 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא X1600PRO. האם יהיו לי יותר ביצועים מהכרטיס הנוכחי או שהתדר שה-PCI שלי עובד יגביל אותו לאותם ביצועים כמו X1600? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רדאון 9800se בעל 256 ביט ייתן ביצועים גבוהים יותר מכרטיס בעל 128 ביט מאותו הסוג ( כלומר ה רדאון 9800 פרו 128 ביט ) ??? אני מעוניין לדעת אם שווה להשקיע את העוד 300 שקל האלו !??

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני עומד בפני קניית מחשב נייד ואני רואה שלכל אחד יש סוגים שונים של מסכים. מישהו יכול אולי להפנות אותי או לחומר המסביר מה ההבדל בינהם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Or ei,

כאשר אני שומע מוזיקה (בATP 3 שממוגנים מגנטית) המסך שלי מתחיל לעשות כל מיני גלים כאלה בצד שמאל באמצע של המסך לא משהו שמפריע או משנה את הגיאומטריה אבל מאוד מטריד ומפחיד המסך שלי זה 454 IIyama הרמקולים די רחוקים יחסית מהמסך ואפילו אם אני מרחיק אותם עוד ומכוון אותם לכיוון אחר זה עדיין ממשיך מישהו יודע מה זה? או אם זה יכול לגרום נזק בתווך הארוך ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shibby15,

אני עוד 5 חודש נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות שם כרטיס מסך אבל הוודוו3 שלי עומד למות (ואם לא אני ירצח אותו) ואני צריך משהו שיספיק ל5 חודשים באזור ה400 ש"ח. תציעו בחופשיות :) תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NuKe007,

יש למישהו מושג למה כאשר אני מתקין דיירקט איקס 9 (גם 9.0a) על מחשב: DURON 800 SDRAM 320MB INNOVISION GEFORCE 2 MX 64MB WIN XP יש לי בעיות עם משחקים, הם עובדים אבל הגרפיקה נדפקת לחלוטין, עם אותם משחקים לפני שהתקנתי דיירקט איקס 9 הכל היה טוב... כמובן שהייתי פותר הכל אם הייתי חוזר ל8.1 DIRECTX אבל כפי שידוע לכם, אין כזה דבר. מישהו? בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amit22,

האם המהיריות שעון של הכרטיס זהות ל9800 pro ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

למעוניניים: אין RADEON9600PRO עם 256BIT לזכרון. נפלה טעות באינפורמציה שGIGACUBE סיפקו וזה ישונה באתר של PCH. -----Original Message----- From: Ola Chen Sent: Monday, June 30, 2003 9:26 AM Subject: RE: Some questions(Urgent) Regarding the memory bus Radeon9600 supports, Ive double checked with our PM and got the confirmation that it does support 128bits only. We apologize for the mistake and will correct it. Thank you for reminding. Best Regards, Ola Chen Email: Mobil: Tel: Website: www.gigacube.com.tw MSN: -----Original Message----- Sent: Monday, June 30, 2003 4:12 PM To: 'Ola Chen' Subject: RE: Some questions(Urgent) Dear Ola, Now, we faced another question from our …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התחרות הגדולה בשוק כרטיסי המסך המתקדמים מתחמתת - כמה נזק מצליח להסב Radeon RX 7900 XTX החדש של AMD לתחרות וכמה הוא משתלם לכם? בדקנו!לכתבה

17. Started by co11,

שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , כרגע יש לי ATI Radeon 9550 , אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק משחקים טובים וגם את הווינדוס החדש (vista) . תקציב: עד 500 ש"ח . יש לי לוח אם Gigabyte GA-8VM800PMD-775 תודה לעוזרים .

18. Started by Sting,

שכן שלי אמר לי שיש לו G-fa אבל לא מצאתי שום זכר לכרטיס מסך מסוג Gforce במחשב שלו ... גם לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים (52) שפתחתי את המחשב הכל היה on bord ניראה לי שהחברה של הכרטיס מסך היא SIS אבל אני לא זוכר של מה היא בדיוק ... מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק איזה כרטיס מסך יש לו בכלל ? ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lir@n,

לא מכבר רכשתי כרטיס מסך G-force ti4200 לכרטיס מסך זה יש יציאה של סופר כבל... עכשיו הם נתנו לי מתאם אבל אני רואה בטלווזיה בשחור לבן... אין אפשרות לעשות שום דבר בסטינגס של הכרטיס מסך (בדקתי שלוש פעמים) האם יש תוכנה או משהו שאפשר לעשות ?! בתודה lir@n !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ivgi04,

תקציב: 1,500 ש"ח הכרטיס לגיימינג למשחקים הבאים? Call of Duty Black Ops II , Medal of Honor Warfighter , NBA 2K13 , Mass Effect 3 , Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier , וכשיצא GTA V מפרט המחשב: מעבד:(Quad Core Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333 לוח אם : Asus P5Q Deluxe כרטיס מסך נוכחי :GeForce 9800 GT Palit מארז: Antec 300 ספק כוח: Zumax PRO ZP 550GW דגם המסך והרזולוציה המקסימלית שמהסך תומך בה: Samsung SyncMaster BX2335 רזולוציה מקסימלית - 1080*192 תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by amilo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3730 אנא התיחסו לדגמים הכלליים ולא לחברות המייצרות אלא אם זה ממש משנה... ובבקשה הסברים על עליונות כרטיס אחד על השני... עמילו.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הביאו לחבר שלי מסך והוא רוצה לחבר גם אותו למחשב כך שיהיה לו 2 מסכים זה אפשרי? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by namix,

היי חברה ברצוני לשדרג לכרטיס מסך חדש אשמח לייעוץ והכוונה תקציב עד 1350 מארז : http://www.thermaltake.com/products-...?id=C_00001820 ספק : corsair GS 600w מעבד: I7 3770K קירור mugen 3 + וונטות בכל מקום אפשרי לוח אם אקסטרים dz77ga-70k intel ssd 520 series 180gb WD BLACK 1t זיכרון : corsair 8G 2X4 כרטיס מסך קיים : Gigabyte gtx 560 ti

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mighty,

יש לי פנטיום3 500 הציפסט שלי הוא SIS 5600 וקניתי G-force fx 5200 128 ddr 64 bit עקבתי אחרי ההוראות כמו חנון... מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם (אמרו משהו על *download and insatll the latest AGP BUS DRIEVRS. from www.sis.com אבל ספק רב אם זה לבורד שלי : \ התקנתי את הכרטיס אני מדליק את המחשב...ואין תגובה...לא מסך ולא בטיח... האור הכתום במסך לא הופך לירוק!!!! : [ כרטיס חדש. בתודה האדם העצוב : [

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Rob Halford,

http://www.warp2search.net/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים