כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין DX9 לבין DX10? מבחינת ביצועים מה עדיף DX 9 או DX10 מבחינת משחקים של היום ולא של עתיד שכמובן יהיו טובים יותר בתודה שרון
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום3 500 הציפסט שלי הוא SIS 5600 וקניתי G-force fx 5200 128 ddr 64 bit עקבתי אחרי ההוראות כמו חנון... מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם (אמרו משהו על *download and insatll the latest AGP BUS DRIEVRS. from www.sis.com אבל ספק רב אם זה לבורד שלי : \ התקנתי את הכרטיס אני מדליק את המחשב...ואין תגובה...לא מסך ולא בטיח... האור הכתום במסך לא הופך לירוק!!!! : [ כרטיס חדש. בתודה האדם העצוב : [
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אם אני לא טועה SLI והCF שניהם מיועדים לחיבור 2 כרטיסי מסך במקביל SLI של NVIDIA בציפים לעומת CF של ATI עכשיו לי יש לוח אם של ASUS P5K השאלה שלי היא האם ה CF והNVIDIA זהים מבחינת ביצועים ? איך מחברים CF האם הלוח אם שלי תומך ב CF ? והאם דרושה התמיכה של המשחקים ( בעיקר CALL OF DUTY 4 ) כדע להישתמש ב CF תודה על התשובות הם יעזרו לי לחדד מספר דברים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע לילד בן 12 כרטיס מסך GTX 1060 6GB ( WINDOWS HOME - מעבד I7-9700 - 16GB RAM) הילד מתלונן שיש לו FPS נמוך ( או פינגים? לא מבין בזה.... 🙂 ) והמשחק מקרטע. האם כרטיס מסך יותר חזק יעזור? האם יש דרך לשפר בלי לקנות כרטיס מסך? אם השיפור דורש החלפת כרטיס מסך, איזה כרטיס מסך יד 2 עד 500-600 ש"ח הייתם ממליצים? תודה על כל עזרה 🙂
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי והתקנתי את MSI R9 290 לפעמים יש לאגים על המסך למרות התקנתי את הדריברים אני חושב שזה בגלל שהMSI לא נותן פרופיל טוב ( המאוורר מוגבל ל18) איך אני מחליף לפרופיל גיימינג?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול להשיג מחבר HD4870X2 ב~500 ש"ח. עד עכשיו תכננתי על HD6950-DUAL-BIOS ולפתוח אותו ל-HD6970 אבל זה עולה כ~1300 ש"ח. לפחות על הנייר, ברוב המקרים (1920X1200 HIGH) ביצועי HD4870X2 עוד רלוונטיים בהחלט ולרוב לא נופלים מביצועי HD6950/70 בהרבה. די דומה ל-HD5870 ברוב הבנצ'ים שראיתי... האם לדעתכם יש הצדקה להוציא 800-700 ש"ח יותר על HD6950 חדש או לקנות HD4870X2 משומש כנ"ל? אני גיימר מזדמן ולא מכור במיוחד (אין זמן) אבל כשאני מגיע לזה הייתי מעוניין בהגדרות גבוהות (1920X1080 או 1920X1200) אם כי אני מוכן להתפשר על AA רצחני. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא מובנה בלוח GIGABYTE GA-G33M ציטוט מאתר הבית: על פניו נראה שהוא תומך, לעומת זאת כשאני מנסה להגדיר את הרזלוציה של המסך ל- 1080 * 1920 אני מקבל מסך שחור עם הודעה OUT OF RANGE. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולא עזר. אם הבעיה היא בכרטיס המסך, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח? ASUS EAH3450/HTP/512M RADEON HD הכרטיס הזה אמור לעלות כ-250 ש"ח. אין לי עניין ולא יכולת לרכוש כרטיס יקר. אם הבנתי לוקה בחסר אשמח אם תעשו קצת סדר בנתונים שהצגתי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה סוג של כרטיסי מסך אתם בדרך כלל קונים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, ראיתי ב KSP שיש להם 2 סוגים של GTX570 יש להם את הרגיל, שהדגם שלו הוא: GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש את הכרטיס DCII GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ואני לא ממש מבין מה בדיוק ההבדל ביניהם? כאילו לפי התמונות, ה DCII נראה כמו כרטיס כפול. אך זה לא הגיוני, כי הגרסה הרגילה עולה כ-1650 ש"ח וגרסת ה DCII עולה 1790 ש"ח, כך שללא ספק לא מדובר כאן ב SLI או משהו בסגנון. אז מה בעצם ההבדל ולמה ה DCII כפול בגודלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה כאשר אני מתקין דיירקט איקס 9 (גם 9.0a) על מחשב: DURON 800 SDRAM 320MB INNOVISION GEFORCE 2 MX 64MB WIN XP יש לי בעיות עם משחקים, הם עובדים אבל הגרפיקה נדפקת לחלוטין, עם אותם משחקים לפני שהתקנתי דיירקט איקס 9 הכל היה טוב... כמובן שהייתי פותר הכל אם הייתי חוזר ל8.1 DIRECTX אבל כפי שידוע לכם, אין כזה דבר. מישהו? בתודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים HD4850 של CLUB3D. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות(אין אחריות - החלפתי לקירור של AC) אז החלטתי להחליף אותו. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה ברמה שלו או יותר טוב, אבל בתקציב נורמאלי(בסביבות ה-700. אם יש משהו שטוב בהרבה, אפשר עד 800). לא משנה לי אם זה Nvidia או ATI. הכרטיס ישמש לרוב למשחקים ברמת Crysis או Call Of Duty או ברמה דומה. המערכת שלי בחתימה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל אילוצים שנובעים מכסף אח שלי צריך כרטיס מסך יותר זול. חשבתי שכדאי לו ללכת על HD6870 שעולה בKSP בחיפה 980 שקל. האם זה כרטיס מסך טוב שיספיק לרזולוציה של 1680X1050 להגדרות הכי גבוהות? בכמה הHD6850 חלש יותר מהHD6870? איזה כרטיסי מסך של NVIDIA מתחרים בHD6870 וHD6850 והם באותו מחיר? הספק הוא seasonic ss-500et והמעבד יהיה I5 2400. אם צריך אפשר לחרוג לHD6870 שעולה 980 של חברת Sapphire.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך r9 280x vapor-x משומש ששימש לכריית מטבעות והוא באחריות לבערך עוד שנתיים וחצי. האם יש סיכון כלשהו בכך? האם עצם השימוש למטרה הזו עלול לקצר את משך החיים שלו? יהיה שינוי בטמפרטורות, וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך וספק חדשים כרטיס מסך gtx 1060 6gb oc ספק כוח 520w antec הכל טוב ויפה עלה לא עשה שם בעייה אבל שאני מדליק את המזגן המסך מתכבה לשניה ונידלק בחזרה השאלה ההם זה בעייה בכרטיס מסך או בספק קניתי אותם לפני יומיים או שהבעייה בחשמל של הבית תודה מראש לעוזרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מכבר רכשתי כרטיס מסך G-force ti4200 לכרטיס מסך זה יש יציאה של סופר כבל... עכשיו הם נתנו לי מתאם אבל אני רואה בטלווזיה בשחור לבן... אין אפשרות לעשות שום דבר בסטינגס של הכרטיס מסך (בדקתי שלוש פעמים) האם יש תוכנה או משהו שאפשר לעשות ?! בתודה lir@n !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה קרתה לפני כשבועיים, הפסיקה, חזרה עכשיו ליומיים ושוב הפסיקה, אבל מן הסתם היא תחזור... כאשר מנסים להריץ משחק (במקרה הזה ניסו רק SC2 וWOW) מיד הכל קורס ומופיע משהו כמו ההודעה הבאה (לא בטוח שזה הניסוח המדויק): Graphics Driver AMD Driver stopped working and was recovered דרייבר הותקן מחדש, נוסתה גרסא ישנה יותר, הכרטיס נראה בסדר (טמפ' 53 במנוחה ו69 בSC2). סך הכל אין לי מושג מה עוד אפשר כדי לנסות ולפתור את הבעיה לצמיתות...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם שווה להשקיע בכרטיס High End כמו RADEON 9800Pro - 128MB DDR במחיר של 2000+ או האם שווה לקנות כרטיס ב 1000+ ולאחר שנה למכור אותו ,להוסיף עוד 1000 ולקנות כרטיס אחר ? מה שווה יותר ? אם קונים ב 2000+ יהיו ביצועים הרבה יותר טובים מהכרטיס ב 1000 בשנה הראשונה , אבל האם אחרי שנה כשהכרטיס ב 1000 יוחלף יהיו יותר ביצועים מהקודם ב 2000 ? כלומר האם ההשקעה הבאמת גדולה (לכל אלה שלא יוצא להם כסף מכונן A) שווה מבחינת הביצועים לטווח הרחוק ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. דגם הלוח אם: H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI. ויש לי בבית מחשב ישן שכבר לא בשימוש, אבל יש לו כרטיס מסך טוב: geforce 6600GT 512mg. השאלות שלי הן: 1. האם כדאי להתקין את הכרטיס הישן על המחשב החדש? (לא אני אתקין, אני אתן את זה למעבדה בחנות) 2. לכרטיס הישן אין חיבור HDMI וללוח אם יש. האם הלוח אם יודע להשתמש בכרטיס מסך, גם כשמחברים את הכבל ל-HDMI, ולא לכרטיס? (מקווה שהבנתם את השאלה..) תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה את הדרייבר האחרון, 13.2 BETA 7 והוא פתר לי בעיות במשחק CRYSIS 3. אולם, כרגע ה-CF אצלי מבוטל (ניקיתי את המחשב והגשר נותק כשהוינדוס עלה תחילה). כרגע אני יכול לבחור לאפשר את ה-CF, ואז כשאני לוחץ על APLLY, לא קורה כלום. הוא ירוק, כך שכן הוא לחיץ אבל בפועל לא קורה כלום אולי זה באג בדרייבר החדש, למישהו יש ניסיון עם זה ב-CF ויכול לבדוק אם גם אצלו זה לא עובד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק באטמן ארקהם סיטי, הכרטיס מגיע לטמפ' הנ"ל. כמו כן לפעמים אני חווה מיני תקיעות כאלה, נניח כשאני רוצה לעשות עם העכבר סיבוב של 360 מעלות סביב באטמן, התמונה טיפה מקרטעת, נתקעת כזה לשנייה. זה בגלל הכרטיס, המפרט שלי (רשום בצד ימין), או גזרת גורל שעליי לקבל עקב היותו של הכרטיס לא חזק מספיק? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הכרטיס GTX570 אתם ממליצים עליו או אחד הטובים היום בג'יפורס לא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס במחיר הכי מינימלי שיוכל להריץ לי TF2 (מוד כבד גרפית של HALF LIFE 2). שיריץ חלק, ללא תקיעות וואט סו אבר, על גרפיקה גבוהה (ANTIALIAS X4). יש לי כרגע 8400GS שקניתי רק מהסיבה שהוא היה הכי זול (200 שקל לפני כחצי שנה), אחרי שנשרף לי X800GT02 בן כחמש שנים פתוח צינורות שהריץ את המשחק כמו שצריך על גרפיקה גבוהה במשך כל הזמן הזה. שאר המפרט (הקצת ישן שלי): Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE @ 2.2GHZ 512Mb 400MHz Kingston CL3 2x AN8 ULTRA S-939 nF4U SATA II ASUS 8400GS 512MB GDDR2 DX10 PCI-E Zalman CPU 7700 Cu HEC Compucase CI-6A21 400W
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-