כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
משום מה, גם אחרי עדכון דרייבר, הכרטיס לא מוכן לאפשר לי לקבוע את הרזולוציה ל1366X768. הכי קרוב שזה נותן זה 768X1024. החיבור הוא D-SUB ניסיתי גם לשים מתאם DVI לD-SUB, כמובן שאין הבדל. 1366X768 לא מופיע בכלל ברשימה. מה אפשר לעשות? האם כבל DVI ל HDMI יעזור בזה? אם כן, איך גורמים לכרטיס להעביר גם את הSOUND? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש, ולא קיבלתי קופסאות של הכל אלה רק כבלים ודיסקים וחוברות... בכל מה שקשור לכרטיס מסך קיבלתי כל מיני חיבורים, מעיין דף עלוב כזה שאין בו יותר מידי ודיסק התקנה אחד של הדרייברים של ATI אבל.. זה מוזר לי שאין משחקים בכלל, ויותר מזה שום תוכנה וחוברת שמסבירה איך לעבוד עם ה-VIVO וכל זה... אני יודע שיש פה אנשים שיש להם את הכרטיס, עם מה הוא הגיע אצלכם..?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחליפה מחשב בימים אלה ורציתי המלצה חמה לגבי כרטיס מסך. תקציב לכרטיס עד 1700 שח ומטרתו להריץ משחקים כבדים (crysis, call of duty) בצורה חלקה. המחשב יהיה עם לוח P35, מעבד Q9300, זיכרונות 4GB 800, ספק שיתאים לכל החומרה. יש ברשותי מסך 22' 2ms. אנא ציינו דרישות מינימליות מהספק בהתאם לכרטיס המסך. בנוסף, אם התצורה הכללית בעייתית אשמח להארות ולשיפורים. ממתינה לתשובה אנשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 11:20:46 נו אנשים עזרה בבקשה.רוצה להזמין השבוע את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לשדרג מחשב פנטיום 4 (3 GHZ) לכרטיס Radeon HD3650 AGP , כרגע יש לי את הNVIDIA 6600 GT , אבל הוא לא תקין , יש לו שבירות בגרפיקה ,ביחוד במשחקים, האם הRadeon HD3650 יותר חזק מה6600 ? רוני
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת מה גורם למסכים מסוג CRT להציג תמונה לא ברורה? כאילו לא מפוקסת כזו... זה בולט במיוחד בטקסטים ובמערכת ההפעלה עצמה...הכל נהיה מטושטש ולא ניתן לקריאה.. מעניין אותי אם אני יכול לעשות עם זה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש, עם 30.30 ו29.42, ויותר חדשים (AKA 30.82) למרות ששני אלה יותר חשובים לי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאיזה כרטיס ה-X1950 PRO 256MB DDR3 משתווה? תנו דוגמא לכרטיס מסדרה 3/4 של ATI או 8/9 של GF
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי מעבד- Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד- ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם-Gigabyte GA-Z77-DS3H Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS ספק - SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון- Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9 כונן אופטי-SAMSUNG SH-S222A IDE X22כ האם הספק יספיק לכרטיס מסך זה GTX 660 יש אומרים שכן ויש אומרים להפך , לא הצלחתי למצא כמה ההספק שלו במאמץ או רגוע( לא במאמץ) יש הבדל מהותי בין סוגי כרטיסי המסך הנל? כאילה שיתאימו וכאילה שלא ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך וספק חדשים כרטיס מסך gtx 1060 6gb oc ספק כוח 520w antec הכל טוב ויפה עלה לא עשה שם בעייה אבל שאני מדליק את המזגן המסך מתכבה לשניה ונידלק בחזרה השאלה ההם זה בעייה בכרטיס מסך או בספק קניתי אותם לפני יומיים או שהבעייה בחשמל של הבית תודה מראש לעוזרים ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. אני זקוק להמלצה לכרטיס AGP טוב ולא יקר במיוחד כדי לשדרג את המחשב שלי. לאחרונה התקנתי כמה משחקים חדשים והמחשב מצליח בקושי להתמודד איתם. אני מתכוון ל GTA האחרון ו NFL וכו...נראה שהגיע הזמן לכרטיס טוב יותר מה GEFORCE 4400 שלי. יש לי מעבד 2.4. אני לא צריך משהו חזק מדי כי אקנה מחשב חדש בעוד שנה, אלא רק שיתמודד טוב עם המשחקים האלו. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני בונה מחשב חזק (אמנם לא לשימושי גראפיקה) ... ורוצה להוסיף כרטיס מסך ברמה נחמדה , שיתן תוצאות שמספקות את הדעת עבורי למטרות אינטרנט,מעט תפייה בסרטים,אופיס ואולי אולי (מה שלא היה עד היום) קצת משחקים...GTA וכד'... ת'אמת...אף פעם לא שיחקתי במשחקים על"ג המחשב...אני לא פריק של משחקים בכלל ומה שאני הייתי משחק תמיד ב-P.S היה FIFA\PES\GTA... כלומר , אם כאשר אשחק משחקים במחשב, יהיו אלו משחקי שאינם עתירי גראפיקה. כמו-כן, הכוונה היא גם להשתמש בכרטיס מסך שהוא לא ON BOARD... מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~44060~8~0.htm אם יש לכם מה להוסיף \ להמליץ ועוד ... אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 200ש"ח. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את הדגם של POWER COLOR שעולה 744 ש"ח או הדגם של Sapphire שעולה 778 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=274 ההתלבטות שלי בנושא ההתחממות בעיקר וגם באיכות הכרטיס כיוון שאני רואה שאף אחד מהדגמים הנ"ל אינו מגיע עם קירור כמו ה 4850 שמגיע עם זלמן והדבר האחרון שאני רוצה זה שישרף לי הכרטיס. המארז אגב יהיה ANTEC 300 האם הפרש המחירים משתלם? האם אני אצטרך גם להשקיע בקירור לכרטיס?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש ויש לי התלבטות באיזה כרטיס מסך לבחור. אני מתלבט בין ZOTAC GTX 670 שעולה 2000 שקל בKSP או לחכות עוד טיפה בשביל הGTX 660TI שהמחיר שלו צריך לנוע בין 1800-2000 שח בערך לכן השאלה אם עדיף כבר לקחת את הGTX 670 שמן הסתם בעל ביצועים טובים יותר או יותר משתלם לקחת את הGTX 660TI ולחסוך בין 100-200 שח תודה מראש! עריכה: אלו הם שני הכרטיסים: GTX 670: http://ksp.co.il/?uin=16044 GTX 660TI: http://ksp.co.il/?uin=16706
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
נהרס לי הכרטיס מסך redeon hercules 9800se aiw לא יודע למה.. השארתי את המחשב דולק בלילה ומאז המחשב פשוט לא עולה [אפילו לא הביוס]. הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו ושמתי בינתיים אחד אחר ישן שיש לי. גם כן המסך אולי נהרס במקביל לכ. המסך אבל יש מצב שזה רק הכבל עצמו ואם זה המסך עצמו אז החנות ליד הבית ויש אחריות אז אין בעיה.. בקיצור אני התקשרתי לדובים והסברתי לאדם הנחמד בשירות הלקוחות והוא בירר והסביר לי שאני צריך להחזיר את הכרטיס עם הקירור המקורי משום שללא הקירור היצרן לא יתקן לי אותו וגם כן נאמר שאין להם למכור לי קירור מקורי... עכשיו אני מוצא עצמי חסר אופציות מלבד לפנות אליכם, חברי הפורום, לעזרה. אני זקוק לקירור מקורי לכרטיס הנ"ל ואשמח אם מישהו ישאיל לי או אף ימכור לי קירור חדש. אני …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת, האם יש ל nvidia כרטיס המאפשר הפעלת שלושה מסכים בו זמנית? (לא כולל כרטיסי הקואדרו) אם אין, האם ניתן להשיג זאת באמצעות SLI? כרגע ישנה מגבלה לכרטיסי nvidia - אני מקווה שתפתר בחודשים הקרובים אך לבינתיים אין מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מתלבט בין 6850/6870/560ti ואיזה חברות טובות שמתי עין על asus אבל ראיתי שהכרטיסים שלהם יקרים מאוד האם הגוף קירור שלהם טוב ושווה את הקנייה? מה לגבי ג'יגבייט? אודה לכם על התשובות
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא שם לב הדריבר האחרון של ATI השנה, 7.12 יצא! הדריבר הבא יהיה כבר 8.1! להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, לאחרונה פניתי לTMS בקשר לעלייה במחירי כרטיסי המסך (בעיקר), והם הציעו לי בתגובה את הכרטיס 8800GT של PALIT במקום של SPARKEL שהיה במפרט המקורי שלי. הכרטיס של PALIT באמת זול בהרבה - 1394 ש"ח, אבל.. הוא מגיע עם אחריות של שנתיים בלבד + בחיים לא שמעתי על החברה הזו. אז עזבו כרגע את האחריות - החברה הזו טובה (מתוכנן OC בסיסי) ? שווה את המחיר ? כמו כן, הם הציעו לי להחליף את הזכרונות של Gskill מהמפרט שלי לשל OCZ, אבל עם זה לא אמורה להיות לי בעיה.. נכון ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה אז ככה כמו כולם הורדתי את הדריור הזה והתקנתי וכרגיל אני משחק בקבוצה שלי הידועה לשם DLD במשחק כמובן call of duty ברשת ופשוט המשחק נטקע כול איזה 2 דקות וזה מחייב ריסט מה זה השטיות האלה איך ATI פיספסה את זה אני ממש בשוק מקקווה שיצא תיקון ומהרר!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך זול, חדש (מחנות) לעשות לו אוברקלוק. (9200SE, GF4MX4000...) איזה כרטיס מסך לאוברקלוק אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח? בתודה מראש, אורן
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה ביום ראשון מגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי , ויש לי שאלה בנוגע לדריברם . על המחשב מותקנים דריברים של NV הכרטיס שקניתי מסוג ATI , איך אני מוחק את כל הדריבירם של NV ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, קודם כל אציין מראש שאני מחפש לקנות אותו מחו"ל. בארץ יעלה 30-40% יקר יותר במקרה הטוב. אז ככה שהתקציב הוא 200$, שזה אומר לא להמיר את זה לשקלים ולהמליץ לפי המחירים בארץ. *ההעדפה היא לNVIDIA. *לוח אם ומעבד של מבוסס INTEL אם זה משנה למשהו... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-