עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amirn,

היי אני חושב לקנות מסך 17" LCD (כרגע יש לי 17" CRT) האפשרויות בתקציב הם MAG LT765 או BENQ FP767 (יש גם MAG 18" ב-400 ש"ח יותר) האם למישהו יש נסיון (טוב או רע) עם המסכים הנ"ל? איזה עדיף? השימוש במחשב הוא לסרטים אבל לא למשחקים האם יש הרבה בעיות של DEAD PIXELS במסכי LCD? האם 17" LCD מספיק בשביל רזולוציה של 1280X1024? או שזה קטן מדי? האם זה שאין להם DVI זה חסרון רציני? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dabaz,

באיזה דגם יש בעיות גיאומטריות? אני יודע שב-B יש, אבל יש גם ב-P? אני רוצה להזמין היום ואני מתלבט בין השניים...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. רדאון 9800se בעל 256 ביט ייתן ביצועים גבוהים יותר מכרטיס בעל 128 ביט מאותו הסוג ( כלומר ה רדאון 9800 פרו 128 ביט ) ??? אני מעוניין לדעת אם שווה להשקיע את העוד 300 שקל האלו !??

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tordek,

קניתי את כרטיס זה מלפני כשבועיים שתי שאלות: 1. האם כדי לעבוד עם DIRECTX 8.1 בו כתוב על הכרטיס שהוא תומך או לעבוד עם DIRECTX 9 אשר מותקן על מחשבי, אם עדיף ה 8.1 איך אני מחזיר את הגרסא הזאת למחשב שלי. 2. איך אני יודע לפה האריזה עם ה RADEON הוא 8500 LE או 8500 כתוב לי Radeon tm 8500 אשמח לתשובה מידית

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shibby15,

אני עוד 5 חודש נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות שם כרטיס מסך אבל הוודוו3 שלי עומד למות (ואם לא אני ירצח אותו) ואני צריך משהו שיספיק ל5 חודשים באזור ה400 ש"ח. תציעו בחופשיות :) תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הסרתי כרטיס Nvidia, התקנתי ATI בחרתי את האופציה בלי הקאטאליסט בשביל לא להתקין את הנט 2.0 והתקנתי WDM גם בנפרד ולא ראיתי שזה מופיע בהסרות או משהו כזה, בנווידה זה כן הופיע לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Da-Funk,

האם יש הבדל גדול בינו לבין ה F900P ואם כן מהו.... ? והאם הוא ילך יד ביד עם הכ.מסך שלי ולא יגביל אותי מבחינה כלשהי... (6800NU BFG) ? אני חייב לדעת דחוף כי אני משיג אותו בזול יחסית... 262$... תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Kenny,

רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לשני כרטיסי מסך.. ההפרש בינהם הוא בסך הכל 200 עד 250 שקלים. הכרטיסים הם : Hercules prophet Radeon 9500 pro 128mb VS. Connect 3D Radeon 9700 ^not the pro ver'^ עכשיו ההרקולס זאת חברה ממש טובה.. וה connect3d כמעט אף פעם לא שמעתי עליה.. אבל הכרטיס יותר טוב שלהם. מה אתם אומרים כדאי לקחת? שווה להוסיף עוד קצת ולקבל את ה 9700? ועד כמה ההפרש בין חברות הכרטיסים יהיה משמעותי.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. אני שם לב שמחיר ה GTX470 זהה לכרטיס ה GTX560. האם יש הבדלין בין הסדרות? האם במצב זה יש להעדיף את ה 560? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yairxx,

היי שלום לפני משהו כמו חצי שנה קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך כי זה לא היה בתקציב שלי עכשיו כשיש לי כסף אני יכול לקנות כרטיס מסך לפי הצרכים שלי הצרכים הם: צפיה בסרטים באיכות גבוהה על מסך LCD אני עורך וידאו עם פרימייר, אביד ואפטר אפקט אז שגם יתאים בגזרה הזאת משחקים - צ'ופר המפרט שלי: 12 ג'יגה ראם i5 3470 3.2ghz לוח אם של ג'יגה בייט H77M וספק כח 500W של THERMALTAKE אני מוכן להשקיע משהו כמו 1200 שקל, מכיוון שהצרכים שלי לא מטורפים אשמח לקבל הצעה על 2 כרטיסים שאוכל לבחור מי שיעזור לי ובסופו של דבר אקנה את הכרטיס, יקבל תמלוג נחמד תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Esparco,

איזה כרטיס יותר חזק מבחינת ביצועים נטו.. FPS!?? עזבו את שאר הטכנולוגיות של8600 יש מעל 6800.. אני רוצה ביצועים נטו בFPS

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by אוריפ,

היום הייתי בחנות של שמיר מחשבים ברמת אביב וראיתי שהם מוכרים את ה-9800 פרו ב-1200 ש"ח!!!!!!!!!!!1 איך זה יכול להיות כל-כך זול????????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dan9,

היי יש לי במחשב כרטיס מסך 8800 GTS 512 G92 ואני רוצה להחליפו ב4870 X2 יש מצב שהוא יכנס במקומו או שהוא יותר גדול??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כרטיס ממש גדול לעומת ה 5200FX שיש לי... היום אני הולך להזמין מחשב... אז השאלה היא האים הכרטיס אמור לבוא עים הפלסטיקים האלה על ה DVI ועים מדבקה על ה חיבור של החשמל...פשוט קניתי ואין לי את זה וראיתי כרטיסים של NVIDIA שהם בעים עים המדבקה ועים ה פלסטיק הזה שזה בעצם המגן...הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON HD4850... תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by parsi1,

אני חושב לקחת כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIeוGigabyte מה ההבדל בין הDDR2 לDDR3 ? האם מומלץ לקחת חברה אחרת ? אני לא גיימר, האם יש לי צורך בלקחת קירור לכרטיס מסך ? בכל אופן זה המפרט של המחשב שאני חושב לקחת: 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה ,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, למטרות של משחקים, האם ה-4850 ( עם OC מהמפעל ) וה-9800GTX+ יחזיקו כמו שצריך על הגדרות גבוהות משחקים ברזולוציה 1680x1050? אני פשוט צריך למצוא כרטיס בעל יחס עלות-תועלת גבוה למסך 22inch ( לא בשבילי אם זה משנה ) ושיחזיק לשנים הבאות. אני יודע שכרטיס לא מחזיק כמו שצריך יותר משנתיים גג, אבל בכל זאת הכרטיס לא יוחלף, ולכן אם הכרטיס איכשהו מריץ חלק את המשחקים החדשים אבל בעוד חצי שנה על הרזולוציה הזו הוא יעשה קצת בעיות אז חבל. שווה להשקיע עוד כמה מאות בשביל 4870? ( ממש לחוץ בכסף ). או שאני סתם לחוץ וה-4870 וה-GTX260 נכנסים לתמונה רק מרזולוציה של 1920X1200? תודה מראש, יובל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by drorel,

היום פעם ראשונה מאז שהתקנתי XP ניסיתי ללכוד באמצעות כרטיס המסך של ASUS 7700 דלוקס וכניסת הוידאו שלו , קטע וידאו. על ה 98 לא היתה לי שום בעיה אף פעם,אבל להפתעתי כעת על ה XP במהלך הלכידה מופיע מעיין מלבן לבן באמצע התמונה והוא נישאר כך לאורך כול הלכידה (המלבן מופיע גם בלכידת פריים בודד). שדרגתי את הדריברים , לדרברים האחרונים של ASUS 29.80 ו WDM 1.11 אבל התופעה חוזרת על עצמה. החלפתי גם כבל SVIDEO , אבל עדיין נאדה (המלבן הלבן מופיע גם כאשר לא מחוברת מצלמה ל כרטיס !). אנא עזרו כי אני השתגעתי ??? דרור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, לפני שאני קונה נייד רציתי לדעת אם הדגם הנ"ל: Dell Inspiron 5010 Core i3 4GB 500GB בעל כרטיס מסך מובנה Intel Graphics Media Accelerator HD יוכל להריץ באיכות טובה את המשחק פוטבול מנג'ר 2010 (ורצוי מאוד גם את הגרסאות העתידיות שלו) ומה איכות הצפייה בסרטי HD בכרטיס מסך זה? דרישות המערכת לכרטיס מסך של המשחק הם: כרטיס מסך 128MB Nvidia FX 5900 Ultra ומעלה ATI Radeon 9800 ומעלה Intel 82915G/82910GL ומעלה. תודה...

19. Started by Mighty,

יש לי פנטיום3 500 הציפסט שלי הוא SIS 5600 וקניתי G-force fx 5200 128 ddr 64 bit עקבתי אחרי ההוראות כמו חנון... מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם (אמרו משהו על *download and insatll the latest AGP BUS DRIEVRS. from www.sis.com אבל ספק רב אם זה לבורד שלי : \ התקנתי את הכרטיס אני מדליק את המחשב...ואין תגובה...לא מסך ולא בטיח... האור הכתום במסך לא הופך לירוק!!!! : [ כרטיס חדש. בתודה האדם העצוב : [

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חשבו גם בעובדה שאני כנראה יעשה OC לכרטיס ,אבל דרך windows בלי מאוורריים ושטויות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by b-or,

אני אמור לקבל בימים הקרובים כרטיס כזה: Palit gf fx 5700LE 128MB/128BIT או 5700 V אני לא זוכר בדיוק.. אני יודע שיש הבדלים.. אבל עזבו לא משנה. ראיתי דיעות חלוקות בפורום.. חלק אמרו שהוא גרוע וחלק אמרו שהוא סביר.. ואיך הם בהשוואה לoctek? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס יותר טוב: radeon 9250SE או geforce fx 5200 עם 64 BIT זיכרון: שניהם בעצם בעלי 64BIT זיכרון - אז למי יש ביצועים יותר טובים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, כרגע ישנו במחשב כרטיס מסך AGP של נוידיה GF5200 עקב היות ואני מעבירה את המחשב לאח שלי, אני רוצה בשבילו כרטיס יותר חזק וטוב כרגע הכרטיס מחובר למסך CRT 19" דרך D-SUB, ועוד כמה חודשים אחי ירכוש לעצמו מסך LCD דק אז אני מחפשת אחר כרטיס AGP, עם DVI ו-D-SUB איכותי וטוב. שתומך ויסטה. התקנה חלקה כמו בכרטיסי נוידיה. תקציב עד 400 ש"ח + - המחשב הוא פנטיום 4 2.8MHZ עם 2GB זכרון, מע' הפעלה ויסטה - עם ספק כח ג'נרי 480W. האם כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600PRO 512MB AGP טוב ויעבוד חלק ללא איטיות וכו'? עדכון קניתי יד שנייה - אבל כרטיס חדש GF 7600GT של XFX - תודה לכם שכיוונתם אותי המסך מחובר עם המתאם DVI - VGA, מעניין השומרי המסך של הויסטה עכשיו יותר מהירים... עלה לי 400 שקל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Adir Yarkoni,

יש לי כרטיס מסך nvidia quadro fx 3500 והמתח שלו נשבר אני חושב אני קניתי אותו ביד שתים ועוד לא חברתי אותו עם אני יחבר וזה יעבוד הדרבירים יעבוד כמו שחייב לעבוד? במשחקים כמו מיינקרפאט תודה לכול עוזרים 3>

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. איך אני מגלה כמה BIT הכרטיס מסך שלי? אני לא בטוח אם הוא 64BIT או 128 איך אני מגלה בוודאות כמה הוא? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים