כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל להחליף כרטיס מסך מכיוון שעכשיו יוצאים מלא משחקים חדשים הכרטיס שלי הוא GTX 570 האם מומלץ לי להחליף אותו לGTX 760??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כל כמה דקות המחשב שלי עושה RESET ויש לי הרגשה שזה קשור לכרטיס מסך נכנסתי להגדרות שלו וראיתי שם כל מיני הגדרות כגון 3DMARK, וכל מיני משחקים שלא היו לי על המחשב. איזה פרופיל כדאי לבחור או לחיופין מה כדאי לי להגדיר בפרופיל החדש? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת זה משנה שאין לו יציאה דיגיטאלית ? כי ראיתי ביקורות טובות עליו, והוא גם 12MS וגם 17". מה אתם אומרים כדאי ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מצב לכרטיס הזה כבר בארץ? אני מחפש אותו בכל מקום ובנתיים מצאתי אותו רק באקסלנט במחיר גבוהה מדיי, בבקשה תעזרו לי זה ליום הולדת של אח שלי תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם כל הכרטיסים שלמעלה טובים באותה מידה לניגון HD כבד ? הם הולכים להיות במחשב HTPC...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon 8500 64MB אוו GEFORCE 4 4200TI 128MB?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנת 2016 מתקדמת לה לאיטה, וכעת נראה שאנחנו מתכנים למצב בו דור כרטיסי המסך החדשים של AMD ושל NVIDIA יושק לקרב ראש בראש ישיר במהלך תערוכת קומפיוטקס 2016, וקרב ראש בראש ישיר נוסף בין המעבדים החדשים של אינטל לדור החדש של AMD שיתרחש ברבעון האחרון של השנה שנת 2016 הוגדרה מבעוד מועד כאחת מהשנים המסקרנות והמשמעותיות ביותר שנתקלנו בהן בעולם החומרה, עם קפיצות לתהליכי ייצור חדשניים עבור מרבית קטגוריות המוצרים בשוק בתוספת להשקתן של ארכיטקטורות מעודכנות שידעו לנצל את השידרוג הטכנולוגיה באופן מיטבי. עם זאת, הרבעון הראשון של השנה כבר בדרך לסיומו – ובינתיים נראה שנצטרך להמתין עוד קצת לפני בואן של הבשורות הגדולות. לפי שלל דיווחים חדשים שונים ברשת, דורות כרטיסי המסך החדשים של NVI…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך שלי כבר לא סוחב כלום, האם אפשר למצוא לי כרטיס מסך שיריץ את מרבית המשחקים החדשים לפחות בגרפיקה בינונית בצורה חלקה? המפרט שלי: מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz לוח אם: gigabyte ga-g31m-es2l זיכרון 4 גיגה ספק: seasonic 520w m12 כרטיס מסך נוכחי: ati hd 4600
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
shalom, miztaer merosh al ha anglit. esh li kama sheelot, esmah im tuhlu laanot. ani raziti linknot et ha kartis haze http://tms.co.il/product/7140 1. haim ani ohal lehaber oto le luah AM2NF6G 2. ad kama zavar bakbuk ei gadol AMD 4200 2gb 800hz ram mesahek al 1200-100 19inch wide 3.kanire she ani gam eztareh liknot sapak, az eize sapak ahi zol yatim la maarehet ulai ze http://tms.co.il/product/7383 toda merosh
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני כמעט שנה עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם שווה להחליף אותו בכרטיס אחר בטווח מחיר של עד 1.3K או שלהישאר איתו עד שהמחירים של הכרטיסים האחרים בשוק ירדו מעט? תוודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לפטופים מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 5737 i7-4500U Full HD AMD Mobility Radeon™ HD 8870M 2GB "17.3 1920x1080 Full HD LED מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 5537 i7-4500U AMD Mobility Radeon™ HD 8850M 2GB "15.6 1366x768 HD LED כפי שאתם רואים ההבדל בין הכרטיסים מאוד קטן.. אך יש הבדל ברור בגודל של המסך וברזולוציה. בגדול אני משתמש במחשב לצורכי תכנות.. אך גם חשוב לי שהוא יריץ משחקים באופן סביר+. חשוב לי לציין שהגודל של המסך לא ממש קריטי לי (כמובן שסתם כך אני מעדיף מסך גדול אך זה לא ממש חשוב).. יותר חשוב לי שהמשחקים יזוזו עם fps סביר ועם כמה שיותר אפקטים. וכעת לשאלה... מה יתן ביצועים יותר טובים כרטיס עדיף (במקצת) אך עם רזולוציה גבוהה או שמא כרטיס פחות טוב ועם ר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מחשב למשחקים וביקשתי מפרט פה בפורום אתמול (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408785.0). קיבלתי שתי הצעות, האחת עם HD4770, והשניה עם Zotac GTX 260. לחבר שלי יש LCD 19 WS, רזולוציה 1440*900. 1. האם הGTX הוא OverKill למסך הנ"ל? כי הבנתי שלרצולוציה של 1280*1024 הוא אכן כזה. 1440*900 היא רזולוציה יותר גבוהה? (כי סה"כ 124 יורד ברוחב ו160 עולה באורך, ככה שממה שאני מבין זה לא כזה הבדל). 2. אם המסך ישודרג ל22 אינץ רק בעוד שנה, שווה לקנות את הGTX? 3. אם לא שווה לקנות את הGTX, איזה כרטיס אחר מKSP כדאי לקנות? (שיש לו יחס עלות/תועלת טוב ולא שיעלה 100 שקל פחות והרבה פחות ביצועים). 4. שאלה קצת פחות קשורה, אם אני לוקח מערכת עם ספק כח גדול, זה אומר שהיא ת…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש שוק גם לעמדות כרטיסי מסך חיצוניות "חלשות"? ביצרנית הסינית הגדולה ביותר בתחום המחשבים מתכננים לגלות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כל אחד מהכרטיסים 1GB זיכרון GDDR5
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הרכבתי מחשב חדש... amd 3200 venice, dfi lp nf4u-d, 512*2 geil 400mhz cl2.5, wd 80gb ata וכמובן 6600GT... מחברת לידטק (זה שמגיע עם OC והוא עומד כרגע על 550\1125) הכרטיס ב50 במנוחה ומשהו כמו 60 במאמץ. הבעיה היא בעיקר במנוע סורס אבל ראיתי גם ארטיפקטים ב3DMARK05 ... ממש קצת יש לציין שהארטיפקטים מופיעים על פני שטח בלבד ועל טקסטורותת לא סתם באוויר, כלומר בסורס על חול (לא על בטון.. מוזר) ובHL2 על דמויות או קירות וכד', ב3DMARK05 ראיתי רק על ההר בבדיקה השלישית הנה תמונה שממחישה את הבעיה (הארטיפקטים קופצים כל הזמן ולא נשארים במקום אחד) http://s54.yousendit.com/d.php?id=QVWG2B246O0W3EIWTB3SRH4W8 תודה לעוזרים אני כבר שוקל החלפה =\
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במנוחה 53C במאמץ 82-84C...נורמלי לכרטיס הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב ממוצע ואני מעוניין לשדרג לו בעיקר את הכרטיס מסך. נתונים: Motherboard gigabyte G31 CPU Type DualCore , 2700 MHz זכרון-Total 4094 MB נוכחי-NVIDIA GeForce 9500 GT ספק כוח -500 מערכת הפעלה:windows 7 ultimate 64 bit רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב עם מפרט כזה. (הרעיון לשדרג את חווית המשחק בלי הוצאות על שדרוג כל המחשב) תודה לעוזרים! שבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה ברזולוציה גבוהה הדרישות יותר הולכות על הכרטיס מסך וברזולוציה נמוכה הדרישות הולכות יותר על המעבד מה שפעמים יכל לגרום לצוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד ברזולוציה נמוכה שלעומת זאת ברזולוציה גבוהה נקבל ביצועים גבוהים יותר עקב הכרטיס מסך שחזק יותר מהמעבד,וכן להפך שהכרטיס מסך חלש יותר. כל השאלה היא האם לא אפשרי ליצרן להגדיר{או לתת אפשרות למשתמש להגדיר לפי הצורך} שהדרישות יהיו גם על הכרטיס מסך ברזולוציות נמוכות ובכך יהיה אפשר לחסוך צוואר בקבוק במקרים מסויימים ?ולמה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ה8800GT של ASUS נותן ביצועים נמוכים מאוד בבדיקה של 3DMARK06 הוצאתי ציון 5973 צירפתי מפרט של EVERES [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוחרר ATI catalyst 6.5 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך 6600... יש לי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R 2GIGA RAM ספק 550W CORSAIR האם הטמפ' 54 היא לא גובהה לכרטיס שלי ? כי אני לא רוצה שהוא ישרף בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש וזה הופך להיות למחשב הישן שלי ! אז אינ רוצה שהוא ישאר לי חי. האם הטמפ' הזאת סבירה ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר? הכרטיס לא לגיימינג רק לחבר שלושה מסכי SAMSUNG 971P אחד ליד השני שיש להם רק כבל DVI כרגע מחוברים שניים בכרטיס מסך 8600 GTS עריכה" או שבעצם פשוט אפשר להוסיף עוד כרטיס מסך פשוט ויהיו שני כרטיסי מסך על הלוח אחד ילך לשתי מסכים והכרטיס השני יתחבר למסך בודד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הדגמים: Radeon R5 M335 4GB, NVIDIA GeForce 830M 2GB, Radeon R7 M370 2GB GeForce 960M 4GB אשמח לדעת מי מהם מועדף, לטובת משחקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD חדש , ורציתי לדעת אם שומר מסך חייב להזיז את כל התמונה או מספיק שחלק קטן זז ... זאת אומרת שאם למשל על חצי מסך יש תמונה סטטית ועל החצי השני יש שומר מסך אקטיבי האם עדיין זה יכול ליצור בעיות או שמספיק שחלק אחד זז ? העיניין הוא שלפעמים אני משאיר את המחשב על אתר אינטרנט שיש בו כל מיני אנימציות אבל גם חלקים סטטים של טקסט ורציתי לדעת אם זה גם יכול להיות טוב או לא למשך הרבה זמן יעני סוג של שומר מסך * עד כמה זמן זה יכול להיות קריטי להשאיר את המסך על תמונה סטטית ? חצי שעה\שעה\3 שעות... כדי שאני ידע מתי לדאוג שיהיה אחד ומתי לא חייב שיהיה * האם כיבוי והדלקה לעיתים תכופות יכול לגרום לאיזה נזק ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2 והוא פעל לי בXP ולפני כמה שבועות אחרי שפירמטטי את המחשב הוא התחיל להשתגע, המחשב עשה ריסט לבד ואחרי זה היתה הודעה שהכרטיס עשה את הבעיה, הורדתי מהאתר (HERCULES) דריברים חדשים ותואמים לXP והמצב לא השתפר! עכשיו החלפתי אותו זמנית בכרטיס אחר ממש גרוע, האם יש איזה שהיא דרך לפתור את זה או שעדיף לקנות כרטיס חדש, אם לקנות כרטיס איזה עדיף, למשחקים אבל לא יקר כל כך.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-