עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by orjerby,

מתי יוצא ה98GT? והאם כשהוא ייצא המחיר שלו יהיה מקביל ל 88GT? כדאי לחכות ל98GT? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. למישהו יש רעיון לתוכנה שאני יוכל להעתיק איתה קטעים מהמצלמה למחשב? עד עכשיו עשיתי את זה עם ה premiere אבל התוכנה קצת כבדה רק בשביל להעתיק קטעים קטנים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by -LosNir-,

היי, אני מעוניין לשדרג את את המערכת הקודמת שלי קצת מכיוון שה X800GTO2 הנוכחי לא תומך SM3 ולכן לא מריץ כמות גדולה של משחקים. אני מעוניין בכרטיס מסך יד שניה, שיריץ משחקים במקרה הכי טוב על MEDIUM., ניתן לראות את המפרט בצד, שימו לב שזוהי המערכת עם המעבד Intel Pentium D805 (האחרונה). מסך - 22" אך אני לא אשחק ברזולוציית native, כנראה 1360 * 768 או משהו קרוב. משחקים לדוגמא: Mirror's Edge Cryrsis: Warhead GTA: IV (בספק אבל יהיה נחמד ) כל אלו על LOW ברזולוציה נמוכה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by vourt,

הי, כרגע משחק בעיקר Forza, COD,Far Cry ומשחקים דומים, במסך 4K HDR. הלוח / מעבד הם - Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 + Intel I8700K וכרטיס מסך - Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC 11GB כדי לשדרג FPS בהגדרות מקסימליות האם יעזור פשוט להוסיף עוד 1080ti ב$500 או לטווח ארוך יחידה אחת עדיפה של 2080ti ב$1,100 (אחרי מכירת ה1080ti) ...? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by NuKe007,

יש למישהו מושג למה כאשר אני מתקין דיירקט איקס 9 (גם 9.0a) על מחשב: DURON 800 SDRAM 320MB INNOVISION GEFORCE 2 MX 64MB WIN XP יש לי בעיות עם משחקים, הם עובדים אבל הגרפיקה נדפקת לחלוטין, עם אותם משחקים לפני שהתקנתי דיירקט איקס 9 הכל היה טוב... כמובן שהייתי פותר הכל אם הייתי חוזר ל8.1 DIRECTX אבל כפי שידוע לכם, אין כזה דבר. מישהו? בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. X1950XTX זה לא כרטיס המסך החזק ביותר שקיים היום בשוק? המחיר לא היסטרי... 2,800.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SeaMonster,

החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי , ואני מיתלבט בין 4870 לבין 4850 , את המפרט המלא שלי ניתן לימצוא מצד ימין. השאלה שלי העם הספק שלי יצליח להיתמודד עם ה 4850? , כי בישביל ה 4780 אני יצתרך גם להחליף ספק , מה שהופך את זה להוצאה גדולה יותר. ה 4850 שאותו אני רוצה ליקנות הוא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4358

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aviad91,

ערב טוב לכולם. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת חברה והמלצה על חנות שאפשר לסמוך עליה בקשר לכרטיס מסך HD4850 ואם לדעתכם כדאי להוסיף קירור כתבו המלצות תודה!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, רציתי לדעת האם 2 הכרטיסים הללו יכולים להריץ משחקים חדשים ברזולציה של 4K ללא בעיה? asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler במידה וכן, כמה עולה כיום מסך 4k נורמלי בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eshel107,

עזרה דחופה איזה כרטיס עדיף שATI 9800PRO 256-BIT או 6600GT 128-BIT חייב עזרה יש לי זמן להחליט עד ליום-א {תודה אין הבדל במחיר} נ.ב. האם קיים גם 6600GT 256-BIT תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Psy_Hunt3R,

1.6600GT 128MB 2.RADEON 9600XT 256MB מה יותר כדי לקחת חסרונות יתרונות משו? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DL,

קודם כל מה אתם אומרים על המסך הזה, הוא טוב? דבר שני, יש הבדל בין המסך הזה ב PCH למסך הזה ב LAMIR ? כי זה הבדל עצום במחיר וזה נראה לי מוזר, אם אני אקנה אותו מלמיר זה אותו מסך בדיוק נכון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by CrossFireX,

לחבר שלי יש קרטועים איתו, שלא היו קיימים ב - 9800 GT הישן שלו, יכול להיות בגלל חוסר כוח מהספק 500W שלו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by a-v-i,

ערב טוב! יש למישהו מושג למה ה RADEON 9600Pro לא מופיע באתר של Gigabyte? הם הרי משווקים את הכרטיס הזה...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ariel24233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך יש לי שני אפשרויות או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3353#sp או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#sp השאלה שלי איזה כרטיס חזק וטוב יותר? מה מתחמם פחות? ויש לי ספק 600 וואט האם הוא יתאים לשתי הכרטיסים? ובנוגע לתלת מימד אני בקרוב ייקנה משקפיים ומסך אז האם גם ה ATI יתמוך ב3D?? או שיותר עדיף את ה GTX460?? וזה הספק שלי 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eltriuqS,

AGI או בשמו האחר: Asrock Graphical Interface זה ממשק הבנוי כמו AGP על חלק מלוחות האם של ASRock. עכשיו, לצערי קניתי כבר מחשב עם כזה לוח אם (ספציפית 775I65GV) יש לו תמיכה ב-AGI X8, ורשימה של כרטיסי מסך AGP של X4 ו-X8 שתואמים לו (מהאתר של החברה) (באחד השדות, כתוב לכל אחד מהכרטיסים Pass. מה זה אומר? שבמקרה כולם עברו את הטסט או שסתם הם רשמו את זה בשביל היופי?) עכשיו, הבעיה היא שהרשימה הזו היא דיי דלה ומצומצמת לדעתי (חלק חלשים מדי, חלק יקרים מדי, והשאר נדירים (ויקרים) בחנויות ארצנו), ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את ה-AGI הזה ויודע אם כרטיסי AGP אחרים שלא מהרשימה גם יעבדו טוב, ויותר מזה - למה הדבר הזה בכלל קיים ולא סתם AGP? קשור ל-Onboard VGA אולי? סתם בשביל ה-Reference, כרגע יש לי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by thedarkman,

מה ההבדל בין HD 5850 Vapor-X לבין HD5850 1GB רגיל? האם זה שווה 150 שקל הפרש בינהם? עם הכרטיס מסך HD5850 הרגיל עם הקירור סטוק שלו אפשר להגיע לביצועים של HD5870 עם טמפרטורות נמוכות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by טל,

אני מחפש מסך LCD בגודל "17 בסביבות 2000 ש"ח, דווקא חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 710T, אז רציתי לדעת איך המסך הזה(אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים), ורציתי לדעת מה ההבדל בין LCD ל-TFT? תודה מראש לכל העונים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חברת הגיימינג הנודעת עדיין לא מוכנה להתחיל להציע לנו גרסאות אלטרנטיביות עם מעבדי AMD, לצערנו - אבל יש מבחר דגמים משודרגים עם המעבדים המודרניים מבית אינטל לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AxeOr,

......

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ORLY9992,

צורכי קניית המחשב ומטרתו- שימושי המחשב- משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD .מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. טוב פלוס פלוס ). עריכה גרפית באופן תדיר תוך שימוש במספר תוכנות בו זמנית. כולל תוכנות גרפיות כבדות יותר של גם של עריכה למיניהן ואנימציה ( כולל שימוש של מישהו נוסף שמשתמש בתלת מימד , בCUDA ורנדור ) מ-KSP בלבדדדדדדדדדדדד אני יכולה. כי רק מאיזור חיפה קריות. מה מבין כרטיסי מסך אלו ( אני יכולה רק בתקציב עד 1200-1300 , ומעוניינת ב- NVIDIA ולא AMD) הכי כדאי ומומלץ? מה ההבדל ביניהם? http://ksp.co.il/?li...8..26381..25963. מה ההבדל בין 2 כרטיסים אלו, ואם הבחירה ביניהם מה כדאי? http://ksp.co.il/?li...e=.25963..25961. יש איזה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. נדפק לי ה X800GTO שקניתי לפני איזה 4 חודשים, ואני יקבל עליו את ה 750 ששילמתי עליו חזרה. עכשיו, אני יודע שה 7600GT נחשב לכרטיס המומלץ בתקציב הזה, אבל מה אתם אומרים על X850XT ב 900 שקל? לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15896 ה x850XT יותר חזק בדרך כלל מה 7600GT לפי הבנצ'ים... לא בהרבה אבל בכל זאת. עכשיו הפאק בכרטיס הזה זה שהוא לא תומך ב SM3... נראה לי שאני אוכל להסתדר בלי SM3 אבל אם הולכים לצאת הרבה משחקים שלא יתמכו ב SM2 בשנה-שנתיים הקרובות אז אני מעדיף ללכת על ה 7600GT. אבל אם מדובר רק ב 2-3 משחקים אז זה שטויות ואני אוכל להסתדר עם זה. לא מעניין אותי משחקים בעוד 3+ שנים מעכשיו כי אז כבר בכל מקרה גם ה 7600GT לא יסחוב אותם כמו שצריך. קפיש? בזאפ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בס"ד שלום לכולם, היום הגיע הכרטיס מסך החדש שלי הR9 290 בקיצור, אני רוצה להתקין ואתו על המחשב ואני רוצה מראש להוריד את הדרייבר לדיסק און קי שהכל יהיה מסודר בזמן שאני מתקין אותו. בקיצור, שאני מחפש באתר של AMD אני מוצר רק משהו שנקרא Catalyst וממה שהבנתי זה השם שAMD המציאה לדרייברים שלה או משהו? (אני צודק?) ואני יודע שיש עוד כל מני תוספות בכרטיסי AMD לדוגמה MENTLE אז ה"Catalyst" מגיע עם הMENTLE או שצריך להוריד אותו בנפרד? וגם אני זוכר שאמרו לי שיש בעיה עם הדרייברים של AMD ויש כאלה שממליצים להוריד דרייברים ישירות מהאתר של היצרן (במקרה שלי ג'יגהבייט) אז זה נכון? באמת עדיף להוריד מהאתר של היצרן? ואם אני יוריד מהאתר של ג'יגה בייט זה יוריד לי גם את הMENTLE ועוד תוספות כאלה ואחרות…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ggg123,

שלום, בעקבות יציאת המשחקים החדשים לאחרונה שלא עובדים כראוי על המחשב שלי, החלטתי לשדרג את המחשב. הדבר הראשון שאני מעוניין לשדרג הוא כרטיס המסך. כיום יש לי כרטיס מסך ATI X1950XT שאת המשחקים החדשים הוא כבר לא מצליח להריץ בצורה חלקה על גרפיקה מקסימלית ורזולוצית מסך רחב 22 אינץ' (1680 על 1050) לכן ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש. כבר הרבה זמן שאני לא בעניינים לגבי דגמים חדשים שיצאו לכן ההמצלה כאן חשובה עבורי. לדעתי אני אשקיע תקציב של 1500 ש"ח מתוך מטרה להשיג כרטיס מסך שיריץ את המשחקים החדשים (שהדרישות שלהם מאוד גבוהות) על גרפיקה מלאה גם בשנים הבאות. אם לדעתכם זה תקציב מוגזם ואפשר להשיג כרטיס מסך שיתן תועלת טובה לתקציב נמוך יותר- אשמח אם תגידו. בקרוב יוצא GTA IV למחשב והדרישה שלי בי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים