כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין DX9 לבין DX10? מבחינת ביצועים מה עדיף DX 9 או DX10 מבחינת משחקים של היום ולא של עתיד שכמובן יהיו טובים יותר בתודה שרון
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבו גם בעובדה שאני כנראה יעשה OC לכרטיס ,אבל דרך windows בלי מאוורריים ושטויות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני אמור לקבל בימים הקרובים כרטיס כזה: Palit gf fx 5700LE 128MB/128BIT או 5700 V אני לא זוכר בדיוק.. אני יודע שיש הבדלים.. אבל עזבו לא משנה. ראיתי דיעות חלוקות בפורום.. חלק אמרו שהוא גרוע וחלק אמרו שהוא סביר.. ואיך הם בהשוואה לoctek? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, היום הגיע הכרטיס מסך החדש שלי הR9 290 בקיצור, אני רוצה להתקין ואתו על המחשב ואני רוצה מראש להוריד את הדרייבר לדיסק און קי שהכל יהיה מסודר בזמן שאני מתקין אותו. בקיצור, שאני מחפש באתר של AMD אני מוצר רק משהו שנקרא Catalyst וממה שהבנתי זה השם שAMD המציאה לדרייברים שלה או משהו? (אני צודק?) ואני יודע שיש עוד כל מני תוספות בכרטיסי AMD לדוגמה MENTLE אז ה"Catalyst" מגיע עם הMENTLE או שצריך להוריד אותו בנפרד? וגם אני זוכר שאמרו לי שיש בעיה עם הדרייברים של AMD ויש כאלה שממליצים להוריד דרייברים ישירות מהאתר של היצרן (במקרה שלי ג'יגהבייט) אז זה נכון? באמת עדיף להוריד מהאתר של היצרן? ואם אני יוריד מהאתר של ג'יגה בייט זה יוריד לי גם את הMENTLE ועוד תוספות כאלה ואחרות…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך : ATI RADEON VE 32MB DDR + DVI + TVOUT - AGP ( oem למשחקים מינימליים , סימולטורים , ועבודה עם גראפיקה , מספיק בשביל 2D . לא לגיימר כבד ואפילו לא ביינוני . עם מסך Sony 19" MultiscanE400 ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום ! היום הורדתי את התוכנה 3DMARK 03 BUILD 360 והתביישתי בתוצאה שקיבלתי ... המפרט בחתימה והתוצאה היא : 3523 למישהו יש מושג למה התוצאה כזאת נמוכה? זה בגלל המעבד? בבקשה עזרה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני כמעט שנה עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם שווה להחליף אותו בכרטיס אחר בטווח מחיר של עד 1.3K או שלהישאר איתו עד שהמחירים של הכרטיסים האחרים בשוק ירדו מעט? תוודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. בכל מקרה, בזמן האחרון אני נתקל בכל מיני בעיות תצוגה, המסך פתאום קופא ונכבה. זה קרה לעיתים קרובות ועכשיו זה התחיל לקרות המון. החלפתי כמה מסכים כדי לבדוק אם הבעיה במסך-הבעיה חוזרת בכל מסך שהחלפתי. לדעתי זה כרטיס מסך, למרות שאני לא שולל גם אפשרות ללוח אם. הורדתי את WhoCrashed שמשום מה לא מזהה לי את הקריסות האחרונות, אלא קריסות שהיו לי לפני חודש, כמו זו לדוגמא שלוו גם במסכים כחולים. On Sat 05/10/2013 15:41:21 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\100513-13494-01.dmp This …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי(hd4850) בכרטיס חדש יותר. השימוש העיקרי הוא למשחקים. הספק שלי הוא antec neo 520 אאל״ט, אני אתקן במידה וטעיתי כשאחזור מהעבודה. התקציב שלי הוא בסביבות ה700. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 24" LED 16:9 ספק כוח: Corsair 550W לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד Q6600 @3.0Ghz העדפה ל-Nvidia בגלל ה-PhysX.... פילטרים (AA + AF) לא מעניינים אותי אם כי ארצה לשחק על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים החדשים ללא חריגה מעבר ל-800 שקלים... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GTX460 הייתי כבר עם הכסף התקשרתי לחנות ואמרו לי שלא מתכננים להביא כי הגיע GTX560 Ti וגם כי יש להם את 1GB אז לא צריך את ה-768, והם לא מוכנים למכור לי את ה-1GB במחיר של ה-768MB (אז מה אתם מציעים?? KSP) לא בטוח מה לעשות...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אומנם לא קשור ישירות לכרטיסי מסך, אך אני מדבר מבחנית עיבוד גרפי/גיימינג כך שזהו הפורום היחיד שרלוונטי. מכיוון שמיקרוסופט מתכננת להפסיק תמיכה בווינדוס 7 בעוד פחות משנה (ינואר 2020) ונכון להיום עוד ניתן לבצע התקנה של ווינדוס 10 תוך שימוש בProduct Key מעותק קיים וחוקי של ווינדוס 7 (ללא תשלום) ואני עומד לבצע כמה שינויי חומרה במחשב, שקלתי גם לבצע עדכון למערכת הפעלה. אם למשל ניקח את Metro Exodus, בהגדרות הגריפקה אין לי כלל אפשרות לשנות את הDirectx 11 מכיוון שאני על ווינדוס 7. state of decay 2, שאומנם לא בדיוק היה הצלחה גדולה אך מאוד אהבתי את הראשון ודווקא חיכיתי לשני, אינו רלוונטי עבורי שוב, מכיוון שהוא תומך רק בווינדוס 10. האם מישהו מתכנן או …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כרגע משחק בעיקר Forza, COD,Far Cry ומשחקים דומים, במסך 4K HDR. הלוח / מעבד הם - Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 + Intel I8700K וכרטיס מסך - Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC 11GB כדי לשדרג FPS בהגדרות מקסימליות האם יעזור פשוט להוסיף עוד 1080ti ב$500 או לטווח ארוך יחידה אחת עדיפה של 2080ti ב$1,100 (אחרי מכירת ה1080ti) ...? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס מסך PCI-E באזור ה 500 ש"ח. קראתי את רשימת הכרטיסים המומלצים ומצאתי שבאזור ה 500 ש"ח, המשתלם ביותר הוא 7300GT sonic. בדקתי בכמה אתרי השוואות (Tomshardware, Gpureview) , וראיתי שדווקא ה X800GTO חזק מהם. אני טועה איפשהו? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב AGP 2x...... אני רוצה להחליף לג'יפורס 4 או רדאון 8500 אבל כתוב באתר שלהם שהם תומכים ב-AGP 4x הלוח אם יכול לתמוך בהם(יש לי pc partner)? אם זה יתאים איזה כדאי ג'יפורס או רדאון ואם לא אז איזה כרטיס טוב יתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשדרג כרטיס מסך, וראיתי את הכרטיס ב KSP במחיר מצויין והשאלה היא מה הם סיכויי ההצלחה של פתיחת הצינורות בכרטיס. באותו הסכום בערך אפשר לקנות 6600GT שבסטוק הבנתי שהוא יותר טוב. מישהו נתקל בכרטיסי XFX הצליח/לא הצליח?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם מפרט i5-3550 8 גיגה זיכרןם wd black edition 1T לוח אם של גיגהבייט Motherboard Name Gigabyte GA-Z77-D3H hd 7870 crossfire ghz edition saphire משום מה המשחק רץ לי אותו דבר בין אם זה כרטיס בודד בין עם זה קרוספייר אשמח לשמוע דעות לגבי או האם יש פיתרון כלשהוא משום שאני לא מצאיתי בגוגל זום אזכור לנושא חוץ מזה שהמשחק כבד תודה מראש לעונים סליחה על שגיאות למיניהם אני מהאיפון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ה8400gs שלי הלך אחרי שנתיים שבהם שירת אותי נאמנה, אז אני מחפש תחליף הולם, לכיוון השדרוג. המפרט שלי כרגע הוא: gigabyte g31mx-s2 intel E2140 @ 1.6 ghz 2gb DDR2 @ 800mhz ספק גנרי של 300W התקציב שלי הוא כ600 שקלים. הצורך שלי הוא גיימינג לא רב + ניגון HD. אני מבין שאני אצטרך גם לשדרג את הספק, אז אשמח לייעוץ גם בנושא. הוא יהווה חלק מהתקציב. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.6600GT 128MB 2.RADEON 9600XT 256MB מה יותר כדי לקחת חסרונות יתרונות משו? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיל ויש לנו סטארטאפ שמציע לגיימרים Cloud Gaming PC - כלומר מחשב גיימינג מלא בענן. היום אנחנו משתמשים בכרטיסי nVidia M60 לוירטואליזציה, ורוצים לעבור לשימוש בכרטיסים חדשים. אנחנו מתלבטים בין: TESLA M10 (מקסוול) operating at a frequency of 1033 MHz, which can be boosted up to 1306 MHz, memory is running at 1300 MHz. לבין TESLA P40 (פסקל) The clock speeds of the Tesla P40 are up held at 1303 MHz base and 1531 MHz as boosters. Its memory provides 346 GB/s band width along a 384-bit interface particularly it clocks 7.2 GHz effective. הבעיה היא - שאנחנו לא יודעים לצפות מה יהיו ביצועי הכרטיסים החדשים…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, עברתי על מאגר הכרטיסים שלכם והחלטתי לקנות HD5770. בדקתי קצת על ההבדל בינו לבין הדגם הישן יותר - 5750 ונראה שההבדל היחיד הוא מהירות הזיכרון. 700 MHZ לעומת 850. אני עובד עם פוטושופ ופלאש ואני מעדיף זיכרון יותר מהיר, אבל האם ההבדל היחסית קטן הזה משנה? בייחוד כשיש הבדל של 100 שקלים בין כרטיס לכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש קרטועים איתו, שלא היו קיימים ב - 9800 GT הישן שלו, יכול להיות בגלל חוסר כוח מהספק 500W שלו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי בחנות של שמיר מחשבים ברמת אביב וראיתי שהם מוכרים את ה-9800 פרו ב-1200 ש"ח!!!!!!!!!!!1 איך זה יכול להיות כל-כך זול????????
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ככל נראה אני מתכנן לקנות את המחשב שלי מחנות KSP. עד היום הייתי עם כרטיסי מסך של ATI, אבל היום כבר שמעתי שמועות עדיף לעבור ל NVIDIA. אם כן, מהמבחר שיש שם, מה מומלץ? דברים שמצאתי שעומדים בערך בטווח מחירים: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI 2xMini DP PCI-E HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1000 זה התקציב המקסימלי, צריך משהו תומך מעבד INTEL, ובנוסף, מאיזו חברה לקנות אותם? (יש כמה חברות המציעות את אותו המוצר...) המלצות?? תודה, איתי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על 2 כרטיסי מסך. 1. עד 1000 שקל מקסימום לAGP 2. עד 1400 שקל מקסימום עדיף לAGP אפשר גם ל-PCIE * החברה שמייצרת די חשובה לי שתהיה טובה כדי שהכרטיס יחזיק שנים בלי לקרוס פתאום. תודה חבר'ה אתם סוסים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-