כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תעזרו לי. לא יודע מה לבחור, המחירים מאוד דומים. ה- X800 - עובד עם DDR3 + 256BIT ה- 7600 - DDR2 + 128BIT (שימו לב AGP) 7600 - אמור להיות OC יותר טוב - למרות שלא מתוכנן כרגע ובנוסף הוא ממשפחה חדשה יותר (?), אם אני לא טועה למה המחיר של ה 7600 כל כך דומה למחיר של ה X800 אם יש כזה הבדל במפרטים ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי לאחרונה כל מיני שמועות מבלבלות לגבי הסדרה הבאה של NV, אשמח אם מישהו שבקיא יעשה קצת סדר. - קראתי למשל שאולי יהיה פיצול בין סדרה לגיימינג לבין סדרה לכריית מטבעות, זה נכון? - האם הסדרה הבאה תהיה עם אותה ארכיטקטורה אבל עם ליטוגרפיה קטנה יותר, או שיהיה שינוי גם בארכיטקטורה? אם כן, ידוע מה השיפור הצפוי בביצועים? - מתי צפויה לצאת הסדרה הבאה? - האם יש תקווה לירידת ביקוש של הכורים ולירידת מחירים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6800GT עכשיו הקובר שלו עם הציור דיי עקום וגם שמעתי שאם מסירים אותו זה משפר את הטמפרטורה? השאלה שלי היא מה ההשלכות בלהסיר את הקובר מתכת עם הציור מכרטיס המסך ? http://images.techtree.com/ttimages/story/XFX-GeForce6800GT-256.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון GTA IV וכו' ורציתי לדעת אם הכ. מסך HD4850 שווה את ה+200 שקל שמציעים לי לעומת הHD4770? האם יהיה הבדל באיכות המשחק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי X600PRO מימשתי אחריות קיבלתי X1300PRO מה הרמה של הכרטיס הזה הוא יותר חדש מה600 נכון? שווה ערך או שדרוג... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב 1.6 עם 512 זיכרון...האם שווה להשקיע ב 6200 או שאפשר כרטיס יותר חלש ויהיו את אותם ביצועים (בגלל המעבד)...אולי עדיף ראדון 9550 או 9600........דרך אגב חיבור AGP ...תקציב 350~ שח.......תודה לכל מי שיעזור
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וגם - איך מגדירים את RESOLVE 16 בחלונות לעבוד הכי טוב עם כרטיס המסך המסויים שקניתי? ודבר אחרון - בחלונות 10 - האם אני צריך לעשות DISABLE לכרטיס מסך שמובנה בלוח האם או שאין שום בעיה ששניהם יהיו פעילים במנהל ההתקנים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בו נגיד ככה , קדום כל אני אפרט איזה מחשב יש לי ואז את הבעיה. מעבד: P4 2.8 לוח אם: ASUS P4P800 זיכרון: 512 DDR 400 כרטיס מסך: redon 9800XT אוקי אז הורדתי את המשחקים דום 3 וסיאס סורס החדש הכל טוב ויפה אבל מה שקורה כשאני נכנס למשחק אני רואה בקרע מן נקודות לבנות מעצבנות כאלה והם מופעיות לי כל הזמן ואינני מבין מה הבעיה ... ויש גם קטמים כאלה בקרע... האם זה קשור לכרטיס מסך ? האם תוכלו לעזור לי ולמצוא פתרון? אשמח מאוד לקבל תשובות. נ.ב אני חדש פה וזה הנושאא הראשון שאני כותב אליו אז בבקשה חברה תעזרו לי כי המצב שלי עם בקטע הזה מבואס ביותר . תודה, שאול Deva וווווווקבלו Screen shots שעשיתי מהמשחקים ; [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו זאת שיש לHD7970-DC2T אני רוצה למצוא ולשים כזאת לHD7950-DC2T שיש לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לקראת רכישה של מחשב חדש ויש לי התלבטות בין כרטיסי המסך ATI Radeon ו- NVIDIA GeForce (אני מדבר בכללי ולא על כרטיסים ספציפיים. השאלה שלי איזה מבין השניים מתאים יותר למשחקים? במה אחד עולה על השני (יתרונות/חסרונות)? אני אישית קראתי ביקורות טובות על ATI אך חברים אמרו לי שלמשחקים מתאים יותר NVIDIA תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין שהדרך היחידה להעביר את שני הפורמטים מהמחשב למגבר שלי זה דרך כרטיס מסך עם יציאת HD.. יש כזה בתקציב של 300-400 ש"ח? ראיתי שה ATI Radeon HD 5450 עושה את זה ושהוא בתקציב , האם הוא מומלץ והאם יש משהו אחר מומלץ...? תודה. בראל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם עברו הרבה שנים מאז שהתעסקתי עם חומרה במחשב, ועכשיו אני מגלה שהעולם מסובך בהרבה ממה שהיה בפעם האחרונה שהתקנתי מחשב. השאלה שלי היא איך אני יודע אם כרטיס המסך שאני רוצה לקנות יתאים ללוח האם והמעבד שלי. לוח האם הוא Asus H410 DDR4 1200 H410M-AS מעבד - I5-10600 3.3GHZ 1200 tray אני מסתכל על כרטיסי מסך ולוחות אם, ולא רואה שיש דרישה להתאמה, האם זה אומר שכל כרטיס מסך יעבוד עם המחשב? תודה מראש על העזרה נמרוד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי אתמול 6800GT לאחר שהיה לי לפני זה 9800P , מחקתי את הדריוורים של הראדון התקנתי את הכרטיס ואז התקנתי את הדריוורים החדשים של נווידיה הבעיה היא שכמעט בכל המשחקים אני לא יכול להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך שלי 1280x1024 למסך LCD17 מישהו יודע מה מקור הבעיה ? האם מומלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה, גם אחרי עדכון דרייבר, הכרטיס לא מוכן לאפשר לי לקבוע את הרזולוציה ל1366X768. הכי קרוב שזה נותן זה 768X1024. החיבור הוא D-SUB ניסיתי גם לשים מתאם DVI לD-SUB, כמובן שאין הבדל. 1366X768 לא מופיע בכלל ברשימה. מה אפשר לעשות? האם כבל DVI ל HDMI יעזור בזה? אם כן, איך גורמים לכרטיס להעביר גם את הSOUND? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia quadro fx 3500 והמתח שלו נשבר אני חושב אני קניתי אותו ביד שתים ועוד לא חברתי אותו עם אני יחבר וזה יעבוד הדרבירים יעבוד כמו שחייב לעבוד? במשחקים כמו מיינקרפאט תודה לכול עוזרים 3>
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יהיה יותר טוב לתוכנות אנימציה כמו 3D STUDIO MAX, MAYA ודומיהם.... לא במשחקים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע פנטיום 4 1400mhz עם כרטיס מסך geforce2 mx 400 32mb, כרגע רואים בו מצויין, אבל השאלה האם כדאי לי להחליף אותו? (ואני קונה גם עוד חודש עוד מחשב אני שם בו geforce 4 ti4200 של msi, הוא טוב?) תודה מראש, gonzila
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר אביא לי את הכרטיס הזה עד שאני אקנה מחשב חדש. עכשיו יש לי ספק של huntkey 500W הוא הספיק לי לGTS240 ליפני שהכרטיס 240 התקלקל לי. עכשיו האם הספק יחזיק לי גם את Gigabyte HD 4850 OC Edition כי הוא עם חיבור לספק מה שאין ל240? ואיפה מסיגים כבל DVI-I Dual Link מוזהב עם שתי Ferrits ומסוכך ברמה גבוהה 1 מטר עד 2 מטרים בירושלים וכמה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקחת את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 מה אתם אומרים? רזולוציית משחק 1650X1080 וכנראה עוד מעט FHD.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה: האם אפשר שאחרי חיבור הטלויזיה לכרטיס הגרפי( GF ti 200-) יהיה ניתן לצפות בשניהם ביחד בו זמנית, או שניתן רק באחד לחוד מהשני?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד, Lenovo Z580, עם win 7 64bit יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב ופה מתחילה הבעיה, הראשון הוא Nvidia Geforce GT 630M 2G והשני הוא Intel HD Graphics 4000, כשאני פותח את "מנהל ההתקנים" המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, אבל כשאני מגיע לחלון של "רזולוציית מסך" ולוחץ על "הגדרות מתקדמות" אני רואה את התמונה הבאה: http://i47.tinypic.com/23rjrdz.jpg לפי התמונה אני מבין(תקנו אותי אם אני טועה), שהמחשב כרגע משתמש בכרטיס המובנה של Intel, ולא בכרטיס של Nvidia, דבר שמאוד הורס לי את חווית השימוש במחשב(משחקים וכו'..) אני גם לא יכול לעדכן את הדרייברים של ה GT 630M, כי ההתקנה של הדרייברים לא מזהה את ה GT 630M בתור הכרטיס הפעיל כרגע. למה זה קורה ואיך אני גורם למחשב לעבוד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא עוקב אחרי מה שהולך בתעשיית החומרה בתקופה האחרונה, לכן אני רוצה לדעת פחות או יותר מה שווים כרטיסי ה main streem של היום(סביבות 500-600 שקל) בהשוואה ל9600 פרו שיש לי. כמו כן, האם DX10 כבר רלוונטי? או שזה עדיין DX9?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ני מחפש כרטיס מסך איכותי בסביבות 1000 ש"ח והאם סרטים שאני מוריד למחשב אז אני אוכל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות את הסרטים שם ובאיזה איכות זה יהיה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מכבר רכשתי כרטיס מסך G-force ti4200 לכרטיס מסך זה יש יציאה של סופר כבל... עכשיו הם נתנו לי מתאם אבל אני רואה בטלווזיה בשחור לבן... אין אפשרות לעשות שום דבר בסטינגס של הכרטיס מסך (בדקתי שלוש פעמים) האם יש תוכנה או משהו שאפשר לעשות ?! בתודה lir@n !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-