עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mindblast,

חשבתי לקחת את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 מה אתם אומרים? רזולוציית משחק 1650X1080 וכנראה עוד מעט FHD.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ben060,

צריך המלצות לכרטיס מסך מתאים בתקן של pci express רצוי לא לחרוג מהתקציב. הכרטיס מיועד למשחקים, תנסו להכניס משהו משתלם בתקציב. תודה.

3. המסך: 2007FP כ.מסך: HD3850. אינני מצליח דרך הדרייברים של הכ.מסך לסובב את תמונת המסך שתהיה 90 מעלות. עם כרטיס המסך שהיה לי 8800GTS320 הייתי יכול לבצע זאת בקלות. האם יש אפשרות לבצע זאת דרך המסך עצמו?? תודה רבה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מפתחת השבבים מציגה שיפורים בכל המדדים שלה, ורק מקווה שהמגמה הזו לא תיגמר לעולם לכתבה

5. לקחנו לביקורת את ה-RTX 2060 SUPER המתקדם של Gigabyte בשביל לגלות כיצד עומד כיצד הוא מתמקם בין שלל המתחרים הקשוחים בקטגוריה לכתבה

6. האם אפשר לחבר S/PDIF ל9800GT של GIGABYTE?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by drorel,

היום פעם ראשונה מאז שהתקנתי XP ניסיתי ללכוד באמצעות כרטיס המסך של ASUS 7700 דלוקס וכניסת הוידאו שלו , קטע וידאו. על ה 98 לא היתה לי שום בעיה אף פעם,אבל להפתעתי כעת על ה XP במהלך הלכידה מופיע מעיין מלבן לבן באמצע התמונה והוא נישאר כך לאורך כול הלכידה (המלבן מופיע גם בלכידת פריים בודד). שדרגתי את הדריברים , לדרברים האחרונים של ASUS 29.80 ו WDM 1.11 אבל התופעה חוזרת על עצמה. החלפתי גם כבל SVIDEO , אבל עדיין נאדה (המלבן הלבן מופיע גם כאשר לא מחוברת מצלמה ל כרטיס !). אנא עזרו כי אני השתגעתי ??? דרור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, האם כל הכרטיסים שלמעלה טובים באותה מידה לניגון HD כבד ? הם הולכים להיות במחשב HTPC...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2: GEFORCE 6800GT או GEFORCE 6800GS. מה עדיף תיזכרו: אני לא מתכוון לעשות לכרטיס שאני אקנה אוברקלוק. (אני צריך 2 דעות: אחת שמחשיבים בה את הבחינה הכספית ואחת שלא) ועוד דבר קטן: של איזה יצרן עדיף לקנות- LEADTEK או GIGABYTE? או שזה בכלל לא משנה? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by LLLLiran,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך gfroce 7600GS ועוד 512 DDR ואני רוצה לדעת עם המחשב שלי ינצל את הכרטיס מסך ועם שווה לקנות בשבילו עוד 512 זכרון Amd athlon xp 2800+ Barton Sumsung 512 DDR 400 Epox 8RDA3+ Gigabyte 9600SE

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tamr1,

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, הבאתי כרטיס חדש ATI RADEON 9550 והוא יושב טוב על התושבת שלו אבל שאני מפעיל את המחשב הצג פועל אבל נותן לי הודעה שאני חייב לחבר כבל כוח או חשמל please connect the power extent משהו כזה לא זוכר בדיו'ק

12. Started by Vortex,

כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס יותר טוב: radeon 9250SE או geforce fx 5200 עם 64 BIT זיכרון: שניהם בעצם בעלי 64BIT זיכרון - אז למי יש ביצועים יותר טובים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Neo810,

היי, כרטיס המסך שלי (palit 8600GT PCI-E DDR3 TVout 2DVI) הלך ואני צריך מחליף. הכרטיס ענה על כל הצרכים שלי כך שאסתפק בכרטיס המקביל ליכולותיו (לא חייב יציאת טלויזיה) לכן מצד אחד אני מחפש כרטיס שלא יהיה נמוך ברמת ביצועיו, מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי ואסתפק בכרטיס הזול ביותר העונה על הגדרה זו. יציאת DVI זה חובה, יישב בסלוט PCI-E. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mikilz,

שלום, ההבדל במחיר הינו 10ש"ח. לATI יש 3 שנות אחריות לעומת שנתיים של Nvidia. ומהפורום הבנתי ש7900 מתאים מאד לOC. השאלה זה איזה מבין הכרטיסים עדיף ללא OC? והאם הOC שמוצע לדוגמא בTMS זה רק למעבד או גם לכ.מסך? תודה. 7900GS: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3655 X1950GT: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=3392

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. רדאון 9800se בעל 256 ביט ייתן ביצועים גבוהים יותר מכרטיס בעל 128 ביט מאותו הסוג ( כלומר ה רדאון 9800 פרו 128 ביט ) ??? אני מעוניין לדעת אם שווה להשקיע את העוד 300 שקל האלו !??

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ravid,

יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by evgeni1984,

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-6950-2gb-gddr5-toxic-pcie-p-12391?cPath=67 זה הכרטיס מסך אני מצטער אם זה לא קשור אבל גם ספק כוח לאותו כרטיס מסך http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8280 זה הספק תודה מראש ומצטער אם הנושא לא קשור לכאן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מי שיכול להשיג חח המחיר זול במיוחד 333 דולר לפרו ו-416 דולר ל-XTPE!! מי שרוצה שיקנה ב-545 דולר!! לנעול!!! :

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Adir Yarkoni,

יש לי כרטיס מסך nvidia quadro fx 3500 והמתח שלו נשבר אני חושב אני קניתי אותו ביד שתים ועוד לא חברתי אותו עם אני יחבר וזה יעבוד הדרבירים יעבוד כמו שחייב לעבוד? במשחקים כמו מיינקרפאט תודה לכול עוזרים 3>

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by talcohn1,

הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amit22,

האם המהיריות שעון של הכרטיס זהות ל9800 pro ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כותרת. דרך אגב עדיף אולי בכלל את HD4870? אני מנסה להוציא כמה שפחות כסף אבל בכל זאת להוציא מהקנייה כמה שיותר יעילות, בעיקר בחשיבה לטווח הארוך. תודה לעוזרים הנחמדים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dyn,

שלום, מכיוון שהכרטיס מסך שלי נהרס לגמרי עקב התחממות יתר (זאת לדעתי הסיבה) החלטתי לרכוש כ.מסך חדש. (מפרט מחשב מימין) השאלה היא מה הוא הכרטיס מסך החזק ביותר בשוק היום שכדאי לי לקנות? חשבתי ללכת על ה ATI 4870X2. אני מחפש כ.מסך שיתן לי ביצועים גבוהים ברזולוציות גבוהות וגם שישמור על טמפ' טובות, בעיקר במאמץ, אם יש צורך אני מוכן גם לקנות קירור לכרטיס. תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שאלה] ישא איזה כרטיס מסך AGP שיכול להראות לי סרטים באיכות HD זה למחשב לקולנוע ביתי פנטיום 4 1 גיגה זיכרון תקציב עד 600 שקל תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים