עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by urilevi,

חבר'ה יש לי דילמה רצינית לגבי כרטיס המסך שאני רוצה להביא למערכת החדשה שאני מתכנן לקנות! אני מתלבט בין HD4870 512MB GDDR5 / HD4870 1024MB GDDR5 שני הכרטיסים הם של SAPPHIRE כלומר הכרטיסים הם מאותו סוג רק הקטע של הזיכרון פה משפיע. המסך שלי הוא 22 אינצ' LCD של סמסונג מדגם T220 עכשיו הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 ופה ניכנסת הדילמה שמעתי שברזולוציה כזו לקחת את ה 1024MB זה מיותר לחלוטין! רק ברזולוציות גבוהות יותר כמו של מסכי 24 אינצ' ממולץ לקחת 1024MB אבל הבעיה שהיו שכאלה דווקא לחצו לקחת 1024MB ופה אני כבר משתגע ואני מבקש רק ממי שמבין/יודע/יש לו ניסיון להגיב בנושא! איזה כרטיס כדאי לקחת למערכת שלי.... ואלו הרכיבים שאני סגור כמעט 100% לגביהם: מעבד- לא ידעו כנראה Q9550/E840…

• 16 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by DARK-SPIRIT,

כשהתקנתי את הדרייברים של ה 9800GT הכל היה ניראה טוב הרזולוציה הייתה גבוהה והאיקונים וכל שאר הדברים היו קטנים וניראים חד, ראיתי באתר של NVIDIA שיש עידכון דרייברים והורדתי אותו, אחרי ה RESTART הווינדוס עלה אבל פתאום הרזולוציה הייתה פחות יפה כאילו היא גדלה (האייקונים גדלו) לומרות שהמסך מכוון ל 1680-1050 גם במשחקים פתאום הכל ניראה מגעיל כאילו מאוד קרוב. המסך הוא Samsung 2053 כרטיס מסך 9800GT 512MB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  3. כשהתקציב עומד על 1500 ש''ח? ויש כרטיס מסך שהוא גם מאוד סבבה למשחקים אפילו טוב מאוד וגם מקצועי ונועד לעריכת וידאו כבדה (אפטר אפקטס ואנימציה) כי זה מתסכל שאם עובדים אי אפשר לשחק לפעמיים במשחקים איכותיים .. .

• 23 תגובות
    • 17.8k צפיות
  4. המיפרט שלי : Gigabyte M52L-S3 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+2700 MHz Corsair 1024*2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 256 MB Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS EZCOOL-450 אם צריך אני יחליף אני משחק על רזולוציה של 1680 על 1050 יש לי מסך 22 תקציב 700-900. עד כמה שאני יודע החיבור של הלוח שלי לכרטיס מסך הוא PCIE ואני לא בטוח שהלוח תומך PCIE 2 .(אני מעוניין לדעת מה יקרה אם אני יחבר כרטיס שהוא PCIE 2 האם הלוח יקרא אותו) תודה לכל העוזרים.

• 64 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. שלום אני מחפש כרטיס AGP במחיר עד 200 שקלים (רק אם זה ממש אבל ממש שווה את ההשקע). אני מעדיף לא לקבל הצעות אחרות ולבחור ממה שיש. הכרטיסים: ‏GIGABYTE 6600 256MB TV, DVI, AGP קירור פסיבי-125 ש"ח ‏SAPPHIRE X1650 Pro 256MB DDR2 TV, DVI, AGP אותו מחיר כמו ה 6600. ‏POWERCOLOR X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP ב150 ש"ח. ‏SAPPHIRE X1600 Pro 512MB, TV, DVI, AGP גם ב150. מה שחשוב לי זה שהכרטיס יהיה שקט,שיהיה קריר,ושיריץ משחקים פשוטים. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. Started by pro.surfer,

שלום לכולם אני לא גיימר אבל התקנתי השבוע את המשחק המדובר כדי לראות את ביצועי המחשב והכרטיס מסך. עכשיו נשאלת השאלה איך אני צופה בטמפרטורה של הכרטיס והניצול שלו בזמן המשחק ? תודה מראש טל

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by Zeper,

לקחתי את הכרטיס מסך הזה.. עכשיו שמתי אותו במחשב הדלקתי וזה אומר שאני צריך לחבר עוד משהו לכרטיס מסך הסתכלתי ב MANUAL וזה באמת אומר שאני צריך לחבר משהו אבל נראה לי שאת לי את זה... FRMALE CONNECTOR שאני אמור לחבר לכרטיס מסך ואני רואה על הכרטיס יציאה ואני לא מבין מה אני אמור לחבר ומאיפה ולא קיבלתי שום כבל והסתכלי במחשב ואני גם לא מוצא... מה אני אמור לקנות? הנה תמונה: תודה מי שיכול לעזור לי אני באמת מודה לבן אדם אז מה אני צריך לקנות לחבר ? משהו..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sniper434,

palit 4870 1gb VS twintech 9800gx2 1gb 1. מה יותר טוב מבחינת ביצועים וגראפיקה ? 2. מה הטווח מחירים של שני הכרטיסים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה PHILIPS FULL HD 5603D אותו חיברתי בחיבור HD לכרטיס המסך GIGABYTE NVIDIA GTX295. לכרטיס המסך הזה מחובר מסך SAMSUNG SyncMaster 2253BW בחיבור DVI מערכת ההפעלה במחשב היא WIN XP PRO 64BIT SP2 כאשר אני מחבר את המסך טלוויזיה בחיבור HDMI לכרטיס המסך. הוינדוס אכן מזהה עוד מסך בהתקן plug and play monitor . וגם כן תוכנת NVidia control panel מזהה מסך philipsTV אומנם גם הווינדוס וגם תוכנת NVIDIA שניהם מזהים את המסך אך לא ניתן לשדר לשני המסכים ביחד, אני צריך לבחור באחד המסכים להעביר בתוכנת ה-NVIDIA בין מסך המחש למסך הטלויזיה. הדרייבר לכרטיס המסך הוא הדרייבר האחרון אשר מעודכן באתר NVIDIA למערכת הפעלה מסוג XP 64BIT הדרייבר הוא: 181.22 כמו כן …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by galtheking,

שלום, יש לי כרטיס מסך Gigacube Radeon 4850, שמחובר ביציאה אחת למסך המחשב ובשנייה לטלוויזיה שני החיבורים עובדים טוב מכיוון שהמחשב מזהה את החיבור. אבל אני יכול לעשות ב CCC רק SWAP בינהם ולא CLONE או EXTEND זה ממש מעצבן שאני כל הזמן צריך לעשות SWAP שאני רוצה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום האם יש טבלת אנלוגיה שבה רשום מה הכרטיס המגביל לביצועים בחברות המתחרות כלומר : 1. ATI Radeon HD4850 512MB PCIe 2. ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 3. ATI 4350 PCIe איזה כרטיס של NVida מקביל לכרטיס הנל

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by alergic,

יש לי כרטיס Geforce 6600 GT עם שני יציאות מסך ורציתי לשאול איך אני יכול לחבר שני מחשבים ולעבור בתצוגה ביניהם. זאת אומרת מחשב אחד מחובר לצג והשני מחובר בכבל למחשב הראשון אז אם יש איזו תוכנה שעושה את זה אשמח לפתרון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by Or94,

היי חבר'ה, זה המפרט מחשב שלי: E6750 GIGABYTE P35-DS3L 8500GT 160 ג'יגה הארד דיסק 2 ג'יגה זיכרון ספק 500W מסך ViewSonic VX2240W כרגע יש לי 8500GT ואני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של 1500 ש''ח שיריץ לי את כל המשחקים כיום ומשחקים בעוד שנתיים בערך על הגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של מסך 22 אינץ' 1050*1680. תציעו כרטיסי מסך מהחנות הזאת www.pandas.co.il וכרטיסי מסך שלא יעשו לי צוואר בקבוק עם המעבד. אגב אני אקנה את הכרטיס עוד חודש בערך.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by DrStyle,

מה הכי משתלם מבחינת מחיר? GTX 260 1450 ש"ח HD4850 X2 1590 ש"ח HD4870 1GB TOXIC 1415 ש"ח עוד שאלה HD4850X2 לוקח את הGTX משמעותית?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  15. שלום יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי והוא מחובר עם s-video לטלויזיה,עד אתמול הכל היה בסדר והייתי רואה בטלויזיה צבע. תפאום אני לא רואה צבע....ניסיתי להחליף כבל אותה בעייה,ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הלוח בקרה של נבדיה,בטלויזיה עצמה מה לא ניסיתי...... ממש מוזר..יש למישהו אולי מושג מניין יכולה להיות הבעייה? שאני לא רואה צבע?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם , למיטב ידיעתי הדגם אמור להגיע עם 1GB זיכרון, בפועל אחרי התקנת דריברים הוא מזהה את הכרטיס כמו שמופיע ב ScreenShot. וגם במשחק GTA IV הוא מזוהה עם 500 MB . אז מה הולך פה ? יש בעיה בדרייברים הוא שיש משהו שאני לא מבין ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by Seraphim,

ברשותי מחשב נייד בעל יצאת וידאו מסוג VGA בלבד (סטנדרטית כחולה). אני מעונייןלחבר את המחשב לטלוויזיה אשר מצויידת רק בחיבור SCART, RCA ו- S-Video. האם לצורך העניין מספיק מתאם פשוט מסוג חיבור אחד לשני או שיש צורך במפענח כלשהו על מנת להמיר את האות?, אם מדובר במעביר בלבד אשמח לקבל אינפורמציה היכן ניתן לקנות אחד, אם יש צורך בממיר כלשהו אשמח לקבל גם כן המלצה מה כדאי לרכוש שיעשה את העבודה בצורה סבירה אך בעלות מינימלית ככל האפשר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by roee7777,

חברים, אני קניתי את הכרטיס הזה לפני שבוע למערכת הישנה שלי , המטרה שלי היתה שדרוג הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לצפות בתכני HD ללא בעיה. פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי. 320 ג'יגה דיסק קשיח. לוח אם- Abit ic7 max3 ספק כוח - Thermaltake 420w - יש לי מושג כללי בהתקנת חלקים למחשב, כולל כרטיס מסך. אולם הפעם אני חושש שפספסתי משהו בהתקנה ובגלל זה הכרטיס מסך לא מתפקד. הכרטיס מתחבר לחשמל , הוא מגיע עם כבל כוח שצידו האחד מתחבר אליו, וצידו השני מתפצל ל- 2 יציאות MOLEX שבכל אחד יש 3 פינים. מה שעשיתי, ניתקתי את החשמל מהמפסק של הספק כח. אני התקנתי את הכרטיס מסך בחריץ- AGP , וידאתי שהוא יושב טוב וחיזקתי את הבורג שלא יזוז. חיברתי את הכבל חשמל מהכרטיס מסך אל MOLEX אחד (בגלל שלא הי…

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  19. הכוונה לכבל הזה: אני רוצה לחבר אותו ללוח של gigabyte ga-m57sli-s4 פשוט לא מצאתי איפה לחבר,אגב אם זה יכול להקל על מישהו שרוצה לעזור הנה היוזר מנואל שלו בPDF http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-m57sli-s4_e.pdf אשמח לעזרה,תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  20. אוקיי נודע לי שיוצאים כרטיסי מסך חדשים מחברת ATI בחודש אפריל ,קודם כל קרדיט לפורום אחר שבטח אסור לרשום פה אותו.. אז ככה: ספינת הדגל של כרטיסי המסך בעלי ליבה בודדת אשר תתבסס על ליבת ה RV790 תיקרא HD 4890. הליבה אשר תימצא בכרטיס היא ה RV790XT A11 אשר עובדת במהירות של 850/975MHz למהירות הזיכרון\ליבה, כש AMD טוענת, שהליבת ה RV790XT החדשה אמורה להיות מהירה יותר בכ 20 אחוזים מליבת ה RV770XT אשר נמצאת בכרטיסי ה Radeon HD 4870, ובכך להתחרות באופן ישיר בכרטיסי ה GeForce GTX 285 על תואר כרטיס המסך החזק בעולם בעל ליבה גראפית בודדת. התוצאה הצפויה מהשקת כרטיסי המסך החדשים של AMD היא הורדת מחירים משמעותית, כן כרטיסי ה HD 4890 החדשים אמורים להימכר במחיר של 199$-249$ כ 150$ פחות …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Omry,

היי אנשים. בהתחלה הרצתי פעמיים-שלוש את תוכנת הבנצ'מארק 3DMARK Vantage, אח"כ עשיתי גם OC למעבד ולזכרונות והרצתי אותה שוב (ללא ארטיפקטים עד כה) ואז עשיתי OC גם לכרטיס המסך והתחילו ארטיפקטים. ניסיתי כל הזמן להפחית את התדרים עד שהגעתי לתדרי סטוק ועדיין היו ארטיפקטים. הורדתי גם את כל שאר המערכת לתדרי סטוק ושום דבר לא עוזר. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  22. אוקי כול זה החומרה של המחשב שלי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של החומרה של המחשב בכללי http://img22.imageshack.us/img22/1267/14183199bf9.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של Overclock http://img150.imageshack.us/img150/1894/overclockye6.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לפי מה שב…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Mahican,

קניתי כרטיס מסך חדש Gforce 9800GTX+ Twintech http://www.wikio.com/product/twintech-geforce-9800-gtx-accelero-twinturbo-179621.html יכול להיות שהספק כוח שלי לא מחזיק? יש לי ספק לא משהו Gpro p-4 500Watx12v

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מנסה לפתור בעיה מאד מעצבנת שיש לי עם ה 4850 בויסטה. (לא בעיה חדשה בכלל. היא קיימת מאז שעברתי לויסטה) יש לי שני מסכים שמחוברים לכרטיס (לא במצב CLONE) - אחד זה מסך 19 ברזולוצייה של 1280X1024 ואחד זה 32 ברזולוציה של 1360X768. ב XP, כאשר הייתי מחליף בין הצגים הדרייבר היה זוכר את הרזולוצייה הרלוונטית לאותו צג ולא היתי צריך לעשות שום שינוי. ב VISTA, לא כך המצב. משום מה מערכת ההפעלה, או הדרייבר, מתעקשים להתפשר על רזולוצייה שתתאים לשני הצגים - כלומר 1280X768. ואז כשאני מחליף בין הצגים אני חייב כל פעם ללכת ולשנות לרזולוצייה של אותו מסך. למה זה כזה מעצבן? כי אני לא יכול להשתמש בקיצורי ה HOTKEYS. אני חייב לפתוח את הדרייבר לבחור את המסך השני ואז לאחר מכן לשנות את הרזו…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  25. שלום, קניתי Geforce 9500GT של Zotac היום, הרכבתי אותו והכל, ואני ניכנס ל Counter Strike 1.6 לדוגמא, ורואה שאין שיפור בביצועים. פשוט ככה, אותו FPS, לא משתפר, לא עובר את ה- 100, נשאר עומד על 99 ויורד לפעמים, וזה היה ככה כשהשתמשתי ב- 6100 שמובנה אצלי על הלוח אם, אז עם 9500 למה זה לא משתפר? אמור להיות שיפור גדול ב-ה-ר-ב-ה מ- 99 FPS מסכנים... (הכנסתי פקודה שמאפשרת ל- FPS לעלות עד לאן שהוא יכול, בלי מגבלה...) מה יכולה להיות הבעיה? במאפיינים של השולחן עבודה כתוב 9500GT במקום ה- 6100 המובנה, אולי אמורים "לכבות" את הכרטיס הישן איכשהו ואז הוא משתמש בחדש? וחיברתי מאחורה את המסך לכרטיס החדש, לא התבלבלתי... שאר המפרט: AMD Athlon 3200+ Enermax 350W לוח אם: WinFast 6100K8MA דרייברים הכי…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים