עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי והוא מחובר עם s-video לטלויזיה,עד אתמול הכל היה בסדר והייתי רואה בטלויזיה צבע. תפאום אני לא רואה צבע....ניסיתי להחליף כבל אותה בעייה,ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הלוח בקרה של נבדיה,בטלויזיה עצמה מה לא ניסיתי...... ממש מוזר..יש למישהו אולי מושג מניין יכולה להיות הבעייה? שאני לא רואה צבע?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם , למיטב ידיעתי הדגם אמור להגיע עם 1GB זיכרון, בפועל אחרי התקנת דריברים הוא מזהה את הכרטיס כמו שמופיע ב ScreenShot. וגם במשחק GTA IV הוא מזוהה עם 500 MB . אז מה הולך פה ? יש בעיה בדרייברים הוא שיש משהו שאני לא מבין ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: http://www.skypc.co.il/pl_product~28622~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~28628~8~0.htm וגם איזה עוד כרטיסים ממולצים יש של Nvidia יש עד 550 ש"ח

4. Started by חן מ,

היי יש לי שאלה בקשר לכרטיס עכשיו יש לי 8800GT,ואני אולי אשדרג ל4850 השאלה היא לכמה זמן ה4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?הוא עדיין יהיה טוב גם בעוד 4-5 שנים ככה? כי יש לי עוד אופציה שהיא קניית PS3,אבל זה לא מעניין כרגע וזה גם לא קשור לפורום הזה אני פשוט רוצה לקבל את ההחלטות הנכונות כדי לא לקנות בצורה לא נכונה תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Seraphim,

ברשותי מחשב נייד בעל יצאת וידאו מסוג VGA בלבד (סטנדרטית כחולה). אני מעונייןלחבר את המחשב לטלוויזיה אשר מצויידת רק בחיבור SCART, RCA ו- S-Video. האם לצורך העניין מספיק מתאם פשוט מסוג חיבור אחד לשני או שיש צורך במפענח כלשהו על מנת להמיר את האות?, אם מדובר במעביר בלבד אשמח לקבל אינפורמציה היכן ניתן לקנות אחד, אם יש צורך בממיר כלשהו אשמח לקבל גם כן המלצה מה כדאי לרכוש שיעשה את העבודה בצורה סבירה אך בעלות מינימלית ככל האפשר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. הכוונה לכבל הזה: אני רוצה לחבר אותו ללוח של gigabyte ga-m57sli-s4 פשוט לא מצאתי איפה לחבר,אגב אם זה יכול להקל על מישהו שרוצה לעזור הנה היוזר מנואל שלו בPDF http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-m57sli-s4_e.pdf אשמח לעזרה,תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. כל מה שאני מקבל זה בקר vga אני חייב דרייבר אני רואה ממש גרוע במסך תודה מראש רן

8. Started by Omry,

היי אנשים. בהתחלה הרצתי פעמיים-שלוש את תוכנת הבנצ'מארק 3DMARK Vantage, אח"כ עשיתי גם OC למעבד ולזכרונות והרצתי אותה שוב (ללא ארטיפקטים עד כה) ואז עשיתי OC גם לכרטיס המסך והתחילו ארטיפקטים. ניסיתי כל הזמן להפחית את התדרים עד שהגעתי לתדרי סטוק ועדיין היו ארטיפקטים. הורדתי גם את כל שאר המערכת לתדרי סטוק ושום דבר לא עוזר. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  9. 1280X1024 או 1440X900 ?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  10. אולי בקרוב אני משיג אותו כרגע יש לי מובנה ה7050 עכשיו יש לי תספק CM 420W מה שיש בפוקס כבאנדל ממי שאני קונה אמר לי שצריך חיבור 6PIN איך זה הולך בידיוק? יש לי את זה כבר בספק או שצריך לקבל את זה עם הכרטיס או משהו? ואיך ישר שאני מקבל את הכרטיס מסך אני עושה לו בדיקות יציבות כמו בדיקה שלא יהיה ארכיפקטים לבדוק טמפ' אפשר עם EVEREST/GPU-Z אשמח אם יענו לי

11. Started by avi909,

קניתי כרטיס מסך מדגם Nvidia 8400 Gs עם יציאת Hdmi אמיתי(לא Dvi). ויש אפשרות לחבר כניסת שמע לכרטיס כדי שיצא שמע דרך כבל ה-hd. קיבלתי איתו כבל קטן שצריך לחבר לכרטיס וגם ללוח אם. לאן אני מחבר ללוח? לאחר ברור קצר ראית שצריך לחבר ליציאה שנקראת Spdif האם זה נכון? אם כן יש שמה כמה פינים עם מיספרים לידם, כשקראתי בספר הלוח לכל מיספר יש לו יעוד והם כך. פין 1 נקרא Power. פין 2 נקרא No Pin. פין 3 נקרא Spdif. פין 4 נקרא Spdifi. פין 5 נקרא Gnd. פין 6 נקרא Gnd. לכבל הקטן שקיבלתי יש בסך הכל אפשרות לחבר לשתי פינים בלבד ללוח האם, ועל אחד מהם כתוב Gnd ועל השני לא כתוב כלום. לאן לחבר אותם?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by talnisim,

שלום לכולם, לאחרונה החלפתי מסך למסך LG די פשוט. הכטיס מסך שיש לי לא תומך במסך הזה בצורה טובה ואני מחפש כרטיס מסך הכי פשוט שיש, במחיר זול. הצורך העיקרי הוא אינטרנט. טל

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by Y-T-M,

יש ברשותי את הכרטיס הזה עם המערכת: Geforce 8800 GT OC2 BFG intel q6600- GIGABAYTE-P35-DS3L 4X1GB KINGSTON 800 MHZ רציתי לדעת אם call od duty 4 אמור לעבוד לי חלק ברוזולוציה 1920X1200 עם 4XAA ?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by pro.surfer,

שלום לכולם אני לא גיימר אבל התקנתי השבוע את המשחק המדובר כדי לראות את ביצועי המחשב והכרטיס מסך. עכשיו נשאלת השאלה איך אני צופה בטמפרטורה של הכרטיס והניצול שלו בזמן המשחק ? תודה מראש טל

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  15. http://www.geeks3d.com/?p=3292 בעיקרון מה שהתוכנה עושה היא מכריחה משחקים לנצל בכוח את CROSSFIRE מקור http://forums.vr-zone.com/news-around-web/395066-ati-crossfire-extension-v-1-0-here.html

16. כשהתקציב עומד על 1500 ש''ח? ויש כרטיס מסך שהוא גם מאוד סבבה למשחקים אפילו טוב מאוד וגם מקצועי ונועד לעריכת וידאו כבדה (אפטר אפקטס ואנימציה) כי זה מתסכל שאם עובדים אי אפשר לשחק לפעמיים במשחקים איכותיים .. .

• 23 תגובות
    • 17.8k צפיות
  17. Started by Zeper,

סליהח שזה עוד נושא אבל הפעם יש לי בעיה אחרת. קניתי את הכבל 6PIN ל 4PIN (יש לי 7600GS AGP) עכשיו אני מחבר את ה 6 PIN לכרטיס מסך אחד מהם לכבר שיוצא מה CPU ואיפה אני מחבר את ה 4PIN האחר? אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי כי חיברתי רק לCPU ןנכנסתי ל WOW ולמשו זה עדיין נותן כותב שזה 4X ואין את ה 8X האם חיברתי בכלל נכון?< מה לא נכון? טוב ז הו תודה למישעוזר.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by roee7777,

חברים, אני קניתי את הכרטיס הזה לפני שבוע למערכת הישנה שלי , המטרה שלי היתה שדרוג הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לצפות בתכני HD ללא בעיה. פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי. 320 ג'יגה דיסק קשיח. לוח אם- Abit ic7 max3 ספק כוח - Thermaltake 420w - יש לי מושג כללי בהתקנת חלקים למחשב, כולל כרטיס מסך. אולם הפעם אני חושש שפספסתי משהו בהתקנה ובגלל זה הכרטיס מסך לא מתפקד. הכרטיס מתחבר לחשמל , הוא מגיע עם כבל כוח שצידו האחד מתחבר אליו, וצידו השני מתפצל ל- 2 יציאות MOLEX שבכל אחד יש 3 פינים. מה שעשיתי, ניתקתי את החשמל מהמפסק של הספק כח. אני התקנתי את הכרטיס מסך בחריץ- AGP , וידאתי שהוא יושב טוב וחיזקתי את הבורג שלא יזוז. חיברתי את הכבל חשמל מהכרטיס מסך אל MOLEX אחד (בגלל שלא הי…

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  19. אוקי כול זה החומרה של המחשב שלי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של החומרה של המחשב בכללי http://img22.imageshack.us/img22/1267/14183199bf9.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של Overclock http://img150.imageshack.us/img150/1894/overclockye6.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לפי מה שב…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, קניתי Geforce 9500GT של Zotac היום, הרכבתי אותו והכל, ואני ניכנס ל Counter Strike 1.6 לדוגמא, ורואה שאין שיפור בביצועים. פשוט ככה, אותו FPS, לא משתפר, לא עובר את ה- 100, נשאר עומד על 99 ויורד לפעמים, וזה היה ככה כשהשתמשתי ב- 6100 שמובנה אצלי על הלוח אם, אז עם 9500 למה זה לא משתפר? אמור להיות שיפור גדול ב-ה-ר-ב-ה מ- 99 FPS מסכנים... (הכנסתי פקודה שמאפשרת ל- FPS לעלות עד לאן שהוא יכול, בלי מגבלה...) מה יכולה להיות הבעיה? במאפיינים של השולחן עבודה כתוב 9500GT במקום ה- 6100 המובנה, אולי אמורים "לכבות" את הכרטיס הישן איכשהו ואז הוא משתמש בחדש? וחיברתי מאחורה את המסך לכרטיס החדש, לא התבלבלתי... שאר המפרט: AMD Athlon 3200+ Enermax 350W לוח אם: WinFast 6100K8MA דרייברים הכי…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  22. היי, ברשותי כרטיס מסך ATI 1950XTX לאחרונה התחלתי להיכנס חזק לקטע של הHD וגיליתי שהמחשב שלי (e4400 + 2gb ram) לא מסוגל להריץ FHD בצורה חלקה. באופן כללי תכננתי באמצע יולי לשדרג את הTOP4 של המחשב שלי (מעבד, לוח אם, זכרונות וכ. מסך). אבל זה בעייתי בשבילי לשמור סרטי FHD כל כך הרבה זמן ובאותו זמן להוריד חדשים (אני משתמש USENET). החלטתי לפתוח את קופת החיסכון שלי ולשדרג כרגע רק בכ. מסך. בעיקרון הצורך שלי הוא 75% סרטי HD ו25% משחקים. אני מעוניין להריץ משחקים בהגדרות גבוהות (וחשוב ברזולוציה גבוהה). אני לא תקוע על חברה מסוימת אבל Nvidia קורצת לי עקב התמיכה של CoreAVC בה, מצד שני ATI קורצת לי בגלל שיש לה HDMI. ההורים שלי בתחילת מרץ טסים לארה"ב ככה שיש לי עד אז להחליט. בעיקרון התקציב…

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by mich4,

הלוח אם שלי : Gigabyte GA-8I945GZME-RH המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200) יש לי ספק 500 ואני חושב לקנות 9800 GT , אבל אני לא בטוח אם הקנייה תשתלם בכלל. ועוד משהו , יש לי קירור אוויר טוב של זלמן למעבד , כך שאני יכול לעשות OC למעבד. אז השאלה שלי היא כזאת , האם כדאי בכלל לקנות את הכרטיס מסך , או שזה לא יצא משתלם?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by Mahican,

קניתי כרטיס מסך חדש Gforce 9800GTX+ Twintech http://www.wikio.com/product/twintech-geforce-9800-gtx-accelero-twinturbo-179621.html יכול להיות שהספק כוח שלי לא מחזיק? יש לי ספק לא משהו Gpro p-4 500Watx12v

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by Zeper,

לקחתי את הכרטיס מסך הזה.. עכשיו שמתי אותו במחשב הדלקתי וזה אומר שאני צריך לחבר עוד משהו לכרטיס מסך הסתכלתי ב MANUAL וזה באמת אומר שאני צריך לחבר משהו אבל נראה לי שאת לי את זה... FRMALE CONNECTOR שאני אמור לחבר לכרטיס מסך ואני רואה על הכרטיס יציאה ואני לא מבין מה אני אמור לחבר ומאיפה ולא קיבלתי שום כבל והסתכלי במחשב ואני גם לא מוצא... מה אני אמור לקנות? הנה תמונה: תודה מי שיכול לעזור לי אני באמת מודה לבן אדם אז מה אני צריך לקנות לחבר ? משהו..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים