עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. יש לי כרגע GEFORCE 6600GT. שבקושי רב מריץ לי רד אלרט 3 בהגדרות הכי נמוכות של המשחק. קשה לו לעמוד על 100 FPS יציב בCOUNTER STRIKE בקיצור - נחוץ שידרוג. הבנתי שיש 2 "סוגים" AGP וPCIX. לי יש AGP, גם הבנתי שזה הפחות טוב\מומלץ - אז אם יש דרך להפוך את זה לPCI, כמו להחליף MOBO - גם בא בחשבון. אם יש עוד פרטים שאתם צריכים - אנט עזרו לי לעזור לכם לעזור לי ;D אז... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  2. יש את שני הסוגים...איך אני יכול לבדוק מה מותקן אצלי במחשב???

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by sniper434,

ברשותי 9800gx2 ,מעבד 8400 ומסך 17" כשאני משחק ב COD5 אני רואה את כל העשן מהבהב מרחוק.. ואני מריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות,והוא לא עושה לי שום בעיות. יש פתרון ? סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=b2mgf1CVlGE תודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  4. אני משחק ב Age of empire 3 והגדרתי הכל ל High בגרפיקה אבל ברגע שאני עושה anti aliasing שהוא LOW המשחק איטי ואם אני בוחר HIGH המשחק בצבעים של שחור ולבן וכמובן איטי. במחשב אחר שישנה בערך אותה חומר ב High רואים אבל זה קצת איטי וב LOW הכל זז חלק! האם צריך להוריד איזשהו דרייבר או משהו כמו מקודד? המחשב שלי: Quad 8200 Asus P5QC GigaByte 9800GT OCZ 1066 Corsair 450W תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by Alrond,

ראיתי את הביקורות כאן באתר ועוד ביקורות נוספות והאפקטים שהכרטיס מוסיף למשחקים מסויימים דיי מרשים. השאלה היא האם כדאי להוסיף את זה ,איזה חברות מיצרות את הכרטיסים האלו כיום ומה העלות? גם איזה משחקים היום ואולי שיצאו משתמשים בטכנולוגיה? *אני יודע ש Nvidia קנו Ageia . האם ATI משלבת טכנולוגיה דומה גם אצלם?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by LL@SS,

שבת שלום חברים! לחברה שלי יש מחשב יחסית ישן : ASUS P4800 P4 3.0Mhz 1.5GB DDR400 250GB SATA FX5200 המחשב מתפקד בסדר גמור בכל מה שקשור לעבודה משרדית, אינטרנט וכו', היא רוצה לחבר אותו למסך LCD 42 FULL HD שיש ברשותה, הוא ממוקם בחדר שלה כמובן, ובנוסף מחוברת למחשב מערכת 5.1 עם רסיבר וכו'.... הכל עובד כמו שצריך אבל עוד לא ניסתי להפעיל אצלה תכני HD , אני יודע שהכרטיס מסך שלה חושך בשביל הדברים האלה ,אז חשבתי להחליף לה אותו למשהו כמו 2600 או 2400 ,שום גיימינג ,אפילו לא סוליטר, אז ככה שצריך כמה שפחות ,וחשבתי להחליף לה למארז אחר ,שלה נהיה קצת מכוער עם הזמן, בכל אופן, מה אתם ממליצים? המחשב יריץ בכלל תכני HD ? התקציב הוא 500 ש"ח מקסימום, ד"א יש ספק כח מספיק טוב אם אתם …

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by Jenia24,

זה המיפרט שלי כרגע AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 X1650XT Gamer's Edition HEC 6C11 HEC 300W ART יש עכשיו בשוק איזה כרטיס מסך זול בסביבות ה300 ש'ח ששווה לקנות אותו ושיהיה משמעותית יותר טוב משלי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  8. ERRR ! - אני אחרי פירמוט נוראי הכל כבר שוחזר והותקן מחדש חוץ מדבר אחד מעצבן שלא מצליח להתגבר עליו ! הרזולוציה פשוט לא מוכנה לעלות מעל 640X480 ! זה מטריף כי ניסיתי הכל ! דרייבר 9.2 הכי חדש , חשבתי אולי פה הבעיה ... הסרתי והתקנתי 9.1 ...התקנתי דרייבר למסך הכי עדכני ... (ati 4850) הוא נותן את כל הרזולוציות כביכול לבחירה אבל משאיר את זה על 640 ! גם כאשר אני משנה מהDISPLAY כפי שרואים בתמונה וגם שאני מנסה מה CCC עצמו בתמונה השניה ניתן לראות שכן הוא מזהה ששיניתי כבר ל 1680 ושואל אם להשאיר ברזולוציה הזו - אבל הכל על 640 וגם נשאר על 640 מה עוד אפשר לעשות ? מה נועל לי אותו על 640 ? תודה . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by Farjeman,

שלום ולכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שאני אצא ילד, אני יודע (אני חושב) שה-9600 חזק יותר, אבל יש קאץ'. אלו שני הרטיסים העומדים על הפרק, שנייהם במחיר זהה לחלוטין כך שרק הביצועים מכריעים CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler POWERCOLOR 4670 1GB GDDR3 מה שמערער אותי זה של-4670 יש 1GB זיכרון ... למחשב מעבד AMD ATHLON DUAL 64BIT +4800 עם 4GB זיכרון RAM DDR2 800 הלוח אם הוא של ג'יגה בייט GA-MA69G-S3H והמגבלה העיקרית אצלו היא חוסר התמיכה בPCI-E2 =\ הספק מוצהר 600W, בהתחשב בעובדה שהוא ז*ל סיני אני מאמין שהוא נותן באיזור ה500W, מאמין שמספיק, אבל אין לו יציאה לכרטיס מסך מצטער על החפירה, אשמח לתשובה בהקדם יומטוב.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by TalEliasi,

שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by aviram20,

היי יש לי 2900GT בקרוספייר (שהוא עובד מעולה , וניראה טוב , ומריץ כל מה שניסיתי על היום והוא אחלה שבעולם) אבל משהו אחר מציק לי והוא הכפתורים שיש על הכרטיס למעלה.. מזה הכפתור הזה? מה הוא עושה ? למה הוא נועד? מזה הדבר הזה ? (לא קיבלתי מניואל של הכרטיסים כי הם באו בבלוק למי שזוכר) אז מי שיודע מזה הדבר הזה אשמח. אבירם נ.ב מצורפת תמונה של הכפתורים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by -yooy-,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ?? לפי DDR אם כן תגידו איך למצוא אותו!! ואם לא רשום את ה DDR בפנים המארז ואיאפשר להכנס למחשב (לא נדלק) איך אפשר לאתר את ה DDR שיטות!! איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ??

• 10 תגובות
    • 10.9k צפיות
  13. Started by nirtaz,

הבנתי שאין בדריברים החדשים של NVIDIA אופציה לעשות ENABLE לFULL SCREEEN מה עושים ? יש עוקף?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1558 זה הכרטיס הכי בסיסי בל שום קירור מיוחד ב-760 ש"ח שזה מחיר מעולה, השאלה היא 1 האם הוא רועש 2 האם הוא מתחמם מאוד 3 האם הוא דורש הספק גבוה כל זה לעומת הGTX+ הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1556 ב860 ש"ח האם הוא באמת שווה את ההפרש של 100 ש"ח כי הוא כרטיס מיוחד? אני גם ככה מאוד לחוץ בתקציב. העניין עם כמות החשמל שהוא לוקח חשוב כי נראה לי המחשב יהיה דלוק 24/7 ואני לא רוצה חשבון חשמל מנופח בגללו, האם זה זניח?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. רכשתי לא מזמן 4830 והחזרתי אותו (לא מתאים למערכת שלי-עושה בעיות עם הlcd) ואני הולך על החלופה מבית nvidia- ה-9800gt הלבטים שלי הם בין המגוון הרחב של הגרסאות שיש לו כרגע אני נוטה לטובת הדגם הבא: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2916&ProductName=GV-N98TOC-512H המחיר הכי זול שמצאתי שלו הוא 690 באייבורי מעוניין לדעת איך ביחס של תועלת למחיר- האם הקירור שלו טוב ?ומה בנוגע לרעש שהוא מייצר? או שאולי בכלל ללכת על חברה אחת ולא gigabyte לא רוצה להיכוות שוב ולהחליף עוד כרטיס תודה מראש

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by gesha_s,

שלום לכם! יש לי שאלה. קניתי טלויזיה LCD 32lg10R וחיברתי אליה את המחשב שלי בחיבור 15PIN -VGA יש לי כרטיס מסך ATI 4850 ומסך DELL 2007WFP כאשר אני מריץ משחקי כלשהם על המסך הם עובדים מצויין אתמול ניסיתי להריץ משחק על הטלווזיה ברזולוציה נמוכה מהמסך (1360*768) והמשחק נתקע כאשר כיביתי את המשחק ראיתי שהכרטיס מסך ב 100 מעלות חום והמאוורר על 100% למה זה קורה? האם זה משנה לכרטיס מסך גודל מסך ולא רק רזולוציה? האם זה יעבוד יוטר טוב אם אני אחבר DVI-HDMI דרך אגב הכבל באורך 5 מטר תודה רבה

17. Started by Wiger,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך. קלפני יומיים קניתי והתקנתי את כרטיס המסך 9500GT וכשבאתי לראות סרטים באיכות גבוהה(1080P) התמונה נראת מקוטעת. אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בעיה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by ConeMan,

אני מרכיב מחשב htpc ורציתי לדעת איזה לוח עדיף לקחת עם הצ'יפסט של אינטל או המקביל של nvidia השימוש הוא ניגון hd בלבד.

19. Started by Nahum2,

מדריך מישהו? האם זה מסוכן? כמה שיפור בביצועים ניתן להשיג?

20. יש לי חבר שרוצה להחליף כרטיס מסך מדגם של 9800gt ואני ייתן לו 8800gt ה 9800 חדש ואילו ה8800 עבד שנה מה השווי של כל אחד מהם ! ואם אפשר פרטים על הבדלי הביצועים. בברכה ארז

21. Started by dyn,

שלום, מכיוון שהכרטיס מסך שלי נהרס לגמרי עקב התחממות יתר (זאת לדעתי הסיבה) החלטתי לרכוש כ.מסך חדש. (מפרט מחשב מימין) השאלה היא מה הוא הכרטיס מסך החזק ביותר בשוק היום שכדאי לי לקנות? חשבתי ללכת על ה ATI 4870X2. אני מחפש כ.מסך שיתן לי ביצועים גבוהים ברזולוציות גבוהות וגם שישמור על טמפ' טובות, בעיקר במאמץ, אם יש צורך אני מוכן גם לקנות קירור לכרטיס. תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by huber,

MultiGPU Update: Two-GPU Options in Depth http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3517&p=1 החלק הראשון מתוך סידרת מאמרים/בנצ'ים שבודקים את כל נושא ה CF/SLI כיום. כרגיל באננדטק הסקירה מקיפה וממצה, תענוג לקרוא. מומלץ לשים בסטיקי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BladeRunnerSting,

שלום, אני מתכנן מפרט חדש לקראת קניה... רציתי לדעת מכיוון שה295 הוא בעצם שני מעבדי 260, אם לא שווה כבר לקנות שני 260 בSLI, מה שגם בטח יהיה יותר קר כי כל כרטיס "ינשום" ביותר קלות תו'אמת זה גם יוצא מעט זול יותר זה לא אמור לתת את אותם הביצועים בסופו של דבר?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס מסך שחבר שלי הביא לי 8500GT 128bit של saparkel משהוא כזה. עכשיו שמדליקים את המחשב תמיד זה כותב איזה כרטיס הוכנס אז כתוב שיש 256MB. עכשיו בווינדוס יש במאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאם זה כותב 512MB ויש שם איזה כרטיסיה של NVIDIA וגם כותב 512MB. וגם בGTA IV זה מזהה 512MB. יש על הכרטיס כתוב 256MB?? לאיזה נתון להאמין? יתכן שזה טריק שצרבו ביוס לכרטיס מסך (הביוס שמדליקים את המחשב זה כותב על הכרטיס מסך כמעט בכל כרטיס זה כך אפילו בTNT1). תודה לעונים. ומנהלים. אני לא יודע למה כל פוסט שלי הכותרת לא טובה. אני בכתה ח' טוב על תבואו אלי בטענות. ועל תגידו לי תיקנה 9600 זה 520 שח למה כי אני מיסתפק בכרטיס הזה עם OC נחמד למרות שאני צריך רזולוציות גבוהות)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by bennnn,

שלום אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה רק על מנת שאני אוכל לצפות מהמחשב לטלויזיה (יש לי 6800 gt לאיי גי פי)משום מה רואים שחוןר לבן. השאלה יש לו יציאת s video? ראיתי שיש hd/ האם אפשר לחבר s vedio ל s vedio ולראות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים