כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין 2 הכרטיסים יותר טוב ? ואם יש לכם מבחנים של השואות אני ישמח .
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי יש לי 6800 גי טי ל agp הייתה לי בעייה עם היציאה לטולויזיה אז שיחקתי עם הכרטיסהיום נגנד באתי להפעיל את המחשב היו קווים ונקודות...סגרתי את המחשב שיחקתי קצת עם הכרטיס בסלוט הפעלתי ועבד מצויין. אחכ הוצאתי את הכרטיס רעננתי משחה רמית..באתי להחזיר ויש כל הזמן קווים ונקודות והווינדוס טוען ואז לא עולה.ניסייתי מלא פעמים אותם קווים ונקודות.האם הכרטיס מסך הלך לעולמו? או שאפשר לעשות עדיין משהו?
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
זה המיפרט שלי כרגע AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 X1650XT Gamer's Edition HEC 6C11 HEC 300W ART יש עכשיו בשוק איזה כרטיס מסך זול בסביבות ה300 ש'ח ששווה לקנות אותו ושיהיה משמעותית יותר טוב משלי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שבת שלום חברים! לחברה שלי יש מחשב יחסית ישן : ASUS P4800 P4 3.0Mhz 1.5GB DDR400 250GB SATA FX5200 המחשב מתפקד בסדר גמור בכל מה שקשור לעבודה משרדית, אינטרנט וכו', היא רוצה לחבר אותו למסך LCD 42 FULL HD שיש ברשותה, הוא ממוקם בחדר שלה כמובן, ובנוסף מחוברת למחשב מערכת 5.1 עם רסיבר וכו'.... הכל עובד כמו שצריך אבל עוד לא ניסתי להפעיל אצלה תכני HD , אני יודע שהכרטיס מסך שלה חושך בשביל הדברים האלה ,אז חשבתי להחליף לה אותו למשהו כמו 2600 או 2400 ,שום גיימינג ,אפילו לא סוליטר, אז ככה שצריך כמה שפחות ,וחשבתי להחליף לה למארז אחר ,שלה נהיה קצת מכוער עם הזמן, בכל אופן, מה אתם ממליצים? המחשב יריץ בכלל תכני HD ? התקציב הוא 500 ש"ח מקסימום, ד"א יש ספק כח מספיק טוב אם אתם …
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ERRR ! - אני אחרי פירמוט נוראי הכל כבר שוחזר והותקן מחדש חוץ מדבר אחד מעצבן שלא מצליח להתגבר עליו ! הרזולוציה פשוט לא מוכנה לעלות מעל 640X480 ! זה מטריף כי ניסיתי הכל ! דרייבר 9.2 הכי חדש , חשבתי אולי פה הבעיה ... הסרתי והתקנתי 9.1 ...התקנתי דרייבר למסך הכי עדכני ... (ati 4850) הוא נותן את כל הרזולוציות כביכול לבחירה אבל משאיר את זה על 640 ! גם כאשר אני משנה מהDISPLAY כפי שרואים בתמונה וגם שאני מנסה מה CCC עצמו בתמונה השניה ניתן לראות שכן הוא מזהה ששיניתי כבר ל 1680 ושואל אם להשאיר ברזולוציה הזו - אבל הכל על 640 וגם נשאר על 640 מה עוד אפשר לעשות ? מה נועל לי אותו על 640 ? תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הבנתי שאין בדריברים החדשים של NVIDIA אופציה לעשות ENABLE לFULL SCREEEN מה עושים ? יש עוקף?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי המון הודעות כאלה שקוטעות את מהלך העבודה במחשב!!! הכרטיס על OC אבל הורדתי אותו ועדין יש הודעות כאלו... הדריוור מעודכן ל9.2 זה הכרטיס:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 מה אפשר לעשות??
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעונין לדעת איזה מבין הכרטיסים עדיף, ללא התייחסות לתקציב. אני יודע לשניהם יש את הנתונים של: 512MB 2 יציאות של DVI שזה חשוב לי. תאמת הכי חשוב לי לדעת אם אני אצליח להריץ סרטים בפורמט HD במחשב כאשר זה המפרט שלי: מעבד: 2.66G זיכרון: 2G לוח אם:P4S533-MX - (יש מצב שהוא תומך רק עד AGP X4 ?) +אחד מכרטיס המסך (HD3850 או HD3650 ?) כמובן שניהם כרטיסי AGP. תודה, שלומי
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך. קלפני יומיים קניתי והתקנתי את כרטיס המסך 9500GT וכשבאתי לראות סרטים באיכות גבוהה(1080P) התמונה נראת מקוטעת. אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תאמינו או לא יש אנשים שעדיין משתמשים בכרטיס הזה...טוב בעצם אולי רק אני :-X אבל הנה האסמכתא כן אני מודה באשמה, אל תהרגו אותי בבקשה , פשוט ישנתי שנת חורף והתעוררתי היום עם תחושה שאני קצת משתרך מאחור. אז אנא ממכם חברים יקרים, עזרו לי להתחדש וגאלו אותי מהג'יפה 2 שלי ובנימה קצת יותר רצינית אני זקוק להמלצה לכרטיס באזור ה 400 ש"ח מכיוון ומדובר במחשב ישן זה צריך להיות כרטיס מסוג AGP ולכן אני לא רוצה גם משהו שחורג מהתקציב יותר מדי כי AGP זו טכנולוגיה גוססת ואין טעם להשקיע יותר מדי. השימוש יהיה בעיקר לצפיה בסרטים במחשב...כך שיש עדיפות לכרטיס שחזק בניגון HD אני פתוח להצעות גם משוק היד שניה/מציאונים/תצוגות למיניהם וכ'ו... המפרט שלי הוא (מערכת Socket 478) לוח אם - Intel …
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה להחליף כרטיס מסך מדגם של 9800gt ואני ייתן לו 8800gt ה 9800 חדש ואילו ה8800 עבד שנה מה השווי של כל אחד מהם ! ואם אפשר פרטים על הבדלי הביצועים. בברכה ארז
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהכרטיס מסך שלי נהרס לגמרי עקב התחממות יתר (זאת לדעתי הסיבה) החלטתי לרכוש כ.מסך חדש. (מפרט מחשב מימין) השאלה היא מה הוא הכרטיס מסך החזק ביותר בשוק היום שכדאי לי לקנות? חשבתי ללכת על ה ATI 4870X2. אני מחפש כ.מסך שיתן לי ביצועים גבוהים ברזולוציות גבוהות וגם שישמור על טמפ' טובות, בעיקר במאמץ, אם יש צורך אני מוכן גם לקנות קירור לכרטיס. תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את הביקורות כאן באתר ועוד ביקורות נוספות והאפקטים שהכרטיס מוסיף למשחקים מסויימים דיי מרשים. השאלה היא האם כדאי להוסיף את זה ,איזה חברות מיצרות את הכרטיסים האלו כיום ומה העלות? גם איזה משחקים היום ואולי שיצאו משתמשים בטכנולוגיה? *אני יודע ש Nvidia קנו Ageia . האם ATI משלבת טכנולוגיה דומה גם אצלם?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ולכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שאני אצא ילד, אני יודע (אני חושב) שה-9600 חזק יותר, אבל יש קאץ'. אלו שני הרטיסים העומדים על הפרק, שנייהם במחיר זהה לחלוטין כך שרק הביצועים מכריעים CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler POWERCOLOR 4670 1GB GDDR3 מה שמערער אותי זה של-4670 יש 1GB זיכרון ... למחשב מעבד AMD ATHLON DUAL 64BIT +4800 עם 4GB זיכרון RAM DDR2 800 הלוח אם הוא של ג'יגה בייט GA-MA69G-S3H והמגבלה העיקרית אצלו היא חוסר התמיכה בPCI-E2 =\ הספק מוצהר 600W, בהתחשב בעובדה שהוא ז*ל סיני אני מאמין שהוא נותן באיזור ה500W, מאמין שמספיק, אבל אין לו יציאה לכרטיס מסך מצטער על החפירה, אשמח לתשובה בהקדם יומטוב.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך שחבר שלי הביא לי 8500GT 128bit של saparkel משהוא כזה. עכשיו שמדליקים את המחשב תמיד זה כותב איזה כרטיס הוכנס אז כתוב שיש 256MB. עכשיו בווינדוס יש במאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאם זה כותב 512MB ויש שם איזה כרטיסיה של NVIDIA וגם כותב 512MB. וגם בGTA IV זה מזהה 512MB. יש על הכרטיס כתוב 256MB?? לאיזה נתון להאמין? יתכן שזה טריק שצרבו ביוס לכרטיס מסך (הביוס שמדליקים את המחשב זה כותב על הכרטיס מסך כמעט בכל כרטיס זה כך אפילו בTNT1). תודה לעונים. ומנהלים. אני לא יודע למה כל פוסט שלי הכותרת לא טובה. אני בכתה ח' טוב על תבואו אלי בטענות. ועל תגידו לי תיקנה 9600 זה 520 שח למה כי אני מיסתפק בכרטיס הזה עם OC נחמד למרות שאני צריך רזולוציות גבוהות)
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה רק על מנת שאני אוכל לצפות מהמחשב לטלויזיה (יש לי 6800 gt לאיי גי פי)משום מה רואים שחוןר לבן. השאלה יש לו יציאת s video? ראיתי שיש hd/ האם אפשר לחבר s vedio ל s vedio ולראות? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ע"מ שאוכל לשחק משחקים חדישים (GTA IV, Crysis, GRID) על טלוויזיה 42", ועל כן מצאתי את כרטיס המסך HD4850 מחברת Sapphire באייבורי, במחיר של 750 ש"ח. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz, 2333 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: 2GB של OCZ כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Geforce 8600GT 256MB האם קנייה של Sapphire HD4850 512MB תתאים ללוח אם שלי? האם אני אחווה שיפור משמעותי במשחקים? האם אני אוכל להריץ משחקים ברזולוציות "סבירות" על טלוויזיה 42" (ולהנות מכך?)? ולמה אותו הכרטיס של חברת Gigabyte (וחברות אחרות) עולה כמעט 100 ש"ח יותר? בתודה מראש :-)
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ?? לפי DDR אם כן תגידו איך למצוא אותו!! ואם לא רשום את ה DDR בפנים המארז ואיאפשר להכנס למחשב (לא נדלק) איך אפשר לאתר את ה DDR שיטות!! איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ??
-
- 10 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש BENCHMARK השוואתי בין שתי הקונפיגורציות הנ"ל. כיון שכרגע יש לי רק מסך 17'' (לא LCD) ברזולוציה של 1280X1024 אני לא רוצה להשקיע ב-HD4870 כרגע. אבל, הסיכוי שאקנה מסך LCD FULL HD (ואולי אפילו טלויזיה כנ"ל) הוא גבוה למדי ולכן אני מעוניין באפשרות הרחבה של ה-HD4670 למערך CF. אם יש לכם לינק להשוואת ביצועים ו/או יכולים להמליץ מניסונכם אשמח. נ.ב: מערך CF עם 4670 זול בכ-400 שקל מ4870 בודד ואומנם אני מוכן לשלם תמורת ביצועים (לכן גם אין תקציב בכותרת!) אבל השאלה היא האם זה באמת לא יהיה לשוא...
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מדריך מישהו? האם זה מסוכן? כמה שיפור בביצועים ניתן להשיג?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש פה מישהו שיש לו במקרה את הכבל הנ"ל בכותרת? יש לי בעיה עם הכבל שלי, והייתי מעוניין לבדוק האם הבעיה בכבל או בשקע עצמו. יש מישהו שיכול לעזור? (בעקרון הכבל היה מגיע בכרטיסי מסך של NVIDIA)
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב htpc ורציתי לדעת איזה לוח עדיף לקחת עם הצ'יפסט של אינטל או המקביל של nvidia השימוש הוא ניגון hd בלבד.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, משום מה המסך שלי נכבה ונדלק מס' פעמים, אני רואה כל מיני נקודות על המסך, המחשב נתקע ואז אני מקבל שגיאה שבה מנהלת התצוגה nvlddmkm נפסק וביצע שחזור. פעם אחת המחשב נכבה וקיבלתי blue screen, נתחתי קובץ DUMP וראיתי שהבעיה נגרמת מ nvlddmkm.sys. ניסיתי להוריד תדרייבר מחדש ולהתקין אותו למרות שיש לי את הכי מעודכן וזה לא עזר, בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך והיא כ- 60 מעלות במנוחה.(מפרט מחשב מימין). אני משער שכנראה יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך למרות שיש לי את המחשב כשנה ועד עכשיו הכל היה בסדר. תודה רבה למי שיכול לעזור לי עם הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1558 זה הכרטיס הכי בסיסי בל שום קירור מיוחד ב-760 ש"ח שזה מחיר מעולה, השאלה היא 1 האם הוא רועש 2 האם הוא מתחמם מאוד 3 האם הוא דורש הספק גבוה כל זה לעומת הGTX+ הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1556 ב860 ש"ח האם הוא באמת שווה את ההפרש של 100 ש"ח כי הוא כרטיס מיוחד? אני גם ככה מאוד לחוץ בתקציב. העניין עם כמות החשמל שהוא לוקח חשוב כי נראה לי המחשב יהיה דלוק 24/7 ואני לא רוצה חשבון חשמל מנופח בגללו, האם זה זניח?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-