כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
חבר שלי תקוע עם Geforce MX כבר כמה שנים, והוא לא מפסיק להתלונן... אז לקראת יום ההולדת שלו החלטתי לגייס כסף ולקנות לו אחד חדש. לא ממש אכפת לי אם זה כרטיס של nVidia או ATI, כל עוד הוא טוב ;D
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי. מחפש לקנות כרטיס מסך, הספק כח שיש לי, SEASONIC 300W קצת מגביל את האפשרויות. מחפש להריץ משחקים חדשים כדוגמת STARCRAFT אבל לא משהו יומרני כמו CRYSIS... אם יש כרטיס שיכול להריץ את BIOSHOCK INFINITY בכבוד זה יהיה נהדר. התקציב הוא 500 שקל אם יש כרטיס שתומך בהצגה של 3 מסכים בו זמנית זה יהיה מעולה, אבל ניראה לי שאני קופץ פה מעל הפופיק. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת...מבקש עזרה ומדריך קצר בנושא הנ"ל. תודה רבה מאוד לך מראש...
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך. דרישות: 1) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 2) אחריות של לפחות שנתיים! 3) חיבור HDMI, אפשרי במתאם או מובנה בכרטיס, לא קריטי. 4) משחק Bundled כלשהו, לא חובה, אבל עדיף. תקציב (רשום בכותרת): 600 ש"ח לי ניראה שהכרטיס הכי מתאים הוא 9600GT. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מספר בעיות תצוגה במהלך העבודה במחשב החדש לעיתים יש לי בסרטונים באינטרנט מעין צבעים מוזרים כאלה של ירוק וורוד. וכאשר אני מעלה פיפא 2007 כדי לשחק, יש לי מעין ריבועים כאלה ולא תמונה חלקה... יש לכם רעיונות לטיפול מסוג בעיה כזו? אני על WINXP PRO SP2 דרייבר: תחילה הייתי על CATALAYST 7.8 ואז החלפתי ל 7.6 כרטיס מסך 2900XT
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מתלבט בקשר לקניית כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת-מימד , עד 1000 ש"ח . אני יודע שקיימים כרטיסים של WILDCAT ו QUADRO בסביבות המחיר הזה אבל השאלה היא : האם יש להם יתרון על GEFORCE 6600 לסיום, אולי אפשר להסתפק בכרטיס פשוט עם 256 זיכרון ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, השבוע צריך להגיע אליי BFG NVIDIA GeForce 9800 GX2 OCX 1GB PCIe 2.0 רציתי חוות דעת אליו ומה המחיר שלו בארץ אני מקבל אותו חינם מחבר שיש לו חנות מחשבים במיאמי הוא קונה אותם בגרושים לעומת פה רציתי לדעת מה עם המחירים שלהם ועם אני ירגיש הרבה הבדל לעומת הכרטיס שלי 8800gt oc2 תודה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות את ה- 9800 פרו אך ישנם לפי מה שראיתי הבדלים במחירים שנעים בין 1350-1550 ש"ח בערך . רציתי לדעת מהי מהירות הזיכרון והליבה שאמורים להיות בכרטיס כזה עם 256bit ? ראיתי כאן בפורום שניתן לרכוש 9800PRO 256BIT ב - 1350 ש"ח של ספיר ב- comp il אם אני לא טועה ? האם הכרטיס מומלץ ? האם ישנו איזה הבדל בינו לבין אותו כרטיס שנמכר לדוגמה בזיגזג ? אודה לתגובות .
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד - E8400 זיכרון - 4 GB לוח אם - Gigabyte GA-EP43-UD3L ספק כוח: 500 W כרטיס מסך: 9500GT עם 1 GB זיכרון. מסך: 22 אינץ, רזולוציה : 1440 : 900 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי... אני משחק הרבה ולכן אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב (לתקציב שיש לי), התקציב שלי הוא 500 - 700. איזה כרטיס כדאי לקנות? אני צריך בכלל לקנות כרטיס חדש? או שזה מספיק? תודה.
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ראיתי שיש להם כרטיסים זולים ואחריות לשנה בלבד. האם מישהו התנסה בכרטיסי מסך של החברה? האם אני לוקח סיכון ברכישה כזו?
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מה ההבדל ומה עדיף בין שני הכרטיסי מסך האלה ?! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=14797 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לא רק הנשיא האמריקאי צריך להתמודד עם הפצתן של ידיעות שגויות ברחבי העולם - גם מפתחות של כרטיסי מסך אינן חסינות לתופעה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
1.מהו הכטיס מסך האידאלי למשחקים מהסוג NBA GTA FIFA וכדומה .. המסך הוא 19 רחב של ASUS 2. מהו הכרטיס מסך המומלץ לצפייה בסרטים עם אפשרות ל HD (למחשב מבוסס AMD) ?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מי יותר טוב משניהם ולמה?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה (האפשרות היחידה של KSP) ורציתי לדעת כמה דברים עליו - א- אפשר לראות איתו טלויזיה דרך אות דיגיטלית? (YES) ב- אפשר להמיר בו קלטות אנלוגיות שצולמו במצלמת וידאו לקבצים? ג- איך האיכות בזמן הצפייה בטלויזיה? אפשר לראות טלויזיה ברזולוציה טובה על מסך מלא עם תומה חדה?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין: ViewSonic VX912 לבין: SAMSUNG SyncMaster 930B או אם מישהו מכיר מסך אחר (19", 8ms) שהוא ממליץ עליו לצפיה בסרטים זה הזמן.. תודה! יובל.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בבית כבר שנה X800GTO2 עם 16 צינורות פתוחים ואותן מהירויות כמו הX850XTPE, וסיילנסר5רב2. הכרטיס עד עכשיו לא איכזב ועשה עבודה מטורפת, כמעט כל המשחקים הקיימים הוא הריץ לי על הגדרות הכי גבוהות ופילטרים מופעלים מקסימום (חוץ מFEAR, שהוא הריץ על הגדרות גבוהות אבל לא הכי גבוהות), ועכשיו הנה בא לו SPLINTER CELL. סדרת המשחקים האהובה עליי. סיימתי את הראשון, ההרחבה, השני, השלישי, וחיכיתי לנוכחי המון המון זמן, ועכשיו הוא מגיע, ולא עובד, ועוד על כרטיס מסך כמו שיש לי. כל הזין. בקיצור, אני הולך למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות אחד תומך SM3... יש המלצות? מתי אמורים לצאת כרטיסי DX10 במחירים של עד 1500 ש"ח ?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול למה חברת ati לא מאפשרת הוספת צבע בדרייבר שלה כמו שאפשרי בNVIDIA בקליק ימני מאפיינים על שולחן העבודה :\geforce...:\תיקוני צבע:\חדות דיגיטלית {אצלי כמעט על מקסימום ;o} כי אין כמו הרבה צבע {אנימה משחקים ותמונות}ואם ניתן לעשות זאת יכול להיות שאני לא מעודכן לדרייבר של ATI כיום מפני שרציתי לקנות כרטיס ATI לפני כשנה ולא רכשתי רק מהסיבה הזאת . אודה לתגובה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי רציתי לקבל חוות דעת על שני כרטיסים. יש ברשותי מחשב HP נייח, בן שנתיים וחצי. המחשב הגיע עם כרטיס מסך GF 8600 GT של אנווידיאה. (512 MB) לאחר תיקון קבלתי במקומו את ה GF 9600 GS של אנווידיאה. (768 MB) רציתי לדעת מי מהם עדיף, על מנת לדעת האם השינוי היה לטובתי בסופו של דבר. תודה לעונים וחג פסח שמח! אלעד.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
וקיבלתי את ההודעה הבאה : אגף יש לי כרטיס מסך PCI EXPRESS X550 [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. אני קודם כל מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב ומוכן להשקיע 400-500 ש"ח. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב עם כל האפשרויות העיקריות כמו הקלטה, אפשרויות תצוגה וכו'.. אבל אני בעיקר מחפש כרטיס טלויזיה שיודע להקליט וידאו זורם מהמסך. למשל אני נכנס לאתר ובו מוצג סרטון שמוקרן ישירות מהדפדפן אז אני לוחץ על הסרט ומגדיר אותו כמסך מלא ואז מקליט אותו. אם זה לא תפקידו של הכרטיס טלויזיה אולי כרטיס וידאו או משהו כזה, תעזרו לי בזה ותגידו איזו חומרה עושה את זה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כרטיס טלויזיה חיצוני באיכות גבוהה שיחובר למסך מחשב ללא מחשב. אני שוקל שתי מערכות AVerTV Box 9 של חברת AVerMedia או Grand POP 1280S של חברת Grandtech. לשניהם תכונות דומות, לזה האחרון רמקול פנימי, מחיר כמעט זהה. האם יש למישהו מידע נוסף על איכות המוצר, החברה שיעזור לי לקבל החלטה? האם ישנם מוצרים אחרים מתחרים בשוק?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו מחשב והכול תלוי הכרטיס מסך.. אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים ושיחזיק לי להרבה זמן.. אני מתלבט בין: כרטיס מסך: Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI PCi-E Retail והמעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 4MB 1333MHz Box ולוח אם:לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3R intel core 2 duo לבן: כרטיס מסך:Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail ומעבד:Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz Box ולוח אם:Gigabyte GA-P35-DS4 intel core 2 duo תודה וחג שמח!!
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
במחירים 2500-3000 אםם אים יש משהו יותר טוב אז תמליצו לי,וגם על חברה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-