כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הדבר הזה אם זה עוזר.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שטני מתקין את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA כל משחק שאני מעלה ניתקע מה לעשות???
-
מחר אני מקבל את הלידטק 4200 שלי,הזכרונות שבאים איתו הם 4NS שזה קצת גבוה מדי לטעמי... עכשיו,יש לי חבר שנמצא כרגע ביפן ויכול להשיג לי שמונה צ'יפים 2.2NS של סמסונג, "נקיים" לחלוטין,ללא שום PCB או רכיב אחר שמחובר אליהם. עכשיו מה שאני שואל זה האם אפשר להחליף את הזכרונות שיש כרגע על הPCB של הכרטיס לאלו של הסמסונג? (במקרה ויש צורך בדבר יש לי גישה למיקרו מלחם). או שהדבר הזה בלתי אפשרי והכרטיס לא יזהה אותם ואני סתם הורס לי את הכרטיס לחינם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לנו להגיד להתראות ל-Pascal ולהתחיל לדבר על Turing במקומו? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כרגע ישנו במחשב כרטיס מסך AGP של נוידיה GF5200 עקב היות ואני מעבירה את המחשב לאח שלי, אני רוצה בשבילו כרטיס יותר חזק וטוב כרגע הכרטיס מחובר למסך CRT 19" דרך D-SUB, ועוד כמה חודשים אחי ירכוש לעצמו מסך LCD דק אז אני מחפשת אחר כרטיס AGP, עם DVI ו-D-SUB איכותי וטוב. שתומך ויסטה. התקנה חלקה כמו בכרטיסי נוידיה. תקציב עד 400 ש"ח + - המחשב הוא פנטיום 4 2.8MHZ עם 2GB זכרון, מע' הפעלה ויסטה - עם ספק כח ג'נרי 480W. האם כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600PRO 512MB AGP טוב ויעבוד חלק ללא איטיות וכו'? עדכון קניתי יד שנייה - אבל כרטיס חדש GF 7600GT של XFX - תודה לכם שכיוונתם אותי המסך מחובר עם המתאם DVI - VGA, מעניין השומרי המסך של הויסטה עכשיו יותר מהירים... עלה לי 400 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הרכיבים מצויינים רק דפקו אותו עם הכרטיס מסך והביאו לו את הזבל הזה אז לאיזה רדאון הוא משתווה ואיך הוא יחסוב משחקים חדשים האם אפשר יהיה לשחק על גרפיקה גבוהה או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע GTX 670 במבצע (1800 ש"ח) וחשבתי אולי כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס ב-1000~ ובדור הבא של Nvidia ב-1000~? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נורא מתלבט בין שני המסכים מישהו יכול להמליץלי על מסך כלשהו מי יחזיק יותר זמן יותר טוב ההפרש לא גדול. אך מסך 955 הוא 19 אינץ'.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין שהדרך היחידה להעביר את שני הפורמטים מהמחשב למגבר שלי זה דרך כרטיס מסך עם יציאת HD.. יש כזה בתקציב של 300-400 ש"ח? ראיתי שה ATI Radeon HD 5450 עושה את זה ושהוא בתקציב , האם הוא מומלץ והאם יש משהו אחר מומלץ...? תודה. בראל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיעה השעה שלי להחליף את המסך הישן שלי (כבר 3 שנים בערך), ואני בהתלבטות.. מה כדאי לקנות? האם הLCD באמת שווים את ההשקעה? או שהם רק עניין של נוחות (תופסים פחות מקום). מה נחשב לאיכותי יותר? בתור אחד שמשתמש במחשב יותר מידי שעות ביממה, חשוב לי שזה יהיה באמת מסך איכותי ורצוי שגם יקל על העיניים שלי.. (בכל זאת מצרך יקר בימינו). אשמח לתגובה כלשהי בעניין מכיוון שהחיפוש שלי בפורום לא הניב תשובות.. תודה מראש! טל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 24" LED 16:9 ספק כוח: Corsair 550W לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד Q6600 @3.0Ghz העדפה ל-Nvidia בגלל ה-PhysX.... פילטרים (AA + AF) לא מעניינים אותי אם כי ארצה לשחק על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים החדשים ללא חריגה מעבר ל-800 שקלים... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GTX460 הייתי כבר עם הכסף התקשרתי לחנות ואמרו לי שלא מתכננים להביא כי הגיע GTX560 Ti וגם כי יש להם את 1GB אז לא צריך את ה-768, והם לא מוכנים למכור לי את ה-1GB במחיר של ה-768MB (אז מה אתם מציעים?? KSP) לא בטוח מה לעשות...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 באיזה כרטיס מסך התמונה הכי טובה (בלי קשר למחיר הכרטיס ) ? 2 האם יש שיפור בתמונה בין הכרטיסים למשל ראדון 9000 ל-9700 ? או GF 4200 ל-4600 ל-GF FX ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה, ושימו לב שהמארז קטן אני מחפש את הכרטיס למשחקים שנותן את המקסימום תמורה למחיר של עד 1200 עם אפשרות חריגה במידת הצורך. בלי הרבה שאלות והעיקר שארגיש שיפור עצום מהכרטיס הונכחי שלי שהוא גם בסדר אך הגיע הזמן להשתדרג. הבנתי שאמורים לצאת עוד כרטיסים בקרוב, אני יכל לחכות עד שנה במידה ושווה (ממש לא דחוף) המפרט: מעבד : AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box לוח : Gigabyte B450 AORUS M4 זיכרון :1333mhz kingston 2048x2ועוד 1600MHZ 8gbX2KINGSTON סה"כ 16GB כרטיס מסך : GTX960 GDDR5 2GB דיסק קשיח 1 : Crucial M500 CT240M500SSD1 240GB SSD MLC SATA III דיסק קשיח 2 : WD 1TB 7200RPM 32MB GREEN SATA2 מארז : ANTEC Case P5 ספק : A…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי כבל RCA כמו שהמלצתם לי בשביל להתחיל להקליט עם הכרטיס מסך שלי אבל החיבורים התאימו בטלויזיה אבל החיבורים ל-VIVO הם בצבעים שונים ואני לא יודע לאן לחבר....? + אני צריך תוכנה להקלטה מהטלויזיה + הסבר אך אני גורם למחשב להיות בטלויזיה + תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי ההצגה של ה-GeForce GTX 1080 השולחני והזינוק הגדול בביצועים שהוא מציע, היצרניצ הטאיוואנית מספקת לנו טיזרים לקראת חשיפתו של מוצר נייד מהדור החדש אשר עשוי להעניק שיפור אדיר משל עצמו תערוכת Computex לשנת 2016 כבר נמצאת ממש מעבר לפינה, ונראה שכל שחקניות שוק החומרה כבר מוכנות אליה עם מיטב התותחים הכבדים שהצליחו לגייס. אחת מהבולטות שבהן היא אסוס, שללא ספק תנצל את התערוכה בשוק הביתי בכדי להפתיע אותנו בשלל הקטגוריות בהן ניתן למצוא את מוצריה – ועתה אנחנו זוכים לטיזר מעניין מאוד ממנה, שמציע לנו פרטים ראשונים אודות בואה של ארכיטקטורת ה-Pascal החדשנית של NVIDIA לעולם המחשבים הניידים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתווכח עם אחי אז תעזרו לי להצטדיק תעצמי ולנצח אז ככה יש את הכרטיסים 8800 ו9600 אני אומר לו שה8800GT יותר טוב מה9600 בכמה פריימים ונותן איכויות יותר טובות במשחקים הוא אומר ההיפך והוא אומר שיש לו ליבה יותר חדשה(ולזה אני מסכים איתו),אבל הוא בצעם שיפור של ה8600 אז הוא פחות טוב ומה אתם אומרים? ועוד משהו 8800 ו9800:האם הם באותה רמה?אם אני עושה ל8800GT OC כמו שצריך אני מגיע לרמה של ה9800?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש כי המאווררים של הנוכחי פשוט מרעישים בטירוף, רעש של קליקים כזה , זה קורה שהמאווררים פועלים לאט או כאילו יש להם ירידת מתח.. יש לציין שזה כרטיס מסך מחודש , אמרתי אולי הגיע הזמן להחליף ולחיות כמו בנאדם .. הנה המפרט שלי , Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler , Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב AGP 2x...... אני רוצה להחליף לג'יפורס 4 או רדאון 8500 אבל כתוב באתר שלהם שהם תומכים ב-AGP 4x הלוח אם יכול לתמוך בהם(יש לי pc partner)? אם זה יתאים איזה כדאי ג'יפורס או רדאון ואם לא אז איזה כרטיס טוב יתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשדרג כרטיס מסך, וראיתי את הכרטיס ב KSP במחיר מצויין והשאלה היא מה הם סיכויי ההצלחה של פתיחת הצינורות בכרטיס. באותו הסכום בערך אפשר לקנות 6600GT שבסטוק הבנתי שהוא יותר טוב. מישהו נתקל בכרטיסי XFX הצליח/לא הצליח?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18679 https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19449 והאם יש צורך להשקיע את ה 100 שקל האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי RADEON 9000 64MB מה אתם ממליצים לי לעשות ליפני ההתקנה? "אולי צריך דריברים חדשים,או כול דבר אחר"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בכרטיס חדש, וחשבתי על ה-Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X שמציעים ב-RSM במחיר זול. http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 יש לי ספק כוח CoolerMaster RS-400-PSAR-J3, ואני תוהה אם הוא יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיס. באתר של Sapphire רשום שצריך ספק של 500W לפחות, אבל אני רואה שמציעים הרבה מפרטים על כרטיס מסך שהדרישה שלו באתרים של Nvidia/ATI יותר גבוהה מהספק שמוצע במפרט... אז לא ממש הצלחתי להבין את המשמעות של הדרישות האלה. בכל מקרה, האם זה אפשרי? אם הספק חלש מדי, מה יקרה אם אני בכל זאת אשתמש בו? (האם זה מסוכן, לא יעבוד, או שסתם הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת?) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני רואה את ה 3080 במחיר דולרים https://www.bhphotovideo.com/c/product/1592969-REG/zotac_zt_a30800d_10p_gaming_geforce_rtx_3080.html מה שיוצא 3 אלף שח. אחרי משלוח מיסים והכל. אני משאר שניו-אג יוכלו לספק את זה באותו מחיר רק בלי עלות משלוח. (40 דולר פחות)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. Geforce 4MX440-8X 64MB של MSI שעולה 285 ובא עם 3 שנים אחריות. 2.XFX Geforce FX 5500 128MB שעולה 410 ובא עם שנת אחריות אחת. 3. Peak Radeon 9550 128MB שעולה 430 וגם כן בא עם שנה אחת אחריות. עכשיו אני יודע ששני האחרונים חזקים בהרבה מהGF4 אבל אני לא ממש גיימר, אני לא משחק הרבה וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות. מה שחשוב לי זה שהכרטיס יחזיק הרבה זמן ויוכל להריץ )רק להריץ באופן נורמלי, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה( משחקים בעוד שנתיים שלוש מה שאני מניח שהGF4 לא ייתן לי בגלל הDX7.1. אז על מה אתם ממליצים? ראיתי בביקורת אחת שה9550 חזק מה5500 אבל זו רק ביקורת אחת ואני גם מעוניין במידע על XFX וPEAK.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני נמצא בבעיה כבר שנה שלמה, ואף אחד עדיין לא הצליח לעזור. לפני שאני שולח את הכרטיס לבדיקה, אני צריך להיות בטוח שזאת בעייה חומרתית. אז זאת הבעיה: בחלק מהמשחקים אני רואה ריבועים בכל מיני צבעים בכל המשחק, ואחרי כמה דקות המשחק לרוב נתקע ואני צריך לרסט את המשחב. הנה תמונה מהבעייה מהדמו של COD2: קורה בעוד המון משחקים, שמתי לב שזה במיוחד קורה במשחקים כבדים יחסית (למרות שניסיתי להריץ את ה COD2 על רזולוציה נמוכה יותר (800 על 600) אבל הבעייה עדיין קיימת). החלפתי המון דרייברים, ורב היום החלפתי מה 5.7 ל 5.9 החדש, עדיין הבעיה ממשיכה. מדובר בכרטיס מסך Msi radeon 9800pro שנקנה בנעה מחשבים לפני כשנה. מה לעשות? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-