עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rivking134,

ההודעה נערכה עקב עבירה על חוקי הפורום. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה בפורום, בשביל זה יש את מדור הTradeZone.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BURTON,

טוב אז ככה יש לי 1300 +- שקל לכרטיס מסך והחלטתי ללכת על רדאון איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? של איזו חברה? ואיפה אפשר להשיג אותו? כי שמעתי על כרטיסים מסויימים שאי אפשר להשיג אותם יותר תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by PHOENIX18,

חשבתי אולי לשדרג אותו למשהו יותר מתקדם,התושבת היא PCI-E 1,אני משחק ברזולוציה 1050X1680 כיום עם הכרטיס הנוכחי אני משחק על הגדרות בינוניות אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות ובלי לקרוע את הכיס(חשבתי לקנות כרטיס יד שניה מהחבר'ה שמוכרים פה),אני צריך רק שהוא יחזיק לי פחות משנה(עד שאני ישתחרר מהצבא)ויוכל להריץ משחקים חדשים על הרזולוציה שכתבתי בהגדרות גבוהות תודה לעוזרים ושנה טובה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by איתמר,

תגידו בשביל חיבור SLI אני חייב ששני הכרטיסים יהיו אותו הדבר או שאני יכול לשים את ה8800GTS וגם כן את ה8800GT

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by MiGHTyDuCK,

יש לי כרטיס מסך XFX GEFORCE 6600GT עכשיו יש שני חיבורי DVI ועוד חיבור שהוא כביכול אמור להיות S VIDEO כי ככה כתוב ליד החיבור אבל החיבור עצמו בכלל לא דומה ל S VIDEO החיבור הוא כמו מלמעלה למטה בשורות 2 פינים 4 פינים 3 פינים איזה כבל זה יכול להיות ? תודה תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. קראתי לאחרונה כל מיני שמועות מבלבלות לגבי הסדרה הבאה של NV, אשמח אם מישהו שבקיא יעשה קצת סדר. - קראתי למשל שאולי יהיה פיצול בין סדרה לגיימינג לבין סדרה לכריית מטבעות, זה נכון? - האם הסדרה הבאה תהיה עם אותה ארכיטקטורה אבל עם ליטוגרפיה קטנה יותר, או שיהיה שינוי גם בארכיטקטורה? אם כן, ידוע מה השיפור הצפוי בביצועים? - מתי צפויה לצאת הסדרה הבאה? - האם יש תקווה לירידת ביקוש של הכורים ולירידת מחירים?

7. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי מחשב P4 3G 2GIGS RAM ATI 9600PRO כאשר אני מנסה להריץ את NFS PRO STREET ברמה מאוד נמוכה המחשק בכלל לא זז ועגלה אלוהים ישמור כאשר אני מנסה להוריד רזולוציה עם הגדרות ממש נמוכות זה ממש לא משפר את העניין.האם המשחק עד כדי כך כבד על המערכת???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SMSM,

בהנחה שיש את הכסף ( ולי יש ... , אבל לא רוצה לזרוק סתם ! ), מה הייתם קונים - 9500PRO ומשתמשים ב RIVATUNER החדש, או 9700 לא PRO ?!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ORLY9992,

צורכי קניית המחשב ומטרתו- שימושי המחשב- משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD .מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. טוב פלוס פלוס ). עריכה גרפית באופן תדיר תוך שימוש במספר תוכנות בו זמנית. כולל תוכנות גרפיות כבדות יותר של גם של עריכה למיניהן ואנימציה ( כולל שימוש של מישהו נוסף שמשתמש בתלת מימד , בCUDA ורנדור ) מ-KSP בלבדדדדדדדדדדדד אני יכולה. כי רק מאיזור חיפה קריות. מה מבין כרטיסי מסך אלו ( אני יכולה רק בתקציב עד 1200-1300 , ומעוניינת ב- NVIDIA ולא AMD) הכי כדאי ומומלץ? מה ההבדל ביניהם? http://ksp.co.il/?li...8..26381..25963. מה ההבדל בין 2 כרטיסים אלו, ואם הבחירה ביניהם מה כדאי? http://ksp.co.il/?li...e=.25963..25961. יש איזה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. האם אפשר לחבר S/PDIF ל9800GT של GIGABYTE?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי, האם כל הכרטיסים שלמעלה טובים באותה מידה לניגון HD כבד ? הם הולכים להיות במחשב HTPC...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יצרנית השבבים AMD מכריזה על כרטיס מסך חדש שמטרתו היא פלח שוק ענק של גיימרים שלא מוכנים להוציא 400 דולר ויותר על כרטיס מסך. הכירו את Radeon RX 5500, גם במחשבים ניידים לכתבה

13. Started by asaf199,

יש לי לוח אם של DDR1 ישןן ו400 מגה הרץץ רציתי לדעת אם כרטיסים של DDR2 יעבדו לי טוב כי אמרו לי שזה יכול לשרוף את כל הלוח אם

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Vortex,

כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בס"ד שלום לכולם, היום הגיע הכרטיס מסך החדש שלי הR9 290 בקיצור, אני רוצה להתקין ואתו על המחשב ואני רוצה מראש להוריד את הדרייבר לדיסק און קי שהכל יהיה מסודר בזמן שאני מתקין אותו. בקיצור, שאני מחפש באתר של AMD אני מוצר רק משהו שנקרא Catalyst וממה שהבנתי זה השם שAMD המציאה לדרייברים שלה או משהו? (אני צודק?) ואני יודע שיש עוד כל מני תוספות בכרטיסי AMD לדוגמה MENTLE אז ה"Catalyst" מגיע עם הMENTLE או שצריך להוריד אותו בנפרד? וגם אני זוכר שאמרו לי שיש בעיה עם הדרייברים של AMD ויש כאלה שממליצים להוריד דרייברים ישירות מהאתר של היצרן (במקרה שלי ג'יגהבייט) אז זה נכון? באמת עדיף להוריד מהאתר של היצרן? ואם אני יוריד מהאתר של ג'יגה בייט זה יוריד לי גם את הMENTLE ועוד תוספות כאלה ואחרות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Access Denied,

האם הכרטיס גי-פורס 5900XT של albatron במחיר של 1230 ש"ח, שווה לקנייה יותר מהרדאון 9800 נון-פרו, למחשב חדש??? הרדאון עולה בסביבות ה-450 ש"ח יותר... http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=86

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני יכול להשיג מחבר HD4870X2 ב~500 ש"ח. עד עכשיו תכננתי על HD6950-DUAL-BIOS ולפתוח אותו ל-HD6970 אבל זה עולה כ~1300 ש"ח. לפחות על הנייר, ברוב המקרים (1920X1200 HIGH) ביצועי HD4870X2 עוד רלוונטיים בהחלט ולרוב לא נופלים מביצועי HD6950/70 בהרבה. די דומה ל-HD5870 ברוב הבנצ'ים שראיתי... האם לדעתכם יש הצדקה להוציא 800-700 ש"ח יותר על HD6950 חדש או לקנות HD4870X2 משומש כנ"ל? אני גיימר מזדמן ולא מכור במיוחד (אין זמן) אבל כשאני מגיע לזה הייתי מעוניין בהגדרות גבוהות (1920X1080 או 1920X1200) אם כי אני מוכן להתפשר על AA רצחני. תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המפרט שלי הוא זה P3 1000Mhz Gforce 2 MX 400 32MB 256MB SDRam 133mhz WinXP Professional Edition הלוח אם שלי עובד אם Apollo Pro Plus Chipset, ונדמה לי שזה הלוח, אבל אני לא בטוח.. 6VA693AM. אני מקבל ב 3DMARK 1482, וזה עוד עם אוברקלוק קטן לכרטיס מסך. אפשר להבין גם איך משחקים עובדים אצלי עם תוצאה כזו.. :-\ אני חיפשתי במאגר של 3DMark, וראיתי שיש אנשים שמקבלים עם אותו מעבד, ואותו כרטיס מסך, ואפילו רק 128 ראם, מעל 2500, ויש גם כאלה שעוברים את זה. 3000+.. אני חיפשתי בכל מיני מקומות אחרי טוויקים שונים, אבל שום דבר לא עזר לי, אז אני פונה אליכם כתקוותי האחרונה. מה יכולה להיות הבעיה ? מה עוצר את המחשב ? איך אני מעלה את הביצועים ? תודה מראש. :-X

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מחפש מסך "17/ "19 LCD מומלץ. בבקשה תנו מחירים, השוואות\ מפרט. תודה רבה...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. סדר ההתרחשויות בתחילת אמצע ההתקנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by overload,

זה המצב במחשב שלי: R9800 לא פרו שפועל על לוח אם DV850 עם AGP X 4 ו256MB זכרון מה ישפר יותר את הביצועים בכללי ומה ישפר יותר במשחקים? לוח אם חדש עם AGP X 8 ב350~ ש"ח או להוסיף עוד MBs לזיכרון שלי ב350~ש"ח עוד לא קניתי את הR9800 אבל אני חושב שאני יקנה אותו בקרוב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by amit22,

האם המהיריות שעון של הכרטיס זהות ל9800 pro ?

23. Started by Cyron,

אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה-300 דולר שאני מתכוון להביא מארה"ב אין בעיה לחרוג קצת אם זה שווה את הכסף. לפני בדיקה ראשונית נראה שה-8800GTS עם 320MB הוא בתחום, אבל יש כל כך הרבה חברות, מה טוב ? בנוסף ראיתי כרטיסים עם OC מהמפעל, הם שווים את ההפרש ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Cyron,

עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהכרטיס המומלץ במחיר 600-700 שקל הוא ה-7600GS רציתי לדעת אם כדאי ללכת על כרטיס רגיל כמו שני אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5564 https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 או ללכת על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4959 שעבר OC וגם מגיע עם אחריות לכל החיים ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מחפש להוציא את המינימום ההכרחי. (עדיף פחות מ-250 שקל) בנוסף לאמור בכותרת, אני רוצה כרטיס של nvidia(לצורך תאימות לתוכנות שאני מיעד לו) ועם יציאת Component. עוד פרט קטן, אני מחפש כרטיס עם Feature Set A של VDPAU, כלומר לא עם ליבת G98\C77. מישהו מכיר כרטיס כזה בארץ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.