כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
סדר ההתרחשויות בתחילת אמצע ההתקנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המצב במחשב שלי: R9800 לא פרו שפועל על לוח אם DV850 עם AGP X 4 ו256MB זכרון מה ישפר יותר את הביצועים בכללי ומה ישפר יותר במשחקים? לוח אם חדש עם AGP X 8 ב350~ ש"ח או להוסיף עוד MBs לזיכרון שלי ב350~ש"ח עוד לא קניתי את הR9800 אבל אני חושב שאני יקנה אותו בקרוב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה אנטי הלסינג או Anti-Aliasingאם אני לא טועה תסבירו לי במפורט אם אפשר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש, עם 30.30 ו29.42, ויותר חדשים (AKA 30.82) למרות ששני אלה יותר חשובים לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הכרטיס הזה יכול לעבוד עם ספק ג'נרי פשוט? ואם לא איזה ספק במינימום השקעה אני צריך בשבילו?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסתכלו על הכותרת,תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה.. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, לא את הכי טוב בשוק כי אני חושב שזה קצת מוגזם מבחינת המחיר, מפאת התקציב הדל שלי... בערך 1000-1100 ש"ח.. אני לא יודע אם לקחת את הרדאון 9500Pro כי הוא קצת חורג מהתקציב שלי, מה אתם אומרים? ואיזה כרטיס הכי שווה לי לקחת אחריו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. Geforce 4MX440-8X 64MB של MSI שעולה 285 ובא עם 3 שנים אחריות. 2.XFX Geforce FX 5500 128MB שעולה 410 ובא עם שנת אחריות אחת. 3. Peak Radeon 9550 128MB שעולה 430 וגם כן בא עם שנה אחת אחריות. עכשיו אני יודע ששני האחרונים חזקים בהרבה מהGF4 אבל אני לא ממש גיימר, אני לא משחק הרבה וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות. מה שחשוב לי זה שהכרטיס יחזיק הרבה זמן ויוכל להריץ )רק להריץ באופן נורמלי, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה( משחקים בעוד שנתיים שלוש מה שאני מניח שהGF4 לא ייתן לי בגלל הDX7.1. אז על מה אתם ממליצים? ראיתי בביקורת אחת שה9550 חזק מה5500 אבל זו רק ביקורת אחת ואני גם מעוניין במידע על XFX וPEAK.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את ה DRIVER של NVIDIA ל MX 200 64M במסך מחשב אני רואה תמונה חדה אבל בטלוזיה התמונה לא מספיק חדה ואין מספיק צבע בולט כאילו שמו שקופית צהובה על התמונה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני בונה מחשב חזק (אמנם לא לשימושי גראפיקה) ... ורוצה להוסיף כרטיס מסך ברמה נחמדה , שיתן תוצאות שמספקות את הדעת עבורי למטרות אינטרנט,מעט תפייה בסרטים,אופיס ואולי אולי (מה שלא היה עד היום) קצת משחקים...GTA וכד'... ת'אמת...אף פעם לא שיחקתי במשחקים על"ג המחשב...אני לא פריק של משחקים בכלל ומה שאני הייתי משחק תמיד ב-P.S היה FIFA\PES\GTA... כלומר , אם כאשר אשחק משחקים במחשב, יהיו אלו משחקי שאינם עתירי גראפיקה. כמו-כן, הכוונה היא גם להשתמש בכרטיס מסך שהוא לא ON BOARD... מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~44060~8~0.htm אם יש לכם מה להוסיף \ להמליץ ועוד ... אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 200ש"ח. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה תקן PAL אנחנו.. B,G..? וגם חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך עם TV OUT(משהו ממש ממש ישן אבל חדש) וזה נראה כאילו רואים פיקסל כן פיקסל לא.. איך אפשר לסדר את זה? אולי זה בגלל שבחרתי בתקן הPAL הלא נכון? וגם,רואים מן פס לבן ענק שכל פעם עולה... שיש רקע בהיר זה לא כ"כ מפריע אבל שיש מסך שחור זה ממש מעצבן,זה קשור לטלוויזיה? לכבל או לכרטיס מסך? אולי להרצים? (זה מכוון על 60) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין HD 5850 Vapor-X לבין HD5850 1GB רגיל? האם זה שווה 150 שקל הפרש בינהם? עם הכרטיס מסך HD5850 הרגיל עם הקירור סטוק שלו אפשר להגיע לביצועים של HD5870 עם טמפרטורות נמוכות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי טלוויזיה 42" שמשמשת כמסך המחשב שלי. רציתי לדעת אם יש אפשרות להציג את המחשב רק נגיד על 70% מהמסך? ניסיתי לחפש בדרייבר של הכרטיס מסך (GTX 560 TI) אבל לא מצאתי. תודה רבה. - - - תגובה אוחדה: - - - בטעות פתחתי את הנושא פה ולא בתמיכה טכנית, יש אפשרות להעביר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב p.2400 ht 256 ddr ge froce 4 mx 440 128 mb יעבוד לי טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הסיבה שיש גלים על המסך ויש לציין שהמסך תקין.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הכרטיס מסך עם הביצועים הכי טובים במחיר של עד כ-1000 ש"ח? אם זה משנה, הנה המפרט שעליו הוא יהיה: מעבד E6600 לוח GIGABYTE GA-945P-DS3 זכרונות KINGSTON 1024MB * 2 DDR 2 667 MHZ CL5 חשבתי על הכרטיס GECUBE ATI RADEON X1950PRO 512 MB שעולה 1,061 ש"ח האם עדיף לי לקנות כרטיס שתומך DX 10 אם אני לא מתכוון להתקין ויסטה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של DDR1 ישןן ו400 מגה הרץץ רציתי לדעת אם כרטיסים של DDR2 יעבדו לי טוב כי אמרו לי שזה יכול לשרוף את כל הלוח אם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מדוע אני רואה במנהל ההתקנים גם את הכרטיס המובנה של המעבד(יhd4000( ) וגם את הכרטיס החיצוני HD7870 ? אני צריך לבטל משהו בביוס של לוח האם?, קניתי לבת מחשב חדש עם לוח אם H81 ומעבד 4670 + כרטיס מסך HD7870XT , כך בכללי אני מפעיל כל משחק מעולה על הגדרות גבוהות במסך 1680X1050.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משקפי ה3D של MSI פועלים גם על כרטיסי מסך של חברות אחרות???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron F700P השאלה שלי היא האם המסך יוכל לנצל את הביצועים של כרטיס מסך כמו 1950Pro, או אולי אפילו DX10? או שכבר עדיף לי לקנות מסך חדש ולהחליש רכיבים אחרים ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בכוונתי לקנות כבל dvi-to-dvi למחשב הביתי. אני מעדיף כבל באורך 3 מטר מבחינת נוחות סביבת עבודה, אבל גם כבל באורך 1.8 מטר יוכל להיות פתרון (אם כי טיפה צפוף יותר) אני מדבר על כבלים מסוג זה: http://ksp.co.il/?uin=5195# http://ksp.co.il/?uin=5479 שאלתי היא: - האם יש הבדל אמיתי באיכות וידיאו בין שני אורכי הכבל ? (בהנחה שמדובר על אותו יצרן) או שההבדל הוא זניח ולא משמעותי הערה: השימוש הוא קונבנציונלי, אני לא גיימר ולא צופה בסרטים, עיקר השימוש הוא עבור טקסט (כתיבת תוכנה ומסמכים) בברכה, דן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הGigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card MSI Geforce 3 TI200 128MB DDR Retail Video Card איזה מבניהם הכי טוב... ואל תגידו לי רידאון 9500 כי יש לי תקציב מוקבל...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אומנם לא קשור ישירות לכרטיסי מסך, אך אני מדבר מבחנית עיבוד גרפי/גיימינג כך שזהו הפורום היחיד שרלוונטי. מכיוון שמיקרוסופט מתכננת להפסיק תמיכה בווינדוס 7 בעוד פחות משנה (ינואר 2020) ונכון להיום עוד ניתן לבצע התקנה של ווינדוס 10 תוך שימוש בProduct Key מעותק קיים וחוקי של ווינדוס 7 (ללא תשלום) ואני עומד לבצע כמה שינויי חומרה במחשב, שקלתי גם לבצע עדכון למערכת הפעלה. אם למשל ניקח את Metro Exodus, בהגדרות הגריפקה אין לי כלל אפשרות לשנות את הDirectx 11 מכיוון שאני על ווינדוס 7. state of decay 2, שאומנם לא בדיוק היה הצלחה גדולה אך מאוד אהבתי את הראשון ודווקא חיכיתי לשני, אינו רלוונטי עבורי שוב, מכיוון שהוא תומך רק בווינדוס 10. האם מישהו מתכנן או …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מפנדה את הכרטיס ה"נל קודם כול אני רוצה להודות לפנדה!!! על השירות המעולה באמת התעלו על עצמם! הזמנתי אתמול את הכרטיס מן האתר בשעה 16:00 אחר הצהריים ולמחרת בשעה 13:00 הגיע אליי השליח בדלת עם הכרטיס ושילמתי לו זה היה מההההההההההההההיר !!!!!!. חוות דעת על הכרטיס: הכרטיס מדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהים!!! האריזה נראת פצצה!! ההתקנה של הדרייברים הייתה ההתקנה הקלה ביותר בחיים שלי לדרייברים! הכרטיס מציג ביצועים ושפע של בנדלים אייכותיים ביותר!!! אני ממליץ בחום לכול מי שיש את התקציב לכך שיקנה את זה. רק שאלה קטנה : איך מפעילים את האפשרות של AA FA ? בברכה אוהד!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-