כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
OK יש לי כרגע GF2 Ti של הרקולס עם TV-OUT הבעיה היא שאני רוצה לראות גם על הטלויזיה וגם על המחשב באותו הזמן והכרטיס לא תמוך בשניהם ביחד אני צריך משהו אחר שיתן לי TV OUT באיכות טובה יש מוצר כזה כרטיס שמיועד רק ל TV-OUT ? תודה מראש רוי נ.ב. היה לי עד עכשיו 8500 le של הרקולס אבל החלפתי עם אח שלי ... הוא צריך את זה יותר ממני וחוץ מזה ה TV-OUT שלו עשה המון בעיות ... תתרחקו מ ATI אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוזר אבל הייתי בטוח ש8800GT לא תומך בDIRECT X10.1 עד שאניבNOACOMP קולת כרטיס של INNO 8800GT שתומך ב :http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454s05:DIRECT X10.1
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך להיכנס להגדרות של הכרטיס המסך שיופיע על כרטסת מתקדם אני מנסה ולא מצליח כל הזמן הוא מפנה אותי ללוח הבקרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס 5700FX (רגיל, לא LE) של חברת gigabyte. מהירויות שעון ב-DEFAULT : core - 425Mhz memory - 550Mhz ביצעתי O/C לכרטיס והצלחתי להגיע למהירויות הבאות : core - 1.2 GHZ! mem - 680 Mhz בהתחלה זה נראה לי ממש מוזר שהכרטיס מצליח לעבוד במהירות CORE כזו, אז בדקתי את הביצועים והורדתי את כל התוכנות האפשריות ל-O/C ואכן כולן הראו שהמהירות עומדת על 1200 מה"צ. גם בדיקה ב-3DMARK העלתה באופן משמעותי את הניקוד, ובמשחקים ה-FPS גבוה כך שאכן בוצע O/C. ה-O/C יציב מאוד, אין ארטיפקטים וגם הטמפרטורה לא רצינית. זה הגיוני שהכרטיס יכול לבצע כזה O/C רציני מ-425 מה"צ ל-1200 או שמשהו פה לא תקין??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שיכול להשיג חח המחיר זול במיוחד 333 דולר לפרו ו-416 דולר ל-XTPE!! מי שרוצה שיקנה ב-545 דולר!! לנעול!!! :
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתלבט לפני קניית כרטיס מסך חדש.. יש לי מעבד Q9550 על 3.4GHZ וספק Enermax Modu 525W התקציב לכרטיס הוא עד 2000 שקלים. אני כבר דיי התבלבלתי מהכל לכן אני צריך מעט הכוונה. הכרטיסים שחשבתי עליהם הם אלו : GTX460 1GB OC GTX470 HAWK GTX570 כאשר אני לא יודע אם כדאי לי לקחת את האחרון, אני משחק על 1920X1080 לכן אני אשמח לכרטיס כמה שיותר חזק.. הבנתי גם שאפשר לקנות 6950 ולהפוך אותו ל6970 בקלות אבל אני לא יודע אם האופציה הזאתי כדאית בגלל הסיכון ובגלל שאני לא מתלהב כלכך מATI. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר אביא לי את הכרטיס הזה עד שאני אקנה מחשב חדש. עכשיו יש לי ספק של huntkey 500W הוא הספיק לי לGTS240 ליפני שהכרטיס 240 התקלקל לי. עכשיו האם הספק יחזיק לי גם את Gigabyte HD 4850 OC Edition כי הוא עם חיבור לספק מה שאין ל240? ואיפה מסיגים כבל DVI-I Dual Link מוזהב עם שתי Ferrits ומסוכך ברמה גבוהה 1 מטר עד 2 מטרים בירושלים וכמה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג user manuals של 3dfx לכרטיסי Voodoo 3 עם יציאת הטלוויזיה. אני חיפשתי ברשת מספר פעמים ולא מצאתי. תודה, איציק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לאחר הרבה התיעצויות נסגרתי על מחשב המבוסס על מעבד i3-530 ולוח אם H55 אין לי דרישות גבוהות מכרטיס המסך. מקסימום סרטים מפעם לפעם באיכות סטנדרטית, ובתחום המשחקים פיפא 2010 ורולרקוסטר טייקון 3 זה כרגע פסגת השאיפות של הילד בן ה-7, וגם זה לא חייב רזולוציות מקסימליות. מה שכן, מדי פעם אני עורך סרטים משפחתיים במובי מייקר, אבל למיטב הבנתי דווקא פה אין משמעות גדולה לכרטיס. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מבחינת תקציב אני מוכן להוציא גם 500 ש"ח, השאלה אם יש צורך בכלל? אולי עדיף משהו ב-200 ולשדרג בעתיד אם יהיה צורך? ושאלה של בורים, אפשר פשוט להשתמש בכרטיס המוסנה על הלוח אם למטרות שציינתי למעלה או שהוא ממש לא יעיל? תודה דודי דודי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מפעילים את הפונקציה הזו בכרטיס ממש אפשר לראות סרטים ומשחקים בתלת מימד באיכות טובה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מאז שהתקנתי את הכרטיס אז שאני מדליק את המחשב הוא עושה איזה כמה ציפצופים והכרטיס מסך לא נידלק אפשר לישמוע את הסי די את הארד דיסק הכל לידלק רק הכרטיס מסך לא אחרי איזה ארבע פעמים שאני מכבה ומדליק את המחשב באלימות הוא נידלק היה לי מיקודם mx200 ולא הייתה בעייה כזאת מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי P3 800 MHZ, 256 SDRAM וכרטיס מסך HERCULES GF2 MX 32MB. במשחקים החדשים המחשב די צולע, אחרי OC קל לכרטיס המצב טיפה יותר טוב אך עדיין לא משהו (ציון 3DMARK בערך 2000). כרגע- אין כסף למחשב חדש - חשבתי לשדרג את כרטיס המסך לGF3 TI200 עם 64 DDR שנמכר בערך ב 750-800 ש"ח ברשת. האם כדאי? מה להערכתכם יהיה ההבדל בביצועים בהתחשב בשאר המערכת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את ה-RTX 2060 SUPER המתקדם של Gigabyte בשביל לגלות כיצד עומד כיצד הוא מתמקם בין שלל המתחרים הקשוחים בקטגוריה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מתי ה-8800GT 256MB יגיע לארץ ויהיה ניתן לרכוש אותו?, וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים, אני זקוק לכרטיס מסך עם יכולות עיבוד גרפיות טובות לצורך עבודה בתוכניות כגון MATLAB. האם הכרטיסים הסטנדרטים שמיועדים למשחקים בעיקר יכולים להתאים ? למשל R9600XT או NV5900XT ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של DDR1 ישןן ו400 מגה הרץץ רציתי לדעת אם כרטיסים של DDR2 יעבדו לי טוב כי אמרו לי שזה יכול לשרוף את כל הלוח אם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אז אני כמעט שנה עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם שווה להחליף אותו בכרטיס אחר בטווח מחיר של עד 1.3K או שלהישאר איתו עד שהמחירים של הכרטיסים האחרים בשוק ירדו מעט? תוודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מופיע ב- OLSALE מומלץ? לא לגעת? המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית. תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי GTA IV ועד משחקים כאלה... אני חשבתי על זה כדאי לי לקנות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אומנם לא קשור ישירות לכרטיסי מסך, אך אני מדבר מבחנית עיבוד גרפי/גיימינג כך שזהו הפורום היחיד שרלוונטי. מכיוון שמיקרוסופט מתכננת להפסיק תמיכה בווינדוס 7 בעוד פחות משנה (ינואר 2020) ונכון להיום עוד ניתן לבצע התקנה של ווינדוס 10 תוך שימוש בProduct Key מעותק קיים וחוקי של ווינדוס 7 (ללא תשלום) ואני עומד לבצע כמה שינויי חומרה במחשב, שקלתי גם לבצע עדכון למערכת הפעלה. אם למשל ניקח את Metro Exodus, בהגדרות הגריפקה אין לי כלל אפשרות לשנות את הDirectx 11 מכיוון שאני על ווינדוס 7. state of decay 2, שאומנם לא בדיוק היה הצלחה גדולה אך מאוד אהבתי את הראשון ודווקא חיכיתי לשני, אינו רלוונטי עבורי שוב, מכיוון שהוא תומך רק בווינדוס 10. האם מישהו מתכנן או …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן היו שמועות ברשת על הכרטיסים מסדרת 7600 לאפיק AGP, עד היום הם לא התבססו. האתר VR-Zone הודיע כי שני הכרטיסים (7600GT ו 7600GS) יצאו לאפיק AGP כבר ביולי של השנה, ויהיו זהים לחלוטין לאחיהם-כרטיסי ה PCIE כמו שאתם רואים, AGP לא מסרב להכנע, ולדעתי ימשיך לחיות עוד הרבה זמן...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של אינטל מאחר והשימוש היקרי שלי הוא קולנוע ביתי, אינטרנט ואופיס. המחשב מחובר לרסיבר שמחובר למסך טלויזיה של היטאצ'י עם רזולוציה טבעית של 1366X768. במחשב הישן עם XP וכרטיס מסך של nVidia הצלחתי להגדיר בלי בעיה רזולוציה של 1366X768 שהתאימה בול לטלויזיה. במחשב החדש עם הכרטיס המובנה של אינטל לא הצלחתי לשנות את הרזולוציה. השאלה שלי היא האם אפשר לשנות? ואם כן כיצד? במידה ולא, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שאוכל לראות בטלויזיה כמו שצריך. הטלויזיה שלי תומכת ב- NR תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-