עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vngbhajuzr,

חשבתי על הכרטיס הזה: TwinTech GeForce GTX460 1024MB XT OC Edition GDDR5 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2136 שעולה 1027 ש"ח אני יודע שהוא ב OC מהמפעל (ב770/4000) ויש לי שתי שאלות, 1. אני יוכל להגדיל לו את ה OC בעצמי ? בנוסף לקיים. 2. יש כרטיס מסך אחר (חשבתי על ATI) במחיר דומה (+-) שיגיע לביצועים טובים יותר ב OC ? 3. ה 685/70 יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zoyaniv,

לצערי נשרף לי האסוס 5770 שלי אני לא כך כך מעודכן בסדרות החדשים, איזה כרטיס מסך תקציבי יש שיריץ משחקים באיכות סבירה ולא יהיה יקר מידי? ראיתי את ה 6750 ב 490 ש"ח ולעומותו את ה 5750 ב 510? איזה מהם עדיף? האם יש המלצה אחרת במחיר הזה? חיבור PCI-E מעבד I7 ווינדוס 64 ביט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mindblast,

חשבתי לקחת את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 מה אתם אומרים? רזולוציית משחק 1650X1080 וכנראה עוד מעט FHD.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by or2077,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהתחדש ב4850, עכשיו ראיתי כמה ואני קונה מIQPC ורק משם מסיבות שאין לי סיבה לפרט פה, והדגמים שם עם קירורים די צולעים אז אני רוצה לירכיבו לי את הקירור הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 אז רציתי לשאול אם אני יכול ללכת על הPALIT שהוא הכי זול ולא לקחת את הקירור שלהם או שאני כבר רלך על אסוס ג'יגהביט למרות המחיר הגבוה יותר, ועוד דבר, אני עדין מתלבט בין ה4850 ל4870 ואם מישהו פה יכול להביא לי השוואה של תוצאות 3DMARK של שני אלה ראש בראש. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kobi122,

Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott CPU Stepping E0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Multi CPU Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU #1 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU Manufacturer Company Name Intel Corporation Product Information http://www.intel.com/products/processor CPU Utilization CPU #1 / HTT Unit #1 1 % CPU #1 / HTT Unit #2 3 % Field Value Motherboard Propertie…

6. Started by Rivking134,

ההודעה נערכה עקב עבירה על חוקי הפורום. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה בפורום, בשביל זה יש את מדור הTradeZone.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אריק פרלס,

פעם ראשונה שאני רואה את ה 3080 במחיר דולרים https://www.bhphotovideo.com/c/product/1592969-REG/zotac_zt_a30800d_10p_gaming_geforce_rtx_3080.html מה שיוצא 3 אלף שח. אחרי משלוח מיסים והכל. אני משאר שניו-אג יוכלו לספק את זה באותו מחיר רק בלי עלות משלוח. (40 דולר פחות)

8. Started by eltriuqS,

AGI או בשמו האחר: Asrock Graphical Interface זה ממשק הבנוי כמו AGP על חלק מלוחות האם של ASRock. עכשיו, לצערי קניתי כבר מחשב עם כזה לוח אם (ספציפית 775I65GV) יש לו תמיכה ב-AGI X8, ורשימה של כרטיסי מסך AGP של X4 ו-X8 שתואמים לו (מהאתר של החברה) (באחד השדות, כתוב לכל אחד מהכרטיסים Pass. מה זה אומר? שבמקרה כולם עברו את הטסט או שסתם הם רשמו את זה בשביל היופי?) עכשיו, הבעיה היא שהרשימה הזו היא דיי דלה ומצומצמת לדעתי (חלק חלשים מדי, חלק יקרים מדי, והשאר נדירים (ויקרים) בחנויות ארצנו), ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את ה-AGI הזה ויודע אם כרטיסי AGP אחרים שלא מהרשימה גם יעבדו טוב, ויותר מזה - למה הדבר הזה בכלל קיים ולא סתם AGP? קשור ל-Onboard VGA אולי? סתם בשביל ה-Reference, כרגע יש לי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קראתי לאחרונה כל מיני שמועות מבלבלות לגבי הסדרה הבאה של NV, אשמח אם מישהו שבקיא יעשה קצת סדר. - קראתי למשל שאולי יהיה פיצול בין סדרה לגיימינג לבין סדרה לכריית מטבעות, זה נכון? - האם הסדרה הבאה תהיה עם אותה ארכיטקטורה אבל עם ליטוגרפיה קטנה יותר, או שיהיה שינוי גם בארכיטקטורה? אם כן, ידוע מה השיפור הצפוי בביצועים? - מתי צפויה לצאת הסדרה הבאה? - האם יש תקווה לירידת ביקוש של הכורים ולירידת מחירים?

10. Started by lmlm,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום שלכולם , באיחור של שנה (ולאחר 4 שנים) הגיע הזמן לשדרג את המחשב . הגישה שלי הוא כזו : חלקים טובים של לפני חצי-שנה עד שנה (לא צריך את החדש ביותר) , שיהיו טובים/מספיקים עד 3 שנים מבחינת הביצוע . יש צורך (אולי) להזכיר כי אני יערוך יודאו HD (ביתי) מתישהו בשנה הבא . אחרי המבוא הארוך הזה -- השאלה שלי פשוטה : יש כרטיסים (כדוגמת Palit GeForce GTX 460 Sonic 2GB ) שמצויידים ב- 1.5 עד 2 GB זכרון . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=30501 עד כמה זה חשוב -- בייחוד אם לא מתכוונים לשדרג כל שנה את הציוד ? אני פשוט ראיתי דעות לכאן ולכאן ואני רוצה להבין יותר ... מאחר ואני יודע שהזכרון בכרטיס מסך חשוב אבל הוא לא הקובע היחיד . אשמח גם לקבל המלצות לכרטי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by psychuil,

תשפטו אתם:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by oren,

שלום, מחר אני כנראה קונה XBOX ומאחר ואין לי טלוויזיה בבית, חשבתי לחבר אותו בינתיים למחשב. ההיגיון אומר לי שהאקסבוקס מתחבר דרך AV בכבלים של RCA. במחשב אין כאלו. יש לי איזה כרטיס חיצוני USB TV שדרכו אני אוכל כנראה לחבר את ה-XBOX, אבל הכרטיס אינו איכותי ויפגע באיכות הגרפיקה. טלוויזיה אני לא יכול לקנות כי מה שאני מחפש עולה מינימום 3000 ש"ח ואין לי סכום כזה כרגע. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות למחשב בשביל לחבר אליו את האקסבוקס, איזה סוג של כרטיס אני צריך? והאם יראו יותר טוב מאשר בטלוויזיה (מבחינת רזולוציה וכו') תודה רבה ושנה טובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amirn,

היי אני חושב לקנות מסך 17" LCD (כרגע יש לי 17" CRT) האפשרויות בתקציב הם MAG LT765 או BENQ FP767 (יש גם MAG 18" ב-400 ש"ח יותר) האם למישהו יש נסיון (טוב או רע) עם המסכים הנ"ל? איזה עדיף? השימוש במחשב הוא לסרטים אבל לא למשחקים האם יש הרבה בעיות של DEAD PIXELS במסכי LCD? האם 17" LCD מספיק בשביל רזולוציה של 1280X1024? או שזה קטן מדי? האם זה שאין להם DVI זה חסרון רציני? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי מחשב ישן, בן 4 שנים. הינה המפרט הרלוונטי שלו : Version Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz Motherboard Name Asus P5KPL-CM 4 ג'יגה זכרון. ווינדוס ויסטה, 32 ביט. זה המסך שלי : http://shop.retrevo.com/m/s/LG-L2000CP-Monitors-review-manual/id/17669ag209/t/1-2/ ועד לפני כשבועיים, זה היה הכרטיס מסך שלי : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=178&lid=1 אבל בזמן האחרון כבר בזמן הבוט, הוא גורם לבלו סקרין. אני לא בטוח אם זה נובע מכך שהוא מתחמם יותר מידי, או שהוא פשוט נדפק עם הזמן. את הכרטיס ההוא קניתי בזמנו, כי חשבתי שאני אשחק משחקים על המחשב. בפועל התבדאתי. אני לא משחק משחקים. השימוש הכי קיצוני שלי, הוא לראות סרטים שאני מוריד באיכות HD…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך ATI 9200SE, בכרטיס יש שלוש יציאות CRT,DVI,S-VIDEO אני מעוניין לחבר שני מסכי CRT לכרטיס וככה לעשות dual desktop (כלומר דסטופ אחד שנמשך על שני מסכים) אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מחשב חודש e6420 2gb 800mhz p5b-e והארד דיסקים בRAID צריך כרטיס מסך חזק מספיק למולטמידיה ואתרי אינטרנט כבדים, לא צריך משחקים, ולא צריך שיתמוך VISTA. מה כדאי לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. אני יודע שאולי השאלה נטחנה אבל עשיתי חיפוןש ולא הצלחתי למצוא פתרון. יש לי כ.מסך - X800GT של ATI וחיברתי אותו לטלוויזיה.שמתי אות שידור על B-PAL ואני רואה שחור לבן.מה לעשות? אנא מכם עיזרו לי מי שיודע. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ori_ab,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס 5700FX (רגיל, לא LE) של חברת gigabyte. מהירויות שעון ב-DEFAULT : core - 425Mhz memory - 550Mhz ביצעתי O/C לכרטיס והצלחתי להגיע למהירויות הבאות : core - 1.2 GHZ! mem - 680 Mhz בהתחלה זה נראה לי ממש מוזר שהכרטיס מצליח לעבוד במהירות CORE כזו, אז בדקתי את הביצועים והורדתי את כל התוכנות האפשריות ל-O/C ואכן כולן הראו שהמהירות עומדת על 1200 מה"צ. גם בדיקה ב-3DMARK העלתה באופן משמעותי את הניקוד, ובמשחקים ה-FPS גבוה כך שאכן בוצע O/C. ה-O/C יציב מאוד, אין ארטיפקטים וגם הטמפרטורה לא רצינית. זה הגיוני שהכרטיס יכול לבצע כזה O/C רציני מ-425 מה"צ ל-1200 או שמשהו פה לא תקין??? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by חן מ,

אני מתווכח עם אחי אז תעזרו לי להצטדיק תעצמי ולנצח אז ככה יש את הכרטיסים 8800 ו9600 אני אומר לו שה8800GT יותר טוב מה9600 בכמה פריימים ונותן איכויות יותר טובות במשחקים הוא אומר ההיפך והוא אומר שיש לו ליבה יותר חדשה(ולזה אני מסכים איתו),אבל הוא בצעם שיפור של ה8600 אז הוא פחות טוב ומה אתם אומרים? ועוד משהו 8800 ו9800:האם הם באותה רמה?אם אני עושה ל8800GT OC כמו שצריך אני מגיע לרמה של ה9800?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bennash,

חבר אביא לי את הכרטיס הזה עד שאני אקנה מחשב חדש. עכשיו יש לי ספק של huntkey 500W הוא הספיק לי לGTS240 ליפני שהכרטיס 240 התקלקל לי. עכשיו האם הספק יחזיק לי גם את Gigabyte HD 4850 OC Edition כי הוא עם חיבור לספק מה שאין ל240? ואיפה מסיגים כבל DVI-I Dual Link מוזהב עם שתי Ferrits ומסוכך ברמה גבוהה 1 מטר עד 2 מטרים בירושלים וכמה הוא עולה?

23. בעיה של הופעת פסים אנכים בצבע אדם, מסך לבן ללא אופציה לריסט הופיע אצלי לאחרונה פירמוט עזר רק בהתחלה , ורק אז שמתי לב שהביע שהבעיה חוזרת מספר דקות, הפיתרון להתקין דריוור יותר ישן ממה שיש כרגע זמין (במקרה שלי הותקן אחד מאוגוסט 18) מקווה שמידע זה יעזור למי שנתקל בבעיה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eshel107,

עזרה דחופה איזה כרטיס עדיף שATI 9800PRO 256-BIT או 6600GT 128-BIT חייב עזרה יש לי זמן להחליט עד ליום-א {תודה אין הבדל במחיר} נ.ב. האם קיים גם 6600GT 256-BIT תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי אני זקוק להמלצתכם לכרטיס מסך עד 600 ש"ח גג שיהיה יד שניה או חדש. השימושים : משחקים COD ו FIFA ושאר ירקות כאלה. רזולוצייה 1680X1050 הספק הוא סיסוניק 450W מעבד יהיה כנראה i3 לא מתכנן אוברקלוק. תודה.

דיונים חדשים בפורומים