עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idanp,

התקנתי את Aqua mark עכשיו באמצע הבדיקה הוא יוצא לי מימנה וכותב לי את זה איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by nimrod342,

שלום, אני משחק בbf1 beta ובbf4, בזמן המשחק, הfps שלי כל הזמן משתנה בקפיצות גדולות נגיד מ80 ל15 וגם המשחק נתקע לי הרבה ואני לא מבין למה. וכשאני משחק בbf1 ההגדרות שלי על low ובbf4 על ultra. בנוסף לפעמים נתקע לי קצת גם בbf4 המפרט שלי זה זה: gtx 760 i7 950 4 ram תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  3. אני משחק עם מחשב דיי טוב .... AMD 2500 ABIT AN7 512DDR ראדיון 9600 XT עם דרייברים חדשים 4.7 ה 4.9 החדשים לא עוזרים לי הגרוש הבעיה היא .. אני משחק על רזלוציה 1024...על HIGE ! ונגיד אני ניכנס למשחק בהתחלה הוא זז לי לאט מקרטע כזה אחרי זה זה משתפר וניהיה חלק יותר כשאני פותח דךתות לוקח לו איזה שניה זה לא חלק כזה ! רציתי לדעת במה הבעיה בזכרון בכרטיס ? עכשיו רציתי לדעת עוד משהו איך אני יכול לבדוק על כמה פריימיים הוא עובד לי ? ומה זה פילטריים שכולם אומרים לי ? תודה לעוזרים ! ככה אני רואה את המשחק -- התמונה לא באיכות משהו כי האיכות ירדה כשהעלתי ... http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632272217273281250-untitled.jpg רואים יפה לא ? ממש ממש האיכות ירדה בתמונה אבל...

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך Asus GTX580 שסיפק אותי מצויין, בזמן האחרון יצאו המון משחקים חדשים ואני שם לב לבעיה שמתחילה לחזור על עצמה. גם ב Far Cry 3 וגם ב Assassin's Creed 3 המשחק עולה ואחרי בין חצי דקה לשלוש דקות יש ארור והמשחק נתקע, זה מרגיש מאד כמו בעיה של הכרטיס מסך. התקנתי דרייברים מחדש ואין שיפור , אז עידכנתי לגרסת בטא 310 ויש שיפור - עכשיו המשחק מחזיק 5-10 דקות ואז נתקע חשוב לציין שב Hitman החדש אין בעיות ושב medal of honor החדש יש בעיות רק כשאני מעלה ל ultra מה דעתכם? אני לא רוצה להטות את שיקול הדעת שלכם , אבל לדעתי זה כנראה בעיה שמופיעה רק אחרי שהכרטיס עובר סף כלשהו של ניצולת (למרות ש AC3 הוא לא משחק עם דרישות גבוהות)

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by shaharellert,

שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב בהתאם להמלצותיכם בפורום ומאמרים שקראתי באתרי חומרה שונים. לצערי נתקלתי לא פעם בבעיה בהרצת משחקים (כגון- pro09, crysis, GTA). מפרט המחשב הוא כדלקמן- לוח אם- Gigabyte Gama790x-UDP4 AM2+ AMD מעבד- AMD Phenom II 940 AM2+ זכרון- DBT Geil 2GB DDR2 800MHZ X2 (ארבע ג'יגה סה"כ). כ. מסך- ATI Radeon 4890 1Gb Sapphire דיסק קשיח פנימי- 500Gb Sata 2 WD צורב LG DVDX22 Retail Light Scribe כ. רשת אלחוטי TP-LINK PCI 108Mb סט אלחוטי מקלדת +עכבר EX110 Logitech ספק כח- Corsair 550w 550vx מארז - Silverstone LC17B. המסך שאליו מחובר המחשב בכבל VGA הוא Samsung 32" 32R81B. האם הכרטיס הנידון אכן מספיק חזק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל ברזולוציה גבוהה? מסיבה כלשהיא, אני…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

היי, כל פעם שיוצא קאטאליסט חדש אני לא מצליח להתקין אותו מאחר שיש לי SP2, ההתקנה עצמה מצליחה, אבל כשהוא מגיע לחלק של הWDM, הוא נתקע ואומר: REMOTRE PRECUDURE FAILED TO CALL, שזה בידיוק מה שSP2 מבטל בגלל בלאסטר, ניסיתי להפעיל אותו וזה לא עובד, בRELEASE NOTES לא מצאתי תיעוד לבעיה הזו, מה עושים? תודה רבה!!!!!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. הורדתי ת'דרייבר של כל הכרטיס עצמו מהאתר של החברה PowerColor וזה לא מתקין לי רשום לי זוהה חומרה חדשה USB Recciver והוא לא מתקין למישהו יש פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. Started by ZoreK_ZetiM,

אז ככה....יש לי לוח אם ECS P4VXASD2....ישן.... קניתי את ה-Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP אמרו לי שאני צריך ספק כח אחר...קניתי את ה-HEC 475VD-T 2 fan התקנתי את הספק....הכל טוב התקנתי את הכרטיס מסך...וזה לא עובד (הכרטיס עובד...המאוורר זז).המסך כאילו לא מקבל אות... יכול להיות שהלוח אם שלי ישן מידי???

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ofirrjd,

היי, ניסיתי להתקין כרטיס 9600XT של ASUS במקום ה 9600SE של ASUS שיש לי עכשיו. מה שעשיתי זה הורדה של הדרייברים דרך התוכנה היעודית ב control panel כיבוי המחשב, החלפת הכרטיס והעלאה מחדש של המחשב. בשלב זה קפצה לי הודעה צפויה של זיהוי חומרה חדשה. לחצתי cancel והתקנתי את ה WHQL דרייבר מדיסק ההתקנה. קרה דבר מוזר מאוד, כשהמחשב עלה מחדש התקבלה שוב ההודעה של זיהוי חומרה חדשה. יתרה מכך כשמסתכלים ברשימת החומרה רואים את הסימן שאלה של חומרה לא מזוהה ומתחתיו שני סימני שאלה, בדיוק כמו שזה נראה לפני שמתקינים את הדרייבר של כרטיס המסך. כרטיס המסך, דרך אגב, הותקן וניתן לראות את שתי הכניסות שלו ברשימת החומרה. שיחקתי קצת במשחקים והכל עבד בכל זאת. כשרציתי לראות סרט במדיה פלייר קיבלתי מסך כחול!!!…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  10. Started by jorgito,

שלום! עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה להתקין דרייברים אבל לפני כמה ימים כשהתקנתי את ה 7.2 זה עשה לי ZERO DISPLAY DEVICE ERROR ויצא מההתקנה ולא נותן להתקין מחדש... הורדתי את הדרייבר מהמערכת לגמרי וננתי לWINDOWS להתקין משלו ושוב ניסיתי את ה CATALYST החדש אבל זה שוב עשה לי את אותה בעיה... יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? מאז המחשב שלי גם עושה לי בעיות (פעם ראשונה מאז שיש לי אותו מסך כחול)

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by r0075,

רציתי להתקין את הניד פור ספיד החדש ובאתחילת התקנת ה-directx המחשב כותב לי שאין חתימת לוגו של ווינדוס לתוכנה הזאת. ניסתי להתקין אותו מכל מיני התקנות כולל זו שנמצאת בלשונית ההורדות שבאתר ולא הצלחתי- בבקשה תעזרו לי דחוף!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by aviad222,

שלום, אני מנסה להתקין עדכון לדרייבר של כרטיס מסך מסוג: WinFast GTX 460 OC של Leadtek. כמובן שהוראות ההפעלה מאוד ברורות: The BIOS flash process need to be run under the pure DOS mode. The procedure is as follow for reference: 1) To extract the bios image and flash tool on the floppy disk and make PC boot into the pure DOS mode with bootable disk. 2) Run this command ¡§x:\nvflash -4 -5 -6 xxxxx.rom¡¨ to run BIOS flash work. 3) Wait for the BIOS flash work finished then reboot the PC. @ The command for backup BIOS image is ¡§x:\nvflash -b xxxxx.rom¡¨. @ If the Video card fail to work during the BIOS flash, you can do recover the original BIOS image for card with a PCI V…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by qt1h00,

קניתי GT250 אבל אחרי שהתקנתי אותו המחשב לא מבצע BOOT, המסך שחור, שום צליל. חיברתי את המחברים של הספק לכרטיס. אני חושב בכיוון של ספק אבל מה ההגיון יש לי משהו סביר CHIFTEC 550EW מה דעתכם? מה זהעוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by highlander,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by A.N,

קניתי SAPPHIRE RADEON 9600 256DDR ניסיתי להתקינו במקום הכרטיס הישן שלי: GF4 440mx 64MB כשעשיתי זאת המחשב פשוט לא עלה, הכל פעל (מאווררים, נורות הפעלה) אך המסך לא נדלק וה HD לא עלה. דרך הגב המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם: P4VXASD. אם מישהוא יודע כיצד אני אמור להרכיב את הכרטיס אשמח מאוד לקבל את עזרתו.

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by Maor Shahar,

אז ככה... היה לי XP עד לא מזמן ובו התקנתי את הדרייברים והתוכנה של כרטיס המסך שלי (X1650PRO) הכל עבד נפלא! דרך התוכנה קינפגתי את הכרטיס גם לטלוויזיה שלי ועבד יופי עם הMEDIA CENTER.. לאחרונה קניתי VISTA ULTIMATE ואז התחילו הצרות... כל דבר לחפש דרייברים.. (אחרי שבוע מצאתי והתקנתי הכל.. חוץ מדבר אחד..) והוא - הכרטיס מסך!!! הורדתי מהאתר של ATI (שעכשיו משולב בAMD...) את הגירסה הכי חדשה שאמורה להתאים ל (VISTA 7.3) אז זהו.. שכנראה בATI לא עשו הכל כמו שצריך... (אם בכלל משהו..) ולעזאזל זה לא עובד!! באמצע ההתקנה הוא זורק לי הודעה שקובץ הINF (שאמור לתת את הפרטים של הכרטיס) חסר ולכן אי אפשר להמשיך (וזה כמובן היה אמור להיות עבודה שלהם...) קיצר אחרי ניסיונות רבים... (והתקנות עצמיות …

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by ביצה,

מה המצב? אני הורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA לכרטיס 7600 למערכת שלי (XP 32bit) וכשאני בא להתקין בהתחלה זה מחלץ קבצים ואז בסוף החילוץ קופצת לי הודעה ואני לא יכול להמשיך בהתקנה. למשהו הפתרון? אם למשהו לא עולה התמונה, אז הנה http://img101.imageshack.us/img101/9936/83586868.jpg

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  18. אז ככה קניתי HARDDISK חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה(הישנה עדיין נמצאת בHARDDISK הישן) ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הדריבר לכרטיס מסך(בעיה שלא היתה לי שקניתי אותו). יש לי WIN XP וATI radeon 2400 PRO ניסיתי גם את הCATLIST החדשה שפשוט לא אומרת כלום אבל גם לא מתקינה כלום רק רושמת שההתקנה הסתימה בהצלחה ניסיתי גם CATLIST 9.3 והיא אומרת שאין לי שום חומרה במחשב שמתאימה לתוכנה הכרטיס מסך מחובר כמו שצריך והWIN הישן מזהה אותו כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. יש לי Radeon 9800 Pro. עכשיו הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך עובד תאחלס.. אבל יש לו כרגע בעיה במאורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם. הוא לא מגיע למצב של קריסה אבל מופיעים לי ריובעים כלה מוזרים במסך טעינה של הוינדוס. בעיה נוספת שאני לא מבין איך היא קשורה, זה שהדריברים עושים בעיות. אחרי שאני מתקין את הדריבר, המחשב עושה ריסטרט, ואז הדריבר עושה לעצמו בדיקה כנראה להשלמת ההתקנה, ובבדיקה פשוט נהיה מסך שחור או שהמחשב עושה ריסט עם מסך כחול שמופיע. אחרי זה ב-Device Manager זה מראה לי כאילו יש דריבר אבל שאני גורר חלונות בוינדוס הם נגררים באיטיות כזאת.. קיצור מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה הבעיה ואם זה נובע ישירות מהקטע עם המאוורר?? תודה.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  20. יש לי GFORCE MX100\200 כול פעם שאני מתקין אותו לא משנה באיזה גרסה של הדריבר אז הוינדוס XP אומר לי שהדריבר לא טוב אבל אני בכול זאת ממשיך אתן דוגמא עכשיו סימתי להתקין את הדריבר 40.72 וזה גרם לי לבעיה כי אני מקבל ב 3DMARK רק בערך 300 שלפני זה הייתי מקבל בערך 1400. אז מה אתם חושבים הבעיה שלי? ואיזה סוג דריברים אתם ממלצים לי בשביל הכרטיס שלי? ולמה הוינדוס XP תמיד אומר לי שהדריבירם לא מתעימים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by BigWheel,

הורדתי את הדריוור החדש של ניוודיה182.08 ויש לי את ההודעת שגיאה הבאה באמצע ההתקנה "The contents of this file cannot be unpacked. The executeable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again." הצילו

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי את הכרטיס RIVA TNT2 כפי שאמרתי בכותרת וכל פעם שאני מנסה להתקין את הדריור של הכרטיס שהורדתי ישירות מהאתר של NVIDIA ויש שם הורדה ישירה של של TNT 2 זה עושה לי בעיה והנה תמונה של הבעיה אנא הסבירו לי מה זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by CXC,

אהלן כאשר אני מנסה להתקין דרייבר 13.4 של AMD (או כל גרסת דרייבר אחרת) אני נתקל בהודעה הבאה: current version not installed amd cim installation package ולאחר סיום ההתקנה, כאשר אני נכנס ל-CCC אני מקבל הודעה כזאת: catalyst control center cannot be started. there are currently no settings that can be configured ניסיתי שוב פעם להסיר לחלוטין את הדרייבר ולהתקין אחד אחר וזו הודעה שאני מקבל: application install: install is already running. complete that installation before continuing מה עושים לעזאזל? זה משגע. פעם ראשונה שזה קורה לי... מתחיל לאכזב - - - תגובה אוחדה: - - - טוב... אז עקב שגיאה חמורה נאלצתי לעשות שחזור מערכת ועכשיו זה בסדר. תודה וכל טוב

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  24. שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3 ואיתו כרטיס מסך GT630 לאחר התקנת ווינדוס 7 הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך להתקנה לאחר שלחצתי המשך ואז במהלך ההתקנה כל המסך התחיל להתעוות לי מלא פסים..לא הצלחתי לראות כמשהו ברור על המסך (טלויזיה 46 אינצ') עשיתי RESET למחשב. חשבתי שהדיסק תקול, הורדתי מאתר של NVIDIA את הדרייבר אך הבעיה שוב חזרה, במהלך ההתקנה של הדרייבר שוב המסך התעוות ונהיו פסים משונים כאלו. וראיתי כאילו תהתקנה ממשיכה. עשיתי RESET למחשב. וזה חזר להיות טוב איך אני מתקין את הדרייבר הזה?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מנסה להתקין דרייברים מהאתר של ATI לכרטיס מסך, X1900XT-X והתחילת ההתקנה המחשב רושם לי, NOT FOUND ATI CARD או משהו בסגנון... ניסיתי גם CCC וגם את הרגיל רעיונות ? היה לי לפני זה 7800GTX והורדתי את הדרייברים שלו ב הוספה/הסרה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים