כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני עם מחשב קצת ישן....פנטיום 4 630, עם GMA950. בגדול הוא משרת אותי סבבה על XP, וגם על WINDOWS 7 הוא מתפקד סבבה. אולם "משום מה" הוא קצת מתקשה ב720p....בדקתי 6600GT (ישן משהו, לא?) והוא אכן הראה שיפור מה בניגון. תהיתי האם יש טעם להחליף ל9400GT או 9500GT - האם בכלל אני אראה הבדל בין שניהם על הלוח שלי עם המעבד הזה? או עדיף להחליף כבר לוח, להתקע עם לוח שיתמוך ב CORE 2 ויתן לי ON BORAD אחר כלשהוא? אני לא מתכוון להשקיע מעל 300 ש"ח, הציעו לי 9400GT 512 מגה ב250 ש"ח.... אודה לתגובות
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז החלטתי בסוף לרכוש למחשב החדש כרטיס מסך חיצוני פשוט, ולא כ. מסך מובנה בלוח אם. אני צריך כ. מסך בעיקר לעבודה משרדית וסרטים וקצת משחקים - תקציב 300-400 איזה כרטיס עדיף: 9400GT או 9500GT ? ההבדל במחיר בין הכרטיסים הוא כ-100 ש"ח. האם לשני הכרטיסים האלה יש גם יציאת VGA וגם יציאת DVI? ועוד משהו: האם Zotac היא חברה אמינה וטובה או שאני צריך להשקיע קצת יותר ולרכוש GIGABYTE? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אממ יש לי HD4870 1GB TOXIC, ואני לא כל כך מבין בהגדרות שבCATALYST אז באתי לשאול :] ואגב איך הטמפ'? בשביל TOXIC זה קצת חם לא ?
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי ויסטה וכרטיס מסך של ATI Mobility Radeon X1400 תאריך העידכון שיש לו הוא Driver Date 08/11/2006 והגירסה Driver Version 8.31.100.2 יש דרייבר שאני יכול לעדכן, או שאני נמצא עם הכי עדכני (לא נראה לי כי זה מ2006 ) ומה לגבי ATi Catalst , הוא לא תקף לגביי ?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי חברים הסיבה שאני לא רושם מחיר למעלה תיכף תדעו אני קניתי לפני שנה מחשב קומפלט + כרטיס מסך של 8800GT 512 לצערי אחרי שנה הוא התקלקל ודפק לי מסכים כחולים, שלחתי למעבדה והם אמרו שהוא לא תקין והם לא יכולים להחליף לי אותו בתמורה הם הציעו לשדרג לי ל- 9800GT 1024MB בתמורה ל- 300 ש"ח השאלה האם זה משתלם ? חשוב לציין שיש לי את המפרט הבא ספק כוח CROSAIR 450 מעבד Q6600 זכרונות 4 גיגה של ADATA לוח אם ASUS P5kC מסך 24 אינץ של SAMSUNG T240 השאלה האם שווה לשדרג ל- 9800 ? או לקחת מהם כרטיס יותר חזק כמו למשל ה- GTX260 ? השאלה האם הוא ירוץ לי טוב עם המפרט שיש לי.. ואם אפשר לדעת בכללי האם ה9800GT 1024MB טוב מבחינת ביצועים ? עידכנתי את הכותרת בכדי לא לפגוע בחוקי הפורום אך הנושא נשאר אותו דב…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקשרתי ל pandas ושם אין במלאי, וראיתי מישהו פה שרשם שבנועה אין גם במלאי. מישהו יודע אם באמת בנועה נגמר המלאי? אם כן, יש חנות אחרת שמוכרת את הכרטיס הזה? אם לא, האם כדאי לחכות שבועיים עד שיהיה במלאי או לקנות את ה 4850? נ.ב: שמעתי שיורידים המחירים של 4870, מתי זה יהיה? זה יהיה גם בארץ? שווה לחכות? (כרגע אני בלי כ.מסך). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כ. מסך למשחקים שיתן ביצועים טובים המערכת שלי היא כזאת: E7200@3.6GHz 8600GT 1GB MSI P35 NEO ספק כוח TT 400W CEON 2GB 800MHz חשוב שלא יעשה הרבה רעש כשהו לא מתאמץ .. רזולוציה - 1024X1280 מסך 17" יש מצב גדול שאני מחליך ל22"... תקציב - 1200-1300 גג תודה!
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי Gforce 8800GTS 320MB אני עם מסך Samsug T260HD שאני ממש ממש מבסוט ממנו. הרזלוציה של המסך היא 1920X1200 העניין הוא כזה שאני משחק משחקים פעם ב.. כי אני בדיוק בתקופה של לימודים(אני משחק רק משחקים ידועים ולא כל משחק) השאלה היא האם אני יוכל להריץ עם הכרטיס הנ"ל משחקים ברזלוציה דיי גבוהה ועדיין להנות מהמשחק? המערכת שלי: E7200 2.53@ 3.9Ghz asus pq5 pro 2gb gskill 800@410Mhz cl4 האם שידרוג לכ.מסך כמו הHD4870 ישפר פלאים את חווית המשחק שלי או שכדאי לי להמתין לדור כרטיסי המסך הבאים ואז לשדרג?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24772 לפני שבוע קניתי כרטיס דומה ב 1280 ש"ח - זה היה הכי זול שמצאתי
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בהנחה שאני קונה מחשב המיועד לצפייה בסרטים (וכנראה גם בטלויזיה עם כרטיס טלויזיה) ועבודה משרדית עם מסך 22, כנראה 2209wa אך לא סופי (לא למשחקים), האם יש משמעות לכרטיס מסך או שהכרטיסים המובנים על לוחות האם (כדוגמת GIGABYTE GA-73PVM-S2H) יספיקו? במידה ולא, איזה כרטיס לדעתכם מתאים לדרישות?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע את המחשב הזה: מסך רחב "19 שעובד ברזולוציה מקסימלית 1440X900 Q6600 עם 4GB RAM וכרטיס מסך Gigabyte 8800GTS 320mb. שמתי לב שבחלק מהמשחקים נראה שהכרטיס מסך לא מצליח לעבוד במקסימום, ואפילו בhigh לא תמיד. אני תוהה האם הסיבה היא כרטיס חלש שדורש שידרוג, או שיתכן שהמחשב עמוס (משתמש בvista 64) ולכן בעצם לא הכרטיס מסך הוא הצוואר בקבוק אלא מערכת ההפעלה ושאר הדברים שרצים ברקע. במידה וכן כדאי לשדרג - מה מומלץ בתקציב שבאזור 1500 שקל. (לגבי שדרוג מסך, אני מאוד מרוצה מהנוכחי שלי כרגע ולכן אני לא חושב בכיוון הזה) תודה
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים התחילו בעיות. אני אנסה לפרט כמה שיותר: הבעיה היא מורכבת. לפני כמה ימים לא שמתי לב לקריסות, למשל הGTA לא היה קורס ועובד. אבל למשל הדלקתי NFS אנדרקבר ושיחקתי סתם שתי דקות והתחילו להופיע במקום המסך של המשחק דברים בכלל לא קושרים. זה היה נראה כמו מסך מגעיל של צבעי שחור ולבן משהו לא מוסבר בכלל. המשחק עובד אבל לא רואים שום דבר מובן. למשל צילמתי משחק של פיפא אחרי שתי דקות: הזוי לגמרי ... אבל המשחק לא קרס, פשוט נהיה ככה ואותו דבר NFS רק שהמסכים ההזוים האלה משתנים כל פעם. אני לא יכול להגיד במדויק אם הבעיות התחילו כאשר עידכנתי את הדריבר לגירסה האחרונה של 182.08 (הדריבר הנוכחי שלי) כי לא ממש שיחקתי בNFS וFIFAעם הדריבר הקודם. מה גם הGTA …
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
עם אוברקלוק למעבד q6600 ל3.0 ghz ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך? דרך אגב... הכרטיס של פאליט אוברקלוקר טוב?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרגע 8500GT. לאח שלי יש 8800GT ובעוד שבועיים יש לו יומולדת והוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. הוא הציע לי לקחת את ה8800GT שלו במקום ויש לי כמה שאלות: 1. האם כדאי לקחת את ה8800GT של אח שלי במקום ה8500GT שלי? 2. האם ה8800GT עדיין מחזיק משחקים כמו COD5, FEAR 2 וכאלה משחקים על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים ברזולוציה של 1680*1050? (מסך 22 אינץ') 3. האם הכרטיס יוכל להחזיק משחקים ברזולוציה הזאת לפחות עוד חצי שנה בערך? 4. האם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד שלי (E6750)? 5. איזה ספק צריך בשביל ה8800GT?
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שניהם דגם hd4670 אך יש הבדל בddr... זה משנה? אחד מהם הוא ddr3 והשני הוא ddr4
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מוכרים היום 280GTX ב 1600 שח ואני שואל , מה הטעם לקנות 260 ב 1300-1500 שח או 4870 1GB במחיר כזה שהם לא קרובים בכלל בביצועים ? בקיצור , אני מחפש כרטיס ב 1500 שח. 280 GTX הוא החזק ביותר שאפשר לקנות נכון ? אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס שלא יהיה מורכב ויקר מידיי כי בסך הכל השימושיים שלי במחשב בם בעיקר משרדיים / סרטים ובקושי משחקים אם בכלל. בכל זאת, אני לא רוצה להגביל את עצמי לגמרי, במיוחד בהזדמנות זו שאני קונה מחשב, ובגלל זה לא הלכתי על כרטיס מסך מובנה בלוח אם. המחשב הוא בעל מעבד Core 2 Quad ו-2 ג'יגה זיכרון. אשמח אם תציעו לי דגמים העונים לקריטריונים שכתבתי. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כמו שחלקכם ראיתם (אהמ דניס אהמ) אני מחפש לקנות מחשב משרדי ולהוסיף לו כרטיס מסך מה שיש לי בחתימה, לא רלוונטי כרגע . מצאתי עוד אופציה. לקנות את המחשב הבא: http://skypc.co.il/pl_product~sky101~88~0.htm ולהוסיף את הכרטיס הבא: http://skypc.co.il/pl_product~SX29GT256b~8~0.htm אז השאלות: 1. איך הכרטיס הזה? נסו להשוות אותו לכרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה או 4 של ATI 2. איך הוא בהשוואה לHD3850 256MB ו-HD4670 512MB ? תתייחסו גם למחיר. 3. הוא דורש הרבה מתח? הספק 500W שמגיע עם המחשב יחזיק איתו? דיברתי עם המוכר בSKYPC והוא היה מאלה שמבינים, הוא אמר שזה ספק ג'נרי אבל לא מהחברות הגמורות הסיניות בטירוף, הוא אמר שעוד יש טיפה איכות ושהספק יחזיק את הכרטיס.
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות לאיזה כרטיס מסך לשדרג אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים המפרט: QX9770 2 ג'יגה ראם 320 ג'יגה HDD 8800GT 512 מגה ספק:ANTEC 500W(אם הדגם חשוב אתן אותו מאוחר יותר) וויסטא הום פרימיום 32 ביט ההתלבטויות שלי הן: 1. 9800GTX+ גירסאת הOC שהיא ממש לא יקרה 2.HD4870 ג'יגה זיכרון התקציב שלי הוא עד 2000 שח משהו כזה תודה
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם(: אני קונה מחשב חדש ונישארה לי היתלבטות אחרונה, לגבי הכרטיסים האלה איזה יותר כדי? ומאיזה חברה?.
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב בקי אס פי בנתניה שאני כבר מצטער על זה אבל לא משנה זה המפרט של המחשב: אני מודע לכך שהמחשב לא בשיא =] הבעיה בכרטיס מסך, שמפעילים משחקים יחסית כבדים כמו call of duty 4,flatout 2, need for speed carbon בשלבים מוקדמים של כל אחד מהמשחקים האלה לפעמים אחרי 5 דקות לפעמים אחרי 2 דקות המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול והאפשרות היחידה להפעלת המסך שוב היא הדלקה מחדש של המחשב או שהמשחק נתקע ויש שלג כזה ערבול של צבעים. הלכתי לתכנאי בחנות שקניתי תמחשב והוא אמר שזה בגלל הכרטיס מסך הוא לא נועד להפעיל משחקים כאלה אבל אמרתי לו איך זה הגיוני שהמשחק רץ חלק רואים בן זונה עובד טוב ופתאום המסך קורס אם הכרטיס לא יכול להפעיל אותם איך הוא מעלה אותם בכלל אז הוא ענה לי ככה זה... רצית…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך די ישן של 19 אינץ של ViewSonic 1280 על 1024 רזולוציה מעבד E7300 לוח אם DG31PR של אינטל ספק נצא מהנחה ש 300W אני יודע שהמסך גרוע אבל האיכות פחות חשובה לי פה מה שהכי חשוב לי שהמשחקים ירוצו בלי להיתקע בכלל. GTA SAN ANDREAS COD2 GTA 4 אלה המשחקים העיקריים. בנוגע לתקציב כמה שפחות יותר טוב , אך בלי להתפשר על הדרישות האלו: *שירוצו המשחקים חלק לגמרי *שלא יתקע ולא יעשה בעיות בכלל * שיהיה איכותי ויציב אשמח מאוד לעזרה
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה לפני שנה אולי מחשב כמובן שהוא לא התייעץ איתי ודחפו לו באייבורי אינטל פנטיום D כלשהוא בכל מקרה הוא התלהב לראות אצלי NBA2k9 ורצה לשחק גם אצלו יש לו כרגע כרטיס מסך מובנה וחשבתי שאפשר להציל את המצב עם איזה כרטיס מסך שיאפשר לו לשחק מה מומלץ במסגרת תקציב מצומצם ומגבלות החומרה הקיימת ? (כרטיס pci express כמובן)
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-