כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
זה נכון שמסך LCD פחות טוב למשחקים ממסך שטוח? כי אמרו לי בחנות שLCD יותר איטי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש, ולא קיבלתי קופסאות של הכל אלה רק כבלים ודיסקים וחוברות... בכל מה שקשור לכרטיס מסך קיבלתי כל מיני חיבורים, מעיין דף עלוב כזה שאין בו יותר מידי ודיסק התקנה אחד של הדרייברים של ATI אבל.. זה מוזר לי שאין משחקים בכלל, ויותר מזה שום תוכנה וחוברת שמסבירה איך לעבוד עם ה-VIVO וכל זה... אני יודע שיש פה אנשים שיש להם את הכרטיס, עם מה הוא הגיע אצלכם..?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שומש בשני מחשבים. נקנה ב2019. כמה לדעתכם אני יכול לדרוש עליו אם אני מוכר אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי , ואני מיתלבט בין 4870 לבין 4850 , את המפרט המלא שלי ניתן לימצוא מצד ימין. השאלה שלי העם הספק שלי יצליח להיתמודד עם ה 4850? , כי בישביל ה 4780 אני יצתרך גם להחליף ספק , מה שהופך את זה להוצאה גדולה יותר. ה 4850 שאותו אני רוצה ליקנות הוא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4358
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני צריך תשובות דחוף ,אני קונה מחשב בשבוע הבא ועוד אין לי החלטה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עיבודים ממוחשבים עדכניים עשויים להיות אלו שחושפים לנו כיצד ייראו מוצרי ה-Xe המסקרנים של יצרנית השבבים לעולם הגיימינג הביתי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
חבר אביא לי את הכרטיס הזה עד שאני אקנה מחשב חדש. עכשיו יש לי ספק של huntkey 500W הוא הספיק לי לGTS240 ליפני שהכרטיס 240 התקלקל לי. עכשיו האם הספק יחזיק לי גם את Gigabyte HD 4850 OC Edition כי הוא עם חיבור לספק מה שאין ל240? ואיפה מסיגים כבל DVI-I Dual Link מוזהב עם שתי Ferrits ומסוכך ברמה גבוהה 1 מטר עד 2 מטרים בירושלים וכמה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה של הופעת פסים אנכים בצבע אדם, מסך לבן ללא אופציה לריסט הופיע אצלי לאחרונה פירמוט עזר רק בהתחלה , ורק אז שמתי לב שהביע שהבעיה חוזרת מספר דקות, הפיתרון להתקין דריוור יותר ישן ממה שיש כרגע זמין (במקרה שלי הותקן אחד מאוגוסט 18) מקווה שמידע זה יעזור למי שנתקל בבעיה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הכרטיס מסך שלי מקבל ארטיפקטים גם בטמפרטורות נמוכות של 60 מעולות, וכשזה קורה יש גם רעש סטטי מהרמקולים. חיברתי למחשב כרטיס מסך אחר (8600gt שצורך פחות חשמל) ועד כה התופעה לא חוזרת. השאלה היא האם יש דרך לדעת בוודאות איפה הבעיה (יכול להיות שיש בעיה בספק וכרטיס מסך שצורך פחות חשמל לא גורם לה? יכול להיות שיש בעיה עם המעבד? וכו') המערכת שלי: ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מעבד: intel core2duo 6750 עריכה: על הדרך, אם הבעיה תתברר להיות בכרטיס מסך, על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים כיום? אני רוצה כרטיס זול יחסית שיהיה דומה בביצועים למה שהיה לי (אני יודע שהוא ישן), מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל יכול להיות שיהיו גם סרטים ואולי אפילו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג user manuals של 3dfx לכרטיסי Voodoo 3 עם יציאת הטלוויזיה. אני חיפשתי ברשת מספר פעמים ולא מצאתי. תודה, איציק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההודעה נערכה עקב עבירה על חוקי הפורום. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה בפורום, בשביל זה יש את מדור הTradeZone.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ני מחפש כרטיס מסך איכותי בסביבות 1000 ש"ח והאם סרטים שאני מוריד למחשב אז אני אוכל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות את הסרטים שם ובאיזה איכות זה יהיה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה תקן PAL אנחנו.. B,G..? וגם חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך עם TV OUT(משהו ממש ממש ישן אבל חדש) וזה נראה כאילו רואים פיקסל כן פיקסל לא.. איך אפשר לסדר את זה? אולי זה בגלל שבחרתי בתקן הPAL הלא נכון? וגם,רואים מן פס לבן ענק שכל פעם עולה... שיש רקע בהיר זה לא כ"כ מפריע אבל שיש מסך שחור זה ממש מעצבן,זה קשור לטלוויזיה? לכבל או לכרטיס מסך? אולי להרצים? (זה מכוון על 60) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הוא HTPC המפרט מחשב שלי: מעבד 5200 64 Athlon AMD+89W לוח Gigabyte Ga-ma78gm-s2h דיסקים קשיחים st3500418as 500GB wdc wd1001fals 1TB זיכרון gskill 1gbx2 ddr2 800 cl4 pk מארז antec nsk2480 +380w קרור למעבד mini ninja rev.B אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מHD3200 לכרטיס חדש וחזק יותר, איזה כרטיס הכי טוב כאן ושמתאים לנתוני המחשב שלי? hd5450 ddr3 1GB hd5670 ddr5 512MB hd5570 ddr3 1GB hd4670 ddr3 1GB אם יש לכם משהו יותר טוב אז אני אשמח להצעות. אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך שיריץ לי בלי בעיות סרטים ב1080p 60Hz ובלי לאגים בכלל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הכרטיס אז שאני מדליק את המחשב הוא עושה איזה כמה ציפצופים והכרטיס מסך לא נידלק אפשר לישמוע את הסי די את הארד דיסק הכל לידלק רק הכרטיס מסך לא אחרי איזה ארבע פעמים שאני מכבה ומדליק את המחשב באלימות הוא נידלק היה לי מיקודם mx200 ולא הייתה בעייה כזאת מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ויש לי תקציב דיי מוגבל. אני מעוניין במסך 22". איך הכרטיס מסך הזה יתמודד איתו? השילוב הזה ממש לא כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי ששלושת הבאים נמצאים לי בתוך התקציב. את איזה מהם לקחת? XFX מגיע רק עם שנתיים אחריות בעוד שהשאר עם 3 (וזה חשוב כי אני לא מתכוון להחליף כרטיס ב-3 שנים הקרובות). אני מעדיף לקחת את האחד עם הקירור הכי טוב. Sapphire - http://www.sapphiretech.com/presentatio ... 01&pid=296 מחיר - 889 Gigabyte - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA ... uctID=3228 מחיר -889 XFX - http://www.xfxforce.com/en-us/products/ ... /5770.aspx מחיר - 800 (אני קונה ב- rsm) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם היה הבדל גדול במחיר או הבדל כלכך גדול בביצועים שהוא יצליח להפיל את ה9700 לירידת מחירים קיצונית לפי מה ששמעתי לא זה ולא זה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם מדברים על הכרטיס הזה ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לתת לינק?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את שני הכרטיסים הללו לקנות, שניהם די טובים וכרטיס ה FX בא עם 128 זכרון ו DVI , מבחינת ביצועים מה יותר טוב האם ה FX בגלל שיש לו תמיכה ב DIRECT X או ל ATI כי הוא מבוסס על ציפ חזק יותר ממה שהבנתי מצד שני האם עדיף לקנות כרטיס מסך GF4 TI4200 בעוד תוספת של 250 ש"ח עם זכרון של 64 MB ויציאת DVI ו VIVO עקרונית אני משחק במשחקים, סרטים, ועבודה על המערכת, כיום אני עובד עם GF2 TITANIUM 64 MB והמשחקים רצים די טוב, יש לי מעבד 1900+ עם זכרון של 1 גיגה DDR 333 אני רוצה כרטיס די טוב ושיעשה עבודה מבלי לקרוע את הכיס אשמח לקבל כל הצעה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחר אני כנראה קונה XBOX ומאחר ואין לי טלוויזיה בבית, חשבתי לחבר אותו בינתיים למחשב. ההיגיון אומר לי שהאקסבוקס מתחבר דרך AV בכבלים של RCA. במחשב אין כאלו. יש לי איזה כרטיס חיצוני USB TV שדרכו אני אוכל כנראה לחבר את ה-XBOX, אבל הכרטיס אינו איכותי ויפגע באיכות הגרפיקה. טלוויזיה אני לא יכול לקנות כי מה שאני מחפש עולה מינימום 3000 ש"ח ואין לי סכום כזה כרגע. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות למחשב בשביל לחבר אליו את האקסבוקס, איזה סוג של כרטיס אני צריך? והאם יראו יותר טוב מאשר בטלוויזיה (מבחינת רזולוציה וכו') תודה רבה ושנה טובה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%a8-directx-12-%d7%90%d7%9b%d7%9f-%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%99-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-