כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרייבר הוא של evga ויש לו חתימה דיגיטלית בניגוד לדרייבר של nvidia שאין לו ניתן להוריד אותו מ-www.guru3d.com תחת מדור nvidia drivers .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כולם, Gainward מתכוונת לשחרר גרסא מיוחדת משלה לצ'יפ המיוחל של NVIDIA הלוא הוא הGeforceFX. היא טוענת שעקב הרעש האדיר שעושה הכרטיס נאלצה לבנות מערכת קירור יחודית משלה שמקצצת את הרעש של הכרטיס ל7dB במקום 70dB בכרטיסים שהחברות האחרות מתכוונות לספק. כמה נצטרך לשלם על החמוד? באיזור ה650 יורו (כן כן, לא טעיתי - 650) לינק למסיבת העיתונאים הרשמית
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מצאתי את כל הערוצים. ועכשיו כשאני מדליק איזה ערוץ, הוא מראה לי אותו שנייה אחת ואז התמונה נעלמת ומופיע "שלג"... ב-MOSAIC הוא מראה את על הערוצים בסדר גמור... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הכרטיס גי-פורס 5900XT של albatron במחיר של 1230 ש"ח, שווה לקנייה יותר מהרדאון 9800 נון-פרו, למחשב חדש??? הרדאון עולה בסביבות ה-450 ש"ח יותר... http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=86
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard המחשב: פנטיום 3 866
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: bfg 295gtx לאחר שהיה לי כרטיס מסך דגם: asus 8800gtx אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 במסך 24 אינץ של חברת benq ואני לא מרגיש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים מדוע?... ???
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להעביר את המחשב הישן שלי לסלון כדי לראות סרטי HD אני צריך כרטיס מסך AGP הכי זול שיש לשידורי HD אם אפשר על הדרך גם המלצה להארדיסק של 80/120 ג'יגה תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני וחבר שוקדים על בניית מפרט עבורו בתקציב לא גבוהה של עד 2500 ש"ח. המחשב הנוכחי של החבר קיים 5 שנים בערך והוא בעל p4 2.0 ghz. הציפיות שלו מהמחשב החדש הן: *להריץ משחקים כמו Nba2k 09, Gta IV ומשחקי אסטרטגיה חדשים (כיום מה שמתאפשר לו לשחק והוא נהנה מזה זה מנג'ר,רד אלארט,סימס ). *צפייה בסרטים Full HD על מסכי Lcd (יש לו מסך 32" בחדר ו 42" בסלון שהוא ירצה לנצל). *ובכללי להנות ממחשב שרץ בסביבת וינדווס ולא נתקע בכל העברה של קובץ או מעבר בין תיקיות (אם אתם זוכרים איך זה עם p4 - 512mb ddr). -->> הוא לא פריק שחשובה לו כל נקודה על המסך ככה שלא תהייה לו בעייה לשחק על הגדרות בינוניות אפילו. העניין הוא שהוא לא מתכנן רכישה של מסך עם המחשב (אולי בעתיד) ואני לא יודע כ"כ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף כרטיס מסך מכיוון שעכשיו יוצאים מלא משחקים חדשים הכרטיס שלי הוא GTX 570 האם מומלץ לי להחליף אותו לGTX 760??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הכרטיס מסך שלי מקבל ארטיפקטים גם בטמפרטורות נמוכות של 60 מעולות, וכשזה קורה יש גם רעש סטטי מהרמקולים. חיברתי למחשב כרטיס מסך אחר (8600gt שצורך פחות חשמל) ועד כה התופעה לא חוזרת. השאלה היא האם יש דרך לדעת בוודאות איפה הבעיה (יכול להיות שיש בעיה בספק וכרטיס מסך שצורך פחות חשמל לא גורם לה? יכול להיות שיש בעיה עם המעבד? וכו') המערכת שלי: ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מעבד: intel core2duo 6750 עריכה: על הדרך, אם הבעיה תתברר להיות בכרטיס מסך, על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים כיום? אני רוצה כרטיס זול יחסית שיהיה דומה בביצועים למה שהיה לי (אני יודע שהוא ישן), מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל יכול להיות שיהיו גם סרטים ואולי אפילו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם מפרט i5-3550 8 גיגה זיכרןם wd black edition 1T לוח אם של גיגהבייט Motherboard Name Gigabyte GA-Z77-D3H hd 7870 crossfire ghz edition saphire משום מה המשחק רץ לי אותו דבר בין אם זה כרטיס בודד בין עם זה קרוספייר אשמח לשמוע דעות לגבי או האם יש פיתרון כלשהוא משום שאני לא מצאיתי בגוגל זום אזכור לנושא חוץ מזה שהמשחק כבד תודה מראש לעונים סליחה על שגיאות למיניהם אני מהאיפון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, היום הגיע הכרטיס מסך החדש שלי הR9 290 בקיצור, אני רוצה להתקין ואתו על המחשב ואני רוצה מראש להוריד את הדרייבר לדיסק און קי שהכל יהיה מסודר בזמן שאני מתקין אותו. בקיצור, שאני מחפש באתר של AMD אני מוצר רק משהו שנקרא Catalyst וממה שהבנתי זה השם שAMD המציאה לדרייברים שלה או משהו? (אני צודק?) ואני יודע שיש עוד כל מני תוספות בכרטיסי AMD לדוגמה MENTLE אז ה"Catalyst" מגיע עם הMENTLE או שצריך להוריד אותו בנפרד? וגם אני זוכר שאמרו לי שיש בעיה עם הדרייברים של AMD ויש כאלה שממליצים להוריד דרייברים ישירות מהאתר של היצרן (במקרה שלי ג'יגהבייט) אז זה נכון? באמת עדיף להוריד מהאתר של היצרן? ואם אני יוריד מהאתר של ג'יגה בייט זה יוריד לי גם את הMENTLE ועוד תוספות כאלה ואחרות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי במפרט חדש שכולל בין היתר ב.מסך evga gtx-780. היציאות של הכרטיס הן 2XDVI, HDMI,D ו DisplayPort. כרגע נראה שהמסך הנבחר הוא Dell U2414H שלו הכניסות הבאות:miniDisplayPort,DisplayPort,HDMI. שאלתי היא האם בחיבור surround זה משנה אם המסכים מחוברים באמצעות חיבור מסוג שונה? למשל שני מסכים יחוברו באמצעות DP,mDP ושלישי יחובר באמצעות HDMI? אם ניתן לשלב חיבורים שונים האם יש העדפה לאילו חיבורים לשלב? כלומר האם למשל עדיף לשלב DVI עם DP במקום HDMI עם DP? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia quadro fx 3500 והמתח שלו נשבר אני חושב אני קניתי אותו ביד שתים ועוד לא חברתי אותו עם אני יחבר וזה יעבוד הדרבירים יעבוד כמו שחייב לעבוד? במשחקים כמו מיינקרפאט תודה לכול עוזרים 3>
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מסך LCD חדש 17 אינץ שהחליף את ה15 אינץ. אני נהגתי להשתמש ברוזלוציה 1024X768 במסך הישן, אבל בחדש רואים לא חד. שיניתי את הרזולוציה ל1240 ואז רואים הכל בקטן. שיניתי ל120 DPI אבל עדיין באיטרנט רואים על חצי מהדף באתרים רבים. האם יש פיתרון לבעייתי? אני יכול להשתמש ב-1024X768ועדיין לראות בחדות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק להמלצה לכרטיס AGP טוב ולא יקר במיוחד כדי לשדרג את המחשב שלי. לאחרונה התקנתי כמה משחקים חדשים והמחשב מצליח בקושי להתמודד איתם. אני מתכוון ל GTA האחרון ו NFL וכו...נראה שהגיע הזמן לכרטיס טוב יותר מה GEFORCE 4400 שלי. יש לי מעבד 2.4. אני לא צריך משהו חזק מדי כי אקנה מחשב חדש בעוד שנה, אלא רק שיתמודד טוב עם המשחקים האלו. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להוריד דרייברים חדשים למסך שלי, כי חבר שלי הוריד וזה נתן לו עוד אופציות ב-refresh rate ולי יש מסך יותר טוב משלו של L.G אז אולי תוכלו לתת לי אתר או משהו להוריד דרייברים מסך. מי שייתן תודה רבה ומי שלא תודה רבה גם. ביי
-
אהלן אנשים! אני ממש רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אבל אני כ"כ מתלבט ואני רוצה שתעזרו לי להחליט. ההחלטה העקרונית שלי היא להוציא 1300 שקל על ATI RADEON9500pro , התמורה הכי טובה בעד האגרה. או שבעצם כדאי לי להיות חסכן ולקנות RADEON9000 באיזה 500 שקל ולשדרג עוד חצי שנה (או יותר) אחרי שיצאו כל ה GFFX , ati r350? נכון שלא שווה לחכות לכלום ולהזמין עכשיו משהו טוב - אבל הכרטיסים החדשים שיבואו - לפחות הרושם שלי מGFFX שהוא מביא גרפיקה משופרת יותר מכל כרטיס כיום(גרפיקה ברמה קולנועית...) הכ.מסך הנוכחי שלי : gf2mx 32mb , לידטק ישן נושן - אני כבר לא יכול יותר איתו - אני חייב לקנות השבוע כרטיס. מתלבט... מה הייתם עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להכיר מכם אנשים שמתעסקים בעריכת וידיאו.. לקבל מספר עצות לגבי חומרה/תוכנה, טיפים וכו'.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה: האם אפשר שאחרי חיבור הטלויזיה לכרטיס הגרפי( GF ti 200-) יהיה ניתן לצפות בשניהם ביחד בו זמנית, או שניתן רק באחד לחוד מהשני?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמו פסים כאלו על המסך, ממה זה יכול לנבוע ? השפעות מגנטיות ? פלאפון ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-