כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום! קניתי SAPPHIRE ATI X1950 PRO יש לי כמה שאלות: 1. על האריזה רשום:ספק חשמל 450 וואט או מעלה, 30 אמפר 12 וולט הכרטיס הוא די חזק, נראה שהוא דורש הרבה חשמל, הוא דורש שתי חיבורים לספק חשמל הספק שלי הוא 400 וואט 12 וולט.הוא לא ספק פשוט כמו אלה שעולים 100 שקל, כרגע הוא עובד די בסדר, לא היתה קריסה של המחשב או משהו כזה האם אתם חושבים שעלי להחליף את הספק? הספק אמיתי וטוב עולה לפחות 400 450 שקל בחנות אמרו לי שכדי לקנות ספק חדש, אבל רציתי להתייץ איתכם קודם. אם זה משנה, המחשב שלי דלוק 24 שעות 2. בזמן האיתחול של המחשב אני שומע קצת רעש, לא יודע אם זה מהכרטיס או מהספק האם הכרטיס הזה אמור להיות שקט לגמרי או שהוא רועש בגלל שהוא חזק? או שהפק עושה רעש הוא לא עומד במאמץ? בכלל יש למשהו…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחר את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=5411 בשלב ראשון, אני עומד לחבר אותו למסך 19 אנלוגי. במפרט של הכרטיס רשום שזה אפשרי: By DVI to VGA converter רציתי לשאול האם חיבור כזה מוריד את איכות התמונה ביחס לחיבור ישיר ליציאת VGA של כרטיס מסך. תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
GEEORCE 6200 של GIGABYTE בעל 128 מגבייט זיכרון ו-128 ביט נחת אצל היבואן. הדגמים שנחתו הם: NX62128D-BULK עולה לחנויות המחשבים 550 שקל NX62128D עולה לחנויות המחשבים 660 שקל נראה מה יהיו במחירים בנועה, זיגזג וכ'ו...
-
קניתי לוח אם P5ND2-SLI איזה אופציות יש לי ? ומה הכי עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום במקום החתימה מעוניין לשדרג כרטיס מסך מה הכי יתאים לי אני משחק המון
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
I'm glad to say that RC15.3 development has been finished and closed beta testing has been started today. Public release is scheduled on 29th-30th of December. Changes list: Version 2.0 Release Candidate 15.3 New Year edition: Minor bugfixes: - Fixed performance table entry size calculation for BIT-based NVIDIA VGA BIOS images. Now the second performance level's parameters are no longer displayed incorrectly on some GeForce 6800 boards having more than 1 performance level in VGA BIOS (e.g. Gainward 6800GT). - Fixed title detection for ATI ATOM VGA BIOS images. - NVStrap driver's "Graphics processor identification" / "Quadro" mode and "Allow enabling hardware masked unit…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך בינוני, תקציב של כמה מאות שקלים, לא גיימר כלל, מתכוון (אולי) להריץ משחקי Medium Level, לא משחקים עוצמתיים. המחשב הוא בעיקר מחשב פיתוח חזק (Development) מהסטיקי של פברואר נראה לי שמבחינת תקציב מתאימים : ATi Radeon X1300 או NVIDIA GeForce 7300GT Sonic 1. חשוב לי תמיכה בחיבור של 2 מסכים, האם לשני הכרטיסים הנ"ל יש 2 יציאות DVI כל אחד ? 2. על איזה כרטיס (מהשניים הנ"ל, או בכלל), אתם ממליצים לאור הצרכים שלי ? תודה רבה !
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מסך SAMSUNG 710TM LCD והייתי מאוד מרוצה ממנו כאשר היה מחובר בחיבור אנלוגי. היום חיברתי אותו למחשב חדש עם כרטיס מסך 9800pro וכעת החיבור הוא דיגיטלי (דרך יציאת DVI). הבעיה היא שהתמונה נראת ממש לא טוב והאייקונים של התוכנות שרצות ברקע של המחשב (שמופיעים בפינה התחתית של המסך) נראים מפוקסלים ולא ברורים במיוחד, בהשוואה לתמונה חדה וברורה שהיתה עם כרטיס המסך הקודם במחשב הישן. בנוסף הגודל של הפונטים קטן מאוד. המסך הגדיר עצמו עם רזולוציה של 1024x1280. ניסיתי לשחק עם זה לרזולוציות קטנות יותר אבל זה רק נהיה גרוע יותר והתמונה לא משתפרת וסתם נמרחת. התקנתי מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך אבל זה לא עזר. גם התוכנה של המסך MagicTune לא עובדת עם כל האופציות שבה (האו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני יוכל לשדר דרך המחשב שלי שידור חי לאנשים אחרים? כמו רדיו...
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איזה מבין כרטיסי המסך האלה עדיפים? והאם הHD 5770 Heatpipe Fan שווה את ה50 ש''ח הפרש ???
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתוך סקרנות - היום יש מבחר גדול של כרטיסי מסך טובים וחזקים. לי יש מערכת מבוססת AXP 1800 . השאלה היא איזה כרטיס מסך ינוצל במלואו ע"י המחשב שלי (אפשר להציץ בשאר הפרטים ב"מפרט המחשב" שלי). ג'י פורס 2 מהווה כיום צוואר בקבוק. רדאון 9700 ירגיש כמו שילדה של פרארי על מנוע של סובארו ג'אסטי... המטרה שלי היא להגיע לאיזון מקסימלי בין שני הרכיבים, כשכמובן קיימת אפשרות האוברקלוקינג גם למעבד (באוברקלוק ל + AXP 2000 הוא יציב כסלע) וגם לכרטיס מסך, אם אחד מהם טיפה חזק מהשני. (נ.ב: אין צורך בכלל להתייחס לשידרוגים עתידיים וכו') מקווה שהשאלה שלי ברורה בתודה HF
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ויש לו יציאה לטלויזיה, ויש ברשותי את התוכנה TV TOOL V6.8 ומשם מה אני לא מצליח לראות כלום על הטלויזיה לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם הכבל שקיבלתי,בקיצור אני לא רואה שום תמונה על המסך וכל זה לאחר שניסיתי להעביר ערוצים וכו' מה עלי לעשות!!!! עזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מתכנן בניית מחשב לצורכי אינטרנט בשוטף ו-HTPC בשאר הזמן. אין לי צורך בגיימינג במחשב הזה, אך תכני FHD ירוצו עליו תכופות. לכן חשבתי על כיוון של כרטיס מובנה כדוגמת HD3000 שמגיע ב-SB של אינטל. לאחרונה שמעתי שבגלישה באינטרנט ובשימושים כמו שלי ארגיש הבדל אם יש לי כרטיס מסך מובנה לכרטיס מסך ייעודי. למרות זאת, כששאלתי על כך אמרו לי שאין שום הבדל כל עוד לא מדובר במשחקים. לכן אשמח לדעת בוודאות אם קיים הבדל, ואם כן בין אילו רמות של כרטיסים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לפי מידע ראשוני Intel תציג שלושה כרטיסי מסך לא משולבים בתצורת PCI-Express x16: Intel eXtreme 360Super - בעל ליבה בתדר 675MHz ו-512MB/1GB של זכרון GDDR3 בתדר של 1.4GHz! Intel eXtreme 360 - הוא ה-Bang for the Buck, עם תדר ליבה של 620MHz ו-512MB של זכרון GDDR3 בתדר 1.15GHz. Intel eXtreme 300 - יהיה ה-Entrance Level. אינטל מבטיחים כי הכרטיסים הנ"ל יהיו זולים מהמתחרים הביצועיים שלהם וגם שכל הכרטיסים הנ"ל כוללים תמיכה ב-DirectX 10 וב-HDR http://hwzone.co.il/news/1143887154/4367/
-
- 120 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שלום, לפני מס' ימים נשרף לי הכרטיס מסך, למזלי הוא עדיין היה תחת אחריות ולכן הכרטיס הוחלף ללא תשלום. לטענת החנות הכרטיס מסך שברשותי איננו מיוצר עוד ולכן לא ניתן להחליף את התקול בחדש. ולכן - הכ. מסך הוחלף למתקדם יותר, כביכול. הכ. מסך שנשרף והוחלף - Gigabyte GeForce 6600GT 128MB. הכ. מסך הנוכחי - Palit GeForce 7300SE/7200GS 256MB (איך אני יכול לבדוק באמת מלבד לפתוח את המחשב?! בכל מקום כתוב לי אחרת). אינני מבין כ"כ בכ. מסך, ולכן מחיפוש פשוט בגוגל נראה כי זהו כ. מסך זול. אני יודע ומבין שכיום הכ. מסך שנשרף לי (6600GT) איננו שווה רבות, אך בכל זאת, האם הכ. מסך החלופי יוכל לספק לי את אותם הביצועים ואולי אף יותר? אשמח אם תתנו לי חוות דעת כנה, בכדי שאוכל לפעול בהתאם. תודה רבה מראש,…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בריוה טיונר אני רואה 300 ב3D מארק אני רואה 500 WTF? אהה וזה 6600GT והטמפרטורה 55 מעלות
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ? asus, zotac, Leadtek ?512? בהדרגה איזה מהם מומלץ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות במשחקים חדשים (BF3,MW3) שפשוט אני עף החוצה מהמשחק ומקבל הודעת שגיאה ב Event Viewer: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. ע"פ מה שבדקתי עד עכשיו זה קורה בגלל שהכרטיס פשוט חלש מידי. המפרט שלי: CPU: INTER QUAD CORE 8200 Motherboard: Gigabyte GA-EP45C-DS3R GPU: Gigabyte nvidia 9800GTX 1GB RAM:DDR2 4 GB PSU: 550W חשבתי להחליף את הכרטיס ל NVIDIA GTX560TI,מחירו כיום 1100 ש"ח בארץ. מה דעתכם? האם הוא יתן לי פתרון טוב? לא יהיה צוואר בקבוק במקום אחר? האם הספק כוח שלי (550W) יתמודד איתו? תודה רבה!!!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D יש לי כרטיס טלויזיה Pinacle PCTV והתוכנה שלו עושה לי המון בעיות (ניסיתי להוריד גרסאות חדשות אבל זה לא עזר) אז רציתי לשאול אתכם האם אני יכול להישתמש בתוכנה אחרת אם הכרטיס הזה או רק אם התוכנה שקיבלתי? אם אפשר להישתמש בתוכנה אחרת אני ישמח לשמוע המלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך שלי (palit 8600GT PCI-E DDR3 TVout 2DVI) הלך ואני צריך מחליף. הכרטיס ענה על כל הצרכים שלי כך שאסתפק בכרטיס המקביל ליכולותיו (לא חייב יציאת טלויזיה) לכן מצד אחד אני מחפש כרטיס שלא יהיה נמוך ברמת ביצועיו, מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי ואסתפק בכרטיס הזול ביותר העונה על הגדרה זו. יציאת DVI זה חובה, יישב בסלוט PCI-E. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אני מכתנן לקנות מחשב וכנראה לוקח את הכרטיס 8800gt , עכשיו אני כנראה יקח גרסת oc ואני יודע שעוד מעט יוצא ה-9600gt וחשבתי לחכות לקנות אותו אבל אז ראיתי פה: http://www.hardware.info/nl-BE/news/ymickZqWwpWabJY/Eerste_benchmarks_nVidia_GeForce_9600GT/ שה-8800gt לוקח אותו בקלות ככה שאם זה באמת ככה ירד הכרטיס של ה-8800gt לאחר שיצא ה-9600gt ואז זה יהיה לי ממש מעולה.. באמת ה-8800gt יותר חזק מה-9600gt???
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
איך הציון ב-3DMark06? ראיתי שבגאומטרי יורד לי ה-FPS הרבה, יכול להיות שזה בגלל ה-Vertex Shader? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב יש לי תקציב של 1,500 בערך ואני צריך למצוא כרטיס הכי טוב במחיר זה ל-AGP בינתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=13319 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12185 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12854&catid=603 אבל אין לי מושג מה XT או GS מסמלים... ואני פתוח להצעות ... המפרט שלי בחתימה תודה רבה על העזרה !
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חושב שאני צריך לשאול את זה פה ראיתי את המסך הזה, ובאמת הוא הפתרון המושלם בשבילי. במקום לקנות LCD למחשב ולתלות את הטלוויזיה, עדיף לי כבר לקנות LCD שעושה את שניהם. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך המסכים האלה מתפקדים בתור מסכי מחשב, בעקרון השימוש העיקרי הוא לא משחקים אבל מדי פעם כן.. מה שכן ראיתי את המסך הזה בתצוגת טלוויזיה והוא פשוט פצצה.. ישנה עוד אפשרות שחשבתי עליה והיא לקנות LCD 19 מחשב ולחבר במחשב כרטיס טלוויזיה טוב.. השאלה מה יתן לי תמורה יותר טובה LCD TV+PC או LCD PC + כרטיס טלוויזיה ודרכו לראות גם טלוויזיה. תודה רבה קובי.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-